עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התוכנה Ad-Aware הרגילה שלי לא רוצה להתעדכן כבר שבועיים מה עושים?(תמונה בפנים)

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  2. שלום אני רוצה לפתוח גיבוי שסגרתי בGHSOT. בדד''כ זה היה עובד לי. ניסיתי לפני כ שנה בערך. הכנסתי את הדיסקט GHOST שיצרו לי ועשיתי ריסט, הדיסקט פועל בDOS, אבל הדיסקט לא מגיב והמחשב חושב שעה בדוס . איך אני יוצר דיסקט GHOST חדש שיפעל בGHOST? או איך אפשר דרך אחרת לפתוח את הגיבוי? התוכנה עצמה לא מופיעה לי במחשב. אבל הגיבוי כן וזה אמור לעבוד.

3. Started by guypld,

כמה פעמים כתבתם בטעות כתובת אתר בעברית והתעצבנתם לכתוב אותה מחדש? כמה פעמים כתבתם הודעה באיסיקיו ואחרי ששלחתם גיליתם שבעצם כתבתם הכל באנגלית? אז התוכנה שבניתי מגלה אוטומטית שהכנסתם כתבות אתר בעברית ומשנה אותו לבד לאנגלית, וכמו כן גם בהודעת איסיקיו. אם יש לכם הערות, הצעות או כל רעיון אחר אתם מוזמנים להגיב מקווה שתהנו גיא האתר: http://MakeItHeb.wip.co.il

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  4. אהלן, יש לי בעיה מוזרה במחשב עם Malware , מסוג "Rough.RemovalTool.M / Malware.Trace" שנכנס באופן קבוע למחשב על בסיס יומי, למרות שהסרתי אותו מס' פעמים באמצעות Malwarebytes ו- SuperAntiSpyware, הוא פשוט חוזר כל פעם מחדש. ניסיתי גם להסיר באמצעות תוכנה (שמריצה קובץ Batch בעצם) שנקראת "Generic Rogue Removal Tool", המסירה את כל סוגי ה-Malwares מסוג "Rough" או "Fake Alert" אך ללא הועיל. התוצאות מהסריקה עם Malwarebytes: ה-Malware עצמו מריץ איזושהי סריקה פיקטיבית של "תוכנה המסירה ספייוארים" וכד', עם אייקון אדום של "התראות אבטחה של Windows" , ניסיתי להסיר ידנית, גם ברג'יסטרי אך כנראה יש איזו פקודה (קובץ) המאפשרת לו להכנס ולהפעיל את עצמו כל פעם מחדש, ביצעתי סריקות גם עם Nod32…

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה (רצוי שתהיה חינמית) שמאפשרת לשמור דפי אינטרנט בשלמותם בתור קבצי PDF או קבצי תמונה, אני מעוניין שהתוכנה תשמור לדוגמא את דף הבית של YNET בתור קובץ אחד (כלומר, שניתן יהיה לגלול מלמעלה למטה ושלא יישמר עמוד אחד בלבד).

6. היי, בלימודים יש לנו אתר שמחזיק את לכ מערכי השיעור, שיעורי בית, מטלות רשימות וכו'... בכדי להוריד כל קובץ, צריך ללחוץ על הלינק שמאחוריו מסתתרת הכתובה הבאה: http://moodle.technion.ac.il/mod/resource/view.php?id=83983 ורק אח"כ נפתח חלון הורדה. האם מישהו מכיר כלי שיכול להוריד את הקבצים? הקבצים לא נמצאים ממש בעומד שבו מבקרים לכן Download Them all (תוסף של Firefox) לא עובד.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  7. כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by 6kwar,

לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך ונדבר בחחית אחי אני צריך את זה ואני לא מוצא את הדברים שאתה אומר אז אחי לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך תודה גבר 8)

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  9. Started by uriya,

מהי הבעיה בשגיאה זו, ז"א מה הלך (עכשיו) במחשב?? חיפשתי בגוגל, אבל זה מביא לי כל מיני תשובות מפוזרות כאלו, האם מישהו םה יודע מה זה?? אשמח לעזרה מקצועית

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  10. איך פותרים תבעיה כל כמה דקות המחשב מיתכבה יש פיתרון לזה????? מה עושים? :-\ תמונה למטה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  11. שלום לכם. אני מעוניין לחלק קובץ בפורמט ISO\BIN שגודלו 4.00GB לחלקים קטנים יותר אשר אותם אני יוכל להעלות על דיסקים רגילים, האם ניתן לעשות דבר שכזה? ואם כן מה שמה של התוכנה המופלאה?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  13. אני מצטער אם הנושא שלי לא קשור לפה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו... מישהו יכול להסביר לי איך להעביר את הסרט מDVD למחשב?

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by nicirnTAL,

דבר ראשון! אם הדיון לא מתאים לפורום, אני מבקש שיעבירו אותו לפורום המתאים... עכשיו לבעיה: הכנתי משטח דשא גדול, מכמה אוביקטים, ורציתי לדעת; איך אני עושה שערוץ נחל יעבור באמצע?! :הנה המשטח:

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  15. התקנתי MEDIA PLAYER CLASSIC ושמתי את ה K LITE CODAC PACK אבל עדיין זה לא עובד. ניסיתי גם בVLC וגם לא יוצא. יש תמונה אבל אין לי קול עריכה: התקנתי איזה משהו שנקרא GSPOT וזה אומר שהקודק שחסר לי הוא 0x0130 (Sipro Lab ACEPLNET) שלכאורה נמצא בK LITE לא יודע למה זה לא עבד הסרתי את ה K LITE ושמתי FFDSHOW שזה גם איזה קודקפק אבל זה גם לא עובד איזה ייאוש אצל חבר שלי זה נדלק בלי שום בעיה...........

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  16. Started by elad-k1,

שלום לכולם אני הורדתי נורטון אנטי יורוס 2004 ויש לי הגבלה איך אני מבטל את ההגבלה בבקשה

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  17. תמונה מצורפת לבעיה. גם באתרי אינטרנט שונים שיש בהם סרטון, אותה התקלה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by tal hw king,

מה שאני רוצה בעיכר לעשות זה לקחת תמונה מפוסקלת ולתקן אותה שתראה חלק וטוב וגם להגדיל תמונות מבלי לפגוע באיכות שלהם (שזה תתסעיף לסעיף הראשון) כי את כול שאר הדברים הפאויר פוינט והצייר עושים את העבודה תודה רבה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by yosibbb,

שלום אני צריך לפרמט את אחד המחשבים שבירשותי הביאו לי דיסק של ווינדוס xp המחשב לא חדיש אך נתונים סבירים , אני מפחד להיסתבך עם הדרייברים . יש אפשרות להוריד את הדרייברים כעת מהמחשב לפני הפירמוט? אם לא איך אני יכול לדעת איזה דרייברים יש לי? איך בודקים את זה?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  20. Started by captaincaveman,

לא עובד. למשל המפרטים פה באתר. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  21. Started by ohad,

:asthanos: כול פעם שאנ נסנס לאינטרנט ( אינטרנט אקספלורר 6 ) לאתר הבית או לאתרים אחרים לאחרים מדיי פעם אבל לאתר הבית זה כול הזמן קורה קופץ לי מסך לבן כול המסך נהיה בצבע לבן ועים אני לא עושה alt+F4 זה לא יורד ואחריי שאני עושה alt+F4 הכול חזור למצב הנורמאלי ואני רואה את האתר שרציתי לראות לפני שקפץ המסך הלבן איך אני פותר את הבעייה הזאת זה מאוד מעצבן אותי

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  22. שלום עבר התוקף ל seriel number שהיהי לי לבבילון ואני זקוקה דחוףף לחדש עזרה בבקשה

23. איזו תוכנה, (לא בהכרח חינמית), נחשבת להכי יעילה ומקצועית להקלטת STRAMING AUDIO למחשב תוך כדי המרה לפורמטים שונים?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  24. Started by avi333,

שלום לכולם. יש לי מחשב ביתי סטנדרטי (אין ממש זמן למחשב כי אני רוב הזמן בצבא) ועליו מותקן ווינדוס אקס פי רגיל ואני משתמש בדפדפן הרגיל שבא איתו (אקספלורר) הכל עבד כרגיל עד לפני יומיים ,הבעיה היא שאני לא מצליח לראות תמונות או ציורים למיניהם בדף ,כלומר כשאני פותח דף אינטרנט במקום התמונות מופיע לי סמל של קובץ תמונה אבל התמונה לא נראית,יש לציין שלא התקנתי שום תוכנת פיירוול חדשה כך שזו לא הסיבה (ניסיתי גם בלי התכנה),ואני לא מוצא את הסיבה,מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?? תודה לעוזרים.

25. האם ניתן לבצע איזשהן פעולות ראשיות של שילוב מקשים על מנת להשתמש ב- WINAMP בלי לעמוד על החלון עצמו ? נניח בזמן עבודה ב- WORD להחליץ שיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים