עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Spawn123,

הלן מה נשמע? מי יודע איזו תוכנה מבטלת את החלונות הקופצים? (Pop ups) ? :itschy:

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. כבר הרבה פעמים שאחותי (שלא מתמצאת יותר מדי במחשבים) צריכה תמיכה טכנית בכל מיני נושאים שקשורים למחשב, החלטתי פשוט להתקין אצלי ואצלה תוכנת Remote וכך יהיה יותר קל לשנינו. עכשיו חשוב שהתוכנה תיתן לי גישה מלאה למחשב שלה (admin) ושהיא תהיה קלה לתפעול מצידה של אחותי. תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  3. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת גיבוי למחשב אני רוצה לגבות את כל המחשב שלי אני מחפש תוכנה שלא צריכה כונן דיסקטים ושאפשר לעשות boot לגיבוי ולעלות אותו ולשחזר את המחשב במידה והוינדוס לא עולה תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by coran,

את ההודעה הזו אני מקבל הרבה פעמים לא כל פעם ואני לא מבין מה לעשות משהו יודע מה לעשו? הויסטה הזה מתחיל לעצבן כמו שכולם אומרים תודה מראש רן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  5. Started by haims84,

שלום, ברשותי מדפסת משולבת מסוג HP 5510, למדפסת זו לא קיים דרייבר או איזשהי חבילת תוכנה עבור חלונות 7, זה אמור להיות מוטמע בה. לאחר שהתקנתי את המדפסת שמתי לב שאמנם ניתן להדפיס אך האופציה שהייתה קיימת בעבר (בחלונות XP) לשלוח פקס היישר מהמחשב אל המדפסת והחוצה לא קיימת יותר. בחלונות XP היו שתי אופציות להדפסה, האחת הדפסה והשניה שליחת פקס דרך המדפסת. האופציה השניה אינה קיימת יותר. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? תודה!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  6. שלוםפ יש לי אייפוד מיני 4GB אייטונס הכי מעודכן שיש, אני בתוכנה יוצא בצד playlist, וקורא לה בשם שאני רוצה, אך איני מצליח להוסיף ל"תיקייה" הזאתי שירים. עזרה בבקשה... תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  7. אהלן, התקנתי ווינדוס 7, ואני משתמש באקספלורר, יש לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק בדפדפן, יש שמע של תוף באס או משהו. איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by bariko,

שלום רב, עקב בעיה שיש אצלי במחשב, החלטתי לנסות לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את חלונות 7 אני זקוק רק לעזרה במציאת הדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך ולוח האם. מה בדיוק עליי להוריד ולהתקין. החומרה: כרטיס מסך: HIS HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCIe לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by Trin1ty,

היי , היום צצה לי בעיה ( לאחר כמובן שנגעתי במשהו בטעות .. ) עם הסאונד מהאוזניות והרמקולים . עד עכשיו , הרמקולים היו מוציאים סאונד רגיל , וכאשר הייתי מחבר את האוזניות מקדימה ,הרמקולים היו משתתקים והאוזניות העבירו סאונד . עכשיו משום מה , זה או שהם עובדים ביחד(גם האוזניות וגם הרמקולים מוציאים סאונד ) , או שכשהאוזניות עובדות ואני מנתק אותם , עדיין לא שומעים כלום מהרמקולים . בנוסף, תמיד כשהייתי מחבר את האוזניות, הייתה קופצת לי הודעה כזאת של חיבור התקן סאונד חדש, ועכשיו כבר לא .. : http://www.s i z.co.il/my/kzn24zmiegjg.png - תורידו רווחים הכרטיס קול שלי משתמש בתוכנה REALTEK HD AUDIO MANAGER ניסיתי למחוק את התקן , ולהתקין את הדרייבר מחדש מהדיסק שבא עם הלוח אם , ועדיין…

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by IRIT1254125,

אני לומדת אסמבלי ... התוכנה הזאת תומכת ב32 ביט והמחשב הנייד שלי ב64 ובגלל זה אני לא מצליחה להתקין אותה במחשב הנייד ... רציתי לדעת אולי יש איזו תוכנה דומה שתומכת ב64 שאני יכולה להוריד או משו כזה ...

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  11. ניסיתי בכמה תוכנות אבל בכולם אני מקבל עברית הפוכה. אחרי שחיפשתי מצאתי מאמר באתר http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=62&a=32029 פיתרון שיכול לעזור לי אבל אני לא הבנתי איך ממירים לPDF בעזרת התוכנה PrimoPDF.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  12. הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. שלום ידידיי השבוע ניסיתי לפתוח קובץ BIN באמצעות קובץ CUE שניהם נושאים את אותו השם בדיוק אך שאני מנסה לפתוח את קובץ הBIN מופיעה השגיאה UNABLE TO MOUNT IMAGE. CUE SHEET:LINE1 - FILE NOT ACCESSABLE WHAT TO DO ?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by moshen1169,

1.איך אני מגדיר בADBLOCK שרק ב YOUTUBE ו YNET ינוטרל ADBLOCK?2. 2.אלה נתוני הקריסה של הדפדפן :4b87b2ac-8f75-456d-8078-6087f8dc7440 bp-e86afd00-2a86-4a31-bec8-4e1cc2111002 תודה

15. פעם קראתי מדריך ליצירת סרט לDVD ואמרו שאני צריך לעשות את הפעולות הבאות - אחרי שאני פותח את הסרט, עלי ללכת Video ולשנות שם לDirect Stream Copy משם לפנות לAudio ולשנות למלטה לFull Processing Mode. אחרי זה ללכת ל Audio -> Conversion ולבחור את האיכות שאני רוצה. אחרי שאני עושה את כל זה אני אמור לשמור את זה כAVI. הוא מתחיל להריף לי את השמירה עד שקובץ לי המסך הבא - מה אני אמור לעשות? יש למשהו פיתרון? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by ניר.,

אני צריך עזרה במציאת שדרוג לעברית לתוכנת הפוטושופ כך שיהיה גם ניתן לכתוב בעברית בקבצים שאני עורך ומעצב.. מאיפה משיגים את השדרוג הנ"ל? כיצד מתקינים את השדרוג לתוכנה שכבר מותקנת? אני אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בפתרון הבעיה...

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by GeForce,

איך אפשר לשלוח את אותו האימייל למספר אנשים כך ששאר האנשים לא יראו את האימייל של האחרים אלא רק את האימייל שלהם.

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by yehudaeitam,

צהריים טובים. יש לי בעיה, נכנס לי וירוס למחשב ועשה שבכל הכוננים תהיה הפעלה אוטומטית אליו. וכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים הקשיחים שלי לא נפתח כלום וקופצת לי הודעה של norton שהוא חסם וירוס שנקרא backdoor.trojan. ע"פ הnorton הווירוס נמצא במיקום: c:/windows/system32/winxp.exe חיפשתי את הקובץ הזה ולא מצאתי אותו (גם כשעשיתי שיראו קבצי מערכת וקבצים נסתרים). מה אני יכול לעשות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by gkman,

אני רוצה להתחיל ללמוד FLASH אבל אני מוצא את עצמי מאוד מבולבל אני רואה שיש FLASH 5 6 ואפילו 8 אבל מצד שני FLASH MX לכן רציתי שמישהו יעשה לי קצת סדר בעיניינם

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  20. אני לא מאמין!!! יש לי KASPERSKY INTERNET SECURITY 6! TRAIL!!! מגמרו לי הימים שאני יכול להשתמש אז סתם ניסיתי לעשות בשעון של ה WIN יום אחד אחרוה אחרי זה עשיתי ACTIVE TRAIL KEY עשיתי UPDATE ו BOOM! יש לי עוד 30 יום שימוש חחחח זה BUG ?? או שזה ככה ? בכל מקרה אני שמח! ;D

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by galmic,

היי, הזמנתי לפטופ חדש lenovo ideapad gaming 3 ואני מחפש המלצות של must have לתוכנות תחזוקה, אנטי וירוס, ניקוי וכו'. לא חייבות להיות חינמיות וכאלה שאפשר להגדיר תזמון לפעולה שלהם יהיה טוב. תודה!

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. Started by yz101,

יש לי 80 DVDים של וידאו שהקלטתי ע"י שימוש בDVD מקליט. (דיסקים של 4.7GB) סטנדרטיים. אני רוצה להעתיק אותם לשם גיבוי לקשיח לשם גיבוי. הצטיידתי בקשיח 500GB שלפי המתמטיקה שלי אמור להספיק. אני רוצה את החומר על הקשיח גם זמין לצפייה. באיזה צורה יהיה הכי נוח להעתיק אותו ללא צורך בדחיסה?

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by coorva,

אחרי שאני מוחק את היסטורית הגלישה, כשאני פותח עם החץ את היסטוריית הגלישה אני מקבל רשימה של אתרים מהמועדפים שלי. האם ישנה דרך לבטל זאת ושלא יופיע כלום בהיסטוריית הגלישה??

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום רציתי לדעת איך אני מגן על תא מפני מחיקה שאני מסמן הגן על תא והגנת חוברת עבודה עדיין אפשר למחוק תאים

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  25. Started by Static,

אני צריך לזהות את הפונט ב"עופר ומירי מתחתנים" מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.