תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אם זה כבר פורום גרפיקה אז אני מקווה שציור נכנס לפה (הכוונה לציור אם עפרון על נייר) מישהוא מכיר?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם יש דרך לבדוק את מצבו של הדיסק הקשיח? הדיסק הקשיח שלי נמצא אצלי די הרבה זמן, ומופיעות אצלי בעיות רבות במחשב, חלק המליצו לי להחליפו אבל אני לא יודע אם זה באמת הסיבה. בכל מקרה, אני רוצה לדעת מה מצבו, כי אני יודע שיכול להיות שבדיסק הקשיח יש סקטורים פגומים שנוצרים כתוצאה מלחות ואבק, אבל אין לי מושג איך לבדוק... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להכנס לאתר www.freestockcharts.com הייתי נכנס אליו בתדירות גבוהה והכל היה עובד טוב. הייתי בחול חודשיים וכשחזרתי האתר לא נכנס לי בכלל מחקתי את הסילברלייט והתקנתי מחדש. שוב דבר הוא תקוע על connected ולא מתחבר. אשמח לתשובה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
כן כן יצא BETA 2!! שינויים שמצאתי: + ADRESS BAR חדש ומשופר +שיפור אזור BOOKMARKS להורדה (אנגלית): ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b2-candidates/rc1/firefox-3.0b2.en-US.win32.installer.exe עיברית: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/3.0b2-candidates/rc1/firefox-3.0b2.he.win32.installer.exe
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מקלדת של Microsoft מולטמדיה. יש במקלדת כמה כפתורים שאומרים לעבוד עם WMP (כגון Play, Next, Volume). האם יש אפשרות לכוון את המקלדת שתעבוד גם על Winamp?
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות כמה אתרים באנגלית.. אבל אני לא יודע ידנית לכתוב את כל הקודים והדברים האלה. אז אני מחפש תוכנה ממש טובה "שתעשה" את זה במקומי. מחיר לא משנה... לא חייבת להיות חינמית.. בבקשה תמליצו.
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לדודים שלי עם האאוטלוק שלהם במשרד, להלן הנושאים: 1: הם מפחדים שנגמר להם המקום מרוב מיילים עם קבצים ששולחים להם. איך אני רואה כמה מקום נשאר להם? (במייל שלהם כרגע הוא דרך הספקית). מצטער אני פשוט מעולם לא עבדתי עם אאוטלוק ולכן אין לי שמץ. האם ניתן לאחסן מיילים בארכיון? 2: הם רוצים שתהיה להם אפשרות "לתייק" מיילים לפי נושאים ותת-נושאים. הצעתי להם פשוט לחפש בעת הצורך מייל ספציפי לפי מילות מפתח. יש לכם רעיון טוב יותר?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי חשבון בGMAIL ןHOTMAIL איך אני יכול להגדיר את אחד מהם בOUTLOOK שלי ?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי פעם בחודש עושה אפדייט אוטומטי לג'אווה. האפדייט נעשה, וכנראה שיש עדכון אבל ג'אווה לא מצליח להתחיל את ההורדה שלו, זה מתחיל בכך שהוא שואל אותי אם אני רוצה לעדכן. הוא מחכה קצת זמן ואז מופיע הודעת שגיאה: error - java update the request has timed out ואז אישור. לאחר מכן יש שגיאה אחרת: error - java update Failed to download required installation files. ואז אישור. אשמח לפתרונות, תודה רבה מראש. עריכה: שכחתי לומר, זה דופק לי את כל הפעילות של המחשב... עריכה שניה: בכל הזמן הזה האפדייט עומד ה0%
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייברים לבקר IDE שלי לוינדוס 64 ביט. ניראה לי שהדגם של הבקר שלי הוא: "ITE IT8212 ATA RAID Controller"
-
- 7 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לתוכנה (תחת Windows) המאפשרת לראות בצורה ויזואלית פשוטה וברורה, את כל צרכני רוחב הפס במחשב שלי, הן מבחינת ההעלאה והן מבחינת ההורדה. כלומר, תוכנה שתציג לי את כל התוכנות/תהליכים הרצים במחשב, ואת רוחב הפס שהם צורכים, לדוגמא: סקייפ: 10Kb D/L, 15KB U/L כרום: 1500Kb D/L, 0KB U/L (ואם אפשר גם Drill Down עם פירוט, מה טוב, לא קריטי) מסנג'ר: 120Kb D/L, 55KB U/L אשמח להמלצה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
התקנתי ג'בה 6.5 הגירסה האחרונה מה הבעיה פה?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב-eMule את ה-WebCache? אני צריך את ההגדרות של ה-ISP Proxyserver Settings.
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם זה יתן לי משהו יותר אבטחה / ביצועים ? האם צריך לשדרג בכלל או שאין כל צורך?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הSP2 (למה?..) הפייר פוקס מחק לי את כל המועדפים מהרשימה ("סימניות"). מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותם אם אפשר?
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
brd.dll is missing! what the hell are u trying to do? איזה קובץ זה? בחיים לא נתקלתי בזה...
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
יש לי כפתור שנימצא בתוך (Portfol mc (MOVIE CLIP אני רוצה שבעת לחיצה עליו הוא יקח אותי לטיים ליין של Right Square mc לפריים שניקרא back מה הקוד שאני אמור לרשום בכפתור הזה? MC=MOVIE CLIP סדר האנרכיה של MOVIE CLIPים: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חופשית שמגנה על המחשב מפני פריצות למחשב ??? :'( :'( :'(
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי Emule על כונן נפרד ולאחר שהתקנתי Win 7, כל הקבצים שהיו בתהליך הורדה נעלמו. הם עדיין נמצאים בתקיית TEMP אבל הוא לא מצליח לטעון אותם. מישהו מכיר את הבעיה? או איך אפשר לטעון אותם מחדש?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה זמן שיש לי בעיה מעצבנת. אני בד"כ משאיר את המחשב דלוק בלילה (כשאני מוריד בד"כ) עם התוכנה JDOWNLOADER. בבוקר אני רואה את הכמות זיכרון שבשימוש שהיא 3 ג'יגה ומעלה והמחשב לא מגיב לכלום ורושם Insufficient System Resourses אני מסתכל ב-TASK MANAGER ואין לי איזה תוכנה מסויימת שלוקחת הרבה זיכרון (הכי הרבה אני רואה שהג'אווה לוקחת שהתוכנה JDOWNLOADER משתמשת בה - בערך 100 מגה). אגב סימנתי גם Show processes from all users. מה זה יכול להיות ?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
יש לי מסך hp a4331d 20 אינץ ניסיתי להוריד לו דרייבר אבל קיבלתי קבצי inf שאין לי מושג לאן מעתיקים אותם מישהוא יודע אולי?
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בלוח גרפית עם עט אלחוטי wacom. אני אוהב לצייר בתוכנה פוטושופ. אני לא כל כך יכול להבין איך מתחילים לצייר נכון בתוכנה פוטושופ. אני מבין קצת בפוטושופ. העניין הוא איך בוחרים קו ישר שמציירים או איך להוסיף שכבה ציור וכל מיני סוגים. מישהו יודע איפה יש אתר מדריכים בנושא ציור גרפיקה וגם אולי אם יש האתר שרואים מדריך וידאו? בתודה מראש מיקי חג שמח
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין אנטי וירוס, אך הוא מזהה אנטי וירוס שכביכול מותקן לי במחשב למרות שהסרתי אותו!... (panda) (דרך הסרה/התקנה). חיפשתי ב regedit מה שקשור ב panda ומחקתי כל מה שאפשר, עד שנהיה ריסט פתאומי למחשב... בכל מקרה השאלה שלי היא איך להסיר באמת את התוכנה, כדי שבהתקנות למיניהם היא לא תזוהה ותמנע את המשך ההתקנה... (האנטי וירוס שאני מנסה להתקין הוא Kaspersky.Anti-Virus.6.0.2 ) תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-