עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ישר שאני מדליק את המחשב היא מתחברת לאינטרנט. היא צריכה להשאר במחשב???

2. Started by benor,

יש לי כבר 2 תוכנות מצויינות: Ad-aware ו Spybot - Search & Destroy אתם יכולים לתת לי רשימה של עוד תוכנות איכותיות כאלה שמבצעות את העבודה כהלכה?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  3. היי! מישהו יודע איך משנים את האתר אליו מתבצע החיפוש בפינה הימנית העליונה בFF מהאתר הבינ"ל לזה הישראלי? תודה! מנהלים, בטעות שמתי זאת בכללי. נא להעביר לתוכנה...

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  4. Started by Boomerang,

אולי אתם זוכרים את המודל הזה שעשיתי. עכשיו הוא גם זז. הטקסטורות עוד לא גמורות, והתאורה היא רק לצורך בדיקה ראשונית. הדגש העיקרי הוא בתנועה. (אם אני אראה שב- google video זה לא עולה אני אעלה את זה גם ל- YouTube) עדכון: הנה עוד לינק.

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  5. Started by overload,

חזרתי להוריד עם האימיל (בגלל שלא מצאתי בKAZAA\EXEEN\MIRC קובץ שאני ומאד רוצה) השבוע. ואני לא מבין למה התוכנה הזאת כל כך בעיתית אני מוריד קובץ עם 100 מקורות כבר יומים רצוף וכל מה שירד זה 6.22MB מתוך 100MB ! אני עושה משהוא לא נכון או שזה בגלל שהתוכנה הזאת פשוט גרועה ? ההגדרות הם לחיבור 768\96. זה האימיול של ליונטורק (אחד לפני ההכי חדש שיצא). הנה תמונה של המצב, אתם רואים שיש מקורות והמיקום בתור הוא לא רע (תמיד כשזה מתחיל להורדי ממקור הוא מוריד על 0.0-0.1 למשך כמה שניות ואז מתנתק מהמקור) . וגם אין לי בעיה של ID נמוך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  6. לאחר פירמוט, לא שומעים קול, ברגע שמשמיעים קובץ קול כלשהו עולה הודעת שגיאה כלשהי (אם אתם רוצים אותה אז תגידו, אבל רשום שם משהו על דריברים). לפני הפירמוט עם עבדו בסדר גמור . . . מתי שאני ניכנס ללוח הבקרה, התקני שמע ושם אני ניכנס לטאב "שמע", איפה שרשום "התקן ברירת מחדל" לא מופיע כלום ברשימה . . . אולי זה המקודדים, אני יתקין ויראה עם הבעיה נפתרה |: על איזה מקודדים אתם ממליצים ? נ.ב: לאחר התקנת המקודדים עדיין לא עובד, מופיעה לי השגיאה הבאה: BAD DIRECTSOUND DRIVER .Please install proper drivers or select another device in configuration . Error code : 88780078 עייני בפתרונות שהיו פה אבל לא מצאתי מענה . . . אין לי מושג איזה דריבר אני צריך, או מאיפה אני מוריד אותם. מישהו?? נ.ב הר…

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by goldzvi,

שלום רב, מבקש סיוע לפתור בעיה שנתקלתי בה בימים אחרונים! יש במחשב שלי מערכת הפעלה של windows xp וגולש באמצעות דפדפן internet explorer 6 כאשר דף הבית שלי הינו אתר WALLA.co.il . כאשר אני מתחבר לדפדפן, במקום דף הבית שבחרתי מופיע אתר של Microsoft עם שידרוג של internet explorer 7 . כל הניסיונות לקבל את דף הבית שלי בפתיחת של הדפדפן ע"י שינויים במאפייני אינטרנט נכשלו. איני מעונין לשדרג את internet explorer 6 ל- internet explorer 7 מה עלי לעשות על מנת להתפטר מההצקה של Microsoft. ברצוני לציין שאני לא מבצע עדכונים אוטומטיים של החלונות. בבקשה תעזרו לי . תודה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  8. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win xp בעברית , ומותקנת עלייה אנוי וירוס ששמו: avg free 8.0 גירסה הכי חדשה קיום. אני משתמש בתוכנת emule לא חשוב כרגע איזה אימיול , כי הרוב יש לי בעיות איתם. הבעייה היא: שאני מתקין תוכנת emule במחשב , לאחר ההתקנה אוו באמצע ההתקנה , קובץ לי חלון של ה- avg ורושם לי שכאילו ה- emule יש לו וירוס , ולא נותון לי להמשיך את ההתקנה בכלל. ואם אני מצליח בסופו של דבר להתקין את ה- emule , אז כשאני פותח אותו הוא נותן לי אותה הודעת שגיאה של ה- avg. מישהו מכיר את התופעה הזאת? מה עושים במצב כזה?מבלי למחוק את האנטי וירוס ? אוולי יש אפשרות בתוכנה של ה- avg , לאשר לו את זה אני יודע. בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  9. טוב ח'ברה אתמול הצלחתי בסופו של דבר להקתקין את הויסטה. התקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הכנסתי את הדיסק של הכרטיס קול והוא אמר לי שהוא לא מתאים לויסטה ואני מריך לבקר באתר של ריאלטק ולהוריד מה שמתאים לי.. בקיצור נכנסתי לאתר ואין לי מושג מה מתאים לי משם... (יש לי לוח אם MSI 965 עם זה חשוב.. וכרטיס קול הרגיל של ה8 ערוצים או לא יודע כמה זה)

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  10. Started by e-d-a,

שלום יש לי מחשב שמותקן עליו kaspersky antivirus 2011 והרשיון עדיין תקף לעוד חצי שנה+ אני רוצה להחליף מערכת הפעלה מויסטה ל7 והקופסא עם הactivation code אבדה, ניסיתי לחלץ עם כל מיני תוכנות כמו KeyfinderThing3 ודומיו ניסיתי למצוא בregistry גם לא מצאתי. אם יש למישהו רעיון או נסיון עם זה אני ישמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי עכבר עם כמה לחצנים שאני לא משתמש בהם וחשבתי אולי יש תוכנת מקרו שאיתה אנהי אוכל לתכנת את אותם מקשים שיעשו רצף של פעולות או פעולה אחת למשל במישחקי אסטרטגיה כמו WC3 שאני אלחץ על כפתור והוא יסמן לי יחידה. האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!, יאיר.

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  12. כתבתי פה הודעה סוחטת דמעות אבל לצערי היא נמחקה (כמה אירוני, הא???!!!) .. בקיצור, השאלה שלי הייתה ככה: נמחקו לי הרבה מסמכים מכונן d:\ כיוון שלא קראתי איזה שאלה של Windows לפני שלחצתי על Yes, וביניהם היה ספר שירה שלם שכתבתי, מדובר ב-40 עמודים של שירים מקוריים (24 בסה"כ) ועוד 7 שירים שתרגמתי, וביניהם (סתם לידע כללי): For whom the bell tolls, tears in heaven, bang bang, ועוד.. ועוד שירים מעברית לאנגלית: נשל הנחש, ברית עולם, הנסיך הקטן. בקיצור, אני מקווה שאתם יכולים להבין עד כמה המסמך הזה חשוב לבריאות הנפשית שלי, אני התחלתי להכות את הקירות בחדר שלי כמעט עד זוב דם ולמדתי לצעוק על אנשים בעקבות המקרה. אנא מכם, הושיעני!!!

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  13. Started by viper_sb,

יש לי תמונה שמורכבת מקבצי CUE וBIN איך אני מאחד אותם ככה שאני יוכל להתקין ת'תוכנה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  14. Started by POD,

יש לי את ה- InstallShield , אבל אני לא מוצא שם שום דרך. ה-EXE שאני רוצה להמיר אותו הוא מסוג InstallShield, כך שזה אפשרי. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  15. Started by n9555,

אין לי מושג איך עושים את זה.....יש לי נרו 6 ואני רוצה לצרוב עונה של scrubs (תוכנית טלוויזיה) יש לי רק כונן 1 שהוא צורב DVD (שלא תגידו שלא אמרתי). מישהו יכול לעזור לי???. נכנסתי ל COPY AND BACKUP ועשיתי COPY CD (ד"א הדיסקים מתיאילנד והם עובדים בצורה חלקה ב DVD) וזה לא מזהה את הדיסק- בקיצור אני צריך שלב שלב שתסבירו לי איך צורבים את זה..... תודה לעוזרים

16. Started by the_saint,

כל פעם שאני מקודד את הסרט אין לו בכלל סאונד התמונה בסדר גמור אבל לא שומעים כלום למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  17. אני כבר אחרי פורמאט עשירי השנה, נמאס לי! ואני במצב כרגע שמערכת ההפעלה מותקנת עם כל התוכנות שאני צריך ועדיין אפשר להכיל את כל כונן C שלי לדיסק DVD רציתי לדעת אם אתם יכולים לייעץ לי על תוכנה שיודעת לעשות דבר כזה(לא חייב דיסק DVD, אפשר רק IMAGE) וגם איך משתמשים בה. תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  18. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, יש לי בעיה קטנה פה... פירמטטתי ת'מחשב, התקנתי והכל אחלה - חוץ מדבר אחד - הסאונד. המחשב לא מזהה את הרמקולים שלי, ליד השעון אין שום סמל של סאונד ובלוח הבקרה (בהתקני סאונד), בתיקיית Volume רשום No Audio Device. הרמקולים מחוברים נכון למחשב, ואין לי מושג למה הוא לא מזהה אותו. מה אני עושה?? תודה!

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  19. Started by Guy31,

driver sweeper error the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program

20. Started by scorpion,

נכון יש כזה סרגל באקפלורר שמראה התקדמות שאתה לוחץ על לינק נגיד? הוא נעלם לי....... win xp pro וexplorer 6 מעודכן למה זה? תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  21. נניח ואני רוצה שבגרירת קובץ עם סיומת 001 יפתח תפריט ההקשר של WinRAR הכולל בתוכו Extract Here וכו'.... איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  22. Started by psycho killer,

אני צריך לעצב מארז ואני רוצה תוכנה פשוטה וקלה לעיצוב אם אפשר אז גם לבנות את המארז ב3D (חוץ מפוטושופ)

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  23. אהלן. קניתי HD נייד של Seagate והופתעתי לגלות שהוא לא בא עם תוכנה ייעודית לסנכרון גיבוי כמו ה-MAXTOR הישן שלי. מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזאת? תודה.

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  24. Started by spinchicken,

שלום - אני מנסה לפתוח קובץ של סרט מתוך קובץ rar, הסרט עצמו בגודל גדול מ 4 ג'יגה. בשלב מסויים המחשב לא נותן לי לעשות זאת ואומר שה destination full. נראה לי שאי אפשר לשים בספריה יותר מ 4 ג'יגה. למישהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  25. נמאס!!! תוכנה מעצבנת, קורסת מתי שבא לה (פתחתי על זה ט'ראד ואף אחד לא הגיב על סיבת התקלה) וגם ישנם סרטים שמשום מה קשה לה לפרוס על כל המסך והיא משאירה אותם WIDESCREEN. הצעות למשהו יותר נוח/טוב? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 856 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.