תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כמה תכונות אשר אינן תומכות בשפה העברית, לא ניתן לכתוב או לקרוא את העברית ובמקום עברית היא מציגה ג'יבריש. אני מעוניין לדעת האם ישנה אפשרות להוסיף תמיכה בעברית, ע"י עריכה של קבצי ההפעלה של התוכנה או דרך כל אפשרית אחרת. I HAVE SPOKEN
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנת גרפיקה שבה אני יוכל להגדיל תמונה אך שהפקסלים שלה לא יגדלו אלה ישארו במצבם הנוכחי ורק התמונה תגדל ושהתמונה לא תראה מטושטש או שהפקסלים יהיו ענקיים אני מאוד מקווה שתמצאו וגם אם לא אז בכל מקרה תודה. תודה מראש VIP
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מה לכל הרוחות עושים איתו? אני פותח אותו ולא יודע מה קורה אין אפשרות להירשם וגם אם אני רשום אין שום דבר וה-Cache שלו כל הזמן מתרוקן..... מישהו יכול להסביר ?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
מדובר על WINDOWS 2000 PRO. לא לגעת בתוכנה הזאת, הייתה לי את גרסת PRO ואת ניקוי הREGISTERY היא עשתה בסדר, וגם את הניקוי של הTEMP וCACHE של האינטרנט, אפילו הPOPUP BLOCKER עבד סביר ביותר. אחרי זה, ניקוי של קבצים שכביכול "לא צריכים" "טפילים" או קבצי TMP\TEMP אחרי הפעולה הזאת של מחיקות ואיחוי שבא ביחד, פשוט זה דפק את כל הDIRECTORIES לזיכרון ולVIRTUAL MEMORY כי זה מחק קבצי MEMORY DUMP נחוצים, ועוד כל מיני. למזלי ניסיתי לתקן עם RECOVERY של כל הקבצים שזה מחק וסידור, שזה גם, פעל רק דרך SAFE MODE כי רגיל הWIN לא עלה. תאמינו לי מזל, תוכנה עם טעות בסיסית. תאמינו לי עדיף תוכנות קטנות שדואגות רק למשהו מסויים כמו תוכנות ניהול REGISTERY ומציאת SPYWARES... (או לבד, ממליץ לא להתעסק אם לא …
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם עדיין diskeeper הכי טובה?
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
להגיד לכל תוכנה רוחב פס שבו היא תוכל להשתמש.. ושהתוכנה גם תבדוק כל תוכנה בכמה מהרוחב פס היא משתמשת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי ATI Readon 1950 שתומך בAVIVO. רציתי לדעת איזו תוכנה אני צריך כדי לראות טלויזיה במחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אחר צהריים טובים. יש לי בעיה עם כל הדפדפנים והבעיה היא בקודים, כשאני כותב משהו ושם עליו צבע או מדגיש, זה מה שמופיע לי: אמנם זה נראה ככה, אך לאחר שאני שולח את אותה התגובה, זה מופיע כמו שזה אמור להיות. ראו: חבר'ה, אני חייב תשובה הגיונית לזה, משום שזה מתרחש בכל הדפדפנים שאותם ניסיתי (IE9, FIREFOX, GOOGLE CHROME). אם תוכלו להסביר לי כיצד לשנות את זה בכדי שהקודים אינם יופיעו גם לפני השליחה, אני אשמח מאוד. נ.ב - במידה ופתחתי את הנושא במקום הלא נכון, אבקש שתעבירו לי אותו. תודה והמשך יום נעים.
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מכירים אתר שמוריד מיוטיוב מבלי להוריד את איכות התמונה ?
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את התוכנה Emsisoft Anti-Malware על WIN 7 64BIT הכול עובד מצויין,רק הבעיה היא שכאשר אני עושה איתחול למחשב הווינדוס עולה וכאשר אני מכניס את הסיסמה המסך נהיה שחור והוא לא ניכנס לווינדוס. ולאחר מכאן אני נאלץ להסיר את התוכנה דרך "מצב בטוח" ואז הווינדוס בסדר גמור,השאלה שלי למה זה קורה?למה אחרי התקנת התוכנה הווינדוס לא עולה כמו שצריך? אני רוצה להמשיך להשתמש בתוכנה הזאת מה עושים? בתודה.
