עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה כל פעם שאני רוצה לצפות בסרט שהוא באינטרנט במקום שיהיה על הדף את המסך של מדייה פלייר 10 יש משהו אחר תראו : מה עושים? איך אני מגדיר שרק מדיה פלייר 10 בלבד ינגן סרטים על הדפדפן? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by Kopi8,

היי, אני מחפש אנטיוירוס אמין, נוח ואפקטיבי... לא משנה לצורך העניין אם הוא עולה כסף. המלצות שמבוססות על ניסיון אישי יעזרו לי מאוד, נימוק או הסבר קצר יעזרו אפילו יותר תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 898 צפיות
  3. עברתי על רשימת התוכנות המומלצות מהנעוץ והגעתי לזה, השאלה שלי אם אפשר להריץ איתם 1080 ? ואם יש לי coreavc pro על המחשב מה אני צריך להתקין ?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. מקווה שזה הפורום המתאים, אני מחפש תוכנה להמרת סרט HD לDVD-R או כל פורמט אחר שיוריד כמה שפחות מהאיכות. יש לי אחלה מערכת אבל עדיין תקוע עם מסך CRT.. איזה תוכנה מומלצת? אשמח גם למדריך בנושא אם יש.. תודה

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  5. Started by Green,

היי טוב כמו שראיתם כמה עודעות לפני נגנב לי המספר הנדיר והיפה שהICQ שלי אז הכלתתי לעבור לMSN מסנגר לקצת לראות איך זה ויש לי כמה שאלות... 1)אתם מכירים אולי תוכנה טובה ונוחה נותנת להישמש גם במסנגר ובאיסיקיו ביחד בתוכה 2)בחשבון מסנגר שלי נתתי את ה שיהה GMAIL המשתמש שלי שם אבל אין לי אפשרות לראות את האימילים שלי דרך המסנגר יש דרך לגרום לזה לעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  6. מה עוד: * המתאם הינו גנרי ולא רשום עליו כלום(הוא מתאם בין חיבור של פלייסטיישן2 לבין USB). * ב XP (שהיה לי עד לא מזמן) הוא כן זיהה אותו כראוי ועבד. * כשאני מחבר אותו אני מקבל שהוא מזהה שהתחבר אליו משהו לא מוכר. * חיפשתי דרייברים גנרים ברשת, לא מצאתי. חיפשתי אנשים עם בעיה דומה, ולא הצלחתי למצוא פתרון. * קיבלתי את המתאם מחבר שעבד עמו הקשר לפני שנים רבות ולכן לא ניתן להתחקות על מקורו. תודה לעוזרים(יהיה נחמד לשחק עם הלוגי'טק האלחוטי נגד חבר בוירטואה טניס 4 הנחמד).

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  7. Started by spankus,

כל פעם שאני פותח את האי מיול... כותב לי Error: the file known.met is currupted, unable to load known files אין לי מושג מה זה אומר ואני אשמח לדעת איך לסדר את זה.... ואחר כך כשהאי מיול עצמו עולה...הוא כותב הודעה כזאת, שגם איתה ניסתי להתעסק אבל לא ממש מצאתי איך No server list adress entry in 'addresses.dat' found. please paste a valid server list address into this file in order to auto update your server list. בנוסף לכך, ואני לא יודע אם זה קשור או לא, האי מיול ממש ממש ממש ממש מכביד על המחשב... הוא שואב כמעט 200 מגה בייט של זיכרון, ולוקח לו איזה 5 דקות עד שהוא לגמרי נפתח... המחשב חזק וזה לא היה קורה פעם...אני אשמח לדעת אם למישהו יש רעיון לזה גם כן... נ.ב. ניסיתי להתקין מחדש…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  8. שלום חבר'ה,אני מחפש כבר הרבה זמן בנרות, תוכנה לחיתוך קבצי בלו ריי,אשמח להמלצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  9. שלום רב. אני משתמש בתוכנת XNVIEW להמרת PDF לJPEG בד"כ. הזדמן לי כרגע קובץ PDF בעל 4 עמודים שאני מעוניין להמיר אותו ל4 קבצי JPG ברצף אבל כל פעם שאני מבצע את ההמרה הוא שומר לי רק את הדף הראשון. אם למישהו יש רעיון איך עושים זאת בתוכנה הנ"ל או באלט' אחרת,בשמחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  10. שלום כפי הנראה אחרי שפתחתי קובץ רע בטעות אחרי שהורדתי מהאינטרנט . האנטי וירוס יצא מכלל פעולה. לא מצליח להתקין אנטי וירוס אחרים. לא מצליח לעשות סריקה מאתרים חיצוניים. כמו כן במעבר ל safe mode לא מצליח להתקין בגלל ש windows installer לא עובד שם. גם במצב רגיל מקבל הודעות של זהו יישום לא חוקי של win32 כאשר אני מנסה להפעיל התקנה שכן הצליחה. כמו כן ללא יכול לעשות שחזור מערכת כי כל השחזורים נמחקו.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  11. Started by zzroni,

ב - virus definitions כתוב error . כשאני מנסה לעדכן הוא אומר לי שהכל מעודכן. מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  12. אני חושב שהכותרת מספיקה....

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  13. Started by ROTEMan,

חבר שלי פתח חברה ובין השאר הוא רוצה שכשיתקשרו אליו ישמעו אותו מציג את עצמו ואת מטרת החברה (מגנטים לחתונות) במוזיקת רקע מתאימה שתוסיף אמינות ורצינות. הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוכנה מתאימה, אשמח להמלצה לתוכנה בעדיפות לממשק ידידותי ופשוט.

14. Started by panterw07,

לחבר שלי יש כזה לוח אם והוא עשה פירמוט ואין לו SOUND אני פעם מצאתי תדריברים של זה אבל אני לא מוצא את זה מישהו יכול לתת לי לינק לדריברים של הלוח ם הזה בבקשה?!?! תודה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  15. Started by gshhar,

תודה.

16. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך דרייבר למצלמת אינטרנט Teac MX7 בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. ובכלליות אם יש איזה spyware remover מומלץ... בעבר השתמשתי בspybot s&d, אבל נראה שהשרת שלהם קרס ולא ניתן להוריד אותו בשום מקום.. תודה!

18. Started by e-r-a-n,

הוספת כתוביות? ;D עריכה: לקבצי Avi\RM

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by galmic,

היי, הזמנתי לפטופ חדש lenovo ideapad gaming 3 ואני מחפש המלצות של must have לתוכנות תחזוקה, אנטי וירוס, ניקוי וכו'. לא חייבות להיות חינמיות וכאלה שאפשר להגדיר תזמון לפעולה שלהם יהיה טוב. תודה!

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  20. Started by tamiri,

שלום! כשאני מנסה לפתוח את תוכנת ה-SOUNDMAX מלוח הבקרה מתקבלת ההודעה הבאה: midiIO.dll not found. ראשית הבעיה התחילה כשהיו לי רעשים ב-SOUND ולכן ניסיתי להוריד SOUNDMAX עדכני יותר שמא זה יפתור את בעיית הרעשים. לאחר ההורדה של התוכנה לא היה יותר SOUND. עשיתי שיחזור מערכת למועד מוקדם יותר ולא פתר את הבעיה. ע"י תוכנת EVERST ביררתי את דגם לוח אם, והלכתי לאתר החברה להוריד את הדרייבר של כרטיס הקול- שהוא מובנה בלוח, וגם לא עזר. נתונים על המחשב שלי:WINDOWS XP HOME service pack 3 מחשב lenovo ThinkCenter דגם MT-M 8343 CTO במנהל ההתקנים,תחת בקרי קול וידאו ומשחק, מופיע ה- soundmax integrated digital audio וכל ההתקני קול עובדים כראוי.המחשב קצת ישן ולכן אין את הדרייברים של הלוח אם. אשמח מא…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by J.allmighty,

יש לי מערכת XP PRO המפרט מפורט, אני צריך להגדיר את המחשב כVPN SERVER - ע"י תוכנה משהוא מכיר תוכנה ? (לא SBOX ולא ISA SERVER שהוא עובד רק על 2000 סרבר) תודה רבה עריכה* מנהלים תעבירו בבקשה את התר'ד לתר'ד תוכנה, תודה.

22. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי את הגרסה האחרונה אבל הבעיה היא החיישנים ואיך לעזאזל אני יודע שהחיישן שאני שבחרתי הוא ללוח ולא למעבד או ההפך?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by barlevi123,

שלום לכם . נתקלתי בבעייה ברישום אל התוכנה מסנג'ר. רציתי לשאול אותכם איך אני יכול להירשם למסנג'ר (הכוונה ליצור חשבון חדש). בתודה מראש בר לוי!!!

• 9 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים