תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני מספר שעות שחררה מיקרוסופט גרסת Preview למפתחים של דפדפן אינטרנט אקספלורר 9. על פי תוצאות המבחנים השונים, נראה שמדובר בדפדפן שיוביל את מיקרוסופט לתחרות צמודה עם הדפדפנים האחרים. http://www.newsgeek.co.il/first-ie9-platform-preview-available/
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. מחכה לתשובה... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מערכת מהתקנה נקייה וחדשה התצוגה עבדה מעולה עם הLCD וגם במשחקים רציתי להתקין דרייבר כדי לשפר את העבודה במשחקים דרייבר 175.19 שתומך ב geforce fx 5700 ve לאחר ההתקנה והריבוט התצוגה נתקעה על 640X480 ב4bit (!) גם "כשהתקנתי" את הדרייבר של המסך דרך ווינדוז אוטומטית והוא זיהה אותו, המצב לא השתפר. החלטתי להסיר את הדרייבר של NVIDIA ולחזור למה שבא עם המערכת לאחר הריבוט התצוגה הייתה משובשת לגמרי, אין שום אפשר להבין מה הולך במסך, הכל מטושטש. בהתחלה הצלחתי להיכנס לSAFE MODE - הגדרות תצוגה של הדיפולט 640X480@16bit ניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר כמה פעמים, לא שיפר את המצב במערכת עצמה. הורדתי דרייבר ישן יותר שגם תומך 93.71 אבל עכשיו אי אפשר להיכנס לsafe-mode כדי להתקין (נתקע אחרי הטעינה…
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה זו כדי לצרוב Mp3 כי רק היא תומכת בפורמט רומיאו המאפשר צריבת קבצים שאורך שמותיהם עובר 128 תווים וכידוע לטראקים והאוסים יש שמות ארוכים מאוד.... לשאר הצריבות אני משתמש ב-Nero כמובן... עכשיו לבעיה: כל פעם שהתוכנה מסיימת לצרוב לי דיסק, המחשב מתחיל לזחול, נהיה איטי יותר ויותר ככל שעובר הזמן, אני מנסה להיכנס ל-TaskMGR (שמראה שימוש ב-100% של המעבד שבו התוכנה NTI CD MAKER משתמשת...) אני מנסה לסגור אותה והכל פשוט זוחל, המעבד פשוט מנוצל עד תומו ואין דרך אחרת חוץ מ-RESTART... בהתחלה זה לא היה כך... לא יודע מה קרה. להתקין מחדש ניסיתי, מה עוד אפשר לנסות?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי את הפירוול המובנה בראוטר, אבל עכשיו החלטתי שהוא לא מספיק טוב בשבילי. לכן אני מחפש פיירוול טוב שישמש אותי. הדברים שאני מחפש בפיירוול: -שיהיה אמין, ועם שם טוב[לא חובה]. -חינמי[גם לא חובה, אבל זה יהיה לי מאוד עדיף]. -שלא יקח הרבה משאבים, במילים אחרות שאני לא ארגיש שהוא פועל. -שבכל פעם שאני אפעיל תוכנה הוא ישאל אותי אם להרשות לה להתחבר לאינטרנט או לא, וככה ימנע ממני הסתבכות מיותרת עם פתיחת פורטים וכו'. -אם הסעיף הקודם לא ניתן, אז שלפחות מנגנון פתיחת הפורטים יהיה קל ואינטואטיבי. ורצוי לציין שבעבר היה לי זון אלארם, והאינטרנט לא התחבר כשהוא פעל. תודה רבה, אבי. נ.ב האם לאנטי ווירוס אוואסט יש פיירוול? הוא טוב? ואיך סיגייט?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, מותקן אצלי מסנגר לייב(MSN LIVE ) והוא מוגדר להציג את השיר המתנגן במחשב בכל רגע נתון,אז הוא החליט שלא לעשות כך. בעיה זו קיימת אצלי כבר למעלה משנה ועד היום למעשה לא שמתי ז*ן,אבל בגלל התקף שיעמום ניסיתי לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה(נכשלתי,בעיקרון). לכן אשמח אם למישהו יש פיתרון שיגרום לכולם לצחוק על סגנון המוזיקה שלי ולהציג את האינדיבידואליות שלי ע"י משהו שלא אני יצרתי . נ.ב הבעיה קיימת אך ורק כאשר השיר מתנגן במדיה פלייר,לעומת זאת כשהשיר מתנגן באיטיונס הכל יופי טופי אחלה בחלה - פלונטר רציני בקיצור תודה מראש,שגיא
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
בGPU ACCELERATION לא כתוב כלום.. כאילו אין כרטיס בכלל מה אני עושה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לעקוב אחריי פעילות המחשב ולדווח מתי שיש reset אוטומטית שקורה לפעמים אחריי עידכונים למשל של ווינדוס ? ויכולה להגיד מה עשו במחשב ?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
Every time when i use it to install a game it shows error in transffering some file... i need HELP! its driven me NUTS! Thanks! BTW, its not WAREZ, i am not asking about the game just on the specific program!
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אוקי היה לי קצת משעמם אז ציירתי את ה psp slim בצייר של חלונות. לא העתקתי כלום, ובגלל זה יצא לי הסמלים מעפן. עבודה של שעה וחצי. איך יצא?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם אפשר לקודד סרט MPEG ל Xvid עם תוכנה כמו VirtualDub ? ניסיתי וזה נתן שגיאה שאין תמיכה ב MPEG...יש איזה פלאג שאפשר להוריד ? תודה
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כשאני מוריד איזשהו סרטון או תוכנה כלשהי מהאינטרנט, ואני לוחץ על פתח ולא על שמור. האם זה משאיר עקבות כל שהם על המחשב לאחר שאני סוגר את האפליקציה שאותה הוא פתח, לדוגמה ווינדוס מדיה פלייר או התקנה של תוכנה כלשהי? ואם כן, האם אני יכול להגיע אל העקבות האלה ולראות שוב את הסרטון הספציפי? או להתקין שוב את התוכנה? איך אני עושה זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס רשת Dynamode NC-100TX-R 10/100Mbps Ethernet Card פיזית הוא מחובר למחשב ואני לא מוצא דרייבר שלו בשום מקום כולל באתר החברה, את הדיסק אין לי. איפה אני יכול למצוא דרייבר שלו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנה שעובדת עם קבצי ZIP. עכשיו אם התוכנה מזהה קובץ תמונה עם שם זהה לזה של הקובץ ZIP היא מציגה את התמונה כאשר לוחצים על הקובץ ZIP. הבעיה היא שיש לי בסביבות 2000 תמונות שמתוכן יש 300 עם שם זהה ל300 קבצי ZIP. מה שאני מנסה לעשות זה למחוק את התמונות המיותרות, שאין קובץ ZIP עם אותו שם, בלי לעבור קובץ קובץ. תודה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אני מבקש עזרה בהכנסת התרגום לסרט כשהצלחתי להכניס את התרגום הוא לא מתאים לסרט(הדיבור מגיע לפני התרגום) בתוכנה של הכנסת התרגום הוא רושם את מהירות התמונה ואני לא יודע מה המהירות בבקשה תעזרו לי לדעת איך יודעים את המהירות של התמונה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מצפה לפיתרון כי כבר נשבר לי הצורה מלנסות להפעיל את האיינשטיין הזה מההארדיסק הבעיה היא שכאשר נכנסים לתפריט ניהול קבצים כדי לשמור או לטעון קובץ אז התוכנה קורסת לדוס (או לווינדוס) עם divide overflow error אם אני מריץ מדיסקט זה נכנס לתפריט בלי בעיה ניסיתי גרסאות של מערכות הפעלה כולל dos 6.22 הגדרות זכרון ..path ואפילו מעבר מfat32 לfat16 עוד דבר שכחתי להזכיר זה שמההארדיסק הישן (500mb) זה רץ יופי לא מבין מה הקטע אם משהו מכיר טריק לגרום לזה לרוץ אז בבקשה תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג איפה (לא בטוח איך להסביר את זה) נשמרים התמונות\פרצופים שאני שומר מהשיחה במסנג'ר (Add)? יאיר.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שוקל לעבור לתוכנת דואר של THUNDERBIRD (בעיקר בגלל שיש גירסת portable) האם יש גם שם קובץ שמכיל את הודעות (כמו ה PST של ה OUTLOOK)? האם יש תוכנת המרה של קובץ PST לזה של ה THUNDERBIRD (כולל הפרדת הספריות)? ובמקרה שאתחרט, יש גם תוכנה שממירה הפוך מה THUNDERBIRD ל PST? לסיום אני משער שבעברית יש תמיכה נכון? תודה לעונים, טל
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
יש של שדומה לקספלורר שאני אוכל לטעון אותו בתהחלת המחשב (במקום EXPLORER.EXE) והוא יהיה מעין EXPLORER LITE? אבל לא תוכנה כמו ASTON SHELL או DESKTOPX שבכלל לא דומים לEXPLORER המקורי
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Norton Partition Magic 8 למחוק Primary Partition C מבלי למחוק את Logical Partition D, וליצור במקום המחיצה שנמחקה מחיצת C חדשה בפורמט שונה מבלי לפגוע ב-Data שבמחיצה D? במידה והדבר אפשרי, אז האם הפעולה מתבצעת באופן מיידי ובטוח ב-100%, או שזו פעולה שלוקחת זמן ויש בה סיכון מסויים?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה את הוידאו שמשודר ב- WEBCAM שלי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-