עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by penny1,

שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב שמסרב להמחק , אני תמיד מקבל הודעה שהקובץ חסום ושכנראה הוא נמצא בשימוש (אבל אין אף תוכנה פעולת!) הצלחתי למחוק את הקובץ רק דרך הפעלת המחשב על SAFEMODE מספר שאלות לי 1. האם יש תוכנה שמוחקת קבצים עקשניים? 2. האם קבצי כאלה מעידים על וירוס או איזה סוס טרויאני שאני צריך לחשוש מהם ?? 3. האם שווה לי לעשות שחזור לנקודת זמן אחרת לפני הקובץ ?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by rino,

אני מעוניין לצרוב חומרים שונים לאיחסון לטווח ארוך ולשם כך אני מחפש תוכנת כיווץ {מעבר לZIP} שתאפשר לי לאחסן מקסימום מידע בדיסק צרוב אחד. האם מישהו מכיר תוכנה כזו? :-\

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  3. שלום, אני עובד עם תוכנת Norton AntiVirus SystemWork 2005, התוכנה מבחנתי אמינה ומאד מספקת מבחינת היכולות שלה.. אך שמתי לב כשהסרתי את התוכנה לא מזמן, ביצועי המערכת עלו מאד.. וגם רבים אמרו לי שהיא גוזלת הרבה משאווי מערכת .. עכשיו, מכייון שאני חייב לפחות הגנה מנימלית במחשב של תוכנת AntiVirus אשמח לשמוע ממכם המלצה על תוכנה אמינה (אם היא לא מזהה וירוסים אז מבחנתי עדיף להיות בלי תוכנת AntiVirus) ושגוזלת מעט מעט משאבי מערכת.. שלא ירגישו בהפעלתה.. תודה רבה, לעוזרים

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  4. Started by someone,

אני מחפש תוכנה די פשוטה להדפסת ספרים.. כאילו שתעשה עמודים מרובים עם עיצוב זהה (שתהיה בעלת אפשרות לעיצוב בסיסי לדפים עם אפשר) ואפשרות להוספת טקסטים ותמונות. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  5. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה קטנה פה... פירמטטתי ת'מחשב, התקנתי והכל אחלה - חוץ מדבר אחד - הסאונד. המחשב לא מזהה את הרמקולים שלי, ליד השעון אין שום סמל של סאונד ובלוח הבקרה (בהתקני סאונד), בתיקיית Volume רשום No Audio Device. הרמקולים מחוברים נכון למחשב, ואין לי מושג למה הוא לא מזהה אותו. מה אני עושה?? תודה!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  6. Started by Boomerang,

אחד מהמודלים שלי לקורס מאיה שאני עושה. גמרתי את רוב המידול שלו (נראה לי שאני אוסיף לשון), ואני צריך לסדר קצת את השיניים (הן נראות קצת שבורות) התחלתי טיפה עם הטקסטורה, אבל בינתיים לא יצא ממש מה שרציתי (צריך להיראות יותר כמו כתם שמן) (כמובן שגם לעיניים הולכת להיות טקסטורה נורמאלית) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  7. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  8. אם מדובר בתכנה ישנה שכבר לא בייצור ולא ניתן לרכוש אותה בחנויות בתור מוצר חדש, האם זה חוקי להשתמש בעותק שלה? במידה והיצרן עדיין קיים אך כבר מזמן לא נותן שום תמיכה והפסיק לשחרר עדכונים לתכנה. לדוגמה Doom 2 או Windows 98.

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. Started by jety,

כרטיס מסך Radeon X1950XT דרייברים מעודכנים (ניסיתי גם להתקין מחדש) DX מעודכן. כשאני נכנס למשחק לא משנה איזה שהרזולוציה שלו גבוהה יותר משל שולחן העבודה, המסך שלי נדלק ונכבה הרבה פעמים ובסוך יוצא בכלל מהמשחק בלי שום הודעת שגיאה. הוא לא מצליח לשנות את הרזולוציה מ 1024x768 (הרזולוציה של שולחן העבודה). אחרי שאני עושה ריסט הבעיה נפתרת לכמה שעות. כאשר אני מצליח להיכנס למשחק והרזולוציה כן משתנה, כשאני ממזער את המשחק הוא לא משנה את הרזולוציה חזרה ל 1024x768. כשאני מנסה לשנות ידנית הוא אומר לי שאני חייב לעשות ריסטרט למחשב כדי שזה ייכנס לתוקף (מה שאף פעם זה לא אמר). אני לא יודע מה לעשות כבר. ושאלה קטנה לא קשורה אבל אם כבר: איך אני מפעיל בביוס את ההגדרות המתקדמות? ב GA-965P-S3.. CTRL…

10. Started by shoval,

כשאני מרנדר על HDTV התכנה נופלת אחרי כמה פריימים בהודעה שאין מספיק זיכרון להמשיך. מישהו מכיר את הבעיה או שזה רק אצלי? ברינדורים"פשוטים" כמו PAL הכל זורם טוב אני עובד על MAX9 VRAY1.5, ברינדורים אין אפקטים כבדים רק טקסטורות ואנימציה.... ולא רק זה... בז\מן רינדור אני מקבל הודעות שגיאה של RAYTRACER,ואני לא משתמש בזה בכלל, והרינדור נופל אחרי כמה פריימים, במקרה הטוב או שהתכנה נופלת במקרה הרע, וגם קיבלתי הודעה שיש שגיאה ברישיון ועוד כמה ימים הוא נגמר.... יש למישהו פיתרון????

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  11. Started by גיימרית,

סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי xp pro hebrew חוקי . הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הדפדפן אקספולרר 7 בגרסא אנגלית ובגרסא עברית . שאני מנסה להתקין את הגרסא העברית זה רושם לי "ההתקנה לא מתאימה לשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך" ולא מתקין . הלכתי ללוח בקרה הכל שם על עברית והכל בסדר ,לא יודע מה זה. שהתקנתי את הגרסא באנגלית זה מתקין ועובד והכל בסדר. מה עושים בכל זאת כדי שיהיה בעברית ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by dandisc,

איך ניתן להסיר אותו הוא משתלט על דף הבית,מקפיץ פופ-אפים על ימין ועל שמאל,Nod32 לא עזר האם אפשר להסיר בדרך ידנית?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  14. Started by moshebe,

שלום אני מבקש עזרה בהכנסת התרגום לסרט כשהצלחתי להכניס את התרגום הוא לא מתאים לסרט(הדיבור מגיע לפני התרגום) בתוכנה של הכנסת התרגום הוא רושם את מהירות התמונה ואני לא יודע מה המהירות בבקשה תעזרו לי לדעת איך יודעים את המהירות של התמונה

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני מחפש דפדפן שהוא לא קשור לIE לא כול מני מודים שלו בגלל שיש לי בו בעיה וכול מה שקשור בקצת לאיו זה גם בו. אבל אני לא רוצה את מוזילה בגלל שהוא עורס לי אתרים מסוימים כמו את האתר שלי שהוא עורס לי את כול הלוגו(אני באו נכנס לאתר שלי דרכו ואני מגלה שהלוגו הוא על כול המסך ויותר)

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  16. האם יש שינוי/שיפור משמעותי שכדאי בעקבותו לשדרג את ה- Office 2007 ל- Office 2010 ? לבעלי ניסיון ב- Office 2010, האם ניתן עדיין לשמור מסמכים ב- Word כ- doc (של Word 2003) ?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by silky,

שלום, בעקבות קריסת מערך ה RAID שהיה לי, התקנתי XP על ה 103UJ שהיה לי. בינתיים חיברתי עוד 1.5TB מהסדרת LP של סיגייט. המערכת הפעלה מזהה את הכונן של מערכת ההפעלה(ה 103UJ חולק ל2 מחיצות) כ :E ולא כ :C. האם יש דרך, שלא כוללת פרמוט והתקנה מחדש, לשנות את :E ל - :C? תודה לעוזרים וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  18. Started by fenix21,

התקנתי את התוכנה 321 MKVPLAYER הורדתי CODEC וLAZYMAN אבל עדיין לא רואה את הריבוע האדום הקטן בצד השמאל של המסך בTASKBAR שדרכו הייתי מפעיל את התרגום... מישהו שמכיר את התוכנה יוכל לעזור אני כבר מת לראות סרטים במחשב החדש!!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  19. Started by clmn10,

שלום לכולם, התקנתי את תוכנה האבטחה והאנטי-וירוס ESET 5 אבל חוץ מעיצוב חדש לא נראה משהו מיוחד. שימו לב לתמונה. מישהו יודע מה פשר הדבר? בברכת חג שמח [attachment deleted by admin]

20. Started by zolder,

על איזה אנטי וירוס הייתם ממליצים לי להוריד?

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  21. אהלן, בלינק הבא תוכלו למצוא רשימה ארוכה ודיי עדכנית של תוכנות שנבדקו בוינדוס ויסטה: iexbeta's wiki: vista compatibility list כדאי להתעדכן דרכו לפני התקנת תוכנה חדשה שאינכם בטוחים לגביה. אם נתקלתם בתוכנה בעייתית או תיקון שעובד מעולה, זה המקום, רק חשוב לציין על איזה גרסאות מדובר והאם נבדקו ב-32 או 64 ביט. בהצלחה (:

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by SyPhEx,

http://www.arcmedia.co.il/View/Users/Idan/guide/index.html יצירת קונטור וצל עדין מסביב לטקסט... משחקים עם נפח בפלאש.. תמיד מתאים כשרוצים לשבור חדגווניות של טקסט תהנו כל הזכויות שמורות©

• 9 תגובות
    • 906 צפיות
  23. אהלן, יש לי פול התקני USB בבית ואפחד לא עשה לי את הבעיה הזאת.. כבר חצי שנה אחרי הפירמוט האחרון, ופתאום MP4 וכרטיס זיכרון חדש (עם מתאם) לא נותנים לי. לא מקדימה ולא מאחורה.. ניסיתי את הupload driver והuninstell וכל זה לא עובד.. למישהו יש פיתרון הגיוני? ויכול בבקשה להסביר לי כמו נכה למה למשל למצב בטוח אין לי מושג איך עוברים.. תוןדה!!!

• 5 תגובות
    • 906 צפיות
  24. Started by raiman1,

כשאני עושה צילום מסך על מצב וידיאו לא שומעים אחרי זה את מה שהוקלט . מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  25. Started by Raz20,

אני מנסה להתקין את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition ( תוכנה חינמית מבית מייקרוסופט) לאחר שהתוכנה יורדת מהאתר ועושה את ההתקנה , קופצת לי הודעה (מצורפת תמונה 1 ) ולאחר מכן שאני עדיין מנסה להפעיל את התוכנה יש לי את הודעה אחרת (מצורפת תמונה 2 ) * אני לא יודע אם זה קשור , אבל מותקנת אצלי תוכנת Visual C++ 2005 Express Edition . תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים