תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, ניסיתי לעשות במשחק כפי שהוסבר בהוראות: קיצור דרך, ואז לחצן ימני מאפיינים, ולהוסיף בקיצור דרך, היכן שה"יעד" נמצא, שורה של מילים בכדי שיתאפשרו צ'יטים.. (משחקים ישנים לאחי..) בכל מקרה, ברגע שאני מנסה להוסיף את הכיתוב שצריך אחרי ה EXE. אני לוחץ אישור, ואז מתקבלת שגיאה שאומרת כי מה שאני מנסה לעשות הוא לא חוקי, ולא נותן לי להוסיף או למחוק מהיעד שום דבר בלי שאני יראה את ההודעת שגיאה הזו. קרה לי עד עכשיו עם כל קובץ שניסיתי...אפילו סתם. יש דרך לבטל את הדבר המעצבן הזה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי ILLUSTRATOR CS3 , אין לכל חבילת הCS3 גרסה של ME , אבל ראיתי אנשים שמכניסים איכשהו פונטים בעברית לתוכנה וכותבים בעברית (למשל אצלנו במעבדות יש עברית, נכון צריך קצת להסתבך ולכתוב בכתב ראי אבל הפונטים קיימים)- אצלי בבית הם פשוט לא מופיעים בכלל באפשרויות פונטים- איך אני יכול לייבא לשם פונטים עבריים.? (אני חוזר, אני מבין שאין תמיכה רישמית בעברית ושזה יצריך כתב הפוך, אבל לפחות שיהיה כתב (כרגע אין שום פונט בעברית, ואני כבר חוזה עוד בעיה שהוא לא יבין את הפונטים ויכתוב אותם בריבועים. כרגע אני מוריד גרסת הדגמה רשמית מהאתר של ADOBE , אולי שם יהיה...למרות שלא נראה לי בבקשה עזרה מישהו שפתר את המחלוקת?
-
- 7 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
המחשב שלי עושה ריסטארת קופץ חלון של איזה 60 שניות ואחרה זה המחשב עושה ריסטארת מי שהוא יכול להביא לי תוכנה נגד זה ? שיפסיק לעשות ריסטארת הוא הוא ירשום מה לעשות נגד זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי ראוטר.עכשיו כבר הרבה זמן פתחתי פורטים...אני יודע לפתוח וכל זה. והאימיול עבד טוב.רק פתאום נהיה לי בעיה מוזרה באמיול.האימיול דולק,אני מתחבר לשרת... מתחבר,ומזהה גבוה.רק שכל הקבצים בהורדות לא מוצאים שום מקורות,כולם דוממים, כולם בצבע אדום,לא מקור אחד אפילו.מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני יודע שהייתה פעם תוכנה שיכולה להראות לי מי מהחברים שלי חסם אותי. אני צריך תוכנה כזאת לאיסי ולמסנג'ר איך קוראים להן?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמליץ על תוכנה שרצה על המחשב שלכם, בודקת לכם את האימייל באופן קבוע, ואם יש אימייל חדש היא שולחת לכם SMS עם נושא האימייל וממי הוא. התוכנה חינמית וגם השליחה של הסמסים היא חינם. אפשר להוריד אותה ב: http://gsn.kipmi.com התוכנה תומכת בחשבונות דואר Gmail ו POP3 . (כן, אני כתבתי את התוכנה. לא, אני לא מרוויח ממנה כלום. היא באמת חינם.) אם יש הערות/הצעות/בעיות , אתם מוזמנים לספר.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הבנתי שזו בעיה ידועה והקבצים עדיין בתיקיית הTEMP של EMULE האם מישהו נתקל גם בבעיה או יודע איך לשחזר את ההורדות
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יהיה נחמד אם יהיה סטיקי שבו יהיה אתרים ללימוד תוכנות לעיבוד גרפיקה ממוחשבת. כך יהיה יותר רצון למשתשמשים לנסות את התוכנות ולהיפתח לתחום זה במחשבים. למשל אני מוסיף את האתר http://www.kirupa.com/developer/flash/index.htm שבו יש מדריך לFLASH כולל הצגות בוידאו ותמונות. אני מקווה שעוד משתמשים יוסיפו אתרים או קישורים למדריכים.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מאוד ! אני לא מצליח לראות תמונות אישיות ! ולא פרטים דרך החלון שיחה ! אני גם לא רואה את התמונה שאני שמתי אבל במחשב אחר הכל טוב ! למה זה? מישהו יכול לעוזר לי בבקשה ?<!
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אני צריך עזרה. יש לי קובץ rar של 6gb ודיסקים של 4.7 gb , ואני צריך איזה תוכנה שתפצל (או דרך הrar ) לי את זה לככה שאני יוכל לצרוב ב2 דיסקים . משהו יכול לעזור לי בבקשה ?
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
http://www.stage6.com/user/Vidati/video/2000370/Resident-Evil-(In-the-Dark)- Resolution: 720 x 540 תקשיבו לשיר, הוא נבחר בקפידה. : תהנו.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
לאחרונה שיחקתי קצת עם ההגדרות של פרוקסי בדפדפן. עכשיו ביטלתי אותו ככה שלא מוגדר שום שרת פרוקסי יותר. אין שום בעיה עם הדפדפן חוץ מבאתר של וואלה שאותו הוא מסרב להעלות. אני מקבל את הדף הבא Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@walla.net.il and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/1.3.37 Server at www.walla.co…
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי איך אני יכול להעתיק בדיוק מה שכתוב באינטרנט למסמך word ? ניסיתי להעתיק בהדבקה מיוחדת אבל האנגלית עוברת לצד ימין במקום להשאר בצד שמאל
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיכולה לקודד כמה סרטים בו זמנית. עד עכשיו כל התוכנות שמצאתי מסוגלות לקודד כל פעם סרט אחד וזה איטי ומתיש, חשוב גם שהשימוש בתוכנה יהיה פשוט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אבא שלי שיחק עם התיקייה "פריטים שנמחקו" ובטעות מחק את כל ההודעות שהיו לו שם (הודעות שהוא צריך) כשאני נכנס לתיקיית ההודעות של האוטלוק: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{080200C1-86F3-43DA-964E-7258C6A758C1}\Microsoft\Outlook Express יש לי את הקובץ הבא: "פריטים שנמחקו.dbx" והגודל שלו הוא: 2,097,128 KB האם זה אומר שההודעות עוד לא נמחקו לגמריי? אם כן איך אפשר להחזיר אותם? אם לא איך בכל זאת אפשר להחזיר אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שיכולה להקליט סדרה של לחיצות לדוגמה לפתוח דפדפן ,להיכנס לאתר מסוים,להזין בו סיסמה,ללחוץ אישור וכו. ואחרי זה ליצור קיצור (איקון או כפתור) שיפעיל את כל זה בלחיצה אחת בלבד מבלי שאני העשה את כל התהליך כל פעם מחדש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה, אני מנסה להפעיל את התוכנה GPU-Z והיא לא עולה, פשוט לא קורה כלום או שהיא לגמרי תוקעת את המחשב ברמה שצריך לכבות מהכפתור... CPUZ לעומת זאת עובדת כראוי... עזרה? מישהו?
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בבקשה שמישהו יביא קישור להורדה לערכת שבבים ללוח Gigabyte P965-s3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי בעיות בתוכנת אינקרדימייל שאין להן פיתרון ולכן אני זקוק להמלצה על תוכנת מייל אחרת. הבעיות שיש לי באינקרדימייל: 1. כמעט כל פעם שאני עושה "השב" (REPLY) למכתב שכתבו לי בעברית, אז הוא מעתיק את המקור של המכתב שקיבלתי כשאני צריך לכתוב את התשובה שלי למכתב מעל המקור. הבעיה היא שמדובר במכתב בעברית אז אחרי שאני לוחץ על השב כל הכתוב במקור לא נראה כראוי, בצד ימין של המסך שתי המילים הראשונות בכל שורה לא נראות. וגרוע מזה, כשאני מתחיל לכתוב מכתב תשובה מעל המקור אז אני לא רואה מה אני כותב כי שתי המילים הראשונות לא נראות.. ואז אני מנסה לעשות רווח מאחורי המילים כדי שיראו אותם וזה מעצבן מאוד. יש לציין בבעיה שתמיד הייתה לי בכל הגירסאות של אינקרדימייל, אך היא הייתה קוראת לי פחות פעמים מה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. כשאני מנסה לפתוח מסמך מסויים בעיברית של WORD ,באופיס 2003 ,הוא נפתח בשפת ג'יבריש עם הרבה ריבועים כאלה במקום אותיות עברית. ניסית להחליף סוגי קידוד הקיימים שם בתוכנה עצמה,אך אף אחד מהם לא עוזר. עכשיו אני מאמין שצריך בסך הכל מקודד או משהו.אז מאיפה אפשר להוריד מקודדים עדכניים? או שחייב להתקין אופיס עדכני יותר?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה מרחוק על מצלמה, הכוונה, אני רוצה לפי כתובת איי פי להתחבר ולשלוט על מספר מצלמות שנמצאות בצד השני של הרשת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה בתוך תיקיית הProgram Files בכונן C יש לי תיקייה בשם xerox שנמצאת שם מהשנייה שהדלקתי את המחשב בפעם הראשונה שקניתי אותו (נקנה לפני כחודש ) ...התיקיה ריקה מתוכן ואני מעוניין למחוק אותה מההארד דיסק ובכל פעם שאני עושה זאת היא מסרבת להמחק וקופצת הודעה כזאת: אין אפשרות למחוק את NWWIA : אדם אחר או תוכנית אחרת משתמשים בקובץ. סגור את התוכניות העשויות להשתמש בקובץ ונסה שוב. מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה הולך פה ? ואיך אני יכול למחוק את התיקיה המעצבנת הזאת...? תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום , לא מצאתי פורום מתאים. יש לי כמה כג'יגה סרטים וקליפים באיכות נמוכה במחשב (במקור מקלטות וידאו ישנות).האם יש תוכנה איתה אני יכול לשפר את האיכות שלהם ? אני מניח שיש דבר כזה איתו ,עובדה שיש מעבדות שמעבירות קלטות ישנות לDVD.השאלה היא איזה תוכנות מה שמם ? תודה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי 8800GT וקבעתי שהקצב רענון מסך יהיה 85hz אבל שאני נכנס למשחקים הקצב רענון יורד לאיזה 60, ניסיתי ובלוח בקרה של nvidia להגדיר אבל גם שם מצאתי להגדיר רגיל ולא מצאתי איך להגדיר שהקצב ריענון יהיה גם למשחקים\3D . מה עושים ? איך אני מגדיר שיהיה 85HZ גם במשחקים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-