עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by redead,

אני נורא רוצה לעזוב את אקספלורר לטובת פיירפוקס אבל יש דבר אחד בפיירפוקס שמעצבן אותי וזה שאין אפשרות פשוטה כמו באקספלורר פשוט ללחוץ על הכוכבית בצד ולקבל את המועדפים.. יש איזה תוסף שיעזור לי בנושא הזה?

• 14 תגובות
    • 853 צפיות
  2. Started by moti7,

כשאני מנסה להתקין WINXP הוא אומר לי שאין לי דיסק קשיח, אז אמרו לי להתקין את הדרייבר של הSATA מהדיסק של הלוח אם.. הבעיה היא שאין לי את הדיסק... מה אני צריך להוריד מהאתר של אסוס כדי שזה יעבוד? ועוד שאלה, אני צריך להכניס דיסקט למחשב, אם אני אכניס דיסק און קי זה יהיה בסדר?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  3. אז שלום שוב, עזרתם לי בבעיה הקודמת ואני אשמח אם תעזרו לי גם בבעיה הנוכחית. אז ככה, ברשותי מכשיר Sony IC Recorder וכשאני מחבר אותו למחשב בעזרת כבל USB המחשב אינו מצליח למצוא את מנהל ההתקן שלו. הנה מידע מפורט בתמונה אחת :

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  4. לאחר שהמחשב החל להיתקע לי וכמה תוכנות spyware פתאום לא עלו לי הבנתי שנדבקתי במשהו. המקאפי גילה סוס טרויאני בשם DNSchanger אך הוא איננו מצליח להסיר אותו ורק שם בהסגר ולאחר מכן נדבק מחדש. ניסיתי עם עוד כמה סוגי אנטי וירוס שונים שגם הם גילו אותו (בוריאציות שונות) אך אינן מצליחות להסיר אותו. הקבצים שנדבקו הם קבצי מערכת חשובים ולא ניתן למחוק אותם. מה עוד אני יכול לעשות? אני שוקל פשוט לפרמט את המחשב ולהתחיל הכל מחדש.

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by naor56,

חשבתי להכניס את הבעיה לבעיות תוכנה אבל לדעתי זה בעית חומרה. אני מנסה לצרוב שירים AUDIO CD זה מגיע ל-5 אחוז או 18 אחוז ושם נתקע , נראה כאילו מעביר נתונים אבל האחוזים לא עולים ואז פתאום או שהצריבה נכשלת והנרו כותב את זה או שאפילו פעם אחת המחשב עשה לעצמו ריסטרט מחדש מה שמצחיק שזה רק בצריבת AUDIO CD ואין לי מושג למה אני צורב קבצים כבדים וזה לא ככה. מה לעשות?? נ.ב ניסיתי 2 מדיות שונות ושירים שונים כל פעם וזה לא עזר[br]פורסם בתאריך: 7.12.2008 בשעה 14:11:29 ניסיתי עכשיו תוכנה אחרת לצריבת שירים נטו ולא הצלחתי המחשב שוב נפל ועשה RESTART.הנה קובץ DUMP http://www.fileflyer.com/view/HBmOKAZ אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  6. הי אני רוצה להפעיל תכנית מסוימת ולאתחל אותה כל X שעות. לשם כך אני נעזר בפקודת CMD שסוגרת את התכנית, והכנסתי את הסקריפט ל"מתזמן המשימות". הבעיה היא, שכאשר אני מתזמן את שני הפעולות הללו (סגירה ופתיחה) נוצרים לאט לאט מירווחים. לדוגמא: הפעלה ראשונית של התכנית 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות (שעה: 10:10 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה 10:11 מה שקורה בפעם השניה : 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות ( שעה: 10:20) 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה: 10:22) וזו הבעיה...נוצרים מירווחים, וכתוצאה מכך אני "מפסיד" זמן ריצה של התנכית. יש דרך לפתור את זה? או לחילופין, תכנה צד שלישי (חינמית) שיודעת לנהל משימות בצורה חכמה יותר? כגון "פתח את התכנית בשעה 4,8,12" במקום כל X שעות, וכך למעשה לפתור את הב…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  7. השאלה בכותרת.....

• 5 תגובות
    • 852 צפיות
  8. יש לי כונן גדול חיצוני, ורציתי לפצל בו את השטח כדי לשים עליו מ.הפעלה נוספת, אז ראיתי את התוכנה הזאת..וכאן זה התחיל. הקצתי 10G מתוך 500G פנויים והתוכנה ביקשה לעשות הפעלה מחדש, אמרתי אוקי הגיוני. היא הפעילה את המחשב מחדש ואז הבנתי שעשיתי כנראה טעות... לקח לה מעל יום וחצי של עבודה !!! כדי לעשות את התהליך! הוא כל הזמן רשם "מעביר מידע", ועכשיו אני רואה שבכלל טעיתי כי התכוונתיל100G ואני חושש להפעיל אותה שוב :-[ מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול כן לפצל את הכונן אבל שלא יקח לי ימים לעשות את זה? תודה תודה תודה לעוזרים אני ממש מיואש :-\

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  9. שלום כשאני סוגר כל תוכנה וחוזר לדסק טופ כל האייקונים עולים ו"נטענים" יחסית לאט- לא מופיעים בבת אחת- לא עולים "במכה" זה דבר חדש יחסית... XP HOME יש לי כרטיס מסך טוב של נווידיה 8800 GTI עם 512 מגה זיכרון של הכרטיס מעבד Q6600 ו 4 ג'יגה זיכרון ראם מה יכול להיות הסיפור כאן? תודה ערן

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. Started by טאז,

שלום, כאשר אני מנסה להתקין אוטוקד 2009 על windows 7 מופיעה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את המוצר על מערכת ההפעלה הנוכחית.(תרגום מאנגלית) אשמח לקבל עזרה בנושא בתודה טאז

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by Mingi,

אני צריך להתקין מחדש ווינדוס, אבל איבדתי את הקופסא של הדיסק אני יודע שיש דרך למצוא את המידע הזה על המחשב כשהווינדוס מותקן. אבל לא זוכר איך עושים את זה... מקווה שמישהו יוכל לרענן את זיכרוני...? תודה

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  12. מתיי שאני מפעיל את Winamp ובו זמנית גולש באינטרנט עם דפדפנים כמו פיירפוקס אקספלורר ו-Google Chrome אני שומע קירטועים בנגן ובמוזיקה מישהו יודע במה מדובר?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by NIR_R,

היי פירמטתי את המחשב ואני רוצה להחזיר את כל הטורנטים שהיו לי לתוכנה.. את הטורנטים עצמם אין לי, אבל יש לי את כל ההורדות על המחשב. יש אפשרות להכניס את כל הטורנטים ביחד? במקום להוסיף אחד אחד. תודה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום רב, בשבועות האחרונים שאני נכנס לאתר - כל אתר - הוא עולה מיד. ברגע שאני מנסה לגלול מטה, עם הגלגלת או עם פס הגלילה - הדפדפן נתקע למשך כמה שניות, מצביע העכבר מראה שעון חול, בכותרת מופיע Not Responding. לאחר כמה שניות (10-15 שניות) הכל משתחרר, ואפשר לעשות הכל. זה מתיש כי זה קורה בכל אתר ואתר שאני גולש אליו. אני משתמש ב- Explorer גרסה 6.0.2900. רעיונות?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. הורדתי את הסרט של הנסיך הפרסי, הסרט בקובץ AVI 1.בWMP 12 מופיע מסך"USE MEDIA PLAYER" ואז מפנה אותי לאתר הנ"ל: http://microsoftmediaplayer.net/pluginerror/ שאני מוריד את הקודק זה אומר שזה וירוס טרויין, פעם ראשונה עשיתי IGONRE אבל זה בכלל לא מתקין אותו. 2.בVLS מופיע מסך "USE MEDIA PLAYER" וזהו. 3.בוינאמפ סרטים לא עובדים אצלי משום מה. הורדתי אוסף קודקים שמתאימים לWIN 7 מהאתר הבא: http://shark007.net/win7codecs.html התקנתי ועדיין לא עובד. מה לעשות?כל שאר הסרטים עובדים. את הסרט הורדתי בכמה חלקים בהורדה ישירה ואפילו פעמיים עשייתי חילוץ מחדש.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! אני צריך תוכנה כידי להקטין גודל של תמונות מ מגה ומשהו ל חצי מגה ואף פחות. אני יודע שזה יפגע באיכותן אבל בכל זאת אני צריך תוכנה כזאת. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by ras81,

הורדתי את התוכנה אבל כשאני פותח אותה אז נוצרת לי ספריה עם מלא קבצי C++ מה אני אמור לעשות עכשיו?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  18. Started by AdiR^SiNaI,

יש כזאת תוכנה swap magic?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  19. Started by shloosh,

אני משתמש בתוכנה stylexp והורדתי bootscreen לאקס פי . הבעיה שאני שם אותו אז שהמחשב עולה הוא עושה לי לבחור בין להעלות את מערכת ההפעלה עם הבוט סקרין או בלי הבוט סקרין. יש אפשרות לתקן את זה שפשוט יעלה עם הבוט סקרין החדש בלי בחירה שהמחשב עולה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by avigdo,

שלום לכולם, תקף אותי סוס טרויאני שמציג לי מדי פעם הודעות של IE עם הצעות שונות של תרופות ושל המלצות לאנטי וירוס. שמתי לב שאחת התוכנות שרצות ברקע ב processes היא popuper.exe מחקתי אותה ב safemode. לא האדאוויר ולא נורטון 2005 גילו אותה. בעת העלאת המחשב אני מקבל מסך כחול עם הודעת fatal-error על איזה סוס טרויאני: Error caused by Trojan-Spy.HTML.Smithfraud.c אודה על עזרתכם.

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by POD,

שלום לכם, אני מנסה לצרוב קובץ BIN (יש לי את ה-CUE) בעזרת ה- NERO והוא מקפיץ לי את השגיאה הזו. הקטע הוא שבדקתי כבר את ה-IMAGE בעזרת מין VIRTUAL CD כזה והוא עובד!! גם הצלחתי לצרוב אותו עם תוכנה אחרת . מישהו יודע את הסיבה לכך? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  22. מישהו מכיר תוכנה שנועלת את המחשב, אבך היא נועלת אותו עם שם משתמש וסיסמה. המחשב מבקש שם משתמש וסיסמה לפני שהמסך הזה של טעינת הוינדוס עולה .. מישהו מכיר את זה אולי ?

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  23. היי, *השאלה בכותרת. **ד"א:מערכת ההפעלה שלי=Windows 7 Ultimate 32-Bit. תודה רבה מאוד מראש...

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. Started by avivmizrahi,

משומה היום כשאני ניסתי להוריד משהו הדפדפן לא נותן לי להוריד בטענה ש: unable to open this internet site. the requested site is either unavailable or cannot be found. please try again. אין לי מושג למה זה קורה.ראיתי באינטרנט שאומרים לנסות להוריד אז מדפדפן אחר,אבל אין לי ואי אפשר להוריד מאותה סיבה שאי אפשר להוריד כלום. אין מצב שזה קשור לאנטיוירוס או משהו כזה למה אין לי בכלל(פירמטתי תמחשב לפני איזה שבועיים-שלוש ולא יצא לי.אין לי גם וירוס ב100%). אני אודה מאוד למי שיעזור.תודה מראש גם כן.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  25. יש לי קובץ וידאו שחתכתי בעזרת תוכנת mp4 cutter אבל כל חיתוך מגדיל בעשרות אחוזים את גודל הקובץ המתקבל. דוגמא: מקובץ של חצי שעה חתכתי וקיבלתי קובץ של 3 דקות אבל הוא שוקל 250 מגה!!! כלומר כמעט רבע מהמשקל, בעוד שחתכתי 10% מהאורך!!! זה לא הגיוני ואני רוצה לצמצם משמעותית את הקובץ (זה אמור להיות מגה בודדים). יש לכם מושג עם איזה תוכנה עושים את זה ואיזה הגדרות בקובץ צריך לשנות?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים