עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MasterGal,

המליצו לי בפורום זה על אתר בעברית שמלמד אקסס צעד אחר צעד, הבעיה שאני חוזר לבסיס ולא רוצה לחכות לעוד שבועיים בכדי להמשיך וללמוד השאלה שלי היא אם ניתן להוריד את כל האתר למחשב בכדי שאני יקח את הקבצים לצבא ואלמד שם. בטוח שחשבו על תוכנה כזו מעוניין להכיר אותה תודה.

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by avi333,

שלום לכולם. יש לי מחשב ביתי סטנדרטי (אין ממש זמן למחשב כי אני רוב הזמן בצבא) ועליו מותקן ווינדוס אקס פי רגיל ואני משתמש בדפדפן הרגיל שבא איתו (אקספלורר) הכל עבד כרגיל עד לפני יומיים ,הבעיה היא שאני לא מצליח לראות תמונות או ציורים למיניהם בדף ,כלומר כשאני פותח דף אינטרנט במקום התמונות מופיע לי סמל של קובץ תמונה אבל התמונה לא נראית,יש לציין שלא התקנתי שום תוכנת פיירוול חדשה כך שזו לא הסיבה (ניסיתי גם בלי התכנה),ואני לא מוצא את הסיבה,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים.

3. מאז ששדרגתי לגירסא 7, פעם בכמה זמן, הוא עושה לי בעיות עם השליחת הודעות, או ששולח הודעה כן הודעה לא, או שלכמה דקות הוא לא שולח שום הודעה בזמן הזה אין לו בעיה לשלוח "כתב יד" אבל הודעות טקסט הוא כותב לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה לכל הנמענים". אני לא מוכן לחזור לגירסא 6, מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  4. Started by dovik,

ישנה בעיה עם הנגן ADOBE FLASH PLAYER מציקה מאוד והיא באה וחוזרת כל הזמן כל פעם הוא קורס ושום התקנות מחדש וכל מיני גרסאות ופלאגינים לא עוזרים. חוששני שיש משהו בהגדרות של המחשב שאינני יודע.. מה עושים? תודה!

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  5. Started by arie2006,

שלום , אני מחפש דרייברים תואמי win_xp ללוח אם p5lp- le של asus (מחשב HP ). חיפשתי באתרים של ASUS ו- HP אך לא מצאתי . תודה מראש על העזרה והמידע

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  6. Started by alexrta,

או קיי עוד שעה באים עליי לראות סרט שהוא ב-VCD צרבתי אותו דרך NERO אבל NERO לא צורב לי טוב סרטי VCD אז בבקשה אתם יכולים להביא לי תוכנת צריבה טוה שהיא לא NERO שאפשר לצרוב שם VCD זה דחוף בבקשה!!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by alexrta,

שלום לכולם... אני רוצה לפתוח חדר חדש במירק אבל אני לא יודע איך ?? איך לעשות שהוא תמיד יישאר?? איך לעשות שכל פעם שאני נכנס אני אקבל אופ?? איך מפעילים את ה-CHANSERV.?? ועוד כל מיני שרותים בבקשה עזרתכם דרושה בדחיפות.. תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by godisme171,

הורדתי קבץ ואני לא יודע איפה הוא והוא לא נמצא בתיקייה המשותפת?

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  9. התקנתי את הקודקים הכי חדשים מהאתר של DIVX וזה עדיין מראה את הסרטים בשחור לבן אני משתגע מזה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה ??? ???

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  10. אני עובד עם אנטי וירוס מקהפיי סקיוריטי סנטר אבל השאלה איזו תוכנה כדאי שתפעל ברקע ע"מ למנוע זוהמה שמגיעה מהאינטרנט... ההלבטויות שלי בין defender ל redsident הדי כבד על הזכרון של SpyBot או שיש עוד תוכנות יעילות מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by max_shifrin,

שלום, השתמשתי ב NETLIMITER 1.3 במשך כשנתיים עד שלפני כמה ימים החלטתי לעבור ל NL 2 כיוון שלאחר התקנת ZONEALARAM NL התחיל להתקע מדי פעם.. הכל טוב ויפה עד כאן... הסרתי את NL והתקנתי את גרסא 2.05 וזה נראה רץ... אולם אז הגיעו המסכים הכחולים בעקבות התוכנה... נתתי לה יומיים ואחרי 3 מסכים כחולים שנבעו עקב NLTDI.SYS החלטתי לחזור אחורה.... הסרתי את NL 2.05 והתקנתי מחדש את 1.3 אולם הבעיה היא שלאחר התקנה מחדש של 1.3 אי אפשר לגלוש יותר שום דבר לא עולה. לכאורה התקשורת בסדר כל הכתובות נותרו בעינן. יש לי פינג לנתב אולם לגשת אליו דרך WEB אני לא יכול (דרך כתובת IP) שום תוכנה לא מצליחה לצאת החוצה גם לא NL..... גם לכבות את התוכנה לא ממש עוזר. ברגע שהסרתי את NL 1.3 שוב אפשר לגלוש.... אחרי ההס…

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by jonloveuall,

הסקר בא להציג כמה מאיתנו משתמשים בגימפ כתחליף לפוטושופ. למה? כי אני פשוט רוצה לדעת. לך תבין

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  13. Started by koboc9,

אני מחפש תוכנה/דרך שתמנע גישה לתקיות. מי שירצה להיכנס לתקיות או להפעיל קבצים שבתוך התקיות יצטרך להכניס קוד. יש דבר כזה? תודה!

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  14. Started by Radeon38,

שלום לאחרונה עברתי למערכת הפעלה חלונות שרת 2003.מבחינת חומרה המחשב שלי מוגדר דיי צפוף (יש הרבה כרטיסים..) יש לי כרטיס אלחוטי שהוא קריטי כי אין לי מקום במחשב מבחינת חריצי הרחבה אבל בהתקנה האחרונה הוא עושה לי בעיות - הוא יושב על PCX -E 1 ןעכשיו הוא מתקין את עצמו אבל עם סימן קריאה.בשביל בדיקה התקנתי כרטיס אלחוטי אחר והוא עובד. האביט דורש פיסקה IRQ 17 והכי מעניין במצב בטוח הוא עובד ומזוהה ללא הסימן קריאה. על מנת לבודד את התקלה ניטרלתי את כל הרכיבים של הלוח אם והוצאתי את כל הכרטיסים (3 במיספר ) החוצה ועדיין התופעה ממשיכה. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  15. Started by frodo,

יש לי מחשב חדש,אני לא יודע בדיוק איזה תוכנות שפותחות כל מיני קבצים בעיקר של קריאה להתקין בו. אתם מכירים את זה שאתם באים לפתוח קובץ ואז המחשב אומר לכם שחסר איזה תוכנה? אז לי זה קורה הרבה ויש לי (לא יודע עד כמה זה רלוונטי) אקרדור 5 או משהו. אז מישהו יכול להגיד לי בבקשה איזה תוכנות יש שפותחות כל מיני סוגי קבצים? וגם אם מישהו יהיה לו את הזמן והסבלנות להסביר לי אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  16. Started by fish123,

אני מחפש לא מעט זמן את התוכנה, ומתברר לי שכמעט לא מוכרים את זה בארץ. מישהו יודע איפה אפשרי לרכוש את התוכנה?? (ואל תגידו לי בחו"ל או להוריד)

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  17. אני מחפש תוכנה שכאשר אני לוחץ על קישור מסויים, היא בזמן אמת מוחקת ממנו כתובות מוגדרות מראש, למשל אם ניקח את הלינק הזה: http://www.blabla.com/asd.cgi?p=55&url=http://www.hotmail.com/index.asp?buffet&link=hof אז שבזמן שאני לוחץ על הקישור, היא תפתח לי דף חדש עם הכתובת http://www.hotmail.com/index.asp שכפי שאתם רואים נמצאת במרכז הדף, ותמחק את כל מה שמסביב, גם הטקסט שלפני הלינק וגם הטקסט שלאחריו, וע"י כך תישאר רק הכתובת הרצויה. רציתי לדעת אם בכלל קיימת כזו תוכנה, והאם קשה לבנות אחת כזו? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  18. Started by Lord Nikon,

אני משתמש הרבה בפוטושופ ולאחרונה הורדתי פלאג שנקר EyeCandy. האם מישה יכול להנחות אותי למדריך טוב בנושא. תודה.

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by ^Z^,

הכל בכותרת ;D

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  20. Started by PingLOst,

מה התוכנה הכי טובה לדיפרגמנט? ואיזה תוכנה יש [שעובדת] שמדברים אל המיקרופון וזה כותב את מה שאומרים.? [באופיס אקס פי יש כזו תכונה , ניסיתי אותה , וזה סתם חרא , יש לי גם את IBM VIAVOICE אבל היא לא עובדת לי ]

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  21. בס"ד שלום עליכם חבר'ה אני מנסה לצפות בסרטונים מיוטיוב, אך הפיירפוקס חוסם את החיבור בהתחלה חשבתי שזה הfirewall, ניתקתי אותו וזה עדיין לא עובד נסיתי דרך האקספלורר 8 וזה עובד מצויין הוספתי את יוטיוב ל"רשימת החריגים" של הפיירפוקס אך עדיין הבעיה נשארה תודה על כל נסיון עזרה עבורי! תבורכו

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  22. Started by tal396,

אני מתכננת לרכוש למשרדי תוכנות אנטיווריוס... על מנת לקבל עידכונים וכל הדברים האלה... עשיתי קצת מחקר לגליתי ששלושת ההבאים הם הכי נפוצים AVG SYMANTEC NORTON ANTI VIRUS ESET NOD32 על מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  23. בבוקר הדפסתי משהו ועצרתי באמצע, עשיתי cancel ומאז הוא תקוע ככה. המחשב גם נכבה ונדלק מספר פעמים מאז. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  24. Started by civic,

אני משתמש בSYSTEM CARE ויש שם אפליקצייה לייעול הזכרון יש ניקוי יסודי וחכם ...מה היא באמת עושה ? זה בטוח למחשב ? אם ווינדוס 7 מראה לי ש38 אחוז בשימוש אחריי התוכנה יש 29אחוזים....זה לא הורס ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים