תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש תוכנה כלשהי שכאשר אני מוסיף הורדה ישירה מהאינטרנט היא תיכנס בעיקרון לתוכנה ותישמר אצלה (כלומר אותו עיקרון של אימיול אבל להורדות ישירות),כך שאם מתנתק המחשב ההורדה נשמרת אצל התוכנה ובפעם הבאה שאני יתחבר לאינטרנט תהייה המשך הורדה. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי windows 98 והתקנתי את התוכנה mv2 player והורדתי אפילו את המקודד. שאני באה להפעיל את מה שאני רוצה לראות מופיעים פסים לאורך כל המסך של התוכנה. איך אני יכולה לפתור את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זהו,נגמר,פיניטו...אני משתמש במוד של Morph כבר כמה שנים,וב webcache כמה חודשים טובים,היו לי הורדות חבל"ז,מהירויות פגז...עכשיו "תודות" ללייון נטוורק,זהו,אין יותר webcache,ספקיות האינטרנט חסמו את הגישה. זה מה שקורה שמתשמשים במוד עלוב,חרא (סליחה על הקללה אבל אני דיי מעוצבן)...Netvision חסמו 100% ועכשיו אני מתחיל לשמוע שגם יוזרים על ספקיות אחרות קיבלו חסימה. כל מי שהתשתמש שמוד של לייון לא יודע בטח על מה המאומה,כל מי שהשתמש באופציה של webcache(שאם המשתמשים הצוציקים שמה היו יודעים כבר קיים איזה חצי שנה במודים שונים) יודע איך נדפקנו. נחזור להוריד במהירויות הרגילות שלנו,אם מישהו כן מצליח להוריד מה webcache שיגיד.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לפתוח חדר חדש במירק אבל אני לא יודע איך ?? איך לעשות שהוא תמיד יישאר?? איך לעשות שכל פעם שאני נכנס אני אקבל אופ?? איך מפעילים את ה-CHANSERV.?? ועוד כל מיני שרותים בבקשה עזרתכם דרושה בדחיפות.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
פשוט תלחצו על START < RUN < ובפקודה תרשמו את זה: RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove וזהו אין לכם MESSENGER מעצבן! 8) 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
איך הכי טוב לבצע איחוי? דרך הוינדוס? דרך הנורטון? דרך הדוס? או דרך אחרת?
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן (פנטיום 2 לייתר דיוק) והתקנתי עליו את תוכנת נורטון אנטי וירוס 2003. לאחר ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב ובזמן העלאת ה- WINDOWS98 האנטי וירוס גילה לי וירוס בקובץ הקרא LOADPE.COM שיושב איפושהו ב- SYSTEM של ה- WINDOWS. מתברר שקובץ זה משפיע על כל יישום שאני רוצה להטעין וכעת חוץ מהנט אני דיי מושבת.למרות חיפושים קדחתניים גם בדיסק ההפעלה וגם בנט באתר של MICROSOFT לא מצאתי את הקובץ הזה. מבקש את עזרתכם הדחופה.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בוקר טוב ! האם למישהו יש מושג כיצד ניתן בהגדרה של מס' חשבונות שכל הדואר הנכנס מכל חשבון בתוכנה הנ"ל ילך למחיצה נפרדת ולא כולם ל InBox ?? בתודה, שחף
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
לעומת פיירוול אחרים ה-sygate הזה תופס די הרבה מהפעילות של המעבד!!! הוא תותח ויותר טוב מאחרים לפי דעתי. אבל הוא תופס מלא מהכוח של המחשב.... לא הרבה זיכרון מה שלא כ"כ חשוב אצלי כשיש 512 ראם,אבל מהמעבד הוא כן תופס לי !! אני מסתכל ב- procceses ,ו-sygate לוקח פעם 13 פעם 2 פעם 8 פעם 10 פעם 18 פעם 5 פעם6 מהמעבד!! זה המון לפי דעתי כפול מאשר חלון האינטרנט אקספלורר. ואם אני ירצה לשחק במשהו רצחני כמו האלף לייף 2 אני אצטרך את כל המעבד לרשותי. זה כמו שאני מפעיל איזה משחק קטן ואז מפעיל עוד משחק. פיירוול אחרים זה ממש לא ככה,הם תופסים הרבה זיכרון אבל לפחות לא מהמעבד,מה לעשות?? אפשר לשנות את זה?? אני רוצה אותו כי הוא תותח וכל הבעיות נפתרו איתו
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
יש לי כמה שירים שיש בהם קטע מעצבן שחוזר על עצמו.. ורציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה לחתוך את הקובץ (mp3) ואם כן מה שמה? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
Mood Logic, תוכנה הסורקת את רשימת השירים שלכם ולאחר Activate מהאינטרנט בודקת שיר שיר ולאחר מיון כל השירים (במקרה של הדמו אפשר רק 26 ) מאפשרת לכם לבחור בסוג מוסיקה, לא לפי מה שרשום ב-ID TAG, אלא לפי השיר עצמו, כן כן, היא עוברת על התופים ועל הצלילים של השיר וע"י זה מתאימה את סגנוני המוסיקה לפי מה שתבחרו!!! פשוט המצאה גאונית, רק חבל שהדמו מוגבל ל-26 שירים... לא מספק אותי במיוחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה דומה שלא מוגבלת כל כך, ולקבל תגובות מה דעתכם על תוכנה זו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
ידידה שלי ממש רוצה דבר כזה אז אם מישו מכיר משו לא יותר מידי מסובך תודה מראש עידו
-
היי, התקנתי את ה NORTON ANTI SPAM 2004 ואני עובד עם OUTLOOKEXPRESS ,לאחר שהסרתי את הנורטון אנטיספאם אני כבר לא יכול לקבל הודעות ל אימייל. ההודעה שאני מקבל היא: Task 'pop.012.net.il - Sending and Receiving' reported error (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).' צריך עזרא דחוף!!!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה נכנס אליי.. אבל אלה ספייווארים שממש ,אבל ממש לא רוצים לרדת בשום דרך! ניסיתי עם 4 תוכנות נגד ספייווארים,ניסיתי לחפש את הקבצים ידנית,הפעלתי את המחשב במצב בטוח,חיפשתי ברג'יסטרי ערכים, פשוט הכל! אין ,ולא הולך החרא לא רוצה לרדת..אין לי מושג מה לעשות אנשים זה כזה אני במחשב,כעבור כמה דק' קופצים חלונות של פירסומות,וכל מיני שטויות. זה גם התקין לי טול באר של משהו..ניסתי להעיף אותו,לא הלך צירפתי 2 תמונות... והשניה: הראשונה,זה אחד החלונות שקופצים..כמובן שאני לוחץ X .. ואח''כ שאני לוחץ X מופיע לי החלון השני וכמובן שאני לוחץ NO.. אבל אחריי כמה דק',שוב חוזר אני לא יודע מה לעשות אנשים....בבקשה במנהל המשימות,בתהליכים..יש שם תהליך מוזר,כל שניה שאני מו…
-
- 14 תגובות
- 817 צפיות
-
-
דף הבית משום מה לא נפתח ובמקומו יש איזשהו דף של:http://www.securitysafeguards.net/ אז הוא נותן הודעה שיש לי spyware. מה לעשות???? איך אפשר להיפתר מהדבר הזה?!?!?
-
- 10 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להחליש או להגביר את מהירות המאווררים שלי(אני צריך שהיא תהיה קלה) פשוט הם מפריעים לי בלילה ואני לא צריך שהם יעבדו על 100% אני חושב ש50% יספיקו. אני מקווה שזה מתאים לפה ולא לפרום OC וקירור תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום נמחק לי איזו קובץ בידי תוכנה מסויימת ואני ממש ממש ממש ממש רוצה לשחזר אותו בבקשה המליצו לי על תוכנה תודה!
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אז ככה!מוזילה-פיירפוקס הגיעו ל1000000 הורדות ואני החלטתי אחרי שנה וחצי של שימוש במקסטון המאובזר להוריד את פיירפוקס לראות על מה המהומה! הקובץ ירד לאיטו כולי ציפיה!בטח ממשק וואוו אמרתי לעצמי! מה שהתגלה מול ענינ היה ממשק 2 שורות גג 3 לא ידידותי לא קריא חסר כל מעוף אסתטי!חסר כל סרגל נאה או משהו דומה לא עברו 5 דקות והסרתי את "השועל המכוער" במיוחד שהמקסטון פשוט נראה מעולה קל לתפעול כולל 99% המדברים שאני משתמש! אני יודע שיש פה כל כך הרבה חסידים של פייר פוקס! על מה המהומה!אולי לא הבנתי את הפואנטה של הפלא!
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי מישהו מכיר את האתר הבא: http://www.allsoft-disks.com ? השאלה היא אם זה בכלל חוקי למכור את התוכנות במחירים כאלה, והאם ניתן לסמוך עליהם?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום התקנתי תוכנת WINFAX אני לא מסתדר איתה יש אולי למישהו מדריך בעברית??
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-NICKNAME. תודה.
-
- 13 תגובות
- 816 צפיות
-