עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אפשר להסיר את הEXPLORER ב"הוספה\הסרה של רכיבי WINDOWS" אם אני משתמש בפיירפוקס? זה לא יפגע בתפקוד של הדפדפן או משהו..? יש לציין שאני משתמש בIE TAB תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. מישהו מכיר תוכנה להצמדת כתוביות לסרט , כי AVI ReComp עושה לי מלא בעיות היא מקצרת לי סרט שלם ולא מסיימת אותו עד הסוף .

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב, הורדתי תוכנה מסוימת, ולאחר שביצעתי חילוץ, מצאתי שמדובר בקובץ ISO Image בלי קובץ התקנה, בלי שום דבר אחר. כשאני מנסה לפתוח את הקובץ, עולה לי התוכנה ROXIO CREATOR המותקנת אצלי במחשב, ואז מופיע תהליך: Burn image to disc השאלה- מה אני אמור לעשות עם זה? פשוט לצרוב את זה על דיסק, ואז התוכנה תפעל מתוך הדיסק, בלי התקנה, בלי להכניס קוד? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה לדמות כאילו הגלישה היא מארצות הברית??? כרגע אני משתמש ב HOTSPOT שהיא איטית להחריד וממש לא מומלצת!ומצד שני יש לי את TOR שמקונפג לפנדורה ועובד שם מצוין!האם ניתן להתאים את TOR גם ל-HULU כרגע זה לא עובד או כל תוכנה אחרת שעושה את זה יחסית מהיר למרות המרחק מהשרת שממנו אני גולש וכו בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  5. Started by Chymes,

יש לי מספר בעיות עם האנטי וירוס: א. משום מה חומת אש חוסמת סרטונים ב-YouTube. למה? איך אפשר לבטל את זה? ב. יש לי רשת אלחוטית בבית. האינטרנט במחשב השני (נייד) עובד ממש לאט. זה יכול להיות בגלל חומת אש? אם כן, איך אני מטפל בבעיה?

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  6. שלום מאז שיש לי ויסטה יש דרייבר אחד שלא מתעדכן מצורף צילום רצ"ב גם קצת חומר שמצאתי בגוגל ואין מושג מה לעשות מעבד AMD לוח אסוס לא מצאתי פיתרון באסוס http://www.planetamd64.com/lofiversion/index.php?t20494.html http://www.experts-exchange.com/Hardware/Desktops/PCs/Q_22460812.html http://www.microsoft.com/whdc/system/bus/PCI/ISA-bus.mspx מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. איך זה שלאנטי וירוסים יש 4-5 עידכונים כל יום?(לפחות לAVG) מה יש כל כך הרבה לעדכן

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  8. אני מתכוון למשל אם אני רוצה לשלוח לכולם מייל אבל ממייל אחר איך אני יכול להוציא את כל רשימת הכתובות שיש לי באאוטלוק 2003 בעבודה (יש איזה 1000) ואז לשלוח ממייל אחר ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני מחפש תכנה שמראה את המלים של השירים שמתנגנים כעת במחשב כמו שEvil Lyrics עושה, אבל אני צריך אחת שעובדת על ויסטה עם מדיה פלייר 11 כמובן, תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by firemebad,

אהלן אני מחפש תוכנה טובה שבודקת את תקינותם של המועדפים ,מסמנת איזה ליניקים שבורים ומוחקת אותם,וגם עדיף שתוכל לגבות אותם ,ושתהיה מהימנה. ניסתי כבר איזו תוכנה אבל לא אהבתי את חוסר המיהמנות שלה,היא סימנה לי קישורים כלא תקינים שנתגלו כתקינים בבדיקה ידנית. עדיף שתהיה תוכנה חינמית ,אבל גם אם אין אשמח לשמוע על תוכנות טובות בתשלום. אז בעצם זהו.. יש לכם להציע תוכנה כזו ?

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  11. Started by tomer_bb,

שלום יש לי בעיה עם האקספלורר 7 לפעמים כשאני נכנס לאתרים אני מקבל הודעה הבאה בתחתית הצד השמאלי של החלון: Done, but with errors on the page מה זה אומר? ואיך ניתן לטפל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  12. Started by shaharb,

שלום חבר'ה אז ככה, פירמטתי לחבר שלי את המחשב עם וונדוס חוקי+סריאל חוקי, הפירמוט הסתיים המחשב עלה ויש בעיה מוזרה בהתקנה של הדרייברים ושל משחקים ותוכנות. נסה שנית - התעלם או ביטול .. נקתלתי בזמן האחרון כמה פעמים בבעיה הזאת וניסיתי גם דיסקים אחרים ויש אחת מהבעיות הבאות : או בעיה בהתקנה של האופיס או בהתקנה של הדרייברים או בעיה בהתקנה של משחקים ותוכנות שונות .. אשמח לקבל עזרה בנושא

13. Started by avishai1b,

עשיתי פורמט למחשב ואני לא זוכר איזה קודקים הורדתי פעם שעברה, אז הורדתי איזה משהו שלא עובד לי כלכך טוב, האיכות הרבה פחות טובה ממה שהיה לי וגם הסאונד ממש חלוד, אפשר לקבל הצעות לקודקים טובים? (לא חובה HD אבל עדיף)

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  14. אני תקוע פה אם הדריבר של הכרטיס מסך של המחשב EVERST התוכנה טוענת שהדריבר זה SiS 315 עכשיו הורדתי תדריבר מהאתר של החברה וזה לא הדריבר המתאים עכשיו אני זוכר שפעם שעברה זה גם קרה לי ואחרי חיפושים הגעתי לאתר כזה שמחפש לך במחשב תדריברים שאתה צריך ונותן לך להוריד אותם אבל אני לא מוצא תאתר הזה משהו יודע מה הכתובת שלו? או איך אני פותר תבעיה של הדריבר של הכרטיס מסך הזה בדרך אחרת? במקרה ופרסמתי תהודעה במקום לא נכון מצטער. תודה מראש לכול העוזרים

15. Started by player_1,

אני צריך שם של תוכנה למניעת חלונות קופצים ,זה מממש ממש מעצבן אז זה דיי דחוף

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by hedva,

האם יהיה שיפור בביצועים בעקבות התקנת התוכנה, ואיך השיפור אמור לבוא ליידי ביטוי?

• 9 תגובות
    • 831 צפיות
  17. אחד שיתן לי הכול בלי שיתחן לי את המעכת תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  18. Started by מאור247,

אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה

19. Started by RX7,

עדכנתי לגירסה 2.0.0.12 ופתאום נעלמו לי כל התוספות מה אני עושה ???

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום לכולם, הרכבתי מחשב חדש לפני כשבוע ויש לי פה איזו בעיה קצת מוזרה... בכל פעם שאני עושה איזה שינוי מהותי במחשב שקשור למשל לעדכון הדרייבר של המעבד שלי (4800+) או לשינוי שאני עושה בstartup בmsconfig אז אני עושה אחרי השינוי reset ומשום מה כשהווינדוז מתחיל לעלות המחשב עושה לעצמו מיד reset בלי שום יכולת ממני לעשות משהו בסביבתה ווינדוז, וככה זה חוזר על עצמו שוב ושוב התהליך הזה... כדי "לתקן" את הבעיה הזאת כל פעם שאני נתקל בה אני צריך לכבות פיזית את המחשב ע"י לחיצת הכפתור במארז, ולהדליק אותו מחדש, ורק אז הווינדוז עולה כמו שצריך. מקווה שנתתי מספיק פרטים על הבעיה שיש לי...אם יש לכם עוד שאלות תרגישו חופשי לשאול מקווה שתעזרו לי לפתור איכשהו את הבעיה תודה

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  21. Started by tood,

היי חבריה, מחשב-לוח אם אינטל dq965gf 3 גיגה בעיה 1. אין קול, רשום כי אין התקן שמע. מה ניתן לעשות? בעיה 2. הארד דיסק sata ,המחשב אינו מזהה אותו,מה ניתן לעשות ? תודה . אהוד

22. Started by Nosh,

אחרי זמן ארוך מאוד מאז יצאתו של הבטא השנייה, מוזילה פירסמו היום את הבטא השלישית של FireFox 3. להורדה: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b3-candidates/rc3/firefox-3.0b3.en-US.win32.installer.exe זוהי הגרסא הRC3 של בטא 3. אני אישית משתמש בFirefox 3 Beta 4 PRE. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by RavivRavR,

מישהו מכיר אולי איפה מוכרים כזה שעובד על Vista 64 Bit ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by DorCo,

בעזרת תוכנה זו אפשר להיכנס לפנדורה למשל... עכשיו הבעיה איתה אצלי היא שהיא מאוד מאיטה לי את מהירות האינטרנט(אינטרנט ממש זוחל) ולכן אני חייב לבטל אותה. מישהו יודע אם אפשר לסדר את הבעיה? או לחלופין תוכנה אחרת שבעזרתה אוכל להיכנס לפנדורה?(שלא ידעו שאני מישראל - זאת הכוונה) תודה.

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  25. Started by tamiravigan,

יש לי פרמיר CS3 10.01 אני מכין סרט של כ40 דקות, בינתיים הוא 16 דקות. רוב הקבצים הם ממצלמה דיגיטלית MINIDV והם בפורמט DV וחלק ממש ממש קטן הוא ממצלמת 8MM שהועתקה למחשב לקובץ DIVX. לוקח לי המון זמן להוציא את הסרט בפורמט DV(כשעה וחצי ואפילו שעתיים וחצי) ורציתי לשאול אם יש דרך לייעל את העבודה ולהמהיר את הרינדור? והשאלה העיקרית היא, כשלוחצים אנטר בפרמיר הוא מתחיל לרנדר. למה זה תורם? המפרט רשום בצד והוינדוס הוא ויסטה אולטימט 64 יש לי 3GB זיכרון: 2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 1GB של OCZ 800MHZ ו2 סטיקים שכל אחד מהם הוא 512MB של SUPERTALENT 667MHZ תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים