עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ובמידה והמחשב ביצע Restart התוכנה תדע להפעיל את התוכנות שפעלו לפני הRestart, כמובן התוכנה תפעל ברקע ותנטר כל פרק זמן נתון(נניח 5 דק') איזה תוכנות פעילות. משהו דומה לSESSION MANAGER בFIREFOX. יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  2. ברשותי וורד 2007, מותקן עם שפת ממשק (תפריטים) אנגלית. מערכת הפעלה: Vista 32bit באנגלית, עם Regional Settings של עברית\ישראל. יצרתי טמפלייט (קובץ DOT) שבו כל הסטיילים מוגדרים באנגלית. הכל מיושר LEFT TO RIGHT. הכל עובד לי מצויין, ותמיד כל סוגי הטקסט הם באנגלית ובישור לשמאל בברירת המחדל. הבעיה היחידה היא בתוך טבלאות. הטקסט בתוך טבלאות תמיד מיושר לימין והוא בשפה העברית בברירת המחדל זה חוזר על עצמו עבור כל שורה\תא שאני יוצר בטבלה. אני צריך ידנית לערוך את הישור והשפה בתוך כל טבלה שאני יוצר. לא מצאתי סגנון מיוחד שקשור לטבלאות. נדמה שהוא משתמש ב-Normal אבל הופך אותו לעברית כל פעם מחדש. מה אני מפספס?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. פרסומות של Play89, שהאתר פשוט שם את הבאנר שלהם בתוך האתר )swf( ככה שזה לא מגיע מבחוץ, משום מה לא מופיע Block מתחת ?? וגם אם אני מכניס ידיני את שם הפלאש הזה לרשימת החסומים רוב הפעמים הוא לא נחסם

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by ccc,

לא יודע איך זה קרה, אבל פתאום הFIREFOX עובד מאוד מאוד מאוד לאט ולוקח לו שעה לטעון אתרים, וכשאני מחפש בגוגל הוא אומר לי להזין קוד בטיחות כי אני עלול להיות מחפש אוטומטי וכל מיני כאלה.... בIE עובד חלק ואני כותב ממנו עכשיו... לא יודע מה הולך פה.. התקנתי מחדש את הפיירפוקס וזה עדיין קורה.. הוא פשוט נדפק מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  5. Started by exercise,

יש לי מחשב שכנראה הסירו את Kaspersky 6 לא טוב, בכל מקרה, מחקתי את ה registry שלו, ואת התיקיה והכל, אבל עדיין ה security center חושב שהוא זה שאחראי על הגנת המחשב וה windows firewall חוסם את האינטרנט כשאני מפעיל אותו (ואיפסתי את ההגדרות). הצעות לסידור ?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  6. היי חבר'ה קודם כל אני חדש פה, ואני שמח להיוות חלק מהפורום המדהים הזה.. עכשיו לשאלתי, אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש שכל מה שהיא צריכה לעשות זה להקרין סרטים במסך מלא ולא לצאת ממנו. כלומר, אני צריך הפעלה אוטומטית של תוכנה שתעלה סרט אוטומטית במסך מלא ולא תהיה מושפעת מההערות השונות של מערכת הWINDOWS. הדבר לטובת פרוייקט מרכז מבקרים אותו אני מנהל וקצת מאוד לחוץ. תודה רבה !!!

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  7. שלום..קרה לי כבר כמה פעמים שהורדתי איזה דמו של משחק או התקנה גדולה שמעל ג'יגה וכשאני מפעיל את ההתקנה המחשב טוען את זה אבל לא קורה כלום ההתקנה לא עולה אבל המחשב חושב..ניסיתי לעשות תאימות להכל אבל לא עוזר יש לציין שההתקנות עבדו כמו שצריך במחשב הישן עם XP עליו..... לא יודע מה לעשות ?...

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by er0101,

אני מנסה להתחבר ממחשב אחד עם ויסטה אולטימייט לאחר עם ויסטה אולטימייט ברשת הביתית שלי (ראוטר). אני מקבל שגיאה Remote Desktop cannot find the remote computer. היוזרים מוגדרים תקין, Netbios פעיל בהגדרות TCP/IP במחשב אליו אני מתחבר. גם אם אני מקליד את כתובת הIP השגיאה דומה. אין שום firewall (גם של ווינדוס מבוטל). זה לא עובד גם בsafe mode with networking. אפילו ביטלתי את הservice של האנטיוירוס ליתר בטחון (pc tools free). לא קשור, אבל אפילו היוזר שאני מקליד הוא Administrator במחשב אליו אני מתחבר. בVNC אני מצליח להתחבר (אני רוצה רק remote desktop). יש פינג מהמחשב לקוח למחשב אליו אני מתחבר. נגמרו לי הרעיונות :s05:

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  9. הבקשה בכותרת. מחכה להצעות, תודה

