עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Master-Chipsets,

קצת שעמם לי אז: נעשה בפוטושופ

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שמקליטה אודיו ומוסיקה ממשחקים (מוסיקה ואודיו בלבד! ללא תמונה) יש כזאת?

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by sallaboy,

שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC888 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player, BSPLAYER וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל BROWSER (IE, FIREFOX, CHROME ) אני שומע אך ורק סטריאו !!! כל ההגדרות ב WINDOWS וב REALTEK מוגדרות ל 5.1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה מראש, דימה

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by moshebe,

שלום אני מבקש עזרה בהכנסת התרגום לסרט כשהצלחתי להכניס את התרגום הוא לא מתאים לסרט(הדיבור מגיע לפני התרגום) בתוכנה של הכנסת התרגום הוא רושם את מהירות התמונה ואני לא יודע מה המהירות בבקשה תעזרו לי לדעת איך יודעים את המהירות של התמונה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  5. Started by Stealth,

שלום לכולם לא מצפה לפיתרון כי כבר נשבר לי הצורה מלנסות להפעיל את האיינשטיין הזה מההארדיסק הבעיה היא שכאשר נכנסים לתפריט ניהול קבצים כדי לשמור או לטעון קובץ אז התוכנה קורסת לדוס (או לווינדוס) עם divide overflow error אם אני מריץ מדיסקט זה נכנס לתפריט בלי בעיה ניסיתי גרסאות של מערכות הפעלה כולל dos 6.22 הגדרות זכרון ..path ואפילו מעבר מfat32 לfat16 עוד דבר שכחתי להזכיר זה שמההארדיסק הישן (500mb) זה רץ יופי לא מבין מה הקטע אם משהו מכיר טריק לגרום לזה לרוץ אז בבקשה תודה :-*

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by bati6,

אני מנסה לשלוח תמונות לחבר שלי שגר בחול, יש תמונות שהוא מצליח לשלוח ויש תמונות שלא, למה ככה? יש מגבלה לסקייפ בשליחת תמונות? הגודל של התמונות שהוא כן מצליח והגודל של התמונות שהוא לא מצליח, אותן גודל. אפילו אלה שהוא מצליח גדולות יותר. מה שכן שמתי לב, אלה שהוא לא מצליח לשלוח זה תמונה לאורך ומה שהוא כן שולח אלו תמונות לרוחב תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by DisCus,

אחר צהריים טובים. יש לי בעיה עם כל הדפדפנים והבעיה היא בקודים, כשאני כותב משהו ושם עליו צבע או מדגיש, זה מה שמופיע לי: אמנם זה נראה ככה, אך לאחר שאני שולח את אותה התגובה, זה מופיע כמו שזה אמור להיות. ראו: חבר'ה, אני חייב תשובה הגיונית לזה, משום שזה מתרחש בכל הדפדפנים שאותם ניסיתי (IE9, FIREFOX, GOOGLE CHROME). אם תוכלו להסביר לי כיצד לשנות את זה בכדי שהקודים אינם יופיעו גם לפני השליחה, אני אשמח מאוד. נ.ב - במידה ופתחתי את הנושא במקום הלא נכון, אבקש שתעבירו לי אותו. תודה והמשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  8. Started by ilana-av,

שלום אני מקווה שאני שואלת את שאלתי בפורום הנכון, אינני בקיאה בזה. אני מקבלת את ההודעה הזו שוב ושוב וזה משתק לי את WORD ואת OUTLOOK תודה על עזרתכם חג שמח אילנה

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  9. כבר מהצהריים יש לי בעיות של התחברות לMESSENGER [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  10. אהלן, יש לי פול התקני USB בבית ואפחד לא עשה לי את הבעיה הזאת.. כבר חצי שנה אחרי הפירמוט האחרון, ופתאום MP4 וכרטיס זיכרון חדש (עם מתאם) לא נותנים לי. לא מקדימה ולא מאחורה.. ניסיתי את הupload driver והuninstell וכל זה לא עובד.. למישהו יש פיתרון הגיוני? ויכול בבקשה להסביר לי כמו נכה למה למשל למצב בטוח אין לי מושג איך עוברים.. תוןדה!!!

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by Mr.Pepo,

איך אני יכול לתקן קבצים בווינזיפ???

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  12. היי, שמתי לב שבמשחקים שמשתמשים בסרטוני מעבר אין לי סאונד בהם, כמו GEARS OF WAR ועכשיו גם גיליתי שב MIRRORS EDGE אין לי. זה קצת מעיק כי ללא תרגום אני לא יכול לדעת על מה מדברים בכלל. יש למישהו מושג למה? צריך להתקין משהו?

• 10 תגובות
    • 863 צפיות
  13. אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  14. Started by avivlevy,

נגיד שיש לי תמונה של חוף ים ובעמצעה פח זבל איך אני מוציא אותו מהתמונה?

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  15. לפני כקצת יותר מחצי שנה עברתי לadsl אצל אינטרנט זהב. עד לפני כמה שבועות הייתי מוריד הכל ממש מהר (ממוצא של מעל 150kb) בזמן האחרון המהירות המקסימלית שלי היא לא יותר מ50kb למרות שעדיין לא יצרתי קשר עם אינטרנט זהב לפי דעתי הבעיה נמצאת אצלי. לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב ושום דבר לא זז (לא רק באינטרנט. המחשב היה מעוד איטי) שהעלתי את ה task manger רעיתי שתוכנה שנקראת save now משתמשמת ב 96% מה cpu שלי. אחרי הפסקתי אותה ומחקתי כל זכר ממה שמצאתי ממנה המחשב תיפקד כמו שצריך ואפילו מהירות האינטרנט השתפרה קצת. אני דיי בטוח שיש איזה תוכנה על המחשב שלי שאוכלת לי חצי מהbandwith. הבעיה היא שאני לא יודע איך לאתר אותה וב prosess tab שב task manger אני לא יודע מה חצי מהדברים כי הם כולם מין ש…

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  16. Started by fish123,

אני מחפש לא מעט זמן את התוכנה, ומתברר לי שכמעט לא מוכרים את זה בארץ. מישהו יודע איפה אפשרי לרכוש את התוכנה?? (ואל תגידו לי בחו"ל או להוריד)

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. בוקר טוב, בחודש-חודש וחצי האחרונים ההורדה שלי בביט טורנט ממש איטית. ניסיתי מספר תוכנות שונות ועם כולן התוצאה זהה. אני מחובר עם כבלים ו-012. רעיונות? למישהו יש בעיה דומה עם 012? תודה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. אני אנסח את השאלה שלי בקצרה: איך אפשר להגדיר לActive Desktop, שכשאני לוחץ על לינק שמופיע בחלון שלו על שולחן העבודה שלי, הוא לא יפתח אותו בחלון אקספלורר חדש, אלא על אותו חלון דסקטופ?

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  19. Started by LAKOTA,

שלום רב, נכנסתי לאתר להוריד פרק ואני שמה לב שלא משנה מאיזה אתר ואיזה דבר אני מורידה, מקבלת חלון בדפדפן אופרה שאומר: The address type is unknown or unsupported You tried to access the address ed2k://|file|BLA BLA BLA.HDTV.XviD-LOL.avi|366714536||/, which is currently unavailable. Please make sure that the web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working. Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary web browsing. If you are behind a firewall on a Local Area …

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by guyl3,

שלום , כל פעם שאני מנסה לערוך בפלאש כמה שכבות באת ובעונה המחשב שלי נתקע * לא כל המחשב רק CS5 ואז אני צריך לסגור את הכל ולהתחיל את הפרוייקט מחדש השאלה שלי האם ידוע על באג כזה או האם יש פתרון ; אני חיפשתי ולא מצאתי תשובה

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  21. Started by PingLOst,

למשל סרטון מהלינק הזה: http://mofa.msn.co.il/programs.asp?iGlobalId=6

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  22. Started by realmagic,

אהלן, היום עשינו סקירת מערכות (שזו בדיקת אולטרה-סאונד שבה רואים את העובר בבטן בצורה נורמלית בפעם הראשונה) וקיבלנו בסוף הבדיקה DVD עם סרטון של הבדיקה. כל הסרטון הוא בערך 15 דקות. אני מחפש תוכנה נורמלית (וחינמית) שתהפוך את ה-DVD הזה לקובץ בגדול שאפשר יהיה לשלוח אותו דרך האינטרנט (או לעלות אותו כסרטון לפיקאסה) - כלומר קטן ככל האפשר אבל עדיין שיהיה באיכות כזו שניתן יהיה לראות אותו. תוכנה אחת שניסיתי יצרה קובץ של 350 מגה לרבע שעה של סרטון והעלימה את הקול (ומה זה שווה אם אי אפשר לשמוע את הרופא מסביר מה זה כל דבר ואת פעימות הלב של העובר?) מישהו יכול לעזור ולכוון אותי איך עושים את זה? בשמי ובשם המשפחה, תודה!

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  23. אז ככה אני מחפש תוכנות שאני יכול לקחת מהם דיגימות משירים אבל כך שאני יוכל לקחת נגיד רק את התחום הווקאלי של הגיטרה או נגיד הזמר....... ובנוסף תוכנה שאני יוכל למקסס איתה זאת אומרת שיהיה לה פאטיפונים ווירטואלים ומקצבים שונים שאני יוכל להכניס. את השמות של התוכנות אני צריך לסוכות כי חבר שלי יטוס לקנות לי אותן.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by viper_sb,

יש לי תמונה שמורכבת מקבצי CUE וBIN איך אני מאחד אותם ככה שאני יוכל להתקין ת'תוכנה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.