עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחר פירמוט, לא שומעים קול, ברגע שמשמיעים קובץ קול כלשהו עולה הודעת שגיאה כלשהי (אם אתם רוצים אותה אז תגידו, אבל רשום שם משהו על דריברים). לפני הפירמוט עם עבדו בסדר גמור . . . מתי שאני ניכנס ללוח הבקרה, התקני שמע ושם אני ניכנס לטאב "שמע", איפה שרשום "התקן ברירת מחדל" לא מופיע כלום ברשימה . . . אולי זה המקודדים, אני יתקין ויראה עם הבעיה נפתרה |: על איזה מקודדים אתם ממליצים ? נ.ב: לאחר התקנת המקודדים עדיין לא עובד, מופיעה לי השגיאה הבאה: BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 עייני בפתרונות שהיו פה אבל לא מצאתי מענה . . . אין לי מושג איזה דריבר אני צריך, או מאיפה אני מוריד אותם. מישהו?? נ.ב הר…

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  2. לא משנה אם חינמיות או לא, העיקר שיהיו מומלצות וטובות. תודה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  3. צילמתי משהו בWEBCAM שלי ובאמצע המחשב נכבה... עכשיו זה שמר קובץ ששוקל 140 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו.. ניסיתי הרבה תוכנות כמו divfix וכל אלה.. אבל הם לא קוראות את זה.. כתוב לי תמיד שזה לא קובץ AVI... איך אני יכול לתקן את זה?... או לפחות לחלץ חלק מהמידע שבקובץ?... כי הקובץ הזה חשוב לי...

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by gkman,

יש לי בעיה עם ה- Apache server שלי שלא רומה להתחיל יש לי גירסה 2.0.52 אין לי שום מושג מהי הבעיה רק שהאייקון בשורת המשימות מופיע אבל שהשרות עצמו לא עובד יכול להיות שזה קשור לבעיה אחרת שלי הודעה על AIRGCFG ו- WZCSLDRZ שלא נמצאו בקובץ בשם WLANAPI.DLL או לזה שהתקנתי את ה-SP3? אני מאוד צריך בשביל זה לעבוד לי...

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  5. Started by Dj_Infernal,

מחפש תוכנה שממירה AVI ל MPEG . חיפשתי שנה לא מצאתי. תודה מראש! זה דיי דחוף.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  6. אני מנסה להפעיל סרט די וי די בעזרת ה POWER DVD וזה אומר לי הודעה מוזרה (תמונה מצורפת). תודה לכל העוזרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by HeaT-SinK,

הAVANT לא מחק את עצמו . עשיתי הסרה מלאה . נמאס לי מזה איך אני מסיר את זה:

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by viper_sb,

יש לי תמונה שמורכבת מקבצי CUE וBIN איך אני מאחד אותם ככה שאני יוכל להתקין ת'תוכנה

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by dids22,

התמונה בגודל של 527x910 יש אפשרות להקטין אותה ?

10. יש לי ATI Readon 1950 שתומך בAVIVO. רציתי לדעת איזו תוכנה אני צריך כדי לראות טלויזיה במחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by lazy-bones,

מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להשתמש בWINFAX כשאין מודם, ויש חיבור ADSL, ואם יש אפשרות כזאת, אז איך משתמשים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

ואם אפשר שתהיה טובה יותר מזאת של נורתון!

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by ofer_mat,

אל תורידו את הקזה החדש יש בו מלא מרגלים !!!!!!!!!!!!

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by matanyaniv,

יש תוכנה כזאת שאתה רושם לה שאלה, אתה עושה נקודה(או כל סימן אחר) ואז רושם את התשובה, התשובה לא תופיע בשורה שבה כתבת את השאלה אלא תופיע רק אחרי שתלחץ לתוכנה לענות על השאלה שרשמת. יש לי את התוכנה בספרדית(היא נקראתPedro Responde) שמעתי שיש לתוכנה גם גירסא אנגלית ועברית, למישהו יש לינק?

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  15. נמאס!!! תוכנה מעצבנת, קורסת מתי שבא לה (פתחתי על זה ט'ראד ואף אחד לא הגיב על סיבת התקלה) וגם ישנם סרטים שמשום מה קשה לה לפרוס על כל המסך והיא משאירה אותם WIDESCREEN. הצעות למשהו יותר נוח/טוב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

לחבר שלי היה את הווירוס MSBLAST.... אז מה שעשיתי זה למחוק את הקובץ מתיקיית SYSTEM32.... מאז לא נכבה לו המחשב אבל כן הופיע ההודעה שמופיעה עם הטיימר רק בלי הטיימר והמחשב לא נכבה! ועוד משהו מוזר...הלינקים לא עובדים! נגיד הוא נכנס לוואלה לחץ על ספורט ופשוט לא קורה כלום! קיוויתי שתוכלו לתת לי תשובה איך לתקן??? תודה רבה לכל העוזרים! 8)

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  17. שלום רב, רכשתי דיסק קשיח של חברת IOMEGA 3.5" 2TB וברצוני להוריד מאתר היצרן תוכנות גיבוי או כל תוכנה שתועיל לעבודה עם הדיסק. נרשמתי באתר היצרן ואך הנני מתקשה למצוא ולהוריד תוכנות מתאימות. אבקש את עזרתכם להדריך אותי כיצד לבצע את ההורדות. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  18. יש לי גיבוי למחשב עם קובץ של GHOST. הוינדוס לא עולה בשום מצב גם לא במצב בטוח, קובץ הגיבוי נמצא בהארדיסק בכונן השני וגודלו 3 ג'יגה. איך אני מבצע את השחזור של הגוסט מחוץ לוינדוס? יש לציין שההארדיסק מפורמט בתור NTFS ולכן אין לי גישה להפעיל את התוכנה דרך דוס (כמו שהיו עושים פעם). אז איך אני מבצע את השחזור?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  19. מה אתם ממליצים?.....

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  20. היי. ככתוב, מבקש המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק, עם כמה שפחות תקיעות (היחידה שאני מכיר היא ה RDP של win) תודה מראש.

21. Started by at,

שוקל לעבור לתוכנת דואר של THUNDERBIRD (בעיקר בגלל שיש גירסת portable) האם יש גם שם קובץ שמכיל את הודעות (כמו ה PST של ה OUTLOOK)? האם יש תוכנת המרה של קובץ PST לזה של ה THUNDERBIRD (כולל הפרדת הספריות)? ובמקרה שאתחרט, יש גם תוכנה שממירה הפוך מה THUNDERBIRD ל PST? לסיום אני משער שבעברית יש תמיכה נכון? תודה לעונים, טל

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by gshhar,

איך ה-EMULE? שמעתי שזו תוכנה ממש טובה אבל ממש מסובכת,איך המבחר?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  23. Started by eliranl,

זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  24. Started by DisCus,

אחר צהריים טובים. יש לי בעיה עם כל הדפדפנים והבעיה היא בקודים, כשאני כותב משהו ושם עליו צבע או מדגיש, זה מה שמופיע לי: אמנם זה נראה ככה, אך לאחר שאני שולח את אותה התגובה, זה מופיע כמו שזה אמור להיות. ראו: חבר'ה, אני חייב תשובה הגיונית לזה, משום שזה מתרחש בכל הדפדפנים שאותם ניסיתי (IE9, FIREFOX, GOOGLE CHROME). אם תוכלו להסביר לי כיצד לשנות את זה בכדי שהקודים אינם יופיעו גם לפני השליחה, אני אשמח מאוד. נ.ב - במידה ופתחתי את הנושא במקום הלא נכון, אבקש שתעבירו לי אותו. תודה והמשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  25. אהלן אנשים לאחרונה אני מאוד סקרן בעיניין תוכנות ההפעלה של MAC הייתי מעוניין להתנסות באחת מהם על המחשב האישי שלי. הבנתי שזה אפשרי להתקין מערכת הפעלה של MAC על PC רגיל בתנאי שקיימת חומרה איכותית במחשב. זהו המחשב שלי: מעבד: intel i7 920 לוח אם: gigabyte ex58-ud5 כרטיס מסך: gigabyte gtx295 זיכרון: CORSAIR DOMINATOR 6GB 3x 2GB DDR3 1600MHZ 12800 MEMORY ספק: TAGAN TG1100-BZ PIPEROCK 1100W הארד דיסק יש מספיק מקום פנוי לכל דבר כמעט. כמובן שלמערכת זו עשיתי OC של: מעבד 3.2G וזיכרונות על- 1600 או קי זו החומרה שלי. מערכות ההפעלה של MAC המצויות ביידי הן Mac OS X Leopard 10.5.8 ו- Mac OS X 10.6 Snow Leopard אז ככה, האם המחשב שלי בכלל יוכל להריץ מערכת הפעלה של MAC ? איזו מערכת הפעלה ע…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים