תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת הפעלה של ויסטה 32 ביט כל פעם שאני מנסה להתקין את דמון טולס הוא מתחיל להריץ את ההתקנה ואז אומר שהמחשב חייב לעשות ריסטרט כדי להמשיך..אני עושה ריסטרט ואז שוב שהוא מגיע לאותה נקודה שוב הוא דורש ריסטרט ככה זה כל פעם...הוא לא נותן להתקין...ממש מעצבן. ניסיתי עם הגירסה שתומכת בויסטה נוניסיתי עם הפרו בקיצור התיאשתי מה אתם אומרים ?? מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי תוסף שמבטל פרסומות פלאש ובמקומם מציג מסגרת ריקה עם האות f שצפה בפנים ,וזה די מעצבן. אני מצרף שתי תמונות של אותו עמוד אינטרנט.אחת עם firefox והשניה עם AVANT שמשום מה יודע לבד להבחין מתי ה-פלאש הוא פרסומת ולחסום אותו לבד. (אגב,IE7 עם IE7PRO נותן תוצאה זהה לזאת של ה-AVANT ) . מישהו מכיר תוסף ל-firefox שיכול להציג את הדף כמו ב-AVANT ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באי מיול שהוא לא מתחבר...כשאני נכנס הוא ישר מתחבר לeD2K (רק 41 שרתים מופיעים ברשימה) אבל לKad הוא כל הזמן רושם connecting לוקח ממש הרבה זמן לחפש משהו בגלל זה מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך nvidia 8600gt על xp . אני רוצה להגדיר את המחשב כך שבלחיצת כפתור (או שניים) יעבור מרזולוציות של 1280\1024 ל - 800\600 , ובלחיצת כפתור אחרת יעבור ממצב של single dosplay ל - clone. הגדרתי ב - nview פרופילים שעונים על הדרישות שלי, ובאופציה של hotkeys בחרתי בשילוב של מקשים אשר יעבור מפרופיל אחד לשני. לצערי ה - hotkeys לא נשמרים וגם לא ממש עושים מה שהגדרתי. האם יש דרך לבצע מה שאני רוצה בלי לפתוח את מסך האופציות של הדריבר ולשנות מה שצריך, אלא לעשות זאת בשילוב של כמה מקשים על המקלדת? לא אכפת לי לעשות זאת גם עם יישום חיצוני ולאו דווקא עם הממשק של nvidia תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
לא יודעת עם זה הפורום המתאים, כבר התבלבתי יש הרבה פורומים שהנושא הזה מתאים להם. בכל מקרה, עם זה הפורום לא הנכון תעבירו נושא. לבעיה: יש לי XP בעברית מובנה. ניסיתי להוריד MUI , אבל לא מצאתי MUI שהופך את הווינדוס לאנגלית. אם יש למישהו פתרון\חבילת שפה אנגלית ,אשמח לשמוע. תודה!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
איזה הכי טוב ? אתר הורדות שיש לו הכל ומבחר ומאגר עצום כמו זה של RapidShare במידה ויש כמובן .... גם בתשלום ! תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי היום את הדפדפן maxton ואת התוכנה robotask למילוי טפסים בצורה אוטומטית. הבעיה היא שהפלאגין של הרובוטסק לא מופיע לא באקספלורר ולא במקסטון (שזה יותר חשוב בשבילי), ואני לא מצליח להוסיף אותו לשורת קיצורי הדרך בדפדפנים. זאת לא אמורה להיות בעיה גדולה אבל אני אשמח לעזרה. המשך יום נעים
-
- 6 תגובות
- 576 צפיות
-
-
כאשר אני מוריד קובץ DOCX הוא יורד כZIP. אני צריך לעשות לו RENAME לDOCX ורק אח"כ לפתוח אותו. האם מישהו יודע כיצד ניתן להוריד את הקובץ ישירות כDOCX (הגדרות בIE6)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי אימיול אך לאחרונה עפו ממנו כל השרתים והארבעה שנשארו כולם מתים. יחס השיתוף שלי היה 1:1.4 כלומר הורידו ממני ב 40% יותר ממה שאני הורדתי אך משום מה נראה ש"סגרו" אותי. התקנה מחודשת מאתר GOOP גם היא לא עזרה ואותם תסמינים חזרו. האם יש דרך להסיר את כל העקבות של האימיול ולהתקין מחדש?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בצעד מוזר (ושלילי לדעתי) שיחררה מוזילה אלפה לשימוש פנימי של firefox4 למה לדעתי זה שלילי? אתה לעולם לא מתחיל פיתוח של גרסא חדשה אם לא סיימת את הראשונה... FF3 עדיין נמצא בבטא 4 (מתוך 5 לפחות) וממש לא קרוב למושלם.... בכל מקרה הנה לינק http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0a1pre.en-US.win32.installer.exe עריכה-טוב הכל שמה כתוב כFF4 אבל אני לא רואה שום דבר חדש... (גם הוא מותקן בתיקייה בשם FF3 BETA4) יכול להיות טעות של המפתח
-
- 7 תגובות
- 933 צפיות
-
-
^ כשרק קובץ מסוג sfv וקבצים עם סיומת ממוספרת מופיעים? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי בתוכנת norton ghost 2003 כדי ליצור בוט דיסקט, על מנת ליצור אימג' לכונן C . מאחר וכונני דיסקטים הולכים ונעלמים ומחשבים של היום אינם כוללים דיסקט, יש צורך ליצור בוט דיסק במקום הדיסקט. והשאלה איך יוצרים דיסק שכזה עם norton ghost 14 . לא מצאתי אפשרות בתוכנה ליצור דיסק שכזה. אשמח לקבל סיוע להבעייה בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם הנגן הראשי שלכם מופיע בסקר אין צורך להגיב אם לא, פרטו בהודעה.
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אהלן, ראשית אציג את עצמי, שמי עודד ואני מוכן לתת מענה לאנשים שקצת רוצים לדעת יותר, לשאול שאלות ואפילו להרחיב את האופקים בכל הקשור לעריכה ועיצוב גרפי. אני רואה המון הודעות של אנשים ששואלים שאלות בסיסיות, מורכבות וסתם כאלו שרוצים לדעת יותר.. ראו דיון זה כדיון מרוכז בו אני מוכן לענות לכל שאלה, לתת פתרונות, מדריכים והסברים אנשים שמוכנים לעזור, מוזמנים להצטרך אליי לענות פה לשאלות, לדעתי זה יהיה נהדר שנוכל לעזור לחדשים או לעזור אחד לשני אתם יכולים לשאול שאלות לגבי Adobe photoshop, Macromedia Freehand, Adobe illustrator, Flash כמו כן אני מוכן לתת טיפים לגבי איור וציור דיגיטלי. המשך יום נאה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני כמו כל משתמש רגיל (לדעתי ) מעדיף שכשאר אני נכנס לשרת FTP הוא יוצג לי כסיפריה ולא כרשימת תיקיות משמע שלא יופיעו לי שמות של תיקיות כמו לינקים אלה אני אראה תיקייה באופן פיזי... הבעיה שמשומה ההגדרה הזאת שונתה אצלי ואין לי מושג למה אני לא מצליח להחזיר אותה? למישהו יש רעיון ? בברכה GS
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ישנם סרטים (לא כולם) שברגע שמרצים אותם התוכנה פשוט מתעופפת, הקודקים שלי מעודכנים כמו כן ב media player הסרטים מתנגנים. אודה לעזרה מכיוון שאני דיי התרגלתי לתוכנה ולא בא לי להחליף לאחרת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די טוב שני ארדיסקים וצורב אחד אני מנסה לחבר הקטע הוא שאי אפשר לנתק ארדיסק 1 כי אז המחשב פשוט לא יעלה אז אני עובד עם 2 למרות שאני רוצה לנתק 1 ולהביא לאחותי מה עושים כדי שאני יוכל לנתק ארדיסק אחד והצורב יעבוד? אני גם שם את הארדיסק הראשון על מסטר הוא אידי השני זה סטה אז אני גם רוצה בבקשה לדעת מה לשים בצורב ינטו איזה גימפור מה הכוונה יש חיבורים רייד? אולי אני צריך לשנות משהו בביוס חברים יקרים עם מישהו יוכל לתת לי מענה בבקשה זה חשוב לי מי שאין לו מה להגיד בבקשה שלא יגיב תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
התקנתי ג'בה 6.5 הגירסה האחרונה מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי את התוכנה המבוקשת uICE (לשליטה על המחשב באמצעות שלט למי שלא מכיר) ואז שמתי לב שהיא רק לנסיון של 30 יום. מישהו יודע היכן יש גרסה חופשית של התוכנה? או פרוצה אולי?
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב של dell דגם inspiron 1520 המריץ מערכת הפעלה ויסטה. כשאני סוגר את מסך במחשב האינטרנט מתנתק, כמו גם משחקים נתקעים או מתמזערים.השאלה היא איך אני יכול לבטל שעם סגירת המסך המחשב לא יעבור למצב stand by או שינה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני בא להתקין ActiveX Plugin בפיירפוקס player.xpi והוא נותן לי שגיאה מוזרה שלא נתקעתה בה עד היום: Installation Of npmozax.dll Faeild. Error Code - 202 מה הבעיה שלו עם ה DLL הזה ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני מיתווכח עם משהו איזה אנטי וירוס יותר טוב avg 8 או BitDefender אני טוען ש BitDefender יותר טוב אבל הוא לא מאמין לי מי צודק? סליחה עם זה לא קשור לפה
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-