עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AdamS,

שלום, שאלתי בפורום אודיו על איזה דרך להגדיר את המערכת שלי ואמרו לי שלא התקנתי את התוכנות הנלוות לדרייבר. הבנתי שאני צריך להתקין את התוכנה - Creative Volume Control - יש לי וויסטה, אבל בלי קשר לוויסטה ו-XP. לא מצאתי בשום אתר באינטרנט את התוכנה הזאתי להורדה, כלום!! יש מצב שמישהו עוזר לי? תודה רבה לכל העוזרים... *הדיון בפורום אודיו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260068.0

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

אני צריך תוכנה שהיא אקולייזר שמשפיעה על כל התוכנות במחשב, אם זה BSplayer / WMP /WINAMP וכו' כי אני לא מרוצה מהאקולייזר שיש בתוכנות הנ"ל במיוחד של BS ומדיה פלייר. האקולייזר הכי טוב שיצא לי להשתמש בו הוא של foobar2000 אבל אני לא הכי אוהב את הממשק שלו וגם אני צריך את האקולייזר לסרטים. תודה.

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by e.t,

להורדה: http://azureus.sourceforge.net/download.php

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  4. Started by liatlala,

הורדתי משחק ל XBOXואני צורבת בתוכנת ImgBurn הצריבה עברה תקין אבל לא ניתן לשחק ואז שמתי לב שיש קובץ README מצורף לקובץ במחשב שרשום כך: This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification מה זה אומר ? אני מקוה שאני בפורום הנכון עם לא תפנו אותי בבקשה אליו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  5. Started by ofer_mat,

יש למישהו המלצות לתוכנה שיוצרת CD LABELS ?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  6. שלום... אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנתק מהאינטרנט מחשב ברשת ביתית (LAN), ללא אפשרות של המחשב הנשלט לשלוט בזה או לדעת מה מקור הניתוק. אני מעוניין שאת הניתוק יהיה אפשר לבצע מהמחשב השולט כמובן. זה בסדר אם התכנה תדרוש התקנה מסוימת במחשב הנשלט. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by ep2,

כשאני מנסה להכנס לכמה צ'אטים, אני מקבל הודעה שאי אפשר להכנס ואני צריך לנסות דרך אקספלורר. זה קורה לי גם בגוגל כרום דרך אגב. פתרונות?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. Started by zorgi,

(אני כותב ממחשב אחר כרגע) לפני כמה שעות גילה האנטי וירוס שלי(AVAST)וירוס וסוס טרויאני במחשב. הוא אמר שהוא לא מצליח לימחוק אותו, אז עשיתי ריסט ומאז הוינדוס לא עולה לי. כול פעם שזה מגיע לכמה שניות לפני שהווינדוס אמור לעלות זה עושה לי ריסט אוטומטי. ניסיתי לעלות ממצב בטוח גם זה לא עזר. ניסיתי להריץ norton אנטי וירוס 2008 אבל זה לא נותן לי אפשרות של בדיקת וירוסים בלי שהעלתי את הוינדוס קודם. מה אני אמור לעשות?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  9. Started by manticore,

יש לי מצלמת רשת trution TWC-3500 ואני לא מצליח למצוא לה דרייבר לויסטה בכלל ו64 בפרט.. האתר של החברה כבר לא רלוונטי ולמרות שזה מותג של סמסונג אני לא הצלחתי למצוא לאן לפנות.. למישהו יש מושג?

10. Started by tomer_et,

אני מחפש תוכנה שתוכל להשתלב ב-WINDOWS כמעיין מדפסת ותאפשר לי הדפסה בתוכנות אחרות לתוך קובץ תמונה - JPG או GIF למשל. משהו בסגנון של: Microsoft Office Document Imaging אבל לא לקבצי TIFF. יש משהו כזה ?

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  11. Started by Rhx,

תראו,לפני כמה ימים חיברתי את הצורב לאחר שהוא לא היה מחובר , כל הכבלים מחוברים המחשב זיהה את הצורב הורדתי NERO צרבתי איזה פעם-פעמיים ולפני יומיים זה קרה,הוא לא מזהה את הצורב למרות שכל הכבלים מחוברים ואני לא יכול לצרוב , מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  12. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 882 צפיות
  13. בעיה שממש מתסכלת אותי, יש לי את הגירסה האחרונה של קופרניק ויש בה אופציה להתקנה של סרגל בפיירפוקס ( כדי לחפש קבצים במחשב ). הסרגל עבד מעולה בפיירפוקס 2 אבל לאחר השידרוג לפיירפוקס 3 הסרגל נעלם ולא ניתן לעשות בו שימוש. למישהו יש פיתרון, מלבד חזרה לפיירפוקס 2 ?

• 4 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by Green,

שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדיר וואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנס בדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסית יש דרך להחזיר לעצמי את מספר? ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו? תודה

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  15. Started by G-F-Y,

מה אתם אומרים על האתר הבא .... [צונזר. פירסום חינם אסור.]

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  16. יש לי ATI Readon 1950 שתומך בAVIVO. רציתי לדעת איזו תוכנה אני צריך כדי לראות טלויזיה במחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by scorpion,

נכון יש כזה סרגל באקפלורר שמראה התקדמות שאתה לוחץ על לינק נגיד? הוא נעלם לי....... win xp pro וexplorer 6 מעודכן למה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  18. אם מדובר בתכנה ישנה שכבר לא בייצור ולא ניתן לרכוש אותה בחנויות בתור מוצר חדש, האם זה חוקי להשתמש בעותק שלה? במידה והיצרן עדיין קיים אך כבר מזמן לא נותן שום תמיכה והפסיק לשחרר עדכונים לתכנה. לדוגמה Doom 2 או Windows 98.

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  19. Started by avi215,

מחפש תוכנה או כל אפשרות אחרת שתדע להמיר קובצי דואר שצברתי ב OUTLOOK EXP תחת WINXP , ל IncrediMail תחת WIN7 ULT , יש אפשרות?.

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  20. יש לי גיבוי למחשב עם קובץ של GHOST. הוינדוס לא עולה בשום מצב גם לא במצב בטוח, קובץ הגיבוי נמצא בהארדיסק בכונן השני וגודלו 3 ג'יגה. איך אני מבצע את השחזור של הגוסט מחוץ לוינדוס? יש לציין שההארדיסק מפורמט בתור NTFS ולכן אין לי גישה להפעיל את התוכנה דרך דוס (כמו שהיו עושים פעם). אז איך אני מבצע את השחזור?

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by GiZmo,

האם אפשר לקודד סרט MPEG ל Xvid עם תוכנה כמו VirtualDub ? ניסיתי וזה נתן שגיאה שאין תמיכה ב MPEG...יש איזה פלאג שאפשר להוריד ? תודה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך מדריכים שמסבירים איך למשל מפצלים מסך וחצי וידאו חצי כתוביות ואם יש עוד מדריכים שונים אז אשמח אם תביאו לי רצוי שהיו בעברית אם אין אז אפשר באנגלית בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  23. Started by M07,

אז ככה יש לי בעצם שני קבצים חשודים שלפני כמה זמן לא היו הם נמצאים בתיקייה C:\WINDOWS זה - jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn וזה - _MSRSTRT ביצעתי סריקה ב NOD32 וב Malwarebytes' Anti-Malware והם אכן מצעו וירוסים ומחקתי אותם אבל לא היה להם קשר לקבצים האלו מישהו יודע מה הקבצים האלו. עוד משהו מצאתי אתר שמוזכר בו הקובץ jngnign nkinhirimokmjilkjgol 2005.jgn הבעיה היא שהוא בצרפתית http://lyonnais92.aceboard.fr/246694-11200-9813-0-google-infecte.htm

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  24. ערכתי סרטון של 15 דקות בערך ואני רוצה לשמור אותו. עכשיו איך אני שומר אותו ככה שהאיכות תהיה טובה וגם הסרטון לא ישקול הרבה. שמרתי חלקים בשביל לראות תגודל ויוצא לי פעם 30 מגה ל5 שניות או שיוצא 3 מגה ל5 שניות.. אז אם מישהו יודע איך אני יכול לשמור את זה ויש לו הצעות בשבילי אני מודה לו מאוד!

25. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני משתמש ב vlc בכדי לצפות בסרטים שהם HDTV אשר הם בפורמט mkv ורציתי לדעת איזה עוד נגנים תומכים בפורמט הנל. תודה ולילה טוב

דיונים חדשים בפורומים