תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הכרטיס קול החיצוני audigy 2 nx בחיבור usb והדרייברים שיש לי איתו לא פועלים בויסטה אז הורדתי דרייברים מתאימים לויסטה מהאתר של קריאטיב אבל שאני מנסה להכנס לתוכנה בשביל לשנות את ההגדרות הוא אומר לי שהוא לא מוצא את ההתקן וככה אני לא יכול להגדיר אותו שיפעל על היציאה האופטית ועל 5.1 יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
-
אז ככה..פרמטתי את המחשב לפני חודשים בערך.. כרגע יש לי ויסטה. לא התקנתי ולא עדכנתי את הדריברים שלי בכלל..ואני ניסיתי לעשות הכל. התקנתי מקודדים,שיניתי החלפתי לא עזר לי כלום. כשאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שמתאם התצוגה שלי לא תואם/לא תקין. בנוסף זה אומר לי : Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43) זה לא ענין של מקודדים..אלא בעיה בדריבר אני מניח. אני מבקש ממכם מכל הלב תנסו לעזור לי ..אני גם אתן את כל הנק' שיש לי..וזה 100 נק' אם אני לא טועה לבנאדם שיעזור לי. תודה רבה לכם!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
גם מהדיסק אשר בא עם לוח אם וגם הורדתי התקנים מאסוס-לשווא ההתקנים מופיעים בהוסף/הסר אבל כאשר אני שם את דיסק ההתקנה מופיע לי כאילו שאין ( מתקין ושוב מופיע כאילו אין) שיניתי בביוס את המצבים של HDMI AUDIO +SUPPORT וגם ב FRONT PANEL ללא הועיל האם למישהו יש רעיון (ההתקנים פעלו כראוי עד לפירמוט אתמול) תודה
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
לא ידעתי איך לנסח את הכותרת אז אם מישהו יודע שיגיד לי ואשנה אותה. אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להחליט דרכה אילו יישומים ישמיעו קול ואילו לא. אני אתן דוגמא, אני שומע מוזיקה ובו זמנית אני מתקין משחק, ההתקנה של המשחק [COD2 לצורך העניין] משמיעה מוזיקה קלאסית מאוד דרמטית שדי מפריעה לי לשמוע מוזיקה. האם יש דרך שאני אוכל להשתיק יישומים שאני רוצה ?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום!! התקנתי תפיירפוקס גרסה 2 וכשאני לוחץ על הסמל על מנת לפתוח דף הוא חושב אבל בסוף לא פותח כלום. חשבתי אולי יש איזה קובץ שאני צריך להחליף או משהו בסגנון. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שנו חלון שקופץ ומטריד שמבקש ממני להתחבר או להירשם לMSNUSERS.COM ואני לא יכול למחוק אותו מהמחשב. ניסיתי דרך ה-REGEDIT למחוק כל זכר אבל הוא עדיין כאן, ניסיתי גם למחוק כל מה שקשור לMSN במחשב-כי אולי ישנה COCKIS איפוהשהוא. בקיצור מישהוא יודע איך אני פותר את זה
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס מסך Gigabyte Nvidia 8600gt 512MB אך אני לא מצליח להתקין את הדרייברים שלו. במסך "ניהול התקנים" מופיע לי ההודעה הבאה: "windows נתקל בבעיה בעת התקנת תוכנת מנהל ההתקן עבור ההתקן שלך. windows איתר תוכנת מנלך התקן עבור ההתקן שלך, אך נתקל בשגיאה בעת ניסיון להתקין אותה. NVIDIA GeForce 8600 GT הגישה נדחתה." הסרתי את כל הדרייברים שהיו על המחשב ונסיתי להתקין מחדש דרייברים לדוגמא של OMEGA מאחד האתרים שפורסמו בפורום (סטיקי דרייברים בפורום תוכנה) אך זה לא עזר לי. עדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה. במידה וזה יכול לעזור מספר פרטים לגבי המחשב שלי: לוח אם - Intel Sorento D945GNT מעבד - DualCore Intel Pentium D 930 אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/First_3DMark_Vantage_Scores_Out/5565.html כבר ניתן לראות שהמסורת של futuremark לקרוא למוצרים על פי שנת היציאה נשברה.(3DMark2006/5 וכדומה) שימו לב לתוצאות!, אי הפשר לדמיין כרגע מהי כמות הצריכה של Vantage!. 8800GTX מקבל 4203?, לא יאומן. -עוד תמונות- http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=237257 רועי.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בעת הורדה מתוכנת שיתוף הקבצים UTORRENT אני מוריד רק קבצים חוקיים. התוכנה לא חסומה על ידי אף פיירוול במחשב, ביטלתי את כולם. למרות זאת אני מצליח להוריד במהירות שלא תעלה על 5 קילובייט וניסיתי כמה קבצים שונים. חשוב לומר שבתוכנה אחרת sababaDC אני מנצל את כל רוחב הפס - 650 קילובייט. שם אני יכול להוריד על 620 קילובייט בכיף. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחרי שאני עושה דאבל קליק על האייקון בקיצור הדרך שעל שולחן העבודה,לוקח לתוכנה משהו כמו 2-3 דקות לעלות . מדוע?[br]פורסם בתאריך: 13.02.2008 בשעה 20:38:56
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
יש לי תמיד פינגים גבוהים באימיול והפורטים פתוחים וגם בלי הראוטר זה ככה מה עושים ?עדכנתי SERVERMET http://rotter.name/User_files/nor/47b5f4d71a9f82b9.jpg
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
-
למה האברטס לא מראה לי את כל הסמלים טמפ' וRPM כמו למשל מאוררי מארז,מאורר ספק ? תמונה איך מסדרים את זה? והאם יש עוד תוכנה טובה ופשוטה כמו האברסט ? ושנותנת אפשרות לשים את הטמפ' בסרגל ליד השעון ?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור סרטון אנימציה... בתור תחביב, שביל הכיף... רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנות נחמדות חינמיות למתחילים. אשמח לקבל המלצות... ואם אתם מכירים גם מדריכים טובים באינטרנט, תוסיפו גם לינק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה צריך להתקין כדי שהMEDIA CENTER יכיל את הEPG המעודכן לפי HOT?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב גם פיירפוקס וגם IE7,והעיקרי שלי הוא IE7 פתאום הוא לא עובד וכל הזמן נתקע,בעוד שהפיירפוקס זז ואפילו יותר מהר,יש סיבה כלשהי? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 501 צפיות
-
-
לחבר שלי יש קובץ שיחזור של המחשב שלו כולל ויסטא! האם אני יכול להעתיק את קובץ הגיבוי שלו למחשב שלי ולהריץ אותו אצלי דרך גוסט ופשוט יהיה לי מחשב ממש כמו שלו עם ויסטא והכל? או שיש בזה בעיה?(אני עובד עם XP לצורך העניין אבל זה לא ממש משנה אני מבין..)
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קודם כל אם אפשר שכל התוכונות יהיו חינמיות. זה המיפרט שלי AMD 4000X2 1GB OCZ 667 CL 5 Gforce 7300GS HEC 300W ART ככה שכפי שהבנתם התוכנות אמורות להיות קלות. השימושים שלי במחשב הם בעיקר מוזיקה , סרטים , גלישה , ופיפא או מנג'ר כשיוצא לי. התוכנות שאני צריך הם דפדפן אנטי וירוס אנטי ספויר תוכנה שמנקה זבל מהמחשב אשמח לעזרכתם , תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חשוב לציין שאני לא מבין בOC. פשוט הבנתי שאני צריך להעלות משהו והעלתי אותו לאט לאט כל פעם עוד 20 סה"כ הגעתי מ 133 אל 180. ב180 הייתה הבעיה. הבנתי שזה קשור ללוח אם. אז הורדתי את זה , ואז רק ב 133 היה SOUND, עכשיו אפילו לא על תדר אחד זה מזהה את הכרטיס קול. מה לעשות? האם אפשר לשחזר את זה? * אין לי מאווררים בכלל במארז, רק מאוורר של המעבד סטוק , ספק וכרטיס מסך. אני יודע שזה נורא אבל בקרוב אני קונה מחשב בחודש הקרוב. בנתיים אני משתגע בלי הSOUND. מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה באינטרנט יש לי בעייה, טוב אז ככה נגיד שאני ניכנס לאיזה שהוא אתר אז החלון של אינטרנט שלי באופן אוטומטי יוצאי משהו :-\ יכול לעזר לי בקשר לזה ? תודה מראש לעוזרים..!
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שמתם לב שהרבה תוכנות שחידשו אותן פחות טובות מהקודמות שלהם איך זה? קחו דוגמאות 1) NERO 6.6 הרבה יותר טוב מנרו 8 ולא משנה מה תגידו הרבה יותר קליל ונוח וצורב יותר איכותי גירסה 8 נתקע תמיד בתחילת הצריבה לכמה שניות לפני שהוא מתחיל 2)Ad-Aware SE Professional הרגיל והישן הרבה יותר טוב מAd-Aware2007 הישן מוחק רק מה שצריך יותר מובן וקליל 3) התוכנה הגדולה מכולן -ויסטה מול xp אין מה להוסיף ויש עוד שלא עולות לי כרגע קחו דוגמאות של משחקים 1)empire earth 2 לעומת empire earth3 ברור ש2 יותר יפה מובן וכייפי 2)c&c 2 לעומת c&c 3 אותו דבר כמו למעלה מעניין למה זה במקום לשפר זה ניהיה יותר גרוע
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
זה רושם לי באג, וטוען שאני צריך להרשם, 0X800cccf6 ויש לי את המייל כבר 4 שנים. איך אני מגדיר את המייל באוטלוק ושיעבוד?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי קבצים שחבר הביא לי והם בראר,ויש לו אותם רק ככה ואצלו זה כבר מחוק ככה שאין סיכוי לשחזור. בקיצור הראר כותב שהוא לא טוב או נפגע,ואני לא יודע מה לעשות כי זה המון זמן חיכיתי לקבצים האלה,וזה שוקל 4.30 גיגה בערך,עכשיו שאני עושה לו מאפיינים הוא כותב שיש שם על הדיסק 4.30 ג'יגה אבל הוא לא פותח..אולי אפשר עם תוכנה אחרת חוץ מWINRAR ? או לעשות משהו ? עריכה:עם תוכנות אחרות זה בכלל לא מוצא אותו בתור כל ARCHIVE נתמך,ושאני מנסה להפעיל עם תוכנה אחרת זה כותב שהוא בכלל קובץ ISO וזה מה שיש בתור הראר אבל זה לא הקובץ בחוץ. עכשיו הבעיה היא שגם שאני פותח עם תוכנות צריבה הוא לא מזהה,אז מה זה DAMN !? עריכה:עכשיו שאני פותח ישירות ולא עם OPEN WITH זה נותן לצרוב אותו בתור קובץ ISO…
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-