עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה לכל הרוחות עושים איתו? אני פותח אותו ולא יודע מה קורה אין אפשרות להירשם וגם אם אני רשום אין שום דבר וה-Cache שלו כל הזמן מתרוקן..... מישהו יכול להסביר ?

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  2. Started by Tanya,

בוקר טוב. אני מקווה שזה קשור לפה. ראיתי הרבה גרסאות שונות לאינטרנט... נדמה לי שלי יש את הגרסא הפשוטה... סרגל הכלים למעלה אפור רגיל והכל נראה מיושן.... ראיתי דברים ממש מעניינים ששם הסרגל כלים עובד אחרת וגם כשזה נטען, הפס למטה עובד שונה וזה נראה ממש טוב. מה אני צריכה לעשות בשביל לשפר את המראה של האינטרנט שלי? תודה וסליחה על הבורות.

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  3. Started by Big_Guy7,

יש לי אופיס 2007 בעברית.. הוא ננעל לי ולא נותן לי לעבוד בשום תוכנה (WORD, PP...) בגלל שהוא עבר את המגבלה של ה 30 יום. אני מנסה להסיר את התוכנה, ומקבל הודעה כזו " לתוכנית ההתקנה אין אפשרות להמשיך מפני שקובץ נדרש אינו זמין או פגום. הפעל את תוכנית ההתקנה שוב מהדיסק המקורי או ממיקום ההורדה ". דרך אגב, ניסיתי גם להפעיל את ההתקנה וקיבלתי את אותה ההודעה. מה לעשות??

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  4. שלום, אנחנו עובדים בפרוייקט שבו יש קומפרסור שעובד במשך 11 שעות ביום, ומופעל באופן מחזורי ע"י שעון שבת פרימיטבי. אנחנו צריכים לזהות הפסקת זרם חשמלי אל הקומפרסור כסיגנל של תוכנה. פתרון ראשוני היה שהתוכנה נפלה ממילא על הexception שנזרק בעקבות הפסקת העבודה - זה לא מספיק טוב, שכן זה לא נותן לנו לסגור את הדרייברים הרלוונטים, והתוכנית נופלת בצורה אלימה. השאלה המרכזית שלנו היא כזו: אנחנו עובדים עם UPS מדגם ADVICE PR750, שיושב אחרי השעון שבת. ומחפשים דרך לקבלת התראת תוכנה על הפסקת הזרם מספר דקות לפני הניתוק עצמו -על מנת שנוכל לסגור את התוכנה באופן עדין יותר. בנוסף, האם אתם מכירים דרך ליצירת קשר עם היצרן? תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  5. יש לי שני חלקים של סרט ואני רוצה לחבר אותם האודיו הוא AC3 והוידיאו הוא AVI בצורת קריעה של DVDRIP נ.ב איך מחברים כתוביות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  6. Started by VooDoo3,

היי אנשים , כבר הרבה זמן אני מחפש תוכנה לכיבוי המחשב בשעה מסויימת ... רצוי שהיא תהיה מאוד קלה ופשוטה , ותעבוד על Windows 98 . נ.ב. השתמשתי בחיפוש , ולא מצאתי כלום שיכול לעזור לי . :-\

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  7. מישהו יכול לחשוב על סיבה? גם נגן ה-FLASH וגם הדפדפן מעודכנים.

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by Kitt0s,

היי, טוב אז אני משתמש במנהל ההורדת FlashGet, ומשום מה הוא כל כמה זמן קורס (לא הצלחתי למצוא דפוס) והוא משאיר אחריו הרבה קבצי flashget-21E19020.rpt שבהן: הException בכולם זהה.. ניסיתי להסיר לחלוטין ולהתקין אך ללא הצלחה, למישהו זה אומר משהו (גוגל לא עזר..)

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by Moo^Moo,

מנהלים, זה לא וורז... נכנסתי לאתר של EJAY והורדתי את התוכנה, אבל יש בעיה בהתקנה, אז אני מחפש את התוכנה "בנרות..." בבקשה, PLZ, למי שיש או יודע מאיפה להשיג EJAY HIPHOP 4... אני אפילו יביא לאדם פנטיום 3 800...

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by .AloN,

היה לי פעם תוכנה שמרכזת בתוכה את כל החברות (פלאפון, סלקום ..) וניתן היה לשלוח SMSים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ? ???

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם התקנתי את מסנגר לייב ואחרי קצת חפירות מצאתי קובץ ששוקל 8 גיגה!!!!!!!!!!!!!!!! של מסנגר בשם SimilarityTable_2 מישהו יש לו מושג במה מדובר

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  12. Started by naor56,

חשבתי להכניס את הבעיה לבעיות תוכנה אבל לדעתי זה בעית חומרה. אני מנסה לצרוב שירים AUDIO CD זה מגיע ל-5 אחוז או 18 אחוז ושם נתקע , נראה כאילו מעביר נתונים אבל האחוזים לא עולים ואז פתאום או שהצריבה נכשלת והנרו כותב את זה או שאפילו פעם אחת המחשב עשה לעצמו ריסטרט מחדש מה שמצחיק שזה רק בצריבת AUDIO CD ואין לי מושג למה אני צורב קבצים כבדים וזה לא ככה. מה לעשות?? נ.ב ניסיתי 2 מדיות שונות ושירים שונים כל פעם וזה לא עזר[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 14:11:29 ניסיתי עכשיו תוכנה אחרת לצריבת שירים נטו ולא הצלחתי המחשב שוב נפל ועשה RESTART.הנה קובץ DUMP http://www.fileflyer.com/view/HBmOKAZ אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  13. Started by fenix21,

התקנתי את התוכנה 321 MKVPLAYER הורדתי CODEC וLAZYMAN אבל עדיין לא רואה את הריבוע האדום הקטן בצד השמאל של המסך בTASKBAR שדרכו הייתי מפעיל את התרגום... מישהו שמכיר את התוכנה יוכל לעזור אני כבר מת לראות סרטים במחשב החדש!!

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  14. שם התוכנה : Purchase x3Player מערכת הפעלה : win 7 64 bit תאור : נגן סרטים או מקודד ( לא יודע ) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שלום לכולם ! הורדתי ת'סרט Robin Hood 2010 [Eng.] Telesync Ac3 XviD-MAXSPEED מותקן לי במחשב מקודדים וכול מה שטוב ל WIN 7 וכשלוחצים להפעיל ת'סרט הוא מראה תקציר כזה מהסרט ואומר שאתה צריך לראות ת'סרט בתוכנה x3Player אפשר בבקשה תתוכנה הזאת כי מכול החיטוטים הגעתי לאתר התוכנה וזה עולה כסף :s05:

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  15. שלום לכולם, במשך השבועות האחרונים התנסתי בכמה תוכנות - תוספות,תוכנות עזר ועוד... יום אחד החלטתי!,אני יודע שיש סיכוי שאולי בעוד חודש אני אתקין את אותה תוכנה שכבר התקנתי והסתבר שהיא: דופקת את המחשב - מכל הבחינות! - מעיקה עליו,גורמת לנזקים שבלתי ניתנים להחזרה (חוץ משיחזור כמובן אך אם אתה משחזר זה גם מבטל לך את כל השמירות של אותו היום - וזה מעצבן!!!),בלתי ניתנות להסרה ועוד... אז מה החלטתי? - החלטתי שאני העשה רשימה,של כל התוכנות שהשתמשתי ונאלצתי להסיר אותם מכל סיבה שהיא. וכעט אני מעוניין לשתף אותכם בתוכנות שגרמו לנזקים או שסתם תוכנות שלא עושות כלום. התוכנות: Windows Media Encoder - לא באמת עושה תחנת טלוויזיה. Voice Changer Diamond - סתם מעוותת את הקל (למרות שזו תוכנה לשינוי ק…

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  16. Started by WhiteHaze,

הי הורדתי קובץ ZIP גדול באמיול ושניסיתי לפתוח אותו היה CRC Error, יש אפשרות לתקן את הטעות בקובץ באמיול בלי להוריד הכל מחדש? תודה

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. Started by lipa,

אומרים שזה משפר את המהירות של HD זה נכון יש למשיהו נסיון עם זה? תודה

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  18. Started by nadav1379,

אני רוצה לדעת איך אני יכול להמיר סרט dem ל avi או משהו שאפשר לראות במדיה פלייר אני משחק קנטר אני מקליט סרט אני עושה record demo אבל זה ב dem איך אני מעביר למשהו שיעבוד במדייה פלייר?

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by almog1620,

מחפש תוכנה פשוטה וקלה, למתחילים, לשליטה על מאווררי המחשב. מתאימה לווינדוס 7 תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  20. Started by raiman1,

יש לי office 2010 באנגלית. אפשר איכשהו לשנות את זה לעבירית?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  21. שלום, אשמח לקבל המלצה לתוכנה (גם בתשלום) המאפשרת גיבוי מחשב אישי באינטרט אולם בצורה ששומרת על פרטיות המידע. תודה

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  22. שלום לכולם הבעיה שלי היא כאשר אני מוריד עם תוכנה של טורנטים כעבור מספר דקות, בערך7 דקות התוכנה עולה למאמץ של 50% וההורדה עצמה פשוט קופאת. אם אני לוחץ על הטורנט STOP ואז RESUME הוא פשוט ממשיך מאותה נקודה שהוא הפסיק אבל מתחבר לטראקרים מחדש ומתחיל ממהירות של 0. חשבתי שהבעיה היא בספק תקשורת שלי, בדקתי עם יוזר אחר של ספקית אחרת של גיסי ועדיין זה פעל אותו דבר. אמרתי אולי זה הראוטר שלי, נתקתי אותו והתחברתי רק עם המודם ועדיין אותה הבעיה. ואז אמרתי נראה לי הבעיה אצלי במחשב, בדקתי במחשב של אחותי את ההורדה וזה הוריד בכיף בלי בעיה. אז הבנתי שזה יכול להיות בעיית דרייברים. פירמטתי את המחשב ואז בדקתי את ההורדה בלי התקנה של דרייברים וזה פעל מצויין. אחרי כל התקנת דרייברים בדקתי את…

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  23. יש לי שאלה. האם שאני סוגר את הEXPLORER.EXE דרך "סגירת תהליך" , האם זה יכול לגרום לבעיה כלשהי? בבקשה תשובה. ואם אפשר מהר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  24. יש לי בעיה בזמן האחרון בפיירפוקס, באינטרנט אקספלורר ובגוגל כרום והבעיה היא רק בפייסבוק. הבעיה היא שכאשר אני פותח את הצ'אט אני רואה רק חלק מהאנשים שמחוברים והחלק השני מופיעים בו כל מיני התראות מיידיות שמראות מה קורה בפייסבוק מי הגיב למי כל שניה. אני גם לא רואה למי יש ימי הולדת. אני לא יודע למה זה קורה אבל לא ניסיתי להתקין מחדש את הדפדפנים. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים