עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Bebush,

במהלך התקופה האחרונה השתמשתי ב foobar2000 אפילו לפני כמה שנים אני כבר משתמש בה.. העיצוב שלה מאוד סטנדרטי והיא בעלת קוד פתוח לכן יש לה הרבה מאוד plugins ועיצובים שונים, ניתן לקונפיגרציה במלא מובנים.. גם איכות הסאונד (עם כל הפלאגאינס) מאוד טובה.. הבעיה שהיא תופסת די הרבה זיכרון, וכבר קצת נמאס לי ממנה כי אני לא מעצב אותה יותר ולא שם פלאגאינס.. השתמשתי ב winamp לפני מלא זמן, אני בקושי זוכר איך התוכנה נראת, האם היא שווה משהו היום? כרגע אני בכיוון של itunes, כי יש לי אייפודים בבית וגם ככה צריך את הitunes חוץ מזה שאני אוהב את הממשק שלה, והיא מארגנת את סיפרית המוזיקה שלי אוטומטית.. יש אולי המלצות לתוכנות אחרות או משהו?

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  2. Started by mekaya,

כשיש לי שורת כתיבה קירה בתוך החלון דיבור ואני לוחץ על הכפתור BACKSPACE, מקווה שאני לא טועה, זה שמוחק אחורה אז אני שומע את הצליל האיום שהמחשבים היו מוציאים מהתקופה שעוד לא היו מחשבים חחחח... אני לא חושב שהייתי שקוע בעצמי או במשהו שלא שמתי לב אבל זה תקין ותמיד היה... אשמח לתשובה ועזרה בהקדם כי זה מחרפן אותי !!!! תודה רבה

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by AB,

כדאי להשתמש בתוכנה הזאת?.....ליעול הוינדוס??....

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  4. שלום חברים, נסיתי למצוא לבד אך ללא הועיל. האם ישנה אפשרות לכתוב כתיבה מתמטית ב OFFICE ? הכוונה כמובן לא רק למספרים וסימני חיבור וחזקות אלא גם לא,-ב' לטיני (אלפא,בטא,גאמא וכו') סימני נגזרת,פאי,צורות הנדסיות,שברים,שרשים פונקציות ועוד. במידה והתחום לא מובנה בתוכנת האופיס, האם מישהו מכיר תוסף או פונט לכתיבה מתמטית ? תודה

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  5. יש לי סרט במחשב שאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי דוח שגיעות ומפיל לי את האקספלולר יש למישהו מוסג למה

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

שלום לכולם סידרתי מחשב פנטיום 3 ישן התקנתי עליו אנטי וירוס AVG אבל ניראה שזה מכביד על המחשב ומאט משמעותי את המחשב כאשר הוא מגיע בCPU ל100 אחוז מאמץ כאשר האנטי וירוס מבצע סריקה, אני מחפש את האנטי וירוס הקל ביותר שקיים היום שהשימוש במעבד לא ירקיע שחקים, בקיצור "קל" מה ההמלצה שלכם ?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  7. שלום לכולם, מתלבט לפני רכישת Imac חדש. האם עבודות ב-cs4 על PC - האם ניתן להעביר ל-cs5 במק ? האם את ה-cs4 שרכשתי עבור ה-PC אוכל להתקין על המק או שאצטרך לרכוש cs5 חדש ? תודה רבה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by idan1836,

שלום, אני רוצה להפעיל צ'טים ובלוגים אבל לא יכול כי אין לי את התוכנה של הצ'טים. המחשב אמור להוריד לבד את זה אחרי אישור, אבל לא מופיע אישור ולא מופיע לי גם ההורדה ולכן אני לא יכול להפעיל את התוכנה .. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני רק יודע שהתוכנה שאמורה להטען ולרדת, היא של משהו בשם: i2isolutions . תודה .

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by rastabasta,

אני חייב למצוא דרייברים של לוח אם ms8158ec היצרן הוא matsonic חיפשתי בפול אתרים ולא מצאתי..... אם תעזרו לי לימצוא זה יעזור לי.....תודה!

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  10. האם אפשר באמצאות תוכנות מסויימות להריץ קיבצי HD על מסך שהוא לא תומך ב HD??? תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  11. Started by avipartp,

שלום לכולם! אני גולש דרך ראוטר של EDIMAX ויש לי בעיה להתחבר לתוכנה EMULECOW, כלומר התוכנה לא מזהה חיבור לאינטרנט. האם יש דרך לפתרון הבעיה? תודה. אבי

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by shahar91,

התקנתי את התוכנה בגירסא 7.0 (הרגילה לא החדשה) והיא לא רוצה לעבוד לי היא מעלה את זה : http://www.cue.co.il/i/cue-0y51tc764L.png רציתי לדעת אם משהו פה בפורום מכיר את התוכנה ויודע על הבעיה הזאת?? אגב ניסיתי לתת לה הרשאות באנטי-וירוס(Nod32) , לכבות את האנטי-וירוס ואז לעשות את הupdate, ניסיתי למחוק והתקין

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  13. Started by Kenny,

היי , יש לי בעיה מוזרה , המסנגר לא מצליח להתחבר. ניסיתי להתקין מחדש , לא עזר הורדתי את כל תוכנות הפיירוול וכל תוכנה ש יכולה להשפיע , ועדיין הוא אומר שהוא לא מצליח להכניס אותי. בצעד נואש , עשיתי אתחול מלא למחשב , התקנתי מחדש מערכת הפעלה , דרייבר של לוח אם + כרטיס מסך , וזהו. ואז התקנתי את המסנגר ושוב לא עובד. (הפייוול של Nvidia שמובנה על הלוח , לא הותקן כלל) כשאני מקיש לו סיסמא שגוייה בכוונה ,הוא אומר שהסיסמא לא נכונה , זאת אומרת שהוא כן מנסה להתחבר. אבל כשאני מקיש סיסמא נכונה , כרגיל , לא מתחבר. (התאריך של המחשב מעודכן , הבנתי שאם התאריך לא מעדוכן , אז הוא לא מתחבר...) מה שמוזר , שממחשב אחר , בעבודה , אני כן מצליח להתחבר. יש למישהו מושג? מה זה יכול להיות? המסנגר עבד כל הז…

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by MetalB,

יש לי סרט בפורמט Xvid שהסאונד מקודד בפורמט AC3 כשאני מתקין את מקודד ה- AC3 אז הוא מפעיל את הסאונד של הסרט כמו שצריך אבל הוא גורם לסרט לפעול בצורה לא חלקה זאת אומרת איכות התמונה טובה אבל הסרט עצמו לא זז חלק כשאני מסיר את מקודד ה- AC3 אז הסרט פועל לי חלק אבל בלי סאונד... מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  15. Started by Sting,

היי חבר'ה, אני מחפש ערכת קודאקים שתעבוד טוב עם SPDIF ו AC3 פילטר, עד היום השתמשתי ב K-Lite Codec Pack אבל משום מה היא התחילה לעשות לי בעיות שונות... תודה

16. לפעמים בכלל לא. איפה נעלמו השרתים וכל הבלגן? יש כאלה שרתים מוזרים בקושי מתחבר אליהם ובקושי מוריד. אבל כשזה מגיע לשלב של החיפוש הוא לא מוצא כלום, רק כל מיני קבצים מזוייפים. ?

17. Started by Guarding angel,

היי לאחרונה אני שומע המון על התוכנה הזאת (כן כן אני יודע שהיא ותיקה) בעיקרון אני מתחיל ללמוד CISCO בינואר ולא אכפת לי להתעסק עם התוכנה הזאת קצת לפני הלימודים. למנוסים שבינכם עם התוכנה הזאת איזו גרסה להוריד? עם מה להתחיל? אשמח להמלצה בתודה מראש, ישראל

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  18. Started by T-MacH,

משהוא יכול להביא לי מדריך להאצת האימיול שלי מוריד על 10 מקסימום

19. לאחרונה האקספלורר קורס כל מספר דקות... מישהו יודע מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  20. Started by rosesr,

יש לי AOPEN 16/48A ואני לא מצליח לעשות DVDRIP לסרטים שלי (חוקי לגמרי!) אני עושה לפי המדריך בDOOM9.ORG לXVID וזה זה לא עובר את השלב של הRIPPING זה אומר שאין לו מקודד לזה! זה בגלל שהDVD לא פתוח? תודה על התגובות! ROSESR

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  21. Started by GeForce,

איך אפשר לשלוח את אותו האימייל למספר אנשים כך ששאר האנשים לא יראו את האימייל של האחרים אלא רק את האימייל שלהם.

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  22. מערכת מהתקנה נקייה וחדשה התצוגה עבדה מעולה עם הLCD וגם במשחקים רציתי להתקין דרייבר כדי לשפר את העבודה במשחקים דרייבר 175.19 שתומך ב geforce fx 5700 ve לאחר ההתקנה והריבוט התצוגה נתקעה על 640X480 ב4bit (!) גם "כשהתקנתי" את הדרייבר של המסך דרך ווינדוז אוטומטית והוא זיהה אותו, המצב לא השתפר. החלטתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולחזור למה שבא עם המערכת לאחר הריבוט התצוגה הייתה משובשת לגמרי, אין שום אפשר להבין מה הולך במסך, הכל מטושטש. בהתחלה הצלחתי להיכנס לSAFE MODE - הגדרות תצוגה של הדיפולט 640X480@16bit ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר כמה פעמים, לא שיפר את המצב במערכת עצמה. הורדתי דרייבר ישן יותר שגם תומך 93.71 אבל עכשיו אי אפשר להיכנס לsafe-mode כדי להתקין (נתקע אחרי הטעינה…

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  23. אני כבר אחרי פורמאט עשירי השנה, נמאס לי! ואני במצב כרגע שמערכת ההפעלה מותקנת עם כל התוכנות שאני צריך ועדיין אפשר להכיל את כל כונן C שלי לדיסק DVD רציתי לדעת אם אתם יכולים לייעץ לי על תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה(לא חייב דיסק DVD, אפשר רק IMAGE) וגם איך משתמשים בה. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  24. Started by mp91,

מה עושים? הקספרסקי שלי לא עובד בגלל העדכונים האלה .. קיצר הלך לי הרישיון וכרגע מחשבי לא מוגן.... ובקשר לווריס הוא עושה לי לפעמים מסכים כחולים של ATI או משהו כזה.. או שאני מפעיל את המחשב ושהוא מגיע למסך ברוך הבא המסך מתכבה והמחשב ניתקע... קיצר מה עושים בוווירוס ? והאם יש תחלופה של כמה ימים לאנטי ווירוס טוב בלי רישיון ובלי כלום(חוקי). וזה עושה לי גם למטה בצד ימין: critical system erors בגלל הווירוס.

• 7 תגובות
    • 873 צפיות
  25. שלום, מותקן אצלי מסנגר לייב(MSN LIVE ) והוא מוגדר להציג את השיר המתנגן במחשב בכל רגע נתון,אז הוא החליט שלא לעשות כך. בעיה זו קיימת אצלי כבר למעלה משנה ועד היום למעשה לא שמתי ז*ן,אבל בגלל התקף שיעמום ניסיתי לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה(נכשלתי,בעיקרון). לכן אשמח אם למישהו יש פיתרון שיגרום לכולם לצחוק על סגנון המוזיקה שלי ולהציג את האינדיבידואליות שלי ע"י משהו שלא אני יצרתי . נ.ב הבעיה קיימת אך ורק כאשר השיר מתנגן במדיה פלייר,לעומת זאת כשהשיר מתנגן באיטיונס הכל יופי טופי אחלה בחלה - פלונטר רציני בקיצור תודה מראש,שגיא

• 2 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים