עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני לא יודע אם זה חוקי או לא, אבל אני חושב שזו תוכנה Freeware. בכל מקרה אני מעוניין לדעת היכן ניתן להוריד את התוכנה הנ"ל עבור מערכת הפעלה כלומר שלא תעבוד תחת דוס אלא תחת ווינדוס.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  2. Started by 8-Ball,

איזה תוכנה אני צריך בשביל שאני אוכל לשנות קבצי ISO לפני צריבתם? הורדתי אימג' של תוכנה שכשאני צורב אותה על דיסק היא תופסת בדיסק רק 596 מגה (למרות שהיא מראה שיש בדיסק 1.1 GB) ואני רוצה להוסיף לה איזה משהו של 50 מגה לדיסק ואז לצרוב.. זה אפשרי? עם נרו לא הצלחתי..

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by gal,

היי לכם בעיה נורא מוזרה יש לי התקנתי CLONE CD הגרסא החדשה ביותר והוא מזהה את הכל כמו שצריך (כונן CD ROM LG X52 וצורב חדש מהיום!!! LITE ON X52) וכשאני מנסה לצרוב CD COPY אחד לאחד של דיסק מוגן הוא בקושי מצליח לקרוא מהסידי רום 2 KB או משהו כזה ולאורך זמן הוא פשוט לא קורא את הדיסק ולא מכין לו image. האם זה אמור להיות ככה? אולי זה שגם יש לי נרו מותקן מפריע לקלון סידי? בבקשה עזרה אני פשוט לא יכול לצרוב את הדיסק הזה תודה גל

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  4. Started by AB,

Super.Norton.2004.Pro אמין וטוב???

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by dvido,

לעיתים קרובות קורה לי שאני לא מצליח למחוק סרטים שהורדתי דרך אימיול. רק סרטים כאלה. בהתחלה מחקתי אותם דרך תוכנת System Mechanic. אח"כ זה לא הצליח למחוק אותם ומחקתי דרך האימיול (יש שם אופציה כזאת) אבל עשכו אני לא מצליח למחוק את הסרט בכל דרך שהיא. הוא רושם לי: It is being used by another program or person. מישהו יודע למה זה קורה ואיך אני מוחק את זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  6. אני מעוניין לסובב אובייקט כלשהו בפוטושופ , כיצד אני עושה זאת? תודה.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  7. רציתי לדעת איזו תוכנה אתם משתמשים כדי לקרוא POSTSCRIPT (אם בכלל).... אני לא מרוצה מה GHOST SCRIPT, וה ADOBE DISTILLER לפעמים לא מצליח להמיר לי את קבצי ה PS ל PDF (זה קרה למישהו פה גם ?).

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  8. מקווה שזה הפורום המתאים, אני מחפש תוכנה להמרת סרט HD לDVD-R או כל פורמט אחר שיוריד כמה שפחות מהאיכות. יש לי אחלה מערכת אבל עדיין תקוע עם מסך CRT.. איזה תוכנה מומלצת? אשמח גם למדריך בנושא אם יש.. תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  9. שלום, זה עתה רכשתי מחשב חדש (Q9300, 9800GTX ZOLTAC,) עם mother board של asus p5nd וציפ סט של nvidia nforce משהו (זה חשוב?) בכל מקרה כאשר אני מקרין קבצי ווידאו שונים מתחילים להופיע בזמן רנדומלי קווים ירוקים על המסך. אפילו העבר משתנה לקווים מוזרים ואחרי כמה שניות המחשב נתקע לחלוטין. אני משתמש בשני מסכים. מסף למחשב ומסך לראות בו סרטים (lcd), וזה בדרך כלל מתחיל במסך שמקרין את הסרט. במסך השני לכאורה הכל בסדר למעט העכבר שמטשטש לחלוטין. אחרי מספר שניות הכל נתקע. אחרי ריסטר זה מסתדר לסדרה שתיים עד הפעם הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה? (הסרתי התקניתי דרייברים וקודקים)

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  10. Started by Frozen-Ice,

שלום הפייפוקס 3 לא נותן לי להוריד כלום !! כל פעם שאני מוריד הוינדוס משחזר את עצמו תמונת סך מצורפת [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  11. Started by matizami,

משום מה אני לא מוצא אופציה להוסיף כתוביות. רק כאשר שם הסרט ושם הכתוביות זהים אז יש את הVOB SUB שמפעיל את הכתוביות. אין אופציה בתוכנה עצמה?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  12. היי, זוכרים אותי? אני זה עם הכוכבים, קבלו עוד אחד... אם בא לכם להגיב אז תגיבו באתר של היצירה גם כן.. תודה http://vi9ati.deviantart.com/art/Volk-100259784

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by raiman1,

שלום אני רוצה להוריד את התוכנה C# (זה חוקי נכון?) מישהו יכול להביא לי קישוק בבקשה??? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  14. שלום התקנתי מצלמת אינטרנט עם הדרייבר , אבל הבעיה שאחרי אתחול לוקח כ-2 דקות עד שהאייקונים עולים ז"א שהמסך תקוע בתמונה של העננים וכעבור 2 דקות כל האייקונים עולים , לפני התקנת המצלמה המחשב עלה בטיל , זה מחשב חדש . מדובר על חלונות XP PRO 4 ג'יגה זיכרון מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  15. שלום כפי הנראה אחרי שפתחתי קובץ רע בטעות אחרי שהורדתי מהאינטרנט . האנטי וירוס יצא מכלל פעולה. לא מצליח להתקין אנטי וירוס אחרים. לא מצליח לעשות סריקה מאתרים חיצוניים. כמו כן במעבר ל safe mode לא מצליח להתקין בגלל ש windows installer לא עובד שם. גם במצב רגיל מקבל הודעות של זהו יישום לא חוקי של win32 כאשר אני מנסה להפעיל התקנה שכן הצליחה. כמו כן ללא יכול לעשות שחזור מערכת כי כל השחזורים נמחקו.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  16. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי ספר שאני עובד עליו כבר חודשים באינדיזיין גירסת CS4 ME בכל פעם שאני רוצה לעשות לקובץ יצוא ל PDF מה שקורה זה שכל המספרים במסמך נעלמים כולל מספרי העמודים שמוגדרים מדף האב. הבנתי מהמורה שלי שזאת בעיה מוכרת ושיש לסמן את כל הדפים ולעשות APPLY MASTER TO PAGES כדי לשחרר את המספרים מדך האב למסמך אבל זה לא עוזר בבקשה עם מישהו יכול לעזור אני חייב להדפיס את הספר ממש בקרוב. תודה מראש טל.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  17. Started by FastJack,

שלום. עד לא מזמן הכל עבד לי חלק, יכולתי לצפות בכל סוגי הווידאו דרך תוכנת הBSplayer. לאחרונה משום מה אני לא יכול לנגן קבצי AVI, ואין לי מושג למה. לא זכור לי ששיניתי שום דבר במחשב. מהות התקלה היא כך: כשאני מפעיל את הקובץ הוא מפעיל את התוכנה אך לא מנגן את הקובץ, כלומר אין התקדמות של הזמן. וכשאני סוגר את התוכנה הוא נותן לי הודעת שגיאה. יש לציין שאני יכול לנגן קבצי MKV דרכו בלי שום בעיה, לכן חשבתי בהתחלה שמדובר בבעיה בקודקים. אך אם מפעילים את הקבצים דרך windows media player הכל עובד כמו שצריך. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש, אך ללא הצלחה. אני אשמח אם מישהו יוכל להציע פתרון. תודה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. היי, לאחרונה החלטתי לשדרג את עצמי מתוכנות העריכה החינמיות שבאות עם המחשב / שיש באינטרנט בחינם. לאור העובדה שאני משתמש במאק, ואין לי 1,000 דולר להוציא על פרימייר (שאיתה דווקא יש לי לא מעט ניסיון אבל היא באמת יקרה), אני נוטה לבחור ב-final cut express 4 של אפל. האם יש המלצות לתוכנות מתחרות, או לחילופין ביקורות ודעות לגבי fce4? נגיד פרימייר אלמנטס היא רק לווינדוזץ למאק יש רק את גרסת הפרו היקרה. התקציב הוא מקסימום 200 דולר (עלות התוכנה של אפל), והשימושים הם מזדמנים בלבד אבל אני רוצה משהו שמאפשר לי שליטה יחסית נרחבת בו. המחשב הוא איימאק 21.5 אינץ' עם 4gb זכרון ומעבד core 2 dou 3.06ghz. תודה.

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Cha0stAlker,

כבר תקופה מסויימת (אולי אפילו מעל חצי שנה) יש תסמינים קלים לוירוס, ולא היה לי אנטי וירוס. לפעמים היה קופץ windows help and support ולא היה מפסיק לקפוץ עד שהייתי מקליד משהו ב feedback ועושה OK, לפעמים קפץ מלא google chrome support ולפעמים mozilla help and support, וכשאני אומר "מלא" אני מתכוון כמה מאות טאבים. ניקיתי את המחשב מאיזה 9 וירוסים/רוגלות לפני כחודש בעזרת תוכנה חינמית, והיום התקנתי את האנטי וירוס (ESET חבילת אבטחה). סיימתי לסרוק את המחשב (כולו) ומצאתי 0 סיכונים. כעבור זמן מה הייתה מעין "התקפה משולבת": גם מאות טאבים בכרום, גם windows help and support, גם ESET support (זה היה חדש לי) ואני מניח שאם מוזילה היה פתוח אז גם שם. תסתכלו גם על מה שפתוח ב taskbar, לא בדיוק …

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  20. שלום אני מחפש דרייברים לבקר IDE שלי לוינדוס 64 ביט. ניראה לי שהדגם של הבקר שלי הוא: "ITE IT8212 ATA RAID Controller"

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by puki,

יש סרטים מסויימים שנראים ממש רע כשאני מנגן אותם במדייה פלייר (9), ב-MV2PLAYER למשל זה בסדר. גם כל הסרטים שיש בוואלה WOW נראים ככה. זה כאילו שיש מעין רשת ירוקה מפוקסלת על הסרט. מצורפת דוגמה מוואלה. ניסיתי להתקין את כל הקודקדים FFDSHOW ואת המדייה פלייר מחדש, עם הקודקים של מיקרוסופט - לא עזר. רעיונות ? מדובר במחשב AMD64, 1G זיכרון, כרטיס מסך 9800 אם זה משנה...וינדוס XP PRO [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  22. יש לי איזה דיסק, שאחד הקבצים עליו אני לא מצליח להעתיק אותו עד הסוף למחשב, אני זוכר שהייתה תוכנה כזאת שוקראת דיסקים שרוטים משהוא מכיר את השם?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by evman007,

לא יודע מה הבעיה פתאום לא מצליח להתחבר לי ,ולמשתמשים אחרים במחשב שלי הוא כן מתחבר ללא בעיות. שאני מנסה להתחבר הוא עושה כאילו הוא מתחבר ואז רושם-MERGING DATA ונתקע עד ההודעה המוכרת-שלח את תשלח... למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  24. האודיו במחשב התחיל להשמע גרוע. ניסיתי לפתור זאת ע"י עדכון דרייבר של C-Media AC97 Audio device העדכון התבצע אוטומטית והתבקשתי לעשות Reset אך עכשיו אין אודיו בכלל. במאפיינים כתוב כעת This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. אך לחיצה על troubleshoot נותנת את ההודעה: marscore.dll not found מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים