תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתרוץ לי ברקע ושתשמור לוג של כל השינויים שעוברים במחשב. (העברת/מחיקת/שינוי שם של קבצים - לא חובה) אבל אני רוצה שהיא תשמור בלוג איזה תוכנות רצות ברקע ואם תוכנה חדשה נפתחה או שתוכנה שכבר פועלת נסגרה. יש איזה תוכנה טובה שעושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אלוהים!!! אני פוחד ממש אתם לא מבינים אני משוטט לי להנאתי באינטרנט.. פתאום העכבר מתחיל לזוז מעצמו בהתחלה חשבתי שזה סתם הוא נתפס בחוט וזז עד שהעבר התחיל לסמן את המסך... נבהלתי והתחלתי לשקשק... ישר כיביתי את המחשב אחרי זה הדלקתי אותו ושוב נחרדתי שראיתי אותו מסמן לי דברים ומשחק לי עם העכבר! הבנתי שהוא לא יכול לכתוב לי מילים אלה רק לזוז עם העכבר ואמאלה הרגע הוא שוב ממשיך ועכשיו הוא פשוט נאבק בי ומשחק עם העכבר ואני מת מפחד!! מה לעשות ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? אני נשבע לכם אנ י לא מחרטט אני אומר אמת!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה Ad-Aware הרגילה שלי לא רוצה להתעדכן כבר שבועיים מה עושים?(תמונה בפנים)
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד אשמח אם מישהוא יוכל לעזור לי לפתור בעיה מציקה. אני מעתיק (סימון-העתק-הדבק) טקסט בעברית מאתר אינטרנט מסויים ל-WORD (אופיס 2003) ואז ב-WORD הטקסט יוצא הפוך (לדוגמא במקום "כדורגל" יוצא "לגרודכ"). יש למישהוא מושג איך פותרים את הבעיה הזאת? איך אפשר לעשות כך שהטקסט לא יהיה הפוך? או להפוך אותו לצורתו המקורית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע מה קרה אבל פתאום MKV לא עובדים לי הסרט לא מתנגן http://img87.imageshack.us/img87/4014/scarfacerg6.jpg
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי וירטואל דאב! והבעיה שהיא לא תומכת בפורמט הזה משהו יכול להביא לי שם של תוכנה או תוסף לוירטואל שיעשה תעבודה אני נורא ישמח!! תודה מראש לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לא ארחיב הרבה אך אני מחפש תוכנה שבה אוכל להוריד שידורי רדיו לדוגמא http://www.103.fm/programs/page.aspx?c41t4nzVQ=EM&cntrVQ=EFL {בבקשה לא להקים דיון סביב נושא התוכנית זה עדיף בלילה במשמרת על יוסי סאיס} לקובץ מדיה כדי שאוכל לשמוע את התוכניות האהבות עלי בעבודה {ניסיתי לחפש את הקובץ של השידור בתקיית cache אך לשב } מצאתי תוכנות אשר מסוגלות לבצע דברים לאחר חיפוש בפורום פה אך את הלינק הם לא הצליחו לפענח או לקבל ממנו מידע . יכול להיות שזה לא הלינק הנכון ? בתודה נילס . :
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום בזמן הגלישה לכל מיני אתרים מגיע לי ההודעה הבאה מה עושים איתה? (ההרחבה זמינה כמו שראיתי במתקדם)
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
פתאום כולם ניהיו פה תמימים. חלאס.. בכל מקרה, ערכתי את ההודעה, מי שרוצה לעזור - בפרטי. לזה שמתחתיי.. מה הקשר להשתין מהמקפצה?
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש חיה כזו? בדיוק חזרתי הביתה וחשבתי איזה מגניב זה יהיה אם הייתי מוחא כף והוינאמפ היה מתחיל לנגן, יש תוכנה לזה?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
C:\program files\NavNT\vpmsece.dll could not be installed or loaded זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני נמסה להעלות את האאוטלוק 2003 משיטוט ברשת הבנתי שזה עניין הסרה של נורטון אבל עד כמה שידוע לי מעולם לא היה מותקן על העמדה נורטון אלאטרנד מיקרו.פעלתי לנסות למחוק את ה EXTAND.DAT ולנסות להוריד את הטול של נורטון להסרה אך ללא הצלחה יש לכם מושג כיצד אני פותר את העניין???
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
אחרי כמה זמן שאני מעלה, צבע ההעלאה משתנה מירוק לאדום, היא מראה שהיא ממשיכה להעלות אך בפועל היא לא מחוברת עפ"י מה שמראה לי האתר שהורדתי ממנו(TORRENTLEECH), זה קורה גם להורדות שלא מהאתר הזה איך אפשר לתקן את זה?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם..! יש לי בעייה בדפדפן firefox 2.0.0.14 מתי כשאני לוחץ לפתוח את הדפדפן אז הדפדפן נפתח ופותח לי אותו במסך לבן כולו, וניסיתי גם למחוק הוא ולהתקין מחדש ולא עובד..!! :-[ מה אתם ממלצאים לי לעשות.??? תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
א. תמחור - כמה נהוג לקחת על כל העיסק? זה כולל פירמוט, התקנה מחדש עם כל הדרייברים ו... זהו, בעצם. ב. אם כבר - יש תוכנת זיהוי חומרה לדוס? כלומר, כמו Everest רק שעובדת בדוס? כדי לדעת אילו דרייברים אני צריך בכלל..
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הדרייברים: Intel® Chipest Software Intel Graphics Media Acceletor Intel Proset Network Driver מערכת הפעלה: Windows XP home edition לוח אם: Intel E210882 מי שעוזר לי מקבל לוגו\חתימה המסן שלי - ShowDesign@live.com
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Death-of-a-Star-83938089
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תראו פירמטתי את המחשב.התקנתי וינדוס ויסטס 32. התקנתי את אימיול.עכשיו שאני בא להפעיל אותו יש לי את ההודעה הזאת. זיהוי מאובטח מופסק CRYPTOKEYS ניכשל באיתחול של.האימיול שאני משתמש בוא זה TLN eMule בוסטר 7.3 ואז האימיול עולה.אבל שאני עושה חיפוש ורוצה להוריד משהו. זה פשוט לא לוקח את ההורדה שעשיתי ומעביר אותה להעברה. אני לוחץ מאה פעמיים על אותו קובץ בחיפוש.שאני מגיע להעברה כלום לא שם. אין שם שום קובץ.בבקשה תעזרו לי. נב.למנהל אני מצטער אני לא ממש יודע מה לרשום כדי לא לקבל אזהרות. אז אם עשיתי שום פעם איזה משהו לא נכון.אז אל תחסום אותי בבקשה. כי אני בעצמי לא מבין אם זה נכון או לא פה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יצרתי טבלה שערכי ציר ה-X הם זמן בדקות, (0.5,1.5,2,3,4,5,) ןערכי ה Y הם תוצאה כלשהי, כאשר אני יוצר גרף המרווחים בין השנתות קבועים ולא על פי ההפרש האמיתי בזמן, כיצד ניתן לסדר את זה ? תודה מראש, אמיר
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם מותקנת אצלי התוכנה NOD32 גירסה 3.0.642.0 כבר כמה חודשים עכשיו התחיל להופיע לי הודעה שוירוסים לא מעודכנים עכשיו הלכתי לעידכון ולחצתי שיעדכן הוא התחבר עד כמה שנראה ורשם שזה מעודכן ואין צורך לעדכן השאלה שלי אם זה נכון או שזה בעיה אצלי ספציפית הגירסה של הוירוסים שרשום לי היא 2888, גם לכם זאת הגירסה האחרונה??
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
העם קיים תוכנה בה אני יכול להתקשר באמצעות המחשב עם כרטיס מודם רגיל ? על קו בזק.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/Venta-System-83904751
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-