תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים; אני משתמש בדפדפן פיירפוקס, וכאשר אני נכנס לקישורים של חברים (ישראבלוג) האתר לא מציג תמונות; גם אם אני מנסה להחליף דפדפן לאקספלורר עדיין התמונות לא מוצגות. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
משתמש ב-Outlook הרגיל, איך ניתן לאגד את כל המיילים מ-Gmail תחת תיקיה אחת, את כל המיילים ממייל של הספק בתיקיה אחרת וכך הלאה? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שמציגה את כול הפורמטים שקיימים, בלי ספי ווארז וכו, ושתהייה נוחה
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
עשיתי פרסומת לתחרות שרד בול עושה השתמשתי באפטר אפקטס מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
נסיתי להמיר סרט בפורמט divx/xvid ל vcd דרך הנירו ( כמו תמיד ) אבל כאשר אני רואה את הסרט ב DVD אני שם לב שאין סינכרון בין ה video ל audio דבר שדיי מעצבן כמו כן האיכות של הסרט באיכות גרוע . רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיודעת להמיר ל vcd בצורה קלה ( מבלי לשחק עם הרבה הגדרות ) ושיודעת לעשות את העבודה בזמן סביר ( לא 16 שעות ) . נסיתי לעבוד עם ה TMPGEnc ולאחר מס' שעות של קידוד הקובץ שקבלתי לא היה ניתן לצפייה. אודה לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
נרשמתי לאוניברסיטה הפתוחה, ואני מתחיל את הקורס הראשון שלי, "עולם הכימיה", בעוד שבועיים. לבנתיים קיבלתי בדואר את ספרי הלימוד, ובנוסף שלחו לי 26 סרטי ווידאו שמחולקים לחמישה דיסקים שונים. עד סוף הסמסטר אני די בטוח שאספיק לקרוע להם את הצורה , ולהזמין חדשים יעלה לי כסף. חוץ מזה, ממש לא יהיה לי נוח להעביר בין דיסקים כל פעם מחדש... חשבתי להעביר את כל תוכן הדיסקים למחשב, שתהיה לי גישה ומהירה ואהיה בטוח שלא איתקע במקרה והדיסק יפגם, אבל אין לי מושג איך! אני גם לא יודע בכלל באיזה סוגי סרטים מדובר. מישהו יכול לעזור? :-).
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
יש לי בFIREFOX ארבעה כפתורים שהוספתי לסרגל הכלים באמצאות כל מיני תוספים שונים (כמו TOOLBAR Buttons וכו'), אני מעוניין להתאים את האייקונים שלהם ככה שיראו מתעימים יותר לTHEME שאני משתמש בו(CHROMIFOX BASIC) חיפשתי רבות בGOOGLE ולא מצאתי מדריכים/הסברים איך לעשות את מה שאני מעוניין. אשמח לקצת עזרה מכם...
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
נגיד שיש לי תמונה של חוף ים ובעמצעה פח זבל איך אני מוציא אותו מהתמונה?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום בעיה שהתחילה לי היום, כל פעם שאני לוחץ בעכבר על לחצן ימני הוא עושה Mute לצלילים במחשב ב-Volume של המחשב הוא עושה mute ועוד לחיצה מבטלת את זה, עשכיו אני לא רוצה את זה!$@I! זה נורא מעצבן... יש לי עכשיו Teac ox100 ראיתי באחד הדיונים שהיה מומלץ להוריד את ה-Microsoft Mouse התוכנה, אבל היא לא עובדת למשהו יש רעיון איך לתקן? לא מצאתי דרייברים של העכבר באינטרנט...
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, יש לי בעייה שנתקלתי בה אבל לא מוצא פתרון לה-כשאני רוצה למחוק תיקייה כלשהי או קובץ כלשהו, זה רושם לי "You need permission from User to make changes to this file" ולמעשה מונע ממני למחוק משהו בזמן שאני בחשבון של Administrator איך אני נותן הרשאה לעצמי שאוכל לבצע שינויים במחשב שלי? גם שמתי לב שכל הקבצים והתיקיות במחשב מסומנים כ"לקריאה בלבד", זה תקין העניין הזה? ואיך אני מונע מקבצים שהורדתי באנטרנט את ה"נעילה" של ווינדוס שכל פעם צריך ללחוץ לבטל את הנעילה?? וואו, להשתמש בווינדוס בימינו זה לא קל בכלל
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום אני רואה סרט שרץ על שני מסכים, כלומר חיברתי 2 מסכים למחשב אחד. הבעיה היא שהתירגום ממוקם בדיוק בהפרדה של שני המסכים וזה מקשה להבין את הכתוביות. האם יש נגן שאפשר לשנות בו את מיקום הכתוביות כך שהכתוביות יהיהו ממוקומות בצד אחד של המסך או צד אחר? חייב להיות אופציה כזאת... תודה
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי , היום צצה לי בעיה ( לאחר כמובן שנגעתי במשהו בטעות .. ) עם הסאונד מהאוזניות והרמקולים . עד עכשיו , הרמקולים היו מוציאים סאונד רגיל , וכאשר הייתי מחבר את האוזניות מקדימה ,הרמקולים היו משתתקים והאוזניות העבירו סאונד . עכשיו משום מה , זה או שהם עובדים ביחד(גם האוזניות וגם הרמקולים מוציאים סאונד ) , או שכשהאוזניות עובדות ואני מנתק אותם , עדיין לא שומעים כלום מהרמקולים . בנוסף, תמיד כשהייתי מחבר את האוזניות, הייתה קופצת לי הודעה כזאת של חיבור התקן סאונד חדש, ועכשיו כבר לא .. : http://www.s i z.co.il/my/kzn24zmiegjg.png - תורידו רווחים הכרטיס קול שלי משתמש בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANAGER ניסיתי למחוק את התקן , ולהתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק שבא עם הלוח אם , ועדיין…
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת האם יש אפשרות להמיר את קבצי ה-AVS, שנמצאים בתוך WinAmp לקבצי Mpeg ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
יש איזה מנהל הורדות טוב שעובד כמו שצריך עם רפידשייר (פרימיום)? לא ממש אהבתי את JDownloader, הוא לא עובד לי כמו שצריך, מוריד לאט, לפעמים לא מוריד בכלל, נתקע באמצע הורדות (ההורדה סתם נעצרת בלי סיבה ואפשרות להמשיך את ההורדה) וכו' אשמח להמלצות, תודה
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוס קטן וטוב למחשב פנטיום 3 שלא מכביד על המחשב שיעשה מקסימום עבודה במינימום משאבים
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ניסיתי בכמה תוכנות אבל בכולם אני מקבל עברית הפוכה. אחרי שחיפשתי מצאתי מאמר באתר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=62&a=32029 פיתרון שיכול לעזור לי אבל אני לא הבנתי איך ממירים לPDF בעזרת התוכנה PrimoPDF.
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני משתמש ב - 4 3D Studio MAX כבר הרבה זמן... ידוע לי שאפשר להעביר מודלים של 3Ds Max ל-Director אבל אני לא יודע בדיוק איך... אז עם מישהו יודע בבקשה שיעזור... :'( תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בגירסאות קודמות של פיירפוקס לא היו לי בעיות. בגירסה האחרונה שיצאה (3.6) לא נפתחת לי הגלילה עם הלחיצה על החץ בשורת הכתובות ובנוסף הגירסה הזו ניראית לי איטית לעומת הגירסאות הקודמות. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי גירסה 3.6 ביחס לגירסאות הקודמות של פיירפוקס.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המחשב של אחי לא מצליח להתקין כלום, גם לא קבצי EXE חדשים, ובכלל זה הוא לא מצליח להתקין כונן גיבוי חיצוני. הוא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה, אבל הוא לא יכול לגבות את המידע. חשבתי שמכיוון שבכל מקרה המחשב הולך להתפרמט, במקום לבזבז הרבה זמן ומאמץ בחיפוש התקלה ובפתרוה (במיוחד כשאני נמצא רחוק) עדיף שישתמש ב live cd כדי לגבות את החומר ואז יתקין WIN7. עכשיו, אני צריך המלצה על LIVE CD של ווינדוס, משהו פשוט כי הדרישות לא גבוהות. קריטי שיבוא כקובץ ISO כי כמו שאמרתי, הוא לא יכול להריץ קובץ EXE. תודה! (אני צריך תשובה במהירות מפני שהעניין הזה צריך להסתיים מהר, הוא צריך את המחשב בהקדם האפשרי)
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שמעתי שיש כזה דבר שאפשר לראות בTHUMBNAILS גם PSD מישהו יודע איך זה נקרא ואיך אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לכמה צ'אטים, אני מקבל הודעה שאי אפשר להכנס ואני צריך לנסות דרך אקספלורר. זה קורה לי גם בגוגל כרום דרך אגב. פתרונות?
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשב ועל השימרה שלו מפני שטויות ברשת ואני צריך סידי קי לתוכנה ZoneAlarm וכן לגרסא : 5.1.011 בתודה אלדר
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה ממש מרגיזה ומוזרה - מקווה שתוכלו לעזור... הבעיה הופיעה כמה ימים לאחר חיבור כרטיס מסך חדש והתקנת הדרייבירים שלו.. בקיצור הבעיה היא - קצת קשה להסביר אותה אבל ככה : כל פעם שאני מנסה לראות את הTASK MANAGER החלון כאילו בורח לצד הימני של המסך ואני לא יכול לראות אותו...הוא כאילו נמצא שם איפשהו אבל אני לא יכול לעשות לו MAXIMIZE וכתוצאה אני לא יכול לראות אותו...הדבר קורה גם עם הNETLIMITER... זה נראה כמו בעיה של דרייברים של כרטיס מסך אבל אני לא בטוח... בגל מקרה אשמח אם תוכלו לעזור....אני עומד בפני פירמוט :-[
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
http://img401.imageshack.us/img401/1334/15021492149715121493151ih9.jpg צריך את השם של הקליינט תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-