עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Gnome,

כל פעם שאני רוצה לראות סרט ב WALLA WOW הסרט מתחיל לקרטע ולהיתקע. אחרי כמה שניות ה BUFFERING נתקע באמצע הסרט ואז התמונה האחרנוה נשארת תקועה ויש רק קול אחרי זה זה נתקע לגמרי. בקיצור, אי אפשר לראות משהו בשקט. כל פעם שאני רוצה לראות טריילר או קליפ או מה שזה לא יהיה זה נתקע. :'( למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  2. Started by MoRtZkInG,

?? לדעתכם? ומה היתרונות/חסרונות של כל אחת?

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by Stranger,

קודם כל שאלתי הראשונה היא האם כדאי להתקין MEDIA PLAYER 9 או שעדיף להישאר עם הגרסה שמגיעה עם XP שהיא 8 אם אני לא טועה?? יש לי נורטון אנטי-וירוס 2003 וכאשר אני בא לעשות LIVE UPDATE דרך התוכנה האופציה של עידכון טבלאות וירוסים היא מסומנת ב-X ולא מתאפשר לעדכן אותה, אלא אם אני נכנס לאתר של SYMANTEC ומוריד עידכון ומתקין. מדוע אני לא יכול לעדכן דרך LIVE UPDATE?? שאלה אחרונה, עשיתי פורמט ויש לי במנהל ההתקנים דבר אחד שנשאר כסימן שאלה צהוב כזה שצריך להגדיר, והוא: UNIVERSAL SERIAL BUS (USB)CONTROLLER איך אני מגדיר את זה?? תודה רבה רבה!!!

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  4. מה אתם ממליצים?.....

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by swg,

אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by killer007,

למישהו יש הזמנה לטורנט ליץ תהזמנה יש לשלוח ל-hadar.avr@gmail.com בתמורה אם אתם רוצים אתם יכולים לקבל 5 אתרי HTTP שמתעדכנים כל הזמן ומורידים על המקסימום תמונה לדוגמא:

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by eliranl,

זה מוריד לי לאט ואני צריך איזה מדריך שיסדר לי את זה תודה מראש

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  8. Started by matityahoo,

יש לי באתר כפטור עם הפקודה geturl והוא פותח חלון קטן אני רוצה שהוא יפתח על כל המסך האם מישהוא יודע איך לעשות זאת בפשטות?? תודב מראש

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  9. Started by berner,

חברים שלום וחג אורים שמח :lamer: אני יודע שהנושא הועלה רבות אבל אנ לא מצליח להוריד חומרים מyoutube האם יש באיזה מקום למישהו מדריך או שוב לעדכן איך מורידים בצורה קלה עם כל דפדפן ושמירה כקובץ בברכה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  10. שלום. כמו שרשמתי בכותרת יש לי קבצי PDF שהן תמונות , שמתוכן אני צריך להעתיק טקסט (איך וכמה שבא לי ) ולהדביק במקום אחר. אמרו לי שאני תוכנת OCR בשביל זה , חקרתי את הפורום ואת גוגל לא מצאתי משהו שעשה עבודה טובה. חלק לא עשו המרה בכלל , חלק המירו לג'יבריש וקוביות וחלק בכלל לא עבדו. חייב תוכנה טובה שתעזור לי . אגב אין לי שום צורך שהתוכנה תתמוך באנגלית כי הטקסט שאני מתרגם הוא ספרדית/אנגלית. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  11. Started by N82,

מדיה פליאר 11 כוללת בתוכה מקודדים?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  12. הייתי עם 10 מסמכים פתוחים "פנקס רשימות" וטרם שמרתי . למזלי הרע, מסך כחול הופיע ו.... הקריזות הופיעו... אני מברר אם יש יש דרך לשחזר / לדעת מה היה כתוב שם, אולי המידע נשמר בקבצים זמניים כלשהם. כדי להיות מוכן לעתיד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה/תוסף ל"פנקס רשימות" שתשמור אוטומטית את המידע שלי שם או אם יש תוכנה דומה ל"פנקס רשימות" עם פונקציה כזו.. הכוונה לתוכנה קלילה...

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  13. Started by at,

מחפש תוכנה שתבצע גיבוי של DOK (כלומר Disk On Key) או יותר טוב סינכרון עם ה-DOK (ממחשב לDOK או להפך לפי הצורך) אשמח להמלצות (רק חשוב לי שתהיה תוכנה אמינה לכן גם אני נמנע מחיפוש ברשת ללא התייעצות) אם כבר העליתי את נושא אשמח לשמוע על תוכנות שימושיות האחרות מומלצות בהקשר זה. (למשל אם יש תוכנה שאפשר עבודה עם דוא"ל על גבי ה-DOK אולי אפילו תוך שימוש בקובץ PST כבסיס) תודה לממליצים, טל

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by -LosNir-,

תכירו את התוכנה שהכנתי, Shellmedia גירסא נוכחית: 2.1 תמונה: אפשרויות: * חלון Playlist * פתיחה ושמירה של Playlist * אפשרויות loop ו shuffle * תמיכה ברוב הפורמטים של הוידאו ואודיו קיום - כולל Apple Quicktime > .mov * מזעור ושחזור ל/מ taskbar * בקרת volume * זמן שעבר + זמן שנשאר / זמן כולל * פתיחת קובץ ידנית, אינטרנט / מקומית (ללא buffering של כל הקובץ!) * עיצוב תוכנה בצבע ירוק צונן. * טקסט נגלל ועוד! וכמובן, הורדה: www.losnir.net/shellmedia2.exe שימו לב! מצריך .net framework מותקן במחשב. הערה נוספת: לא ניתן להריץ את התוכנה ישר מ TEMP, ז"א אי אפשר לעשות פתח / open, חייב להוריד את התוכנה למיקום כלשהו במחשב ואז להריץ. מה לעשות, הוינדוס חוסם. תגובות

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by Mamimo,

שלום לכולם, לפני זמן מה רכשתי ALL IN ONE של HP, יחד עמה קיבלתי את תוכנת READ IRIS 8, כאשר על גב עטיפת הדיסק מצויין התוכנה זו תאפשר OCR בעברית, אך בסוך רשום שהמילון העברי לא מותקן בהתקנה הראשונית בדיסק הזה. ניסיתי בכל זאת להמיר משהו בהעברית קיבלתי הודעת שגיאה, חיפשתי על הדיסק ואין שום מילון עברי. משהו יודע כיצד ניתן להשיג את המילון העברי ל IRIS, ובכלל מה הטעם למכור את סהסורקים בארץ עם תוכנה שלא מפרשת עברית?

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

המעלות האלה נורמליות? CPU 50 מעלות במנוחה. MotherBoard 40 מעלות במנוחה. וההרד דיסק גם 40 מעלות במנוחה. והכרטיס מסך זה לא מראה...

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. Started by raiman1,

כשאני עושה צילום מסך על מצב וידיאו לא שומעים אחרי זה את מה שהוקלט . מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  18. אני מקווה שאני כותב בפורום הנכון. אני לא יודע איך להסביר יותר מדיי אבל יש משהו די מציק בכרום. לדוגמא שאני רוצה להיכנס לאתר: www.asus.com ומצפה להיכנס לאתר העולמי הוא טוען לי אתר ישראלי. אני לא רוצה, אם הייתי רוצה ישראלי הייתי מחפש ונכנס עצמאית. זה לא רק באתר הזה אלא בעוד כמה. אני גולש דרך הגוגל כרום (ניסיתי גם דרך האקספלורר ואותה תקלה גם שם). איך אני מבטל את השיט הזה...? זה רק בשבועיים האחרונים השתנה לי וזה מעצבן. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  19. Started by matan100,

שלום ברצוני לקבל התקנה לסורק umax astra 2000p ככה הוא ניראה - http://ecx.images-amazon.com/images/I/71Y9VHGVP8L._SL500_AA280_.gif

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  20. יש לי רשת ממזמן אבל חשבתי שנפתרה לי הבעיה...אז כנראה שלא :-[ רשום צריך לפתוח פורטים...אבל אני לא יודע איך עושים את זה. מישהו יודע איך אני פותח פורטים? אני יודה לו מאד תודה מראש

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  21. שלום יש לי שלוש בעיות במחשב ושלוש הודעות הנה התמונה שלהם..אני יפרט הבעיה הראשונה אני פשוט לא שומע כלום מהמחשב.. הבעיה השניה שאני מפעיל את האנטי וירוס (NOD32 2.70) עולה ההודעה הבאה: הבעיה השלישית היא שהוינדוס עולה אז התוכנה MICROSOFT DEFENDER נותנת את ההודעה הבאה (הורדתי חדשה אתמול) וגם אני לא מצליח לאתחל את המחשב במצב בטוח הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל קובץ מסוים או לצאת וזהו..ובין אם אני עושה YES ובין אם NO זה לא עוזר..בשניהם אני לא מצליח להפעיל במצב בטוח זהו.. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  22. Started by avivlevy,

נגיד שיש לי תמונה של חוף ים ובעמצעה פח זבל איך אני מוציא אותו מהתמונה?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  23. Started by no_way,

הבעיה: כונן D נמחק זהו כונן שני חצוי עם כונן C מערכת ההפעלה שלכם: Windows XP. פרטים והערות נוספות: WTF? פתאום זה קרה לי אני מנסה להכנס וזה כותב לי http://yfrog.com/1x51237374p תודה!

• 3 תגובות
    • 875 צפיות
  24. נתחיל, קניתי מחשב חדש, אני משתמש ב XP+SP2 במחשב הקודם היה לי 98 וקאזה עבדה מצוין בנוכחי היא פשוט לא מתחברת...תקועה על connecting ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר בדקתי 3 גירסאות של קאזה לייט..למישהו יש רעיון? השאלה השניה שלי: בווינדוס 98 נהגתי לנעול את המחשב עם השומר מסך + סיסמא איך אני עושה משהו דומה כאן?

• 6 תגובות
    • 875 צפיות

דיונים חדשים בפורומים