תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שאני מוריד מהאתר את התוכנה MHDD http://hddguru.com/download/software/mhdd/mhdd32ver4.6iso.zip זה מה שפירסמו בסטיקי של פורום חומרה. זה יורד לך בתור קובץ ZIP שבתוכו נמצא קובץ ה ISO. עכשיו שאני מחלץ את הקובץ ISO מתוך הZIP הוא שוקל 1.5 מגה בערך... אבל שאני פותח את הקובץ ISO אין שום קובץ ושום כלום בפנים גם לא מוסתרים . אז מה כאילו ליצרוב ככה על ריק ? ובסוף סתם אין כלום בדיסק תורידו את הקובץ תבינו יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מוריד מישחק 4 וקצת גיגה הוא הגיע לי ל 3.9 וכותב no more space on the dvice אבל יש ליייייייייייי עוד מלאה גיגה בכונן c היתקנתי וניסיתי בכונן d שגם לא יש מלאה מקום וגם עושה אותה שגיאה המישחק קוראים לו TOCA RACE DRIVER 2 בבקשה תעזרו אולי זה איזה הגדרה בתוכנה או משהו
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, קניתי כרטיס טלוויזיה DVB-T. (דגם Gigabyte GT-PTV-TAF-RH) אני משתמש בProgDVB Pro בשביל לראות את השידורים. הצלחתי לקבל אות וידאו תקין, אבל אני לא שומע כלום. נראה לי יש לי בעיה עם ה-codec של הסאונד, משתמש כרגע בזה של FFDShow. זה אמור לעבוד? יש איזה Codec אחר שכדאי להשתמש בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שמישהו שיש לו פיירפוקס 3.6.8 ישלח לי ערך מסויים מהגדרות התוכנה שיכתוב באזור הכתובת : about:config לאחר מכן שילחץ על I'll be careful בשורת הפילטר שירשום : general.useragent.override יעמוד על השורה של הערך ילחץ מקש ימני modify ויעתיק את הערך בנוסף אני צריך גם את הערך של general.useragent.extra.firefox תודה מראש לכל מי שיעזור..
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש על העזרה הכנתי באנר בתוכנת Adobe After Effects CS4 והבאנר מורכב אך ורק מטקסט ואפקטי פלאש על הטקסט אורך הבאנר הוא כ41 שניות בערך עכשיו קראתי שכדי לסגור אותו לקובץ שיוכלו לשדר אותו באינטרנט זה צריך להתבצע על ידי פקודת Make Movie בחלון Composition לחצתי ואח"כ לחצתי על render והוא אכן סגר לי את הקובץ באותה איכות טובה שבתוכנה אבל שומו שמיים! הקובץ שוקל לי 168Mb! מאה שישים ושמונה מגה בייט! מה קורה.. מה אני עושה.. איך אני יכול לשמור את הבאנר הזה שערכתי שעות ולסגור אותו בקובץ קטן שיוכלו לשדר אותו באתרי האינטרנט? אני חש מבוכה היות וסגרו איתי מחיר וכל זה ועכשיו הפאדיחה הזו.. אז כל מי שיוכל לעזור לי ולרשום לי ממש את הפרטים לסגירת באנר במשקל קטן אודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש של ATI כולל את הנט הזה שזה היה צריך להתקין, ושזה סיום אני מנסה לפתוח את הקיצורר דרך של CCC וזה לא נפתח. מה הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני עשיתי מצגת Presentation אבל עכשיו רוצים שזה יהיה במכשיר DVD איך אני עושה את זה שאפשר יהיה ליראות את זה בDVD?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום רב. חברתי פלאפון נוקייה דרך היואסבי, ברגע החיבור ויינדוס כתב שהוא מתקין דרייבר של נוקיה. לאחר מכן הצלחתי לגשת אל המכשיר דרך המחשב. ברצוני למחוק את הדרייבר מהמחשב אך הוא לא נמצא בהוספת / הסרת תוכנות. ברשותי ווינדוס 7 ועשיתי את מה שרשום בסטיקי, הכוונה שאינני יודע איך קורואים לדרייבר עצמו, איך אני יכול לגלות את שם הדרייבר? תודה! תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שהקספרסקי לוקח הרבה משבאים בעיקר מעבד, משהו בין 40-70% כשאני גולש, (גם בגוגל). בדקתי ובהגרות web anti virus הוא נמצא על recommended מה יכל להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם, ובכן - השאלה בכותרת. אני רק אפרט מה אני רוצה לעשות ומה ניסיתי כבר: יש לי סרטון בפורמט AVI, והייתי מעוניין להפריד ממנו את את הסאונד ולשמור אותו כקובץ אודיו (WAV/MP3 וכד') ניסיתי לעשות את זה ב-Movie Maker של ה-Windows, והצלחתי. הבעיה היחידה היא, כשאני מפעיל את הקובץ - התדרים הגבוהים(/Treble אם אתם רוצים) בסאונד בולטים בצורה חדה מדיי וזה ממש נשמע צורם באוזן. ניסיתי "לשחק" בין האיכויות השונות לשמירת הקובץ, אך ללא הועיל. אם יש לכם איזה תוכנה מומלצת שתעשה את זה, ובצורה טובה - אני אשמח אם תמליצו על אחת (עם עדיפות שתהיה חינמית, אבל אם אין חיה כזאת - זה גם בסדר) או לחילופין - אם יש לכם דרך כלשהיא לתקן את הבעיה ב-WMM: עוד יותר טוב תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כלומר שתאפשר בנפרד לעשות SYNC לאודיו (אם הצליל לא מסונכרן עם התמונה) ולכתוביות (אם הכתוביות לא מסונכרנות עם האודיו). אני מכיר תוכנות שעושות את הראשון או השני, אבל לא תוכנה שיודעת לעשות גם וגם.
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס 7 64BIT התקנתי אותו באנגלית (האפשרות היחידה) אחרי זה הגדרתי את שפת כתיבה גם לעיברית , התקנתי חבילת הפיכה לעיברית הכל טוב וזה אבל שאני שומע שיר בווינדוס מדיה פלאייר השם שלו כתוב בג'יבריש שאני מוריד כל דבר ששמו בעברית זה שומר לי אוטומטית את השם שלו בג'יבריש אני לא יכול לשמור את מה שאני רושם בעברית בכתבן של הווינדוס כי זה רושם לי שזה כתוב בפורמט לא נכון. עזרה בבקשה איך אני מסדר את הבעיה הזאת :-\
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנת אנטי וירוס AVG לפני כשבוע ולא היו שום בעיות איתה עד עכשיו שאני מנסה להתקין עידכונים זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה מה אני צריכה לעשות??... תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור!
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אחי מנסה לעבוד אם פוטושופ אבל לא רואים את התמונה רק שהוא מזיז את החלון רואים אבל שהוא מפסיק היא נעלמת מה צריך לעשות כדי לפתור את זה ?
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
האם ניתן באמצעות Norton Partition Magic 8 למחוק Primary Partition C מבלי למחוק את Logical Partition D, וליצור במקום המחיצה שנמחקה מחיצת C חדשה בפורמט שונה מבלי לפגוע ב-Data שבמחיצה D? במידה והדבר אפשרי, אז האם הפעולה מתבצעת באופן מיידי ובטוח ב-100%, או שזו פעולה שלוקחת זמן ויש בה סיכון מסויים?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי את ה KASPERSKY האחרון ואני שם לב שמידי פעם הוא מריץ סריקה לקבצים... סתם ככה, הוא לא מבצע סריקה שנקבעה מראש או משהו וכשאני לוחץ על כפתור ה STOP (הריבוע) אני מקבל את ההודעה שמצורפת בתור תמונה ואז הקספרסקי מפסיק להגן... מה הסריקה הזאת שהוא עושה בצורה אקראית כל פעם? כי זה דיי מעצבן, לדוגמא בזמן שאני צופה בסרט הסרט מקרטע ד"א, בהודעה שאני מקבל למה הכוונה ב there are 1 open connection? על איזה סוג connection מדובר? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לצרוב פלאפונים (של חברת פלאפון) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
יכול להיות שהתוכנה הפכה לחינמית ?? הורדתי את אותה בגרסה 10.3 ולכל אורך ההתקנה היא לא מבקשת ממני שום סיריאל או תשלום כל שהיא עבורה מיותר לציין שהגרסה שהורדתי לא פרוצה .
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנת מסרים מיידיים עם GUI פשוט ונוח לשימוש שיודעת לדבר עם כל תוכנות המסרים המיידיים האחרות בשקיפות. התוכנה צריכה להיות עם ממשק באנגלית ותמיכה מלאה בעברית (כולל יישור לימין ולשמאל). אני צריך שהתוכנה תתמוך ביותר ממשתמש אחד עם אפשרות מעבר פשוטה בין ה-Users השונים. התוכנה מיועדת למחשב ישן (פנטיום 2 350MHz), כך שחשוב מאוד שהיא לא תכביד על המעבד בשימוש שוטף ושתשתמש בכמה שפחות זיכרון. לגבי ממשק משתמש, אני מעדיף ממשק פשוט בעל מראה מקצועי, ולא ממשק עמוס בפיצ'רים בעל מראה מצועצע. יש המלצות? נ.ב. הרגישו חופשיים להשוות בין היתרונות והחסרונות של תוכנות המסרים המיידיים השונות שאתם מכירים.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
קיים ברשותי מחשב מסוג HP PAVILION DV6 1120EJ. אמש שידרגתי אותו מויסטה 32 סיביות לוינדווס 64 סיביות. משום מה לאחר ההתקנה נמצאו מס' התקנים שהמערכת לא הצליחה להתקין/למצוא להם באינטרנט DRIVER. א. התקן KEYBOARD FILTER ב. מופיע גם התקן לא מוכר שרשום שהוא: מסוג מזהה חומרה הרשום כ- ב- Microsoft ACPI-Compliant System אבקש את עזרכתם בהכוונה , מה ההתקנים הללו והיכן ניתן למצוא להם DRIVER. לוינדווס 7. תודה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היי לכם בעיה נורא מוזרה יש לי התקנתי CLONE CD הגרסא החדשה ביותר והוא מזהה את הכל כמו שצריך (כונן CD ROM LG X52 וצורב חדש מהיום!!! LITE ON X52) וכשאני מנסה לצרוב CD COPY אחד לאחד של דיסק מוגן הוא בקושי מצליח לקרוא מהסידי רום 2 KB או משהו כזה ולאורך זמן הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מכין לו image. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה שגם יש לי נרו מותקן מפריע לקלון סידי? בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לצרוב את הדיסק הזה תודה גל
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שיחקתי עם המחיצות והזזתי ?PQ-MAGIC) את המחיצות של הלינוקס, כולל את ה-BOOT . מאז הלילו לא עולה לי , מחקתי אותו זמנית שאני אוכל להשתמש ב-WIN-XP . עכשיו....איך אני מחיזר
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
ה NETLIMITTER עושה לי בעיות ואני רוצה תוכנה שתעשה את אותו הדבר בדיוק..אבל רק שלא תהיה אותה תוכנה.. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
האתר http://mygoldstar.ios.st [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] מחפש עובדים האתר עומד לעבור שידרוג כדאי לעקוב אחרי זה..אז האתר מחפש עובדים צרו קשר..פרטים באתר,תודה
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי משחק ספידרמן 3 ןהוא לא נככנס לי עליו כאילו הוא נכנס ויש מסך שחור ויש קולות והכול אבל זה לא מראה לי ניראה לי אני צריך דרייברים יש לי כרטיס מסך דיי דפוק נבידיה ג'פורס 5200 תביאו לי לינק מדויק של הורדה לא אתר תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 922 צפיות
-