תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מה זה צריך להיות לא מוצא לי שרתים איך אני פותר תבעיה הזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה המאפשרת הקלטה של המתבצע ברקע בזמן עבודה שוטפת (סאונד של אתרי אינטרנט ותהליכים במחשב). תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
איך אני הופכת קובץ של שיר WAV Audio לMP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נראה לי זה קשור לפורום הזה.. נראה לי יש לי בעייה עם הזכרון (או שהשמשחק דפוק!! - Serious Sam 2( אני צריך שם של תוכנה שעושה דיאגנוזה לזכרון -RAM ובודקת אם הוא תקין ועובד כמו שצריך אני שכחתי איך קוראים לתוכנה .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
-
שלום הורדתי שירים מאתר מסוים אך הם נמצאים בפורמט WMA והרדיו דיסק שלי לא קורא את הפורמט הזה אנא עיזרו לי כיצד אוכל להפוך את השירים הללו אלו שירים עיראקים נדירים אנא עזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 והמדיה פלייר שמתלווה אליו... המדיה פלייר מנגן קבצי HD מצויין!! יותר טוב מVLC וגם ממדיה פלייר קלאסיק.. הבעיה היחידה היא שאני לא שומע אודיו. בעבר היה לי בעיה כזו ב VLC אבל שינוי הגדרות קל והסתדרתי.. אבל עכשיו אני מחפש הגדרות של האודיו במדיה פלייר ולא מצליח לפתור את הבעיה.. יש למשהו פתרון ? אגב מותקנת אצלי חבילת הקודקים CCCP המעודכנת...
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
ברור לי שרובכם יגחכו, אבל כל התוכנות אצלי חוקיות וקנויות, וכך גם האנטיוירוס. לאחרונה החלטתי לעבור מהנורטון הכבד והבלתי נסבל לקספרסקי (המדהים יש לציין). התקנתי גרסאת נסיון ואין מה להשוות! השאלה באיזה גירסא יש לבחור (ההבדל הו 40$ בפרסונל מול 60$ בפרו). שתיהן עובדות טוב, השאלה אם יש הבדל מהותי באופן הסריקה או רק קצת יותר אופציות ב Setting. תודה מראש, רוברטו
-
- 5 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מישהו מכיר ויכול להמליץ על תוכנה ידידותית למשתמש לצורך הקמת קטלוג וביצוע הזמנות ע"י אנשי מכירות ו/או לקוח סופי.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אני יודע שצריך להתקין דרייבר של לוח אם, של כרטיס מסך גם, של כרטיס קול גם, יש לי מצלמת אינטרנט ולה גם יש, יש לי מודם של ADSL וגם לו ייש דרייבר, יש לי מדפסת משולבת וגם לה יש דרייבר עכשיו לגבי כל השאר- מעבד יש\אין דרייבר?! סידירום- צורב - רמקולים - פלופי - דיסק קשיח אני יודע שאין. תגידו לי האם אני צודק תודה מראש :]
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
נסיתי את AVG וMSE ולא ממש התחברתי. מחפש אחד חינמי, איכותי שבאמת מגן ושלא צורך יותר מידי זכרון ומעבד. מבקש המלצה מניסיונכם. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי MX FREEHAND של מקרומדיה ואני רוצה להחליף את השפה של התוכנה לעיברית, איך אני עושה את זה. והאם אחרי שעשיתי את זה יהיה אפשר לשנות לאנגלית?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לראות סרט ב WALLA WOW הסרט מתחיל לקרטע ולהיתקע. אחרי כמה שניות ה BUFFERING נתקע באמצע הסרט ואז התמונה האחרנוה נשארת תקועה ויש רק קול אחרי זה זה נתקע לגמרי. בקיצור, אי אפשר לראות משהו בשקט. כל פעם שאני רוצה לראות טריילר או קליפ או מה שזה לא יהיה זה נתקע. :'( למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
זה הדגם של המצלמה Sony® Visual Communication Camera VGP-VCC6 הורדתי מהאתר של סוני את הדרייבר האחרון שיש (מערכת ההפעלה היא XP) וזה לא עזר! המצלמה והכול במחשב עובדים מצויין .. רק שמכבים את המחשב הוא ניתקע במסך הסופי של שניה ליפני שהוא אמור לכבות! וזה לא בעיה במחשב עצמו בוודאות וגם לא בעיה של המערכת (וירוסים וכו) כי בדקתי גם אחרי התקנה של XP נקי ללא כלום ורק התקנה של המצלמה ועדיין הבעיה קיימת. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
היי, שמתי לב שלפני בערך יומיים התחילה אצלי הבעיה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי - המחשב לא מאפשר לתוכנות להתחבר לרשת, למעט ממירק ופיירפוקס. זה התחיל כששמתי לב שסטים לא מתחבר לי, וחשבתי שזו בעיה נקודתית אצלו. זה המשיך כאשר ניסיתי לעדכן את הDirectX והופיעה לי ההודעה שהשרת לא נמצא. כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, ניטרלתי את האנטיוירוס, שום דבר לא עזר. יש לציין שאני יודע שזו בעיה במחשב שלי ספציפית ולא ברשת מכיוון שגם כאשר התחברתי לרשת אחרת הבעיה נמשכה. כמו כן, לכל הבעיות יש את המאפיין של "שרת לא מגיב", או בפועל בעצם חוסר יכולת לגשת לשרת ולרשת בכלל. אשמח לעזרה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
ftp://ftp.us.nero.com/Nero551035.exe ftp://ftp.us.nero.com/NVE1046e.exe
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבועיים עברתי מ 012 (1.5 מגה) לבזק בינלאומי (2.5) אני לתומי חשבתי שמהירות ההורדה תרקיע שחקים אך לצערי לא כך קרה, בד"כ אני מוריד על 10 ק"ב גג 20ק"ב , ובקבצים שמפוצצים סידרים זה מגיע גג ל 100 ק"ב סרטי HD שאני מוריד בקצב הורדה כזה (10 ק"ב) לא יסתיימו גם עוד חודש, וכידוע הסרטים הללו לא מבורכים בסידרים. אבל עדיין ניסיתי גם קבצים אחרים והמהירות לא השתנתה משמעותית וכמו שכבר אמרתי לא עלתה על יותר מ 100 קב"ש. אם נשווה לרגע ל 012 (המסלול היה 1.5 מגה) , כן הם היו חוסמים פורטים אחרים, אבל אם היה איזה משתף שהיה גם הוא לקוח 012 זה היה מוריד על מהירות שיא ב 1.5 מגה - 180 ק"ב ועכשיו כשאני על בזק אני מוריד גג על 2 ק"ב מכל IP ולאחר הצי…
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום רב! כשאני רוצה להתקין IE 8 (ע"י עדכונים אוטומטים) כתוב שאני צריך קודם להוריד עדכונים עבור IE 8 ואז כשאני מאשר להוריד הוא מתחיל להוריד ואז אחרי שההורדה הסתיימה (אני חושב שהסתיימה כי יש V ליד השלב של ההורדה) הוא עובר בשניה אחת את כל השלבים ביחד (הוא מסמן X ליד השלב של בדיקת תוכנות זדוניות וגם ליד התקנת IE 8 ומסמן V ליד התקנת עדכונים) ואז הוא מסיים התקנה (בצורה מסודרת) והחלון נסגר לבד וכמובן שעדיין לא הותקן IE 8. מה עושים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה של שיחות אוודיו בין 2 מחשבים עדיף שיהיה רק סאונד כי החיבור בין המחשבים יהיה איטי.. אני הולך לחבר אותם במודמים של חיוג רגיל (56K) מישהו מכיר תוכנה תואמת לבקשות שלי? ואם 56K לא מספיק להעברת אוודיו בצורה נקיה איזה מהירות עדיף לי להשתמש? מחכה לתגובות תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 904 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטונים עם תרגום מובנה בפורמט AVI שכל אחד מהם שוקל 350MB... [חשוב לציין שכולם עבדו מצויין] את כולם העברתי בעזרת WINAVI לפורמט DVD... עכשיו כדי להכניס את כולם לדיסק DVD אחד השתמשתי בתוכנה המדהימה DVD SHRINK כולם הוכנסו לדיסק אחד ובדיקה הראתה שהכל מצויין פתחתי את נרו, העברתי את כל הקבצים וצרבתי... [נק 3450A] הבדיקה של נרו בסוף הראתה שהכל נמרב כמו שצריך לקחתי את דיסק למכשיר הDVD בבית - יש תמונה איכותית מאוד... יש קול מצויין... ו...רק חצי תרגום! הכוונה בזה היא שרק רואים את השורה העליונה בתרגום!!! כל מה שעשיתי לא נתן לי לראות את השורה השנייה... צרבתי סרט אחר על מדיה אחרת ושוב - רק שורה אחת רואים! לקחתי את הדיסק על כל הסרטונים למחשב וניסיתי להפעיל... הווינדוס מזהה א…
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם אפשר להתקין גירסה עברית (MV) לחבילת התוכנה design standard 6 adobe creative suite שברשותי (חבילת התוכנה חוקית )?
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שני אנטיוירוסים אני יודע, צריך אחד למערכת הפעלה, אבל מה בקר לפיירוול?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
כבר מהצהריים יש לי בעיות של התחברות לMESSENGER [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (נייד וביתי) והייתי רוצה שחלק מהתיקיון שאני מעדכן באופן קבוע בביתי (כמו מוסיקה וכדומה) יעודכנו באופן אוטמוטי גם בנייד מבלי שאצטרך לחשוב ולמצוא איזה קבצים עידכנתי לאחרונה וכל פעם להעתיק אותם על גבי הרשת, בקיצור לעשות סינכרון קבצים בין תיקיות, יש תוכנה כזאת? ועם כבר בנושא, האם יש לי אפשרות לשמור את כל ה EMAIL, notes וכל הפגישות שלי (לא חייב חשבון פעיל) שיש לי במחשב הבייתי בתוכנת microsoft outlook גם במחשב הנייד שיש לי את אותה התוכנה שם? בתודה מראש. חג שמח
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-