תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי AOPEN 16/48A ואני לא מצליח לעשות DVDRIP לסרטים שלי (חוקי לגמרי!) אני עושה לפי המדריך בDOOM9.ORG לXVID וזה זה לא עובר את השלב של הRIPPING זה אומר שאין לו מקודד לזה! זה בגלל שהDVD לא פתוח? תודה על התגובות! ROSESR
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
איך אפשר לשלוח את אותו האימייל למספר אנשים כך ששאר האנשים לא יראו את האימייל של האחרים אלא רק את האימייל שלהם.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי 3 מחשבים את אותה תוכנה התקנתי על שלושת המחשבים על המחשב השלישי ( WIN XP ) התוכנה מותקנת בספרדית החלפתי תוכנה וגם התוכנה השניה מותקנת בספרדית , מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדיר וואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנס בדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסית יש דרך להחזיר לעצמי את מספר? ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו? תודה
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
מותקן אצלי adobe acrobat, ומע' הפעלה WIN2K כשאני מנסה לפתוח קבצים עם שמות בעברית, או קבצים הנמצאים בספריות עם שמות בעברית, הACROBAT פולט הודעה שבה הוא אומר שיש תוים שהוא לא מסוגל לקרוא בשם הקובץ. מה ניתן לעשות?
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי מסנגר לייב(MSN LIVE ) והוא מוגדר להציג את השיר המתנגן במחשב בכל רגע נתון,אז הוא החליט שלא לעשות כך. בעיה זו קיימת אצלי כבר למעלה משנה ועד היום למעשה לא שמתי ז*ן,אבל בגלל התקף שיעמום ניסיתי לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה(נכשלתי,בעיקרון). לכן אשמח אם למישהו יש פיתרון שיגרום לכולם לצחוק על סגנון המוזיקה שלי ולהציג את האינדיבידואליות שלי ע"י משהו שלא אני יצרתי . נ.ב הבעיה קיימת אך ורק כאשר השיר מתנגן במדיה פלייר,לעומת זאת כשהשיר מתנגן באיטיונס הכל יופי טופי אחלה בחלה - פלונטר רציני בקיצור תודה מראש,שגיא
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה memtest 86 והרצתי אותה בווינדווס וזה בסדר אחר כך שמתי אותו על דיסקט בשביל להעלות בדיקה אחרי הבוט והוא רושם לי להוציא את הדיסקט בשביל להמשיך או לעשות ריסטארט אז חשבתי שהבעיה היא בגלל שהורדתי את הגרסה של הדיסקים ושמתי על דיסקט אז הורדתי את התוכנה בשביל הדיסקט ושמתי מה שצריך בדיסקט ועשיתי ריסטארט ועוד פעם אותה בעיה הוא רושם לי או להוציא את הדיסקט או לעשות ריסטארט תודה מראש ! אבב ויש לציין שאין שום בעיה אם הזיכרון רק אני עושה את זה לעצמי סתם בשביל לבדוק אם הזיכרונות באמת עובדים טוב כי הם מחברה לא מוכרת!
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בGPU ACCELERATION לא כתוב כלום.. כאילו אין כרטיס בכלל מה אני עושה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שתתמוך בכמה שיותר סוגי קבצים, שגם תשמור לפני ספריות (אם למשל יש לי סיפריה XXX ובתוכה יש תת תיקיה YYY ועוד אחת ZZZ, שהמבנה ישמר) אמ...כמובן שתאפשר שינוי איכות וכ'ו. עדיפות לחינמית, אבל אם לא, תתקבל בברכה גם הצעה לאחת בתשלום
-
אני מחפש מדריך שמוסבר בו איך להשתמש בתוכנה Adobe Premier, מעדיף בשפה העברית אם יש תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כשאני מוריד איזשהו סרטון או תוכנה כלשהי מהאינטרנט, ואני לוחץ על פתח ולא על שמור. האם זה משאיר עקבות כל שהם על המחשב לאחר שאני סוגר את האפליקציה שאותה הוא פתח, לדוגמה ווינדוס מדיה פלייר או התקנה של תוכנה כלשהי? ואם כן, האם אני יכול להגיע אל העקבות האלה ולראות שוב את הסרטון הספציפי? או להתקין שוב את התוכנה? איך אני עושה זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שנמצאים במיקומים שונים (משרד ובית) ושניהם מריצים outlook 2003 הייתי רוצה לדעת אם יש דרך לסנכרן את לוחות השנה על הoutlook-ים של המחשבים אני יודע שמיקרוסופט הציעו פעם איזשהו שירות שמאפשר לראות מידע לוח שנה של משתמשים אחרים אבל השירות הזה בוטל. יש דרך לסנכרן אותם דרך האינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל את מנהל המשימות הוא פשוט לא עולה וגם כשאני מנסה להיכנס לשני הכוננים הנוספי ולא הראשי C בשני קליקים זה לא נכנס אליהם אלה צריך לעשות קליק ימני ופתח חשוב לציין שכול זה היה ליפני שפירמטי פירמטי תמחשב וחשבתי שזה יעזור אבל זה עדיין אותה בעיה נמשכת איך אני יכול לפטור אותה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כשיש לי שורת כתיבה קירה בתוך החלון דיבור ואני לוחץ על הכפתור BACKSPACE, מקווה שאני לא טועה, זה שמוחק אחורה אז אני שומע את הצליל האיום שהמחשבים היו מוציאים מהתקופה שעוד לא היו מחשבים חחחח... אני לא חושב שהייתי שקוע בעצמי או במשהו שלא שמתי לב אבל זה תקין ותמיד היה... אשמח לתשובה ועזרה בהקדם כי זה מחרפן אותי !!!! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן בו האימיול רץ אצלי ברקע, אפילו אם אני לא מוריד כלום ורק משתף (יש לי לימיט של 12K על העלאת קבצים), הגלישה אצלי נורא איטית. אני גולש בחבילה של 1.5 M בADSL. עדיין, אני מקבל מהירויות הורדה של משהו כמו 20K לשניה. ברגע שאני מכבה את האימיול, המהירויות עולות ואז אני מוריד ב180K לשניה. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי הגה של חברת TECHNOLOGY INNOVATION ולא הוא לא ג'נרי הוא פשוט לא לוג'יטק... הדרייבר שבא איתו כמובן לא מתאים לויסטה,וניסיתי להוריד מהאתר שלהם דרייבר אבל לא הבנתי איך להתקין אותו... דבר ראשון: זה ההגה: http://www.tech-inno.com/showproduct.php?id=46 הורדתי דרייבר מפה: http://www.tech-inno.com/download.php?section=2 נראה לי שזה אמור להיות ההורדה השנייה.. עכשיו אני נכנס לקובץ שכתוב בו: INSTALLVISTA לוחץ הבא ובדיוק אחרי שנייה הוא אומר לי שזה סיים להתקין ולא מבקש ריסטארט לא כלום... מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק להתקין? אולי תורידו ותנסו לעזור לי... או שפשוט תעזרו לי למצוא אחד?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו מכיר החרבת RSS לכרום כמו של פיירפוקס? כלומר שאפשר לשמור הזנה בסרגל הסימניות לכל אתר? תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. כמו שרשמתי בכותרת יש לי קבצי PDF שהן תמונות , שמתוכן אני צריך להעתיק טקסט (איך וכמה שבא לי ) ולהדביק במקום אחר. אמרו לי שאני תוכנת OCR בשביל זה , חקרתי את הפורום ואת גוגל לא מצאתי משהו שעשה עבודה טובה. חלק לא עשו המרה בכלל , חלק המירו לג'יבריש וקוביות וחלק בכלל לא עבדו. חייב תוכנה טובה שתעזור לי . אגב אין לי שום צורך שהתוכנה תתמוך באנגלית כי הטקסט שאני מתרגם הוא ספרדית/אנגלית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפצל דיסק עם מחיצה אחת לשתיים , ובתוכנת EASEUS מוצגת בשורה של מחיצה החדשה (לפני APPLY) שטח בשימוש של 68M- האם מעיד שצפוי בעיה? מצורף קובץ עם צילום מסך מהתוכנה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : שאני עושה login ל - hotmail עם שם משתמש וסיסמה מהמחשב אני מקבל הודעה שבהדף אינו נמצא. לעומת זאת ממחשבים אחרים אני מצליח לעשות login. מערכת הפעלה win כמו כן המחשב נקי מוירוסים,מחקתי את כל ה temp של מערכת ההפעלה. בגלישה רגילה באינטרנט אין בעיות כלל. תודה על העזרה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה את הוידאו שמשודר ב- WEBCAM שלי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-