עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי חבר שמשתמש ב Remote Asisstance של Live Messenger וכשהוא רוצה לשלוח לי הזמנה לשליטה על המחשב שלו הוא מקבל הודעה שאין לו אפשרות לשלוח שליטה מרחוק מכיוון שהוא לא משתמש בגרסא האחרונה של מסנג'ר, הבעיה היא שהוא כן משתמש בגרסא של מסנג'ר ולמרות זאת הוא לא יכול לשלוח או לקבל שליטה מרחוק... איפה הבעיה? בעיה אחרת שהיא כבר קשורה אלי, יש לי בבית שלושה מחשבים, שניים מהם מחוברים לראוטר בצורה אלחוטית ועוד מחשב אחד ראשי שמחובר דרך כבל רשת לראוטר... כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב הראשי למחשב 1 שמחובר אלחוטית לראוטר אפשר לשלוח קבצים דרך האייסיקיו בלי בעיה אבל למחשב 2 מהמחשב הראשי אי אפשר. אני מקבל הודעה שאומרת Can't establish Connection מה בדיוק צריך להגדיר במחשב 2 בשביל שיוכל לקבל קבצי…

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  2. Started by tsvika,

עד אתמול לא היה לי קשר ולא חשבתי שיהייה לי קשר לעריכה בתלת מימד (ככה זה נקרא?) אבל נתקלתי כאן בפורום בתוכנה Wings3D שהייתה בחינם, הורדתי והתחלתי להתעניין קראתי Tutorial למתחילים בתוכנה וזה מה שיצא (ב Tutorial זה יצא הרבה יותר יפה ) באופן כללי איך התוכנה? היא מומלצת למתחילים? על מה אתם ממליצים לי במקום? האם רוב התוכנות כיום משתמשות בווקטורים ככלי לעיצוב? בכל אופן זה המודל הראשון שלי, מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by k22,

שלום תמיד אני רואה סרט בתוכנת bs player זה מנגן בלי הפסקה ולפעמיים אני יושן וזה ממשיך לנגן וזה מפריע לי אני משתמש בתרגום ככה שאין לי כוח לתץוכונות אחרות אני רגיל עליה הבתחלה זה לא היה ככה איך אפשר להחזיר את זה שהיה נורמלי אחרי שניגמר הסרט זה מפסיק

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Speed Demon,

רוצה להתקין מילון במחשב הנייד של סבתא שיהיה לה קל לתרגם דברים שהיא לא יודעת. שיהיה פשוט לשימוש,לא צריך יותר מדי שפות,הכי חשוב עברית-אנגלית-רוסית בכל מני וריאציות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. או קיי חיפשתי המון ןהתקנתי המון (!!) תוכנות שעושות את הנעילה לתיקיות והאמת שרובם לא עושות את זה בצורה הכי טובה הן פשוט מסתירות את התיקיות, והיו כאלה שגם נועלות את התיקיות ועולה הודעת שגיאה שמנסים לפתוח את התיקייה (מה שאני רוצה), לא הצלחתי למצוא תוכנה שתעשה את זה (נעילה פשוטה שמעלה הודעת שגיאה ואולי שיהיה לה אפשרות להסתיר את התוכן הפנימי של התיקייה אבל לא קריטי) ולמשל אם אני ירצה לנעול תיקייה מסויימת בכל מקום במחשב אני לא יצטרך להיכנס לתוכנה עצמה אלא קליק ימני על התיקייה ולבחור באפשרות של התוכנה LOCK וכנ"ל לגבי פתיחה של תיקייה נעולה קליק ימני עלייה וUNLOCK הייתי משתמש פעם בתוכנה כזאת פשוט לא זוכר מה שמה... אם מישהו יודע או מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה...

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by ashbit_q,

כמו שכתבתי איך אני רואה קבצי קוקיס שגלשתי אליהם בוינדוס 7 וכמו כן אם יש דרך לראות סיסמאות דרכן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני יודע לעשות הרבה דברים טובים בפוטושופ יחסית , אבל הדבר הכי פשוט שיכול להיות - מסגרת , אני לא יודע לעשות. אז... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. א. תמחור - כמה נהוג לקחת על כל העיסק? זה כולל פירמוט, התקנה מחדש עם כל הדרייברים ו... זהו, בעצם. ב. אם כבר - יש תוכנת זיהוי חומרה לדוס? כלומר, כמו Everest רק שעובדת בדוס? כדי לדעת אילו דרייברים אני צריך בכלל..

9. Started by tzahi16,

שלום!!! רציתי לשאול האם זה חוקי לעבוד עם דיסק של "היירנס" בחנות מחשבים???

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  10. הי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את תוכנת האנטי וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal ? האם מישהו עבד איתה? רשמים? דעות? http://www.kaspersky.com/

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by DDDDPJ,

הורדתי סרט +תירגום איך אני עושה שהתירגום היפעל?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שלום כאשר האייפוד מסתנכרן דרך האייתיונס כעבוד 10 דקות המחשב נכבה לי כל פעם מחדש וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם ל : the cpu was previously shoutdown due to a thermal event (overheating) בקיצר אני לא מצליח להעביר את המוזיקה לאייפוד בגלל שהוא נכבה כל הזמן מה אני אמור לעשות מישהו מכיר את הבעיה

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  13. Started by slrr,

בעיקר דרייבר קול ושל הוואיפיי hp g7000 נסתי את האתר הרשמי

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי שחכתי איך עושים את זה. פעם יצרתי תיקייה עם כמה קיצורי דרך ואיכשהו עשיתי שאני יוכל להפעיל את הקיצורים דרך run . נגיד שם הקיצור דרך היה FOTR אז הייתי רושם FOTR בrun וזה היה מריץ לי את זה איך אני עושה את זה ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by לילי,

אני רוצה להוסיף למצגת POWER POINT מוזיקת רקע ולא מצליחה איך עושים את זה? יש לזה תוכנה מיוחדת? חודשים אני מנסה להוסיף מוזיקה ( באורך של 3 דקות בערך) למצגת ולא מצליחה. אני מקווה שזה הפורום המתאים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה טובה להורדת קבצי TORRENT.. שהיא מהירה ..ושומרת את ההורדה אם האינטרנט מתנקת או משהו... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by srolik,

פיצלתי את הכונן שלי 80G עם התוכנה PARTITIONMAGIC ונוצר לי כונן חדש 10G מדומה (כך המליצה התוכנה בהתקנה) אני מעוניין להעביר קבצים חשובים לכונן הזה וולפרמט את הכונן המקורי הגדול ולהתקין הכול מחדש (עקב בעיות רבות שיש לי ) האם הכונן המדומה ימחק בפירמוט והקבצים שלי יעלמו (בגלל שהוא מדומה )?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב, אני מחפש תוכנה קלה ופשוטה שבעזרתה אני אוכל לחתוך סרט שיש לי, כי הוא ארוך מידי לדיסק אחד. מישהו יכול בבקשה לתת לי את שמה? תודה.

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  19. אתם רואים רשום לי במאוור השני rpm 0

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by elior021,

היי, יש לי פיירוול PFSENSE ותקפו אותי בין השאר דרך פורטים 5060 תעבורת SIP יצרתי ruls שיחסמו את אותם כתובות IP אבל משום מה הפיירוול מתעלם לי מתעבורת sip ועדין ההתקפות מגיעות למחשב, מישהו מכיר את ההגדרה שאומרת לפיירוול להתעלם מתעבורת sip בRULS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by Noder,

היי אני רוצה להתחיל ליצור אנימציות במחשב/ציור במחשב ע"י שימוש בלוח גרפי אני רק מתחיל בעניין הזה (על הדף אני מקצוען). רציתי לקנות אחד והשאלה שלי האם כדאי להתחיל מקטן עם : Wacom Bamboo Fun Medium או להתחיל יש עם Intuos3 A4 Oversize w/Grip Pen. ואני יכול לרכוש אותם בארה"ב. ככה שהבמבו יעלה לי 640 שקל והשני 1400 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by xlSnaK,

הורדתי קובץ ISO עכשיו יש לי NERO 7 אז איך אני צורב את הוינדוס כך שיהיה BOOTABLE ?

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  24. אני מתכוון לזה שאני רוצה ליצור קובץ אחד של סרט בפורמט MKV עם תרגום מובנה ע"מ לראות בטלוויזיות LCD דרך ה- USB (אני מכיר תוכנות אחרות שבהם צריך להמיר את ה קובץ MKV ל- AVI למשל ואז רק להטמיעה את התרגום אבל זאת לא המטרה- המטרה להנות מסרט באיכות HD עם תרגום כמובן) מישהו מכיר כזאת תוכנה שהתהליך הוא פשוט וקצר לעניין הזה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.