עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שבוע טוב לכולם! אני עובד עם התוכנה הנ"ל כבר שנתיים בערך, איכות הקלטה מצויינת ,הכל טוב ויפה, אבל אני לא יכול להקליט סרט שלם כי זה שוקל כמה עשרות ג'יגה, הקלטתי הופעה של DAVID GILMOUR לדוגמא, האורך שלה הוא בערך שעה וחצי ,זה לקח לי 30 ג'יגה מהדיסק הקשיח, עכשיו, אני יודע איך לכווץ את זה ולקודד שייקח פחות, אבל זה ממש בעייתי לעשות את הפעולה הזאת כל פעם, אין דרך לשנות משהו בתוכנה שיגרום לזה לשקול כמו כל סרט אחר ונורמלי? והאם יש לכם הצעות לתוכנה ללכידת וידאו נוספת שאני אוכל לבצע אצ זה בפשטות? ד"א, תוכנות כמו WINDVR , SAGE-TV לא להציע כי אני מכיר ואני לא ממש מסתדר איתן. תודה מקרב לב..... ליאור

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. איך ניתן לשוחח בין 2 מחשבים עם אותה תיבת דואר (וספק וכתובת IP). אם לא ניתן, האם אוכל לשוחח עם אשתי כשאהיה בארה"ב (כלומר, איך מבצעים זאת?) בתודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. כלומר, כל העתקה רגילה של דיסק שיש בו שריטה מבטלת את כל העתקה, אני מחפש תוכנה שיודעת להמשיך בהעתקה ולדלג על החלק השרוט. כלומר אם יש לי סרט על הדיסק הוא יעתיק אותו וידלג על השנייה-שתים של השריטה, וככה תהיה איזושהיא קפיצה בסרט אבל לפחות יהיה אפשרי להעתיק אותו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך חבילת מקודדים שלמה לסרטים שיצליח להפעיל את כול סוגי הקבצים אם אפשר קישור תודה רבה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by rank,

למישהו יש פתרון למכה הזאת של הXP, הוא צובר מלא זבל והוא נהיה איטי מאוד יש לי מחשב חזק בן חצי שנה שעובד כמו מחשב שלא פירמטטי שנתיים מישהו מכיר איזה תוכנה טובה שעושה סדר מנקה ..גורמת למחשב שיעבוד יותר מהר . אחרת האופציה היחידה שלי היא לפרמט את המחשב

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שלא ניתקלתי בה. יש לי קובץ AVI שבwindows media player פועל עם קול, ב-Bs Player עובד ללא קול! מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. שלום. יש לי מקלדת מולטימדיה של MS ותוכנת ווינאמפ גירסה 5.07 במדיה פלייר אני מצליח לשלוט עם הלחצנים שלמעלה (הבא, הקודם , השהה , נגן וכו') אבל בווינאמפ אני לא מצליח... יש למישהו פיתרון לזה? תודה רבה מראש. עריכה: נ.ב לא מצאתי משהו מתאים גם בחיפוש.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by yotam360,

שאני פותח את מנהל המשימות explorer.exe עובד כל הזמן אפילו שאני מדליק את המחשב ולא פותח כלום. זה אמור ליהיות ככה??

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  9. Started by leda,

לוח GA-P35-DS3 דיסק קשיח 320G sataII hitachi אני רוצה להתקין xp sp2 יש לי שתי שאלות: 1) האם כדאי שדיסק וינדוס יצור את המחיצות בדיסק הקשיח כיצד לוודא שמערכת ההפעלה תזהה את הדיסק בsata שמעתי שיש בעיות ל xp עם כונני sata 2) האם אני צריך להתקין דרייברים עבור לוח האם (lan,audio) או פשוט לתת לוינדוס למצוא בעצמו? פשוט יש באתר של gigabyte דרייברים עבור לוחות האם lan, audio #### אני יודע שזה הרבה דברים אבל ממש מבקש עזרה כי לא רוצה לשלם לטכנאי

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  10. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה מחשב נייד! אני יכול להתחבר עם המחשב לאינטרנט בכמה שיטות... בינהן דרך הbluetooth של הפלאפון שלי. עכשיו מכיוון וחבילת המידע שלי בפלאפון מוגבלת ל50MB הורדה ולאחר מכן תשלום נוסף על כל מגה בייט אני מחפש תוכנה שתוכל להראות לי כמה נתונים הועברו בחיבור בתקופה האחרונה כדי שלא אחרוג מהכמות... אם מישהו מכיר תוכנה שכזו ויכול לעזור לי אני אשמח! תודה רבה והמשך שבוע טוב, עידו

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. Started by אבי11,

שלום אשמח לעצתכם - אני זקוק לתוכנה לגבות את הדיסק הקשיח שלי. כמובן אני רוצה תוכנה שתגבה רק את החומר ולא את מע' ההפעלה, למשל. האם קיימת תוכנה כזו, רצוי חינמית ואם כן , איזו והאם היא נוחה לשימוש? תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by amirn,

היי אני מחפש תוכנה שתעשה RIP של CD לקבצי MP3 התוכנה צריכה למלא את תגי השם של הקובץ מהאינטרנט (שאני לא אצטרך לתקתק את השמות...) לתמוך ב RIPPING ברזולוציה של 320KBPS המטרה לעשות גיבוי ל CDS שיש לי, אז אני לא צריך לצרוב אותם תודה

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by xyples,

מחפש תוכנה לפות בסרטים עם אפשרות טעינת כתוביות נמאס לי כבר מה rad light שעושה לי בעיות הצעות ? :s05:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ב mcafee כתוב שהדפדפן לא תומך (יש לי IE8) ב bitdefender יש בעיה עם ה Activex [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by Wingedbull,

גירסה 3.6.15. אחרי הפעלת הדפדפן הוא קופא, ואני לא יכול לגלוש. לאחר מכן אני מצליח לפתוח מחדש את הדפדפן, כשברקע זה שקופא עדיין קיים. יכול להיות שאחד התוספים תוקע? איך אפשר לדעת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני מוריד קובץ מסוים מהתוכנה אזורוס והוא הגיע לי ל- 70 אחוז בערך ולאחר מכן שמעתי על התוכנה ביטקומט שהיא הרבה יותר טובה ומהירה השאלה שלי היא האם אני יכול להעביר את קבצי ההורדה שבאזורוס אל הביטקומט ואז זה יתחיל לי ההורדה משם ב- 70 אחוז אם כן איך עושים את זה? עריכה: ועל איזה הגדרות הכי טוב לשים את הביטקומט ?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  17. Started by torrent,

אפשר בבקשה הסבר למה הכוונה בניקוי המטמון של תוכנה מסויימת? האם אלה העקבות שהיא השאירה בסביבה שאתה משתמש בה - זיכרון לגבי השימושים שעשית בה (שתוכל להמשיך מאיפה שהפסקת, כמו בעוגיות)? הורדתי clean master לאנדרואיד והוא יכול לנקות לי 900 MB . איך זה הגיוני למחוק משקל כל כך גבוה של מה שנקרא מטמון של האפליקציות? לדעתכם זה ימחוק לי את ההיסטוריה של האינטרנט למשל או את הזיכרון של האפליקציה שהגעתי לשלב מסויים ואז הכל יתאפס?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by DeadByDawn,

התוכנה המובנית בWin גרועה! נתקעת ומעצבנת. יש המלצות למשהו אחר??? אני מדבר על ה Disk Defragmenter

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by wooper,

היי אני מחפש תוכנה שלא מאפשרת מחיקת קבצים ספציפיים אלא אם אני יכניס סיסמא תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by -impreza-,

שלום לכולם אני צריך תוכנה מקצועית שאני יכול להקליט בה שירים אני צריך לשים פלייבק ואני מחבר מקרופון ואני צריך להקליט כמו קריוקי רק שאני עם הקלטה.. ואני צריך הקלטה ברמה גבוהה למי שיש קישור או שם אפילו לתוכנה מקצועית כזאת אני יודא לו מאוד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. שלום, זאת פעם שניה שאני נתקל בתופעה הזו. אני משתמש ב-VLC בכדי לנגן קובץ MKV שהוא בלוריי ריפ 720P, רואים מדהים רק שיש מין ערפל/נקודות לבנות כאלה שרואים כול הזמן. מישהו מכיר את התופעה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by Fire_Trooper,

לחבר שלי יש directX 9 beta וזה עושה לו מלא בעיות (מן הסתם) הוא יכול להסיר אותו? אם כן אז איך?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  23. שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לשלוט במהירות המאווררים במארז (בעיקר כרטיס מסך,מעבד). כאשר מאווררים כללים במארז יהיו בונוס. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eran131,

שלום לכם כשאני רוצה להפעיל כל קובץ התקנה(.exe) זה רושם לי את ה Error הבא- בבקשה תעזרו לי ערן

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by INFERNO,

מי הכי טובה מבחינת ביצועים ? תמיכה ? ועוד ... דעתי האישית : נרו יותר טובה וחזקה .. ;D

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.