עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by CreativeX,

יש לי בעיה בICQ, כל פעם שמישהו שולח לי הודעות בעברית כאשר אני אופליין, אז שאני מקבל אותם אני רואה רק ג'יבריש, ואי אפשר לקרוא את זה. הבעיה קוראת רק שכותבים בעברית, ורק כאשר אני במצב אופליין, אם אני אונליין זה בסדר גמור. הבעיה לא הייתה קיימת פעם, לפני שפירמטתי את המחשב. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Joli,

כל הדברים שאני פותח בפלאש (משחקים בפייסבוק וכו') דרך הפיירפוקס קורים כל מיני בעיות, למשל: המשחק משנה רוזולציה והופך להיות גדול. האיכות ממש יורדת וכל מיני דברים כאלה.. יש דרך לתקן או איזה תוסף שאפשר לשנות את זה? (הגרסא של הפלאש מעודכנת) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ירוקי,

המחשב שלי לא פותח קובצי rar מה אני אמור לעשות כדי שיפתח (להוריד תוכנות, לשנות את סיומת הקובץ?) דחוף!!!!

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by sgsg,

אחרי העדכון לווינדוס 7, שמתי לב שכל פעם שאני מפעיל את תוכנת mathtype מתוך וורד 2007 היא עולה עם שפת כתיבה עברית. אם אני מפעיל את התוכנה מחוץ לוורד היא עולה כרגיל באנגלית. עוד מישהו נתקל בתופעה? שמעתם על פתרון כלשהו ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Gohan,

אני מחפש תוכנה להפוך טקסטים שלמים מאנגלית לעיברית. מישהו יכול לעזור לי/לתת לי לינק ? תודה.

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  6. אהלן היום, בטיפשות גמורה, הכנסתי לעצמי וירוס קטלני למחשב דרך איזה אתר שחבר שלח לי...הורדתי והפעלתי משהו שאסור היה לי לגעת בו. מספר דקות אחרי ההפעלה של הקובץ הנ"ל, המחשב יצא מכל החלונות, עשה ריסט, העלה את ווינדואס כביכול במצב סייף מוד, לאחר מכן התרסט שוב, העלה אותו שוב בסייף מוד ובפעם השלישית העלה את ווינדואס. התוצאות -האנטי וירוס מחוק (נוד32), ישנו קובץ מזויף של האנטי-וירוס לאחר המחיקה שכל לחיצה עליו מקפיצה את הוירוס חזרה והוא שוב יוצא מהמחשב ומרסט אותו. האינטרנט עובד ורוב הדברים פועלים כשורה, אך מרגישים כי ישנה שליטה של הוירוס במחשב כי הוא מאט דברים. מחקתי את הקובץ שהורדתי, אך זה לא עזר כי הוירוס כבר פועל במחשב. לחבר שלי קרה אותו דבר בדיוק, סיסטם רקאברי לא עזר. אני לא יכ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן קובץ TAR הוא קובץ וידאו וכשאני מפעיל אותו אני רואה את הוידאו רץ אבל אין SOUND. אני רואה בהתחלה connect to download codec ואח"כ failed (למרות שאני מחובר לאינטרנט כל הזמן). הורדתי והתקנתי את ה-DIVX הכי חדש (5.0.2) ועדיין אין סאונד... למישהו יש רעיון ? תודה The Doorman

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by gavriel_e,

אני בא להתקין את האופיס 2007 אבל זה כותב לי שאין לי Service Pack 2 ובגלל זה אני לא יכול להתקין.. אז רציתי לשאול אם אין איזשהי דרך להתקין את האופיס בלי להתקין SP2 ?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by Tzion,

שלום לכולם אני צריך איזה תוכנה של מיקסים שנראית כמו פלטה (=פומפקטים+מיקסר) מה שחשוב לי זה בעיקר העיצוב- שזה יראה הכי דומה למציאות. מיקסר וקומפקטים, שיראו כמו שהם נראים במציאות. דוגמא לקומפקט זה Pioneer CDJ-100S, אבל זו רק דוגמא ואני לא חייב את הדגם הספציפי הזה, אבל כן חשוב לי שזה יראה כמו קומפקט, ושזה יכלול את מירב האפשרויות שיש בו, כמו: JET, ZIP, WAH, TEMPO וכו'... בנוסף לקומפקטים, אני צריך שיהיה גם מיקסר. אני לא יכול לתת דוגמא כי אני לא זוכר את הדגם שראיתי, אבל היה בו ווליום לכל ערוץ (רצוי שזה יהיה במיקסר ולא בקומפקטים) מסטר ווליום, אקולייזר, לכל ערוץ, שמורכב משלושה עיגולים כאלה שמסתובבים (BASS, MID, TREBLE) אני לא זוכר איזה עוד אפשרויות היו במיקסר שראיתי (שגם הוא…

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by B@By-KiLLeR,

שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tood,

שלום רב, מחשב חדש לחלוטין (רכשתי לפני שנה וחצי ונשאר ארוז) p-4 asus p4r800 זיכרון 512 .התקנתי תוכנה לבדיקה freemeter ,אחרי כשעתיים עבודה המחשב נכנס להאטה טוטלית בקושי עובר מלניק אחר.התוכנה מראה cpu 100 וסמן אדום.בכדי להמשיך בגלישה אני חייב לאתחל את המחשב . מה הבעיה ? ומה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

יש לי סרטון הייתי רוצה להריץ אותו ב slow mo sen(איך שלא רושמים אתזה) אפשרי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי לכולם, הפיצ'ר הזה יהיה טוב במיוחד לאתרי מכירות פומביות או אם אתם לא רוצים לשכוח לעשות משהו יותר מאוחר. אני מכיר את המנגנון של AT בCMD אבל אני מצליח שם לתזמן רק פתיחה של אקספלורר לתיקיה, ולא לכתובת אינטרנט. למי שלא מכיר: ככה עושים את זה: start->run->cmd at 15:00 explorer c:\my_folder at --hepl for help תודה למגיבים

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by lmlm,

שלום, אני צריך תוכנה שאני נכנס אליה היא תראה לי מה כתבו היום על המחשב שלי/סיסמאות/אתרים שגלשו וכל זה, ושלא ירגישו אותה פועלת וגם שתיצרוך קצת זיכרון. ושתהיה חינמית. יש תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by orendia,

שלום לכולם, ברגע שאני מצלם מסך ורוצה לעבוד עם הצייר לאחר שתי דקות עבודה מציג את ההודעה שמצורפת למישהו הצעות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. נסעתי לבסיס ליומיים והשארתי את המחשב פתוח חזרתי וראיתי את הארור שמופיע למטה... לחצתי אוקי ואז האינטרנט פסק לעבוד למרות שמופיע הסימן למטה שאני עדיין מחובר.. וכשאני לוחץ על הסימן אמור לי להיפתח חלון איפה שמופיע ההקלדה של שם משתמש וסיסמא אבל החלון הזה מיד ניסגר עם פתיחתו וגם כאשר אני לוחץ על אוקי בארור הזה זה עושה לי מין רפרש מהיר כזה לזים שלי יש למישהו הסבר בבקשה?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by DakloN,

כשאני מנגן סרטי xvid אני רואה מסך ירוק ועדיין שומע את הסרט עצמו.. יש לציין שכבר התקנתי את כל סוגי הקודאקים הכי חדשים.. ועדיין רק מסך ירוק!!! יש מסך ירוק בכל התוכנות אבל רק במדיה פלייר זה מראה את הסרט עצמו.. מה הבעיה?!?! ???

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by yarivot26,

טוב אני יותר מדי זמן עם הוירוס הזה, אחרי 4 פרמוטים דברים התייאשתי. סרקתי עם קספרסקי את המחשב 3 פעמים אחרי הפרמוט לא מצא כלום, שניה אחרי שסגרתי את הקספרסקי הוא חזר. הוא מתקין לי את התוכנות הבאות: Spyware&Malware Protection Privacy Protector Error Cleaner World of Warcraft FREE trial שם לי על הרקע תמונה אדומה מוזרה שכתוב עליה YOUR PRIVACY IS IN DANGER DOWNLOAD PRIVACY PROTECTION SOFTWARE NOW הוא כל הזמן רוצה שאני אקנה AntiVirus 2008 הוא משתלט לי לגמריי על האינטרנט, מבטל לי את הTask Manger כל הזמן שולח אותי לאתר לקנות את התוכנה: http://virusremover2008.com/2009/5/?a=sst&vl=5993&vf=pp_25258030&ax=1&e1&ed=2&h=10 לא ללחוץ על הקישור. גם מחקתי כמה דבר…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by raz002,

קניתי מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות והרבה זיכרון ומשום מה שאני נכנס לאקספלורר 6 ופותח יותר מחלון אחד התוכנה פשוט נתקעת. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by mastercod,

אני כותב באופיס מילה ואחרי המילה הזאת זה לא כותב כלום גם כשאני מחפש משהו בגוגל זה כותב מילה ואז זה לא ממשיך בקיצור זה קשור בכתיבה בכל מקום תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by DarkAvenger,

אממ שלום...שוב.. מחר אני קונה כרטיס מסך חדש... GEFORCE 9800GT ויש לי כרגע 8600GT (מערכת הפעלה וינדוס XP PRO) כשאני יקבל את המחשב שלי,אני צריך למחוק את הדרייבר דרך DRIVER CLEANER\SWEEPER ואני לא מוצא הורדה לתוכנה אני אפילו לא יודע מה השם שלה הנכון והמלא אז בבקשה אם אני יוצר פה אי היגיון תקנו אותי אם אני טועה אמרו לי לעשות ככה: לאחר שהכרטיס מסך החדש יהיה מחובר למחשבך,הכנס לוינדוס דרך SAFEMODE,הכנס לתוכנה להסרת דרייברים,מחוק את הדרייברים,והתקן את החדשים. האם זה נכון? או שיש דרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  22. יש לי סרט HD עם מספר שפות, אני מעוניין למחוק את השאר ולהישאר רק עם האנגלית, איזו תוכנה תעשה את העבודה ? (יש גם כתוביות מובנות בסרט בשתי שפות שאני מעוניין להשאיר רק באנגלית) לסרטי DVD קטנים השתמשתי ב - VIRTUALDUBMOD אבל היא קורסת שמנסה לטעון קובץ MKV גדול.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shai11,

המחשב האגדי שלי בתיקון אז מצאתי פנטיום 3 בגג.. זה עכשיו קשה להיות עם 256 אחרי שהיה לך 2 גיגה הקיצר המחשב לא זז! עכשיו שמתי אייסיקיו 6 כי אני רגיל כבר (יש עליו XP) אבל יש לי בעייה עם פלאש וזה עושה תאייסיקיו איטי ואת המחשב עוד יותר מבדיקה פשוטה יצא שזה הפרסומות האלה שיש בתיבת הודעה מישהו יודע איך להוריד אותם?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by hichcock,

היי אני מחפש איזה תוכנת דוק טובה לווינדוז 7 שנראית טוב... וקלה לתפעול. יש המלצות? חיפשתי בנט.... מצאתי את העיגול הזה (circle dock) אבל אני לא מצליח להכניס לו עיצוב וזה גם קצת מסורבל.... יש למישהו איזה תוכנה טובה ופשוטה? נורא אהבתי את העיצוב של המאק... אם זה עוזר ב-PC.... טיינקס.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.