עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. או קי איך אני מתקין את התוכנה מוסלו לחצתי על yes ונתקלתי במסך הבא תודה לעוזרים אני מחכה............

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שמחליפה את הרקע כל כמה זמן תלוי איך אני מגדיר. היה לי פעם משו כזה אני רק לא זוכר את השם, מי שמכיר שיכתוב את השם ואם יש לינק עוד יותר טוב

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  3. Started by Joli,

שלום! יש לי כרטיס טלויזיה במחשב, כשהיה לי ווינודס XP הכל עבד כמו שצריך, אחרי שהתקנתי את ה 7 בכל פעם שאני פותח את התוכנה (WINPVR) הוא מביא לי את ההודעת שגיאה הזאת: ניסיתי לעדכן את הדריברים של הכרטיס אבל הוא רשם לי שיש לי את העדכון הכי חדש שיש... הינה הסוג של הכרטיס: תודה רבה

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  4. שלום יש לי תמונה שהרקע שלה בצבע לבן, ובאמצע התמונה מצוייר סתם צורה. איך אני משנה בPhotoShop cs3 את רקע התמונה לרקע של טקסטורה אחרת שמצאתי באתר להורדה? כלומר, יש לי תמונה של טסטורה קטנה ואני רוצה שהטקסטורה הזאת תיהיה בתור התמונת רקע בתמונה עם הרקע הלבן. איך אני עושה את זה מבלי לפגוע בצורה שיש שם? אם אפשר לעשות את זה דרך ה magic wand, אני אשמח אם תסבירו לי. אני סימנתי את החלק שאני וצה שיהיה בו הטקטורה, אבל אני יודע רק לצבוע את המקום בצבע אחר, אני רוצה לדעת איך להכניס טקטורה. תודה זה מאוד חשוב

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  5. אם יש כמה משתמשים במחשב יש איזשהי תוכנה שתוכל לנעול תיקיות מסויימות עם סיסמא ? (ככה יהיה לכל אחד את המידע האישי שלו בטוח)

6. Started by 10 eliko,

שלום יש לי בעיה עם המחשב מעלה סירטון לבעיה בנוסף אני מוריד קבצים כדומא Malwarebytes' Anti-Malware/HijackThis-הקבצים לא נפתחים לי מופעי לי רק שעון החול והקובץ לא נפתח. בדיקת דיסק קשיח לא נמצא שגיאות mhdd הרצתי בדיקה זכרונות כ-20 סיבבובים אין שגיאות נא לשים לב על הסימו המהבב בצד שמאל ועל פרק הזמן עד שהמחשב עולה=בmconfig הורדתי את כל מה שעולה לפעמים המחשב נתקע על המסך ברוך הבא http://www.youtube.com/watch?v=Rx7PkLNXGJg xp pro sp3 זיכרון 2x256 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

אני משתמש בקאזה לייט ואני לא מצליח להתחבר... אני כמעט בטוח שזה קשור בפתיחת פורטים רק שאני לא יודע איזה פורט ואיך לפתוח אותו אצלי בראוטר הראוטר שאני משתמש בו הוא של 2WIRE דגם 1800HG

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  8. שלום לכולם! לאחרונה התחלתי לעסוק בכתיבת ספרי מתמטיקה ולצורך כך אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לצייר פונקציות שיהיו גם נוחות אח"כ להעתקה לWORD. חיפשתי ברשת כמה תוכנות אך אף אחת לא באמת ענתה על הדרישות שלי.. כמו שאתם יודעים בספרים התרשימים הם סכמתיים, כלומר משקפים רק את הרעיון ולא את הערכים המספריים באמת- וזה מה שאני מחפש. אם אתם מכירים כאלו תוכנות שגם אפשר לצייר עליהן ישרים של OR ו AND זה גם יעזור. ואני זקוק גם להמלצות לתוכנה פשוטה וטובה לשרטוטים גאומטרים וגם תלת מימדיים. תודה לכולם!!

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by omri_ro,

יש לי מחשב בסלון והתקנתי עליו את תוכנת MEDIA PORTAL אבל אני לא מצליך להקליט מהממיר של הכבלים למרות שהגדרתי שם את התקן ליכדת הווידאו (מדובר בהתקן של AVERMEDIA USB2 http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp ) אגב, לכידת VIDEO דרך תוכנות כמו MOVIEMAKER עובדת כמו שצריך רק ששמה הוא לא מקודד את ההקלטה לDIVX אז אני לא רוצה להשתמש בזה

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  10. שלום שאני עושה מאפיינים על שיר/כמה שירים בדיסק מסויים במתקדם אני לא רואה את האומן/שם אלבום וכל שאר הפרטים שהיו שם פעם. איך מחזירים את זה ? תודה

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by evman007,

לא יודע מה הבעיה פתאום לא מצליח להתחבר לי ,ולמשתמשים אחרים במחשב שלי הוא כן מתחבר ללא בעיות. שאני מנסה להתחבר הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז רושם-MERGING DATA ונתקע עד ההודעה המוכרת-שלח את תשלח... למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  12. יש לי כרטיס טלוויזיה ועד היום הקלטתי דרך תוכנה ממש נוחה ופשוטה - InterVideo WinDVR 3. לא יודע מה קרה, פתאום שאני מפעיל את התוכנה ולוחץ על הכפתור של ההקלטה - זה רושם לי הודעה שהתוכנית הולכת להיסגר.. וככה אלפי ניסיונות (לא מגזים) ופשוט סוגר וסוגר.. וזה עבד עד תחילת השבוע. לא ביצעתי שום שינוי במחשב, לא התקנתי משהו חדש.. פשוט הכל כרגיל ושגרתי. מחקתי את התוכנה לגמרי מהמחשב והתקנתי מחדש ועדיין זה לא עזר. ובנוסף בהמשך השבוע היו פעמים שלחצתי על שיר בתוך הרשימה שלי ב-Winamp וזה גם היה כותב לי התוכנית הולכת להיסגר.. ופשוט עכשיו שאני חושב על זה - זה קצת מוזר והזוי שפתאום... מה עליי לעשות...? Windows 7 Ultimate 64 Bit, הגירסא חוקית לגמרי לא פרוצה, רצה אצלי כבר כמה חודשים טובים ופתאום…

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by sapartil,

צרבתי דיסק בפורמט MP3 הכנסתי את הדיסק לנגן שכתוב עליו MP3 והוא כותב לי NO PLAY מה הסיבה לזה ?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  14. שלום לכם פורום תוכנה, הצתברו בזמן האחרון כמה שאלות שלי עליכם, אז אני ישאל את כולם בדיון אחד: 1. אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ, קצת לימדתי את עצמי וקצת חבר אבל זה לא עזר. מישהו יכול להמליץ לי על הספר מתחילים הכי מומלץ לפוטושופ, הבנתי שיש כמה ספרים בעברית, רציתי לדעת איזה מהם הכי טוב. הכסף זה לא מגבלה אני רוצה טוב לא זול. 2. יש לי כרטיס לכידת וידיאו פשוט של ASUS שקניתי בKSP, אני רוצה תוכנה שתיהיה גם ללכידת הוידיאו, גם לעירכתו. התחלתי להשתמש בStudio 9 איך התוכנה? כדאי לי לקנות אחרת? מה התוכנה הכי פשוטה וידידותית? או שפשוט להישאר איתה כי היא טובה? יצא בכלל סטודיו 10 כבר? 3. תוכלו להמליץ לי על תוכנה הכי טובה לצריבת DVD. האם NERO היא טובה, אם כן איזה גירסה של נרו. אני לא מחפ…

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  15. שלום לכולם, אשמח מאד לעזרה אני די תקוע.. קניתי ציוד הקלטה-מיקסר מיקרופון וכרטיס קול שמחבר את המיקסר דרך USB למחשב. הכרטיס אמור להיות מזוהה אוטומטי (בלפטופ שלי הוא זוהה בלי בעיה) העניין הוא שאני נכנס לווליום קונטרול לפרופרטיז ומסמן את האופציה RECORDING לא מופיע לי שום דבר בחלון למטה והריבוע של הOK מסומן באפור כלומר-מת. התוצאה היא שאני לא יכול להקליט -התוכנה לא מזהה את המיקרופון ולא קולטת סאונד. אני משתמש בWINDOWS XP המיקסר וכרטיס הקול הם של בהרינגר מה עושים?? ??? ??? תודה מראש על העזרה!! אלון

16. Started by omri_ro,

כרגע זו הבעיה היחידה שבגללה אני נשאר עדיין עם 2.0.0.16 ,כל התחליפים שהוצאו פה בפורום נמצאו לא נוחים לי. עם מישהו יודע על עידכון או דרך כלשהי לגרום להם להפסיק להיות ברוגז אשמח עם ישתף את כל הכתה....

• 8 תגובות
    • 925 צפיות
  17. כי אני עושה Properties על הכונן DVD ואין לי אפשרות כזאת. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  18. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  19. שלום לכולם פתחתי תיקיית שיתוף במסנג'ר פעם ראשונה מייד לאחר מכן הופייע לי מסך כחול עם ההודעה הנ"ל כשאני מדליק את המסנג'ר , לאחר בערך 5 דקות אני מקבל שוב את המסך הכחול חיפשתי בגוגל אך לא מצאתי משהו מדויק למה שקרה לי תודה מראש לכל העוזרים תמיר. יש לי ווינדווס XP SP3 אנטי וירוס של AVG

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  20. Started by ras81,

הורדתי את התוכנה אבל כשאני פותח אותה אז נוצרת לי ספריה עם מלא קבצי C++ מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  21. Started by Intelee,

אנני יודע מה כבר לעשות, יש תופעה כזאת כשאני מגדיל תמונה בצפיית סרט , קורה דבר שע"ג מסך אני מקבל עוד שתי תמונות כמו בטלוויזיה (PIP(Picture in Picture . יש לי כרטיס מסך VOODO 3,P2, זיכרון 64,WIN98SE. יש פתרון לבעיה או ??? שאפשר לאשפז את החולה לתקופה ארוכה!!! ;D

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  22. המטרה היא להריץ לוגו מסויים מעל סירטוני וידאו שרצים ברקע במסך מלא. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by pyro_man,

טוב אז זה עיצוב חדש שלי לאתר מדריכים הוסטול או משהו כזה אין לי כח לבדוק בעיצוב חח עצלן.. קיצר זה העיצוב סורי על הווטרמארק נסו לדמיין בלי חח.. וזהו העיצוב:

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  24. בעיה מוזרה מאוד. לפני שבוע בערך התקנתי מערכת הפעלה WINDOWS XP , יחד עם ווינדוס XP בא IE , גרסא 6 אם אני לא טועה. מאז שהIE הותקן על המחשב שלי , כשאני לוחץ על כפתור ימיני או על כפתור CTRL ( למשל Ctrl +V) התוכנה פשוט לא מגיבה , פשוט לא. זה סיוט לעבוד בצורה כזאת :'( מישהו מזוהה עם הבעיה ויודע מה גורם לבעיה וכיצד לפתור אותה? אם אין ברירה אני אתקין מחדש . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  25. Started by ITSIK86,

יש איזה אתר שכשאני מנסה להכנס אליו אמרו לי שחסמו את האייפי שלי לכניסה לאתר בקיצור אני חסום אז ניסיתי דרך אתר פרוקסי להכנס וזה גם לא הצליח אולי תתנו לי תוכנה שמזייפת או חוסמת אייפי או פשוט עוד אתריי פרוקסי... תודה מראש...

• 12 תגובות
    • 925 צפיות

דיונים חדשים בפורומים