עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה ZoomBrowser EX 4.1 או מתקדם יותר?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  2. Started by gshhar,

איך ה-EMULE? שמעתי שזו תוכנה ממש טובה אבל ממש מסובכת,איך המבחר?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by omri_ro,

משום מה לפעמים מקשי החיצים/HOME/END/PAGE UP/PAGE DOWN פשוט מפסיקים לתפקד אצלי (וזה ממש מעצבן כשכותבים הודעה בפורום) מה שמוזר זה שזה רק בFF ובתוכנות אחרות (NOTEPAD או IE לדוגמא) אין שום בעיה בזמנו בדקתי את כל ההרחבות של הFF ולא עליתי על בעייה (אפילו בדקתי את הגרסה הקודמת של הFF) לא עליתי על משהו. עזרתכם תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Snufkin,

הבעיה שלי היא כזאת, יש לי הרבה סירטונים קצרים שאני מעוניין לצרוב ואני מעוניין ליצור להם תפריט. הבעיה היא, שאם אני צורב אותם בNERO או בROXIO, סרט שתופס 100MB קופץ לאיזה 300 400 - כנראה שהוא מבצע המרה כלשהי. אני לא מעוניין שהתוכנה תמיר לי את הקבצים, הנגן DVD שלי מסוגל לנגן אותם בפורמט הנוכחי (עובדה, הצלחתי לראות אותם כשצרבתי אותם כDATA). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שניתן ליצור וליצרוב בה דיסק DVD שיש לו תפריט שפשוט תמשר לקבצים האלו?

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אז ככה, מקור הנייד שלי מגיע עם ויסטה.. לאחר שינמוך לXP והתקנת כל הדרייברים.. מאתרים שונים ברשת... אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר.. הודעת שגיאה מצורפת. בתודה, דור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by matizami,

ראיתי את המדריך בפורום וקודם אציין כי הקישור הוא לגירסה ישנה. שנית, האם ניתן להפעיל את התוכנה דרך USB או שחייבים לצרוב?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. כמו מציג התמונות והפקסים של XP. תוכנה קלה שמציגה תמונות אוטומטית. יש דבר כזה?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. Started by KKK,

שלום כולם יש לי את התוכנה פלאש גט ואמרו לי שאם אני משהה את ההורדה\המחשב נכבה\האינטרנט מתנתק או משהו דומה, לאחר מכן אפשר להמשיך להוריד מהנקודה בה ההורדה הופסקה...השאלה איך בדיוק אני עושה את זה? אם אני לוחץ על השהה ולאחר מכן על התחל אז ההורדה מתחילה מהתחלה...אין עוד אפשרות חוץ מללחוץ על התחל. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. הורדתי איזה שהו ספר (חוקי) של כ 45 עמודים הקטע הוא שהספר הוא באנגלית ,למרות שהאנגלית שלי מאוד טובה וסימתי לפני זמן קצר את הבגרות שלי (5 יחידות) ,הבעיה היא שבגלל הבגרות שהיתה לפני לא הרבה זמן עדיין יש לי כצת פלאשבקים וכל טקסט באנגלית מעל ל 10 שורות ניראה לי כמו אנסיו אז אם למישהו יש איזה-שהו קישור לתוכנה שיכולה לתרגם טקסטים גדולים בצורה טובה שמאפשר קריאה רצופה ולא כמו 'קלואז' עם מילים חסרות אז הנה שיביא לי לינק או אפילו את השם של התוכנה ואני יסתדר כבר משם

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by naoriko,

שלום יש לי גוגל כרום ולא יודע למה אחריי כמה זמן שאני משתמש בו פתאום השפה הופכת לי רק לאנגלית ולא משנה מה שאני עושה בשביל שתיהיה לי עברית אני צריך לצאת לגמריי ולהיכנס שוב אליו ואז העברית חוזרת ואחריי כמה זמן שוב רק אנגלית.. ואם אני במחשב עצמו או בכל דפדפן אחר אין לי את הבעיה הזאת וראיתי שיש את זה לעוד כמה מה עושים אם זהה?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  12. היי יש לי נורטום סיסטם וורק והוא מותקן על המחשב, אבל מאז שהחליפו לי לוח-אם אני לא יכול להיכנס אליו והוא בכלל לא עובד! מה אני יכול עשות? ויש לי את אותה בעיה עם ורטון אנטי ווירוס 2004 וניראה לי שהמחשב מלא ווירוס וכאלה המא ני יכול לעשות? ואני לא רוצה להחליץ תוכנות. מה אני עושה???? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by foxil821,

אני מחפש תוכנה שאוכל לקבוע איזה רמת קול, בשביל למנוע צלילים חזקיים פתאומיים או להגביר את צלילים חלשיים. הצלילים שמגיעים מאתרי וידאו, תכנים פלאש, משחקים בתוך מחשב וכו' מחשב שלי הוא XP. תודה רבה על תשובה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  14. משום מה איני מוצא את האפשרות הבסיסית הזאת בתוכנה. במידה ולא ניתן לצרוב עם התוכנה הנ"ל קבצי אודיו: -האם יש אפשרות כזאת בתוכנת הצריבה המובנת של W7/VISTA(גם שם לא מצאתי את האופציה) ? -איזה תוכנה טובה חינמית(שתעבוד על 64BIT) כן יש לה את האופציה ?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by evy,

יש איזשהו R שנמצא ליד מהירות ההורדה ,ואני בטוח שהוא מסמן לי משהו על הגבלה במהירות ההורדה. בעיקרון אני לא מצליח לעלות על 30 קב"ש בהורדה,אין לי מושג למה,ולא הרבלתי את המהירויות העלאה\הורדה ,יש למישהו מושג איך מטפלים בזה,או לפחות מה הבעיה? יש תמונה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by leibeyal,

אני מחפש כתוביות לסרט Get Rich Die Trying\Get Rich or Die Trying של 50cent שתתאים לתוכנה BSplayer אם מישהו יכל למצוא לי או לתת לי אתרים שהוא חושב שיש את זה שם אז בבקשה.. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by Dvich,

לחבר שלי כבר יש ניסיון דיי גדול בפוטושופ והוא רוצה להרחיב את הידע הזה עוד בעזרת מדריכים, הבעיה היא שהוא חרש על המון אתרי מדריכים לפוטושופ ולא מצא מה שהוא ביקש - מדריכים שמלמדים טכניקות ציור ולא אפקטים וכו'. מישהו מכיר מדריכים ספציפיים כאלה ברמה גבוה ויכול להפנות אותי? תודה.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by Blackend,

שלום לכולם! לפני מספר ימים רכשתי את המכשיר הזה אחרי התלבטות רבה והבנתי שיש אפשרות להתקין עליו אייסיי ויש לי כמה שאלות. 1.מאיהפ ניתן להשיג את האייסיי לטלפון? 2.האם זה עולה כסף? 3.האם השימוש בו כרוך בתשלום מסויים למישהו? 4.האם יש עוד תוכנות נחמדות או אתרים שיש בהם תוכנות/רקעים/צלילים שמותאמים ל 6600 ? בתודה מראש דניאל

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  19. Started by ofeky1,

יש למשהו? תודה מראש! זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  20. שלום וברכה, אני רוצה להכין קטע וידאו, אני צריך תוכנה שאפשר לשלב בה וידאו/תמונות ומנגינות. איזה תוכנה מומלצת? (חשוב שתהייה ידידותית)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  21. Started by War-Hammer,

(אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז אם לא תעבירו בבקשה) יש לי פוטושופ 7.0 ואני רוצה לכתוב שם בעברית והתוכנה לא תומכת... יש אולי משהו שאפשר להוסיף לתוכנה כדי שתתמוך בעברית? יש אולי תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה? תודות..

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by Shaharrr,

התקנתי עכשיו את הווינדוס מחדש (בלי פירמוט) וגיליתי שאחרי שהתקנתי את ה Java Virtual Machine אין לי עברית בכל מה שנוגע לזה רואים סימני שאלה או ג'יבריש איך אני מתקן את זה?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  23. כותרת. תודה לעוזרים! אלון

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by mic,

מחפש לינק לתוכנה טובה שממירה כל סוגי הפורמטים.

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  25. מחקתי בטעות תיקיה בשיפט+דליט יעני שאין אותה בסל מיחזור יש מצב לשחזר את זה??? :kopfpatsch:

• 7 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.