10. אני רוצה בVOBSUB להגדיר לו שיקרא את הכתוביות מתקיה ספציפית ומכל הSUB FOLDER שיש שם...האם זה אפשרי?... אני אני רושם את זה כתניב? תמונה לדוגמא: [attachment deleted by admin]

11. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני צריך עזרה קטנה ב-illustrator ... לצייר את הדבר הבא: אפשרי גם ב-photoshop ואח"כ להעביר ל-illustrator גירסה CS2 (אם זה משנה :-P ) תודה רבה !!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yakir8,

שלום כשאני מעלה דף אינטרנט שיש בו הרבה תמונות (למשל חיפוש תמונות של גוגל) לוקח לFF הרבה זמן לטעון את הדף לאות IE שלוקח לו כמה שניות אבל אם אני מעלה דף שיש בו מאט תמונות הוא עולה תוך שניה. יש דרך שהFF יטען דפים מרובי תמונות מהר? או שזה עוד דבר שצריך להתרגל אליו בFF תודה מראש

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  13. וואי אני משתגע... יש לי את המשחק BLOODLINES והוא לא עובד על X64 אז מצאתי תיקון לזה... רק שצריך להעתיק את התוכן של הדיסק.. להחליף את קובץ ההתקנה הראשי MSI ולעשות מזה דיסק חדש... ואז זה יתקין לי ויעבוד על מערכת X64... עכשיו השאלה היא... איך אני הופך את התוכן הזה של הדיסק שהתעתקתי לMDS,MDF? עם איזה תוכנה עושים את זה? ניסיתי מגיק איי אס או... אבל לא היבנתי כלום... תוכנה עם הסבר פשוט יועיל מאוד תודה

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  14. הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by Yehudaa,

אזהרה ! אין להזכיר שום דבר לא חוקי אחרת הדיון ינעל ויחולקו אזהרות !! אני בעיקר משתמש להורדת מוזיקה חינמית הסיבה העיקרית לכך שאני לא מקבל הזמנה לאתר טורנט מכובד נשמח לשמוע את דעתכם על האימיול

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by talisman,

היי אני מחפש תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות של המחשב. ובנוסף אני גם מחפש תוכנה לבדיקת הביצועים של המחשב. תודה

17. שלום, יש לי בעיה מוזרה, בעת צפייה בסרט, ולא משנה איזה סרט, תמיד יש קטעים אקראיים אשר קופצים במהירות פתאום! כאילו הסרט רץ קדימה במהירות לשנייה שתיים וזה קורה באופן אקראי במשך כל הסרט. מה זה לכל הרוחות ??? ניסיתי להחליף כמה גרסאות של BSPLAYER ג2.20 , 2.10, 1.32. ניסיתי גם להתקין מקודדים K_LITE STANDARD וגם לא עזר. מישהו היה לו התופעה הזאת ? מה הבעיה פה? המפרט שלי: פנטיום 4 3.0GHZ זיכרון 2GB 533MHZ כרטיס מסך gigabyte 7300GT דיסק 500GB. תודה !

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  18. Started by alon311,

מתי שהמחשב עולה נותן לפעמים מסך כחול עם שגיע מס C0000145 ולפעמים לא ועושה ריסט ניסיתי להתקין את האנטיבירוס מס פעמים אבל הבעיה לא נפתרת ובשתי המחשבים האחרים הוא עובד מצוין ובכל המחשבים מותקנות אותן מערכות הפעלה XP SP2

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  19. או שניתן להשתמש גם בXP רגיל ובתוכנת מדיה סנטר אחרת כגון SAGETV?

20. Started by LORIANTA,

על איזה אנטי וירוס אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by yz101,

הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  22. אחרי ימים של בלאגן עם הלוח שידורים של המדיה סנטר, הכל חזר לעבוד כמו שצריך.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  23. Started by tal h,

אני מחפש תוכנה לשחזור קבצים, מדיסק DVD-RW. היה לי מידע על הדיסק, צרבתי עליו משהו חדש ואני חייב לשחזר מה שהיה- מדובר בדבר חשוב ויקר. יש לי תוכנת שחזור ,שמשחזרת תמונות מכרטיסים דיגיטליים של מצלמות, ניסיתי אותה, היא משחזרת רק קבצים קטנים של 2KB. והרבה. קיים משהו כזה? תודה

24. יש לי אופיס 2007 ויש לי שאלה באקסל . אם יש לי את אותו טקסט בעמודה A נגיד כמה פעמים אותו שם נגיד "יוסי" ואני רוצה שהוא לבד יוסיף לי אם יש את אותו דבר גם את מה שיש בעמודה B + מקף נגיד שם משפחה. איך אני עושה את זה ? נגיד : B A יוסי שלום יוסי ברוך יוסי דוד והוא יעשה לי : C יוסי - שלום יוסי - ברוך יוסי - דוד. אני מקווה שזה מובן . אני צריך את העקרון כי אני צריך גם D אם יש אותו דבר גם ב B תודה מראש ואם זה יותר מתאים לכללי אשמח אם תעבירו.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים