עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by intel suck,

במחשב השני שלי יש בלי סוף בעיות בהתחלה נפתחו לי בלי סוף חלונות של אקספלורר או פיירפוקס הם היו ריקים בגלל שהיה לי אנטי וירוס של נורטון עכשיו התקנתי INTERNET SECURITY של קספרסקי מצא לי 200 רוגלות וירוסים וסוסים טרוייאנים מחקתי עכשיו האינטרנט לא עובד כאילו רק דף הבית עובד וזהו אם אני כותב כתובת או מנסה לעבור אתר זה טוען שעה ואז כותב שהדף לא נמצא חוץ מזה שלווינדוס לוקח המון זמן להידלק והמון זמן להיכבות כמה לפעמים כמה שעות במחשב בן חצי שנה חייב עזרה דחוף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  2. Started by 6kwar,

לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך ונדבר בחחית אחי אני צריך את זה ואני לא מוצא את הדברים שאתה אומר אז אחי לפחות תיתן לי את המספר של האסיקיו שלך תודה גבר 8)

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  3. Started by zolder,

הורדתי את התוכנה CLONE CD עלמנת לצרוב משחק שיש בו חסימה. בתוכנה יש 3 אפש'(לאחר שבחרתי כמובן COPY CD): CREATE CUE SHEET DELETE AFTER A SUCCESSFUL WRITE COPY ON THE FLY בחרתי בשלישית התקנתי את המשחק אבל זה לא צרב טוב כי בדיסק הצרוב המשחק לא עובד ובמקורי כן. למה זה לא יצא לי?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שינוי מימדים של תמונה (ממרובעת לרחבה)ללא פגיע באיכות או איזה תוכנה יכולה לעזור

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  5. שלום, פתאום בלי ידיעה מקדמת פתחתי מסמך טקסט עם מידע שהיה שמור לי במחשב ונדהמתי לגלות שהכל ברוסית וכך שאר מסמכי הטקסט (TXT) - חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי דרך לשנות את זה - את הגדרות הקידוד לא מצאתי WIN7 בעברית* תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  6. יש לי סרט והורדתי לו תרגום מ-Subtitles.2ya.com, הבעיה היא שהסימנים (סימני קריאה, שאלה וכו') מופיעים לימין הטקסט ולא לשמאלו, דוגמא: ?הספקת לעשות קניות !כן במקום: הספקת לעשות קניות? כן! האם יש תוכנה שמסדרת את הבעיה ומשנה את מיקום הסימנים כך שיופיעו כראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  7. Started by M.G.,

יש לי סרט בפורמט avi. אני רוצה לצרוב אותו כ-VCD כדי שתהיה לי אפשרות לצפות בו ב-DVD. מישהו יכול להסביר לי צעד צעד מה צריך לעשות בשביל זה? מה זה כולל? האם זה כולל המרה של הקובץ לפורמט אחר? בקיצור, הכול... אשמח לכל עזרה בנושא...

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  8. Started by Dan4,

תודה לעוזרים

9. אני מצטער אם הנושא שלי לא קשור לפה, פשוט לא ידעתי איפה לשים אותו... מישהו יכול להסביר לי איך להעביר את הסרט מDVD למחשב?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  10. אם מדובר בתכנה ישנה שכבר לא בייצור ולא ניתן לרכוש אותה בחנויות בתור מוצר חדש, האם זה חוקי להשתמש בעותק שלה? במידה והיצרן עדיין קיים אך כבר מזמן לא נותן שום תמיכה והפסיק לשחרר עדכונים לתכנה. לדוגמה Doom 2 או Windows 98.

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  11. Started by Idan-h,

לא מצאתי באף מקום, תודה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by yz101,

יש לי 80 DVDים של וידאו שהקלטתי ע"י שימוש בDVD מקליט. (דיסקים של 4.7GB) סטנדרטיים. אני רוצה להעתיק אותם לשם גיבוי לקשיח לשם גיבוי. הצטיידתי בקשיח 500GB שלפי המתמטיקה שלי אמור להספיק. אני רוצה את החומר על הקשיח גם זמין לצפייה. באיזה צורה יהיה הכי נוח להעתיק אותו ללא צורך בדחיסה?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  13. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה שאנירוצה להיכנס לאחד הכוננים שלי C. D. E. זה מראה לי את זה : http://img545.imageshack.us/i/93969431.jpg/ בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מזה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by Evil RoyBoy,

אני צריך אותה....................

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. Started by Lioriii,

אני מנסה לשמור קובץ HTML עם תמונות וכשאני שומר זה לא שומר את התמונות אז מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  16. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה ZoomBrowser EX 4.1 או מתקדם יותר?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  17. כאשר אני מנסה להריץ קובץ EXE של WINZIP, כלומר קובץ של WinZip Self-Extractor אני מקבל הודעה שגיאה של WinZip Self-Extractor ובה כתוב: "WinZip Self-Extractor header corrupt. Possible cause: bad disk or file transfer error." פעם כן הייתי מצליח להריץ קבצים מהסוג הזה ועכשיו לא. התקנתי WinZip Self-Extractor ועדיין זה עושה לי את השגיאה הזאת. יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  18. שלום עבר התוקף ל seriel number שהיהי לי לבבילון ואני זקוקה דחוףף לחדש עזרה בבקשה

19. Started by PuMbA,

יש כזה פלאג לווינאמפ 5 כי יש לי 7 רמקולים וסאב של קריאטיב ואני צריך פלאג כזה אם למישהו יש תודה לכולם !!!!

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  20. Started by LeftRight,

התקנתי קספרסקי אנטיוירוס ושאני מנסה להכנס לאינטרנט הוא עושה לי מסך כחול כזה של השגיאה בחומרה... אני חושב הגירסא הייתה 5.5 (מחקתי כבר) אז מישהו יודע מה עושים בנידון?

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה מוזרה ביותר ב- Internet Explorer שהחלה שלשום. כשאני מנסה להכנס לאתר אחד ספציפי, הוא רושם למטה done אבל לא נכנס לאתר. עד שלשום הייתי נכנס לאתר לעיתים תכופות ללא בעיה. כשמנסים להכנס ממחשב אחר בבית לאותו אתר אין בעיה. ניסיתי למחוק את כל הקבצים הזמניים של הדפדפן ואת ה- cookies, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  22. Started by pergola,

הBS PLAYER לא מפעיל לי קובץ VOB.. מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by morbidangel,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה המאפשרת הקלטה של המתבצע ברקע בזמן עבודה שוטפת (סאונד של אתרי אינטרנט ותהליכים במחשב). תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. Started by Shaharrr,

התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  25. Started by nim901,

אם אפשר לינק ישיר, תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.