עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rbeny10,

איך, ניתן לערוך קבצים מסוג ( VIDEO CLIP (MV2 המטרה:הסתרה של פרטים בסרט

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by pazer005,

הורדתי את הבטא ושמעתי עליה דברים טובים. התקנתי ועשיתי ריסטארט. אחרי שעלה הווינדוס מסתבר שהוא נעל לי את היוזר ואני לא יכול להכנס לווינדוס בכלל כי מופיע לי להקליד סיסמא. אחרי התפתלויות בין מיליון תוכנות לפריצת הסיסמא לפני שהווינדוס עולה, הצלחתי לפתור את הבעיה, העניין הוא, למה זה קרה ואיך אני מתקין עכשיו את האקספלורר הזה?

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by Mono1111,

הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!

4. Started by noodle,

שלום לכם, האם ניתן ליצור קו מפריד בין המועדפים בגוגל כרום? תודה.

5. יש לי תוכנות הדורשות רזולוציה של 1024*768 לפחות מה שאין במחשב המיני שלי ( - 1024*600), ורציתי לברר אם ניתן ל"דמות \ לזייף" מצב רזולוציה כזאת - אף שכמובן לא שייך פיזית במסך כזה זה מאד דחוף לי ותודה רבה לעוזרים

6. שלום, הבעיה שלי כזו, אני הורדתי כמה דיסקים שלי למחשב באמצעות התוכנה Windows media player ועכשיו אני מעוניין לצרוב את השירים הללו לדיסק אודיו ואני לא יכול כי אין לי תוכנה מתאימה, אני משתמש ב NERO לצריבת דיסקים, ואין שם את האפשרות לצרוב קובץ של WMP מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש Some THing... נ.ב - אני מקווה שאני במקום הנכון, לא ידעתי איפה בדיוק לשאול את השאלה הזאת. :-\

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by darkman,

אני צריך תוכנה שתשמור לי אתר על המחשב בדיוק כמו שהוא נמצא על השרת כולל הכל

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by Arturh87,

אני רוצה למחוק את עצמי מICQ כי התחברתי למספר חדש איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

לחבר שלי יש מחשב מחובר לאינטרנט על אותו קו טלפון של הבית והוא מחפש תוכנה שתוכל לסדר את זה בקשר לקבלת שיחות כשהוא גולש ותודה מראש

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

מחפש תוכנה להכנת באנרים המיועדים לפירסומות..? יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by elad-k1,

שלום לכולם אני הורדתי נורטון אנטי יורוס 2004 ויש לי הגבלה איך אני מבטל את ההגבלה בבקשה

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  12. שלום כולם יש לי תוכנה שקיבלתי מבית ספר היא חוקית לגמרי והיא שלי ושילמתי עליה בשביל להשתמש בה אני חייב שהדיסק יהיה בתוך הסידירום, כי התוכנה קוראת מידע מתוך הדיסק אני משתמש המון בתוכנה ואני לא רוצה שהדיסק יהיה כל הזמן בתוך הסידירום זה גם מעצבן כי אני משתמש בעוד דיסקים, וזה גם מאט מאוד את פעולת התוכנה אני חייב לדעת אם יש דרך להוריד את התוכן של הדיסק להרדיסק, ולעבוד משם נדמה לי שניתקלתי פעם, לפני כמה שנים במשהו בשם VIRTUAL DISC ??? האם קיים דבר כזה היום ?? האם זה יעבוד עם XP PRO ??? תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by Access Denied,

איך ניתן להכין משיר mp3 רגיל שיר ללא מילים?? האם יש תוכנה כל שהיא שמסוגלת ליצור קבצים רק של מוסיקה ללא מילים מקבצי mp3?? אני צריך לצרוב את זה אח"כ וליצור פלייבק כמו קאריאוקי לצורך הופעה של חניכים שלי בתנועת נוער... אם למשהו יש דרך אחרת להציע לי אני אשמח לשמוע... ;D

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by MasterGal,

המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  15. Started by surfface,

קניתי מצלמה CANON A75 ויש ליתוכנה להורדת תמונות וכדומה מן המצלמה למחשב עכשיו לשאלה האם אני יכול להוריד משהו מהמחשב למצלמה ואייך ואם יש תוכנה תביאו לי בבקשה דרך אג''ב הכרטיס שקיבלתי עם המצלמה 256 מגה ובחוברת שלו רשום שניתן לאחסן שירים ודומה חוץ מתמונות שוב בעזרת איזה תוכנה ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by CraZy,

אני מחפש תוכנת שתעשה לי קצת TWEAK ל2000PRO שיש לי על הנייד.. בזמנו כשהיה לי 98SE השתמשתי בWINBOOST שהיה ממש אחלה אבל הוא לא עובד כמובן על 2000 ובXP אני עובד עם TWEAKXP מישהו מכיר משהו ל2000??

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by godisme171,

הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  18. נגיד למישהו יש הרשאה מלאה על התכונה ואני מחובר לתוכנה כמשתמש רגיל דרך ה IP שלו ,( והדו שיח בינינו כשתוכנה דלוקה היא בשיטת PUSH TO TALK ) האם לאותו אחד עם ההרשאה המלאה יש אפשרות לעשות האזנה בסתר ,כלומר הוא יכול לשמוע אותי מדבר מבלי שאני אלחץ על כפתור השידור לדיבור? -אני שואל כי מה שקורה זה שהתוכנה אצלי מחוברת באופן קבוע וכשאני לא מדבר עם אף אחד ולפעמיים אף בשעות לא שגרתיות(למשל ב 3 בלילה) ברגע שאני נכנס לחדר של המחשב מישהו פונה אלי כאילו הוא ידע שאני נמצא בסביבה וזה קרה לא פעם ולא פעמיים ניסיתי לשאול אותו איך הוא ידע שאני ליד המחשב והוא נתן לי תשובה מתחמקת, מאוד מוזר לי כל העניין הזה כאילו הוא תמיד ייכול לשמוע אותי ולדעת מתי אני נמצא בסביבה דבר שפוגע בפרטיות .

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by ychig,

כשאני מנסה לעשות REPAIR זה לא מצליח, כבר התקנתי גרסא חדשה באנגלית ועדיין יש את הבעיה..

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by uvs84,

שלום לכולם שמתי לב שבשורת המשימות שלי פתאום מופיע תהליך בשם GUI.EXE שתופס שלושים אחוז בניצולת מעבד (עולה ויורד בין שלושים לאפס) שמתי לב אליו לאחר התקנת GTA החדש במחשב האם הוא איום כלשהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by DreadBoy,

לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי נהייה איטי (מעבד E8400 4GB DDR2 ועוד כמה דברים לא יודע אם רלוונטים...) מערכת חזקה... הקטע הוא שאני שם לב שלוקח למערכת זמן רב מדי בשביל לעבד מידע ויש מין תחושה שמשהו פשוט לא בסדר שמתי לב לזה שבכניסה למערכת הפעלה (VISTA HOME) לוקח למחשב יותר מדי זמן להכנס מהLOGIN MENU לDESKTOP לאחר שאני מזין סיסמא ונכנס למשתמש יותר מדי זמן WELCOME אחרי זה כמה דקות את עד שכל התוכנות נטענות (ואין הרבה חוץ ממסנגר זון אלרם וסטים בלי לכלול אינטרנט אנטי וירוס ודרייברים למינהם) גם לפתוח את הדפדפן לוקח לו זמן... ואני רואה את המד שבGADGETS קופץ ל% גבוהים מדי... אז אחרי שבדקתי והסתכלי בEVEREST שמתי לב לדבר הזה... רציתי לדעת למה זה ככה והאם זה צריך להיות ככה אני…

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  22. אשמח לעצה ממישהו במקרה הבא: עשיתי טעות פטאלית ולקחתי על עצמי להכין בעבור הגן של הבת שלי אוסף סרטים לסיום השנה שחל מחר... מדובר באוסף של כ-1,200 תמונות שצילמה הגננת במהלך השנה. אני מנסה ליצור מכל קבוצת תמונות סרטון ולבסוף לתפור את הכל ל-DVD אחד עם תפריטים שיפנו לכל סרטון בנפרד. מעולם לא עשיתי זאת ולקח קצת זמן עד שמצאתי תוכנות שעושות זאת באופן יעיל. השתמשתי עד כה ב-3 תוכנות בנפרד: הראשונה הנה ashampoo השנייה הנה תוכנה בשם Photo DVD Slideshow Pro והשלישית Wondershare DVD Slideshow Builder Deluxe לאחר שהשקעתי אינספור שעות בהכנת החומר (ימים ולילות) והכל היה מוכן, התחלתי לקודד את הסרט הסופי. באמצע הקידוד התוכנה קורסת פעם אחר פעם. התקנתי את התוכנה על מחשב המדיה שלי, שהנו מחשב נק…

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. הורדתי סרט HD X264 והסאונד לא תואם לתמונה בחלקים מסויימים התקנתי את כל הקודקים כל התוכנות לא פועלל עכשיו הבנתי שהנגנים משתמשים רק בCORE 1 מהמעבד ולא ב2 כלומר CORE אחד עובד על 100 אחוז שהשני על 2 אחוז ובגלל זה אני לא רואה את התמונה עם הסאונד בקצב אחיד כי אין למעבד מספיק כוח השאלה שלי אם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת אולי נגן שמנצל את כל כוח המעבד או משהו כזה זה ממש מציק לי אני אודה למי שיצליח לפתור לי את בהבעיה

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by eli_kats,

שלום. אני מתכונן לעשות פורמט למחשב ואני לפני כן הייתי רוצה להכין למחשב שלי קובץ ghost image אני עשיתי חיפוש בקשר לנושא אך לא מצאתי משהו רלוונטי למשהו שאני מתכוון לעשות. עכשיו השאלה העיקרית שאני רוצה לשאול היא איך אני יכול לעשות תקובץ ה-image במיוחד לדיסקים 700MB ושיהיה BOOT מהדיסק ולא מהדיסקט אני רוצה שיהיה בדיוק כמו התקנה של משחק של מס' דיסקים אחד אחרי השני.. אם איזה תוכנות אני עושה את זה ואיך אם אתם יכולים לפרט אני אשמח..

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by barlevi123,

שלום לכם . נתקלתי בבעייה ברישום אל התוכנה מסנג'ר. רציתי לשאול אותכם איך אני יכול להירשם למסנג'ר (הכוונה ליצור חשבון חדש). בתודה מראש בר לוי!!!

• 9 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים