תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן. אני מחפש תוכנה (כמו ווינאמפ למשל) למחשב שהפונקציה הכי חשובה בה תהיה - אפשרות לקבוע זמנים שונים לניגון מ-PLAYLISTS שונים , כך שבשעה מסויימת תוחלף התיקייה שנוגנה עד עכשיו והתוכנה תעבור לניגון אקראי מתיקיה אחרת לגמרי. משום מה אני לא מצליח למצוא דבר כזה. אולי יש מישהו שמכיר ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
היי, יש לי מספר מערכות הפעלה וירטואליות ב virtualbox של oracle (או sun ליתר דיוק). לעיתים אני רוצה לעשות שינויים במערכות ההפעלה האורחות (כמו התקנת תוכנות), מבלי לשמור אותם לריצה הבאה (כלומר שיהיה מעין decline changes לאחר ריסטרט). אני יודע שיש אפשרות כזאת ב virtual pc של מיקרוסופט (וכנראה שגם ב vmware). האם יש אפשרות כזאת גם ב virtualPC?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתחיל ללמוד PHP וגם לשלב גם ASP הבעיה היא שאני רוצה להתקין IIS על הנייד קבלתי אותו עם SP2 (אני לא יכול להסיר אותו) כשאני מנסה להתקין את IIS אני מקבל הרבה הודעות על כך שאין לי קבצים כמו staxmem.dl_ וiisadmin.dl_ ועוד... מצאתי קישור http://support.microsoft.com/kb/894351/en-us הבעיה שגם הדרך שהם מציעים לא עוזרת הם אומרים שאני צריך לכתוב את השורה הבאה esentutl /p Drive:\WinDir\security\database\secedit.sdb אבל הוא נותן לי את הפלט הבא Error access to source database אני כבר מיואש
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לחבר כמה סרטונים שיש לי מהפלאפון בפורמט mp4 וגם קצת לערוך.... אשמח לקבל המלצה לתוכנה פשוטה שאוכל להשתמש בה. עדיפות לתוכנה חינמית... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שמעתי על התוכנה. pcmark של שנת 2005 נראה לי.... מה זאת התוכנה הזאת? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
כלומר... לא להכין קובץ חדש, יש פרוטילופס וE-jay וכאלה, אני מחפש תוכנה שבא אני יכול לקחת קובץ אודיו ולקרוע ממנו 5 שניות והלשתמש בהן, לא הצלחתי למצוא... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם שאני מחפש משהו בתוכנת האמיול ההודעה שבתמונה מופיעה לי
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
אני רוצה למחוק את עצמי מICQ כי התחברתי למספר חדש איך אני עושה את זה?
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה שקרה,היה לי IE7 ואז רציתי לנסות IE8 BETA התקנתי,לא אהבתי אז מחקתי,והתקנתי בחזרה IE7. כתוצאה מזה,היה לי את הקטע הזה,שהוא נכנס לאתר הזה: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx הגדרתי מה שצריך...הדברים איכשהו התגלגלו,והמצב הוא,שדף הבית שלי עכשיו הוא: http://www.microsoft.com/isapi/redir.dll?prd=ie&clcid=0x809&pver=6.0&ar=home (שאחרי שזה טוען את הדף הURL משתנה אוטומטית וניהיה: http://uk.msn.com/?ocid=iehp) ואני לא יכול לשנות אותו (כלומר אני קובע דף בית אחר,אבל הוא מחזיר לי אוטומטית). מה ניסיתי לעשות בשביל לפתור א הבעיה: 1.מחקתי והתקני מחדש את הIE. 2.התנקתי עוד פעם IE8 BETA ואז חזרתי לIE7. 3.ניסיתי להדגיר REG באופן ידני. 4.ניסיתי את קובץ -REG הבא: Windows Registr…
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לפתוח קבצי WINRA מרובים אחד אחרי השנייה ותוכל בסופו של תהליך למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה לדוגמא: אני מוריד מספר סרטים כ"א לספריה שונה - התוכנה אמורה להכנס כל פעם לספריה אחרת - ע"י סימון מראש לפתוח את הקבצים ואם היא מצליחה למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה . אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה בילד אין אל אני לא מכיר תוכנה/ מנהל קבצים שיודע לעשות את זה
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אני מנחש שכבר חרשו את הנושא אז בבקשה תנו קישור להודעה אחרת
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך להוריד דרייברים ללוח אם שלי אך אין לוינדוס 8. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#dl כשהורדתי דרייברים לוינדוס 7 64Bit ועשיתי התאמה גם זה לא עובד (מראה הודעת שגיאה). מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום התקנתי יוטורנט בהצלחה, יותר מאוחר בערב קפץ על המחשב שלי תוכת ריגול, עשיתי שחזור מערכת+ סריקות וכמובן שהיה צריך להתקין מחדש את היוטורנט עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין תתוכנה, אחרי שניסיתי להסיר אותה מהוספה והסרה(היא לא הייתה שם בגלל השיחזור מערכת) וגם באמצעות revo ועוד תוכנות הסרה נוספות... מבחינת תוכנות ההסרה והוספה או הסרה של ווינדוס אין תתוכנה עכשיו שאני מוריד ופותח כדי להתקין פשוט אוטומטית פותח אותה ועדיין לא סיימתי תתהליך התקנה, לא בחרתי שפה, לא בחרתי תיקייה, וכמובן שאחרי שזה פותח אני בדקתי אם התוכנה מופיעה בהוספה והסרה והיא פשוט לא שם... מישהוא יכול לעזור בעניין?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לחברי כרטיס מסך של אסוס גיפורס2 טיטניום2 עם VIDEO IN והוא רוצה ללכוד וידאו מהטלווזיה שלו.......באיזה תוכנה אמור הוא להשתמש....בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שמתי לב שאני לא יכול לחלץ שום דבר קובץ RAR שחולק לחלקים, חוץ מחלקים קטנים. שאני עושה את זה הWINRAR מראה שהקובץ כביכול פגום, אבל העברתי את זה למחשב אחר וזה חילץ את זה בלי בעיה אני לא יודע מה לעשות! תעזרו לי
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים החדשים כדי לנסות לשפר את ביצועי THE WITCHER 2 ואני רוצה להריץ את המשחק ברזולוציית 1600X900. יש לי מסך 16:9, אבל זה מותח לי את התמונה כאילו הוא חושב שיש לי 16:10 וזה רק ברזולוציות שמתחת ל1920X1080. איך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי פוטושופ סי אס 4 ומשום מה יש לי בעיה עם הצבעים , כל הרקע שאמור להיות לבן הוא צהוב בהיר . אין בכלל צבע לבן הצבע הלבן הוא צהוב בהיר. מה זה ? ואיך פותרים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה במירק אני לא מצליח לקבל אף קובץ... אני תמיד מקבל הודעת UNABLE TO CONNECT ניסיתי לשנות את ההגדרות לא עזר... מחכה לתשובה..
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום האם יש תחליף לרובופורם שיעבוד טוב על firefox יש לי רובופורם אבל זה מוגבל במס הרישומים
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
Mood Logic, תוכנה הסורקת את רשימת השירים שלכם ולאחר Activate מהאינטרנט בודקת שיר שיר ולאחר מיון כל השירים (במקרה של הדמו אפשר רק 26 ) מאפשרת לכם לבחור בסוג מוסיקה, לא לפי מה שרשום ב-ID TAG, אלא לפי השיר עצמו, כן כן, היא עוברת על התופים ועל הצלילים של השיר וע"י זה מתאימה את סגנוני המוסיקה לפי מה שתבחרו!!! פשוט המצאה גאונית, רק חבל שהדמו מוגבל ל-26 שירים... לא מספק אותי במיוחד. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה דומה שלא מוגבלת כל כך, ולקבל תגובות מה דעתכם על תוכנה זו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם.. בעיה קטנה שאשמח עם תעזרו לי איתה. לפני כשבוע קבלתי הודעות שגיאה בPC על קובץ temp2.exe קראתי עליו און ליין ופתרתי את הבעיה עם Nod32 לאחר מכן החלה להופיע שגיאה של קובץ svchost.exe משהו כמו windows cannot find/load svchost.exe....." לאחר עיון והמלצות השתמשתי בCCCLEANR. השגיאה הפסיקה להופיע אבל האינטרנט כמעט ולא זז. בהתחלה הגלישה די "מהירה" ואחכ מאיטה ומאיטה עד שנעצרת לגמרי לאחר אתחול המעגל חוזר שנית . אני משתמש בחיבור קוי כרגע דרך הוט ו012 בלי חייגן (אינטרנט אלחוטי לא זז בכללל). אשמח אם תוכלו לעזור. תודה. מערכת הפעלה : Windows xp pro 2002 s.pack 3 אנטי וירוס : Nod32 מצורפים קבצי תמונות של הstart up manager ושל task manager במצב מחובר. מקווה שיעזור. [attachme…
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני מחשב חבילךת מקודדים בעיקר לסרטים, למוזיקה אני לא בטוח שאני צריך אבל אם זה יעזור וזה יעיל, למה לא? אז תמליצו לי על חבילות מקודדים בבקשה :
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אהלן אני פירמטתי את המחשב. פעם ראשונה ויש לי אותו יותר משנה.... בינתיים התקנתי פיירפוקס וWINACE מה עוד אני צריך? פשוט אני לא זוכר את כל התוכנות שאני צריך תביאו שמות
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-