עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Electric Boom,

אהלן, יש לי מספר נגנים במעט שמאפשרים הצגה בפורמט 16:9 עדיין נתקלים בפסים השחורים המעצבנים האלה האם יש תכנה שמאפשרת סקיילינג כדי לנצל את כל שטחו של המסך?

• 5 תגובות
    • 890 צפיות
  2. Started by shoval,

אני מחפש רשימת רינדורים מסודרת לאפטר, ז"א, איזה מקודד מתאים למה, ומה מתאים לפי סוג קובץ רצוי, לדוגמא, איך אני מרנדר לסלולרי, לHD, לDVD וכו' וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  3. Started by guyyug,

ניסיתי לחתוך סרט בורטואלדאב כאשר פתחתי אותו הוא המיר את האודיו לפורמט שהוא מכיר (במקום המקורי) כאשר רציתי לסנכרן אותו עם הוידאו כל פעם ההשאיה בינהם השתנתה (הכנסתי אשהיה של 5 שניות הקול והוידאו היו ביחד ראיתי קטע אחר חזרתי לאותו מקום וההשהיה כבר לא היתה של 5 שניות והתזמון לא היה נכון ) ניסיתי כמה פעמים והדבר חזר על עצמו P3 667 500MB

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  4. שלום לכולם,אני חדש בפורום זה,ואני מקווה שהשאלה שלי קשורה לפורום זה. אז ככה,יש לי בעיה במחשב,המחשב לא מצליח להשאר דולק ברצף יותר מ3 ימים,אחרי 3 ימים הוא מעלה הודעת שגיאה כחולה. אחרי שפירשתי תהודעה באמצעות התוכנה של קריאת קבצי DMP,מסתבר שהבעיה היא בקובץ של GV800 שזה הכרטיס\קובץ של המצלמות אבטחה שמחובר למחשב שלי. התוכנה עובדת מעולה במחשב ללא בעיה כלל,והכול נפלא פרט לזה שהמחשב לא מצליח להשאר דלוק יותר 3 ימים. בדקתי כמעט הכול אף על פי שאין קשר,בדקתי תכרטיס מסך,בדקתי תחום של המעבד,בדקתי תכונן קשיח עם התכונה שעולה בדוס. אז שאלתי היא:האם יש מצב שהכונן הקשיח שלי לא תקין והתוכנה שבודקת לא עלתה על זה,ומה שקורה שהתכונה של מצלמות האבטחה יוצרת סרטונים, והוא יוצר ביום למעלה מ3-2 גיגה ,ו…

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  5. אתרים כמו נענע, קשת, וYNET לא עובד בהם הסרטונים כמו שצריך.. יש מסך שחור ויש רק קול. מותקן הכל. ג'אווה, פלאש, דרייבר לכרטיס מסך , חבילת KLITE MEGA , דיויקס פלייר ווב, מדייה פלייר, וכל מה שצריך להיות במחשב נורמלי ביוטיוב הסרטונים עובדים טוב. מה יכולה להיות הבעיה? כבר כמעט ניסיתי להתקין הכל ולא עוזר. פשוט הכל.. תודה

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה לשימושים: צריבת דיסקים של מוזיקה, סרטים, מידע, העתקת דיסקים. החשיבות היא לפשטות ההפעלה והשימוש. התוכנה לא חייבת להיות חינמית. תודה מראש לכל הממליצים

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by J0n1,

יש לי קובץ PDF עם התמונה הזאת: כמו שאתם רואים יש כמו ריבועים כאלו ליד כל עיגול, זה כנראה layer של צל או משהו, אבל גם כשאני מעתיק את זה לפוטושופ זה נראה כשכבה אחת ואי אפשר למחוק את זה. איך אני יכול למחוק את הריבועים האלו? תודה :]

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  8. Started by eyal00,

שלום, אני מחפש תוכנה לצפיה בתמונות שלא תהיה כבדה כמו ACDSEE. תודה

9. Started by genia,

אני מחפש איזה תוכנה(אם יש FREE SOURCE) אז מעולה שלא תהיה כבדה מידי שתאפשר לי להראות ולראות שולחן עבודה של מחשב אחר,אני לא צריך את אופצית ההשתלטות,אך אם היא מובנית זה כמובן לא יפריע. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  10. Started by royk50,

טוב ננסה בעיברית כי ללילדים פה יש קשיים נתן להמהיר את ההורדות מסרברים ציבוריים ע"י שמוש ברשימות של כתובות "מורעלות" זה די אלמנטרי לא מזמן שחקתי עם הגדרות מתקדמות שלutorrent וראיתי את האופציה הבאה: utorrent/preferences/advanced/ipfilter.enable ON מדובר בקובץ הנמצא בדרך כלל ב: c:\Documents and Settings\USER_NAME\Application Data\utorrent\ipfilter.dat הקובץ במקור מכיל כלום ע"י שמוש בתוכנת blocklist manager נתן ליצר רשימה מאוד מרשימה של כתובות מורעלות מזויפות וכו ואם טיפ טיפה רצון אפשר ליצר אתה קובץ ש utorrent קורא בשמחה תחת(options/IPfilter/emule/donk) מה היתרון על שמוש בתוכנות כמו protowall ,PG2 או פשוט בקבצי HOSTS ? לדעתי היתרון הוא ש utorrent מראש לא מנסה …

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  11. Started by matan360,

חייב שתעזרו לי אם זה זה משגע אותי כבר ... כל פעם הסאונד של המחשב שלי פתאום נופל ושאני לוחץ על התקני שמע , זה רושם לי "אין התקני ערבול פעילים זמינים. כדי להתקין התקני ערבול, פתח את לוח הבקרה , לחץ על מדפסות וחומרה אחרת, ולבסוף לחץ על הוספת חומרה חדשה". ושאני עושה את זה זה לא מוצא כלום בכלל.... וכשאני עושה ריסטרט הסאונד חוזר לי למחשב ועוד פעם אחרי כמה דקות נעלם. בבקשה תעזרו לי אם אתם יודעים מזה.

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  12. אני צריך תוכנה שיכולה לקרוא את האיי פיי של אנשים באיי סיי קיו

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  13. שלום.. מישהו יודע איך משנים את זה שכאשר אפתח את windows media player 10 (או 11 אני כבר לא יודע..) אז זה ייפתח לי אוטומטית על "פועל כעת" ? כי זה כרגע פותח לי תמיד על "ספריה" וזה מעצבן ...חיפשתי בכל התפריטים וזה פשוט לא שם.../: אני אודה ממש למי שיעזור בנושא הזה אני מיואש כבר..למרות שזה דבר שטוטי, זה מעצבן..

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  14. Started by nimrodh,

אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ בעזרת ספר. עכשיו אני צריך לדעת איזה גירסה של פוטושופ כדאי לי לקנות, את הגירסה הכי חדשה שיצאה ב2005? חשבתי שלא כדאי לי את הגירסה האחרונה בגלל שאולי עוד לא יצאו לה ספרים. או שזה לא משנה שהספרים נכונים לכל הגירסאות? בקשר לספר, מישהו יכול להמליץ לי על ספר שהכי כדאי להתחיל ללמוד אותו? אני לא רוצה ללכת לסטימצקי וסתם לקנות את הספר עם העתיפה הכי יפה.. תנו המלצות לספרים למתחילים בבקשה + גירסה שמתאימה לספר. תודה רבה מראש, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by redead,

אני נורא רוצה לעזוב את אקספלורר לטובת פיירפוקס אבל יש דבר אחד בפיירפוקס שמעצבן אותי וזה שאין אפשרות פשוטה כמו באקספלורר פשוט ללחוץ על הכוכבית בצד ולקבל את המועדפים.. יש איזה תוסף שיעזור לי בנושא הזה?

• 14 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by RonCohen,

אני משתמש בPLEX MEDIA CENTER/Server ואני רוצה לדעת אם יש דרך לשם שם ספרייה של משחקים ? אני ישמח לעוד תוכנות יעילות לHTPC

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  17. Started by bad-sector,

אני מחפש אנציקלופדיה ומילון בעברית למחשב... יש לי אחת ישנה של דוס, אבל אין בה עברית ב COMMAND של XP.... אני רוצה אחת נורמלית, מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  18. אם זה כבר פורום גרפיקה אז אני מקווה שציור נכנס לפה (הכוונה לציור אם עפרון על נייר) מישהוא מכיר?

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  19. Started by mj23,

היי לפני שבוע ביקשתי ממכם תוכנה להריץ סרטי HD דרך הכרטיס מסך עזרתם לי עם התוכנה מידה פלייר סינמה וכרגע יש לי בעיה יש לי סרט של בלו ריי שלוקח 40 גיגה והוא בא בתוך תיקיה שבא יש עוד כמה תיקיות ועוד תיקיה שיש שם תחלקים של הסרט אז ככה קודם כל ניסיתי להדליק חלק חלק דרך התוכנה סינמה וזה לא נתן לי והשאלות שלי הם כאלו: 1:האם זה אפשרי לעשות ככה שלוחצים על קובץ אחד וזה ישר מדליק תסרט בלי ללחוץ חלק חלק 2: האם יש תוכנה שתריץ HD BLUE REY דרך כרטיס מסך 3: למה הסרט של BLUE-REY בא עם 5-6 תיקיות ובפנים כל מיני קבצים מוזרים אם מישו יודע למה אני מתכוון !? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  20. Started by SEFi,

מחפש

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  21. Started by tusik,

צריך לינק לתוכנה (לא דוסית/ביוסית) שתמדוד לי טמפ' ל amd וללוח שלי , יש המלצות ? תודה

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי בעיית מיקום בטבלה, צירפתי ציור שמראה את הבעיה, כפי שאתה רואים כשאתם מסמנים עם העכבר את כל הטבלה חלק מהריבועים "צבועים" חלקית ורק השניים האחרונים צבועים במלואם, איך אני גורם שכל הריבועים יהיו "צבועים" במלואם? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  23. אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .

24. Started by idofr,

הייי כולם... אחרי שנים אבל באמת שנים שלא הייתי פה וקצת הפסקתי עם פוטושופ ו3ds max בגלל לימודים, מבחנים וכל השטויות בשעה טובה סיימתי בצפר וחזרתי לאהבתי הגדולה כבר הרבה שנים רציתי להכנס ל"אומנות החלל" בפוטושופ אבל שפרוייקט לוקח שבוע בערך ויש עוד מבחנים באמצע זה לא ממש עובד עכשיו סופסוף הצלחתי לסיים עבודה ראשונה. לקח לי בערך שבוע (מיום שלישי) אבל זה עם עבודה של משהו כמו שעה שעתיים ביום... בקיצר יש עבודה אבל לא המון תהנו תגובות והערות ביותר מברכה יתקבלו שבת שלום

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  25. היי, יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה [מאז שאני על WIN7 נראה לי...], לא משנה אם אני צופה/עורך תמונות בFAX VIEWER, פוטושופ CS5 או צייר הן תמיד באיכות מאוד גרועה [קונטרסטים גבוהים, ספקטרום צבעים מצומצם (מעברים בין צבעים לא חלקים) ואיבוד פרטים] בעוד שאם אני צופה בתמונות דרך הדפדפן האיכות טובה. אילו הגדרות ואיך אני מגיע אליהן/עורך אותן על מנת לקבל איכות טובה גם בעת צפייה בתמונות דרך תוכנות כגול הFAX VIEWER/ פוטושופ CS5? בתודה מראש. **כרגע הכ.מסך הוא HD4870 אך גם עם הקודם הייתה הבעיה [8800GT].[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 18:32:07 איך זה שלאף אחד אין תשובה לשאלה, היא לא נראית לי כל כך מסובכת, אני פשוט דפר בעניינים האלה.[br]פורסם בתאריך: 22.09.2010 בשעה 18:25:09הקפצה??!?!?…

• 2 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.