עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. א. תמחור - כמה נהוג לקחת על כל העיסק? זה כולל פירמוט, התקנה מחדש עם כל הדרייברים ו... זהו, בעצם. ב. אם כבר - יש תוכנת זיהוי חומרה לדוס? כלומר, כמו Everest רק שעובדת בדוס? כדי לדעת אילו דרייברים אני צריך בכלל..

2. Started by ironman405,

רציתי לשאול אם חבילת המקודים CCCP כוללת את כל מה שצריך כדי לראות XVID ,AC3 ?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. תיאור: אני נכנס לאתר http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=344&pagenumber=1&r=1 אני רואה את הדף בדיוק כמוכם, אלא שכשאני רוצה לפתוח לקרוא הודעה מסויימת - זה לא נפתח לי (כאילו לא הגיב בכלל לקליק שלי) ניסיתי את כל האפשרויות: מחיקת Cookies, והיסטוריה ופריטי אינטרנט. הסרת JAVA והתקנת JAVA (עם העדכון האחרון), הסרת Flash Player והתקנה מחדש (כולל הPlugin), ניסיון לפתוח את ההודעה בדפדפנים אחרים (אני משתמש בכרום) כדוגמת Iexplorer, Firefox, Safari. יש לי Windows 7 Home Premium. בבית במחשב אחר, זה עובד (מה שאומר שזה כנראה לא קשור לפורטים חסומים או משהו כזה). יש לכם רעיונות לעוד דברים לנסות?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  4. Started by Johnny,

שלום מישהו מכיר אולי תוכנת לכידת וידאו טובה ? (אסוס V8200 TI2). תודה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  5. Started by e-r-a-n,

הוספת כתוביות? ;D עריכה: לקבצי Avi\RM

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  6. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה טובה להמרה של קובץ avi לקובץ dvd ,יש לי שאלה קטנטונת האים אפשר לצרוב קובץ dvd אחד או שחייב להמיר לvob אים אני לא טועה כ5 קבצים?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. אהלן! נגן הפלאש המובנה בקרום פשוט מקרטע ברמה שזה בלתי נסבל בכלל לפתוח יוטיוב על 480P. זכור לי בעבר שהיה מותקן לי הפלאש פלייר החיצוני, וביטלתי את זה הפנימי של הקרום והכל עבד הרבה הרבה יותר טוב. אך כעת - לא משנה כמה פעמים ניסיתי, ההתקנה של הפלאש החיצוני מהאתר הרשמי שלהם נכשלת. למה ההתקנה לא עובדת?

8. Started by J0HNiE,

אני מחשב חבילךת מקודדים בעיקר לסרטים, למוזיקה אני לא בטוח שאני צריך אבל אם זה יעזור וזה יעיל, למה לא? אז תמליצו לי על חבילות מקודדים בבקשה :

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  9. ^^ כפי שרשום בכותרת.. ** חשוב לי ערוצים ישראלים..(במיוחד ספורט...) בבקשה תגיבו..

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  10. זה הדגם של המצלמה Sony® Visual Communication Camera VGP-VCC6 הורדתי מהאתר של סוני את הדרייבר האחרון שיש (מערכת ההפעלה היא XP) וזה לא עזר! המצלמה והכול במחשב עובדים מצויין .. רק שמכבים את המחשב הוא ניתקע במסך הסופי של שניה ליפני שהוא אמור לכבות! וזה לא בעיה במחשב עצמו בוודאות וגם לא בעיה של המערכת (וירוסים וכו) כי בדקתי גם אחרי התקנה של XP נקי ללא כלום ורק התקנה של המצלמה ועדיין הבעיה קיימת. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי xp pro hebrew חוקי . הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את הדפדפן אקספולרר 7 בגרסא אנגלית ובגרסא עברית . שאני מנסה להתקין את הגרסא העברית זה רושם לי "ההתקנה לא מתאימה לשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך" ולא מתקין . הלכתי ללוח בקרה הכל שם על עברית והכל בסדר ,לא יודע מה זה. שהתקנתי את הגרסא באנגלית זה מתקין ועובד והכל בסדר. מה עושים בכל זאת כדי שיהיה בעברית ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  12. כרגע אני עובד עם תוסף מקומבן. התוסף היה זמין פעם בחנות ואז יצא מהחנות של הגוגל איזה מתכנת סידר שהוא יעבוד שוב עם כמה שינויים. מה שקורה זה שאינסטגרם מזהה את התוסף וחוסמת אותי מלגשת לאתר לגמרי אפילו להיכנס בלי יוזר לא ניתן, צריך להתנתק לגמרי מהאינטרנט ולמחוק את כל ההיסטוריה . הבנתי שגם בתוספים אחרים יש את הבעיה הזאת. העניין הוא שבפועל כל מה שאתה רואה בעיניים באינטרנט אם זה תמונה, סטורי, סרטון וכו' טכנית מוזרם למחשב שלך ולכן אתה סוג של מוריד אותו. מה שקורה בפועל זה שכל התוספים כולל אלו שבפיירפוקס גורמים לזה שאינסטגרם חוסמת לך את החשבון. בהתחלה עם אימותים לחשבן במייל. אח"כ בהודעות סמס לטלפון (שעולות כסף כי זה מחו"ל) ובסוף מבקשות ממך סרטון אימות באפליק…

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by wow,

???

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  14. מעבר לפקודות הבסיסיות והברורות מאליהן של mount ודומותיה רציתי לדעת מה אומרים הדברים הבאים: secure mode וכל תתי הכותרות של emulation זאת אומרת מה עושה הפקודה safedisc securom laserlock RMPs תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  15. Started by zoman,

שמעתי על התוכנה Micro Pc-Cillin Internet Security 2006 ,האם מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביה ,חסרונתיה והתרונתיה ?

• 9 תגובות
    • 879 צפיות
  16. y0.. פתאום שמתי לב שהנירו 7 (רגיל, אקספרס, whatever) מסרב לקבל קבצים עם שמות בעברית.. בעיה.. עשיתי קצת חיפושים, הפתרון הכי "יצירתי" אעלק היה לשנות את הגדרות התוכנה לעברית.. כמובן שזה לא עזר, גם לא אחרי ריסט.. מישהו יודע על פיתרון אמיתי לבעיה? או שאני אנסה לחזור לגירסה 6.. :-\ או ש-better yet, מישהו מכיר תוכנה טובה יותר ליצירת CD-MP3? כזאת שתאפשר לי לקבוע דרכה את סדר השירים (פשוט ע"י הוספה של index לשמות הקבצים (001, 002, 003), אני לא מבין למה אף תוכנת צריבה לא טורחת להוסיף את האפשרות הבסיסית והחשובה הזו) בדיסק.. יש לי utility קטנה בשם MPU (ר"ת של Music Playlist Utility) שעושה בדיוק את זה, אבל היא עושה את זה בצורה עקומה לגמרי.. היא לא קשורה לצריבה בפועל, אלא רק משנה את שמו…

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  17. לפעמים אנשים טוענים שסרטי DVD נתקעים להם. אני יודע שהחומרה, מערכת ההפעלה והקודקים תקינים. על מחשב אחר עם חומרה זהה ותוכנה זהה הסרטים מתנגנים בסדר. יש דרך לבדוק תקינות של הכונן האופטי? האם Nero CD-DVD Speed עושה את זה? או שהיא רק בודקת מהירות של כונן?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by oz12,

בעיה כשאני מחבה את המחשב יש כזה צליל של error וזה DWWIN.exe מה אני יכול לעשות הבנתי שהדבר הזה קשור למיקרוסופט אבל זה עושה לי errorכשני מחבה את המחשב עזרה

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  19. Started by nokobik,

ואם אפשר להעלות לרפידשייר או אתר בסגנון תודה

• 5 תגובות
    • 879 צפיות
  20. Started by omnius,

שלום. אני מחפש תוכנה (חינמית במידת האפשר) שיכולה להמיר סרט VCD גדול למדי (חצי שעה ומעלה) לפורמט AVI. בבקשה שימו לב: ברצוני להמיר מVCD לAVI, לא ההפך (כמו שגוגל כל הזמן מצא ) תודה.

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  21. הלו"ז שלי משותף על כמה מחשבים, ועל האייפון והטאבלט. באחד המחשבים יש לי בעיה, כל הזמן קופצת לי שגיאה שלא ניתן לסנכרן ביניהם. בפועל זה אכן עובד, אך ההודעה לא מפסיקה לקפוץ. את האאוטלוק שדרגתי מ2K7, ל2010. והבעיה מופיעה כעת כשגיאה 2006 או משהו כזה. הצעות לפיתרון הבעיה המרגיזה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  22. הורדתי את הסרט של הנסיך הפרסי, הסרט בקובץ AVI 1.בWMP 12 מופיע מסך"USE MEDIA PLAYER" ואז מפנה אותי לאתר הנ"ל: http://microsoftmediaplayer.net/pluginerror/ שאני מוריד את הקודק זה אומר שזה וירוס טרויין, פעם ראשונה עשיתי IGONRE אבל זה בכלל לא מתקין אותו. 2.בVLS מופיע מסך "USE MEDIA PLAYER" וזהו. 3.בוינאמפ סרטים לא עובדים אצלי משום מה. הורדתי אוסף קודקים שמתאימים לWIN 7 מהאתר הבא: http://shark007.net/win7codecs.html התקנתי ועדיין לא עובד. מה לעשות?כל שאר הסרטים עובדים. את הסרט הורדתי בכמה חלקים בהורדה ישירה ואפילו פעמיים עשייתי חילוץ מחדש.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  23. Started by Oranili,

תודה רבה

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  24. Started by tomer_et,

לא יודע בדיוק איך התוכנה הזאת הגיע אלי אבל ראיתי שיש לי על המחשב את תוכנת AudioCatalyst. משהו יודע מה היא עושה ולמה היא קשורה והכי חשוב... איך מעיפים אותה מהמחשב??? כשאני מנסה להסיר אותה בדרך הרגילה אני מקבל הודעה שאומרת: could not open install.log מה עושים.

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by zombie,

כשעוד הייתי בויסטה הורדתי עם ראפיד שייר ו"Jdpwnloader" והכל היה טוב ויפה.. עכשיו הוא מתחיל להוריד, מורית כמה קילו-בייטים ומנסה להתחבר שוב.. למישו יש מוסג איך לסדר את הבעיה? אולי תוכנה חלופית? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.