עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Omerole,

אני לא כ"כ מבין בזה ואשמח עם מישהו יוכל להגיד לי מה אפשר להעיף תודה מראש http://www.rar.co.il/files/eMule-1135895457.txt

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by AMIT1024,

יש לי קובץ ISO ואני לא מצליח בשום אופן לצרוב אותו.....גם ALCOHOL 120 ודם NERO אומרים לי .......קבלו תמונה..... איך אני צורב את ה ISO הזה??? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by boim,

אהלן המחשב שלי נתקע, אני רוצה לבדוק אם הבעיה היא בזכרון.. שמעתי על תוכנה MEMCHECK שבודקת אותו.. מישהו מכיר? קישור (חיפוש ב GOOGLE מחזיר הרבה הרבה תוצאות, ואני לא מצאתי משהו שעונה על הדרישה - רובם כלים עבור מתכנתים, ולא עבור הזכרון עצמו..)

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Bone-Breaker,

איך אני מוצא סרברים בתוכנה הזאת? מאיפה אני אמור להביא אותם?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  5. אני יודע פחות או יותר אבל ישמח לקבל פירוט מעמיק מה עדיף לדעתכם fdisk או pq magic ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by doorr,

איך אני חותך קטע מתמונה?בעזרת איזו תוכנה ואיך?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  7. שלום, אני מחפש Background של אפקט המטריקס באנימציה . מצאתי רק כל מיני ברזולוציות קטנות יותר משל פלאפון ואיכות גרועה,שזה נראה כמו אותיות סיניות שילד בן שנתיים כתב. אשמח אם למישהו יש את זה באיכות גבוהה יותר ורזולוציה גבוהה יותר. נ.ב-אם יש לכם את אפקט המטריקס בתמונה רגילה (לא אנימציה) אבל באיכות טובה , זה גם טוב,אך אני מעדיף אנימציה . תודה!

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  8. Started by jambo7,

לשמיעת קבצי mp3 במחשב + אקולייזר [ לא מצליח להוריד את winamp ]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Parallel,

שלום בווינאמפ זה לא מנגן את זה ....ניסיתי תוכנות שממירות את זה ל-MP3 וכולם מעאפנות במדיה פלייר זה גם לא מנגן אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  10. שלום לכולם! דוד שלי בעל עסק (פחחות וצבע) והוא ממלא דוחות שמאות כבר הרבה שנים בצורה ידנית ומפקסס דרך פקס רגיל. רציתי לדעת האם אפשר קיימת דרך לייעל את העבודה שלו ע''י סריקה חד פעמית של דו''ח שמאות ומילואו כל פעם דרך המחשב. מישהו מכיר דרך? שאלה נוספת,האם אפשר לאחר המילוי לפקסס את הדו''ח דרך המחשב? אשמח לשמוע ממכם בקרוב :] שלומי.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by rani,

איך אני מגדיל את גודל התרגום בתוכנה MPC? הסיבה היא שאני רואה סרטים ב1080I אז התרגום מאוד קטן ואוכל את העיניים (למרות גודל המסך (61")) תודה

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  12. השאלה שלי היא כזו יש לי מערכת xp כרגע יש לי כונן של מאקסטור 120 ג'יגה הוא מחולק לשלושה קוננים c d e אני יודע שאם אני רוצה לפרמט את סי אני מעיף את כל הקבצים החשובים לדי ואי וככה הם נשמרים עכשיו השאלה שלי כזו נגיד שעכשיו אני רוצה להתקין במחשב את הווינדוס ויסטה האם הקבצים עדיין ישמרו? האם הפירמוט וההתקנה הם באותו נוהל רגיל ולא צריך לפרמט גם את די ואי אלא רק את סי?... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  13. שלום יש מחשב נייח 60 מחשבים ניידים מאותו הסוג. ראוטר פשוט של NETGEAR ועוד ראוטר של TREDNET עם 8 פורטים. בניידים אין מערכת הפעלה,איך אני יכול ליצור IMAGE של WINDOWS XP PRO עם דרייברים ג'נריים ולפרוס אותו ברשת? יש את התוכנה ARCONIS ברישיון. שאלה נוספת : האם יש אפשרות ליצור IMAGE של WIN XP PRO עם ARCONIS ב-VIRTUAL BOX עם הדרייברים הג'נריים שלה ולהתקין בניידים? אשמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אפשר כזה דבר כי ניסיתי 100 פעם והוא אומר ארור .

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by Spawn123,

מישהו יודע איזו תוכנה טובה יותר מ- VirtualDub שמאפשרת קידוד סרט כמו למשל לחתוך את הכתוביות בסוף... הבעיה ב- VirtualDub היא שלפעמין הסאונד לא מתאים לסרט עצמו וכו... וזה גם הרבה מידי זמן לקודד סרט אחד. אז מישהו מכיר תוכנה טובה ויעילה יותר? :smilyDJ: :scatter:

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני עובד עם אימיול 0.48a ולא משנה עם איזה שרת אני מתחבר, תמיד, ועל כל חיפוש, חוזרות לי רק 34 תוצאות. למישהו יש רעיון? אגב, האימיול מורשה ב-firewall של ה-XP. תודות.

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  17. שלום לכולם! עקב כמה בעיות קריסה שיש לי, אני מעוניין לבדוק אם לזיכרון שלי יש חלק בזה, ולכן אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות הזיכרון שלי שתוכל לאבחן בעיות בזיכרון במידה ויש וכד' דרך מערכת ההפעלה! תודה רבה למי שיוכל לעזור לי! DrowNz.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. התקנתי את הפיירפוקס 2 נראה לי שהוא יותר איטי. מה דעתכם? הוא שווה יותר מהגירסה הקודמת?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by shimon-med,

שלום, התקנתי לפני מספר ימים דפדפן FF8, ומאז צצו מספר בעיות: 1. העמוד של facebook מוצג כולו בתצורת HTML, ולא בצורתו הנורמלית. 2. בדף הבית של ynet למשל, חלק מהתמונות מוצגות. כך גם באתרים אחרים אני מניח שכנראה מדובר בחוסר התאמה של תוספים או משהו ששינו בדפדפן החדש, אך כל התוספים הישנים שלי נתמכים למעט ה java console, שאולי הוא הבעיה ואולי לא. אשמח לעצות לפתרון הבעיה, ואם היא לא ניתנת לפתרון, אשמח לדעת כיצד לשנמך חזרה לגרסה הקודמת (FF6). תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  20. Started by matizami,

פירמטתי את המחשב השבוע לא משנה למה. התקנתי דרייבר למצלמת רשת שלי, logitech quickcam 500, בסיום ההתקנה הכנסתי את הכבל USB למחשב אבל המחשב לא קיבל אותו. ניסיתי בכל החיבורים ואין תגובה. ניסיתי לחבר משהו אחר בכבל USB למחשב ולא הייתה בעיה. יומיים לפני שפירמטתי, ראיתי בצלמה ולא הייתה שום בעיה. הורדתי עוד פעם את הדרייבר, עשיתי ריסט, כלום, אין תגובה. הורדתי דרייבר USB של הלוח אם (GIGABYTE K8NF-9)וזה גם לא עזר.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by most,

שלום, יש לי קובץ אימג' ape עם ה cue שלו אבל צריבה לא מצליחה ככה (התוכנה מבקשת את ה wav המתאים) איך מתקדמים??

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי msi. אני למשתמש בשל windows בגלל בעיה שקרתה לי בעבר (internal error 2755).. מישהו מכיר תוכנה? תודה מראש. ברק.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שתהיה בsystem tray ותעקוב אחרי השימוש בCPU... שאני לא ירגיש שהיא עובדת בכלל תודה

24. יש Ad-Aware חדש חדש -1.06- ויש ישן 06 מה יותר טוב אני לא יודע מה להוריד ....

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.