עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FuckMan,

שלום הורדתי למחשב שלי GTAIV זה עובד לי בלאגים עשיתי ריסטארט למחשב ועכישו הוא רושם לי שאני נכנס למשחק RGSLUNCHER הפסיק לפעול מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. מתיי שאני מפעיל את Winamp ובו זמנית גולש באינטרנט עם דפדפנים כמו פיירפוקס אקספלורר ו-Google Chrome אני שומע קירטועים בנגן ובמוזיקה מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by Ran B,

מה קורה? לאחרונה בניתי פלטפורמה מסויימת בAccess שמכילה טבלאות, שאילתות, טפסים וריפורטים. הפלטפורמה עוזרת לי לנהל רשומות מסויימות. כעת, אני מעוניין להפוך את אותה הפלטפורמה לקובץ EXE כלשהו, כזה שאני לא אצטרך ACCESS בשביל לפתוח את הDB שלי (את הפלטפורמה). מה גם - כזה שאני לא אוכל בטעות לשנות/להרוס טבלאות/שאילתות וכו'.. ממש כאילו יש לי גרסא סופית של מה שרציתי ועכשיו אני רוצה לסגור ולנעול את זה, שיהיה אפשר רק לערוך נתונים בDB ולא לגעת בממשק עצמו. האם יש למישהו מושג איך ניתן לעשות זאת? האם הדבר בכלל אפשרי? - מחיפוש קצר בגוגל ראיתי שאנשים אומרים שזה לא בדיוק אפשרי. אשמח לשמוע עצות, אם יש! תודה, רן.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. יקרה אם אני אמחק את התקיה יקרה ^^ TEMP??? 8)

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  5. כתבתי משהו במחברת בערך 60 עמודים, השאלה אם יש דרך כלשהי להעביר את זה למחשב לWORD , בצורה הכי קלה , במקום לכתוב הכל פיזית דף דף.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by sapartil,

צרבתי דיסק בפורמט MP3 הכנסתי את הדיסק לנגן שכתוב עליו MP3 והוא כותב לי NO PLAY מה הסיבה לזה ?

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. שלום לכולם כבר כמה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. אני בד"כ משאיר את המחשב דלוק בלילה (כשאני מוריד בד"כ) עם התוכנה JDOWNLOADER. בבוקר אני רואה את הכמות זיכרון שבשימוש שהיא 3 ג'יגה ומעלה והמחשב לא מגיב לכלום ורושם Insufficient System Resourses אני מסתכל ב-TASK MANAGER ואין לי איזה תוכנה מסויימת שלוקחת הרבה זיכרון (הכי הרבה אני רואה שהג'אווה לוקחת שהתוכנה JDOWNLOADER משתמשת בה - בערך 100 מגה). אגב סימנתי גם Show processes from all users. מה זה יכול להיות ?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by dandisc,

איך ניתן להסיר אותו הוא משתלט על דף הבית,מקפיץ פופ-אפים על ימין ועל שמאל,Nod32 לא עזר האם אפשר להסיר בדרך ידנית?

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by YOAV28,

שלום יש לי תוכנה שאני לא מצליח להריץ אותה כמה פעמים במקביל שם התוכנה זה RSLOAD יש לי מערכת הפעלה ויסטה אם ישנה תוכנה כזואת אני אודה לכם מאוד יואב

10. יש לי נייר מדבקות לדיסקים כזה מיוחד, הורדתי מהאינטרנט את התווית להדפסה, ואת התוכנה CoverXP אני לא יודע מה לעשות כדי שאותו JPG עם התווית שהורדתי יצא על הדף המיוחד, ואני לא מבין איך זה שהוא ידפיס בדיוק בדיוק על העיגול בדף מה הוא אמור לנחש? מישהו יכול ללכת איתי שלב אחרי שלב מה לתכנת בהגדרות וכאלה של תוכנות מסויימות? תודה

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by spidi123,

1. כאשר אני שולח הודעה בעברית אך ורק עם נושא (ללא גוף הודעה) במחשב הנמען הנושא מגיע עם סימני שאלה. ----> מה יכולה להיות הבעיה? 2. מאז שהתקנתי את האופיס 2007 מיילים באנגלית מגיעים מיושרים לימין וזה משבש את ההודעה. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  12. Started by lipa,

והמקבל יוכל לקרוא אותו בעברית? תורה

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  13. אני מנסה לפתוח מסמך חדש בפוטושופ, ומשום מה נפתח לי מסמך עם קווי אורך ורוחב כמו דף חשבון איך אני מצליחה להחזיר את המסמך לצורתו המקורית ללא קווים אלא מסמך חלק?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  14. שלום כשאני סוגר כל תוכנה וחוזר לדסק טופ כל האייקונים עולים ו"נטענים" יחסית לאט- לא מופיעים בבת אחת- לא עולים "במכה" זה דבר חדש יחסית... XP HOME יש לי כרטיס מסך טוב של נווידיה 8800 GTI עם 512 מגה זיכרון של הכרטיס מעבד Q6600 ו 4 ג'יגה זיכרון ראם מה יכול להיות הסיפור כאן? תודה ערן

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by berner,

חברי שלום חפשתי ולא מצאתי מדריך לצריבה , מתברר שיש המון בעיות בעת הצריבה הנובעות מחוסר ידע או נסיון . האם יש מישהוא או חברים שיכולים לרכז את הכל כולל הדגמות ( למשקיענים שבנינו) כמו כן בנושא תוכנות הצריבה מתברר שיש בינהם טובים לפעולות וסוגי צריבה שונות -- האם יש חברים שיכולים להגדיר את ההבדלים ומה ומתי כדאי להשתמש בתוכנה כל שהיא . בברכה ואשמח שתקפצו על האתגר הזה למבינים שבנינו והעשרת הידע בינינו בצעתי חיפוש אבל הכל מפוזר ורצוי לרכז כמו שעשו לגבי צורבים תודה וחג שמח :saint:

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מחפש תוכנת Remote Control אשר תיהיה יעילה וציבה מהירה ובטוחה! מטרותי הם להתחבר למחשב שלי ממקומות מרוחקים ולתפעל אותו, לעיטים מדובר גם על עבודות שדורשות משאבים כגון קימפול רינדור הרצת מספר תוכנה דיאגנוסטיקה בו זמנית ודברים מהסוג הזה.. איני רוצה שהתוכנה תעשה בעיות בזמן שהמחשב שנימצא בשליטה עובד במאמץ. בנוסף אנוכי ירצה מידי פעם להפעיל סרט על המחשב שלי (שנמצא במקום מרוחק מהבית) ולגרום למחשב בבית להראות את אותו הסרט באיכות טובה ובלי "תקיעות וריצודים" - בישביל אחי הקטן האם קיים שד כזה? בתודה מראש

17. Started by Kopi8,

היי, אני מחפש אנטיוירוס אמין, נוח ואפקטיבי... לא משנה לצורך העניין אם הוא עולה כסף. המלצות שמבוססות על ניסיון אישי יעזרו לי מאוד, נימוק או הסבר קצר יעזרו אפילו יותר תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  18. יש לי מקרופון כבר כמה חודשים אותו אחד ופשוט פתאום הוא הפסיק לעבוד אז החלפתי את החיבור לקדמי וזה עבד יופי.... עכשיו אפשר בבקשה הסבר או משו לפחות שיביא פתרון לבעיה זו? תודה לעזורים ז דיי דחוף לי

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  19. Started by mosheva,

שלום! אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לצרוב פלאפונים (של חברת פלאפון) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!

20. Started by Genom_g,

האם בגלל ששפת האם שלי היא אנגלית זה יתן לי יתרון ללמוד אותה יותר מהר כי היא באנגלית או שזה לא קשור?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי את ACRONIS TRUE IMAGE שהיא תוכנה מופלאה ועשיתי איתה עשרות פעמים אימיגים וריסטורים העניין הוא שאין לי מושג איך עושים את ה UNIVERSAL RESTORE כלומר חומרה אחרת עם דרייברים אחרים האם עלי להוריד את הדרייברים של הלוח מהאתר בתצורת EXE לא נראה לי אשמח אם תעזרו לי!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by Green,

היי טוב כמו שראיתם כמה עודעות לפני נגנב לי המספר הנדיר והיפה שהICQ שלי אז הכלתתי לעבור לMSN מסנגר לקצת לראות איך זה ויש לי כמה שאלות... 1)אתם מכירים אולי תוכנה טובה ונוחה נותנת להישמש גם במסנגר ובאיסיקיו ביחד בתוכה 2)בחשבון מסנגר שלי נתתי את ה שיהה GMAIL המשתמש שלי שם אבל אין לי אפשרות לראות את האימילים שלי דרך המסנגר יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  23. שלום רב, אני משתמש בתוכנה NERO לצריבת מדיה על דיסקים. באופן קבוע לאחר סיום תהליך הכתיבה, מתבצע גם תהליך Verify שמאריך מאוד את משך פעולת הצריבה. ב- 90 אחוז מהמקרים, פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה . ב- 5 אחוז נוספים התהליך פשוט נתקע, ואי אפשר לפתוח את הכונן, אלא רק כשאני מבצע הפעלה מחדש של המחשב. היו מקרים ספורים שבהם קיבלתי את ההודעה Verify Fails אבל לא מתבצע שום תהליך שמתקן את הכישלון. כלומר בסך הכול, אני לא כל כך רואה איזה תועלת יש בכלל בתהליך ה- Verify לכן, השאלה היא האם ניתן לדלג על התהליך הזה (להסיר את ה-וי), או שבכל זאת מדובר בתהליך שאסור לוותר עליו, כי אולי החשיבות שלו מתבטאת באופן שאני בכלל לא מודע אליו? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  24. מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה. המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה .. מישהו מכיר את זה אולי ?

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  25. Started by dennis14,

כבר שבועיים שמופיעה לי השגיאה הזאת ולא מאפשרת לי להתחבר, הסרתי אותו והתקנתי מחדש וכלום לא השתנה. מה הפתרון ?

• 11 תגובות
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.