תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ואם זה חסום-האם יש משהו דומה או שמקל על העברת קבצים למייל?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן. קניתי לאחרונה כרטיס גרפי מסוג radeon 5850. לאחר שהכל חובר כמו שצריך ולאחר שהורדתי עידכון לכרטיס מסך ועשיתי reboot בסופו , עדיין מופיעות לי נקודות וקווים ירוקים וקווים מטושטשים על המסך (בעיקר בדסקטופ). מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
בגירסאות קודמות של פיירפוקס לא היו לי בעיות. בגירסה האחרונה שיצאה (3.6) לא נפתחת לי הגלילה עם הלחיצה על החץ בשורת הכתובות ובנוסף הגירסה הזו ניראית לי איטית לעומת הגירסאות הקודמות. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי גירסה 3.6 ביחס לגירסאות הקודמות של פיירפוקס.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
צרבתי סרט על דיסק הדי וי די לא מראה את הסרט(מסך שחור) אבל כן משמיע את פס הקול. הינה כל הנתונים של הסרט FORMAT : RIFF (little-endian) data, AVI, 352 x 288, 25.00 fps, video: DivX 3 Low-Motion, audio: MPEG-1 Layer 3 (stereo, 44100 Hz) מה אני צריך לעשות כדי לראות את הסרט בדי וי די ?? הדי וי די שלי כן קורא divx והדגם הוא graetz av745dx
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
יש לי explorer7 והוא לא מצליח להעלות את www.auto.co.il הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את האתר, בנוסף לכך יש המון אתרים שלא עולות לי הפרסומות אולי חסרה לי איזושהי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני לא מכיר את התופעה אבל משום מה כרגע אין לי מקום בכונן C , יש לי הארדיסק אחד עם מחיצה אחת של 80 ג'יגה. המחשב ריק לחלוטין , כאשר אני בודק את נפח תיקיית WINDOWS שבכונן C כמובן ,אני מבחין כי גודל התיקייה כמעט 70 ג'יגה, כאשר בפועל נפח התיקייה האמיתי פחות מ1.4 ג'יגה. כאשר אני נכנס לתיקיית WINDOWS עושה CTRL+A ומסמן את כל התוכן זה מראה 1.4 ג'יגה. אך משום מה שעושים בדיקה לתיקייה עצמה מתקבלת תוצאה מטורפת של 70 ג'יגה כמעט , ברור לי שמדובר באיזה ווירוס או משהו זדוני שמכוון לעשות זאת , שמעתי על התופעה בעבר ,אך אין לי מושג כיצד נפתרים מזה. ניסיתי לחבר עוד הארדיסק ולהרחיב את מחיצה C אליו(EXTENDED VOLUM) כך שהתווספו לי למעשה עוד 40 ג'יגה(HD של 40 ג'יגה הוספתי) , אך אחרי מס' ימים תיקיי…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן לא מעודכן לגבי זה. אני צריך שהתוכנה תהייה פשוטה לתפעול ותשלב הרבה מידע וגם טמפ' המעבד. Easy tune 6 ו- ClockGen לא עובדים אצלי משום מה. נועד לוינדוס 7.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום חפשתי תוכנה לחתוך סרט ושיכולה לקרוא את MPEG4 יש רק בתשלום או תוכנה להמרה להפוך MPEG 4 לAVI גם אין בחינם אולי משהוא מכיר משהוא שיעבוד אני מאוד ישמח
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הדריבר לכרטיס מסך שלי Readon x800 ובאתר של ATI כתוב"AMD has moved a number of DX9 ATI Radeon graphics accelerators products to a legacy driver support structure" חיפשתי ולא מצאתי באתר שלהם וגם במאגרים שננתם פה יש רק דריברים עד 06 נ.ב חלק המישחקים עובדים בסדר וחלק לא(למשל COD5)
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לפעמים קורה שאני מקליט וידיאו עם נגן ה-MP4 שלי (יש לו חיבור לוידיאו נכנס),אולם הסוללה הפנימית ניגמרת באמצע, וההקלטה אינה מסתיימת בצורה מסודרת. קבצי הוידאו שנוצרו בצורה כזאת "מסרבים" להתנגן על-MEDIA PLAYER של מיקרוסופט וגם לא על הנגן עצמו. הדרך היחידה לצפות בהם היא באמצעות תוכנת VLC . אני מעוניין לתקן אותם ,כך שאני אוכל לנגנם באמצעות ה- MEDIA PLAYER וגם באמצעות נגן ה-MP4 שלי. האם יש תוכנה(רצוי חינמית )שמסוגלת לעשות זאת ,מבלי לפגוע בסינכרוניזציה בין הקול לתמונה? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב! כשאני רוצה להתקין IE 8 (ע"י עדכונים אוטומטים) כתוב שאני צריך קודם להוריד עדכונים עבור IE 8 ואז כשאני מאשר להוריד הוא מתחיל להוריד ואז אחרי שההורדה הסתיימה (אני חושב שהסתיימה כי יש V ליד השלב של ההורדה) הוא עובר בשניה אחת את כל השלבים ביחד (הוא מסמן X ליד השלב של בדיקת תוכנות זדוניות וגם ליד התקנת IE 8 ומסמן V ליד התקנת עדכונים) ואז הוא מסיים התקנה (בצורה מסודרת) והחלון נסגר לבד וכמובן שעדיין לא הותקן IE 8. מה עושים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי, אני מקבל SPAM מכתובת noreplay@badoo.com חיפשתי קצת באינטרנט ראיתי שיש אתר כזה אבל בחיים שלי לא נרשמתי אליו. עשיתי סינון לכתובת הזאת דרך אנטי spam אבל המיילים ממשיכים להגיע, חשבתי שזה אולי וירוס שיושב לי במחשב ומפיץ את הSPAM אבל הוא יורד מהשרת לאוטלוק אז זה לא הגיוני וגם עשיתי סריקה ב safe mode עם malwarebayte ו combofix אבל זה גם לא עזר. כרגע אני חושב שהכתובת היא פשוט בדויה וזה לא הכתובת האמיתית, השאלה היא איך אני מגיע לכתובת המקורית וחוסם אותה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
http://www.nurgo-software.com/products/aquasnap מרחיבה את האופציות לעבודה עם מס' חלונות במקביל, חילוק ל-4 (ע"י הצמדה לפינות) וכו'. ההגדרה המעצבנת היחידה לדעתי היא שהצמדה לחלק העליון מקטינה את החלון בחצי (מצמידה לראש המסך) במקום להגדיל לכל המסך כמו הברירת מחדל בוינדוס 7, אבל אפשר לשנות את זה בהגדרות התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי תקיעות קטנות בassassin's creed revelations לא בכל שלבי המשחק אלא במקומות מסוימים התקנתי ווינדוס 7 חדש ולא עזר
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
המרתי קובץ פרימייר .prproj לסיומת aff כדי שיוכלו לעבוד עליו בגירסה יותר נמוכה ובטעות גם שיניתי לו שם עכשיו הוא לא נפתח לי ניסיתי לשנות את הסיומת ולא עוזר מה אפשר לעשות????
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
- 1 follower
-
-
-
איך אני הופכת קובץ של שיר WAV Audio לMP3? תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תביאו לי הרבה שמות של תוכנות לכרטיס טלויזיה!
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי רשת ממזמן אבל חשבתי שנפתרה לי הבעיה...אז כנראה שלא :-[ רשום צריך לפתוח פורטים...אבל אני לא יודע איך עושים את זה. מישהו יודע איך אני פותח פורטים? אני יודה לו מאד תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : שאני עושה login ל - hotmail עם שם משתמש וסיסמה מהמחשב אני מקבל הודעה שבהדף אינו נמצא. לעומת זאת ממחשבים אחרים אני מצליח לעשות login. מערכת הפעלה win כמו כן המחשב נקי מוירוסים,מחקתי את כל ה temp של מערכת ההפעלה. בגלישה רגילה באינטרנט אין בעיות כלל. תודה על העזרה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
יש לי בעיה חמורה מאוד...... היום הנתקע לי המחשב ולאחר שעשיתי ריסט ה-norton internet security וה-norton antivirus לא עלו לי. סרקתי את המחשב לי בעזרת האנטיוירוס המקוון של סימנטק ומצאתי כמה וירוסים שאותם מחקתי. אבל עדיין התוכנות לא עלו....החלטתי למחוק את התוכנות ולהתקין אותן מההתחלה אבל זה לא עזר, הן עדיין לא עלו. מישהו יכול לעזור לי?......זה דחוף מאוד יש לי גם שני מחשבים שמחוברים ברשת לאינטרנט והמחשב שמחובר פיזית ל-ADSL מצליח להתחבר לאינטרנט ואילו המחשב השני לא מצליח (כנראה בגלל ה-NIS) נ.ב אני יודע שה-internet security עובד בגלל שסרקתי את המחשב בעזרת הסריקה של סימנטק והתוצאות הראו לי שהוא אכן עובד אבל משום מה אני לא רואה את זה על המחשב. לגבי אנטיוירוס אני לא יודע אם …
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. מישהו מכיר דרך למחוק את רשימת הקבצים בקאזה? תודה.
-
נכון יש כזה סרגל באקפלורר שמראה התקדמות שאתה לוחץ על לינק נגיד? הוא נעלם לי....... win xp pro וexplorer 6 מעודכן למה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני יכול לערוך סרט לוהסיף לו קטעים,לחתוך קטעים, סלו מושן, אילוך לאחור ? תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-