תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מוריד משהו גדול מביטורנט של כמה גי'גות חייב תמיד להיות לפחות קובץ אחד פגום שם... ניסתי כמה מודים של ביטורנט ובהכל זה חוזר הבעיה היא שאני לא יכול להוריד שוב רק את הקובץ הפגום אלה את הכל מחדש [ד"א יש מקום שאני יכול להוריד חלק ספציפי ולא תמיד את הכל ?( חוץ מ FTP)] ואני עוד מוריד את זה מאתרים סגורים ... באימיול היה לוקח יותר זמן אבל לפחות היתי יודע שזה יעבוד בסופו של דבר למישהו יש מושג איפה הבעיה ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.afternapster.com/# http://www.zeropaid.com/
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שיש לו בעיה במחשב. הדיסק הקשיח שלו מחולק לשתי מחיצות: C וD. מחיצה C למערכת ההפעלה, ומחיצה D לקבצים. יום בהיר אחד, מערכת ההפעלה פשוט לא מזהה את כונן D. הוא אמר לי שהביוס מזהה את מחיצה D (אין לי מושג למה הוא התכוון, ונראה לי שהוא גם לא ממש יודע). בקיצור, השאלה היא איזו תוכנה יכולה לשחזר את מחיצה D (ככל הנראה, רק הheader נפגע והקבצים עצמם לא נפגעו). תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי כל פעם ששלחתי לחבר דף אינטרנט הכל היה בסדר אבל לאחרונה במקום שיפתח האוטלוק אקספרס נפתח ה - מיקרוסופט אופיס האוטלוק ואין לי מושג איך עובדים איתו (בגלל שזה בכלל לא שולח לי מיילים משום מה). אז בקיצור, איך אני מחזיר את האופציה הקודמת שיפתח לי את האוטלוק אקספרס? בתודה רבה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד דברים במירק לאחר כמה זמן קורה הדבר הבא DCC Get of ******** from X timed out וזה משגע אותי ! אני שם הורדות לכל הלילה ומגלה שהם נסגרו תוך שעה. יש לי אינטרנט כבלים 750
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
העניין הוא כזה - אני מעוניין לשפר את האנגלית שלי וכפועל יוצא של זה אני רואה סרטים עם תרגום. אני מעוניין להעתיק את הכתוביות (של המילים באנגלית ושל הפירוש שלהם בעברית) לקובץ וורד כדי שאוכל לתרגל גם כאשר אני לא מול המחשב. האם יש איזה תוכנה שתאפשר לי לבצע "העתק - הדבק" על המלל מתוך הסרט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello I'm having trouble with my computer. He wont start up in normal mode Because of Boot\Memtest.exe he tells me to insert vista recovery disc and i did and i did the recovery and nothing helped.. what can i do? (the English is because the safe mode) thanks.
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בIE לא עבד לי הVIDEO בכמה אתרים כמו WALLA אז התקנתי FIREFOX שגם פה זה לא עובד. (לפחות הוא לא סוגר לי אותו כשיש VIDEO אל הדף) מישהוא יכול לעזור לי? איך אני מתקין את הVIDEO בFIREFOX???
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמלית לי על תכונה טובה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, יש לי עכבר עם כמה לחצנים שאני לא משתמש בהם וחשבתי אולי יש תוכנת מקרו שאיתה אנהי אוכל לתכנת את אותם מקשים שיעשו רצף של פעולות או פעולה אחת למשל במישחקי אסטרטגיה כמו WC3 שאני אלחץ על כפתור והוא יסמן לי יחידה. האים יש דבר כזה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, עד היום השתמשתי ב AVG על ה XP שלי. תהיתי, AVG מתאימה גם לויסטה? ועוד משהו - מה עדיף: AVG או AVAST? השיקול המרכזי אצלי הוא המהירות. על מה אתם ממליצים? עריכה: חשוב שהתוכנה תהיה חינמית בנוסף להיותה מהירה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לשמור את כל השירים שיש לי בתוכנת shazam באנדרואיד למחשב, איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מכירים תוכנה שתוכל לעזור לי לבדוק שגיאות ולתקן? האפשרות של ווינדווס XP אומרת לי שזה לא מצליח לעשות בדיקה. תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ראיתי שאפשר לאחד אייקונים לקובץ אחד (לדוגמה בדום 3, בקובץ DOOM3.EXE יש 18 אייקונים) יצרתי כמה אייקונים בפוטושופ ורציתי לאחד אותם לקובץ אחד כמו הEXE של דום 3.. איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מנסה ליצור image של תחנה עם 80 גיגה מידע אבל הכונן החיצוני שלי לא מזוהה. איך אני יכול לגרום לghost לזהות אותו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כל המידע בכותרת אני מניח... לא מצליח למצוא פתרון בגוגל, ואני בספק שפיירפוקס *לא יכול* לעשות את זה - אז... מה אני מפספס?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח בכול תוכנה את הקובץ שסיומו MIX אבל אני לא צליח אז יש משהו שממיר אותו לפורמט אחר.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להסביר מה ההבדל בביצועים של מערכת הפעלה 32 או 64 ביט? האם התקנה של ווינדואוס 64 על מחשב 32 ביט תראה איזהשהו הבדל, או לחילופין לא תתאים? אם הייתם צריכים לבחור בין להתקין ויסטה 32 או ויסטה 64, מה הייתם בוחרים? (על מחשב 32ביט)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
החברה ב-ZoneAlarm יצאו עם מבצע ליום בודד (נגמר עוד כמה שעות כנראה) בו כל אדם יכול לקבל את חבילת ZoneAlarm Pro Firewall 2010 בחינם לגמרי!!! כולל עדכונים, לעד 3 מחשבים למשך שנה. המחיר של החבילה ביום יום הוא כ-40 דולר יש לשים לב שצריך ויזה בינ"ל או פאיפל כי יש חשבון - רק שהוא יוצא על סך 0 דולר!! אני אישית כבר עשיתי את ההזמנה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
כשאני עוזב את המחשב למשהו כמו 10 דקות~, הוא ניכנס למצב של Sleep. וזה ממש מעצבן כי עד שיקנו לי את המחשב החדש המעבד ה"מדהים" שלי פשוט לא מתמודד עם זה וניחנק וכל המחשב ניתקע לכמה שניות, זה ממש מעצבן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי קובץ DVDR בסיומת IMG אני רוצה לפתוח אותו להעביר את מה שבתוכו לתקייה איזה תכונה יודעת לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שמעו אחים שלי יש תוכנה שמאיצה את האינטרנט והאימיול? כי זה די איטי....
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הDTOOLS בויסטה ומשום מה הוא לא מצליח לזהות את הכונן החדש נכנסתי לDEVICE MANAGER והוא מזה שיש כונן אבל כאילו אין לו את הדרייבר מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-