עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zehava482,

יש לי ווינדוס איקס פי, ואני מחפשת את התוכנת שנקראת System Monitor. ולא מוצאת אותה. איפה היא ממוקמת? זו תוכנה שמראה כמה זיכרון יש במחשב

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. יש לי כל מיני תקלות תוכנה במחשב (WINDOWS ME) התקלה העיקרית היא שאי אפשר לפרמט אותו (תקלה שכבר הבנתי שאני לא יוכל לתקן בקרוב) אז חשבתי...... אולי אם אני אתקין WINDOWS סתם ככה התקלות יתוקנו. השאלות שלי הן: 1. האם ההתקנה אמורה לתקן בעיות קיימות? 2. האם ההתקנה תסיר את קבצי ה - REGISTRY של תוכנות ומשחקים קיימים? (מה שיגרום לבלאגן רציני במחשב) 3. באופן כללי - לדעתכם כדאי לי להתקין או לא? (נמקו בבקשה)

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  3. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מחפש תוכנה שנקראת "UDF packet DVD-writing" תודה מראש

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by אברהם2,

שלום יש לי כרטיס מסך ati 9600 ניסיתי לשדרג את מערכת ההפעלה מ-sp1 ל-sp2 ובכל פעם התהליך נתקע במהלך ההתקנה כאשר המחשב פשוט קופא על מסך הפתיחה של וינדוס. אמרו לי שאולי זה נובע בכרטיס המסך שלי שאינו תואם את הגירסא. האם זה נכון? אם כן, האם החלפה שלו תפתור את הבעיה? או שאז אני עלול לגלות שרכיבי חומרה נוספים לא מתאימים? תודה רבה ושבת שלום אבי

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. tools options fonts - hebrew הפונטים שמגיעים בFIREFOX 1.0 מזעזעים :<

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  6. Started by gman18,

אני מצליח לקבל תמונה בטלויזיה דרך s-video אבל במסך יש no signal. ניסיתי לחבר מסך אחר, כבל dvi אחר, להוציא ולנקות את הכרטיס מסך, להוריד דרייבים של המסך והכרטיס מסך...כלום.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  7. תמליצו לי על פיירואל + אנטי וירוס טוב וקל לשימוש הייתי משתמש עם norton internet security אבל הוא חרא ומאט לי תמחשב, הוא נדפק. בקיצור אני צריך משהו שיקח מעט זיכרון ולא יכביד על המחשב ושיהיה קל לשימוש!!!! תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  8. התקנתי היום את הדרייבר החדש של ATI 6.8 לכרטיס מסך X800XT, התקנתי גם את NET.FRAMEWORK 2.0 שדרוש. זו לא הפעם הראשונה שאני מתקין דרייברים, אני דואג לעשות הסרה מלאה בעזרת Driver Cleaner Pro ופועל לפי הרידמי. הפעם לאחר התקנת הדרייבר ואיתחול המחשב כשאני נכנס להגדרות של ATI אני מקבל את ההודעה הבאה: CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. אם היית באמצע תהליך כלשהו, ייתכן כי המידע איתו עבדת אבד. אם אני פשוט גורר את ההודעה למטה אני עדיין יכול להיכנס להגדרות של ATI ואז קופצים לי עוד שתי הודעות כאלה, כל עוד אני לא סוגר אותם אני יכול להמשיך ולשנות את ההגדרות, אך ברגע שאני סוגר את ההודעה כך גם ניסגר חלון ההגדרות של ATI. ניסיתי להסיר א…

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by yonir,

ההארד דיסק במחשב של אח שלי עושה בעיות ואנחנו רוצים להחליף אותו (מהאחריות), אני רוצה לגבות את ההארד דיסק כולו בעיקרון - להעביר אותו 1 ל-1 להארד דיסק החדש. את המידע ה"גולמי" (מוזיקה/ סרטים וכו') העברנו להארד דיסק אחר, אבל נשארו כל התוכנות וwindows עצמו שאי אפשר סתם להעתיק ולהחזיר. איך אני יכול לעשות משהו כזה? צריך תוכנה כלשהי? (אציין שהמחשב עובד עם windows vista) תודה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by claptrap,

אז אני מתכננת לקנות לוח גרפי ועד כה WACOM נראה הכי מבטיח, העניין הוא שלפי מה שהבנתי קשה למצוא אותו.. יש לי סיבוכים לגביי קנייה אונליין משום שמעולם לא הזמנתי דבר דרך האינטרנט אבל שמעתי שבארץ יש חנויות שעדיין מוכרות את הלוחות של WACOM.. אז רציתי לשאול אם למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by NetSpider,

היי ! טוב הסיפור הוא כזה. יש לי ADSL +רשת של שני מחשבים. ואני משתמש בICS רגיל של הווינדוס, אני מוריד מקסימום עד 200K. אבל כשאני מפעיל את ה ICS הוא מגביל את ההורדה עד 100K כלומר הוא מקצה 100K אחרים לחיבור של המחשב האחר. ואפילו עם המחשב האחר לא דולק הוא סתם מגביל לי את ההורדה . ואני צריך לכבות את ה ICS כדי לקבל את מלואת המהירות, אני יודע שזה לא ממש בעיה לכבות אבל אני רוצה שזה יהיה תמיד פעיל ולא יגביל אותי ,כי אבא שלי שגולש כל פעם נכנס פעם לא ואחרי שניה עוד פעם, ועוד פעם. וזה מעצבן אותי מוות ,הוא אומר לי תדליק לי ,ןאני רב איתו . בקיצור עם מישהו יודע איך להוריד את ההגבלה ,זה משהו ב REGISTRY ואני צריך את ה Key . אני על 9x . טוב חברה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. יש לי בעיה תוכנה "רשמקול" לוחץ מקליט קול ומפסיק קליטה ופתאום יש הודעה שגיאה. אני לא מבין מה זה אומר. איך לתקן הודעה שגיאה? מה לעשות? בתודה מראש מייקל [ATTACH=CONFIG]3900[/ATTACH]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by sha1823,

הרצתי בדיקה ב- dxdiag יצא ככה Direct3D 7 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code Direct3D 8 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) Direct3D 9 test results: Failure at step 32 (User verification of Direct3D rendering): HRESULT = 0x00000000 (error code) משחקים שפעלו לי כמו פאס 6 וגי טי איי סאן אנדרס עובדים שומעים כרגיל אבל רואים מסך שחור איך מתקנים את זה?< עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך +ל directx תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  14. מדי פעם שהייתי נכנס לאתרים שאיזשהם פונקציות של ג'בה היו פועלות באתר הCONSOLE של הג'אבה היה נפתח והיה לי כפתור בTRAY...פעם אחת עשיתי V ל HIDE ICON ויותר הוא לא קופץ באתרי הג'אבה...חשבתי שהפעולה תעשה חד פעמי אך כנראה שלא..איך אני מחזיר שהספל יצוץ ? :

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  15. :facepalm: כל קובץ וידאו (הקבצים תקינים לגמרי..) שאני מנגן ב vlc / bsp .. נעצר בפתאומיות.. לדוגמא - סרט של שעה וחצי נפסק בסביבות הדקה ה-30 רק להסיר חשש התקנתי מקודדים מחדש כמובן שללא הועיל.. אני לא מצליח להתחקות על מקור הבעיה.. אממ..שחזור מערכת לא רלוונטי.. winXP SP3 לא נמצאו וירוסים/רוגלות וכו'... נ.ב.. אם צריך להעביר לפורום ווינדוס..מנהלים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by avidan28,

אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אנסה טוב....אני מחפש תוכנה להמרת שירים מדיסקים ל MP3 וחשוב שתיהיה פשוטה.עכשיו פה הבעיה מדובר על חברה שלי שלא ממש יודעת מחשבים ואפילו מדייה פלייר קשה לה... יש איזה תוכנה עם ממשק פשוט לא מסובכת שאפשר למצוא ברשת להורדה?? ניסיתי להדריך אותה טלפונית לעבוד עם מדייה פלייר 8 והיא הסתבכה אז אני אשמח לקבל עצות לתוכנות יותר קלות. הרבה תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ברצוני לצרוב את תיקיית המעודפים שלי ואינני מוצא היכן היא. ברשותי מערכת הפעלה XP בעברית.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by .nimiking.,

השתמשתי בתוכנה AVI Recomp להדבקת כתוביות אבל אחרי ההדבקה הסרט יצא עם כתוביות בג'יבריש ולא בעברית. השתמשתי בכתוביות מסוג SSA מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  19. קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by Boomerang,

מצגת מה - SIGGRAPH האחרון שמדגימה יצירת מודלים מקטעי וידאו. (לינק)

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  21. חלק אומרים שאין שום בעיה עם זה, והכי טוב להיות מעודכנים בדרייברים האחרונים, וחלק אומרים שהדרייברים ל-IDE מ-nVidia על הפרצוף, ועדיף להשאר עם המקוריים של הוינדוס...

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  22. Started by Holography,

אחותי כנראה בטעות התקינה FlashPlayer דרך הבועה הקופצת הזאת של 'Missing codec' או משהו כזה בפיירפוקס עכשיו למרות שפיירפוקס מוגדר לחסום פרסומות רוב הפרסומות עולות, הפלאשפלאייר הזה לא נמצא ב Add\Remove ואני לא מוצא אותו גם בProgram Files מה עלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by pure perfection,

מה המצב ?? כשאני מדפיס משהו ב WORD ועושה מסגרת לעמוד ומדפיס המסגרה מלמטה נקטעת , איך אפשר לסדר את זה ?? אני מדפיס על דפי A4 . תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. לא בישבילי, אני מסתפק בזה של הsp2 כאילו אחד קליל אבל טוב שיכלול גם פיירוול או מה שזה לא יהיה... אין לי מושג לאחרונה יש אותם כל כך הרבה :-X קשה לבחור. ד"א מה אתם אומרים על דוקאור וואב? או קספרסקי?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. יש לי סרט שלוקח ג'יגה 400 ואני צריך לצרוב אותו אבל אני לא יכול ניסיתי דרך dr.divx אבל משום מה נוצרת בעיה עם הקול של הסרט ויוצא ככה שהקול מקדים את מה שזה מראה על המסך איזה תוכנה יש לפצל קובץ ל 2?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.