תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני יודע איזו גרסה יש לי מותקנת במחשב ואם היא גרסה ישנה איך אני יכול להתקין את הכי חדשה? וכמובן יש לי כרטיס מסך חדש 5850
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה דרייבר למכשיר ברקוד שקורא קודים של מוצרים וכו' של חברת cipher lab model 1100 בבקשה זה דחוף מאודדד אני מתחנן אליכם!! תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
-
סליחה אם אני עושה משהו לא נכון נאי חשד פה נאי לא כך מבין איך לכותב פה נשואים. אני מחבר תמשב לטלויזיה ואני רואה בטלויזיה מסך שחור. אמרו לי שזה לא מוגדר טוב אז בדקתי בATI CONTROL PANEL ובאמת יש לי רק תמסך של המחשב מופיע המסך של הטלויזיה באפור. אי אפשר לעשות לוו ENABLE או ללחות עליו קליק ימני לא יודע למה הוא פשוט לא נותן לי אני לוחץ ולא מגיב לי.. יכול להיות שזה בגלל שיש לי LCD וזה לחיבור טלוזייה רגילה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום כשאני סוגר כל תוכנה וחוזר לדסק טופ כל האייקונים עולים ו"נטענים" יחסית לאט- לא מופיעים בבת אחת- לא עולים "במכה" זה דבר חדש יחסית... XP HOME יש לי כרטיס מסך טוב של נווידיה 8800 GTI עם 512 מגה זיכרון של הכרטיס מעבד Q6600 ו 4 ג'יגה זיכרון ראם מה יכול להיות הסיפור כאן? תודה ערן
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אפשר תוכנה שמשנה מה שכתוב במפרט לי (המחשב שלי->מאפיניים ) אני רוצה סתם לעבוד על חבר שלי (אם יש בכלל תוכנה כזות)
-
- 10 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנת Remote Control אשר תיהיה יעילה וציבה מהירה ובטוחה! מטרותי הם להתחבר למחשב שלי ממקומות מרוחקים ולתפעל אותו, לעיטים מדובר גם על עבודות שדורשות משאבים כגון קימפול רינדור הרצת מספר תוכנה דיאגנוסטיקה בו זמנית ודברים מהסוג הזה.. איני רוצה שהתוכנה תעשה בעיות בזמן שהמחשב שנימצא בשליטה עובד במאמץ. בנוסף אנוכי ירצה מידי פעם להפעיל סרט על המחשב שלי (שנמצא במקום מרוחק מהבית) ולגרום למחשב בבית להראות את אותו הסרט באיכות טובה ובלי "תקיעות וריצודים" - בישביל אחי הקטן האם קיים שד כזה? בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
האם יצאה גרסא מלאה של אנטיוירוס קספרסקי 2006 ? (לא "אבטחת אינטרנט" אלא "אנטי וירוס" )
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן, יש לי סוגיה קטנה, קבצים סרוקים אפשר להפוך ל PDF בעזרת התוכנה PRIMOPDF שיש לי ללא בעיה. קובץ WORD/EXCEL אפשר להפוך גם הם לPDF בעזרת תוכנה זו. אבל עשיתי עבודה, שמורכבת גם מקבצי WORD וגם מקבצים סרוקים (כמו תמונה image) וכשאני מנסה להפוך את שניהם יחד לקובץ PDF אחד, הוא לא נותן לי אלא מדפיס את הקובץ WORD ואת השאר הופך לPDF. איך עושים את שניהם יחד לקובץ PDF אחד שעלי לשלוח למרצה במייל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
-
איך אני מוחק את כל מה שחיפשת עד היום באימיול בשורת חיפוש??
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
יש לי WMP11. לפניו היה לי את 9 והייתה אותה בעיה. כל סרט שאני מפעיל אני רואה בשחור-לבן. בלי צבע. כל סיומת וכל קידוד. הנגן לא רושם שחסר לו קודקים. לעומת 2 סרטים שהיו חסרים לו קודקים של audio והוא רשם. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה הזאת. מדובר במחשב חדש. ניסיתי להתקין את ה-K-lite mega-codec-pack 3.90 ולא עזר. הסרתי אותו אח"כ כי היו בו מלא דברים שלא הבנתי, ואם הוא גם ככה לא עזר לי העדפתי לא להתעסק בדברים שאני לא מבין. אשמח לקצת עזרה... תודה
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום איך אני עושה כתב miror בOPEN OFFICE? זה אמור להיות בהגדרות הדפסה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד איזה 2 סרטונים מYoutTube ולגזור חלק מהסאונד שלהם. אבל אין לי מושג איך אפשר בכלל להוריד סרטונים או לשמור אותם במחשב ולערוך אותם כך שאני אוכל להפריד את הסאונד ולערוך אותו (לגזור מה שאני רוצה). מישהו יכול לעזור לי בקשה? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לתת לי הסבר לגבי השגיאה הבאה שהופיעה ביומן ארועים ואיך אמורים לטפל בה The server was unable to allocate from the system nonpaged pool because the pool was empty. כמו כן גם לאזהרה הזו (גם הופיע ביומן ארועים) The time service has not been able to synchronize the system time for 49152 seconds because none of the time providers has been able to provide a usable time stamp. The system clock is unsynchronized כתוצאה ממה שגיאות כאלו נגרמות
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמחליפה את הרקע כל כמה זמן תלוי איך אני מגדיר. היה לי פעם משו כזה אני רק לא זוכר את השם, מי שמכיר שיכתוב את השם ואם יש לינק עוד יותר טוב
-
- 8 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת (חיבור משותף של 2M- במקרה הממוצע 20K לא להתלהב) ובזמן האחרון ההורדות נהיו ארוכות ואף בלתי נסבלות. הורדתי כל מיני עזרים ד.קזה 2 ו= KAZOOM .... וללא הצלחה. ניסיתי כל מיני סוגים של קבצים וממקורות שונים וללא הצלחה. אולי משהו מוגדר אצלי לא טוב? משהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? רק לשם ההדגמה - אני לא מצליח להוריד יותר מהר מ- 3K!!! בד"כ המצב הוא שיש קובץ שיורד בקצב "מהיר" 1-2K מדי פעם הוא "מפציץ" ב- 3K לזמן מוגבל. והשאר מגרדים את ה- 0.7K במקרה הטוב, או לא עוברים את ה- 0.5K. רצוי לציין שאני מוריד לא יותר מ- 5 קבצים ואותו הדין גם להורדת שני קבצים במקביל. **תנסו לדמיין הורדת סרט של שני חלקים ב- 0.09K לאורך........המון זמן. אם יש רעיונות או תוכנות יותר טובות....... תודה נ…
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום רב ושבוע טוב... אני מחפש תוכנה שבדומה ליומן של אאוטלוק מאפשרת לי להזין פגישות ומתריעה כמה דקות לפני. ולא רק פגישות, לדוגמא, אני בסבב טלפונים ללקוחות והלקוח אומר לי לחזור אליו עוד שעה!!אני מחפש תוכנה שאני מזין שם את השם וטלפון ותפקידה לתת לי פופאפ . מישהו נתקל בתוכנה דומה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום אני רוצה אם ניתן, באותה תוכנה שני דברים: 1.לחתוך קטעים בflac מקטעי מוסיקה שגם הם flac.כוונתי לחתוך חלק מהשיר 2.ממירה וידאו לflac אם אין חינמית אני מוכן עד 20 דולר אם היא מאד טובה
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחלתי לעסוק בכתיבת ספרי מתמטיקה ולצורך כך אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לצייר פונקציות שיהיו גם נוחות אח"כ להעתקה לWORD. חיפשתי ברשת כמה תוכנות אך אף אחת לא באמת ענתה על הדרישות שלי.. כמו שאתם יודעים בספרים התרשימים הם סכמתיים, כלומר משקפים רק את הרעיון ולא את הערכים המספריים באמת- וזה מה שאני מחפש. אם אתם מכירים כאלו תוכנות שגם אפשר לצייר עליהן ישרים של OR ו AND זה גם יעזור. ואני זקוק גם להמלצות לתוכנה פשוטה וטובה לשרטוטים גאומטרים וגם תלת מימדיים. תודה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט Teac MX7 בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיה כלשהיא בחיים לא עידכנתי ביוס. בכל מקרה, זה הדגם של הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2288 וכרגע אני עם גירסה F2 של הביוס רוצה לעדכן לF11 הווינדוס שלי הוא VISTA 64BIT וכשאני מנסה להתקין ת'עידכון, כותב לי שגירסת העידכון היא ל32. מאיפה אני מוריד ל64? לא הצלחתי למצוא אמרו לי שאין כזה דבר ושאני טונה (D: ) אבל זה מה שכותב לי אמרתי נשאל פה
-
- 13 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. קניתי מתאים IDE/SATA 2 USB באייבורי http://ivory.co.il/product.asp?productid=538&CatCode=66 עכשיו פעלתי לפי ההוראות וחיברתי למחשב ולכונן SEGATE 40GB שהיה לי. כשאני מעלה את המחשב אז קופץ לי בצד הבועות האלה שחיברתי USB חדש בלה בלה בלה "הרכיב מותקן ומוכן לשימוש"... אבל הבעיה שאני לא רואה אותו ב"מחשב שלי" ואין לי מושג איך לגשת אליו... כשהכונן מחובר רגיל אז אין שום בעיה... ניסיתי על שני מחשבים, XP PRO ו VISTA..... מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש,עדן
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היי אייך בבקשה אני פותח קובץ NRG. מה זה הקובץ הזה בכלל?פעם ראשנה שאני ניתקל בו. בתודה איציק
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-