תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה בעיה משגעתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!! ???
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
האייקון של ה EXPLORER היתחרפן לכחול המגעיל של ה 16 צבעים (איכס) אני לא יודע למה זה קרה לי, לפעמים אחרי איזה משחק יש איזה קיצור דרך שמשנה את האייקון אבל אחרי F5 או ריסט זה נעלם אבל הגיפה הזה לא, עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי AOPEN 16/48A ואני לא מצליח לעשות DVDRIP לסרטים שלי (חוקי לגמרי!) אני עושה לפי המדריך בDOOM9.ORG לXVID וזה זה לא עובר את השלב של הRIPPING זה אומר שאין לו מקודד לזה! זה בגלל שהDVD לא פתוח? תודה על התגובות! ROSESR
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי 5 gb על דרייב C ועוד 35 על דרייב D ניסיתי להתקין את התוכנה MBM ובזמן ההתקנה נאמר לי שאין לי מקום בדיסק! למרות שיש לי ע"פ ווינדוז 3.5 GB פנויים על C זאת ועוד, כשניסיתי להתקין אח"כ את 3dmark2000 לא היתה שום בעיה. יש רעיונות? המערכת הפעלה שלי היא win98se
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לשלוח אותו לכיווני או לומר לי איזה תוכנה מתקינה אותו.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
פתאום לכל אתר שאני נכנס אני צריך להתחבר מחדש, אחרי שאני מתחבר ויוצא מהאתר אני צריך להתחבר שוב, כל פעם מחדש. הקוקיז לא נשמרים או משהו...? מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הלוח אם הוא אסוס p4R800 VM התקנתי את כל הדרייברים ועדיין בקר ה SM אין לו דרייבר (סימן שאלה במנהל ההתקנים ) מה אני צריך להתקין ? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ניסיתי בעזרת AVG וגם בעזרת NOD32.... אבל אני לא מצליח להיפטר מהוירוס הזה כל הזמן ה NOD מקפיץ לי התראות על הוירוס הזה (כל פעם ממיקום אחר בדיס הקשיח) אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש, ואני שם לב שכשהוא מתאמץ לפעמים הוא נתקע - ולא מגיב עד שעושים ריסטרט ואז הוא מסתדר. זה קורה בעיקר בהתקנת משחקים, שם הדיסק קשיח דיי מתאמץ, וגם לפעמים במשחקים עצמם.. עכשיו אני רוצה תוכנה שתאמץ את הדיסק שלי כמה שעות, לראות אם המחשב שוב נתקע, ואז אני ידע שזאת הבעיה בדיסק ואממש אחריות. תודה
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg תודה, ושבוע מצויין.
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שמתי לב שלכל תכנאי שמכבד את עצמו כיום יש זכרון נייד USB שבפנים יש תוכנות שימושיות שמשות אותו בעבודתו רציתי לדעת ולשאו לכל אחד ממכם אם אתה היית טכנאי והיית צריך לבחור את רשימת התוכנות מה היית מכניס בפנים
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדשה פה והגעתי בעקבות המלצה חמה של חבר. בעקבות לימודי התואר שלי יוצא לי להתקין תוכנות רבות למחשב חלקן חוקיות וחלקן לא חוקיות. מכיוון שחלקן לא חוקיות חלקן גם לא עובדות או שיש בעיה עם ה-activation ולכן חלקן משאירות לי כנראה שאריות התקנה גם לאחר שאני עושה הסרת תוכנה דרך לוח הבקרה. לאחר שאני מנסה להתקין תוכנה חדשה שוב, התוכנה כבר דורשת לעשות ישר activation או פולטת אותי החוצה כי כביכול נגמרה תקופת הניסיון. הומלץ לי להוריד את תוכנת registry cleaner לשם ניקוי המחשב מעודפי התקנה. רציתי לשתף אתכם בקורה ולקבל ממכם תשובה לגבי מה כדאי לי לעשות? האם ההמלצה שקיבלתי טובה? ואם כן, מאיפה להוריד את התוכנה? מה הכי טוב? נאמר לי שאתם הטובים ביותר ותגובתכם מהירה ואדיבה אז תודה…
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
http://ilanf.deviantart.com/art/Portal-turret-wip-95122609 אני עדיין עובד על זה.. צריך לתקן כמה דברים, להוסיף עוד פרטים קטנים וכו'... אבל לפני הכל, צריך להתקין שוב את אילוסטרייטור אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אזהרה ! אין להזכיר שום דבר לא חוקי אחרת הדיון ינעל ויחולקו אזהרות !! אני בעיקר משתמש להורדת מוזיקה חינמית הסיבה העיקרית לכך שאני לא מקבל הזמנה לאתר טורנט מכובד נשמח לשמוע את דעתכם על האימיול
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ולכל אחד מהמחשבים יש כתובת פנימית ומה-XP אני כן מצליח לשלוט על הויסטה אבל להיפך לא. זו ההודעה שאני מקבל : לא נראה לי שאי אפשר בגלל שזה ויסטה כמו שרשום בהודעה ב-1,בטוח יש איזשהי דרך לא ?
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
צריך אצה אם אני מתקין windows איזה תוכנות טובות אתם יכולים לאציה לי?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כשבועיים עברתי מ 012 (1.5 מגה) לבזק בינלאומי (2.5) אני לתומי חשבתי שמהירות ההורדה תרקיע שחקים אך לצערי לא כך קרה, בד"כ אני מוריד על 10 ק"ב גג 20ק"ב , ובקבצים שמפוצצים סידרים זה מגיע גג ל 100 ק"ב סרטי HD שאני מוריד בקצב הורדה כזה (10 ק"ב) לא יסתיימו גם עוד חודש, וכידוע הסרטים הללו לא מבורכים בסידרים. אבל עדיין ניסיתי גם קבצים אחרים והמהירות לא השתנתה משמעותית וכמו שכבר אמרתי לא עלתה על יותר מ 100 קב"ש. אם נשווה לרגע ל 012 (המסלול היה 1.5 מגה) , כן הם היו חוסמים פורטים אחרים, אבל אם היה איזה משתף שהיה גם הוא לקוח 012 זה היה מוריד על מהירות שיא ב 1.5 מגה - 180 ק"ב ועכשיו כשאני על בזק אני מוריד גג על 2 ק"ב מכל IP ולאחר הצי…
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני רוצה להציג בפניכם את SysTrayRSS, תוכנה בעלת שם מסובך אבל רעיון פשוט. מדובר בקורא RSS קטן ש"מתחבא" ב-System Tray. הקורא תומך בעברית מיושרת לימין. אני אישית משתמש בו יומיומית בעבודה ונהנה מכל רגע. בכל זמן נתון יש לי עדכוני חדשות ובלוגים שאני יכול לראות בקליק אחד. יתרון נוסף הוא שהתוכנה משתמשת בתפריט פשוט ולא מושכת תשומת לב מיותרת (חשוב למי שעובד במשרד פתוח כאשר הרבה אנשים מסתובבים באזור). קישור להורדה, צילומי מסך והסברים אשמח לשמוע תגובות.
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
עד היום הייתה לי את התוכנה REALTEK שלא ממש הבנתי מה היא עושה, עד היום = ]. היום עשיתי ניקוי למחשב (מחקתי תוכנות לא רצויות), וראיתי את הREALTEK, חשבתי שזאת תוכנה שלא עוזרת ושהתקנתי בטעות, אז מחקתי אותה. רציתי לשמוע שירים, אבל פתאום הם לא עלו לי, היה רשום משו חסר דרייבר או משו והבנתי שזה קשור לרילטק, עדיין יש לי את התיקיה של הREALTEK אבל היא ריקה, השם שלה היה "REALTEK GbE & FE Ethernet PCI-E NIC Driver", כשחיפשתי אותה באתר לא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי מה לעשות ואיך להחזיר את התוכנה בגירסא המתאימה למחשב שלי?...
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי בעיה באייסיקיו 6, כל פעם כשאני פותח אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה ולמרות שמחקתי והתקנתי מחדש את התוכנה הוא עדיין מציג לי את זה. אם למישהו יש מושג איך או מה אני אמור לעשות כדי להיפטר מזה, אני אשמח אם תעזרו לי בזה. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי היא האם יצאה גרסא רשמית למסנג'ר 8 או שזה עדיין בטא? בכל מקרה-אפשר לינק להורדה של הגרסא הכי חדשה שיש? תודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום חברים, נסיתי למצוא לבד אך ללא הועיל. האם ישנה אפשרות לכתוב כתיבה מתמטית ב OFFICE ? הכוונה כמובן לא רק למספרים וסימני חיבור וחזקות אלא גם לא,-ב' לטיני (אלפא,בטא,גאמא וכו') סימני נגזרת,פאי,צורות הנדסיות,שברים,שרשים פונקציות ועוד. במידה והתחום לא מובנה בתוכנת האופיס, האם מישהו מכיר תוסף או פונט לכתיבה מתמטית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-