עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by yossia23,

שלום חברים איזה חבילת אבטחה היא הכי טובה למחשב? קספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 או 7? AVIRA? NOD? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אח שלי קנה מחשב כזה וזה המסך הרחב הראשון שהוא נתקל בו במחשבים... עכשיו, הרזולוציה הטבעית של המסך הינה 1680 x 1050 אם אני לא טועה אך זה ממש קטן ולא קריא לכן רזולוציות יותר ריאליות כמו 1280 על 800 נתבקשו אך הפונטים לא חדים וזה לא נוח לקריאה ... השאלה היא מה עושים, האם יש דרך להנות מכל העולמות? גם רזולוציה חדה ופונטים גדולים או פונטים חדים ברזולוציה נמוכה אשמח להבהרות בנושא...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני ממש צריך עזרה בסינכרון תיקיות בעזרת Robocopy או xcopy. יש לי שני כוננים שאני צריך לסנכרן בניהם לפי הלוגיקה הבאה : - מכונן המקור להעביר קבצים שחסרים בכונן היעד. - אם יש תיקיה שקיימת במקור ולא קיימת ביעד - לא להעביר אותה. - העץ בשני הכוננים זהה ומסובך (הרבה תתי תיקיות) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by ali_baba,

שלום.ברשותי מחשב חדש והתקנתי עליו את נרו אקספרס 7 . אני רוצה לצרוב דיסק,ואני מחפש את אופציית הורדת מהירות הצריבה יכול להיות שלא קיים ?? חיפשתי בכל התוכנה ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  6. יש אפשרות לראות כמה אחוזים הגיע קובץ שאני שולח/נשלח מicq גירסה 6 ?

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  7. Started by nati86,

שלום לכולם, רכשתי היום רדיו דיסק MP3 USB של PREMIER והתאכזבתי שאי אפשר לבחור קבצי MP3 לפי תיקיות. הרדיו דיסק מסדר את השירים לפי התיקיות אבל הוא רואה בכולם כתיקייה אחת, וניתן לדלג כל פעם מקובץ לקובץ או בקפיצות של 10 קבצים. אני מחפש תוכנה שתוכל לארגן לי את הקבצים ע"י מיספור לדוג': 01-אייל גולן - חלומות . 02-אייל גולן - בלעדייך. ובמידה ואשחיל כמה קבצים בתוך הרשימה היא אוטומאטית תמספר מחדש בהתחשב לקבצים שצורפו. תודה מראש לכל העוזרים. נ.ב לפי שאתם קונים רדיו דיסק MP3 (כולם כבר באים ככה) תוודאו שיש אפשרות של browsing מתיקיות, אני חשבתי שזה מובן מאליו.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  8. שלום לכולם, התקנתי לא מזמן את הויסטה והכל עובד טוב ויפה חוץ מהמדפסת. הורדתי את הדרייברים מהאתר של החברה והם כביכול מותאמים לויסטה אך מישום מה המדפסת לא מגיבה או שהיא עושה מן רעש של כאילו שהיא עומדת להדפיס אך היא לא מדפיסה. המדפסת היא Canon i860. מישהו במקרה יודע מה הבעיה או שהוא נתקל בה ויודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  10. Started by matizami,

לאחרונה, יותר מדי פעמים הוינאנמפ תוקע לי את המחשב. שאני מפעיל אותו יש את הנורה שהמחשב "חושב" והיא לא נכבת גם שאני סוגר את הוינאמפ. במצב כזה עדיין מופיע לי וינאמפ במנהל משימות->תהליכים. אם אני מנסה לפתוח תיקייה, אקספלורר, כלום לא עובד. רק ריסט מהכפתור. התקנתי גירסה חדשה יותר של וינאמפ וזה עדיין קורה. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  11. היי חברים, אני מעוניין להכין לחברה שלי תוספת צנועה למתנת יום ההולדת, יש לי תמונה שלה נשענת עם מעקה של גשר ואני רוצה לקחת את התמונה הזו ולשלב אותה עם תמונה של פורש, כך שיראה שהיא נשענת על מכסה המנוע של הפורש, אבל חשוב לי שהעיצוב יראה אמין ממש כאילו מדובר בתמונה מקורית. יש מישהו שיהיה מוכן לעזור לי בכך ?

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  12. המדיה פלייר וגם נגן הקריסטל לא עומדים במשימה, הצבע נמרח.. יש המלצות??

