עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by WhiteHaze,

הי הורדתי קובץ ZIP גדול באמיול ושניסיתי לפתוח אותו היה CRC Error, יש אפשרות לתקן את הטעות בקובץ באמיול בלי להוריד הכל מחדש? תודה

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  2. Started by Rafi921,

עד עכשיו השתמשתי ב - axcrypt אך הגרסה שתתמוך ב- 64bit , עדיין בבטא תוכנה שתהיה בעלת פונקציונליות דומה ועדיף חינמית תודה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  3. עובד עם אקספלורר 8, אני מכניס כתובת אבל הוא לא מגיב רק נותן waiting for.... הגלישה בפיירפוקס עובדת כרגיל תודה

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום לכולם עo ווינדוס אקספי sp3 אני מנסה להתקין את התוכנה של המודם של סלקום alcatel usb ממשק ההתקנה לפני סיום שולח את השגיאה הזו: microsoft visual c++ runtime library runtime error program: hspa usb modem the application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. contact the support bla bla מה פשר השגיאה הזו? מישהו יודע איך מתקני את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by idan1836,

שלום, אני רוצה להפעיל צ'טים ובלוגים אבל לא יכול כי אין לי את התוכנה של הצ'טים. המחשב אמור להוריד לבד את זה אחרי אישור, אבל לא מופיע אישור ולא מופיע לי גם ההורדה ולכן אני לא יכול להפעיל את התוכנה .. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני רק יודע שהתוכנה שאמורה להטען ולרדת, היא של משהו בשם: i2isolutions . תודה .

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  6. היי, יצא סט צילומים "עקום" במשהו כמו 15 מעלות, אני צריך ליישר את כל התמונות. בפוטושופ זה קלי קלות והתצואה מעולה, אני מעדיף שישארו פסים שחורים מסביב מאשר שהתמונה תגזר תוך כדי הסיבוב ותאבד פרטים שאולי רלוונטים לתמונות. ללכת תמונה תמונה וליישר אותם ידנית זאת עבודה שחורה ברמות היסטריות, יש כמות גדולה של תוכנות. אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות את הפעולה הפשוטה הזאת (ROTATE) לכמות גדולה של תמונות ובמידה שאני בוחר (15 מעלות נגיד) - שזאת בעצם הבעיה. ACDSEE ממה שאני רואה יודעת לעשות סיבוב של 90 מעלות ו-180 מעלות (ומראה) לכל התמונות בצורה מעולה!! ממש עבודה מצויינת היא עושה, אבל לא מצאתי שום דרך לגרום ל-ACDSEE לערוך כמות גדולה של תמונות ב"כמות מעלות" (?!) שאני קובע מראש. תודה רבה רבה למי…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  7. Started by Idan06,

שלום, אני רושם כאן בקשה לעזרה רק בגלל שאני כבר נואש לגמרי. לפני כמה ימים נכנסתי לאינטרנט לאתר מסוים והוא לא נכנס לי, חשבתי שזה בעיה באתר אבל אחרי שהיו עוד הרבה אתרים שקשורים לJava שגם הם לא פעלו לי כולל משחקי Java כמו Pogo.com , וגם האתר igoogle.com דורש java כנראה ובגלל זה הוא לא פועל כראוי ( אני לא יכול להזיז את הריבועים ממקום למקום). אז הבנתי שהבעיה היא אצלי. הקטע שזה לא רק באינטרנט, גם ב-ICQ למשל מישהו רוצה לשלוח לי קובץ, אז אני לא רואה כלום בהודעה, אני לא רואה שום בקשה ל Accept כאילו שלא שלחו לי כלום אבל בעצם כן שלחו. ניסיתי לעשות הרבה דברים בנידון ובגלל זה רשמתי בהתחלה שאני התייאשתי כבר לגמרי. ניסיתי להיכנס לאתר Java.com ולהתקין מחדש את Java, והקטע שכשאני לוחץ על Ve…

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  8. שלום לכולם הבעיה שלי היא כאשר אני מוריד עם תוכנה של טורנטים כעבור מספר דקות, בערך7 דקות התוכנה עולה למאמץ של 50% וההורדה עצמה פשוט קופאת. אם אני לוחץ על הטורנט STOP ואז RESUME הוא פשוט ממשיך מאותה נקודה שהוא הפסיק אבל מתחבר לטראקרים מחדש ומתחיל ממהירות של 0. חשבתי שהבעיה היא בספק תקשורת שלי, בדקתי עם יוזר אחר של ספקית אחרת של גיסי ועדיין זה פעל אותו דבר. אמרתי אולי זה הראוטר שלי, נתקתי אותו והתחברתי רק עם המודם ועדיין אותה הבעיה. ואז אמרתי נראה לי הבעיה אצלי במחשב, בדקתי במחשב של אחותי את ההורדה וזה הוריד בכיף בלי בעיה. אז הבנתי שזה יכול להיות בעיית דרייברים. פירמטתי את המחשב ואז בדקתי את ההורדה בלי התקנה של דרייברים וזה פעל מצויין. אחרי כל התקנת דרייברים בדקתי את…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת גיבוי למחשב אני רוצה לגבות את כל המחשב שלי אני מחפש תוכנה שלא צריכה כונן דיסקטים ושאפשר לעשות boot לגיבוי ולעלות אותו ולשחזר את המחשב במידה והוינדוס לא עולה תודה

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  10. Started by coran,

את ההודעה הזו אני מקבל הרבה פעמים לא כל פעם ואני לא מבין מה לעשות משהו יודע מה לעשו? הויסטה הזה מתחיל לעצבן כמו שכולם אומרים תודה מראש רן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  11. Started by roy_BB,

יש לי תמונה שהיא קטנה...יש איזה דרך להגדיל אותה אבל לשמור על האיכות?או לפחות שהיא לא תרד הרבה בשביל שלא יראו פיקסלים כאלה שלא מיבנים כלום?? תודה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  12. האם יש תוכנה לדגום וידאו למחשב באופן שהחומר גלם יחתך בכל עצירת מצלמה? אח"ז אני צריך לערוך בפרימייר

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  13. יש לי כונן גדול חיצוני, ורציתי לפצל בו את השטח כדי לשים עליו מ.הפעלה נוספת, אז ראיתי את התוכנה הזאת..וכאן זה התחיל. הקצתי 10G מתוך 500G פנויים והתוכנה ביקשה לעשות הפעלה מחדש, אמרתי אוקי הגיוני. היא הפעילה את המחשב מחדש ואז הבנתי שעשיתי כנראה טעות... לקח לה מעל יום וחצי של עבודה !!! כדי לעשות את התהליך! הוא כל הזמן רשם "מעביר מידע", ועכשיו אני רואה שבכלל טעיתי כי התכוונתיל100G ואני חושש להפעיל אותה שוב :-[ מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול כן לפצל את הכונן אבל שלא יקח לי ימים לעשות את זה? תודה תודה תודה לעוזרים אני ממש מיואש :-\

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by eranRohatyn,

אני ברשת ביתית עם עוד מחשב ורציתי לגבות 20GB לשתף ולהעביר את הקבצים עד שאני יעשה פירמוט ויחזיר הכול בחזרה, אז שיתפתי, גררתי הכול לכונן שם וזה שוקל איזה 2KB.. איך אני עושה את זה נכון? יש לי רק כונן אחד C איך אני מגבה את כול הbookmarks הקוקיס והתוספים של firefox?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  15. Started by Guy King,

התקנתי את התוכנה הזאת וכשניסתי לראות בה סרט לא הצלחתי לשמוע סאונד. הורדתי AC3 והתקנתי אותו ובדקתי את ההגדרות של הקול במחשב (שמתי על עוצמה מירבית) ועדיין אין לי סאונד. איך ניתן לפתור את הבעיה?

16. ודרך אגב אני חייב לפרוץ רק עם אישור מהמשתמש שאליו אני רוצה לפרוץ ??????????????

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  17. Started by ElEmEnt,

אני התקנתי יותר נכון ניסיי להתקין לינוקס אחרי זה שהתקני אני מנסה לפתוח את הפרטישן מגיק וזה נותן לי את השגיאה הזו.. אחרי ניסיונות ללחוץ yes no כל מיני אפשריות כלום לא עזר.. אז מה השעשיתי זה התקנתי אותה מחדש.. ואז זה נתן לי את שגיאה הזו...

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  18. מאיפה אני יכול להוריד את דיסק התקנה של מדפסת HP 5150 כי הוא הלך לאיבוד. תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by intel suck,

במחשב השני שלי יש בלי סוף בעיות בהתחלה נפתחו לי בלי סוף חלונות של אקספלורר או פיירפוקס הם היו ריקים בגלל שהיה לי אנטי וירוס של נורטון עכשיו התקנתי INTERNET SECURITY של קספרסקי מצא לי 200 רוגלות וירוסים וסוסים טרוייאנים מחקתי עכשיו האינטרנט לא עובד כאילו רק דף הבית עובד וזהו אם אני כותב כתובת או מנסה לעבור אתר זה טוען שעה ואז כותב שהדף לא נמצא חוץ מזה שלווינדוס לוקח המון זמן להידלק והמון זמן להיכבות כמה לפעמים כמה שעות במחשב בן חצי שנה חייב עזרה דחוף תודה רבה

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by Chymes,

השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  21. שלום, זה עתה רכשתי מחשב חדש (Q9300, 9800GTX ZOLTAC,) עם mother board של asus p5nd וציפ סט של nvidia nforce משהו (זה חשוב?) בכל מקרה כאשר אני מקרין קבצי ווידאו שונים מתחילים להופיע בזמן רנדומלי קווים ירוקים על המסך. אפילו העבר משתנה לקווים מוזרים ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין. אני משתמש בשני מסכים. מסף למחשב ומסך לראות בו סרטים (lcd), וזה בדרך כלל מתחיל במסך שמקרין את הסרט. במסך השני לכאורה הכל בסדר למעט העכבר שמטשטש לחלוטין. אחרי מספר שניות הכל נתקע. אחרי ריסטר זה מסתדר לסדרה שתיים עד הפעם הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה? (הסרתי התקניתי דרייברים וקודקים)

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  22. Started by Shbd,

אני זקוק מאוד מאוד לתוכנת ועידה נוחה כזאת שיהיה לוח ציור משותף כמו ב- NETMEETING ושכמובן יהיה אפשר לדבר אחד עם השני. ניסיתי את ה- SHAREVIEW ל- WIN7 וזה ממש לא מה שאני צריך. יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  23. Started by אילן771,

שלום, כאשר אני מריצה AD-AWARE או כאשר AVG עושה סריקה, ולדעתי, כל מצב של סריקת המחשב שלי, המחשב נכבה ומאתחל את עצמו. כבר בדקתי את הספק, את חום המעבד, המאווררים עובדים, וכמו כן ניקיתי את כונן C, מלבד זה המחשב עובד בסדר. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכן? תודה, אילנה.

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שמקליטה אודיו ומוסיקה ממשחקים (מוסיקה ואודיו בלבד! ללא תמונה) יש כזאת?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  25. לי יש Plextor 40\12\40 וNero 5573 מה זה משנה מה תיהיה הגירסא יותר גבוהה או יותר נמוכה?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים