תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם אני אחרי פירמוט של ווינדוס xp והתחיל לקפוץ לי שגיאה מדי פעם שמטרידה אותי באמת מאז הפירמוט הזה הגלישה שלי יותר איטית משום מה בשגיאה רשום: could not find the file "flash.ocx מה זה?מאיפה זה הגיע? איך מתקנים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
יש לי wacom bamboo והוא עבד ממש טוב עד לפני יומיים. עכשיו כשאני מקרב את העט ללוח (בערך 2 ס"מ) הוא מצייר/בוחר במקום שהוא יתחיל לעבוד רק כשהעט ממש נוגע בלוח. ניסיתי לשנות את ההגדרות רגישות שלו והסרתי את כל מה שקשור ל-tablet מהמחשב והתקנתי את הדרייבר מחדש וכלום לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן התחלתי להשתמש ב- VMWare Workstation 8 ע"מ להפעיל יישומים (תוכנות בעיקר וגם משחקים) על Windows XP. ההוסט שלי הוא Windows 7 Home Premium 64 bit, והתקנתי בתוכו, בעזרת התוכנה, Windows XP Pro שבא מעודכן ל- SP3. הבעיה היא שמשום מה הגסט (Guest) צורך המון זיכרון, ועובד לאט (אולי בגלל שצורך המון זיכרון). הקצתי לגסט 512 מ"ב RAM. אפילו בפעולה פשוטה יחסית, כמו התקנת עדכונים של Windows Update רמת צריכת הזיכרון נעה בין 70-100%. התקנתי את VMWare Tools, וזה לא פותר את הבעיה. לא נראה לי שהמחשב שלי חלש כדי להפעיל את שתי המערכות ביחד. המפרט (נייד): Toshiba Satellite A500-1DN Intel Core2Duo T6600 4GB RAM DDR2 HD 320 GB, 5400 RPM nVidia GeForce G230M אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי …
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום window.open אני מנסה לפתוח דף חדש בעזרת פונקציה .אך לא הצלחתי להפעיל פונקציה בג'וואה סקריפט בקוד של הכפתור כתוב כך on (release) { getURL("javascript:newwin()"); } HTMLוזה מה שכתוב ב <html> <head> <SCRIPT language="JavaScript"> function newwin() { window.open('myPage.html','newPage','width=640,height=640,toolbar=no'); } </SCRIPT> </head> <body> <!--url's used in the movie--> <a href="javascript:newwin()"></a> <!--text used in the movie--> <!-- saved from url=(0013)about:internet --> <object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwav…
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שמעלימה את כל ההיסטורית חיפוש שכתבתי במנועי חיפוש לדוגמה בגוגל יש תוכנה טובה כזאת?
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמחליפה את הרקע כל כמה זמן תלוי איך אני מגדיר. היה לי פעם משו כזה אני רק לא זוכר את השם, מי שמכיר שיכתוב את השם ואם יש לינק עוד יותר טוב
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של ASUS ואני רוצה לעשות RGB SYNC לקירור מעבד שלי אבל כשניסיתי להכנס לAURA RGB SYNC זה לא מצא לי את הקירור איך פוטרים את זה? זה בעייה בתוכנה או שאני צריך לבדוק אם חיברתי כבל שעושה את זה? מפרט של המחשב מצורף הקירור למעבד שלי הוא: coolermaster 212 hyper led rgb turbo https://www.coolermaster.com/au/en-au/catalog/coolers/cpu-air-coolers/hyper-212-led-turbo-argb/
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי לאחר פירמוט. נקי לגמרי ועדיין לא הותקן שום מקודדים כאלה ואחרים. אשמח אם תייעצו לי איזה מקודדים כדי להתקין כדי להריץ את כל סוגי הקבצים ביעילות. אם מומלץ להתקין חבילה מלאה של כל הקודקים או רק קודקים ספציפים שאכן צריך? אני מריץ לרבות תוכני HD בפורמטים שונים בהן: MOV, WMV MP4 ועוד תודה
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לשיתוף קבצים בין מחשבים דרך רשת האינטרנט. כלומר אני רוצה לשתף את הקבצים עם חבר שלי ועוד אנשים..(ורק איתם). בקיצור ליצור רשת שיתוף קבצים פרטית. פעם ראיתי כזאת תוכנה מה שאני זוכר שהדרשת להכניס ססמא ואז היית נכנס לרשת או משהו כזה. אשמח אם מישהו מכיר את התוכנה או שיש לו הצעה אחרת לשתף קבצים (לא דרך icq- איטי מידי!) בין מחשבים. חשוב שהמהירויות הורדה יהיו גבוהות . תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! הבעייה אצלי בקול היא כזאת: 1. יש לי מערכת רמקולים למחשב של Logitech X-530. 2. כרטיס קול Realtech AC'97 On-Board (ידוע שזה גרוע אבל מספק..) 3. אני עובד עם Windows Vista Hebrew. 4. הורדתי את העדכונים האחרונים + עדכון לכרטיס קול. 5. לא התקנתי אף מקודד במחשב (חשבתי שמשם הבעיה אז הסרתי הכל בשלב זה) תיאור הבעיה: *** חשוב לציין, שהיה לי Windows XP הקול עבד מצויין ושמעו בכל הרמקולים!!!*** לפני שהורדתי את העדכון לכרטיס קול מאתר Microsoft Update, נכסנתי למאפיינים של "חומרה וקול -> צליל" מ "לוח הבקרה" ושם יש "קביעת תצורה", רציתי לקבוע תצורה של 5.1 אבל אין שם! (יש רק Stereo), אז התקנתי את העדכון של הכרטיס קול מאתר Microsoft Update ואז היה לי. הגדרתי את התצורה…
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי מערכת ויסטה. לאחר ההתקנה שמתי לב שחלק ממאגר התמונות שלי, לא נפתח על ידי המערכת, וגם לא על ידי פוטו שופ, פלאש ושאר תוכנות. למיטב הבנתי מדובר בפומט JPEG אבל יש במחשב תמונות אחרות בJPEG שדווקא נפתחות.. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס משהו ושיבינו מה כתוב (או תמונה) רק אם יסתכלו במראה.
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט בלו ריי מלא. ז"א עם כל התפריטים והתוספות שיש (ווידאו ולא ריפ). זה כמובן שוקל 50GB. כל העסק הזה נמצא בתוך תקייה אחת שבתוכה יש עוד כמה תקיות שבניהן BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST ועוד כמה קבצים ותיקיות. אני מנגן אותו עם תוכנה שיודעת לנגן סרטי BR מתקייה (ולא מדיסק) בשם TotalMedia Theatre 5, ניתן לבחור שם כתוביות מיתוך מה שיש בבלו ריי רק שאין שם עברית. איך אני מוסף תרגום בעברית? אני צריך לזרוק אותו אולי לתקייה מתאימה? באיזה קובץ התרגומים שם, אני לא מוצא אותם?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
-
מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם = ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים = Seagate 1TB 72…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאלה דיי פשוטה, חבר שקונה מחשב לעריכה גרפית ב 3d max ואני לא יודע אם להמליץ לו על Q6600 או לחסוך קצת כסף ולקחת E8200. לא מכיר את התוכנה.. האם היא תומכת בריבוי ליבות והאם היא מנצלת אותם?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין Windows על דיסק או קיי הוא מפצל לי אותו ל 2 מחיצות. מה שלא קרה לי אף פעם. למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי קבצי ASF של מדיה זורם (הורדתי מ blink182.com) ואני לא מצליח לראות אותם, איך אפשר לראות אותם? :s05:
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט שיר מהרדיו של המדייה פלייר. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את הSP2 (למה?..) הפייר פוקס מחק לי את כל המועדפים מהרשימה ("סימניות"). מישהו יודע איך אפשר לשחזר אותם אם אפשר?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אדובי, החברה שעומדת מאחורי תוכנת הגרפיקה המפורסמת בעולם, מציעה להורדה בחינם גירסת בטא של תוכנת ניהול התמונות החדשה שלה -LIGHTROOM. פצצה של תוכנה,עדיין רק בגרסת בטא חינמית בתוקף עד ינואר 2007. אני התקנתי ונהנתי...... בבקשה הסיקור + לינק להורדה. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=385234&sid=127
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-