עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום אני משתמש ב UTORRENT , כשאני מוריד מטראקר מסויים , אני מקבל CONNECTION CLOSED BY PEER מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by no_way,

הבעיה: כונן D נמחק זהו כונן שני חצוי עם כונן C מערכת ההפעלה שלכם: Windows XP. פרטים והערות נוספות: WTF? פתאום זה קרה לי אני מנסה להכנס וזה כותב לי http://yfrog.com/1x51237374p תודה!

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  3. שלום, אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מסמך נייר - לשרטוט או מסמך עריכה. יש לי מספר שרטוטים פשוטים כמו טבלות אקסל אבל במקום להשקיע מלא זמן ולהכניס אותם ידנית הבנתי שיש תוכנה שיודעת לזהות את זה ופשוט אני צריך לסרוק והתוכנה עורכת לי באופן אוטמטתי את המסך לקריאה וכתיבה. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאב

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  4. היי, בלימודים יש לנו אתר שמחזיק את לכ מערכי השיעור, שיעורי בית, מטלות רשימות וכו'... בכדי להוריד כל קובץ, צריך ללחוץ על הלינק שמאחוריו מסתתרת הכתובה הבאה: http://moodle.technion.ac.il/mod/resource/view.php?id=83983 ורק אח"כ נפתח חלון הורדה. האם מישהו מכיר כלי שיכול להוריד את הקבצים? הקבצים לא נמצאים ממש בעומד שבו מבקרים לכן Download Them all (תוסף של Firefox) לא עובד.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by pain_killer12,

שלום חברים, אני מנסה לצרוב Data cd בנרו כבר כמה וכמה פעמים וכל פעם הוא נעצר ב8% ואז רושם Burn process failed. ניסיתי גם דיסקים של DVD, ניסיתי מהירויות צריבה שונות וזה לא עוזר. רשום לי בחלון של התוכנה משהו כזה: could not perform sixation מה ההודעה הזאת אומרת? איך פותרים את הבעיה? תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by batt40,

כבר כמה שנים אנחנו משתמשים בתוכנת ווינפקס לשליחת פקסים לבודדים ולקבוצות שיצרנו. לפתע...התוכנה לא מגיבה. כרטיס המודם נבדק והוא תקין. שמרנו את כל המספרים והתקנו מחדש את התוכנה דרך האינטרנט. עכשיו ואנחנו לא מצליחים לייבא אותם חזרה לתוכנה, ובנוסף הפקסים ברובם עדיין לא נשלחים. לא מצאנו תמיכה בארץ. יש רעיונות? הצעות לתוכנה אחרת? תודה רבה :-[ ???

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  7. שלום, אני אמור לפרמט את המחשב שלי בימים הקרובים אך לצערי נאבדו לי הדיסקים של הדרייברים האם יש תוכנה שאמורה לזהות לי את הדרייברים לבד לאחר פרמוט ? הצעות ?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  8. Started by LeftRight,

אני חייב את זה דחוף דחוף אם מישהו יודע בבקשה ישר להגיד לי! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by benib,

יש לי כרגע xp pro באנגלית על המחשב (לא מקורי) קניתי דיסק מקורי xp pro בעברית אני רוצה להתקין אותו על המחשב אבל שכל החומר שקיים על המחשב ישאר איך אני יכול לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  10. Started by kaparaalicha,

בזמן האחרון שאני גולש באקספלורר כל כמה דקות נפתחים לי חלונות חדשים עם כל מיני פרסומות. מישהו יודע איך נפתרים מזה? תודה

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  11. יש לי בעיה די מוזרה, כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת באימיול, כל שרת [ובדקתי את כולם] האימיול טוען שהוא מלא. ניסיתי גם אימיול פלוס, גם אימיול רגיל, גם למחוק את הקונפיג, הכל ניסיתי! שום דבר לא עוזר! אני אשמח אם מישהו יעזור לי.

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי אופיס 2007 באנגלית, הבעיה היא למשל שה-"A" וה-"1" ממוקמים משמאל ולא מימין... אני רוצה שזה יהיה ממוקם כמו בעברית משמאל לימין, איך אני עושה זאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  13. היי, יש לי בעייה שנתקלתי בה אבל לא מוצא פתרון לה-כשאני רוצה למחוק תיקייה כלשהי או קובץ כלשהו, זה רושם לי "You need permission from User to make changes to this file" ולמעשה מונע ממני למחוק משהו בזמן שאני בחשבון של Administrator איך אני נותן הרשאה לעצמי שאוכל לבצע שינויים במחשב שלי? גם שמתי לב שכל הקבצים והתיקיות במחשב מסומנים כ"לקריאה בלבד", זה תקין העניין הזה? ואיך אני מונע מקבצים שהורדתי באנטרנט את ה"נעילה" של ווינדוס שכל פעם צריך ללחוץ לבטל את הנעילה?? וואו, להשתמש בווינדוס בימינו זה לא קל בכלל

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by xxdragonxx,

יש לי DVD אבל לא קורא AVI אלה רק VCD והבעיה ש ה VCD יוצא באיכות מעפנה ואני רוצה לראות באיכות טובה יותר על פלאזמה.. אז מה עדיף לקנות DVD שתומך בפורמטים כמו AVI שיהיה אפשר לראות בלי להמיר את הסרט ל VCD/SVCD ? או לרכוש צורב DVD שאז יהיה אפשר לצרוב סרט באיכות גבוהה ולראות אותו באיכות DVD? ועוד שאלה, מה הפורמט של סרט באיכות DVD מלאה? תודה לעזורים.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by *BYZ*,

האינטרנט שלי קורס כשאני מפעיל את האימיול ואני צריך כל פעם להפעיל ת'מחשב מחדש כדי להתחבר לאינטרנט מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by גיימרית,

סבתא שלי עובדת מהבית, והיא מחזיקה קלסרים על גבי קלסרים של לקוחות שהיא עובדת או עבדה מולם. היא שאלה אותי אם יש תוכנה לארגן את כל הלקוחות כך שכשמתקשרים אליה היא יכולה בלחיצת כפתור להעלות את המידע על הלקוח הספציפי...מישהו מכיר משהו כזה שהוא לא בסדר גודל של התוכנות שמשמשות לחברות ענק וכד'?

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by ysherer,

שלום, יש ברשותי קבצי VOB רבים. כיצד ניתן להשתמש בקבצים אלו באמצעות ה- windows media player ?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  18. שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  19. למי שמכיר ישנו מעין רכיב חומרה שנקרא MAGIC CARD שהוא נכנס לאחד מכונני ה IDE ואז מונע שמירת שינויים במחשב לאחר כיבוי או RESTART, לרוב הוא בתוך בתי ספר וכדומה למנוע נזקים, השאלה שלי האם ישנה תוכנה שיכולה לעשות את אותו הדבר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  20. אז ככה, לא מצליח לראות בטלויזיה סרטים שאני רואה על המחשב. השולחן עבודה כולל הפלייר (zoom player או bsplayer) מופיע על הטלויזיה אבל ללא התוכן... (מוזר מאד). התעלומה היא, שעל המחשב אני מצליח לראות את הסרט בעזרת נגנים שונים כגון zoom player או bsplayer ובעבר ראיתי גם בטלויזיה אבל משהו השתבש. קצת מפרט : win XP עם כרטיס מסך mx440 Geforce4 התקנתי דרייבר עדכני לכרטיס מסך, הורדתי קודקים (xvid ac3 וכו') ועדיין לא מצליח. משהו נתקל בבעיה דומה או פתרון לבעיה זו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by Savior,

אחים שלי מישהו יכול להסביר לי או להביא לי מדריך לפתיחת פאב ב- FlashFxp

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by THE_COMMANDER,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לשחק משחקי PS במחשב ??

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. התקנתי תוכנה שנקראת Milkshape 3D גירסה 1.6.6a, התוכנה היא TRAIL VERSION ל30 יום, לאחרונה יצאה גירסה חדשה יותר 1.7b וכשאני מתקין אותה הTRAIL מהגירסה הקודמת קופץ לגירסה החדשה ולמרות שעוד לא השתמשתי בה אפילו יום כבר עבר כל ה TRAIL. מה שאני רוצה זה להעיף כל זכר מ Milkshape מהמחשב, כמובן שUNISTALL פשוט לא עזר, השאלה היא איפה לחפש בREGISTRY ואיפה עוד ?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. Started by amirn,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה RIP של CD לקבצי MP3 התוכנה צריכה למלא את תגי השם של הקובץ מהאינטרנט (שאני לא אצטרך לתקתק את השמות...) לתמוך ב RIPPING ברזולוציה של 320KBPS המטרה לעשות גיבוי ל CDS שיש לי, אז אני לא צריך לצרוב אותם תודה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים