עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kukuriku,

יש לי איזו בעיה שאני לא מצליח לפתור כבר הרבה זמן. יש לי סרט בשני חלקים. הפורמט של הסרט MKV. אני מעוניין להשאיר את הפורמט אבל להפוך את הסרט לקובץ אחד. חילצתי את ה MKV ויצא לי קובץ סרט עם סיומת movie.h264 בשלב הזה יש לי שני קבצי וידאו בקידוד H264 השאלה שלי: מה הדרך הכי טובה לאחד אותם מבלי לפגוע באיכות ולהשאיר אותם באותו מקודד H264 יש לי התוכנה virtualdubmod אם זה יעזור? נ.ב. שמעתי שאפשר עם שורת הפקודה אפשר להתעסק עם המקודד... מה עושים? ואיך? תודה לכל מי שיעזור לי.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  2. ברגע שמסירים אותך בסקייפ יש סימן שאלה ליד איש הקשר אבל במסנגר אין שום חיווי כזה. איך אפשר לדעת שהסירו אותך במסנגר ?

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  3. Started by Radeon38,

שלום לאחרונה עברתי למערכת הפעלה חלונות שרת 2003.מבחינת חומרה המחשב שלי מוגדר דיי צפוף (יש הרבה כרטיסים..) יש לי כרטיס אלחוטי שהוא קריטי כי אין לי מקום במחשב מבחינת חריצי הרחבה אבל בהתקנה האחרונה הוא עושה לי בעיות - הוא יושב על PCX -E 1 ןעכשיו הוא מתקין את עצמו אבל עם סימן קריאה.בשביל בדיקה התקנתי כרטיס אלחוטי אחר והוא עובד. האביט דורש פיסקה IRQ 17 והכי מעניין במצב בטוח הוא עובד ומזוהה ללא הסימן קריאה. על מנת לבודד את התקלה ניטרלתי את כל הרכיבים של הלוח אם והוצאתי את כל הכרטיסים (3 במיספר ) החוצה ועדיין התופעה ממשיכה. אשמח אם למישהו יהיה פיתרון כי אני כבר ממש לא יודע מה לעשות.

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by Stone Eagle,

יש דרך לזהות את העוגיות שאתר אינטרנט ספציפי שם על המחשב שלי? או, האם יש תוכנות שעושות את זה?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by idofr,

ידידה שלי ממש רוצה דבר כזה אז אם מישו מכיר משו לא יותר מידי מסובך תודה מראש עידו

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by Dvich,

לחבר שלי כבר יש ניסיון דיי גדול בפוטושופ והוא רוצה להרחיב את הידע הזה עוד בעזרת מדריכים, הבעיה היא שהוא חרש על המון אתרי מדריכים לפוטושופ ולא מצא מה שהוא ביקש - מדריכים שמלמדים טכניקות ציור ולא אפקטים וכו'. מישהו מכיר מדריכים ספציפיים כאלה ברמה גבוה ויכול להפנות אותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  7. בין עם זה מאתרים או מחיפוש ברגע שאני מתחיל להוריד משהוא, זהוא! כל המחשב מקבל עומס של 100%! ולא ניתן לעשות כלום, הכל מקרטע, העכבר בקושי זז, ולא ה EMULE לא נסגר, יש לציין שזו גרסה 4.2 שך LH ואני לא יודע למה פתאום זה קורה. יש הסבר לתופעה?

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by roeiw,

דרך הוספה והסרה של תוכניות זה מסיר אותו רק חלקית ולא את ההגדרות בריגסטרי והחשבונות וכו'.. אני רוצה למחוק אותו לגמרי כאילו לא היה מותקן.. מי יודע איך

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  9. שלום וברכה, אני רוצה להכין קטע וידאו, אני צריך תוכנה שאפשר לשלב בה וידאו/תמונות ומנגינות. איזה תוכנה מומלצת? (חשוב שתהייה ידידותית)

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  10. Started by jj516,

אנשים אני בשאלה חשובה שלא מצאתי עליה הרבה דיבורים, מהי תוכנת ה POP UP KILLER הכי טובה שיש? אישית אני משתמש ב - POPUP AD FILTER ו ב FREE SURFER. שתי התוכנות לא כאלה שצריך להגדיר איזה אתרים לסגור ואיזה לא, הם לבד סוגרות כול אתר. יותר נכון כמעט כול אתר! וזה ממש מעצבן ששתיהם פועלות לי, למישהוא יש המלצה להכי טובה?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  11. שלוםפ יש לי אייפוד מיני 4GB אייטונס הכי מעודכן שיש, אני בתוכנה יוצא בצד playlist, וקורא לה בשם שאני רוצה, אך איני מצליח להוסיף ל"תיקייה" הזאתי שירים. עזרה בבקשה... תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by ofir667,

אני לוחץ על האייקון של האקספלורר וזה לא נכנס לי לאינטרנט, זה יש עושה לי את הקטע הזה עם הדו"ח שגיאות האינטרנט עצמו כן עובד אני יכול להיכנס ממקום אחר. אם צריך להתקין אקספלורר חדש אז תגידו לי איך כי אין לי מושג

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by shloosh,

במקום ווינאמפ וFOOTBAR המכוער מצאתי תוכנה חדשה רוסית מחליפה לווינאמפ... אתם יכוליםפ להוריד ולהתרשם... אני אישית מעדיף אותה AIMP2 http://soft.oszone.net/files_soft/aimp/aimp_2.11.zip

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by mic,

תודה

15. אם עוד חלון אחד קופץ לי מול העניים אני משתגע. אני חייב POPUP KILLER שפשוט יסגור לי כל כל חלון שעומד לקפוץ. פעם הייתה לי תוכנה כזאת טובה אבל שכחתי את השם שלה. יש המלצות ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. Started by Dj_Infernal,

מחפש תוכנה שממירה AVI ל MPEG . חיפשתי שנה לא מצאתי. תודה מראש! זה דיי דחוף.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. אני מנסה להפעיל סרט די וי די בעזרת ה POWER DVD וזה אומר לי הודעה מוזרה (תמונה מצורפת). תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  18. התקנתי תתוכנה ולפני ההתקנה הוא אמר לי שאני חייב וינדוס מדיה פלייר לפחות בגירסה 9+ או משהו כזה התקנתי בכול זאת ועכשיו שאני מפעיל אותה הוא נותן לי את ההודעה הזאת in order to run properly,pcmark04 riquires windows media encoder 9 or newer to be installed on your computer יש מושג למישהו? נפתרה הבעיה עכשיו השאלה שלי לגבי התוצאות של התוכנה (המפרט בחתימה)? עריכה: התוצאות שלי הם PCMARK SCORE-4075 CPU SCORE-3627 MEMORY SCORE-3397 GRAPHICS SCORE-1608 HDD SCORE-3899

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  19. שלום לכולם! סאפ, ביצ'ז? לאחר ששמתי לב שאפשרי להשתמש בתוכנת outlook עם שרתי הדואר של גוגל ע"י הזנת פרטיהם אל התוכנה, תהיתי אם אפשר לעשות אותו הדבר עם שרתי הדואר של וואלה. אם כן, מהם שמות השרתים השונים (פופ3 ו-סמתפ) תודה!111

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  20. איך הכי טוב לבצע איחוי? דרך הוינדוס? דרך הנורטון? דרך הדוס? או דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  21. הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  22. יש ברשותי סורק מאוד ישן של HP שאין לו תוכנה שמיועדת לעבוד בחלונות 7. ניסיתי להתקין תוכנה שמיועדת לעבודה תחת חלונות XP - התוכנה לא עבדה, עשיתי uninstall ומאז כל פעם שאני מאתחל את המחשב בעליית המערכת הפעלה קופץ החלון שניתן לראות בתמונה המצורפת. איך ניתן להסיר באופן מלא את התוכנה ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  23. Started by ניר.,

אני צריך עזרה במציאת שדרוג לעברית לתוכנת הפוטושופ כך שיהיה גם ניתן לכתוב בעברית בקבצים שאני עורך ומעצב.. מאיפה משיגים את השדרוג הנ"ל? כיצד מתקינים את השדרוג לתוכנה שכבר מותקנת? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה...

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  24. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf ואני לא יודע איך לפתור אותה

25. שלום נמחק לי איזו קובץ בידי תוכנה מסויימת ואני ממש ממש ממש ממש רוצה לשחזר אותו בבקשה המליצו לי על תוכנה תודה!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.