עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. עובד עם אקספלורר 8, אני מכניס כתובת אבל הוא לא מגיב רק נותן waiting for.... הגלישה בפיירפוקס עובדת כרגיל תודה

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  2. המחשב שלי זה HP PAVILION A6450.is ואני רוצה להתקין עליו את מערכת הפעלה Windows XP Service Pack 3 אני לא מוצא באתר של HP דרייברים לXP , אם אפשר בבקשה שמישהו יתן לי קישורים לדרייברים כדי שאני אוכל להתקין אחרי המעבר לXP . תודה רבה רבה , שבוע טוב :]

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  3. אני שוקל להשתמש בסקייפ לחיוג לטלפונים קוויים בארץ (עולה כ-5$ בחודש), איני רוצה לקנות טלפון המתחבר למחשב ב-USB, אלא להפעיל אותה במקביל על המחשבים בבית. 1. האם ניתן להריץ אותו יוזר ב-skype על יותר ממחשב אחד בו זמנית? (בהנחה ויש להם אותו IP חיצוני ובהנחה ולא). במידה וכן, אם יש שיחה נכסת איפה הסקייפ יצלצל? האם ניתן להוציא יותר משיחה אחת בו זמנית? האם בזמן שיחה במחשב אחד, ניתן לשמוע אותה גם ממחשב אחר? 2. האם ניתן להריץ יותר מיוזר סקייפ אחד על אותו מחשב? 3. (לא קשור) - במידה והסקייפ מאחורי ראוטר ויש שיחה נכנסת, איך הסקייפ יודע לזהות זאת, והראוטר לא "זורק" את המידע הנ"ל? תודה.

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  4. Started by silky,

שלום, בעקבות קריסת מערך ה RAID שהיה לי, התקנתי XP על ה 103UJ שהיה לי. בינתיים חיברתי עוד 1.5TB מהסדרת LP של סיגייט. המערכת הפעלה מזהה את הכונן של מערכת ההפעלה(ה 103UJ חולק ל2 מחיצות) כ :E ולא כ :C. האם יש דרך, שלא כוללת פרמוט והתקנה מחדש, לשנות את :E ל - :C? תודה לעוזרים וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  5. אוקיי אז ככה, יש לי לינק שברגע שלוחצים עליו הוא פותח את המדיה פלייר וסטרים של וידיאו נטען. הלינק עצמו הוא לינק ASP. אני מתכנת קצת ב PHP וברור לי שאין אפשרות להוציא מהלינק הזה את הלינק לסטרים. אבל! למדיה פלייר חייב באיזשהו שלב להגיע הלינק הסופי שממנו הוא לוקח את הסטרים ואת זה אני רוצה למצוא. כשאני עושה properties הוא נותן לי את הלינק שעליו לחצתי...

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by tomer_et,

לא יודע בדיוק איך התוכנה הזאת הגיע אלי אבל ראיתי שיש לי על המחשב את תוכנת AudioCatalyst. משהו יודע מה היא עושה ולמה היא קשורה והכי חשוב... איך מעיפים אותה מהמחשב??? כשאני מנסה להסיר אותה בדרך הרגילה אני מקבל הודעה שאומרת: could not open install.log מה עושים.

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by extra-g,

יש לי WMP11. לפניו היה לי את 9 והייתה אותה בעיה. כל סרט שאני מפעיל אני רואה בשחור-לבן. בלי צבע. כל סיומת וכל קידוד. הנגן לא רושם שחסר לו קודקים. לעומת 2 סרטים שהיו חסרים לו קודקים של audio והוא רשם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת. מדובר במחשב חדש. ניסיתי להתקין את ה-K-lite mega-codec-pack 3.90 ולא עזר. הסרתי אותו אח"כ כי היו בו מלא דברים שלא הבנתי, ואם הוא גם ככה לא עזר לי העדפתי לא להתעסק בדברים שאני לא מבין. אשמח לקצת עזרה... תודה

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  8. ערכתי סרטון של 15 דקות בערך ואני רוצה לשמור אותו. עכשיו איך אני שומר אותו ככה שהאיכות תהיה טובה וגם הסרטון לא ישקול הרבה. שמרתי חלקים בשביל לראות תגודל ויוצא לי פעם 30 מגה ל5 שניות או שיוצא 3 מגה ל5 שניות.. אז אם מישהו יודע איך אני יכול לשמור את זה ויש לו הצעות בשבילי אני מודה לו מאוד!

9. Started by jfkk,

שבת שלום ונבורך ראתי פה בפורום שחברי הצוות ממליצים על התוכנה לבדיקה pi. כיצד משתמשים עם התוכנה הרצתי בדיקה (ראה צילום). נ.ב!יש לי בעיה עם המחשב שקופא - תודה מראש -מקווה שזה המקום הנכון [attachment deleted by admin]

10. Started by SciFi7,

שלום יש לי איזה מסמך PDF ארוך (של 32 עמודים) שאני צריך להמיר ל-DOC , עכשיו ברגע שאני מהמיר עם Adobe Arcobet אז הקובץ החדש יוצא בג'יבריש ניסתי עם pdf2doc ו-sofit pdf pro.. ולא הצלחתי למשהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by Or ei,

מצאתי את הקובץ הזה ברשת http://www.planetnana.co.il/aoxl/TimeSheet.xls זה קובץ מעולה שמחשב כל מה שצריך חוץ משבתות וחגים , אם מישהו כאן שיודע לעבוד עם הקוד של אקסל ויכול להוסיף אפשרות לקבוע מתי זה שעות נוספות(125,150) או שעות רגילות תודה!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  12. נתחיל, קניתי מחשב חדש, אני משתמש ב XP+SP2 במחשב הקודם היה לי 98 וקאזה עבדה מצוין בנוכחי היא פשוט לא מתחברת...תקועה על connecting ניסיתי לכבות את הפיירוול של ווינדוס וזה לא עזר בדקתי 3 גירסאות של קאזה לייט..למישהו יש רעיון? השאלה השניה שלי: בווינדוס 98 נהגתי לנעול את המחשב עם השומר מסך + סיסמא איך אני עושה משהו דומה כאן?

