עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by deso,

X

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  2. יש לי גיבוי למחשב עם קובץ של GHOST. הוינדוס לא עולה בשום מצב גם לא במצב בטוח, קובץ הגיבוי נמצא בהארדיסק בכונן השני וגודלו 3 ג'יגה. איך אני מבצע את השחזור של הגוסט מחוץ לוינדוס? יש לציין שההארדיסק מפורמט בתור NTFS ולכן אין לי גישה להפעיל את התוכנה דרך דוס (כמו שהיו עושים פעם). אז איך אני מבצע את השחזור?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  3. Started by mosheva,

שלום! אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לצרוב פלאפונים (של חברת פלאפון) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!

4. Started by rednit,

Firefox דפדפן על בכלל אם הייתם בפלנטה אחרת בשנתיים האחרונות או אם שמעתם עליו ופחדתם זה הזמן להכיר ולהתאהב למה להתקדם לפיירפוקס: הוא מהיר יותר מהאקספלורר הוא קל יותר על המערכת הוא מאפשר גלישה בטאבים (לא פותחים יותר חלונות נוספים) הוא בטוח הרבה יותר הוא מאפשר התקנה של הרחבות שהופכות אותו (אחרי שמתרגלים) לדפדפן מושלם החיסרון היחיד הוא: ישנם עדיין אתרים שלא תומכים בפיירפוקס ולא יהיו מוצגים בו כהלכה ככה שלא מומלץ עדיין להסיר את האקספלורר. אבל אל דאגה גם לזה יש פתרון ראוי בואו נתחיל קודם כל תורידו גרסא 1.0.7 http://download.mozilla.org/?product=firefox-1.0.7&os=win〈=he-IL (אומנם יצאה כבר גרסא 1.5.1 אבל חלק מההרחבות הטובות באמת עדיין לא מתאימות לה ככה שאנחנו נשאר עם הגרסא הז…

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  5. לפני שנה וחצי בערך קניתי מחשב, מעבד של אינטל פנטיום 4, 3.0 ג'יגה הרץ, ושני זכרונות של KINGSTONE של 256 כל אחד ועוד משהו CL2.5 או משהו כזה. אמרו לי שעדיף לקנות 2 זכרונות של 256 מאשר אחד של 512 וככה עשיתי, רק שלא חשבתי מה יקרה כשאני ארצה להוסיף זיכרון, שזה מה שקרה לי עכשיו. אז קודם כל, היסבה שאני רוצה להוסיף זיכרון היא שבזמן האחרון המחשב שלי הרבה פעמים נתקע וה-PC USAGE שלו מאוד גבוה, אז חשבתי שהבעיה זה שאין מספיק זיכרון. אם אני טועה, אז מה באמת הבעיה?? ואם באמת הבעיה היא הזיכרון ואני צריך לקנות עוד אחד, אז עדיף 1 ג'יגה או 512 מבחינת האיכות? כי לפי מה שהבנתי ה-512 יותר איכותיים. אם אין הבדל אני מעדיף לקנות ג'יגה, אז אפשר לדעת איזה אחד הכי מומלץ? ויד עוד איזשהי דרך שאני יכול …

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  6. y0.. פתאום שמתי לב שהנירו 7 (רגיל, אקספרס, whatever) מסרב לקבל קבצים עם שמות בעברית.. בעיה.. עשיתי קצת חיפושים, הפתרון הכי "יצירתי" אעלק היה לשנות את הגדרות התוכנה לעברית.. כמובן שזה לא עזר, גם לא אחרי ריסט.. מישהו יודע על פיתרון אמיתי לבעיה? או שאני אנסה לחזור לגירסה 6.. :-\ או ש-better yet, מישהו מכיר תוכנה טובה יותר ליצירת CD-MP3? כזאת שתאפשר לי לקבוע דרכה את סדר השירים (פשוט ע"י הוספה של index לשמות הקבצים (001, 002, 003), אני לא מבין למה אף תוכנת צריבה לא טורחת להוסיף את האפשרות הבסיסית והחשובה הזו) בדיסק.. יש לי utility קטנה בשם MPU (ר"ת של Music Playlist Utility) שעושה בדיוק את זה, אבל היא עושה את זה בצורה עקומה לגמרי.. היא לא קשורה לצריבה בפועל, אלא רק משנה את שמו…

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by eladbu,

כשאני מנסה להכנס לגוגל CO.IL אני מקבל את בדף באנגלית ולא בעיברית למרות שבהעדפות סימנתי עיברית יש למישהו פיתרון?

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  8. יש לי קובץ DLL ישן שכתבתי והקוד מקור שלו אבד השאלה אם מישהו מכיר תוכנה שמנסה להפוך את הקובץ חזרה לשפת C

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  9. שלום יש לי בעיה באינטרנט אקספלורר שנתקלתי בה אצל חברים נוספים שלי גם. הבעיה היא שחלק מהדפים באינטרנט אקספלורר מוצגים כריקים פשוט דף לבן וכשאני מנסה לעלות אותם בפיירפוקס הדפים עולים מצויין למישהו יש אולי פתרון לבעיה? דרך אגב אני מריץ windows XP service pack 2 ואינטרנט אקספלורר גירסה 6 תודה

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. Started by GGTM,

מכיוון ש MX 2004 די דומה ל- 8 אז ציינתי את שתיהן... מישהו מכיר אתרים טובים שמדריכים איך להשתמש בתכונות המתקדמות של התוכנה הזו (באחת הגרסאות), חוץ ממה שיש באתר של מקרומדיה. עדיף בעברית אבל גם אם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  11. וגם לצ'יפ וגם ל usb 2.0 המידע מצ"ב [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by BoA,

שלום. אני מחפש תוכנה למצלמת מחשב שתעבוד ב"שקט" וללא ידעת הבן האדם שישב מול המחשב או יסתובב בחדר. שתקליט ללא הפסקה וללא סימנים שיעלו אליה. הכל כמובן מתוך רצון לעשות מן מצלמת אבטחה ולא שום דבר אחר שיעלה לכם בראש... תודה.

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  13. Started by alonpartuk,

יש לי בגליון אקסל כתובות ואני רוצה להדפיס על מעטפות שורה שורה איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  14. Started by dviriko,

אני חדש פהה ואני מקווה שתעזרו לי בשאלה הבאה: יש תוכנה שקוראים לה smssender ואני מבקש לינק ישיר של ההורדה מקווה שתעזרו לי....... ומי שמביא לי את הקישור ללינק ישיר של ההורדה בבקשה שיענה לי על השאלות הבאות: 1) היא בחינם???????? 2) זה לשלוח sms אם הגבלה או שזה בלי הגבלה????? מי שיביא לי לינק ויענה לי על השאלות אני ממש ממש ממש יעריך אותו מקווה שתעזרו..........

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. שלום, ברצוני לדעת איך ממירים קובץ PDF לקובץ WORD

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  16. הי, אני רוצה לצרוב כמה וכמה דיסקי DATA של DVD, ובכולם חסר לי 20-30Mb. הענייו הוא שעכשיו יש לי ויסטה, ונרו 6 שיש לי (עתיק,אני יודע) לא נתמך. אני משתמש ב BurnAware, אבל שם אין פונקצית overburn. ניסיתי לחפש, אבל ב download.com יש רק 2 תוכנות,ובשניהם overburn מצויין כפיצר, אבל לא עובד בפועל. אז, מישהו מכיר משהו אחר מנרו ? ואם בכל זאת רק נרו, החל מאיזה גרסה מתאימה לויסטה ? כי ראיתי אצלהם באתר שגרסה 9 זה 383MB רק להורדה ... מפלצתי משהו ... וחוצמזה אני גם מנסה לעבוד עם תוכנות חוקיות ככל האפשר ... תודה לכל העונים, גולן.

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  17. יש לי כמה קבצי מדיה וגם את קבצי ה-sub ו-idx לכל אחד (ולכמה ssa) ואני רוצה לצפות בהם עם כתוביות, אך כולם בסיומת ogg, ואני לא מוצא נגן שגם מסוגל לקרוא ogm וגם Direct Vob Sub טוען לתוכו כתוביות. מישהו מכיר נגן כזה?

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  18. הורדתי את התוסף ואני לא יודע איך להשתמש בו. יש אתרים בהם מופיעה לשונית של התוסף מעל לפרסומת וכל שצריך הוא להקליק על הלשונית כדי לצרף את הפרסומת לרשימת החסימות. איך אפשר לחסום פרסומות אחרים שלא מופיעה בהם הלשונית של התוסף? כמו למשל פרסומות המבוססות על פלאש פלייר וכו. האם יש מי שיכול להסביר את תהליך החסימה בצורה פשוטה?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  19. Started by wow,

אבל שיהיו בה את כל האפשרויות לצריבה כמו בנרו. יש משהו מומלץ ?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. לעיתים ישנם שירים שצרבתי על תקליטורים או העברתי לנגן ה MP3 והם פשוט נשמעים חלש יותר משירים אחרים,לא יודע למה אבל תמיד יש צורך להגביר את הווליום ברכב למרות שאיכות השיר הינה באותה איכות של שיר אחר שמתנגן טוב ( 192kbs ). רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  21. Started by ofir2000,

עד היום עבדתי עם XP ואני מעוניין להתחיל לעבוד עם WINDOWS 7 - מכיוון שהמעבר הזה קשה לי החלטתי להתקין מערכת הפעלה נוספת ולהתחיל לעבוד על WINDOWS 7 במקביל לעבודה עם XP . אני יודע שיש שני אופציות לעשות זאת. האופציה הראשונה היא ע"י יצירת כונן נוסף והתקנת מערכת הפעלה שניה במחיצה הזו והאופציה השניה היא ע"י התקנת מערכת ההפעלה השניה במערכת וירטואלית ע"י שימוש בתוכנה VirtualBox. אני מעוניין לעשות זאת ע"י האופציה הראשונה. השאלה שלי היא כזו: כאשר מדליקים את המחשב אמור להופיע לי חלון DOS שבו אני אמור לנתב או ל-XP או ל-WINDOWS 7 כמו בתמונה הזו. http://www.up2me.co.il/v.php?file=89707093.jpg השאלה שלי היא כזו - מאיפה מגיעה התמונה הזו? מי גורם לכך שתוצג התמונה הזו? האם זו תוכנה נוספת שאנ…

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  22. Started by ^GunX^,

אהלן, יש לי טבלת אקסל עם נתונים מספריים . אני צריך שלכל המספרים האלו יופיע 0 לפניהם (סתם דוגמא..). למשל : 678 623 ל- 0678 0623 אני יודע בוודאות שאפשרות כזאת קיימת באקסל (תבנית עיצוב תאים משהו כזה...). אבל לא הצלחתי ליישם את זה.. תודה.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  23. Started by djelectric,

אני משתמש בנגן בגרסא 10 החדשה ואני פשוט לא מזהה בהבדלים... מישהו יכול להסביר לי מה מייחד את הנגן החדש?

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  24. כשאני מוריד מהאינטרנט קובץ גדול (כמה מאות MB) עם IE7 בXP, אז אני אומר לו לאיפה להוריד (לדוגמה, מחיצה D). אבל, הוא מעתיק את הקובץ לתיקייה זמנית במחיצה C, ואח"כ מעתיק אותו לתיקיית יעד. זה די מעצבן, והייתי רוצה שהוא לא יעשה את זה. מישהו יודע אולי מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  25. ^ אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים