עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://img146.imageshack.us/my.php?image=weqeq0.jpg תמונה תראה את השיגאה הכי טוב שאפשר , ממה היא יכולה להיווצר .

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  2. שלום! רציתי להתקין בבית Windows Defender על Windows XP Professional x64, אבל לא מותקן לי במחשב בבית WGA, ואני גם לא רוצה להתקין. לכן, הורדתי Windows Defender במחשב בעבודה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את התוכנה במחשב שלי בבית בלי WGA ובלי שהתוכנה תנסה לבדוק את החוקיות של המערכת הפעלה, או שאני יכול להתקין את התוכנה והיא לא תנסה לעשות בדיקה או לדווח משהו למיקרוסופט.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  3. לכרטיס מסך GE FORCE 8800 gt sonic

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by gizzz,

שלום לכולם אני לא מצליח לצרוב קבצי FLAC וזאת עם הנרו 8 ואחרי שהורדתי את ה nero mega plugin pack . שאני מנסה להוסיף קבצים אלו הוא נותן לי הודעה כי הקבצים הם לא אודיו ומסרב להוסיף אותם.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by iem,

מתאריך (כותרת) האנטי וירוס לא מתעדכן... כל הנסיונות לבדוק הרשאות בפיירוול וכו' נמצאו כמותרות, לא נעשה שינוי זה או אחר באף הגדרה, העדכונים של התוכנה בעבר היו יומיומים ומשום מה כעת (מיום תחילת השנה הנוכחית) ,הוא לא מתעדכן כלל ! נתתי לו אופציה לבחור server אוטומטית, ולמרות זאת הוא מראה לי כאילו העדכון האחרון הוא העדכני אבל בפועל הוא לא מעדכן... מה עושים ?

• 12 תגובות
    • 882 צפיות
  6. שלום! אני משתמש ב-ZoneAlarm, אבל עכשיו ניסיתי להתקין אותו על Windows XP Professional x64, וקיבלתי הודעה שהגירסה לא מתאימה. בדקתי באתר של ZoneLabs, וכתוב שם שהם לא תומכים ב-64 ביט. בקיצור, אני צריך המלצה לפיירוול ברמה ובידידותיות של ZoneAlarm שתומך במערכת הפעלה של 64 ביט (XP ו-Vista). תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  7. מותקת אצלי ערכת קודקים cole2k שאיתה אני DVIX ללא בעיה. אודה מאוד לעוזרים

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. Started by Anonymous1,

נתקלתי בתיבת דואר שמיד אחרי מחיקת הכמות העצומה של דואר הזבל שהתקבל, התיבה מתמלאת שוב בכמות עצומה של דואר זבל. מה עשוי להיות הפתרון?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  9. אנטי וירוס -שלא יקח הרבה משאבים -עדכון אוטומטי , או לפחות שיתעדכן על בסיס יומי -ממשק נוח אנטי וירוס - שתיהיה סריקה יחסית מהירה ואיכותית -זמינה לעדכונים -ממש יחסית מובן וידידותי. לא אכפתי לי אם חינמי או לא , רק שיעמוד בקריטריונים.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by motogt,

אז קיבלתי ווירוס. אני מנסה לכתוב קספרסקי בגוגל, איך שאני משלים את המילה , נסגר לי הדפדפן, כ"נל עם NOD32. ניסתי בsafe mod ולא הצלחתי מה לעשות?? עדכון- הצלחתי להוריד, אבל איך שאני נכנס להתקנה, נסגר לי החלון.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by corinelor,

אינני מצליחה להפעיל במחשב שלי את ה emule הורדתי את התוכנה אך לא מתחברת איפה נמצא מיקומי הרשת שלי בהתחל שלW.VISTA כשה אני נכנסת לרשת במאפיינים לא ניתן להגיע להגדרות מי יכול לעזור בהדרכה? :kopfpatsch:

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  12. כל שבוע יוצא דרייבר חדש לכרטיסים של אנווידיה... ואני לא יודע מה הדרך הכי נכונה לעדכן אותם 1- למחוק דרך UNINSTALLER את הדרייברים הקיימים לעשות רסטרט להעתיק את החדשים ושוב לעשות רסטרט 2- או שפשוט אפשר להפעיל את ההתקנה של הדרייברים החדשים וזה יעשה כל מה שצריך?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. יש ברשותי אופיס 2007

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by rotman,

שלום , התקנתי אקספלורר 7 על המחשב החדש במשרד של אמא שלי , משום מה , למרות שהאופציה של הטאבים היא enable הוא לא פותח טאבים... ניסיתי לעשות להם disable וגם , הוא לא פותח טאבים... הצעות?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by drongo,

AVZ- תוכנה אנטי-טרוינית ואנטי-רוגלה מהדור הבא. אתר הבית : http://www.z-oleg.com הורדה : http://z-oleg.com/avz4.zip תוכנה מהווה דור המשך של תוכנות הידועות כמו Adaware 6 LavaSoft , TrojanHunter זה לא רק עוד תוכנה שיש לה בסיס נתונים של תוכנות מזיקות שונות (סוסים טרוינים, רוגלות, קיילוגרים, תולעים , rootkits ...) אשר מתעדכן כל יום , אלה מה שיותר חשוב שזהו כלי מתקדם אשר מאשפר לזהות לאנשים מנוסים את תוכנות מזיקות חדשות הלא ידועות לאנטיווירוסים ותוכנות אנטי אחרות כרגע ( זה ניתן לעשות אפילו מרחוק על ידי קריאת logs( רישום פעילות ) , אשר קודם נוצרו במחשב הנגוע ) . כמו כן, מתוחזק בה בסיס נתונים של קבצים נקיים ,אשר מאפשר להקל על זיהוי תוכנות מזיקות. אתם מוזמנים לעזור ולשלוח…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. היי...כל סרט או כל סירטון שאני מוריד או רואה באתר של ספורט זה תוקע לי את המחשב, זה תוקע לי את המחשב ,מה זה אומר חסר לי משהו ? כל סרט שאני שם במחשב או סירטו שאני מוריד או סירטון שאני רואה באתרים זה פשוט תוקע לי את המחשב .. אני ננכס ל youtube מפעיל סירטון וזה תוקע לי את המחשב ...גם סרטי דיוידי במחשב ,כל מה שקשור לוידאו מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה ויש לי k lite codec pack מה אני עושה ??? מה הבעיה בכלל?? והאם זה קשור ללוח אם אולי בחיבורים?!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,אני צריך תוכנה חינמית ליצירת קובץ ISO/CSO,שתהיה בין 600-700 מגה דחוף בבבקשה תודה לכולם ויום טוב .

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  18. Started by Tal14,

ברשותי כרטיס מסך של Nvidia, התקנתי את הדרייברים על ווינדוס XP במחשב שלי קיימים מספר משתמשים אם אני משתמש באופציה של החלף משתמש ההגדרות לא נשמרות לי ואז כשחוזרים שוב למשתמש הקודם ההגדרות של בהירות התצוגה הופכות לברירת מחדל. יש דרך לסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. Started by Boomerang,

מצגת מה - SIGGRAPH האחרון שמדגימה יצירת מודלים מקטעי וידאו. (לינק)

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. Started by J0n1,

עד היום עבדתי עם התוסף Download Statusbar הוא עבד בסדר עד לא מזמן שפתאום משהו השתגע, לא משנה כמה אני מוחק ומתקין, או מבטל, אני לא מצליח להוריד תמונות, ולא משנה מה אני מוריד, זה לא מופיע דרך התוסף או דרך החלון המובנה של FF, והוא מוריד ממש לאט... יש פתרונות? :\

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. שלום ניסיתי למחוק את הנורטוןאבל הווינדוס לא מחק לי אותו טוב שמעתי שיש תוכנה שמוחקת את הנורטון מישו יכול להביא לי קישור ועוד משו ניסיתי להתקין את נוד 32 עשיתי הכל כמו שצריך אבל אני מתחיל את המחשב מחדש הוא לא מעדכן לי אותו אם אני מנסה להתקין גירסה אחרת הוא גם לא נותן לי לעדכן יש למישו פתרון

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  22. Started by johnwoo,

זוהי גירסת לייט של 2.47 מגה. התוכנה לא מפעילה לי קובץ מסוג MDF או MDS. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  23. CPU-Control handles the CPU-affinity for multicore-systems (supports quadcores as well). Instead of running each process on both CPUs you can define it as you want it. For example, if you want to seperate the firewall and the anti-virus-software from the graphics-application. CPU-Controls offers five different ways to control the CPU-affinity: Automatic: It chooses alternatingly one CPU for each new process Manual: You define a list, where you can set the way to handle each process All processes run on CPU 1, which is useful for old applications which crashes on a dual core system All processes run on CPU 2 Deactivated קישור להורדה: http://www.koma-code.de/ProgsZ…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  24. Started by ag43,

משום מה היום הדפים באתר (HWZONE כמובן) לא מפסיקים להיטען לי למרות שכל המידע כבר מופיע. אני משתמש בFF. מישהו מכיר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים