עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ntl,

אני מתחבר לאינטרנט, ואז פותח אינטרנט אקספלורר הוא נפתח, אבל במקום שיהיה את ה-homepage זה ריק (כלומר רואים את הרקע) והמחשב נתקע כל זה לוקח בערך 15 שניות, ואז הכל עובד. איך אפשר לפתור את זה?!

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  2. Started by Boomerang,

מצגת מה - SIGGRAPH האחרון שמדגימה יצירת מודלים מקטעי וידאו. (לינק)

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  3. ברשותי ווינדוס 7 והמדיה פלייר שמתלווה אליו... המדיה פלייר מנגן קבצי HD מצויין!! יותר טוב מVLC וגם ממדיה פלייר קלאסיק.. הבעיה היחידה היא שאני לא שומע אודיו. בעבר היה לי בעיה כזו ב VLC אבל שינוי הגדרות קל והסתדרתי.. אבל עכשיו אני מחפש הגדרות של האודיו במדיה פלייר ולא מצליח לפתור את הבעיה.. יש למשהו פתרון ? אגב מותקנת אצלי חבילת הקודקים CCCP המעודכנת...

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  4. Started by e-d-a,

שלום יש לי מחשב שמותקן עליו kaspersky antivirus 2011 והרשיון עדיין תקף לעוד חצי שנה+ אני רוצה להחליף מערכת הפעלה מויסטה ל7 והקופסא עם הactivation code אבדה, ניסיתי לחלץ עם כל מיני תוכנות כמו KeyfinderThing3 ודומיו ניסיתי למצוא בregistry גם לא מצאתי. אם יש למישהו רעיון או נסיון עם זה אני ישמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש תוכנה חינמית ללכידת וידאו של הדסקטופ לא צריך משהו רציני קיים משהו כזה???

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by duk4u,

לאחר פירמוט מחשב, התקנתי את מדייה פלייאר 10 . וכל סרט שאני מנסה לטעון אני מקבל סאונד, אולם ללא תמונה. מה שמוזר שגם בנגן Divx קורה אותו דבר. למישהו יש רעיון?.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  7. שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by Rhx,

תראו,לפני כמה ימים חיברתי את הצורב לאחר שהוא לא היה מחובר , כל הכבלים מחוברים המחשב זיהה את הצורב הורדתי NERO צרבתי איזה פעם-פעמיים ולפני יומיים זה קרה,הוא לא מזהה את הצורב למרות שכל הכבלים מחוברים ואני לא יכול לצרוב , מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by meshie,

אני מתלבט אם לנסות את Win7 או להמשיך עם XP, למי שמשתמש ב-7, אין לכם בעיה למצוא תמיכה ב-7 לכל מיני תוכנות או דרייברים?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  10. שלום, יש לי כמה בעיות עם המעודפים .. היתה מיתמש פעם באקספלורר ואז עברתי בלי בעיה לספארי עכשיו החלטתי לנסות מוזילה . אני לא מצליח להעביר את המועדפים מהספארי למוזילה ניסיתי דרך הקובץ>יבוא מופיע לי רק האקספלורר.. עשיתי שהוא ייבא דרך האקספלורר והוא מייבא רק 120 ומשו מועדפים מתוך יותר מ600 שיש לי ורק 2 תקיות מתוך 20 אני חושב שיש לי .. מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  11. היי. זה לעסק של אמא שלי. היא משתמשת במחשב לצרכי עבודה אז אני מתלבט בין אנטיוירוס רגיל לבין "חבילת אבטחה". צריך מכם ייעוץ גם לגבי זה. תמיד אני מתקין לה אנטיוירוסים חינמיים למיניהם ותמיד הם לא עושים את העבודה כ"כ, אז אני רוצה כבר לקנות לה וזהו. ההתלבטות היא בין: קספרסקי נוד32 ביטדפנדר מה אתם אומרים ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by tzahi16,

לקוראי הפורום שלום האם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנת מסד נתונים חינמית ונוחה.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב והדפסה על DVD, עם דיסקים המיועדים לכך. יש לי מדפסת תומכת והתוכנה שקיבלתי מצועצעת לחלוטין. מה שאני מחפש זה בעצם ליצור 6 "תבניות" מוכנות, ורק לשנות תמיד שמות ותאריכים בדיסק (אירועים). עשיתי כל מיני דברים מקצועיים בפוטו שופ, אבל הדבר לא פשוט לשינויים, ויוצא מעוות בתוכנה. יש תוכנה מקצועית שאתם מכירים?

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  14. אני יודע שצריך להתקין דרייבר של לוח אם, של כרטיס מסך גם, של כרטיס קול גם, יש לי מצלמת אינטרנט ולה גם יש, יש לי מודם של ADSL וגם לו ייש דרייבר, יש לי מדפסת משולבת וגם לה יש דרייבר עכשיו לגבי כל השאר- מעבד יש\אין דרייבר?! סידירום- צורב - רמקולים - פלופי - דיסק קשיח אני יודע שאין. תגידו לי האם אני צודק תודה מראש :]

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by tphss,

מדובר על WINDOWS 2000 PRO. לא לגעת בתוכנה הזאת, הייתה לי את גרסת PRO ואת ניקוי הREGISTERY היא עשתה בסדר, וגם את הניקוי של הTEMP וCACHE של האינטרנט, אפילו הPOPUP BLOCKER עבד סביר ביותר. אחרי זה, ניקוי של קבצים שכביכול "לא צריכים" "טפילים" או קבצי TMP\TEMP אחרי הפעולה הזאת של מחיקות ואיחוי שבא ביחד, פשוט זה דפק את כל הDIRECTORIES לזיכרון ולVIRTUAL MEMORY כי זה מחק קבצי MEMORY DUMP נחוצים, ועוד כל מיני. למזלי ניסיתי לתקן עם RECOVERY של כל הקבצים שזה מחק וסידור, שזה גם, פעל רק דרך SAFE MODE כי רגיל הWIN לא עלה. תאמינו לי מזל, תוכנה עם טעות בסיסית. תאמינו לי עדיף תוכנות קטנות שדואגות רק למשהו מסויים כמו תוכנות ניהול REGISTERY ומציאת SPYWARES... (או לבד, ממליץ לא להתעסק אם לא …

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  16. יש תוכנה שמגנה על דיסקים מפני צריבה? כדי שלא שלא יוכלו לצרוב אותו?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  17. לפעמים קורה שאני מקליט וידיאו עם נגן ה-MP4 שלי (יש לו חיבור לוידיאו נכנס),אולם הסוללה הפנימית ניגמרת באמצע, וההקלטה אינה מסתיימת בצורה מסודרת. קבצי הוידאו שנוצרו בצורה כזאת "מסרבים" להתנגן על-MEDIA PLAYER של מיקרוסופט וגם לא על הנגן עצמו. הדרך היחידה לצפות בהם היא באמצעות תוכנת VLC . אני מעוניין לתקן אותם ,כך שאני אוכל לנגנם באמצעות ה- MEDIA PLAYER וגם באמצעות נגן ה-MP4 שלי. האם יש תוכנה(רצוי חינמית )שמסוגלת לעשות זאת ,מבלי לפגוע בסינכרוניזציה בין הקול לתמונה? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by roeesnir,

לא כמו folder lock. אני צריך תוכנה שתנעל תיקיות מסויימות שאבחר, בלי להעביר אותן מקום. כשמישהו מנסה לפתוח תיקיה, יופיע איזה חלון של סיסמא. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  19. Started by wow,

אבל שיהיו בה את כל האפשרויות לצריבה כמו בנרו. יש משהו מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  20. היי, שמתי לב שלפני בערך יומיים התחילה אצלי הבעיה הכי הזויה שראיתי בחיים שלי - המחשב לא מאפשר לתוכנות להתחבר לרשת, למעט ממירק ופיירפוקס. זה התחיל כששמתי לב שסטים לא מתחבר לי, וחשבתי שזו בעיה נקודתית אצלו. זה המשיך כאשר ניסיתי לעדכן את הDirectX והופיעה לי ההודעה שהשרת לא נמצא. כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, ניטרלתי את האנטיוירוס, שום דבר לא עזר. יש לציין שאני יודע שזו בעיה במחשב שלי ספציפית ולא ברשת מכיוון שגם כאשר התחברתי לרשת אחרת הבעיה נמשכה. כמו כן, לכל הבעיות יש את המאפיין של "שרת לא מגיב", או בפועל בעצם חוסר יכולת לגשת לשרת ולרשת בכלל. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  21. ולפני שכתבתי את ההודעה שלי חיפשתי קצת מדריכים והסברים פה ולא מצאתי את מה שאני מחפש אני חדש בכל העסק הזה של הלייטרום ולא יודע מה קורה עם התוכנה זה לא קרה לי לפני להלן הבעיה: צילמתי באיזה אירוע הכנסתי את כל התמונות ליטשתי ערכתי הכל הגעתי ל slideshow עשיתי מסגרת שחורה ושאני עושה אקספורט זה לא עושה לי את זה מדוייק ומשאיר לי שוליים מה זה יכול להיות ? נסיתי כבר להתעסק בהכל וללא הצלחה אשמח עם תעזרו לי בנדון. מתן

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by red4ever,

עד לפני יומיים הכל היה בסדר. מאז, כל פעם שאני נכנס לספידטסט אין לי את המסך הזה שמתחיל את הבדיקה. לצורך העניין, באינטרנט אקספלורר אני כן יכול לבצע את הבדיקה. מה קרה בכרום? איך אפשר לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  23. Started by XCG120,

כאשר אני מתקין את התוכנה Emsisoft Anti-Malware על WIN 7 64BIT הכול עובד מצויין,רק הבעיה היא שכאשר אני עושה איתחול למחשב הווינדוס עולה וכאשר אני מכניס את הסיסמה המסך נהיה שחור והוא לא ניכנס לווינדוס. ולאחר מכאן אני נאלץ להסיר את התוכנה דרך "מצב בטוח" ואז הווינדוס בסדר גמור,השאלה שלי למה זה קורה?למה אחרי התקנת התוכנה הווינדוס לא עולה כמו שצריך? אני רוצה להמשיך להשתמש בתוכנה הזאת מה עושים? בתודה.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by alex28,

מה הבדל בין Kasparsky Internet Security ל kaspersky anti virus

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  25. Started by J S Bach,

היי, לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד אז פתחתי אותו פה, תעבירו לאן שאתם מוצאים לנכון. מערכת ההפעלה היא WIN 7 RTM חוקי ומעודכן על בסיס יומי. מדי פעם כשאני מדליק את המחשב, ישר עם עליית הדסקטופ הוא פשוט נתקע ולפעמים כמה שניות אחריי. אין לי מושג למה...האם זו מערכת ההפעלה? או אולי הזיכרונות? [את המפרט ניתן לראות בצד - אם כי העברית באתר לאחרונה מופיעה כג'יבריש ב"מפרט מחשב"] בתודה מראש, אורן.

• 11 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.