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by kobibo,

יש לי שאלה ? לאחר שהמרתי קובץ מסוג Avi לפורמט DVD בעזרת התוכנה TMPGEnc 3.0 XPress איך אני צורב את מה שיצא לי לתקליטור של DVD והעזרת איזה תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  14. Started by Kopi8,

היי, אני מחפש אנטיוירוס אמין, נוח ואפקטיבי... לא משנה לצורך העניין אם הוא עולה כסף. המלצות שמבוססות על ניסיון אישי יעזרו לי מאוד, נימוק או הסבר קצר יעזרו אפילו יותר תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  15. Started by !elad!,

הורדתי סרט מהאימיול וצפיתי בו בתוכנה MV2Player עכשיו הסרט עבד חלק בהתחלה בלי בעיות ואז התחיל להיות יותר איתי כאילו הקול לא היה במקום וזה נהיה לי עכשיו לתמיד מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  16. שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. טוב אז עידקנתי קצת כו.. אז הסקיצה הראשונה זאת: http://img372.imageshack.us/my.php?image=untitled2copy4ba.jpg הסקיצה השניה: יש הבדל באיש החלפתי אותו גם הוספתי כפתור ראשי וכל מני שטיות שלא ממש רואים.. וכן אני יודע שהסימפל מפריע אבל אין מה לעשות.. האתר בכללי דוגמה לדף... אז מה יש להוסיף לפי דעתכם? ואיזה סקיצה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by eizik26,

שלום אנשים אולי מישהו מכיר תוכנה שמפצלת קובץ MP3 אחד גדול (שמחובר במיקס רציף) לשירים נפרדים? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מלא זמן דרייברים למחשב מבוסס ASUS P4B266-VMX. ככל הנראה זה מחשב HP ולא משנה איזה דרייברים התקנתי שום דבר לא עבד. אודה מאוד לעוזרים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. Started by lilian,

לאחר הפרמוט והתקנת דרייברים מהדיסק של המחשב נייד, אני לא מצליחה לקלוט את הנתב האלחוטי שפעם התחברתי אליו בקלות. חשבתי לעדכן דרייבר. זה המחשב שלי: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=208&catId=

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  21. שלום רב, כפי שציינתי בכותרת אני מחפש תוכנה חזקה להמרת WMV ל- AVI רכשתי רישיון ל-WINAVI אבל התוכנה הזו קורסת כל הזמן, וכבר "נשבר" לי ממנה. ניסיתי את גרסת הניסיון של allok wmv_converter , אבל אחרי ההמרה יש ירידה ניכרת באיכות בהשוואה לקובץ המקור. לכן רציתי לבקש אם תוכלו להמליץ על תוכנה איכותית שתבצע את ההמרה, עד כמה שאפשר בלי לפגוע באיכות המקור. הצצתי ברשימת התוכנות שבדביק, אבל אני לא יודע איזה מהן היא המתאימה ביותר, ואולי יש תוכנות אחרות שלא נכללות ברשימה. אגב, אין לי בעיה שהתוכנה לא תהיה חופשית, אבל אם כבר לשלם כסף, אז עדיף תוכנה שתוכל לבצע המרות איכותיות בין כל הפורמטים השונים, ולא רק WMV ל- AVI תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  22. אז ככה יש לי מותכן במחשב פוטושופ CS2, עכשיו יש בעיה בסקלה של הצבעים של הפוטושופ לעומת כל תוכנה אחרת או בכללי בווינדוס. לדוגמה בתמונה המצורפת מצד ימין יש את מה שרואים בפוטושופ שזה צהבהב ובצד שמאל יש את הWindows Picture Viewer שמראה את התמונה לבנה. עכשיו זה בלתי אפשרי לערוך ככה תמונות כי אני לא רואה את הצבעים כמו שהם באמת (או שזה הפוך ונראה קונספרציבי קצת, אבל זה עדיין לא משנה). תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. לפעמים אנשים טוענים שסרטי DVD נתקעים להם. אני יודע שהחומרה, מערכת ההפעלה והקודקים תקינים. על מחשב אחר עם חומרה זהה ותוכנה זהה הסרטים מתנגנים בסדר. יש דרך לבדוק תקינות של הכונן האופטי? האם Nero CD-DVD Speed עושה את זה? או שהיא רק בודקת מהירות של כונן?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  24. יש לי חיבור USB לפלאפון מסוג סוני אריקסון C902, אחרי שאני מחבר אותו למחשב ובוחר באופציית העברת הקבצים בפלאפון, זה מופיע ונפתח לי במחשב. לאחר מכן אני נכנס לתיקייה, מנסה להעביר קובץ ואז באה ההודעת שגיאה הבאה : גם ניסיונות הוצאה והחזרה מחדש לא עולים בהצלחה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  25. קיימת תוכנה כזאת? שתיהיה מובנת על החיפוש הרגיל של הווינדוס, ותיצור אינדקס ותעדכן את עצמה כל פעם למצוא דברים באופן מיידי? (כמו בווינדוס 7.. עוד לפני שמשלימים משפט זה מוצא את הקובץ אפילו אם הוא בכונן שלישי או רביעי.. מה שבד''כ בXP חיפוש רגיל לוקח 5 דק' למצוא היות ואין אינדקס מסודר) תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים