עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by omri_ro,

מישהו מכיר איזה PLUGIN ל'WINAMP שעושה AUTOSAVE לPLAYLIST שהוא מזהה שיש שיר(ים) חדש(ים) ברשימה

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by Shadowman,

והופכים אותו ל DIVX כזה של 700 מגה?

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  3. Started by talisman,

אני מתכוון לרגילים.. כמו גוט-מן יאד וכו..... בוינדוז החדש שהתכנתי חסרים הרבה מאוד גופנים בעברית...

4. Started by -LosNir-,

תכירו את התוכנה שהכנתי, Shellmedia גירסא נוכחית: 2.1 תמונה: אפשרויות: * חלון Playlist * פתיחה ושמירה של Playlist * אפשרויות loop ו shuffle * תמיכה ברוב הפורמטים של הוידאו ואודיו קיום - כולל Apple Quicktime > .mov * מזעור ושחזור ל/מ taskbar * בקרת volume * זמן שעבר + זמן שנשאר / זמן כולל * פתיחת קובץ ידנית, אינטרנט / מקומית (ללא buffering של כל הקובץ!) * עיצוב תוכנה בצבע ירוק צונן. * טקסט נגלל ועוד! וכמובן, הורדה: www.losnir.net/shellmedia2.exe שימו לב! מצריך .net framework מותקן במחשב. הערה נוספת: לא ניתן להריץ את התוכנה ישר מ TEMP, ז"א אי אפשר לעשות פתח / open, חייב להוריד את התוכנה למיקום כלשהו במחשב ואז להריץ. מה לעשות, הוינדוס חוסם. תגובות

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנה כמו ששמים בד"כ במחשבים באינטרנט קפה. כל הפעלה של המחשב התוכנה משחזרת את המחשב למצב 0. כמו GHOST אבל זה עובד אוטומטי כל הפעלה של המחשב ולא לוקח חצי שעה עד שמשחזר. יש הצעות? תודה

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Raz20,

אני מנסה להתקין את התוכנה Microsoft Visual C++ 2008 Express Edition ( תוכנה חינמית מבית מייקרוסופט) לאחר שהתוכנה יורדת מהאתר ועושה את ההתקנה , קופצת לי הודעה (מצורפת תמונה 1 ) ולאחר מכן שאני עדיין מנסה להפעיל את התוכנה יש לי את הודעה אחרת (מצורפת תמונה 2 ) * אני לא יודע אם זה קשור , אבל מותקנת אצלי תוכנת Visual C++ 2005 Express Edition . תודה לעוזרים ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  7. Started by waizman,

אהלן אני צריך תוכנה שתוכל ליצור לי סרט מאוסף תמונות שיש לי, מעיין סלייד-שואו עם אפקטים וסאונד וטקסט שאני יוכל להוסיף על התמונות. התחלתי להשתמש ב adobe premiere אבל הסתבכתי שם וזה מסובך מדי בשבילי נראה לי... תודה!

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  8. אני אשמור את הפוסט הזה מעודכן עד כמה שאני יכול בעיקר להשראה וטכניקות מיוחדות, זוויות אחרות לעיצוב....לינקים הישר מה'מחבוא' הפרטי שלי קבלו את הראשון: http://www.neostream.com שווה לחכות רק כדי לראות איך עושים loading מענין + הניווט והשקעה באתר כולו(לא בטוח שרץ על ff) להגביר את הרמקולים! השני: http://www.designchapel.com קחו את הזמן שווה לעבור על הכל 3. http://www.asterikstudio.com סטודיו לעיצוב 4. http://www.celiacalle.com/ אילוסטריטור מוכשר מאוד שווה לעבור על הכל(אגב עד לא מזמן התמונות היו בגודל ענק אבל לא הפסיקו לגנוב ממנו אז הם מוקטנות יחסית) 5. http://www.hoogerbrugge.com הזוי 6. http://www.idonline.com/ מגזין עיצוב איכותי -תרגישו חופשי להגיב (מה …

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by Michelle,

הי, יש לי את דיסק ההתקנה של Office XP וכמובן גם את הסיסמא.... אבל זה לא מקבל אותה! זה תמיד קיבל בעבר ולא הייתה שום בעיה, לאחרונה הייתי צריכה להתקין ווינדוס מחדש והטכנאי שם לי את office 97. האם אני צריכה קודם כל להסיר את ה-97 לפני שאני מתקינה את החדש או שהוא אוטומטית יעדכן את עצמו (זאת אומרת, ברגע שהוא מתקין)? יכול להיות שזאת הבעיה או שאין קשר בין הדברים ? ולמישהו יש רעיון מה עושים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי זה. אני צריך שהתוכנה תהייה פשוטה לתפעול ותשלב הרבה מידע וגם טמפ' המעבד. Easy tune 6 ו- ClockGen לא עובדים אצלי משום מה. נועד לוינדוס 7.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מצגת שנבנתה בXP עם אופיס XP שהוכנסו בה סרטים בפורמטים AVI וMPG שניהם נראו מצויין במצגת במחשב הישן. המצגת הועברה למחשב חדש עם חלונות 7 ואופיס 10 (נייד, אני צריך להציג את המצגת איתו) . הבעייה: הסרטים עם סיומת AVI נראים טוב לעומת MPG הנראים קצת מטושטשים. יש לי את הסרטים המקוריים (הקיימים באותם פורמטים בלבד) שניסיתי להכניס אותם מחדש והתקבלה אותה תופעה. אגב, סרט ה-MPG נראה בסדר גמור כאשר אני מריץ אותו במדיה פלייר במחשב החדש. מוזר ביותר! אשמח לנסות כל רעיון.. תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  12. לא משנה אם חינמיות או לא, העיקר שיהיו מומלצות וטובות. תודה

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  13. Started by Moty_p,

יש איזה תוכנה שיכולה להשמיע את השיר ללא המילים של הזמר? אולי איזה פלאגין לוינאמפ?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by amirn,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה RIP של CD לקבצי MP3 התוכנה צריכה למלא את תגי השם של הקובץ מהאינטרנט (שאני לא אצטרך לתקתק את השמות...) לתמוך ב RIPPING ברזולוציה של 320KBPS המטרה לעשות גיבוי ל CDS שיש לי, אז אני לא צריך לצרוב אותם תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  15. Started by dvirf1,

היי, יש לי מספר מערכות הפעלה וירטואליות ב virtualbox של oracle (או sun ליתר דיוק). לעיתים אני רוצה לעשות שינויים במערכות ההפעלה האורחות (כמו התקנת תוכנות), מבלי לשמור אותם לריצה הבאה (כלומר שיהיה מעין decline changes לאחר ריסטרט). אני יודע שיש אפשרות כזאת ב virtual pc של מיקרוסופט (וכנראה שגם ב vmware). האם יש אפשרות כזאת גם ב virtualPC?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by rjjb7,

לאחרונה אני מקבל הודעה ע"י האנטי-וירוס שלי שישנו קובץ הממוקם בספריית WINDOWS תחת system32 בשם winxp המזוהה כוירוס. האנטי-וירוס (AVG) ככל הנראה לא מסוגל למחוק אותו למרות שניסיתי את האפשרות. ולא רק זה אלא בכל פעם שאני מנסה להכנס ידנית לכונן של הווינדוס, האנטי-וירוס לא מאפשר זאת ומקפיץ את התראת הוירוס הנ"ל. כיצד ניתן להתגבר על העניין ולמחוק את הקובץ המציק?

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by THE_COMMANDER,

איזה תוכנה הכי טובה בשביל לשחק משחקי PS במחשב ??

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  18. Started by avi2014,

יש לי קובץ מוזיקה של 120 דקות , האם יש תוכנה שמחלקת את השיר לשני חלקים... אני צריך תוכנה שתחלק תשיר לחצי חצי... נ"ב לא ידעתי איפה לרשום את זה, זה נראה לי המקום הכי מתאים..

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  19. אני מתכוון ל-NICKNAME. תודה.

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  20. יש כמה תוכנות כאלו ברשת שמצאתי אך אני מחפש תוכנה "תמימה" שמוסיפה אך ורק סרגל רדיו ללא שום פרסום או חיפוש או כל דבר אחר. תודה מראש, דודו.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  21. כרגע כשאני לוחץ על קישור Rapidshare של קובץ WMV הוא מוזרם אונליין באמצעות הפלאגאין של WMP של Firefox. קובצי MPG, לעומת זאת, קודם מורדים ואז מורצים ב-WMP. ניסיתי להגדיר ב-Tools-Preferences-Downloads לגבי MPG ולא הצלחתי. מישהו יודע איך בדיוק מבצעים זאת שגם פורמט זה יופעל עם אותו הפלאגאין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  22. התקנתי את החבילה לאחר שהסרתי את כל הקודקים הקודמים!! הסרטים לא עולים בכלל!! וההודעה היא: failed to render file גם הנגן VLC לא מנגן אותם כלל עוד נסיונות: הסרתי הכל ואז התקנתי אפילו את K-Lite Mega Codec Pack ולא עזר למה זה? (קבצי הסרטים תקינים לחלוטין. ראיתי אותם לפני שפירמטתי את המחשב)

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by approx,

איך אני שומר את הסיסמאות שלי בFF3?

24. בעיקר שאלתי לגבי Word - האם יש הבדל בין הגרסאות השונות של Office 07 (למשל - גירסת סטודנט-לא מסחרי, ויש גרסאות יקרות יותר, ועם מפרט אחר...). כלומר - האם זה אותו Word בכל הגירסאות, או שיש הבדל מסוים? תודה!

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  25. מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.