עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by satlan1,

אני צריך שתעזרולי במשהו... יש לי קבוצה בהאטריק(הניהול קבוצה באינטרנט..) והיום נכנסתי ומישהו פרץ לי לקבוצה ונהרסה לי קבוצה ששנה השקעתי בה בגללו :-\(ואין מצב הוא פרץ סתם את הסיסמא כי היא הייתה קשה וגם הסיסמא לאימייל). אז עכשיו אני סורק עם התוכנה AVG , וזה מצא לי: GetAccsess.class insecureClassLoader.class Installer.class classload.jar-7b975c36-27901111.zip למה גורמים הוירוסים האלה? אתם אומרים שדרך אלה הוא פרץ? אה והAVG מוחק את זה אוטומטית?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by pokibatz1212,

היי הפוטושופ מבקש ממני לעשות את הדבר הבא Turn off Enable OpenGL Drawing כיצד אני עושה זאת בויסטה 64 ביט? תודה רבה איתי.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  3. Started by TheFly,

לפני כמה ימים התקנתי עדכון לפלאש בגלל ביקור באתר שטען שהפלאש לא מעודכן. העדכון היה לגרסא 11.4.402.278 מגרסא מוקדמת יותר. מאז העדכון שמתי לב לשינויים הבאים: 1. כל פעם שמוצג פלאש פועלים ברקע שני תהליכים של פלאש. 2. כשכמה סרטי פלאש מופעלים הם מקרטעים. 3. ביוטיוב חלק מהסרטונים מוצגים כ- HTML5 וחלק כפלאש. הדברים האלה קורים רק בפיירפוקס (זה הדפדפן שאני משתמש בו והוא מעודכן) לפני העדכון הכל פעל חלק וכל הסרטונים ביוטיוב הוצגו כפלאש. ניסיתי להסיר את פלאש ולהתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו נתקל בזה / יש רעיון מה לעשות? אני מעדיף שהסרה והתקנה מחדש של פיירפוקס תהיה האפשרות האחרונה.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  4. Started by bariko,

שלום רב, אחת ההמלצות שקראתי בפורום, היא להתקין תוכנה לניטור טמפרטורות של רכיבי החומרה, וזאת בכדי למנוע התחממות יתר שעלולה לגרום לריסטרטים וקריסה של המחשב. כמו כן ממליצים שזו תהיה תוכנה של יצרן לוח האם. ברשותי דיסק מקורי של היצרן המכיל את הדרייברים ללוח האם. סביר להניח שאוכל למצוא שם גם את התוכנה הזו לניטור הטמפרטורות, רק העניין הוא שעכשיו כבר התקנתי דרייברים מעודכנים. לכן השאלה, האם בכל זאת ניתן להתקין את התוכנה מתוך הדיסק, או שעדיף לחפש באתר של היצרן (מה בדיוק אני צריך לחפש?) לוח האם אצלי זה: GIGABYTE GA-P35-DS3 rev 1.0 דרך אגב, האם קיימת תוכנה כזו לניטור טמפרטורות, שגם מתריעה בזמן אמת כאשר יש חריגה מסוכנת? (השאלה נשאלת, כי נניח כאשר אני צופה בסרט, אזי אני לא טורח לבדוק…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  5. האם יש המלצה על תוכנת עדכון דרייברים שיכולה להקל על חיינו והיא ידועה כטובה? אשמח לשמוע תודה מראש

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  6. היי, לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי מתוכנות העריכה החינמיות שבאות עם המחשב / שיש באינטרנט בחינם. לאור העובדה שאני משתמש במאק, ואין לי 1,000 דולר להוציא על פרימייר (שאיתה דווקא יש לי לא מעט ניסיון אבל היא באמת יקרה), אני נוטה לבחור ב-final cut express 4 של אפל. האם יש המלצות לתוכנות מתחרות, או לחילופין ביקורות ודעות לגבי fce4? נגיד פרימייר אלמנטס היא רק לווינדוזץ למאק יש רק את גרסת הפרו היקרה. התקציב הוא מקסימום 200 דולר (עלות התוכנה של אפל), והשימושים הם מזדמנים בלבד אבל אני רוצה משהו שמאפשר לי שליטה יחסית נרחבת בו. המחשב הוא איימאק 21.5 אינץ' עם 4gb זכרון ומעבד core 2 dou 3.06ghz. תודה.

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by slrr,

בעיקר דרייבר קול ושל הוואיפיי hp g7000 נסתי את האתר הרשמי

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by eladbu,

צרבתי את ה THE WALL ל ד ו ד! במקור הסרט הינו ב D DIGITAL אבל לאחר הצריבה או בעצם בתהליך הקידוד בנרו הסרט לא נשאר ב דולבי אלה ניתן לניגון רק בפרו לוגיק האם יש דרך לשלוט באיכות הסאונד בתוכנה עצמה! ועוד דבר כשהעברתי את הקובץ מהמחשב נאמר לי למרות שהוא שוקל 1.5ג שנרו צריך DVD9 משמה 8.5 גיגה אבל באפשרותו בכל זאת לדחוס? אז מה בעצם הבעיה?למה קובץ דולבי ש1.5 גיגה צורך DVD9 ןמה ניתן לעשות עם הסאונד?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  9. שלום חברים . יש לי כרטיס מחברת LEVEL ONE מסוג WNC-0301 שקניתי לא מזמן . אבל החלפתי WINDOWS לפני כמה ימים מVISTA רגילה ל VISTA 64BIT , ואז הדרייבר לא התאים. בסוף מצאתי דרייבר מתאים כמעט אבל תתקלתי בבעיה !!והבעיה היא שכל הזמן האינטרנט מתנתק !!!! בבקשה אני רוצה דרייבר שכן עובד ושהוא כן לחברת LEVEL ONE כי מה שהורדתי זה RLINK .

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by benchy,

שאני מוריד משהו ופתאום הוא מפסיק אבל הוא לא סיים והוא נותן לי אפשרות לפתוח את התקייה של מה שהורדתי אבל הקובץ כמובן דפוק כי זה הוריד נגיד 200 מגה מה-700. איך עושים שזה לא יפסיק באמצע או להמשיך את זה? והוא רושם שיש לי אפשרות רסיום אבל אין לי מושג איך לממש אותה..

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  11. Started by arbily,

פירמטתי את המשחק מווינודס 7 לאותו אחד. יש לי 64 bit. התקנתי את כל הדרייבים מהאתר הזה: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=2837#dl התקנתי גם את הדרייבר של הכרטיס מסך. עכשיו, כל ההוינדוס שלי זז לאט והוא לא מתפקד כמו שצריך. אפליקציות מגניבות בווינדוס 7 לא עובדות וזה. אני זוכר שבפעם שעברה התקנתי משהו וזה פתר לי את הבעיה. (תפריט ההתחל אפורה ואני לא רואה את החלונות בקטן וכאלה דברים). מה אני צריך לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  12. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי בעיה בWORD כשאני כותב עבודה של 60 עמודים ואני צריך לשנות משהו בדף השני נגיד אז כל הדפים גולשים למטה וזה מסבך הכל וצריך לתקן וזאת בעיה גדולה , הגלישה הזאת קורה גם כשהדף שהתבצע בו השינוי לא מלא . אני יודע שיש משהו אבל שכחתי .. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  13. ה Orbitdownloader שמור לי רק את האייקונים, מישהו יכול להמליץ על משהו ? תודה מראש לכל העונים....

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש תוכנה חינמית ללכידת וידאו של הדסקטופ לא צריך משהו רציני קיים משהו כזה???

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by Boggyb22,

אני צריך לעדכן את הביוס שלי בגלל בעיה כלשהיא בחיים לא עידכנתי ביוס. בכל מקרה, זה הדגם של הלוח אם שלי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2288 וכרגע אני עם גירסה F2 של הביוס רוצה לעדכן לF11 הווינדוס שלי הוא VISTA 64BIT וכשאני מנסה להתקין ת'עידכון, כותב לי שגירסת העידכון היא ל32. מאיפה אני מוריד ל64? לא הצלחתי למצוא אמרו לי שאין כזה דבר ושאני טונה (D: ) אבל זה מה שכותב לי אמרתי נשאל פה

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by e-r-a-n,

הוספת כתוביות? ;D עריכה: לקבצי Avi\RM

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  17. אז התקנתי היום את NIS או בשם המלא של הגרסה - Norton Internet Security 2005 AntiSpyware Edition בכל אופן הבעיות האלה קרו לי גם פעם משום מה כשהתקנתי את NIS 2003 אז וויתרתי עליו ועברתי ל KASPERSKY אבל אני לא מרוצה פשוט ואני רוצה לסדר את הבעיות המוזרות האלה אז ככה מאז שהתקנתי את זה צצו שתי בעיות - בעיה ראשונה - זו בעיה שקרתה לי גם פעם כשהתקנתי את 2003, בגללה וויתרתי על NIS, מה שקורה בעצם זה שכשNIS דלוק, יעני מגן על המחשב והכל, אז האינטרנט עובד לאטטטטטטטטטט מאוד, שום דבר לא מוריד כמו שצריך, אני לא יכול לגלוש כמו שצריך למשל ברוטר, זה מוצא את האתר אבל לוקח לו מלא מלא מלא זמן לטעון את האובייקטים של הדף, ברגע שאני מכבה את NIS , הכל חוזר לקדמותו ועובד יפה, כנ"ל בהורדות וכל…

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by Singularity,

יש לי explorer7 והוא לא מצליח להעלות את www.auto.co.il הוא נותן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את האתר, בנוסף לכך יש המון אתרים שלא עולות לי הפרסומות אולי חסרה לי איזושהי תוכנה?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  19. מישהו יכול להגיד לי איך מקודדים סרט לSVCD ??? אפשר אולי גם מדריך?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  20. אניי חושב שאחרי מליון סקיצות הצלחתי סוף סוף להגיע לתוצאה שתספק אותי..והנה היא לפניכם.. זה העיצוב הבא של האתר שלי מקווה שהוא יצא יפה לפחות בעייני הוא יפה מינמאליסטי בלי יותר מדי שטויות וכו.. דרך אגב העיצוב הקודם שהצגתי לכם למכירה למי שרוצה באייסיקיו מספר 214779762 או פה בפרטי זה לא משנה לי.. זה העיצוב הקודם.. http://img453.imageshack.us/my.php?image=1copy9wm.jpg דרך אגב בקרוב מאוד אני יתן לינק לאתר איך שהוא פועל.. ***להתעלם מהטעות שלי בסלוגן תוקן פשוט לא היה לי כח לעלות מחדש זה FOR ולא OF***

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by eladbu,

אני מנסה להתקין winks של מסנגר אבל אני נתקל בבעיה הורדתי את *.mco אינסטולר אבל משום מה זה עושה כאילו מתקין אבל לא! הבנתי שחוץ מהנ"ל אני צריך לשים עוד קובץ ב sys32 מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by ofergpr,

שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by talelch,

שלום היה לי לוח שמת עם ציפסט ישן על מערכת הפעלה SP2 לאחר שהחלפתי לוח חדש בעל ציפסט חדש(P41 הוינדוס עלה כרגיל ובמסך הפתיחה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד. לאחר שהוא סיים התקנתי את כל הדריבריים מהדיסק העשיתי איתחול לאחר שהמחשב עלה הוא התחיל לזהות את הרכיבים אחד אחד כאילו לא התקנתי כלום במחשב שאלתי.איך זה יכול להיות שלאחר שהתקנתי את כל הדריבריים בהפעלת המחשב מחדש הוא מזהה שוב את כל החומרה מחדש נ.ב טכנית אני יודע שלא ניתן להעלות את הוינדוס הישן על הלוח החדש אם יש למשהו רעיונות אשמח.כי אני לא מעוניין לפרמט את המחשב

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  24. שלום מותקן לי במחשב אנטיוירוס של פנדה. כמו כן לפני כשוע התחיל המחשב להיות ממש איטי והתחילו לקפוץ לי ברקע מידי כמה דקות אתרים לא רצויים , מה לעשות? איזה תוכנה תשפר את המצב? תודה.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by tigerex,

מקווה שיצא בסדר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים