עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eyal00,

שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות שלא תהיה כבדה כמו ACDSEE. תודה

2. Started by RGB64,

שבוע טוב! יש לי הארדיסק של 80GB, שהיה מחולק ל3 מחיצות, כולן היו בNTFS: כונן C עם 50GB, וכוננים D ו-E עם 10GB כל אחת. היום התקנתי מחדש את winXP. את מה שרציתי לשמור מ-C גיביתי במחשב אחר. D ו-E היו עמוסים בקבצים, והתכוונתי להשאיר אותם ולפרמט רק את כונן C. לפני ההתקנה, במסך שרואים את המחיצות הקיימות, מחקתי בטעות את כולן, וחילקתי את ההארדיסק מחדש ל 2 - כונן C עם 10GB, וכונן D עם 70GB. בחרתי להתקין את XP על כונן C. הוא פירמט אותו והתקין מחדש (fresh copy). (לא הגעתי בהתקנה למסך שבוחרים מתוך האפשרויות אם לפרמט את הכונן בNTFS/FAT, Quick/Full. הוא פירמט את הכונן כחלק מההתקנה) רק אחרי שהוא סיים את ההתקנה ונכנסתי לmy computer, הבנתי את גודל האסון - הלכו 20 GB! עכשיו הוא מראה את 2 הכו…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by shynet,

שלום לכולם, (-: אני לא כזה טוב בפלאש וגם בפוטושופ, אבל אני אוהב לעצב אתרים בפלאש (ולתכנת), אז בניתי אתר חדש לתוכנות שלי , ואשמח לחוות דעתכם, מה לתקן, מה להוסיף, ומה לשנות!, האתר בעיקרון נבנה בגודל של 800 על 600, אין לי מושג איך לעשות שהאתר יתאים את עצמו לרזולוציה והאיכות לא תירד (אם יש בכלל דבר כזה!), אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם, מה לתקן , ולמה, תקחו בחשבון שאני לא מקצוען, ואני גם לא הכי משהו בפלאש ובפוטושופ. האתר: http://www.planetnana.co.il/nemex2008/ תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. התוכנה Easy Picture2Icon 2.1 היא תוכנה פשוטה וקלה מאוד לעבודה ותפעול..ניתן ליצור דרכה איקוניים מכל תמונה שהיא תוך מספר שניות עד דקה... התוכנה מומלצת ביותר ... ניתן להוריד את התוכנה מהכתובת הבאה : http://www.download.com/Easy-Picture2Icon/3000-2192_4-10407633.html?part=dl-EasyPictu&subj=uo&tag=button&cdlpid=10407633

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  5. הנה כל הסאגה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.msg2863515 ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש דרייברים, להסיר ולהתקין דרייברים ידנית, אוטומטית, בפעם האחורנה יש שיפור כי המשחק לא מתרסק במהירות (התרסק אחרי שעתיים וחצי משחק), ועדיין אחרי שהוא מתרסק, או שאני יוצא ידנית, אז אי אפשר להכנס למשחקים לאחר מכן.

6. Started by 1900GT,

שלום, ניסיתי להסיר את 621.0.NOD 3.0 ובאמצע יש שגיאה שמפסיקה את ההסרה . גם כשאני מנסה להסיר דרך התוכנה וגם דרך ווינדוס. השגיאה היא: נסיתי להסיר במצב בטוח וכאשר המחשב מנותק מהאנטרנט וכלום לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  7. Started by Raz20,

כשאני מריץ את הסריקה אז באמצע הסריקה המחשב מדליק את עצמו מחדש , ככה זה שוב ושוב , מה יכולה להיות הבעיה ? משהו במחשב עצמו ?

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  8. Started by Oranl,

שלום, אולי מישהו יודע כיצד ניתן להמיר קובץ PDF ל-PPT? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by assaf990,

קיבלתי דיסק התקנה התקנתי את הדרייבר (יש קובץ Inf) אבל כשאני בא לבחור יצרן\דגם - הרשימה ריקה מדובר על קבצים cam1210.inf, SYS CAT ועוד ---עריכה--------------- מצאתי!!

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  10. Started by kobi3211,

מישהו יודע איך להמיר מקובץ DAT ל AVI באיזה תוכנה להשתמש ????? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. הכרטיס מסך: HD2900PRO התקנתי את הדרייבר : 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 שאר רכיבי החומרה במפרט שלי בצד. כשאני רוצה לפתוח אותו הוא לא נפתח, אחרי ההתקנה, עשיתי ריסט כמה פעמים, ועדיין התוכנה לא נפתחת. עזרה. עריכה - מעבד כפול ליבה של אינטל על WIN XP PRO אם זה חשוב.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  12. שלום רב. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני מנסה לכבות את המחשב אז פתאום מופיע מסך כחול ובו הודעת שגיאה. דומה למשהו כזה stop 0*000000008e...... Win32k.sys(....) אין לי מושג קלוש ממה זה יכול לנבוע, לא התקנתי שום חומרה מיוחדת לאחרונה וגם לא תוכנות אשמח אם למישהו יש פתרון יותר יצירתי. בברכה, [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  13. אני קורס כמות הקבצים הכפולים שיש לי במחשב. זה מכסה סדר גודל מטורף. אני מעוניין לצנמצם כמה שאפשר פלונטרים במיוחד של קיבצי תמונות ומוזיקה. האם יש תוכנה מומלצת שסורקת את הכוננים ויכולה לעזור לי לסדר את הפלונטר הזה?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  14. Started by IG,

שלום. יש לי איזה תוכנה (כנראה דרייבר כלשהו- לפי דעתי של הכרטיס קול, אבל בגלל שניסיתי כבר 2 גירסאות שונות, שלפחות אחת מהן עבדה טוב קודם, אני לא בטוח בזה...) שמידי כמה דקות תוקע את המחשב. זה מפריע במיוחד בזמן האזנה למוסיקה, ובאופן כללי אני לא חושב שזה בריא למחשב... אני צריך למצוא את התוכנה הבעייתית ולטפל בה, אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה.... עם הtask manager לא הצלחתי למצוא את הבעייה... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by dddd01,

שלום חיפשתי ולא מצאתי Aspi Drivers לויסטה 64ביט,איפה יש? ונראה לי שהתקנתי גרסא שלא מתאימה לי בטעות ואני לא מוצא אותה בלוח בקרה ברשימה להסרה אז איך אני מסיר את זה? אשמח לעזרה,תודה. חג שמח לכולנו!!

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by Yehudaa,

חג שמח מצורף למטה תמונה של פלייליסט אני רוצה שליד כל שיר יצוין הביט רייט שלו איך אני עושה את זה ? תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אני רוצה לפצל קבצי MKV שיש לי. אני מעוניין לשמור על כל המידע שיש להם הכל, פשוט לפצל את הקובץ. חיפשתי כמה ובדקתי כמה תוכנות כולם למעט אחת בכלל לא תמכו בקבצי MKV, וזאת שתמכה לא נראה לי שהיא יודעת לפצל.

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. Started by kobbyc,

שלום, יש לי ויסטה ואני מנסה להתקין את ה DEAMON אבל אני מקבל את השגיאה: insufficient privilages למה? :s05:

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  19. Started by THDURRR,

שלום אז ככה, שכחתי את הסיסמא למס' האי סי קיו הקבוע שלי.. שיניתי את הסיסמא לסיסמא יחסית מסובכת ואז שכחתי אותה... כן מטומטם. אז ככה, בתוך האי סי קיו בפרטים היה רשום האימייל שלי אך כשניסיתי לעשות שיחזור זה לא הצליח ואמר שאין שום אימייל בפרטים.. דרך מרכז העזרה של האי סי קיו! אבל גם עכשיו, כשאני נכנס מאי סי קיו חדש שפתחתי ומחפש את האי סי קיו הקודם שלי אז בפרטים של אותו אי סי קיו כתוב האימייל האמיתי שלי. יש אימייל לשירות התמיכה של האי סי קיו? אני פשוט אכתוב להם משהו קצר שפשוט ישלחו את הסיסמא לאימייל שרשום שם. כדי להוכיח שאני לא פורץ כביכול למס'/משתמש לא שלי... אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  20. שלום רב צריך עזרה במציאת דרייבר למצלמת אינטרנט TEAC MX-6 1.3 MEGA PIXELS לא מצליח למצוא דרייבר בגוגל. אודה למי שיוכל לעזור.

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  21. Started by SeRial_KiLLeR,

הבנתי שמלבד הפעלת ה-AA דרך משחק מסויים יש גם אפשרות לעשות זאת לכרטיס מסך בכלליות. חיפשתי בלכ מקום ואני לא ממש מוצא את זה, מישהו יכול לאמר אולי איך עושים את זה? תודה רבה ;D

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  22. יש לי בעיה עם המסנג'ר שהוא לא מיתחבר ולפי מה שרשום זה בגלל החומת אש כנראה שאפילו לא מופעלת אצלי... מספר שגיאה: http://www.siz.co.il/my.php?file=yhliyw5wdmtm.jpg יש לי ויסטה את החומת אש שלה ביטלתי, בנוסף יש לי גם חומת אש של NOD32 שבעיקרון כל דבר שהNOD מקפיץ לי(הודעות של לאשר פתיחת פורטים או לא) אני תמיד עושה לאשר...זה אומר שעל הפורטים שהמסנג'ר רוצה פתוחים,פעם אחת גם ניסיתי לבטל את שתי החומות אש וזה גם לא עזר פתחתי פורטים בראוטר בתקווה שאולי זה יעזור וזה לא עזר(אני יודע לפתוח פורטים זאת לא הבעיה) כמה תמונות שתבינו: http://www.siz.co.il/my.php?file=m2zjy2tkemyz.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=cxtdzjncvh4z.jpg אני כבר ממש לא יודע מה עוד אפשר לעשות...למישהו יש פיתרון? תוד…

23. אני יודע לצרוב טוב מאוד, יש לי נרו 6 אני מנסה לשכפל את הדיסק, אבל כשאני מנסה להעלות את הדיסק הוא לא עולה על ביוס, אבל הזה שנצרב ע"י חבר שלי כן. עכשיו, לקחתי את ה ISO מהדיסק שהוא צרב לי, שמתי בנרו ב IMAGE BURN וצרבתי, לא הולך וחשבתי על לצרוב דרך BOOTABLE אבל זה לא הלך כמו שצריך משהו יודע מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ביז'ו המוס,

אני צריך עזרה ממכם, אתמול חבר שלח לי לינק דרך המסנג'ר ועשיתי שטות ענקית ופתחתי אותו. מאז המסנג'ר שלי כל הזמן מתנתק וכנראה שאני שולח את אותו הלינק להרבה מהאנשים ברשימה שלי.. בבקשה איך אני מתקן את הבעיה? תודה מראש אור

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  25. אני עושה מצגת של כל התמונות והסרטים שיעבור אחרי כמה שניות לתמונה הבאה באופן אוטומתי אתם יודעים ...... אבל את הסרטים הוא לא מנגן הוא מראה רק את התמונות .... מישהו יודע מה אני עושה כדי שגם שהוא מגיע לסרט שינגן אותו ? ניסיתי בהגדרות שם לסמן "נגן אוטומטית" .....עדיין לא עובד ......

• 0 תגובות
    • 425 צפיות

דיונים חדשים בפורומים