עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, יצא סט צילומים "עקום" במשהו כמו 15 מעלות, אני צריך ליישר את כל התמונות. בפוטושופ זה קלי קלות והתצואה מעולה, אני מעדיף שישארו פסים שחורים מסביב מאשר שהתמונה תגזר תוך כדי הסיבוב ותאבד פרטים שאולי רלוונטים לתמונות. ללכת תמונה תמונה וליישר אותם ידנית זאת עבודה שחורה ברמות היסטריות, יש כמות גדולה של תוכנות. אני מחפש תוכנה שתוכל לעשות את הפעולה הפשוטה הזאת (ROTATE) לכמות גדולה של תמונות ובמידה שאני בוחר (15 מעלות נגיד) - שזאת בעצם הבעיה. ACDSEE ממה שאני רואה יודעת לעשות סיבוב של 90 מעלות ו-180 מעלות (ומראה) לכל התמונות בצורה מעולה!! ממש עבודה מצויינת היא עושה, אבל לא מצאתי שום דרך לגרום ל-ACDSEE לערוך כמות גדולה של תמונות ב"כמות מעלות" (?!) שאני קובע מראש. תודה רבה רבה למי…

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by Idan06,

שלום, אני רושם כאן בקשה לעזרה רק בגלל שאני כבר נואש לגמרי. לפני כמה ימים נכנסתי לאינטרנט לאתר מסוים והוא לא נכנס לי, חשבתי שזה בעיה באתר אבל אחרי שהיו עוד הרבה אתרים שקשורים לJava שגם הם לא פעלו לי כולל משחקי Java כמו Pogo.com , וגם האתר igoogle.com דורש java כנראה ובגלל זה הוא לא פועל כראוי ( אני לא יכול להזיז את הריבועים ממקום למקום). אז הבנתי שהבעיה היא אצלי. הקטע שזה לא רק באינטרנט, גם ב-ICQ למשל מישהו רוצה לשלוח לי קובץ, אז אני לא רואה כלום בהודעה, אני לא רואה שום בקשה ל Accept כאילו שלא שלחו לי כלום אבל בעצם כן שלחו. ניסיתי לעשות הרבה דברים בנידון ובגלל זה רשמתי בהתחלה שאני התייאשתי כבר לגמרי. ניסיתי להיכנס לאתר Java.com ולהתקין מחדש את Java, והקטע שכשאני לוחץ על Ve…

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by dennis14,

כבר שבועיים שמופיעה לי השגיאה הזאת ולא מאפשרת לי להתחבר, הסרתי אותו והתקנתי מחדש וכלום לא השתנה. מה הפתרון ?

• 11 תגובות
    • 893 צפיות
  4. מה זה ? זה מופיע לי כל הזמן ... ומסך כחול פעם ב ... אבל מופיע ... אני משתגע !!!!!!

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by danielzy,

שיחקתי Red Alert 3 ופתאום היתה איזו בעיה וכל הצבעים במסך התערבבו והמחשב קרס למסך כחול עם הודעת שגיאה שלati2dvag עשיתי ריסטרט, ברגע שהדרייברים של הכרטיס מסך עלו - השגיאה עלתה גם, נכנסתי ב Safe Mode ומחקתי את הדרייברים, חזרתי התקנתי מחדש, ריסטרט, אין שינוי, השגיאה חוזרת. חזרתי ל Safe mode מחקתי שוב את כל הדרייברים, נכנסתי לווינדווס ןמחקתי כל קובץ שהתחיל עם ati התקנתי את הדרייברים שוב, היה בסדר, נכנסתי לאינטרנט קפצה הודעת שגיאה של ווינדווס [ לא מסך כחול] והרזו' ירדה ל 640x480 עם בעיה בקובץ ati2dvag, עשיתי ריסטרט וההודעה המקורית חזרה. עזרה בבקשה אני צעד אחד מפירמוט..

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  6. Started by Boomerang,

מצגת מה - SIGGRAPH האחרון שמדגימה יצירת מודלים מקטעי וידאו. (לינק)

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  7. Started by Scofieild,

איך לעזאזל, אני מוריד אותו, באופן סופי, מהסרגל כלים למטה??? מיותר לציין שמחקתי אותו מהרשימה ב mscobfig.

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by moshiko69,

אני מחפש תוכנה ליצירת תפריטי DVD, משהו מקצועי? אני משתמש ב 4.0 MovieFactory DVD Ulead אבל אני מחפש משהו יותר מקצועי, יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  9. Started by psxr,

היום הופיעה לי תופעה מוזרה בזמן הצגת סרטים רואים כמו ערפל על התמונה. לא התקנתי בימים האחרונים שום דבר.

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  10. כלומר... לא להכין קובץ חדש, יש פרוטילופס וE-jay וכאלה, אני מחפש תוכנה שבא אני יכול לקחת קובץ אודיו ולקרוע ממנו 5 שניות והלשתמש בהן, לא הצלחתי למצוא... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם כול פעם שאני מחפש משהו בתוכנת האמיול ההודעה שבתמונה מופיעה לי

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by civic,

מישהוא יודע איך מגדירים בשועל שכאשר פותחים לשונית חדשה ישר יעלה דף הבית ולא דף ריק?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  13. אני מחפש אפליקציה שתתן לי אפשרות לבחור מספר קבצים (או לגרור לתוכה), לבחור ספריית יעד, שם עם אינדקס רץ (למשל CaptainCaveman* כשהכוכבית תוחלף במספר עולה) ואז תעביר את כל הקבצים לספרייה שבחרתי ותשנה להם את השם. אני מתעצל לשנות שם של קבצים מיד עם ההורדה, סליחה, היצירה והצטברו לי הרבה (אלפים) קבצים שאני מעוניין לשנות את שמם. במקרה הגרוע אכתוב אחת, אבל אני מתכנת מספיק בעבודה

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  14. Started by tinkerball,

יש לי ווינאמפ(לא הגירסה 3 אלא 2.81 או משהו כזה) והוא לא מציג לי עיברית על הסקין אלא ג'יבריש. נראה לי שזה משהו בהגדרות. מישהו יכול לעזור לי? ודרך אגב-הווינאמפ 3 לא תומך בעיברית?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  15. Started by Johnny,

שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה.

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  16. אני לא יודע אם זה הקובץ הנכון וחשבתי אולי יש תכנה מקבילה ל- AVIPREVIEW של קזה. (אני זוכר שלחמור היתה כזאת , לפני שנה בערך). ** נב לא מצאתי על זה מידע בחיפוש אז... תודה

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  17. שלום, זה עתה רכשתי מחשב חדש (Q9300, 9800GTX ZOLTAC,) עם mother board של asus p5nd וציפ סט של nvidia nforce משהו (זה חשוב?) בכל מקרה כאשר אני מקרין קבצי ווידאו שונים מתחילים להופיע בזמן רנדומלי קווים ירוקים על המסך. אפילו העבר משתנה לקווים מוזרים ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין. אני משתמש בשני מסכים. מסף למחשב ומסך לראות בו סרטים (lcd), וזה בדרך כלל מתחיל במסך שמקרין את הסרט. במסך השני לכאורה הכל בסדר למעט העכבר שמטשטש לחלוטין. אחרי מספר שניות הכל נתקע. אחרי ריסטר זה מסתדר לסדרה שתיים עד הפעם הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה? (הסרתי התקניתי דרייברים וקודקים)

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  18. Started by E-rAzOr,

שלום לכולם. התקנתי פוטושופ סי אס 4 ומשום מה יש לי בעיה עם הצבעים , כל הרקע שאמור להיות לבן הוא צהוב בהיר . אין בכלל צבע לבן הצבע הלבן הוא צהוב בהיר. מה זה ? ואיך פותרים את זה ? תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by DisinfectedDuck,

בתוכנה הזאת אפשר למצוא כמעט הכל והמוזיקה שאני מוריד היא די נדירה.. אבל להוריד.. זה כבר משהו אחר. אני על WAITING שעות.. לא מוריד כלום. יש איזה משהו שאני מפספס פה? למה כולם מתלהבים מהתוכנה הזאת? קובץ אחד מסכן לא הצלחתי להוריד.. יש איזה משהו שמשפר את זה איכשהו?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by boss,

יש לי חלונות 7 ביט 64 פתאום לא נתת לי להיכנס מסן סיסמא ומשתמש שלי נכון הודעה מספר שגיאה 80070005 http://windowslivehelp.com/solution....2-da3bc58353da עשיתי בדיוק אתר זה הסרתי במסן הכול וניקוי לא עוזר

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  21. Started by kingpin,

אני מוריד מישחק 4 וקצת גיגה הוא הגיע לי ל 3.9 וכותב no more space on the dvice אבל יש ליייייייייייי עוד מלאה גיגה בכונן c היתקנתי וניסיתי בכונן d שגם לא יש מלאה מקום וגם עושה אותה שגיאה המישחק קוראים לו TOCA RACE DRIVER 2 בבקשה תעזרו אולי זה איזה הגדרה בתוכנה או משהו

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  22. אני לא מצליח לראות את אותו היסטורית צפייה במחשב הנייח ובסלולר ב YOUTUBE למרות ששניהם על אותו משתמש. יש למישהו פתרון לעניין המוזר הזה?

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by evman007,

לא יודע מה הבעיה פתאום לא מצליח להתחבר לי ,ולמשתמשים אחרים במחשב שלי הוא כן מתחבר ללא בעיות. שאני מנסה להתחבר הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז רושם-MERGING DATA ונתקע עד ההודעה המוכרת-שלח את תשלח... למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  24. Started by DF30,

אני משתמש, (ומרוצה מאד) ב Music Match גירסה 7.0 הכל עבד מצויין עד שבוקר אחד בהיר התחילה בעייה מוזרה...(שאגב, לא נפתרה ע"י התקנה חדשה). מי שמכיר את התוכנה יודע שהיא מורכבת מכמה חלונות שונים ש"מחוברים" בד"כ ביניהם (חלון מוסיקה שמתנגנת, חלון הפעלה וכו'). בכל מקרה, בהפעלה של התוכנה הם היו תמיד נמצאים במצב האחרון בו סגרת אותה, או מחוברים יחדיו. מאותו בוקר בהיר, כאשר אני מפעיל את התוכנה, כל חלון נפתח במיקום שונה על המסך...(ניתן עדיין לחבר אותם ע"י הזזה שלהם). בקיצור, זו לא בעייה קריטית, או בעייה שמונעת עבודה עם התוכנה, אבל היא מרגיזה... (ניסיתי שדרוג לגירסאות מתקדמות יותר וזה לא עזר.) איך מגדירים את זה? איפה הקובץ הדפוק??? מה לעשות?? ??? ??? ??? דרור

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by SHOOTER8,

מדובר בדיסק שהועתק מוידאו ונרכש מחברה ידועה בארה"ב. תמיד אני מוריד את הדיסק למחשב עורך אותו בלי בעיות. נתקלתי עכשיו בדיסק שאני לא יכול לראות במחשב, אבל אני יכול לראות בכל DVD אפילו בן 10 שנים. אני לא יכול להעתיק אותו ב-CLONE DVD לדוגמה, התוכנה אומרת שחסר קובץ. לעומת זאת אין בעיה להעתיק אותו ב DVD COPY בנרו. הדבר המוזר שהדיסק מכיל מעל ל-4GB ובתיקיה של הDVD יש רק 120MB מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן ואם אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים