עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sgsg,

יש לי בעייה של כרטיס קול עצלן, שבכל משחק אחרי שהוא עובד במשך פרק זמן הוא מפסיק לעבוד עד הפעלה מחדש של המחשב. הכרטיס הוא ONBOARD (לפי המפרט). ניסיתי כל דרייבר אפשרי ישן/חדש, NVIDIA/REALTEK. השיפור היחיד היה שעכשיו המשחק עצמו לא נתקע יותר, אלא רק נעלם הקול. בשימוש רגיל בווינדוס הכל עובד כמו שצריך. אבל... שמתי לב שאחרי שהכרטיס נתקע ונעלם הקול גם בווינדוס אין קול, אם לדוגמה אחרי שהוא נתקע אני מנסה לנגן שיר לא קורה כלום. מה זה יכול להיות? אני כבר אחרי פירמוט פעם אחת בגלל הבעיה.

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  2. יש לי כמה שירים שיש בהם קטע מעצבן שחוזר על עצמו.. ורציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה לחתוך את הקובץ (mp3) ואם כן מה שמה? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  3. תביאו לי הרבה שמות של תוכנות לכרטיס טלויזיה!

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by Shlomiooster,

יצרתי WINDOWS ב nlite משהו די נדיר עבור המחשב הנייד עם החדרת דריברים ל SATA כרגע זה אצלי בדיסק ומחקתי את ה ISO איך אני בחזרה הופך את הדיסק ל ISO ושומר אותו במחשב ועוד שאלה לגבי NLITE אם אני יוצר דיסק ומחדיר לו את כל הדריברים למחשב שלי , כרטיס מסך, כרטיס קול וכדומה האם הוא יתקין אותם ואז בהפעלת המחשב לא אצטרך להתקין אותם שנית??

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by amilo,

האם יש כזו חיה? אני חושב שראיתי פעם אני לא זוכר איפה. אם אתם מכירים ויכולים להביא לינק אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by lazy-bones,

מישהו אולי יודע אם יש אפשרות להשתמש בWINFAX כשאין מודם, ויש חיבור ADSL, ואם יש אפשרות כזאת, אז איך משתמשים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  7. התקנתי את החבילה לאחר שהסרתי את כל הקודקים הקודמים!! הסרטים לא עולים בכלל!! וההודעה היא: failed to render file גם הנגן VLC לא מנגן אותם כלל עוד נסיונות: הסרתי הכל ואז התקנתי אפילו את K-Lite Mega Codec Pack ולא עזר למה זה? (קבצי הסרטים תקינים לחלוטין. ראיתי אותם לפני שפירמטתי את המחשב)

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  8. Started by desert,

צריך פלאג-אין של שעון מעורר לווינאמפ היה לי כבר תוכנות אבל כולן היו מסריחות ולא עבדו טוב.

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  9. Started by Boomerang,

אחד מהמודלים שלי לקורס מאיה שאני עושה. גמרתי את רוב המידול שלו (נראה לי שאני אוסיף לשון), ואני צריך לסדר קצת את השיניים (הן נראות קצת שבורות) התחלתי טיפה עם הטקסטורה, אבל בינתיים לא יצא ממש מה שרציתי (צריך להיראות יותר כמו כתם שמן) (כמובן שגם לעיניים הולכת להיות טקסטורה נורמאלית) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by shayh,

** אני מתנצל אם ההודעה לא בפורום הנכון ** שלום, השבוע קיבלתי הודעה במסנג'ר שמזמינה אותי לראות תמונות חדשות בMy space של מישהו. ברוב טיפשותי אישרתי את העברת הקובץ ופתחתי אותו (קובץ ZIP ובתוכו היה קובץ אחר). הקובץ הזה היה כנראה וירוס שמפיץ את עצמו עכשיו לרשימת האנשים במסנג'ר שלי. הAVG FREE לא מוצא שום וירוס יש מה לעשות כדי למחוק את הוירוס? והאם הוא מסוכן לפרטיות שלי או לקבצים השמורים על המחשב? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום! אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה כדי לעצב לוגו מקצועי. אולי משהו בסגנון של XARA רק לא תלוי בתבניות.. תודה BISLY

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  12. שלום רב בהפעלת "וורד" הוא נותן לי להקליד שורה אחת, אח"כ מופיעה הודעת השגיאה הבאה. מדובר על חלונות XP חבילת עדכון SP3 ואופיס 2003- מקוריים! אין וירוסים, אין רוגלות, אין שגיאות. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב את אופיס, הבעיה הסתדרה ליום אחד ואח"כ הבעיה חזרה. מה עושים? תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by dyn,

שלום, אני מחפש דרייבר למצלמה שציינתי בכותרת, דרייבר שאכן עובד ל WINDOWS XP PRO 32 BIT. תודה ענקית מראש למי שיכול לעזור לי

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by אלון ס.,

יש לי נגיד דיסק שלם בגודל 130 מגה, מישהו יודע על תוכנה מסוימת שאפשר לפצל אותה לשירים? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  15. אתמול המחשב שלי התחיל להשתגע ולא נתן לי לפתוח קבצי EXE אחרי שעות רבות של חשיבה וכעס חשבתי שזה אוליי בגלל תוכנה שהתקנתי לאחרונה... וניזכרתי שלפני 4 ימים התקנתי נורטון אז מחקתי אותו והבעיה הסתדרה... ובנוסף לזה צרבתי את הנורטון לחבר... אז התקשרתי אליו ושאלתי אותו עם יש לו בעיה. הוא אמר שהמחשב לא העלה תוכנות והוא אצל טכנאי... אז תיזהרו מעותקים לא חוקיים של נורטון ולפני שתתקפו אותי אני מסביר למה הורדתי נורטון לא חוקי: כלפני שנה קניתי אנטי-וירוס 2005 ולפני כמה ימים זה אמר לי שצריך לעשות אקטיויישן... והוא רוצה שאני יקנה CDKEY חדש... מזה החוצפה הזאת !?!? קניתי תוכנה מגיע לי להשתמש בא גם בעוד 100 שנה

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  16. אני כבר חודשים מנסה לפרמט מיני לפטופ שקניתי בעבר ושמו לי עליו ווינדוס 7 שעבד בצורה מחרידה, לווינדס XP... עזרו לי בהמון פורומים שונים עד כה, אבל אני נתקע בשלב האחרון. ארי שצרבתי את הווינדוס דרך ULTRA ISO לDISK ON KEY שלי, אני מפעיל מחדש את המחשב, ואז במקום להעלות לי את המסך הכחול שלההתקנה ב-BIOS, מופיעה לי ישר השגיאה הבאה: (אני ממש מיואש וזקוק לעזרה דחופה!!! עשיתי כבר כל דבר אפשרי!!!) INF file textsetup.sif is corrupt or mission, status 18 תצלום המסך:

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by gshhar,

איך ה-EMULE? שמעתי שזו תוכנה ממש טובה אבל ממש מסובכת,איך המבחר?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  18. צרבתי סרט על דיסק הדי וי די לא מראה את הסרט(מסך שחור) אבל כן משמיע את פס הקול. הינה כל הנתונים של הסרט FORMAT : RIFF (little-endian) data, AVI, 352 x 288, 25.00 fps, video: DivX 3 Low-Motion, audio: MPEG-1 Layer 3 (stereo, 44100 Hz) מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט בדי וי די ?? הדי וי די שלי כן קורא divx והדגם הוא graetz av745dx

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  19. Started by Bug2000,

אחים שלי כל פעם שאני פותח תאיסיקיו אז זה לא נכנס לי וזה מתנתק וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי ... אני חייב לעשות שמהו זה כל זמן מסויים קורה ואין לי מה לעשות ..למישהו יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  20. משעה 10-11 בערך אני לא מצליח להתחבר... ADSL, אורנג'.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  21. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום יש לי תוכנה שהורדתי וזה בקובץ iso ואני רוצה שזה יעלה בתור בוט בתחילת ההדלקה של המחשב.. איך עושים זאת? תודה

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  23. אני עובד עם אנטי וירוס מקהפיי סקיוריטי סנטר אבל השאלה איזו תוכנה כדאי שתפעל ברקע ע"מ למנוע זוהמה שמגיעה מהאינטרנט... ההלבטויות שלי בין defender ל redsident הדי כבד על הזכרון של SpyBot או שיש עוד תוכנות יעילות מה אתם אומרים ?

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  24. אני זוכר שהייתה אפשרות כזאת בVIRTUAL DJ אני פשוט לא מוצא אותה. ואין לי רעיון אפילו על איזה מילת מפתח לחפש בעזרה שם/ בגוגל.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  25. שלום, אני מצרף תמונה- בתמונה את רואים TASK MANNAGER- רואים שיש 3 INTERNET EXPLORER - ורואים גם ששניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת בצורה חזקה, את רואים גם את הדסקטופ- שאקספלורר בכלל לא פתוח אצלי. אם אני עושה END TASK אז הוא פשוט מחדש את שלושתם- עכשיו בדרך כלל זה לא היה מפריע לי (עוד תוכנה קטנה ברקע) אבל במקרה הזה- שניים מהם ממש לוקחים משאבי מערכת ואני לא מצליח להעיף אותם- מי שהו יכול לעזור לי?? (אגב 3 האקספלוררים האלה תמיד מופיעים לי- כל פעם שאני מפעיל מחשב וכל פעם מחדש, ושוב גם אם אני עושה להם END PROCESS הם פשוט מתחדשים אחרי שניה) וזה ממש מעצבן כי זה נראה לי מאיט את המחשב) מה עושים ?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים