עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Dmoney,

התקנתי אופיס אקס פי והכל היה בסדר...בלי שום בעיות, עד שיום אחד פתחתי את הWord ולא הצלחתי לרשום כלום כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש כלשהו רשום למטה "פקודה זו אינה זמינה משום שהמסמך נעול בפני עריכה". לא ניתן להוסיף תמונות, להיכנס להגדרת עמוד, לשנות פונטים....בקיצור אי אפשר לעשות כלום!! ניסיתי לפתוח מסמכים ששמרתי פעם..כאשר הכל היה בסדר וגם בהם לא הצלחתי לעשות כלום! נכנסתי לExcel ול-Power Point ואותה הבעיה מה זה הדבר הזה? 10x

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  2. איך הכי טוב לבצע איחוי? דרך הוינדוס? דרך הנורטון? דרך הדוס? או דרך אחרת?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  3. בגירסאות קודמות של פיירפוקס לא היו לי בעיות. בגירסה האחרונה שיצאה (3.6) לא נפתחת לי הגלילה עם הלחיצה על החץ בשורת הכתובות ובנוסף הגירסה הזו ניראית לי איטית לעומת הגירסאות הקודמות. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי גירסה 3.6 ביחס לגירסאות הקודמות של פיירפוקס.

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  4. רציתי לדעת כיצד ניצן לצרוב SVCD כאשר יש לי קובץ בין (Bin) שמכיל בתוכו שלושה תיקיות (כמו שרואים בתמונה). מה אני אמור לעשות כדי לצרוב את זה? רצוי שתסבירו לי לפי נרו כי זאת תוכנת הצריבה העקרית שלי... תודה נ.ב אם מישהו עדיין לא הבין את הבעיה בבקשה תגיד, ואני אנסה להסביר את זה עוד פעם- זה ממש חשוב לי.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  5. Started by assaf990,

בתוכנה PAINT אין את האופציה הזו, היא תומכת רק בBMP מישהו יודע איך ניתן לשמור קובץ תמונה בפורמט החסכוני JPG ב-WIN2000 PRO?

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by Mighty,

אני עובד כרגע על מחשב ועל השימרה שלו מפני שטויות ברשת ואני צריך סידי קי לתוכנה ZoneAlarm וכן לגרסא : 5.1.011 בתודה אלדר

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  7. יש לי שיר שאני מעוניין להעלות ל-YouTube על מנת שיהיה מעניין ולא רק סאונד עם תמונה שחורה, חשבתי לצלם וידאו של המבצעים בזמן שמתנגן הפלייבק ברקע כך שזה יראה לייב בהנחה שעשיתי זאת, עם איזו תוכנה אני יכול לשלב בניהם ואם יהיה מעט חוסר דיוק אוכל להקדים או לאחר את הסאונד/וידאו? אני מעוניין להעלות ל-YouTube אז אשמח גם להמלצה באיזה פורמט לשמור את הוידאו כדי שיהיה באיכות מקסימלית (מצלמה דיגיטלית Fuji S6500 אם זה משנה, והיא מצלמת וידאו באיכות לא רעה בכלל) תודה מראש לעוזרים. עריכה: דרך אגב, הסאונד הוא באיכות גבוהה וחשוב לי שלאחר ההעלאה ל-YouTube שהסאונד ישמע כמה שיותר טוב אפילו אם זה על חשבון איכות הוידאו. (שכן זו מהות הדבר, מוזיקה ולא קטע וידאו..)

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by Internal,

Sensor Properties Sensor TypeWinbond W83627HF Sensor AccessISA 290h Temperatures Motherboard32 °C (90 °F) CPU32 °C (90 °F) Aux44 °C (111 °F) Cooling Fans CPU3309 RPM Chassis6000 RPM אני לא מבין איזה חלק זה שלא מקורר היטב

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  9. תקלה במסנגר. רץ ברקע אבל אי אפשר להשתמש בו... עזרה בבקשה. במנהל ישומים אני רואה אותו רץ ולפעמים אפילו ב TRAY אני רואה אותו. אבל דבל-קליק עליו וכו' לא עוזר כלום. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  10. Started by 114508534,

התקנתי אותו והכרטיס שלי לא תומך בזה אז עכשיו איך שאני נגנס למשחק כל שהו זה נכנס ואחרי 2 היות זה יוצא ממנו

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי מספר תכנים בפורמט TS שמהם אני מעוניין לחתוך קטעים מסוימים. בנעוץ של הפורום, יש אזכור לתוכנה Easy Video Splitter , אלא שאינני בטוח אם יש בה גם תמיכה לקבצים בפורמטים ה"כבדים" יותר, כגון M2TS כמו כן, למיטב ידיעתי התוכנה הזו לא מתאימה עבור חלונות 7 לכן אשמח לדעת על תוכנות אחרות (רצוי חינמיות) שיודעות לעשות את אותה עבודה, וגם מתאימות לחלונות 7 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  12. יש לי סרט והורדתי לו תרגום מ-Subtitles.2ya.com, הבעיה היא שהסימנים (סימני קריאה, שאלה וכו') מופיעים לימין הטקסט ולא לשמאלו, דוגמא: ?הספקת לעשות קניות !כן במקום: הספקת לעשות קניות? כן! האם יש תוכנה שמסדרת את הבעיה ומשנה את מיקום הסימנים כך שיופיעו כראוי? תודה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  13. Started by dids22,

יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by Xmen,

מדוע האנטי ווירוס מתריע עליו כווירוס? הקובץ הנ"ל נצמד לכל קבצי ה-MP3 ? האם זה בעיה? וכיצד ניתן להפתר מזה?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  15. שלום לפני פחות מ10 דקות התחיל להפתח חלון אקספלורר עם הכתובת הבאה: http://65.243.103.62/trafc-2/rfe.php?cmp=vm_mg_old&nid=ik&lid=home&uid=b4afa6be055811dcb1f1003048895bfc&guid=6c58594e+e59e8933c32444ed95b053fcc07d9bfb&affid=67508&url=http:%2F%2Fwww.ynet.co.il%2Fhome%2F0,7340,L-8,00.html החלק של YNET זה משתנה בהתאם לאתר שאני נמצא בו כמו כן מופיעה לי ודעה שברגע שתחזור אני אצלם אותה איןלי מושג מזו הכתובת הזאת אבל הנה מה שכתוב שם: ההודעה שמופיע לי מפנה אותי לאתר של תוכנת אבטחה או משו כזה.. מישהו יודע מזה ומה אנ צריך לעשות בשביל להפסיק את זה? עדכון הנה ההודעה שמופיעה לי וזה האתר שנפתח לי בנוגע לתוכנת אבטחה http://www.errorsafe.com/pages/scanner/index.ph…

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  16. חוץ מוירטואל DJ אני מדבר על traktor pcdj clubdj וכו'..

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  17. Started by itzikcore,

שלום לכם.התקנתי את המשחק CALL OF DUTY 4 עשיתי הכל,קראק וכל זה.ולא עולה לי,רשום לי. הנה תמונה.קריסיס עולה לי כמו גדול.אז מה הבעיה עם המשחק הזה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by Cahiml,

אני משתמש בדפדפן Firefox (גרסה אחרונה). במחשב הקודם שלי, יכולתי להפעיל Firefox כמה מופעים בלי בעיות (כל אחד עם ה TAB-ים שלו). במחשב החדש, הפעלת Firefox פעם נוספת מחזירה אותי חזרה ולא פותחת מופע חדש... לא מצאתי שום דבר מתאים בהגדרות Firefox, מישהו יודע מה צריך להגדיר ??

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  19. למי שלא מכיר את המושג, "dead man's switch", הוא לקוח מתחום ההנדסה וקיים במכונות ומכשירים מסוכנים, שעשויים לפעול גם ללא כל השגחה, בשביל להבטיח את עירנותו או מיקומו הפיזי של המפעיל. בהבדל ממנגנוני בטיחות אחרים, כאן הטריגר אינו מעשה אלא מחדל, כלומר העדר המעשה הנדרש מצד המפעיל. למשל, ברוב הקטרים מותקנת דוושה, אף שהמהירות והבלימה נשלטות באופן אחר, שחייבת להיות לחוצה כל משך הנסיעה ולא המנוע נכבה והבלמים מופעלים, וזאת כדי להבטיח נוכחות (ועירות) מצד הנהג. השאלה שלי היא, האם קיימת תוכנה שמתפקדת באופן דומה, שניתן להגדירה לדרוש ססמה או פעולה אחרת כלשהי בכל הפעלה או "התעוררות" של המחשב, ובאם הפעולה\ססמה לא התקבלו תוך הזמן שהוגדר, תיקיות מסויימות שהוגדרו יימחקו לצמיתות. אני שואל כי מד…

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. Started by menahem2009,

יש לי במארז כניסה ל E-SATA ואני לא יודע למה הוא משמש ואיך משתמשים בו [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  21. Started by Evil RoyBoy,

אני צריך אותה....................

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  22. כלומר שתאפשר בנפרד לעשות SYNC לאודיו (אם הצליל לא מסונכרן עם התמונה) ולכתוביות (אם הכתוביות לא מסונכרנות עם האודיו). אני מכיר תוכנות שעושות את הראשון או השני, אבל לא תוכנה שיודעת לעשות גם וגם.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  23. Started by eladbu,

איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. שלום יש לי Internet explorer 6.0, כאשר אני נכנס לאתר www.one.co.il (זו רק דוגמא לאתר, הבעיה קיימת בעוד אתרים) כל סרט שאני רואה באתר מופיע בצבעים מוזרים, נראה כמו Infra RED. מה עושים על מנת להפטר מהבעיה??? ניסיתי כבר: הסרתי את כל הקודקים שהיו מותקנים - לא עזר! התקנתי את Internet Explorer 7.0 - לא עזר! מה עושים?? תודה

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  25. שלום: אינני מסוגל לאחרונה לשלוח או לקבל תמונות וקבצים מאנשי הקשר שלי בחו"ל בעיקר. החשבון שלי ושל אנשי הקשר הוא MSN. מה יכולה להיות הסיבה לבעייה?

• 5 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים