תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקת ביצועי המחשב?[br]פורסם בתאריך: 12.03.2008 בשעה 22:30:56 מישהו מכיר תוכנה לבדיקת טמפרטורת המעבדתוכנה שפועלת ברקע וניתן יהיה לראות גרף של ההתחממות לאחר שיצאתי מהמשחק
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי חבר שאני מעוניין להעביר לו קובץ רק באיי סי קיו הוא מצליח להעביר לי קבצים בכיף אבל אני לא מצליח להעביר לו קבצים :'( :'( :'( הכי מוזר בכל הקטע הזה זה שהבעיה היא רק איתו עם אחרים אין לי בעיות בשליחת קבצים- רק עם הילד הזה... מישהו יכול להסביר לי מה הסיבה ואיך לפתור אותה?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם Windows XP SP3 יש לי לוח אם של GIGABYTE ועליו REALTEK ALC888 אני מצליח לשמוע 5.1 דרך כל התוכנות (winamp, wmp, VLC player, BSPLAYER וכו') אך כאשר גולש באתרים דרך כל BROWSER (IE, FIREFOX, CHROME ) אני שומע אך ורק סטריאו !!! כל ההגדרות ב WINDOWS וב REALTEK מוגדרות ל 5.1. האם מישהו מכיר את הבעיה הזאת ? תודה מראש, דימה
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי. ככתוב, מבקש המלצה לתוכנת השתלטות מרחוק, עם כמה שפחות תקיעות (היחידה שאני מכיר היא ה RDP של win) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב כבן 10 חודשים מחברת Lenovo ושמו N100 דגם 3000. בחיים פירמטתי הרבה מחשבים נייחים. עליי לדעת האם הפירמוט במשחב נייד מתבצע באותה צורה: הגדרת הבוט לקלוט קודם את הכונן, להכניס דיסק XP ולהתחיל להתקין. במחשב אצלי יש תוכנות שהגיעו עם המחשב (שהגיע עם מערכת XP) כגון תוכנת האנטי וירוס שקיבלתי במתנה בקנייה וכמו כן התוכנה של קורא טביעות האצבע של המחשב. וגם תוכנה שנקראת Lenovo Care. מחכה לתשובה בתודה הוספה: אם אני אקנה ויסטה, ואבחר בשדרוג מ XP לויסטה במקום התקנה חדשה, כל התוכנות והקבצים יישארו?
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רב! כשאני רוצה להתקין IE 8 (ע"י עדכונים אוטומטים) כתוב שאני צריך קודם להוריד עדכונים עבור IE 8 ואז כשאני מאשר להוריד הוא מתחיל להוריד ואז אחרי שההורדה הסתיימה (אני חושב שהסתיימה כי יש V ליד השלב של ההורדה) הוא עובר בשניה אחת את כל השלבים ביחד (הוא מסמן X ליד השלב של בדיקת תוכנות זדוניות וגם ליד התקנת IE 8 ומסמן V ליד התקנת עדכונים) ואז הוא מסיים התקנה (בצורה מסודרת) והחלון נסגר לבד וכמובן שעדיין לא הותקן IE 8. מה עושים? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין לראשונה חלונות 7 אולטימייט 64 ביט שרכשתי. זו פעם ראשונה שלי עם חלונות 7 ועם 64 ביט, אז רציתי להתייעץ אתכם איזה אנטי וירוס (חינמי) כדאי לי להתקין. קראתי הרבה ברשת, וכל פעם ממליצים על משהו אחר, הרבה אנשים אוהבים את Avira, יש כאלה שאת AVG ויש שדווקא את Avast. שמתי לב שלאף אחת מהתוכנות אין גרסת 64 ביט...חבל. איזה אנטי וירוס כדאי להתקין ואם אפשר לדעת למה ? המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש ב vlc בכדי לצפות בסרטים שהם HDTV אשר הם בפורמט mkv ורציתי לדעת איזה עוד נגנים תומכים בפורמט הנל. תודה ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפי הrelease notes שפורסם באתר, הבנתי שאפשר להפעיל את התוכנה רק על לינוקס. אם זה כך אז זה מינוס רציני בתוכנה... אם אני טועה אז בבקשה תקנו אותי (כי אני מקווה מאוד שאני טועה)
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי התוכנה הזאת (מקורית כמובן) ובחודשים האחרונים, כשאני לוחץ על סמל התוכנה, היא לא עובדת. ניסיתי להתקין במחשב אחר וגם, אותו דבר, כאילו התוכנה לא מגיבה ללחיצה (כל שאר הדברים עובדים כרגיל) רציתי לדעת אם למישהו יצא להיתקל בתופעה הזאת ואם יש לכם רעיון לפתרון הבעיה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
התקנתי את התוכנה 321 MKVPLAYER הורדתי CODEC וLAZYMAN אבל עדיין לא רואה את הריבוע האדום הקטן בצד השמאל של המסך בTASKBAR שדרכו הייתי מפעיל את התרגום... מישהו שמכיר את התוכנה יוכל לעזור אני כבר מת לראות סרטים במחשב החדש!!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן ואני רוצה להשתמש במסך שלו אני מחפש תוכנה כמו מקסיויסטה רק חינמית
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי פול התקני USB בבית ואפחד לא עשה לי את הבעיה הזאת.. כבר חצי שנה אחרי הפירמוט האחרון, ופתאום MP4 וכרטיס זיכרון חדש (עם מתאם) לא נותנים לי. לא מקדימה ולא מאחורה.. ניסיתי את הupload driver והuninstell וכל זה לא עובד.. למישהו יש פיתרון הגיוני? ויכול בבקשה להסביר לי כמו נכה למה למשל למצב בטוח אין לי מושג איך עוברים.. תוןדה!!!
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפני כחודש המחשב(של חבר שלי) הפסיק להיכנס לשומר מסך, אחרי עדכון דרייברים הבעיה נפתרה באופן חלקי. המחשב ניכנס לשומר מסך אך לא ניכבה אחרי הזמן המוגדר. ניסיתי לעשות הכל ואני לא מצליח לסדר את הבעיה. (אם זה לא הפורום המתאים, אז תעבירו את הת'רד. אני לא כל כך הבנתי כי זה קשור לתוכנה ואולי גם לחומרה). אם זה משנה, המפרט: Intel Pentium E2200 Gigabyte G31M-S2L Qimonda DDR2 2GB NVIDIA GeForce 9400GT 1GB אם צריך גם את הספק, אז תגידו ואני יבדוק. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אחי מנסה לעבוד אם פוטושופ אבל לא רואים את התמונה רק שהוא מזיז את החלון רואים אבל שהוא מפסיק היא נעלמת מה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב אני מנסה למחוק את התוכנה דרך control panel -> remove hardware.. ומה שאני מקבל זה - http://img197.imageshack.us/i/physx.jpg/ אני משתמש ב WINDOWS 7 יש למישהו ראיון איך אני מוחק את ה PHUSX הזה?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי office 2010 באנגלית. אפשר איכשהו לשנות את זה לעבירית?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? תשמעו יש לי כרטיס רשת של EDIMAX וחיפשתי בכל מקום ולא מצאתי דרייבר .. הכרטיס רשת הוא : EDIMAX IEEE 802.11G TURBO MODE EW-7128G WIRELESS LAN PCI CARD אם מצאתם דרייבר, בבקשה תוודאו שהוא בהתקנה תודה רבה, דרך אגב אני חדש :]
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש תוכנה חזקה להמרת WMV ל- AVI רכשתי רישיון ל-WINAVI אבל התוכנה הזו קורסת כל הזמן, וכבר "נשבר" לי ממנה. ניסיתי את גרסת הניסיון של allok wmv_converter , אבל אחרי ההמרה יש ירידה ניכרת באיכות בהשוואה לקובץ המקור. לכן רציתי לבקש אם תוכלו להמליץ על תוכנה איכותית שתבצע את ההמרה, עד כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות המקור. הצצתי ברשימת התוכנות שבדביק, אבל אני לא יודע איזה מהן היא המתאימה ביותר, ואולי יש תוכנות אחרות שלא נכללות ברשימה. אגב, אין לי בעיה שהתוכנה לא תהיה חופשית, אבל אם כבר לשלם כסף, אז עדיף תוכנה שתוכל לבצע המרות איכותיות בין כל הפורמטים השונים, ולא רק WMV ל- AVI תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום רב .. אני מחשב תוכנה אשר אחרי מספר ימים תעשה לי רסטר למחשב,(תכבה ותדליק אותו). פשוט זה מחשב שאני לא עובד איתו והוא נמצא במקום בעיתי לגישה,זה מחשב של מצלמות אבטחה.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נתחיל, קניתי מחשב חדש, אני משתמש ב XP+SP2 במחשב הקודם היה לי 98 וקאזה עבדה מצוין בנוכחי היא פשוט לא מתחברת...תקועה על connecting ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר בדקתי 3 גירסאות של קאזה לייט..למישהו יש רעיון? השאלה השניה שלי: בווינדוס 98 נהגתי לנעול את המחשב עם השומר מסך + סיסמא איך אני עושה משהו דומה כאן?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח DFI 662tmg ואני לא מוצא תדיסק שלי והאתר של DFI לא עולה לי :-[ מה לעשות אנשים הצלחתי להתקין רק את כרטיס קול וזהו מישהו ?.... עם מישהו יכול להגיד לי מאיפה להוריד דרייברים חוץ מהאתר שלהם ?
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-