תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום עד לפני 4-5 חודשים נכנס לי האקר ואין לי שמץ איך להפטר ממנו כבר נאכל לי ההארדיסק לגמרי אני כבר לא יכול לעשות כלום,כונן C:\ ב0 מגה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, התקנתי מחשב חדש לאחרונה ומסתבר שבכל פעם שמריצים סרטון STREAMING מהאינטרנט מספורט5 ועד לSOPCAST, הסרטון עובד רק במצב של מסך קטן וכאשר מגדילים למסך מלא רואים שחור... מדובר בלוח : Asus M2N-8VMX nForce405 VGA 6100 Socket AM2 Motherboard תודה!
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg תודה, ושבוע מצויין.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היום פירמטתי את המחשב שלי ואחרי זה התקנתי את הפיירפוקס ומאז אני פשוט לא מצליח להפעיל אותו. ניסיתי להסיר, להתקין מחדש, ניסיתי את מצב בטוח. וכלום. פשוט לא עובד. האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס 7 במחשב אני נכנס למחשב שלי ולא מופיע לי כונן D ולא הצורב לא מופיע בכלל התמונה של שניהם אני מקווה שלא הלך לי החומר גם כשאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו כי לא מופיע לי הסמל של הצורב והכונן D במחשב שלי יש לי דיסק אחד של 500 גיגה ועוד אחד של 500 שמחולק לשלושה הדיסק של 500 גיגה השלם נעלם לי בבקשה אייך אני פותר תבעיה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בפוטשופ cs5 ובתפריטים של התוכנה- איפה שכתוב "קובץ", "עריכה", וכו', חסרים לי שתי לשוניות נוספות.. אחת מהן זו ה "3D" ועוד איזה אחת.. למה זה? האם זה אומר שאין את האפשרויות האלה בגרסה שלי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני משתמש ב - 4 3D Studio MAX כבר הרבה זמן... ידוע לי שאפשר להעביר מודלים של 3Ds Max ל-Director אבל אני לא יודע בדיוק איך... אז עם מישהו יודע בבקשה שיעזור... :'( תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הAVANT לא מחק את עצמו . עשיתי הסרה מלאה . נמאס לי מזה איך אני מסיר את זה:
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, המטרה, להסיר את כל התמונות המוטבעות בכל קבצי ה MP3 בספריית המוזיקה שלי בבת אחת. מדובר בהמון קבצים. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
הייתה לי אותה והיא מנמחקה לי מאיפה אני מסיג אותה: הינה התמונה: http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=26325 תודה מראש אהה גם אני צריך רת התוכנה שמראה לי את הטמפרטורה של המעבד
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מתכוון ל-NICKNAME. תודה.
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
צריך פלאג-אין של שעון מעורר לווינאמפ היה לי כבר תוכנות אבל כולן היו מסריחות ולא עבדו טוב.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי הכין מצגת הקשורה לעבודה שלו, ויש בה הרבה תמונות. הוא שאל אותי אם אני יכול למצוא דרך להקטין את גודל התמונות שיהיה יותר נוח ללקוחות. המצגת שוקלת 5.91 MB. אני מוסיף אותה פה להורדה, אם ברצונכם לעזור לי. באילו דרכים אפשר להקטין את התמונות? תודה. הורדה: http://rapidshare.com/files/58019009/__1514___1513___1505___1495_ODT___1505___1491___1504___1488___1493___1514__.rar
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
זה התחיל מאתמול, כל תוכנה שאני מוריד מהאינטרנט ומנסה להפעיל את ההתקנה שלה, אני מקבל את השגיאה שמצורפת בתמונה. מה גורם לזה? מקבל הודעה שכל קובץ פגום! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך שמוסבר בו איך להשתמש בתוכנה Adobe Premier, מעדיף בשפה העברית אם יש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה עם בייבילון שקורס ולא ברור לי למה. ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר. הודעת השגיאה נתנה לי את המיקום של קובץ הלוג של הקריסות אבל לא ממש הצלחתי להבין מזה משהו. להלן תוכן הקובץ: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:Captlib.dll=>0x01690000}{Mod:BContentServer.dll=>0x01940000}{Mod:BabyServices.dll=>0x10000000}{Mod:BESExtension.dll=>0x00000000} 25/11/2009 09:49:11 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני יכול לערוך סרט לוהסיף לו קטעים,לחתוך קטעים, סלו מושן, אילוך לאחור ? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
אני ורצה להעתיק תיקייה מסויימת מכונן אחד לכונן שני ע"י copy אבל התיקייה היא בעברית והיא רשומה בדוס בגבריש כזה איך אני רושם בשפה הזאת??????
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
הם הורסים רכיבי ליבה במערכת ההפעלה. ונירו היא לזמן שאול. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייבר של מצלמת אינטרנט GPT אני לא יודע דגם אני לא מוצא שום דרייברים שלהם בכללל עזרה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני לא מכיר את התופעה אבל משום מה כרגע אין לי מקום בכונן C , יש לי הארדיסק אחד עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. המחשב ריק לחלוטין , כאשר אני בודק את נפח תיקיית WINDOWS שבכונן C כמובן ,אני מבחין כי גודל התיקייה כמעט 70 ג'יגה, כאשר בפועל נפח התיקייה האמיתי פחות מ1.4 ג'יגה. כאשר אני נכנס לתיקיית WINDOWS עושה CTRL+A ומסמן את כל התוכן זה מראה 1.4 ג'יגה. אך משום מה שעושים בדיקה לתיקייה עצמה מתקבלת תוצאה מטורפת של 70 ג'יגה כמעט , ברור לי שמדובר באיזה ווירוס או משהו זדוני שמכוון לעשות זאת , שמעתי על התופעה בעבר ,אך אין לי מושג כיצד נפתרים מזה. ניסיתי לחבר עוד הארדיסק ולהרחיב את מחיצה C אליו(EXTENDED VOLUM) כך שהתווספו לי למעשה עוד 40 ג'יגה(HD של 40 ג'יגה הוספתי) , אך אחרי מס' ימים תיקיי…
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי תרגומים שאני רוצה להכניס לתוך הסרטים ככה שאני יוכל לראות אותם עם התרגום בDVD. ניסיתי להשתמש ב VirtualDubMod אבל כל פעם שעסיתי עריכה כלשהי לסרט האיחות שלו ירדה משמאותית באיחות של הסרט. בגדול התוכנה ממש טובה אבל זה בעיה סרט אם טרגום אבל באיחות חרא. אם משהו יכול להצביע על הגורם שמביא לירידה באיחות או לחלופין לתת הצעה לתוכנה אחרת אני יודה מאוד. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי Internet explorer 6.0, כאשר אני נכנס לאתר www.one.co.il (זו רק דוגמא לאתר, הבעיה קיימת בעוד אתרים) כל סרט שאני רואה באתר מופיע בצבעים מוזרים, נראה כמו Infra RED. מה עושים על מנת להפטר מהבעיה??? ניסיתי כבר: הסרתי את כל הקודקים שהיו מותקנים - לא עזר! התקנתי את Internet Explorer 7.0 - לא עזר! מה עושים?? תודה
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כשיש לי שורת כתיבה קירה בתוך החלון דיבור ואני לוחץ על הכפתור BACKSPACE, מקווה שאני לא טועה, זה שמוחק אחורה אז אני שומע את הצליל האיום שהמחשבים היו מוציאים מהתקופה שעוד לא היו מחשבים חחחח... אני לא חושב שהייתי שקוע בעצמי או במשהו שלא שמתי לב אבל זה תקין ותמיד היה... אשמח לתשובה ועזרה בהקדם כי זה מחרפן אותי !!!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-