עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן, התקנתי ווינדוס 7, ואני משתמש באקספלורר, יש לי בעיה מעצבנת, כל פעם שאני לוחץ על לינק בדפדפן, יש שמע של תוף באס או משהו. איך מבטלים את זה?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by bariko,

שלום רב, עקב בעיה שיש אצלי במחשב, החלטתי לנסות לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את חלונות 7 אני זקוק רק לעזרה במציאת הדרייברים שמתאימים לכרטיס המסך ולוח האם. מה בדיוק עליי להוריד ולהתקין. החומרה: כרטיס מסך: HIS HD 5750 1GB GDDR5 iCooler IV PCIe לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  3. Started by MetalB,

יש לי סרט בפורמט Xvid שהסאונד מקודד בפורמט AC3 כשאני מתקין את מקודד ה- AC3 אז הוא מפעיל את הסאונד של הסרט כמו שצריך אבל הוא גורם לסרט לפעול בצורה לא חלקה זאת אומרת איכות התמונה טובה אבל הסרט עצמו לא זז חלק כשאני מסיר את מקודד ה- AC3 אז הסרט פועל לי חלק אבל בלי סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by aviram20,

היי חברים. אני עובד כרגע על פרוייקט יחסית חדש. ואני מעוניין ליצור באופיס , או אקסל (אני לא יודע מי מהם מתאים) טבלאה שכזאת שהיא בעצם תשמש כתבנית ובכל פעם אוכל לרשום נתונים שונים בתבלאה הזאת מבלי ליצור אותה מחדש. התבלה (או יותר נכון התבלאות) הן בדיוק כפי שמסומן בקוים הקטנים שעל כל גבי הדף. האם מישהו יכול לעשות קובץ וורד או אקסל שבפנים יש את הטבלאה וכל מה שאני צריך לעשות זה רק למאל את הנתונים עלייה . מערכת ההפעלה היא וינדוס ויסטה SP2 והאופיס הוא משנת 2003 . האם מישהו יכול לעזור ביצירת הטבלאה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by coorva,

בזמן צריבת דיסק אודיו, התוכנה ממירה אוטומטית mp3 ל- wav. האם היא ממירה גם קבצי aac ל- wav?

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  6. יש לי בעיה די מוזרה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת באימיול, כל שרת [ובדקתי את כולם] האימיול טוען שהוא מלא. ניסיתי גם אימיול פלוס, גם אימיול רגיל, גם למחוק את הקונפיג, הכל ניסיתי! שום דבר לא עוזר! אני אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

שלום לכולם. המחשב שלי פעם בחודש עושה אפדייט אוטומטי לג'אווה. האפדייט נעשה, וכנראה שיש עדכון אבל ג'אווה לא מצליח להתחיל את ההורדה שלו, זה מתחיל בכך שהוא שואל אותי אם אני רוצה לעדכן. הוא מחכה קצת זמן ואז מופיע הודעת שגיאה: error - java update the request has timed out ואז אישור. לאחר מכן יש שגיאה אחרת: error - java update Failed to download required installation files. ואז אישור. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש. עריכה: שכחתי לומר, זה דופק לי את כל הפעילות של המחשב... עריכה שניה: בכל הזמן הזה האפדייט עומד ה0%

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by mp91,

מה עושים? הקספרסקי שלי לא עובד בגלל העדכונים האלה .. קיצר הלך לי הרישיון וכרגע מחשבי לא מוגן.... ובקשר לווריס הוא עושה לי לפעמים מסכים כחולים של ATI או משהו כזה.. או שאני מפעיל את המחשב ושהוא מגיע למסך ברוך הבא המסך מתכבה והמחשב ניתקע... קיצר מה עושים בוווירוס ? והאם יש תחלופה של כמה ימים לאנטי ווירוס טוב בלי רישיון ובלי כלום(חוקי). וזה עושה לי גם למטה בצד ימין: critical system erors בגלל הווירוס.

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  9. Started by yair23,

בטעות מחקתי את העזרים של הווינדוס ואין לי פה את הדיסק של ההתקנה .. מישהו יכול לעזור לי ? אני צריך להמיר את היציאות בכרטיס קול המובנה ל REAR ול CENTER ... ומאחר ואין לי את התוכנה שתי הכניסות נשארות בתור כניסה למיקרופון .. יש עוד תוכנה חוץ מהתוכנה שבאה עם הווינדוס שיכולה לשנות את זה ? יש לי כרטיס קול מובנה AC97 ... ומאחור יש 3 כניסות\יציאות .. אחת מהן כרגע פעילה ..

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

התקנתי WIN 2000 על המחשב ונתקלתי במשהו דיי מוזר והזוי קיבלתי הודעה MESSENGER ושם היה רשום שגיאה חמורה קבצים הושחטו ותוספת של Registry הרצתי 4 תוכנות תיקון של REG התוכנה מצאה 40 שגיאות רשמה תיקון ולא הצליחה להעלים את ההודעה . מה שגרם למחשב להיות לא יציב ולקרוס. אני חייב לציין שהמערכת הפעלה הייתה אחרי פירמוט נקי ! . וירוס זה גם לא יכול להיות כי ההודעה הופיעה גם אחרי התקנה של 5 אנטי וירוסים . אחרי עבודה מסיבית עם ADAWARE ו SPYBOT ו 10 תוכנות REG ההודעה נעלמה אבל המערכת הפעלה פשוט קרסה אחרי דקה של גלישה בקיצור אני חושד שהבעיה במערכת הפעלה עצמה.

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  11. האם עדיין diskeeper הכי טובה?

12. Started by djsharon,

איך אני מוחק את ההודעה מהפורום

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  13. Started by Kukishin,

הורדתי כל קודק אפשרי ועדיין אינני מצליח לנגן קובצי XOR, למרות שב BSPLAYER כן. אשמח לקבל עזרה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  14. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  15. שלום, יש לי חתימה ב GMAIL אבל היא מופיעה רק כאשר אני שולח הודעה חדשה. איך ניתן לעשות שהחתימה תהייה גם כאשר אני משיב להודעה? כמו שיש ב outlook כלומר שאני לוחץ "השב" אז החתימה שלי גם מופיעה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  16. היי! סייעו לי במציאת דרייברים עדכניים ללוח אם MSI דגם :RC410M2 הלוח O/B תודה!

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  17. זה הולך ככה "מה נשנע" "נשמע מה" לא בדיוק מראה אבל הפוך כזה,כמו שרשמתי

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  18. הם הורסים רכיבי ליבה במערכת ההפעלה. ונירו היא לזמן שאול. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  19. Started by iyehuda,

התקנתי את ה SMARTRIPPER בזמן הפעלה הוא רושם לי את ההודעה הבאה : no ASPI adapter available ובזמן הפעלת RIP הוא עושה search ל code הוא עובר בין DeCSSPlus ל VobDec מספר פעמים ולא מגיע ל ASPI מה שכן נוצר לי קובץ vts_01_1.vob בגודל של 4M

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by hck,

שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )

• 0 תגובות
    • 857 צפיות
  21. הכרטיס הוא כרטיס רשת חדש של Level One , עדכנתי קושחה. הIP סטטי. הייתי בשמחה "משנמך" לגרסה 5, אבל זה בלתי אפשרי. לא מצאתי פתרון לזה בחיפוש בפורום\ברשת. מישהו מכיר\יודע למה זה קורס? (כן, גם אני לא סובל את התוכנה הזו, זה בשביל אחי הקטן). תודה מראש. (וחג שמח)

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by shirang,

בדיקה

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by matityahoo,

יש לי באתר כפטור עם הפקודה geturl והוא פותח חלון קטן אני רוצה שהוא יפתח על כל המסך האם מישהוא יודע איך לעשות זאת בפשטות?? תודב מראש

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  24. Started by .AloN,

היה לי פעם תוכנה שמרכזת בתוכה את כל החברות (פלאפון, סלקום ..) וניתן היה לשלוח SMSים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ???

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  25. צרבתי סרט על דיסק הדי וי די לא מראה את הסרט(מסך שחור) אבל כן משמיע את פס הקול. הינה כל הנתונים של הסרט FORMAT : RIFF (little-endian) data, AVI, 352 x 288, 25.00 fps, video: DivX 3 Low-Motion, audio: MPEG-1 Layer 3 (stereo, 44100 Hz) מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט בדי וי די ?? הדי וי די שלי כן קורא divx והדגם הוא graetz av745dx

• 1 תגובה
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.