תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, הורדתי לאחרונה קובץ RAR, הקלקתי עליו ונפתח הווינזיפ (זה לא אמור להיפתח עם הWINRAR?...) אז הוא פותח חלון כזה : http://img148.imageshack.us/my.php?image=problem4iw.png אני בוחר את הספריה ועושה ADD TO ARCHIVE וזה מקפיץ לי הודעה כזאת : error : no files were found that match your criteria - nothing to do (XXX) כאשר XXX זה שם הקובץ. מה לעשות כדי לפתוח אותו?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בדרך כלל בסרגל כלים של התחל מופיע בצד את כל החלונות הפתוחים באותו הרגע, או בצורה מקובצת או בצורה פרושה. וכך אפשר לעבור מחלון לחלון ע"י לחיצה על אחד מהם. אז לי לא מופיעים החלונות וכדי לעבור בין חלון פתוח אחד לשני אני צריך ללחוץ alt- tab . בנוסף משום מה אני לא מצליח לעבור בין עברית לאנגלית באינטרנט ע"י לחיצה על מקשי הalt ahift (רק באינטרנט, באופיס זה כן פועל) והייתי צריך להגדיר מקשים בצורה מיוחדת(כלומר להוסיף עוד פעולה, alt+shift+0) כדי שאני אוכל לעבור בתחומי האינטרנט. זה קרה די פתאום ופעם יכלתי לעשות את זה. למישהו יש מושג? לי זה די נראה כמו איזה וירוס שתקף אותי. כי פעם אחת נכנסתי למנהל משימות והתחלתי לסגור תהליכים שוב יכלתי לעבור מעברית לאנגלית ע"י alt-shift אבל לא הצלחתי …
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מחפש מדריך לפוטושופ 8 שיהיה בעברית שילמד אותי לעשות דברים כי אני מתחיל שם.. ואני לא מבין מי נגד מי שם תודה
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כנראה שאין פקס בגרסא הזו של ויסטה... ביזיון...
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכם חברים/ומנהלים. נכנסתי לפני מס' ימים לאתר : http://www.lavasoft.com כי רציתי לעדכן את התוכנה שלי : Ad-Aware SE Personal ולהפתעתי באתר אין יותר עידכונים , צריך לבצע התקנה מחדש לתוכנה.. ל - Ad-Aware pro כפי שהם רושמים בקישור הזה : http://www.lavasoft.com/mylavasoft/company...es-discontinued עכשיו כמה שאלות לי אליכם: 1-האם מישהו ממכם כבר התקין אותה? איך היא? 2-האם אפשר לעדכן אותה ? 3-האם התוכנה צריכה רשיון כלשהוא ...? סיראלי/קראק כלשהוא? 4-האם התוכנה רצה ברקע במחשב , במנהל משימות רואים אותה ב- processes כי את התוכנה של 2008 היתה רצה ברקע ב- processes אשמח לקבל תשובות לשאלותי .. תודה לכם ..
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. מתנצל אם זה איננו הפורום הנכון, פשוט לא ידעתי איפה לפרסם סוג בעיה כזו. פתאום מלפני יומיים כל סרטי ה DVD הם עם איכות שמיעה גרועה במיוחד - אי אפשר להבין כלום מהפסקול. זה קורה רק בסרטי DVD ולא סרטים צרובים כמו AVI וכו ובטח לא עם דיסקים של מוסיקה... הכונן חדש ואין בעיה איתו, התקנתי שוב את הכרטיס קול אבל הבעיה נשארה. החלפתי קודקים, והתקנתי נגן POWER DVD במקום המדיה פלייר. אני לא יודע מה עוד נשאר לעשות. אשמח לשמוע כל עצה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שלא תאפשר לצרוב את הדיסקים שאני מכין מצאתי כמה כבר אבל הם לא תומכות בDVD רק בCD ראיתי כבר שמישהו פה ביקש לCD אבל היא לא עובדת על דיוידי תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הנה המפרט של המחשב: *את הדרייבים של הכרטיס מסך ושל הכרטיס קול מצאתי והורדתי. שאלות: 1) איזה דרייברים צריך עוד [חוץ ממה שהורדתי] לאחר הפירמוט? של לוח אם? של המעבד? או של שניהם? 2) איפה אני מוצא את הדרייברים לתשובה שבשאלה 1 [באיזה אתר, כי במה שהורדתי מצאתי אותם באתר היצרן, אבל פה אני לא יודע מי היצרן ומה לחפש]? 3) ב-Chipset של הללוח אם [שזה מה שנראה צריך להתקין - דרייברים] כתוב בדיוק השם של הכרטיס מסך (ATI Radeon Xpress 200), מה זה אומר? שבתוך הדרייברים של הכרטיס מסך יש גם את הדרייברים של הלוח אם? איפה אני מוצר הורדה לדרייבר הזה של ה-Chipset של הלוח אם? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני עובד עם VLC קודקים FFDSHOW CCCP COREAVC כמה טוויקים שלא ניסיתי, עדיין תקיעות ב1080P אני מדוע לעובדה שהמעבד שלי "יחסית" עייף, אבל הוא אמור להריץ תכנים כאלה וכרטיס מסך 7600GS תודה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אמרו לי שהסרגל כלים של megaupload.com שמכריחים להתקין כדי להוריד מסוכן זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן. צרבתי דיסק של mp3 ושמרתי את הרשימה שהכנתי. ניסיתי להיכנס לרשימה ולצרוב שוב אותו דבר עם שינויים קלים, והוא מראה לי את הרשימת שירים אבל כאילו השירים שברשימה לא כלולים בצריבה. יעני, אני צריך להוסיף הכל מחדש לרשימה. השירים מופיעים ברשימה אך לא נכללים בתפיסת מקום בדיסק. מבינים? ואז הסתכלתי בקובץ, וראיתי שהוא בסיומת nri ושאר הרשימות שלי שצרבתי audio הם nra. והגעתי למסקנה שאם אתה צורב mp3 ורוצה לצרוב שוב, אתה לא יכול. ולא, אני לא רוצה להעתיק בדיוק את הדיסק. מישהו יכול לעזור מה לעשות? יש דרך כלשהיא בנרו או פשוט להוסיף הכל מחדש? תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לעשות בה הדמיה לבניינים ומבנים וזה רץ בסרטון כזה ועובר מסביב לבניינים ובפנים. איך קוראים לתוכנה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים מאוד גדולים (למעלה מ 500MB) מהמחשב שלי בבית למחשב שלי בעבודה. אני לא יכול להעביר את הקבצים בעזרת דרך מדיה מגנטית כי אסור לנו. אני חייב להעביר אותם דרך רשת האינטרנט. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להוריד את הקבצים מהמחשב שלי בבית למחשב בעבודה בזמן שאני בעבודה.
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה אחרת לצרוב סרטים חוץ מNERO VISIO בגלל שהיא נורא איטית ,,, זה מאד דחוף תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בזמן האחרון מקורא משוהא מוזר-לפעמים פשוט מקש "נתקע"-למשל שאני כותב בתיבות טקסט באתרים זה קופץ לי לשורת הכתובות,זה לא נותן לי לפתוח את "התחל" כיוון ששניה אח"כ הוא נסגר,הוא עושה מקפיץ כול 15 שניות את השמירה בשם כאשר משתמשים באקסל וכ"ו. עשיתי סריקת וירוסים אם AVG 8.5 ולא מצא כלום והדבר הכי מוזר-הבעייה הזאת פשוט קמה ומופיעה. זה יכול להיות תקין במשך כמה שעות ואז לקמה שעות וזה פשוט מחרפן אותי. המקלדת בסדר גמור-ניתקתי אותה וראיתי שזה עדיין "לוחץ" תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדר"כ שאני מוריד סרטים אז הקובץ יותר גדול מ-700 mb ואני רוצה להכניס את זה לדיסק, ואני לא מוצא הרבה סרטים באיכות טובה עם שני חלקים. אז אם יש מישהו שיודע אם יש תוכנה כזאת שמפצלת קובץ וידאו לשני חלקים?!? בבקשה תענו גם אם אין, אני רוצה לדעת!!! תודה... :-\
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. התקנתי NOD32 לויסטה (ניסיתי כמה גרסאות כולל החדשות) וזה פשוט עושה לי בעיות ולא מצליח לעבוד עם ויסטה כמו שצריך. איזה אנטיוירוס עובד טוב עם ויסטה כמו שצריך? איזה אתם ממליצים? אגב, נורטון לא בא בחשבון תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הרצתי את התוכנה במחשב החדש שלי וקיבלתי ציון של כמעט 15000. 1 איך הציון ומה זה אומר? 2 האם כדאי לי להוריד 2003 או שזה אותו הדבר.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
הורדתי והתקנתי היום את 3dmark06 , וכשאני מנסה להפעילת אותה זה כותב לי : This application has failed to start because OpenAL32.dll was not found למרות שזה כן התקין OpenAL כחלק מההתקנה של 3dmark. מערכת ההפעלה שלי היא 64ביט , אולי יש איזשהו קשר?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
Hey everybody i'm gonna buy a mp3 jukebox soon, (and i'm gonna right all the truth about this market) the problem is that Mp3 with hebrew names cannot be copied to the player... the funny stuff is whan i left to U.S.A i spent alot of time changing the ID3 of the files to english ;D anyway, now i need a softwar that can automaticly change the file name according to it's ID3 if someone has a diffrent solution.... bring it on
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-