עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by mosheva,

שלום לכולם..! יש לי XP PRO ואני נתקל בבעיה בכיבוי המחשב... בעת הכיבוי הוא נתקע על "שומר את ההגדרות האישיות שלך" ולא עובר לכיבוי המחשב... מה עושים???

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by THE_COMMANDER,

לא בבילון אני מחפש תוכנה שמתרגמת טקסטים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. איך משתמשים נכון ב 3D Transform שבפוטושופ? פעם יצא לי דבר כזה...: יש תמונה של בן אדם שיושב באמצע... סימנתי את הרקע ועשיתי את הפילטר הזה כך שיצא שהרקע הוא הבן אדם במוגדל...זה נראה מגניב כזה... אכשיו...לא הבנתי איך זה יוצא... פעם יוצא לי ופעם לא... איך אני משתלט עליו? תודה

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  4. Started by BigShow2,

תראו אני מבקש כמה דברים 1.מישהו יכול לתת לי מדריך מפורט מאוד על איך לשלב תמונות עם צבעים שונים או בכלל עם כלי הגרניט משהו כזה... 2.ואני צריך אתה שיש בו כל מיני דריכים לרקעים שונים... תודה באמת לעוזרים כי אני חדש

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by pssheba,

שלום, ברצוני להפעיל קבצי אנימציה שהועברו למחשב ממצלימת וידאו וןלהם סיומת 3gp. עם איזו תוכנה ניתן לצפות בקטעי האנימציה הללו? בעזרת איזו תוכנה אפשר להמירם ל mp3 ? ל avi? תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. האם וירוס יכול לפגוע בחלקים שונים במחשב? לדוגמא הביוס והלוח אם?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by STM,

עם איזו תוכנה אני פותח קובץ שהסיומת שלו זה HDTV או איזה קודאק יש לזה . תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  8. ראיתי כבר תרד עם המלצה מ: 2010 האם יש משהו מעודכן ? בתודה מראש קובי

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. אני מנסה לצפות בסרטים ב DVD, הסרטים מקוטעים = יש קפיצת פריימים כל כמה שניות. רעיונות ? מחשב : מעבד : AMD 1.3 DVD : חברת AOPEN דגם 1240 מערכת הפעלה : WIN ME תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. חברים איני יודע מאיפה להשיג התקן קול למחשב שלי , הסוג של ההתקן הוא: P4P800S חברת Asus מי שמוצא לי מלך!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by erap129,

שאני שם תמונה בVIEWPORT BACKGROUND ואני עושה לה זום אין, אני יכול להתמקד רק במאצע ואני לא מוצא כלי שאפשר להזיז את נקודת ההתמקדות שאני יוכל לראות למשל את צד ימין של התמונה מקרוב..אז יש איזה כלי כזה? (כמו PAN בפוטושופ ועוד כמה תוכנות)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by xtract1,

הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

זה המצב: יש מחשב (מערכת הפעלה אקס פי). הכונן הקשיח מפוצל: חצי ל-NTFS וחצי ל-FAT32. אני רוצה לפרמט את כונן C (על ידי אתחול המחשב באמצעות דיסקט הפעלה של 98). כאשר אני עושה את זה, אני רואה שני כוננים: C (שהוא בעצם כל מה שהיה ב-D), ו-D (שזה קבצי מערכת). את כונן C (שהוא NTFS) אני לא רואה. ניסיתי להמיר אותו (את C) ל-FAT32 (באמצעות התוכנה PARTITION MAGIC), ועדיין אני לא רואה את הכונן באתחול עם הדיסקט. מה אני מפספס כאן???

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם יש לי המון תמונות שאני סורק ולבסוף המשקל של כל אחת נע בין 400-600 kb יש תוכנות שמקטינה את התמונה ל40-50 kb?? אני אף פעם לא שמעתי על תוכנה בזו אשמח לדעת גם על תוכנות שעושות זאת גם אם עולות כסף לרכישת התוכנה וגם אין לי מושג איך מקטינים נפח לצורך העניין תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי מתאם wireless דגם: DRUC-U3 הורדתי את הדרייבר המתאים והכל אבל שאני לוחץ על התוכנה כדי לחפש רשתות מוצגת בפני הודעת שגיאה שאומרת שחסר לי קובץ DLL ששמו: PrismApi.DLL. מישהו יודע איך אפשר להתקין אותו? או שכנראה הדרייבר הספיצי הזה לא מתאים לסוג וינדוס שלי (וינדוס 7) כי המתאם דיי ישן. -וינדוס 7-

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yuvyuv,

זה BUNNY פשוט כתבתי מהחשבון של אח שלי .. לא התנתקתי לפני שני ניסיונות שלי ליצור את הטבעת משר הטבעות , שני רידנורים שונים לגמרי נעשה ב lightwave 3d

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  17. שלום! יש לי ווינדוס 7, ואני משתמש בחשבון מנהל. פתחתי משתמש חדש רגיל ואני רוצה למנוע ממנו גישה לכל התוכנות והכוננים (כולל הכונן השני שהוא לא של המערכת). אני רוצה לאפשר לו גישה אך ורק לתיקיה של הקבצים של אותו משתמש בכונן C וכן למספר תוכנות ספציפי שאני יגדיר (כלומר שהוא לא יראה בכלל באיזה תוכנות אני משתמש, חוץ ממה שאני הגדרתי שכן). יש איזו דרך לעשות את זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by T-Flash,

אהלן. מחקתי רק לפני כמה דקות קובץ קטן (ליד ה 50 קילו...) ולא יכול למצוא אותו... יש איזו תוכנה שמשחזרת את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by slimshady21,

יש לי שתי שאלות: - אם יש לי תמונה מסויימת, בקובץJPEG, ואני רוצה לחתוך חצי תמונה, ושהחצי השני יהיה פרוס על הכל (על כל המסגרת). בדיוק כמו שאני מדביק תמונה על מסמך WORD, וחותך ממנה מאיפה שאני רוצה- אז את התמונה הזאת אני רוצה לשמור בקובץ כתמונה ולא כמסמך WORD, איך אני עושה את זה? (אם אני פשוט מעתיק את התמונה מהWORD ומדביק בצייר היא יוצאת קצת מטושטשת) - אם יש לי תמונה שהורדתי מאינטרנט, והיא בגודל קטן, ואני רוצה להגדיל אותה אבל שלא תיהיה מטושטשת, איך עושים? (אם אפשר לעלות את מספר הפיקסלים או מה שזה לא יהיה...)

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  20. Started by AdamS,

שלום לכולם, הכנתי איזה מצגת וצירפתי אליהם שיר שנמצא על המחשב. עכשיו, אני רוצה לשלוח אותה למישהו עם השיר, אבל השיר לא נשמר עם המצגת, בתוך הקובץ עצמו או משהו כזה. הוא עדיין מופנה ל-path המקורי שעל המחשב שלי. בקיצור, איך אני מעביר את המצגת עם השיר למחשב אחר ושזה יעבוד כרגיל. לשלוח גם את השיר ולהוסיף אותו שוב בעריכה במחשב אחר? תודה מראש, אדם

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by owen10,

התקנתי ווינדוס 7 ונעלם לי כונן! מה עושים? דחוף! תודה....

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אמממ אני רק התחלתי עם התוכנה הזאת כך שמה שאני רוצה לעשות בהתחלה זה ללמוד אותה... אז לקחתי סרטון ואני מנסה לגזור ממנו קטע כזה קטן וחמוד שאהבתי אבל כשאני מנסה לשמור רק את הקטע הזה(כן גזרתי ומחקתי את הקטעים שאני לא צריך..) אז זה מגיע לי ליותר ממאה מגה... איך אני יכול לשמור את זה בפחות מ-20 מגה?! ואיך אני יכול להוסיף אפקטים לעתיד. תודה מראש! ;D

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני חושב שפרצו לי, היתה הודעה שהמספר שלי מחובר במחשב אחר. עכשיו כשאני מנסה להתחבר הוא כותב סיסמא/חשבון שגוי. איך אני יכול לדעת בוודאות שפרצו לי?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  24. אינני יודע אם יש אפשרות כזאת בכלל יש לי חשבון דואר בwalla.com תודה מראש

• 3 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.