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sigma,

האם אתר אינטרנט יכול להעביר נזוקות ( וירוסים , רוגולות וכ"ו ) למחשב מוגן ( firewaii + אנטיוירוס) , למרות , שלא מבצעים הורדת קבצים באתר ?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by avivlyaviv,

אני צריך עזרה תעצבו לי לוגו ללהקה שלי... DIABOLIC לפי דעתי כדאי לשם את השם ואז מתח למעלה בין הכתוב להוסיף איזה גולגלת ורקע שחור... אבל אם יש לך רעיון אחר אז בקשה.. תודה מראש :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  15. ידידה שלי שלחה לי קישור לאיזה אתר, ובכתובת היה כתוב את שמה הפרטי ואת שם המשפחה שלה, ככה שהאמנתי לזה..כנראה שזה וירוס http://noa_reis.partypicz.info** בלי הכוכבית כמובן. איך אני מסיר את זה מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Vertax,

שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה. אני עכשיו עובד על בניית אתר בפלאש. אני עובד בפלאש משולב עם HTML כך שהדף מחולק לשני חלקים ( בפריימסט ) אחד לתפריט, ואחד לתוכן. בקיצור, אני צריך כשאני לוחץ על כפתור כלשהו בתפריט ( שמעוצב בפלאש ) יפתח לי הדף בחלקו השני של גיליון הHTML, כתבתי באקשן סקריפט של הכפתור את שם הדף, וב Target כתבתי " body " שזה השם שנתתי לחלק בפריימסט שבו רציתי שהעמוד יפתח. הבעיה היא שכשאני נכנס לעמוד הראשי שלי ולוחץ על הכפתור, נפתח לי דף חדש... הנה תמונה של מה שכתבתי: http://aycu26.webshots.com/image/507...2941887_rs.jpg והנה מה שכתבתי בקובץ HTML: מה צריך לעשות ? בכל המדריכים שקראתי אמרו לי לעשות את זה וזה לא עבד... בתודה, תומר. ד"א, כתבתי את הנושא הזה פה כי…

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. שלום לכל התותחים ! בד"כ כאשר אני נתקל בקבצים שלא ניתנים להורדה אלא רק לשמיעה בלבד אני "מטפל" בהם בעזרת FlashGet או BitCommet או בתוכנות להעתקת אתרים כמו HTTTRACK או OFFLINE EXPLORER. הפעם אני נתקל בשרת עקשן ששום תוכנה מהתוכנות הנ"ל לא הצליחה לטפל בו. זה הקישור לקובץ: http://www.esnips.com/doc/363594e9-2d87-4587-ad09-d29f88a4872d/he-10/?widget=flash_player_chello

18. שלום לכולם..! אני צריך תוכנת התקנת למדפסת hp 640c מי שיכול לעלות לכאן קישור או משהו בכיף..! תודה מראש לעוזרים..! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. http://video.stumbleupon.com/#p=qrgbq6xrjr

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by lordgod,

שאני עושה layer חדש + שקיפות ואני מצייר עליו משהו או שם עליו תמונה , אני פותח layer עם אותם מאפיינים .. הבעיה שכאשר אני מזיז layer אני מגלה שהרקע שלו לבן ולא שקוף כמו שבחרתי ! אשמח לפתרון

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. לאחרונה תמיד שאני צופה בסרטונים ביוטיוב שאני מחפש,ולא בלינקים או דרך אתר(בהם עובד מצויין),הסרט לא עולה ואם כן אז לאט מאוד(סרטון של 5 דקות לוקח כשעה להטען) ממה זה נובע ? (אין לי ספיוורים ווירוסים)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by subarel,

שאלה דיי פשוטה, חבר שקונה מחשב לעריכה גרפית ב 3d max ואני לא יודע אם להמליץ לו על Q6600 או לחסוך קצת כסף ולקחת E8200. לא מכיר את התוכנה.. האם היא תומכת בריבוי ליבות והאם היא מנצלת אותם?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  23. Started by xxdragonxx,

לא היו לי חלונות קופצים עד לא מזמן עכשיו שאני פותח את האקספלורר אפילו על גוגל ומחכה כמה דקות יש איזה 3 חלונות שלא קשורים.. איך מסדרים את זה? בלי תוכנה כי לפני כן לא היה לי חלונות קופצים ולא השתמשתי בתוכנה

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  24. עד שהשגתי אותה לויסטה שעות בעזרת מישהו מהפורום בשם אודי יש לי אותה בעיה אבל הצלחתי לראות בה טלויזה אבל הצבעים הכל ירוק כל מי שיכול לעזור אני יודה לו נורא

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  25. נניח שאני מוחק איזה אתר משם אז אחרי כמה שניות הוא חוזר משהו ממש מוזר אני אשכרה מרוקן ת'סל מיחזור עם הקובץ שמחקתי לפני 3 שניות ואז הוא פשוט חוזר לשם בנתיים זה קרה לי רק באתרי הורדות megaupload ו-rapidshare יש מצב שזה קורה בגלל שהתקנתי Firefox ?

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים