תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בשבועות האחרונים שאני נכנס לאתר - כל אתר - הוא עולה מיד. ברגע שאני מנסה לגלול מטה, עם הגלגלת או עם פס הגלילה - הדפדפן נתקע למשך כמה שניות, מצביע העכבר מראה שעון חול, בכותרת מופיע Not Responding. לאחר כמה שניות (10-15 שניות) הכל משתחרר, ואפשר לעשות הכל. זה מתיש כי זה קורה בכל אתר ואתר שאני גולש אליו. אני משתמש ב- Explorer גרסה 6.0.2900. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
-
נראה לי די תמוה שלאנטיוירוס 'מכובד' לוקח 3 ימים שלמים לסרוק את המחשב מוירוסים...... על הדרך לא למצוא כלום בעוד שבתוכנות ספייוואר ואד-אוור מוצאים כל מיני באקדור וטרויאנים...... אני אומר, חבל על המשאבים, הזיכרון והמחיר של האנטי-וירוס הזה אם הוא לא עושה את העבודה שלו בכלל..... בלי קשר לזה שביומיים האחרונים הוא האט לי בצורה דראסטית את כל הדפדפן (מבלי שעשיתי סריקת וירוסים, עצם העובדה שהוא על מצב פעיל מאיטה את מערכת האקספלורר), וגם העובדה שלוקח לו 3 ימים לסרוק וירוסים במחשב עם בקושי 300 ג'יגה קבצים ממש ביזיון..... יש למישהו הארות לגבי הקספרסקי הזה לפני שאני מוחק אותו לצמיתות מהמחשב שלי ? יש סיבה להשאיר אותו בכלל ? הרי את העבודה שלו בפועל הוא לא עשה...תוכנות פשוטות יותר וחינמיות…
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחר התקנת הרידר אין אפשרות לפתוח אותו ואז גם האקספלןרר נסגר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני צריך משהוא שיינגן WAV או MP3 (עדיף שניהם) ומשהוא שייתן לי להחליף פונטים לא מקיבצי תמונה אלא מפורמט TTF רצויי לציין שאני משתמש ב טורבו++ C העתיק של בורלנד (עדיף שהפונקציות יהיו כתובות ב C++) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
תקשיבו רגע אתם ישר נועלים?! תתחשבו אנשים! אני לא אמרתי ואני לא בא לשקר שאני סתם רוצה תוכנת פריצה ולא רק..אני פשוט נתתי אופציות כי אין לי אפשרות אחרת יודעים מה נשאל אותכם שאלה כזאת שכחתי ת'סיסמא שלי של האייסי קיו מה עושים? בבקשה ממכם תעזרו לי אני לא סתם איזה אחד שמשעמם לו בחיים ויחפש לפרוץ קראתי ת'חוקים והכל ואני יודע שאסור לפרסם תוכנות שקשורות לפריצה ואפילו לתת לינקים אבל לפחות תנו קצה חוט משו..או שכמו שרשמתי בכותרת תוכנת שיחזור סיסמאות
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
משום מה אני לא מוצא אופציה להוסיף כתוביות. רק כאשר שם הסרט ושם הכתוביות זהים אז יש את הVOB SUB שמפעיל את הכתוביות. אין אופציה בתוכנה עצמה?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
כשאני מפעיל חלק מקבצי הוידאו, במדיה פלייר או בכל תוכנה אחרת, אני מקבל תצוגה של סרטים בצבעים נגטיביים (בחלק מן הקבצי וידאו). אני לא יודע איך לפתור את זה. חשבתי בהתחלה שזה קשור למקודדים ולכן הורדתי כמה אוספים של מקודדים אך ללא הועיל. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלי פתח חברה ובין השאר הוא רוצה שכשיתקשרו אליו ישמעו אותו מציג את עצמו ואת מטרת החברה (מגנטים לחתונות) במוזיקת רקע מתאימה שתוסיף אמינות ורצינות. הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי תוכנה מתאימה, אשמח להמלצה לתוכנה בעדיפות לממשק ידידותי ופשוט.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני משתמש בקאזה לייט ואני לא מצליח להתחבר... אני כמעט בטוח שזה קשור בפתיחת פורטים רק שאני לא יודע איזה פורט ואיך לפתוח אותו אצלי בראוטר הראוטר שאני משתמש בו הוא של 2WIRE דגם 1800HG
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם יש דרך לבדוק את מצבו של הדיסק הקשיח? הדיסק הקשיח שלי נמצא אצלי די הרבה זמן, ומופיעות אצלי בעיות רבות במחשב, חלק המליצו לי להחליפו אבל אני לא יודע אם זה באמת הסיבה. בכל מקרה, אני רוצה לדעת מה מצבו, כי אני יודע שיכול להיות שבדיסק הקשיח יש סקטורים פגומים שנוצרים כתוצאה מלחות ואבק, אבל אין לי מושג איך לבדוק... תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לחבר שלי יש כזה לוח אם והוא עשה פירמוט ואין לו SOUND אני פעם מצאתי תדריברים של זה אבל אני לא מוצא את זה מישהו יכול לתת לי לינק לדריברים של הלוח ם הזה בבקשה?!?! תודה חבר'ה
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחלתי לעסוק בכתיבת ספרי מתמטיקה ולצורך כך אני מחפש תוכנה שדרכה אני אוכל לצייר פונקציות שיהיו גם נוחות אח"כ להעתקה לWORD. חיפשתי ברשת כמה תוכנות אך אף אחת לא באמת ענתה על הדרישות שלי.. כמו שאתם יודעים בספרים התרשימים הם סכמתיים, כלומר משקפים רק את הרעיון ולא את הערכים המספריים באמת- וזה מה שאני מחפש. אם אתם מכירים כאלו תוכנות שגם אפשר לצייר עליהן ישרים של OR ו AND זה גם יעזור. ואני זקוק גם להמלצות לתוכנה פשוטה וטובה לשרטוטים גאומטרים וגם תלת מימדיים. תודה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כרגע יש לי את HDDLife אבל משום מה היא מראה זמן שימוש בדיסק וטמפרטורה רק לדיסק הראשון, לשאר הדיסקים היא מראה רק אחוזי ביצועים ותקינות. מישהו מכיר אלטרנטיבה לתוכנה הזאת? נ.ב. יש לי גרסה מלאה של התוכנה
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מחשב חדש עם XP. מותקנים הנגנים media player , ROXIO creator 2010(cineplayer) אין בעייה לנגן סרט מDVD. כשאני מנסה להריץ סרט AVI בפורמט DIVX הנגן של ROXIO מודיע לי שהוא לא מזהה את הפורמט. הנגן מדיה פלייר מנגן רק את פס הקול. זה נראה שחסרים קודקים. אבל האם הם לא מותקנים אטוטמאטית עם הנגנים? האם יש קשר לכך שהתקנתי VLC ואח"כ הסרתי אותו? האם יש קשר לכך שהתקנתי דרייבר למצלמת אינטרנט?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ובכלליות אם יש איזה spyware remover מומלץ... בעבר השתמשתי בspybot s&d, אבל נראה שהשרת שלהם קרס ולא ניתן להוריד אותו בשום מקום.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש בעיה שאני מגיע לשולחן עבודה משהו של הווינדווס ו"סיריוס ארור" למה הבעיה לא נפתרה אחרי פירמוט ? (לפעמים הבעיה הזאת , כנראה , עושה ריסטרט)
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריצה AD-AWARE או כאשר AVG עושה סריקה, ולדעתי, כל מצב של סריקת המחשב שלי, המחשב נכבה ומאתחל את עצמו. כבר בדקתי את הספק, את חום המעבד, המאווררים עובדים, וכמו כן ניקיתי את כונן C, מלבד זה המחשב עובד בסדר. מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה לכן? תודה, אילנה.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני מחפש דרייברים לבקר IDE שלי לוינדוס 64 ביט. ניראה לי שהדגם של הבקר שלי הוא: "ITE IT8212 ATA RAID Controller"
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז זהו המחשב : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=803269 מעבד I3 , 4 ג'יגה ראם . מהשניה שקיבלתי אותו , ואני פותח מעל 5 לשוניות בדפדפן ה"כרום" הCPU קופץ לשמים ( 85% במינימום ) והשימוש בזכרון גם כן (80% ) שומעים גם כן מהמאווררים שהמחשב מתאמץ בטירוף , האם יש דרך לסדר את העניין לבד או שאני אשלח להם אותו שיסדרו לי אותו ? ( או שגם זאת לא אופציה וזה מה שהמחשב יכול לספק וזהו ?! ) . תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי בעייה ב-UTORRENT הוא לא מגביל לי את ה-UPLOAD למרות שאני מגדיר את זה וההגדרות נשמרות אבל עדיין זה מעלה במהירות הכי גבוהה. :-\ רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בע''ה, כאשר אני רצה להכנס למשחק מסוים מופיע השגיאה: QueryDosDevice failed. More data is available. כשאני מפעיל את המחשב ועובד איתו אז הכל בסדר אולם מהרגע שאני מפעיל את המשחק השגיאה לא מפסיקה להופיע(גם אחרי היציאה ממנו) נ.ב, ניסיתי לעשות restore לאחד התאריכים שהיו לא ושמתי לב שלא משנה איזה נקודה אני בוחר הרסטור תמיד נכשל, מדוע ? תודה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח מאד לעזרה אני די תקוע.. קניתי ציוד הקלטה-מיקסר מיקרופון וכרטיס קול שמחבר את המיקסר דרך USB למחשב. הכרטיס אמור להיות מזוהה אוטומטי (בלפטופ שלי הוא זוהה בלי בעיה) העניין הוא שאני נכנס לווליום קונטרול לפרופרטיז ומסמן את האופציה RECORDING לא מופיע לי שום דבר בחלון למטה והריבוע של הOK מסומן באפור כלומר-מת. התוצאה היא שאני לא יכול להקליט -התוכנה לא מזהה את המיקרופון ולא קולטת סאונד. אני משתמש בWINDOWS XP המיקסר וכרטיס הקול הם של בהרינגר מה עושים?? ??? ??? תודה מראש על העזרה!! אלון
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-