תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה,כמה שיותר פשוטה,אשר מאפשרת "לחתוך" קטע מסרט. הכוונה היא שאם יש לי סרט של 50 דקות,אבל אני רוצה לשמור כסרט נפרד רק את הקטע שבין 20 דקות ל23 דקות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
למקרה שאני ירצה לפרמט
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם יש לכם תוכנה הנקראת Memtest86 3.0 אני חיפשתי באינטרנט ואין אותה בכלל :-\ האם מישהו יכול לשלוח לי אותה ב E_MAIL :hi: ה E-MAIL תודה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תגובות יתקבלו בברכה... זו עבודה שניה שלי בפוטושופ סה"כ... לדעתי יצא לי ממש יפה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
קרתה טעות קטנה , בטעות נמחק קובץ גדול שהגיע לאחוז גבוה בהורדה, אבל למעשה בטעות מחקתי את הקובץ. יש אפשרות "להציל" את הקובץ? שימשיך מאיפה שהפסיק? למרות המחיקה!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
יש תוכנה שהופכת דיויקס לוי סי די אבל מהירה ? והכי חשוב שלא תהיה nero
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות היום format אבל יש לי מספר גדול של קבצים גדולים שאני לא יכול לצרוב אותך ... איך אני יכול לשמור את הקבצים האלה בזיכרון ולא לפרמט גם אותם ... האם יש תוכנה לזה אם כן מה היא ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קיבלתי תמונות באיכות של מצלמת פלפון אני רוצה לשפר את האיכות כי אני לא מבין כמה דברים בתמונה(TEXT) יש כזאת תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מי חבר כרטיס טלויזיה שהוא לא יודע איפה הדריבר שלו יש עלו מדבקה שכתוב ככה m205 pro
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי במקודדים של k lite ו מגה קודק. אבל זה נותן לי בחלק מהקבצים שגיאה ולא מפעיל אותם. יש למישהו מקודדים טובים שמפעילים את כל סוגי הקבצים? בלי בעיות.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
באתרים רבים שמציעים סרטונים כמו כתבות בynet הפיירפוקס לא מנגן אותם ומציע לי להוריד פלאג שיטפל בבעיה אבל כשאני מוריד את הפלאג הווינדוס לא מזהה את הקובץ ועל מנת להפעילו דרושה לי חבילת sp1 בxp וכמו כן גם windows media player מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
חברים בטעות עשיתי פורמט למחיצה לא נכונה מישהו יודע אם יש איזה תוכנה שאני יוכל לשחזר את מה שהיה לי על אותה מחיצה? אם מישהו מכיר דרך לעשות זאת בלי תוכנה גם טוב?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
למי שיש ניק בעברית מופיע סימני שאלה במקום עברית איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום היתקנתי פיירפוקס גירסה חדשה 52.0.1, אני ניכנס לאתר יד 2. ורושם אימייל ואח"כ לפני שמקישים סיסמה יש הודעה קטנה מזהירה אותי שזה לא מאובטח. צילמתי תמונה. חלק אתרים מאובטח וחלק אתרים לא מאובטח. מה קורה לדפדפן פיירפוקס חדש? משהו לא בסדר דפדפן פיירפוקס. מישהו יעיר את חברה פיירפוקס שיסדרו את אבטחה באינטרנט. אני עשיתי איפוס דפדפן לא עזר עשיתי סריקה וירוסים נימצא נקי עשיתי סריקה Malwarebytes נימצא נקי. מה יכול להיות תקלה אבטחה בדפדפן פיירפוקס, מי האשם דפדפן פיירפוקס או האתרים אלה? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אולימפוס 765UZ פוטושופ LEVELS TOOL קרופ מקורי. ^^גודל דסקטופ
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש מחשב, הטכנאי עשה לו פרמוט ולא התקין דרייברים ולכן הוא כעת לא יכול לשמוע מוסיקה שאלתי אותו על הלוח שלו, הוא אמר שיש לו של GIGABYTE איזה דגם? הוא לא יודע, הוא גם לא יודע אנגלית (אפילו לקרוא). איך אני יכול לעזור לו למצוא את הדרייבר לכרטיס קול בלי EVEREST וכאלה. אלא משהו פשוט, שאני ישלח לו את הדרייבר והוא יתקין. יש איזשהו דרייבר שמתאים להכול או משהו כזה? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום.. האם התוכנת הזו עובדת עם WIN2000? ואם כן מדוע תמיד שאני מנסה לשחזר את המערכת הוא רושם לי CORRUPT ARCHIVE? בדקתי את הדיסק גיבוי אין עליו שריטה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקבל עזרה בהורדת תוכנה להמרת קבצי AVI לקבצי mpeg2 חשוב שהתוכנה תהיה מלאה ולא trial תודה רבה, איציק תמר.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מה ייקרה אני אני אדחס את הכונן לפי האפשרות הראשונה? פתאום יתווספו 3GB? והאם המידע הנוכחי שקיים על הכונן עכשיו עדיין יהיה זמין כמו שהו זמין עכשיו? יש לי על המחשב הנוכחי הארדיסק אחד שמחולק לשתי כוננים, ורק את אחד מהם אני יכול לדחוס, למה?
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי! אבקש את עזרתכם במציאת כל הדרייברים למחשב נייד מסוג dell 600 m inspiron אני חושב שזה on-bord המון תודה!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנת rainlendar בתור לוח שנה ופגישות הבעיה שלא מצוין בו חגים האם יש אפשרות להוסיף חגים? או קיים תוכנה שמופיע בה החגים ויושבת על הדסקטופ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש בדפדפן פיירפוקס בגירסא האחרונה שלו ויש לי בעיה באתר ספורט 5. יש כתבות שאני נכנס אליהן וזה פשוט לא מראה לי אותן על כל המסך וזה מזיז אותן לצד שמאל ואני רואה רק חצי כתבה בקושי. מה הבעיה? ניסיתי התקנה מחדש של הדפדפן ולא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-