תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני משתמש במדיה פלייר 12. התהליך המצויין בכותרת פשוט אונס את הCPU שמגיע ל25%!! [מעבד Q8300]. אשמח לעזרתכם, מצטער אם הכותרת לא עונה לחוקי הפורום וכו'.. תודה רבה מראש, אני ממש צריך את העזרה בנושא הזה.
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
תשמעו יש לי בעיה באי מיול יש לי כבר highID אבל זה לא מספיק .. עדיין ההורדות שלי איטיות מאוד..! למישהו יש רעיון איך אני יוכל להעיץ את האימיול??? נ.ב אם יש לכם זמן אתם יכולים בקשה לדבר איתי באי סי קיו ולהסביר לי?? 270840777
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
איך אני הופכת קובץ של שיר WAV Audio לMP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, אני אמור לפרמט את המחשב שלי בימים הקרובים אך לצערי נאבדו לי הדיסקים של הדרייברים האם יש תוכנה שאמורה לזהות לי את הדרייברים לבד לאחר פרמוט ? הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
היי , יש לי בעיה מוזרה , המסנגר לא מצליח להתחבר. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר הורדתי את כל תוכנות הפיירוול וכל תוכנה ש יכולה להשפיע , ועדיין הוא אומר שהוא לא מצליח להכניס אותי. בצעד נואש , עשיתי אתחול מלא למחשב , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , דרייבר של לוח אם + כרטיס מסך , וזהו. ואז התקנתי את המסנגר ושוב לא עובד. (הפייוול של Nvidia שמובנה על הלוח , לא הותקן כלל) כשאני מקיש לו סיסמא שגוייה בכוונה ,הוא אומר שהסיסמא לא נכונה , זאת אומרת שהוא כן מנסה להתחבר. אבל כשאני מקיש סיסמא נכונה , כרגיל , לא מתחבר. (התאריך של המחשב מעודכן , הבנתי שאם התאריך לא מעדוכן , אז הוא לא מתחבר...) מה שמוזר , שממחשב אחר , בעבודה , אני כן מצליח להתחבר. יש למישהו מושג? מה זה יכול להיות? המסנגר עבד כל הז…
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שמעתי שסימנטק הוציאה כלי להסרת התוכנה,חיפשתי באתר שלהם את הכלי ולא מצאתי,מישהו יכול להביא לי הורדה? נ.ב:האם הכלי יסיר את נורטון ב-100% כולל את העידכונים והקבצים הנותרים מכונן C?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם יש כזו חיה? אני חושב שראיתי פעם אני לא זוכר איפה. אם אתם מכירים ויכולים להביא לינק אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
התקנתי דיסק חדש למחשב שלי, לאחר התקנת מערכת ההפעלה התקנתי את כל הדרייברים, אבל אני לא מצליח לשמוע קול המחשב הוא פנטיום 4 3GHZ הלוח אם של MSI 915p/g התקנתי דרייברים של c-media המחשב מזהה אותם אבל אני לא יכל עדיין לשמוע קול צרפתי תמונה עם נתוני המערכת מקווה שזה עוזר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, יש לי רק שרת אחד באימיול! www,usenext.to איך אני מעדכן את רשימת השרתים???
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הי הרצתי בדיקה של ANTI MALWAREBYTE והתגלו 10 רוגלות במחשב עוד מעט אני יריץ SPYBOT האם שמריצים את התוכנות סריקה צריך לסגור את הדפדפן? האם יש המלצות לעוד תוכנות נגד רוגלות\מזיקים?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
יש ברשותי צורב DVD. 1. הבנתי שאם אצור סרטון HD ב-After Effects דיסק DVD רגיל לא יתמוך ב-HD ולכן אין טעם. אני צודק? 2. הבנתי שדיסק AVCHD תומך ברזולוציות HD ואפשר לצרוב אותו על דיסק DVD ולנגן בנגן bluray ביתי, אבל איזה סוג קובץ צריך ליצור ב-After Effects ב-render queue? אפשר פשוט ליצור קובץ AVI לא דחוס ברזולוציית 720 או 1080 ולאחר מכן להמיר אותו ל-AVCHD עם Nero Vision? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי כבל חיבור למחשב DKU - 5 של נוקיה 6100, ואני רוצה להעלות משחקים / תמונות / צלילים. בזמנו השתמשתי ב - Nokia PC Suite http://www.nokia.com/nokia/0,,72026,00.html אבל התוכנה הזו כל כך עוינת, היא ממש Spyware ( כל פעם מפעילה את עצמה בתחילת הפעלת Windows - אם מסירים אותה מה Startup, היא חוזרת ) והיא גם כבדה ומגעילה. יש תוכנה יותר נורמלית שעושה את אותם דברים בפשטות ובלי "Spyware" ?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי radeon x800 ati תודה למי שמביא לי לינק ישיר להורדה למה אני לא מוצא אני מוצא אבל נכון במולטיפלייר אז אני רואה כזה צבעים אני לא רואה טוב אז למי שיש דריורים טובים שיביא לי בבקשה תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
-
נסיתי את AVG וMSE ולא ממש התחברתי. מחפש אחד חינמי, איכותי שבאמת מגן ושלא צורך יותר מידי זכרון ומעבד. מבקש המלצה מניסיונכם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לחפש תוכנת אנטי-ווירוס חינמית, טובה ויעילה כמו נורטון למשל שאוכל להשתמש בה ללא בעיה, והיא תפיק לי את אותם ביצועים כמו התוכנה הנוכחית. חוץ מAVG , שיש שם תשלום , יש תוכנות טובות מומלצות?
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אם זה לא הפורום המתאים אני מתנצל,בבקשה העבירו את זה למקום המתאים היי . אני מנסה בימים אלו להתחיל להבין בנושא הקידוד,ממה שהבנתי עד עכשיו התוכנה virtualdub היא המומלצת. עד עכשיו הדבקתי את התרגום דיי בפשטות והקובץ שהתקבל הוא בערך כ90% מגודל הקובץ המקורי, איך אני יכול לסדר את זה? האם יש אפשרות להצמיד כתוביות מבלי לאבד איכות? אני מחפש מדריך\הסבר כללי למישהו מתחיל על עניין הקידוד,קודקים וכל מה שמסביב אם מישהו מכיר משהו בסגנון אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
סליחה אם אני לא רושם את זה במקום הנכון, אבל השתמשתי בתוכנה ccleaner וזה מחק לי קבצי cookies וביניהם גם של הפייסבוק. בזמנו הפעלתי בפייסבוק ככה שאני יקבל SMS עם קוד כל פעם שמנסים להתחבר. ניסיתי להתחבר כרגיל אבל כהם שישלחו לי SMS אני לא מקבל אותו בטלפון (כדי לוודא שהטלפון לא השתנה התחברתי עם מס' טלפון וסיסמא במקום אימייל וסיסמא) וככה נוצר שאני לא יכול להתחבר לפייסבוק יותר חוץ המאייפוד שלי ששם זה עדיין מחובר. רציתי לדעת אם יש לכם דרך לעזור לי. בתודה מראש הדר.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לאחרונה הצטרפנו לטריפל של הוט, המחשב שלי ושל ההורים חובר למודם קווית, והלפטופים אלחוטית(ככה אנחנו ביקשנו..) לאחר שהמחשב שלי חובר התחלתי לראות בעיות, המחשב נהיה איטי, נתקע הרבה וכו' והמחשב של ההורים עובד כרגיל. לאחר מספר בדיקות שמתי לב שכאשר אני הולך לnetwork ומבטל את החיבור לאינטרנט(עושה עליו disable) המחשב עובד חלק ללא כל בעיה, אבל ברגע שאני מחזיר ועושה ENABLE הוא חוזר לעבוד לאט ולהתקע. יש לציין כי המחשב נתקע וקופא לא רק בפיירפוקס, אלא בכל תוכנה אפשרת זה כותב לי not responding ואז אני מחכה קצת והוא חוזר לעצמו ולאחר זמן מה קופא שוב. הורדתי כלי של גיגבייט לבדיקת הכרטיס רשת, לא מצאתי משהו חריג. בנוסף הסרתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר החדש ביותר. אבל עדיין אין פתרון ל…
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני רוצה להכין TUTORIALS מיקצועיים. דרושה המלצה לתוכנת VIDEO SCREEN CAPTURE טובה לא משנה שתעלה כסף העיקר שתהיה איכותית נוחה ובעלת יכולות ייצוא רבות עם אפשרות להקלטת סאונד של המחשב ומהמיקרופון אפשרויות זום הדגשה וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ראיתי איזה גופן מסויים שאני רוצה להוריד אבל אני לא מוצא אותו ולא יודע איך קוראים לו אם מישהו מכיר אותו אשמח אם הוא יגיד לי את שמו... הנה דוגמא שלו:
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-