עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by DeadByDawn,

קודם כל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד דוס 6.22 בחינם??? (יש וזה חוקי,אני זוכר שהיה אתר לזה...איפהשהו) ועוד משהו,אין לי פלופי..אפשרי לעשות בוט ולהתקין את זה דרך CD?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by Cyron,

יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  3. אני מחפש תוכנת ניטור של חיבורים פנימה והחוצה מן המחשב. על מנת לחסום חיבור לאינטרנט של תוכנות לא רצויות וכגון פנימה מהאינטרנט. התוכנה צריכה לתמוך ב- windows7 64bit. אני מכיר את comodo firewall, איזה אלטרנטיבות נוספות קיימות? תודה.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by ofir2000,

עד היום עבדתי עם XP ואני מעוניין להתחיל לעבוד עם WINDOWS 7 - מכיוון שהמעבר הזה קשה לי החלטתי להתקין מערכת הפעלה נוספת ולהתחיל לעבוד על WINDOWS 7 במקביל לעבודה עם XP . אני יודע שיש שני אופציות לעשות זאת. האופציה הראשונה היא ע"י יצירת כונן נוסף והתקנת מערכת הפעלה שניה במחיצה הזו והאופציה השניה היא ע"י התקנת מערכת ההפעלה השניה במערכת וירטואלית ע"י שימוש בתוכנה VirtualBox. אני מעוניין לעשות זאת ע"י האופציה הראשונה. השאלה שלי היא כזו: כאשר מדליקים את המחשב אמור להופיע לי חלון DOS שבו אני אמור לנתב או ל-XP או ל-WINDOWS 7 כמו בתמונה הזו. http://www.up2me.co.il/v.php?file=89707093.jpg השאלה שלי היא כזו - מאיפה מגיעה התמונה הזו? מי גורם לכך שתוצג התמונה הזו? האם זו תוכנה נוספת שאנ…

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by דשא,

אני מנהלת חדר מחשבים בתיכון, ואנו עובדים בצורה כזו שלכל משתמש יש פרופיל אישי. הבעיה מתחילה כאשר יש תוכנות ש"משגעות" ומבקשות הגדרות חדשות לכל משתמש לדוג: תוכנת פיקסה, שהיא מקטלגת חומר בצורה מדהימה, מבקשת לכל פרופיל קיטלוג מחדש! למישהו יש רעיון איך להתגבר על הבעיה הזו או לחילופין - לבעיה הספציפית של פיקסה - אולי תוכנת קיטלוג טובה אחרת?[[

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  6. Started by -yooy-,

שלום לכולם אני צריך בבקשה דרייבר למכשיר ברקוד שקורא קודים של מוצרים וכו' של חברת cipher lab model 1100 בבקשה זה דחוף מאודדד אני מתחנן אליכם!! תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  7. Started by eliXir,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט, הכתוביות עובדות, אבל ברגע שאני מוסיף אותן נהיה קו ירוק אלכסוני לכל אורכה של תמונת הסרט. מישהו יודע מה הבעיה? (הורדתי 2 סוגים של כתוביות לסרט וזה קרה בשניהם, אז בודדתי את הבעיה של תקלה בכתוביות כנראה)

8. Started by dmx,

שלום אני השתמשתי ב- WindowBlinds 3.5 ואחרי שהסרתי אותה כהרגשתי שאין לי צורך בה... היא מחקה לי את כל התוכנות שהיו מותקנות באותה ספריה... למזלי היה הייתה ספריית משנה ולא Program Files ... ליתר דיוק היא הסירה את התוכנות , לא מחקה... זאת אומרת שעדיין נשאר שאריות מהתיקיות... למה היא עשתה לי את זה?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלו לכולם יש לי איזה הסרט שנמצא בפורמט של 16/9 אני מעוניין להעביר אותו או לקונברט אותו לפורמט של 4/3 רגיל איזו תוכנה קלה פשוטה ויעילה עלי להשתמש! ברשותי יש את הנרו החדש ביותר! או אולי תוכנה אחרת שאתם צצליצים

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Norton Removal Tool for Windows 2000/XP/Vista 2207.2.02.14 http://fileforum.betanews.com/download/Norton_Removal_Tool_for_Windows_2000XPVista/1169144666/1

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by hagay21,

מחפש תוכנת כיווץ מעולה מישהוא מכיר? חוצ מwinrar winzip או דומות להן משהוא רציני

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by ag43,

יש ברשותי מכשיר פוקט PC ואני מעוניין לגשת לדואר אלקטרוני באמצעות תוכנה חיצונית (FLEXMAIL) ולהשתמש בפרוטוקול IMAP המאפשר תקשורת דו כיוונית ועוד יתרונות על פני POP3. גוגל טוענים שהם מאפשרים שימוש בפרוטוקול זה בחינם ושההגדרה נמצאת בדף שבו מגדירים את הPOP3 אבל אצלי לא צופיעה האפשרות הזו. בדקתי ב3 חשבונות שונים (בני 4 שנים ואחד חדש שיצרתי כדי לבדוק) והאפשרות לא מופיעה באף אחד מהם. מישהו יודע איך אני יכול להגדיר את הGMAIL לשימוש בפרוטוקול זה? (יש לציין שאת POP3 אין לי בעיה להגדיר ולהוריד דואר דרכו).

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by jfkk,

שלום רב מחפש תוכנה Norton Ghos2003 ההתקנה תתבצע על dok. אם ניתן גם מדריך תודה מראש

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by jackok111,

שלום, אני מנסה לשרשר טקסט בתיבת טקסט, לדוגמא: myTextBox.text +=myString אני מקבל את ההערה הנ"ל: Warning: 3551: Appending text to a TextField using += is many times slower than using the TextField.appendText() method. איך אני פותר את הבעיה הנ"ל ? תודה.

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by desheh,

אני חייב עזרה דחופה - אני צריך לעבוד על הפרוייקט שלי (פרוייקט ב-VB6 עם אקסס), ואני לא מצליח לעבוד, ברגע שאני פותח Form שמור הוא קורס! ניסיתי להתקין גרסאות שונות של VB6, וכולן קורסות... ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Runtime Packet של VB6, כלום לא עוזר.. על מחשב אחר אין בעיה שכזו - בבקשה תעזרו לי למצוא את הבעיה במחשב שלי... :-| [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  16. ראיתי שאני יכול להוריד פרקים של אבודים בגודל 99 מגה במקום.. לא יודע בדיוק כמה אבל יותר אז זה מה שעשיתי אבל זה התברר כלא חכם במיוחד כי אני לא מצליח להדליק אותם. אני ממש לא רוצה להוריד ולהתקין הרבה חבילות של קודקים אז אם מישהו יכול לכוון אותי לנגן אחד וחבילה אחת שאיתם אני יכול לראות זה יהיה נחמד האם זה מזיק להתקין מספר חבילות אחת על השניה? אם זה משנה יש לי ג'יפורס 9400 ולא חיברתי את הכבל קול שבא איתו ואין לי כרטיס קול בכלל חוץ מהמובנה תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  17. שלום אני מחפש תוכנה או חומרה שבכול נקודת זמן יכול להחזיר לי בדיוק את כל התוכנות ו- WIN למצבם בנקודה מסויימת . כך שאם יש בעיה בתוכנה , וירוסים במחשב וכל הנזקים למינהם , הכול ימחק וישאר לי רק מה שתיכננתי לזמו מסויים ( VISTA +תוכנות צד ג' ) לא מעווניין "במרכז הגיבוי והשיחזור" של ווינדוס כי זה בדיחה של תוכנה שעובדת אולי בתאוריה

18. שלום לכולם אני מחפש תוכנה חינמית ללכידת וידאו של הדסקטופ לא צריך משהו רציני קיים משהו כזה???

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  19. Started by Crazy Bigi,

שלום לכולם איך אני יכול לשחזר קובץ שמחקתי ע"י לחיצה של shift del ? הוא היה בתקיה ... הקובץ דיי חשוב לי :'( איך זה אפשרי תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  20. או שאולי לא כדאי בכלל להשתמש בחבילה אלא בקודקים מסויימים? ואיזה נגן מומלץ (בבקשה אל תגידו לי VLC :s05:) ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  21. שלום לכולם! לאחרונה התחלתי לעסוק בכתיבת ספרי מתמטיקה ולצורך כך אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לצייר פונקציות שיהיו גם נוחות אח"כ להעתקה לWORD. חיפשתי ברשת כמה תוכנות אך אף אחת לא באמת ענתה על הדרישות שלי.. כמו שאתם יודעים בספרים התרשימים הם סכמתיים, כלומר משקפים רק את הרעיון ולא את הערכים המספריים באמת- וזה מה שאני מחפש. אם אתם מכירים כאלו תוכנות שגם אפשר לצייר עליהן ישרים של OR ו AND זה גם יעזור. ואני זקוק גם להמלצות לתוכנה פשוטה וטובה לשרטוטים גאומטרים וגם תלת מימדיים. תודה לכולם!!

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  22. פרצו לי לאיי סי קיו ושינו לי את הסיסמה. אין לי אימייל בפרטים אז אני לא יכולה לשחזר את הסיסמה. לא שלחו לי שום קבצים למחשב ככה שאני לא יודעת איך ומי פרץ לי. מישהו הסביר לי שדבר כזה אפשרי עם תוכנות מסוג:"brute force" אם מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכולה לגלות את הסיסמה החדשה של המספר שלי בבקשה תגידו לי את שמה. ליוזר הפרוץ עוד יכולתי להיכנס אך להיות במצב אוף ליין בלבד ואז עשיתי שמירה של רשימת המשתמשים, פתחתי יוזר חדש וניסיתי לטעון את רשימת השמתמשים ממה ששמרתי ואז הוא טען אך רק חלק מהמשתמשים (140) וכשניסיתי לצרף ידנית עוד אנשים זה כתב לי שאי אפשר ולנסות אח"כ...וזה כבר מאתמול ככה. מישהו יודע מה אני יכולה לעשות? תודה רבה לעוזרים שמעתי שזה פורום ממש טוב למחשבים! ועכשיו אני גם לא…

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  23. אהלן! נגן הפלאש המובנה בקרום פשוט מקרטע ברמה שזה בלתי נסבל בכלל לפתוח יוטיוב על 480P. זכור לי בעבר שהיה מותקן לי הפלאש פלייר החיצוני, וביטלתי את זה הפנימי של הקרום והכל עבד הרבה הרבה יותר טוב. אך כעת - לא משנה כמה פעמים ניסיתי, ההתקנה של הפלאש החיצוני מהאתר הרשמי שלהם נכשלת. למה ההתקנה לא עובדת?

24. קיבלתי דואל עם קובץ מצורף. הבעיה שהקובץ הינו קובץ EXE והאוטלוק חוסם כל גישה לקובץ. איך מתגברים על הבעיה ומנטרלים את האווטלוק? מערכת הפעלה WIN 7 תוכנת OUTLOOK 2007.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  25. Started by lotanam,

שלום לכולם, שמי אמיר, אני מנהל פרויקט בצוות פיתוח מקומי, העובד בימים אלה על פיתוח משחק אקשן רב-משתתפים. המשחק בשלב אבטיפוס, ואנחנו מחפשים כמה ספצים בתלת-ממד, בעלי היכרות וניסיון באנימציית דמויות - עדיפות לעובדים ב-max. לפרטים נוספים על המשחק ותיאום פגישה אתם מוזמנים לפנות אליי במייל lum@vgames.co.il אמיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 899 צפיות

דיונים חדשים בפורומים