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי שלום אני מקבל הודעת שגיאה the operation timed out לאחר כדקה שתיים שאני מוריד קובץ. מדובר על אקספלורר 8 כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מבקש המלצה לתוכנה חינמית טובה שביכולתה לאחד מספר קבצי וידאו לקובץ אחד. (קבצים מאותה איכות שמע וקול). אם אין חינמית ראוייה, אשמח להמלצה על אחת בתשלום. תודה
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אין לי מושג לאיזה פורום זה מתאים אז כתבתי פה. בשבוע האחרון כל דבר שקצת מעמיס על המחשב יוצר תקיעות והפרעות בקול זה קורה אפילו בגלילה מטה או מעלה בYNET או קבצי PDF ובמשחקים שעבדו חלק קודם יש FPS נמוך. בדקתי אם יש וירוסים, עידכנתי דרייברים אבל כלום לא עזר, אפילו פירמטתי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך לעצב מארז ואני רוצה תוכנה פשוטה וקלה לעיצוב אם אפשר אז גם לבנות את המארז ב3D (חוץ מפוטושופ)
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
(זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך …
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלו לכולם יש לי איזה הסרט שנמצא בפורמט של 16/9 אני מעוניין להעביר אותו או לקונברט אותו לפורמט של 4/3 רגיל איזו תוכנה קלה פשוטה ויעילה עלי להשתמש! ברשותי יש את הנרו החדש ביותר! או אולי תוכנה אחרת שאתם צצליצים
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להפוך אימג צרוב של דמות לפסל מאבן וקצת מתפורר עם מישהו יודע, או שיש איזה תתוריאל אני ממש אשמח תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היי הורדתי קבצי RAR שלא היו אמורים להיות מוגנים מ-RAPIDSHARE אולם בזמן שאני מנסה לפתוח את קבצי ה-RAR הדחוסים ,אני נידרש להכניס קוד. אולם לא מצאתי שום אזכור לדרישה כזו טרם שהתחלתי להוריד את הקבצים. האם יש דרך כלשהיא שתאפשר בכל זאת לפתוח את הקבצים הללו
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכם ומועדים לשמחה. התקנתי במחשב שלי גרסת 64 ביט של חלונות 7, ולאחר מכן ניסיתי להתקין עליה את חומת האש של 'סנבלט' ('קריו' בעבר) שאליה אני רגיל, אלא שזה לא מצא חן בעיני מערכת ההפעלה, מאחר וזו חומת אש בארכיטקטורת 32 ביט. במהלך חיפוש ברשת, מצאתי את החלופות שלהלן (כולן אמורות להתאים למערכת 64 ביט): * 'קומודו' * 'לאווה-סופט' * זון אלרם * קספרסקי * PC tools firewall plus במה כדאי לבחור (ומדוע)? האם יש עוד 'חומות' (פרט לזו המובנית בחלונות) שוות שאני לא מודע לקיומן? תודה!
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שהיא אקולייזר שמשפיעה על כל התוכנות במחשב, אם זה BSplayer / WMP /WINAMP וכו' כי אני לא מרוצה מהאקולייזר שיש בתוכנות הנ"ל במיוחד של BS ומדיה פלייר. האקולייזר הכי טוב שיצא לי להשתמש בו הוא של foobar2000 אבל אני לא הכי אוהב את הממשק שלו וגם אני צריך את האקולייזר לסרטים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ה Orbitdownloader שמור לי רק את האייקונים, מישהו יכול להמליץ על משהו ? תודה מראש לכל העונים....
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 7 והמדיה פלייר שמתלווה אליו... המדיה פלייר מנגן קבצי HD מצויין!! יותר טוב מVLC וגם ממדיה פלייר קלאסיק.. הבעיה היחידה היא שאני לא שומע אודיו. בעבר היה לי בעיה כזו ב VLC אבל שינוי הגדרות קל והסתדרתי.. אבל עכשיו אני מחפש הגדרות של האודיו במדיה פלייר ולא מצליח לפתור את הבעיה.. יש למשהו פתרון ? אגב מותקנת אצלי חבילת הקודקים CCCP המעודכנת...
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
יש לי באתר כפטור עם הפקודה geturl והוא פותח חלון קטן אני רוצה שהוא יפתח על כל המסך האם מישהוא יודע איך לעשות זאת בפשטות?? תודב מראש
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-