תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-Norton Utilities 2005 עם מאפיינים דומים וביצועים שווים או טובים יותר. בעיקרון, התוכנה צריכה להגן על הסל מחזור ולאפשר Undelete מתקדם, ולתחזק את המחשב באמצעות תוכנות סריקה, איחוי ותיקון תקלות משופרות.
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.nurgo-software.com/products/aquasnap מרחיבה את האופציות לעבודה עם מס' חלונות במקביל, חילוק ל-4 (ע"י הצמדה לפינות) וכו'. ההגדרה המעצבנת היחידה לדעתי היא שהצמדה לחלק העליון מקטינה את החלון בחצי (מצמידה לראש המסך) במקום להגדיל לכל המסך כמו הברירת מחדל בוינדוס 7, אבל אפשר לשנות את זה בהגדרות התוכנה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
האם יהיה שיפור בביצועים בעקבות התקנת התוכנה, ואיך השיפור אמור לבוא ליידי ביטוי?
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כבר כמה שבועות שהmessenger נפתח לי יחד עם ווינדוס בצורה "בלתי נראית לעין", זה אומר שהmessenger שלי כל הזמן היה אונליין אבל לא ידעתי כי התוכנה פועלת בזיכרון אבל היא לא מופיעה בtesk bar ורק ששלחו לי הודעה הבנתי שהmessenger פועל כי ההודעה צצה משום מקום. בכל מקרה מה שיותר מוזר זה שאפילו שאני סוגר אותה (דרך הwindows task manager) אחרי כמה דקות היא נפתחת עוד פעם בצורה בלתי נראת. אני לא יודע מה לעשות... אני לא מצליח להסיר אותה ורק אם אני חוסם לה את הגישה לאינטרנט עם הפייראוול אני לא יהיה מחובר לmessenger כל הזמן. מה עושים???
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, יש לי win 7 ואת התוסף http://www.lyricsplugin.com/ ל media player, אבל משו מה התוסף מופעל רק לפעמים. בויסטה התוסף היה מופעל תמיד. למה זה קורה, ואיך מתקנים את זה?
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש חדש כאן ואני בהחלט מקווה שהגעתי למקום הנכון עם השאלה שלי. יש לי בעיה במחשב כנראה מ-SPYWARE למרות שאני לא בטוח. בכל פעם שאני פותח חלון במחשב, ולא משנה אם זה אקספלורר או תיקייה פנימית, תוכנה בשם search settings 1.2 מנסה להתקין את עצמה. ניסיתי להוריד את התכנה דרך הסרת תכנות, מחיקת תיקיות קשורות ואפילו את קובץ ה-MSI הקשור אבל ללא הצלחה. ניסיתי לבצע שחזור למחשב אך משום מה המחשב שלי לא מצליח לבצע את זה בהצלחה. עשיתי חיפוש בגוגל ועליתי על שאלה זהה בפורום של יאהו, התקנתי את התוכנות שהומלצו שם, כולל אחת שמאפסת את ה-REGISTERY אך עדיין התכנה חוזרת. ביצעתי מחיקות עצמאיות של כל דבר שנראה לי קשור, כולל זיהוי התכנה ב-PROCESSES וביצוע חיפוש ומחיקה של כל מה שקשור ו…
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי מסך hp a4331d 20 אינץ ניסיתי להוריד לו דרייבר אבל קיבלתי קבצי inf שאין לי מושג לאן מעתיקים אותם מישהוא יודע אולי?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי, אני עדכנתי דרייברים כדי לשחק כמו שצריך בBF3 אבל זה גורם לתוסף פלאש בפיירפוקס לקרוס כל הזמן.. במקום לראות סרטונים אני רואה מסך ירוק ואז הדפדפן נתקע.. אם אני מסיר את הדרייברים הכל טוב אבל אני לא יכול לשחק בBF3.. ראיתי שאם אני מבטל את התמיכה בהאצת חומרה לסרטוני פלאש זה מסתדר אבל זה גורם לסרטוני HD להיות מפוקסלים.. אשמח לעזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה כמו ששמים בד"כ במחשבים באינטרנט קפה. כל הפעלה של המחשב התוכנה משחזרת את המחשב למצב 0. כמו GHOST אבל זה עובד אוטומטי כל הפעלה של המחשב ולא לוקח חצי שעה עד שמשחזר. יש הצעות? תודה
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
בשביל לצפות בסרט בהורדה עושים ניגון\צפייה אז למה יש את ה avi preview הרבה סרטים לא ניתן לנגנם בעת ההורדה האם בעזרת avi preview זה אפשרי
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש כמה רהיטים (כסא, שולחן, ספה, מיטה וכו') מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקבל התקנה לסורק umax astra 2000p ככה הוא ניראה - http://ecx.images-amazon.com/images/I/71Y9VHGVP8L._SL500_AA280_.gif
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בבית 2 מחשבים אחד נייד שיש לו 3.11 ו- מחשב רגיל שיש לו XP אני צריך תוכנה פשוטה שבה אני יוכל להעביר קבצים עם חיבור כבל מדפסת...(אתם יודעים למה אני מיתכוון) תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
-
נגיד שיש לי תמונה של חוף ים ובעמצעה פח זבל איך אני מוציא אותו מהתמונה?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לאנטי וירוסים אני יקח כדוגמא את נורטון (למרות שאני משתמש בקפרסקי) יש גירסת 2005 ואם אתה קונה אותה עכשיו אז היא תקפה לשנה עם עידכונים.. אבל עכשיו יצא גירסת 2006,אז השאלה היא למה לקנות 2006 אם 2005 יותר זול בהרבה ומתעדכן לך עם הוירוסים החדשים שכבר ב 06? לא מובן לי הקטע הזה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להפוך אימג צרוב של דמות לפסל מאבן וקצת מתפורר עם מישהו יודע, או שיש איזה תתוריאל אני ממש אשמח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לעצב אתרים בתוכנת Dreamweaver MX רוב האתרים שאני עובד עליהם הם באנגלית כך שאין בעיה אבל חלק בעברית. האם יש איזהשהו טריק שיאפשר לדרייםוויבר לעבוד עם עברית?
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנת גרפיקה שבה אני יוכל להגדיל תמונה אך שהפקסלים שלה לא יגדלו אלה ישארו במצבם הנוכחי ורק התמונה תגדל ושהתמונה לא תראה מטושטש או שהפקסלים יהיו ענקיים אני מאוד מקווה שתמצאו וגם אם לא אז בכל מקרה תודה. תודה מראש VIP
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אוקי יש לי עבודה ליום חמישי ואני חייב עזרה! בתמונה המוצורת יש מין שבר...[קויים שחורי] אני רוצה לעשות אפקט כזה של דבר אמיתי....חשבתי על מין קרני אור יוצאות מזה או משהו כזה.... מי שהבין אותי אז בקשה שיעשה לי משהו כזה/יסביר לי איך לעשות מי שלא שיגיד שלא הבין אז אני יסביר לו....... בקש אנשים תעזרו לי אני יודע שיש פו תותחים! ד"א אם יש לכם איזה עצות לשיפור בכללי אז אתם מוזמנים[אני לא סגור על הרקע ] [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
למשל סרטון מהלינק הזה: http://mofa.msn.co.il/programs.asp?iGlobalId=6
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ואני לא רוצה לנתק את קו הטלפון מהמודם כי אני משתמש בו לקבלת פקסים. האם זה משנה איזה חיבור יש לי לאינטרנט המהיר? (כבלים או בזק)
-
- 11 תגובות
- 854 צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 והמדיה פלייר שמתלווה אליו... המדיה פלייר מנגן קבצי HD מצויין!! יותר טוב מVLC וגם ממדיה פלייר קלאסיק.. הבעיה היחידה היא שאני לא שומע אודיו. בעבר היה לי בעיה כזו ב VLC אבל שינוי הגדרות קל והסתדרתי.. אבל עכשיו אני מחפש הגדרות של האודיו במדיה פלייר ולא מצליח לפתור את הבעיה.. יש למשהו פתרון ? אגב מותקנת אצלי חבילת הקודקים CCCP המעודכנת...
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה לשליחת מיילים הבנתי שיש הרבה אבל לא כולם יכולות לשלוח בלי הגבלה אני צריך כאלה שיוכלו לעבור את ה100K מיילים ביום מבלי שיעשו לי בעיות ואם יש כזאת אם תוכלו בבקשה לתת לי עליה הסבר קצר או סרטון ביוטיוב תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-