עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^ הבעיה היא כאילו בטרקרים אבל בעצם היא בתכנה מפני שזה נמשך מס' חודשים, אבל לא חשבתי שזה לא יתרפא. אשמח לשמוע על תכנה אחרת...

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  2. Started by Burkey,

שלום, מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין לראשונה חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שרכשתי. זו פעם ראשונה שלי עם חלונות 7 ועם 64 ביט, אז רציתי להתייעץ אתכם איזה אנטי וירוס (חינמי) כדאי לי להתקין. קראתי הרבה ברשת, וכל פעם ממליצים על משהו אחר, הרבה אנשים אוהבים את Avira, יש כאלה שאת AVG ויש שדווקא את Avast. שמתי לב שלאף אחת מהתוכנות אין גרסת 64 ביט...חבל. איזה אנטי וירוס כדאי להתקין ואם אפשר לדעת למה ? המון תודה !

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  3. כבר מהצהריים יש לי בעיות של התחברות לMESSENGER [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by eitan69,

שלום לכם יש לי מלא תמונות שפיתאום הם לא נפתחות לי אני לא יודע למה. יש מערכת הפעלה WIN 7 PRO. יש לי אנטי וירוס חוקי NOD32 עשיתי סריקה והוא לא מצא כלום!!! צרפתי תמונת מסך! אני שם לב שכל הסיומות של הקבצים שונו ונוסף להם ENCODED. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by satlan1,

שלום, יש לי בעיה במחשב בהתקני קול שנוצרת אחרי רוב ההפעלות של המחשב.. אני מפעיל את המחשב ואז הוא מגיע לשולחן העבודה, והטעינה של כל האייקונים לוקחת משהו כמו 30-40 שניות..ואחרי שכל האייקונים נטענים המחשב נתקע לכמה שניות ומשנה את התצוגה של הסרגל כלים של הווינדוס לזאת שבתמונה 1. אחרי שזה קורה ,המחשב מפסיק לזהות גם את הדרייברים של הכרטיס קול וכשאני מנסה להפעיל שיר אני מקבל את ההודעה שבתמונה 2. ואז אני מתקין את הדרייברים וזה פועל שוב. חשוב לציין שזה קורה לי ברוב הפעמים התהליך שרשמתי למעלה..אבל יש פעמים שהמחשב עולה כרגיל ויש לי סאונד והכל טוב. סרקתי וירוסים עם NOD32 וספייוורים עם כמה תוכנות.. אם זה יכול לעזור..אז התוכניות שעולות לי עם המחשב(מה שמסומן בסטרטאפ) זה: NvCpl egu…

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  6. Started by stone cold,

אחי מנסה לעבוד אם פוטושופ אבל לא רואים את התמונה רק שהוא מזיז את החלון רואים אבל שהוא מפסיק היא נעלמת מה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  7. אני יודע שהנושא נטחן אבל לא הגעתי לתשובה מה הכי מומלץ כרגע אני משתמש באנטיוירוס NOD32 ופירוואל של ZA (גירסאות אחרונות) עם SP2 אמרו ש ZA לא עובד טוב עם האימיול ועם SP2 זה נכון? כי אני עובד עם אימיול ויש לי בעיות של LOST CONNECTION ואני לא יכול להתחבר לסרברים שהתקנתי פירוואל של OUTPUT אז הסקיורטי סנטר של ה SP2 לא זיהה את הפירוואל, כנ"ל גם שהתקנתי את הפירוואל של SYGATE רק את הנורטון הוא זיהה.. מה הבעיה? ותנו המלצות, תודה!

• 14 תגובות
    • 880 צפיות
  8. Started by cohenkobi1,

הכנסתי את הפלאג אין של hollywood FX ל- premier שלי... אבל כשאני מבצע Export ההבעיה היא שרק באפקטים של ההוליווד' הוא מוסיף לי מין כתובית שקופה באמצע המסך של PRO PLUS אני לא יודע איך להוריד אותה.... אם למישהו יש רעיון...... בתודה מראש. קובי.

9. Started by mindblast,

טוב אני מנסה למחוק את התוכנה דרך control panel -> remove hardware.. ומה שאני מקבל זה - http://img197.imageshack.us/i/physx.jpg/ אני משתמש ב WINDOWS 7 יש למישהו ראיון איך אני מוחק את ה PHUSX הזה?

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by kobibo,

נסיתי להמיר סרט בפורמט divx/xvid ל vcd דרך הנירו ( כמו תמיד ) אבל כאשר אני רואה את הסרט ב DVD אני שם לב שאין סינכרון בין ה video ל audio דבר שדיי מעצבן כמו כן האיכות של הסרט באיכות גרוע . רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיודעת להמיר ל vcd בצורה קלה ( מבלי לשחק עם הרבה הגדרות ) ושיודעת לעשות את העבודה בזמן סביר ( לא 16 שעות ) . נסיתי לעבוד עם ה TMPGEnc ולאחר מס' שעות של קידוד הקובץ שקבלתי לא היה ניתן לצפייה. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  11. Started by chenrp,

שלום, אני מעוניין לקבל מיילים, שימויינו ע"י GMAIL (זה אפשרי אני יודע) ושאוטומטית ימלאו לי טבלת אקסל ב V. כלומר, על כל מייל שמגיע מאיש מסויים, האיש הזה יסומן ב V בטבלת אקסל שלי. האם אפשרי לעשות דבר כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by dd7,

כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security מה זה ומה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 880 צפיות
  13. Started by matityahoo,

אני מחפש דרך להפוך אימג צרוב של דמות לפסל מאבן וקצת מתפורר עם מישהו יודע, או שיש איזה תתוריאל אני ממש אשמח תודה מראש

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  14. Started by DJO,

לאחרונה עברתי לעצב אתרים בתוכנת Dreamweaver MX רוב האתרים שאני עובד עליהם הם באנגלית כך שאין בעיה אבל חלק בעברית. האם יש איזהשהו טריק שיאפשר לדרייםוויבר לעבוד עם עברית?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by KermitShor,

נראה לי זה קשור לפורום הזה.. נראה לי יש לי בעייה עם הזכרון (או שהשמשחק דפוק!! - Serious Sam 2( אני צריך שם של תוכנה שעושה דיאגנוזה לזכרון -RAM ובודקת אם הוא תקין ועובד כמו שצריך אני שכחתי איך קוראים לתוכנה .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  16. Started by r.b.y,

שלום הורדתי שירים מאתר מסוים אך הם נמצאים בפורמט WMA והרדיו דיסק שלי לא קורא את הפורמט הזה אנא עיזרו לי כיצד אוכל להפוך את השירים הללו אלו שירים עיראקים נדירים אנא עזרו לי תודה

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  17. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win xp בעברית , ומותקנת עלייה אנוי וירוס ששמו: avg free 8.0 גירסה הכי חדשה קיום. אני משתמש בתוכנת emule לא חשוב כרגע איזה אימיול , כי הרוב יש לי בעיות איתם. הבעייה היא: שאני מתקין תוכנת emule במחשב , לאחר ההתקנה אוו באמצע ההתקנה , קובץ לי חלון של ה- avg ורושם לי שכאילו ה- emule יש לו וירוס , ולא נותון לי להמשיך את ההתקנה בכלל. ואם אני מצליח בסופו של דבר להתקין את ה- emule , אז כשאני פותח אותו הוא נותן לי אותה הודעת שגיאה של ה- avg. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה עושים במצב כזה?מבלי למחוק את האנטי וירוס ? אוולי יש אפשרות בתוכנה של ה- avg , לאשר לו את זה אני יודע. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. עדיפות לתוכנה חינמית, כמובן. יש משהו כזה? ראיתי בשרשור ההמלצות את CutePDF Writer, אבל עד כמה שהצלחתי להבין, היא לא יודעת לייצר PDFים ישירות מהסורק, אלא רק מקבצי תמונה שנסרקו כבר. (ואז יש לי בעיה להשתמש בפידר) נועד כדי לסרוק כמות גדולה של דפים, שאני לא מעוניין לסרוק אחד-אחד.

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  19. יש באתר מסויים כמה סרטוני וידאו שאני חייב אותם. זה אתר שכולו פלאש, וגם הסרטים שם מוצגים בנגן וכפלאש בפני עצמו. מה הדרך להשיג אותם אליי למחשב ? (הכל חוקי כמובן) זה חשוב לי. תודה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  20. טוב ח'ברה אתמול הצלחתי בסופו של דבר להקתקין את הויסטה. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול והוא אמר לי שהוא לא מתאים לויסטה ואני מריך לבקר באתר של ריאלטק ולהוריד מה שמתאים לי.. בקיצור נכנסתי לאתר ואין לי מושג מה מתאים לי משם... (יש לי לוח אם MSI 965 עם זה חשוב.. וכרטיס קול הרגיל של ה8 ערוצים או לא יודע כמה זה)

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  21. שפשוט יגן על המחשב מפני מכל הזבל הזה שהמצא ברשת ומאט את המחשב שזקוק לפירמוט כל חודש והכי חשוב לא כבד תודה ..

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  22. מחשב נייד מסוג MSI איתי כבר כשנה וחצי בלי בעיות, עברתי לוינדואס חדש ( 7 ) הורדתי דרייבר מאתר של NVIDIA וכלום לא מצליח להתקין כל דרייבר זה מקפיץ לי שגיאה זאת ! http://img121.imageshack.us/img121/7622/225n.jpg עזרה מה לעשות?!?

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  23. שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by POD,

יש לי את ה- InstallShield , אבל אני לא מוצא שם שום דרך. ה-EXE שאני רוצה להמיר אותו הוא מסוג InstallShield, כך שזה אפשרי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  25. Started by VBMaster,

שלום לכולם, לפני כמה זמן התקנתי פוטושופ (לא פעם ראשון, זוהי התקנה טובה שהשתמשתי בה פעמים רבות בעבר) וכל פעם שפתחתי את התוכנה, היא נתקעה בשלב כלשהיא שלה (או בהתחלה, או כאשר התחלתי לעבוד, או כעבור דקות ספורות. בכל מקרה היא נתקעה) פירמטטי אתמול, והתקנתי היום שוב פוטושופ. דאגתי לעדכן את כל הדרייבירים וכעת הם החדשים ביותר שיצאו (כרטיס מסך גיפורס 4 440MX, שעבד שנים עם הפוטושופ) אך עדיין הפוטושופ נתקעת!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ד"א, גירסת הפוטושופ היא 7. נדב

• 4 תגובות
    • 879 צפיות

דיונים חדשים בפורומים