תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אתמול נפל החשמל בביתי וכשהדלקתי את המחשב, פיירקפוקס כרגיל שיחזר את הטאבים אבל מאז שזה קרה כל פעם שאני נכנס למשל לHWZONE או לYOUTUBE יש כבר את השם ואת הסיסמה אבל זה לא אוטומטי, אני צריך ללחוץ על הכפתור, הוא לא כבר בפנים, ביוטיוב גם אין פרטים ואז הוא תמיד שואל אותי israel or show worldwide כסימן שהוא לא מזהה אותי מה קרה? למה פיירפוקס לא עושה קוקיז?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
איך אני הופך את זה..: Image1(1).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\1.bmp") Image1(2).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\2.bmp") Image1(3).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\3.bmp") Image1(4).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\4.bmp") Image1(5).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\5.bmp") Image1(6).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\6.bmp") Image1(7).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\7.bmp") Image1(8).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\8.bmp") Image1(9).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\9.bmp") Image1(10).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\10.bmp") Image1(11).Picture = LoadPicture("E:\MAP\Map250\11.bmp") Image1(12).Picture = LoadPicture…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בTLN BOOSTER וקיבלתי כבר כמה המלצות עליו אבל האימיול הזה כבד ומהירות העלאה שלי לא פועלת במיטבה..אבל מהירות ההורדה במוד הזה טובה.. אימיול מקורי יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב רשימת קבצי WAV ענקית (895 קבצים) שברצוני להמיר לWMA או לMP3. ברשותי התוכנה Audacity והיא מצויינת, רק שאני רוצה לעשות המרה בקצב גדול יותר. אם מישהו מכיר תוכנת המרה שעובדת בקצב גדול, ובחינם, אשמח לדעת! תודה!! נ.ב. איזה פורמט תופס פחות נפח MP3 או WMA?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש תוכנה קלה ופשוטה למיקסוסים ועריכת מוזיקה עם אפשרות להקלטה מבחוץ וכל מיני אפשרויות תודה
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
כותרת. ומאיזה גירסא נרו תומכת בויסטה? כי אתמול התקנתי ויסטה ונרו 6 לא עובד שם...
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתציג לי את כל קבצי MP4, על מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתפנו אותי למקום שנרשמים לתוכנה לא מאיפה להוריד קראק אלה יש לי קוד אמיתי איפה להכניס אותו ?
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
dunno why but i have anew computer and once in a while [its starting fine and its not passing untill iam restarting the computer] .:A i can switch between hebrew and english in some softwares its stuck on english like the IE and some on hebrew like the mirc in some softwares its working fine dunno what to do 10x
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
-
שלום לכם!!! אני מוריד כל מיני תוכנות למחשב , (שהם לא כל הזמן בסיומת iso.) והייתי רוצה לדעת בכל זאת איך אני צורב את התוכנות האלו על גביי תקליטור רגיל , בשביל שהוא יעלה בעלייה של המחשב (הכוונה היא כמו שאני באה להתקין מערכת הפעלה חדשה).
-
- 3 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני צריך קישורים טובים לגירסא עברית של שתי התוכנות האלה . תודה רבה לעוזרים,שבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. יצרתי מצגת ב powerpoint. אני מעוניין לשדר אותה על מסך הטלוויזיה. אי אפשר לחבר את המחשב לטלוויזיה. לכן אני צריך תוכנה שמתאימה לזה. שתמיר לי את קובץ ה PPT לקובץ וידאו. הורדתי 2 תוכנות אך שתיהן יצרו לי את המצגת בלי השירים שהזנתי במצגת ב POWER POINT. הסיבה היא שצריך לקנות אותן וכל אחת מהן עולה מעל 60 דולר. לכן השאלה שלי היא האם מישהו יכול לתת לי הצעה או אפילו קישור לתוכנה חינמית שתוכל להמיר לי את המצגת לקובץ וידאו ושגם יקליט את השירים שבמצגת? תודה מראש, שגיא.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
פעם קראתי איפשו שאפשר לחסום אותם בדרך כלשהי אני מדבר על הפרסומות הקופצות (למשל בwww.one.co.il ) ולא על החלונות החדשים שנפתחים... תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, יש לי הרבה סרטונים קצרים בפורמט AVI ואני מעוניין לכווץ אותם כמה שאפשר לאיכות סבירה כרגע סרטון של 3 דקות שוקל כ-20 מגה אם לא יותר. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבד את הסרטונים בצורה המהירה ביותר בלי יותר מידי סיבוכים כך שהם ישקלו כמה שפחות מומלץ שתיהיה אפשר לבחור תיקייה של סרטונים וזה יעשה את כל העבודה לבד (אם יש אפשרות כזאת) חשוב מאוד שאפשר יהיה להפעיל את הסרטונים בכל מחשב בלי קשיים , לא רוצה פורמט שדורש קודקים מיוחדים. תודה מראש. ד"א איזה פורמט הכי חסכוני ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח לכל עם ישראל נפל עלי מטלה לפרמט מחשב נייח עם לוח של אסוס דגם P4XP-X עכשיו אתם יודעים כל אסוס בעליית המחשב לחיצה על F8 מעלה את רשימת הצורבים וההארדיסקים ובוחרים בכונן בו נמצא הדיסק של ווינדוס והמשך ידוע אבל עכשיו הוא לא נותן לי לעשות boot אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
התקנתי תתוכנה ולפני ההתקנה הוא אמר לי שאני חייב וינדוס מדיה פלייר לפחות בגירסה 9+ או משהו כזה התקנתי בכול זאת ועכשיו שאני מפעיל אותה הוא נותן לי את ההודעה הזאת in order to run properly,pcmark04 riquires windows media encoder 9 or newer to be installed on your computer יש מושג למישהו? נפתרה הבעיה עכשיו השאלה שלי לגבי התוצאות של התוכנה (המפרט בחתימה)? עריכה: התוצאות שלי הם PCMARK SCORE-4075 CPU SCORE-3627 MEMORY SCORE-3397 GRAPHICS SCORE-1608 HDD SCORE-3899
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני לא יודעת מה לעשות לפעמים פתאום נפתחים לי כל מיני חלונות של פרסומות וכאלו. יש לי את Ad-Watch 2007 וזה לא עוזר. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתנקה לי את השאריות שנשארו אחרי שאני מוחק תוכנות מכונן C. [אחרי שמחקתי את התוכנות, נגיד נשארה התיקיה או איזה קובץ פה ושם אז שימחוק]. תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום...יש לי סרט בפורמט דיוידי במחשב ואני לא מצליח להפעיל אותו...אני הבנתי ממישהו שאני צריך לשנות את השמות של הקבצים...מישהו יודע מה בדיוק אני צריך לשנות ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני משתמש זמן רב ב NOD32 וכבר מזה כמה חודשים שיש לי בעיות עם אותם וירוסים שחודרים לי למחשב והאנטיוירוס מוחק אותם יש לי וינדוס 7 וחומת האש פעילה. האנטיוירוס מוחק את אותם וירוסים/טרויאנים אך הם חוזרים שוב ושוב. לא הותקנה שום תוכנה חדשה או משהו כזה. אני גולש רק בפייסבוק ובאתרים בטוחים ולא פותח פופאפים וכו' צירפתי תמונה של הקבצים שהאנטיוירוס מגלה. מה זה יכול להיות? ניסיתי לסרוק את המחשב ב SPYBOT ותוכנות דומות וגם לעיתים דחופות אני מבצע סריקה מלאה של המחשב עם ה NOD ועדיין כל כמה ימים קופצות לי מלא התרעות על אותם הוירוסים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה למי שימצא לי ,ניכנסתי לאתר של IBM ויש שם הרבה אפשרויות שלא מצאתי את עצמי, תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למשתמש ספציפי ואני לא יכול, הוא אומר לי ש the service is temoraily unavailable אבל שאני מנסה להכנס לחשבון אחר הוא נכנס בלי בעיה, גם מאותו הדומיין מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: מהפלאפון אני כן מצליח להתחבר, מהמחשב עדיין לא
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך ניתן לשלוח מייל למספר נמענים מבלי שתופיע רשימת התפוצה של המייל. כוונתי היא שלמרות שאני שולח את המייל ל-100 נמענים, כשיתקבל המייל - כל נמען יראה רק את הכתובת שלו ב- :TO. אני פשוט צריך לשלוח מהמשרד ב-OUTLOOK הזמנה למספר נמענים (בסיבובת 200), ואני רוצה שמי שיקבל את המייל לא יראה למי עוד שלחתי את ההזמנה. אני יודע שזה אפשרי - כי בצורה הזאת אני מקבל את רב דואר הזבל... יכולים לעזור ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי את המצלמה פנסוניק TZ5 וצילמתי היום הרבה סירטונים איתה, וסרטון אחד של 10 דקות שוקל 2GB רציתי לשאול איך אני מכווץ את הקבצים לגודל נורמאלי בלי שיפגע באיכות! הסרטונים הם HD אם זה חשוב. תודה, אריאל עריכה- התבלבלתי בפורומים בבקשה להעביר
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-