תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משתמש באנטי וירוס AVG Free Edition 7.5.516 לצערי, אחד הקבצים שלי מזוהה על ידו כסוג טרויאני, כך שאני לא יכול להפעיל אותו. אני יודע שהקובץ תקין, ואני צריך אותו באופן חד פעמי, כך שרציתי לדעת האם יש אפשרות "להקפיא" את פעולת התוכנה לזמן מוגבל. תודה, עידו
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ בגודל 4GB ואין לי צורב DVD , אז עשיתי לי כונן וירטואלי Daemon ואני לא יודע איך ניתן להתקין שם את הקובץ (ISO). ניסיתי עם NERO אבל הוא כותב שאין לי דיסק :-[ . תודה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
פתאום לכל אתר שאני נכנס אני צריך להתחבר מחדש, אחרי שאני מתחבר ויוצא מהאתר אני צריך להתחבר שוב, כל פעם מחדש. הקוקיז לא נשמרים או משהו...? מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מקרה מוזר קרה לי לאחרונה במחשב אחד בביתי... מיקרופון המחובר אליו עבד בשיחות בסקייפ, ולפתע הפסיק לעבוד. החלפתי מיקרופון, בדקתי את ההגדרות לפי האתר של Skype - וכלום! (http://www.skype.com/help/guides/soundsetup_xp.html) זה ממש מתסכל... אין לי מושג מה עוד אפשר לבדוק ולעשות. יש למישהו רעיון? הקטע שזה עבד עד לפני כמה זמן... תודה מראש! (:
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
שלום! האם יש דרך לקבל התראה/הודעה על כך שהנמען של הדואל פתח וקרא את המייל ששלחתי לו? אין הכוונה לאופציה בה מבקשים מהנמען לשלוח אישור על הקבלה, אלא על הודעה שנשלחחת אוטומטית בלי ידיעתו ברגע שהמייל נפתח. התוכנה היא Outlook 2003. תודה!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
האם יש תוכנות בלימודי הנדסת חשמל? איזה תוכנות ולאיזה שימושים? אני סטודנט במכינה, מקווה להתחיל שנה א' בספטמבר הבא.
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אוקיי אז ניסיתי DAP והוא נתקל בשגיאה ויוצא... למישהו יש מושג איך אני מוריד מרפיד שר?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לתת לי הסבר לגבי השגיאה הבאה שהופיעה ביומן ארועים ואיך אמורים לטפל בה The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty. כמו כן גם לאזהרה הזו (גם הופיע ביומן ארועים) The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized כתוצאה ממה שגיאות כאלו נגרמות
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל הודעה ע"י האנטי-וירוס שלי שישנו קובץ הממוקם בספריית WINDOWS תחת system32 בשם winxp המזוהה כוירוס. האנטי-וירוס (AVG) ככל הנראה לא מסוגל למחוק אותו למרות שניסיתי את האפשרות. ולא רק זה אלא בכל פעם שאני מנסה להכנס ידנית לכונן של הווינדוס, האנטי-וירוס לא מאפשר זאת ומקפיץ את התראת הוירוס הנ"ל. כיצד ניתן להתגבר על העניין ולמחוק את הקובץ המציק?
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי! אני משתמש בתוכנת הפקס המובנית ב-XP . הענין הוא שעד לפני שבוע הייתי מחובר לבזק ושולח חופשי פקסים ללא בעיות. היום אני מחובר ל-HOT ולא מצליח לשלוח ,תמיד אני מקבל שגיאה "אין צליל חיוג ,קו הטלטון בשימוש או לא מחובר". תודה!
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום כולם, אני עובד על פרוייקט שבו אני בונה משחק עם גרפיקה תלת מיימדית (לומד עכשיו איך לעשות את זה). אני צריך מודל של מכונית שמתאים לשימוש בXNA. אני יודע שיש הרבה מודלים כאלה ברשת אבל חיפשתי המון ומצאתי רק קבצים מסוג MAX, שלא מתאימים לתכנה, אני צריך קובץ מסוג fbx אני צריך שהמכונית תיהיה בלי גלגלים, כמו מכונית מתנגשת כזאת, זה לא חייב להיראות כמו מכונית רגילה. בנוסף, אני צריך מודל של זירת קרב בתלת מיימד, רק משטח של הזירה בלי דברים מסביב (עדיף) בלי כלום מסביב. אז אם למישהו יש אולי מודל כזה מוכן, או יכול לבנות לי אחד כזה אני אשמח מאוד אם הוא יוכל לעזור לי. תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה רק כדי לפתוח קבצי AUTOCAD ? יש אחת כזאת? או שאני יהיה חייב להתקין את התוכנה המלאה בשביל זה ?
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחרי איתחול מחשב נעלמה לי רשימת אנשי הקשר בSKYPE וגם ההיסטוריה ריקה. כשאני מנסה להוסיף איש קשר מחדש מופיעה העודעה שהוא כבר קיים. גירסה 4.0.0.215.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדיר וואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנס בדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסית יש דרך להחזיר לעצמי את מספר? ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו? תודה
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שנו חלון שקופץ ומטריד שמבקש ממני להתחבר או להירשם לMSNUSERS.COM ואני לא יכול למחוק אותו מהמחשב. ניסיתי דרך ה-REGEDIT למחוק כל זכר אבל הוא עדיין כאן, ניסיתי גם למחוק כל מה שקשור לMSN במחשב-כי אולי ישנה COCKIS איפוהשהוא. בקיצור מישהוא יודע איך אני פותר את זה
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
סגרתי ת'חוסם הודעות ולא עזר מישהו יודע מה הבעיה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס משהו ושיבינו מה כתוב (או תמונה) רק אם יסתכלו במראה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. יש לי את התוכנה הנ"ל בגירסה V2BETA3. בגירסא הנ"ל מסתתרים 2 וירוסים. האם מישהו יודע כיצד היכן ניתן למצוא גירסה יותר מתקדמת (ומן הסתם -ללא וירוסים) ? ואם לא, כיצד אוכל ל"טהר" את הקובץ ISO ? (האנטי-וירוס שלי ,AVG, לא סורק לעומק הקובץ ולא מוצא את הוירוסם אא"כ אני מחלץ את הקבצים או צורב את הISO)
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אני לא חסיד גדול של קאזה , מדי פעם אני מחפש שם דברים שאני לא מוצא בשום מקום אחר בכל מקרה , שאני עושה search התוכנה מתחילה לרצד , ומפסיקה רק שאני עושה stop search שאני מחדש את החיפוש זה נפסק שאני עושה חיפוש אחר , עוד הפעם אותו סיפור
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אחרי שאני מוחק את היסטורית הגלישה, כשאני פותח עם החץ את היסטוריית הגלישה אני מקבל רשימה של אתרים מהמועדפים שלי. האם ישנה דרך לבטל זאת ושלא יופיע כלום בהיסטוריית הגלישה??
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
1. אני מנסה למצא דרך שבה אוכל לבצע רקונסטרוקציה של עצם שנע במרחב (נאמר בוכנה שנעה) כאשר הוא מצולם מכל מיני זוויות (התנועתיות של העצם חוזרת על עצמה כל שניה לערך), QT-VR עושה את זה בסטילס אבל אני מחפש תוכנה שתדע לעשות את זה לעצם שנע במחזוריות . האם יש תוכנה שיכולה לצרף סרטונים שצולמו מכל מני זויות של אותו אוביקט נע (האוביקט נע ב LOOP) ולקבל אפשרות לראות את זה מכל מיני זויות צילום שונות. 2. עם איזה תוכנה אפשר ליצור סרטים ל QUICK TIME VR , האם יש תוכנות חינם שיכולות לעשות את זה . תודה.
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-