תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הי בשבועיים האחרונים ב 3 מחשבים אני מקבל הודעה בסיום הורדה של no permission to write to hd עקב הבעיה אני לא יכול להוריד כלום כי כל הקבצים יורדים פגומים האם משהו נתקל בזה? אני לא יודע מה גורם לבעיה הזו אם אני מוריד בפירפוקס גם בסיום הורדה נקטעת ונוצר קובץ פגום אבל מדובר רק בקבצים בגודל גיגה
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי, אני צריך תוכנה בדומה לPAINT שילדים יוכלו לצייר כל מיני צורות לא קשות ולצבוע אותם, תוכנה יותר איכותית מPAINT שהיא לא MICROSOFT OFFICE והיא קלה לילדים בכיתה ג או ד להבנה, חינמית ותומכת VISTA, תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם אני אחרי פירמוט של ווינדוס xp והתחיל לקפוץ לי שגיאה מדי פעם שמטרידה אותי באמת מאז הפירמוט הזה הגלישה שלי יותר איטית משום מה בשגיאה רשום: could not find the file "flash.ocx מה זה?מאיפה זה הגיע? איך מתקנים את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייבר ללוח אם הבא ל win7 דרייבר שכולל כרטיס קול הכל כל מה שצריך .הדגם הוא 43 neo-f 7.1 GLAN MSI אם אין עדיין אז שיצא תתנוו לי.תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תורידו את התוכנה SpeederXP מהאימיול......את 1.60 (הגרסה) ותתקינו....... במהירויות שם 10000 זה רגיל אבל מ12000 עד הסוף זה ספידים למחשב!!! ולאינטרנט!!!!!!!!!!!!!זה כאילו שהמחשב על אקסטה!
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האתר http://mygoldstar.ios.st [ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] מחפש עובדים האתר עומד לעבור שידרוג כדאי לעקוב אחרי זה..אז האתר מחפש עובדים צרו קשר..פרטים באתר,תודה
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום רב אני משתמש ב- Office 2007 אך איני מסתדר עם הגדרת ברירת המחדל של עיצוב הגופן והפיסקה ביחידות המערכת Word, PowerPoint, Excel, Outlook אשמח מאוד לקבל סיוע בנושא זה. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין להכניס את התמונה הבאה לסוג של קולאג' שאני מכין. התמונה צולמה (לא על ידי) דרך זכוכית מלוכלכת מאוד של חלון אחורי באוטו ולכן הרכבים בה נראים מאוד עמומים ומטושטשים. ביצאתי מעט חידודים וליטושים מסויימים אך עדיין יחסית לשאר הפריטים שנגזרו מתמונות איכותיות הם נראים בעיתיים. אודה אם מישהו יוכל להמליץ לי על דרכים לשפץ את התמונה *** יש לציין שבסופו של דבר כל החלק השל קבוצת הרכבים יודפס כחלק של 8X8 סנטימטר ככה שהגרעיניות לא כ"כ משמעותית תודה מקור שיפוץ וגזירה ראשוניים
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש לי "DANCE PAD" שנקרא "STAY COOL" מישהוא יודע איפה אני יכול למצוא דריברים ותוכנה לזה ?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני נורא רוצה לעזוב את אקספלורר לטובת פיירפוקס אבל יש דבר אחד בפיירפוקס שמעצבן אותי וזה שאין אפשרות פשוטה כמו באקספלורר פשוט ללחוץ על הכוכבית בצד ולקבל את המועדפים.. יש איזה תוסף שיעזור לי בנושא הזה?
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מה קורה אנשים בקיצור חבר שלי לחץ על איזה וירוס בפייסבוק וזה השבית לו את הלפטופ הוא לא יכול אפילו לשמוע שירים יש לי פה דיסק און קי והוא ביקש ממני לעזור לו. עכשיו תעזרו לי אתם... תמליצו על איזה אנטיוירוס טוב. אני תכננתי להוריד אנטי וירוס לשים אותו בדיסק און קי ואז להפעיל אצלו ב SAFE MODE ולנסות להסיר. זה יעבוד לי מה אתם אומרים?. למה אני אף פעם לא היה לי וירוס או משהו כזה שנים לא התעסקתי בזה... יש לו מערכת הפעלה XP מקורית .. תעזרו לי בבקשה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לפני שאני מתקין תגידו לי מה לעשות כי בפעם האחרונה שעשיתי את זה הוא פשוט לא נתן לADSL להתחבר.... כשעברתי לפירוול אחר הכל היה בסדר. מה צריך לשנות שם בהגדרות?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי מחשב בסלון והתקנתי עליו את תוכנת MEDIA PORTAL אבל אני לא מצליך להקליט מהממיר של הכבלים למרות שהגדרתי שם את התקן ליכדת הווידאו (מדובר בהתקן של AVERMEDIA USB2 http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp ) אגב, לכידת VIDEO דרך תוכנות כמו MOVIEMAKER עובדת כמו שצריך רק ששמה הוא לא מקודד את ההקלטה לDIVX אז אני לא רוצה להשתמש בזה
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
העם מישהוא מכיר תוכנה כזאת שכשאני בדוס אני יכול ולהדפיס את הדף. תודה לעונים. ועם יש אפשרות להדפיס את הביוס?
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
מחפש ספר ללימוד פלאש איכותי וטוב בעיברית וכן גם מקום לקנות אותו או להזמין (איזור ת"א) תודה ושנה טובה
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הודעה על BACKDOOR TROJAN מטעם האנטי וירוס NORTON אני קבל הודעה כזאת בתדירות ולעיתים ברצף של 10 ויותר הודעות ההודעה : NORTON ANTIVIRUS VIRUS ALRET HIGH RISK NORTON ANTIVIRUS HAS DETECTED AND REMOVED A VIRUS FROM YOUR COMPUTER HIDE DETALIS (קישור) OBJECT NAME C:DOCUMENTS AND S...\MCM3[1].EXE VIRUS NAME BACKDOOR.TROJAN (קישור) ACTION TAKEN THE FILE WAS AUTOMATICALY DELETED בסוף ההודעה אני נדרש ללחוץ על כפתור "OK" ההודעה מופיעה פעמים רבות שבכל פעם בOBJECT NAME מופיע משהו אחר נראה כמו שם של קובץ אחר אם זה בא לומר שנמחק הקובץ או הוירוס מה ההודעות חוזרות כ"כ הרבה פעמים כמו כן האם זה אומר שעלי לנקוט באיזה צעד דרך התוכנה, כלומר תוכנת NORTON גשהיא מותקנת ה…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הי. בעבר כשהשתמשתי ב XP נעזרתי בתוכנה בשם WINWALL להחלפה יזומה של הרקע (כשניתן היה לבחור בכל הפעלה מחדש, או בכל זמן קצוב מראש). אני רוצה שוב את האופציה הזו אך שמי לב שהפסיקו לעדכן את התוכנה ב 2005: http://www.freewebs.com/yue_hong/Winwall/index.htm יש למישהו רעיון לתוכנה דומה שעובדת בויסטה היטב - תוכנה שהוא מכיר וניסה כבר?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי תמונה שצילמתי ב N95. תמונה איכותית של טקסט. כשאני פותח את התמונה, הרקע הלבן של הדף המצולם, מופיע בצבע אפור ועקב כך בהדפסה זה מבזבז המון דיו. מה אפשר לעשות ב PHOTOSHOP על מנת להשאיר רק את הטקסט והשאר לבן? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים ותודה מראש על העזרה הכנתי באנר בתוכנת Adobe After Effects CS4 והבאנר מורכב אך ורק מטקסט ואפקטי פלאש על הטקסט אורך הבאנר הוא כ41 שניות בערך עכשיו קראתי שכדי לסגור אותו לקובץ שיוכלו לשדר אותו באינטרנט זה צריך להתבצע על ידי פקודת Make Movie בחלון Composition לחצתי ואח"כ לחצתי על render והוא אכן סגר לי את הקובץ באותה איכות טובה שבתוכנה אבל שומו שמיים! הקובץ שוקל לי 168Mb! מאה שישים ושמונה מגה בייט! מה קורה.. מה אני עושה.. איך אני יכול לשמור את הבאנר הזה שערכתי שעות ולסגור אותו בקובץ קטן שיוכלו לשדר אותו באתרי האינטרנט? אני חש מבוכה היות וסגרו איתי מחיר וכל זה ועכשיו הפאדיחה הזו.. אז כל מי שיוכל לעזור לי ולרשום לי ממש את הפרטים לסגירת באנר במשקל קטן אודה לו מאוד!
-
- 3 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
היי, אני לא מצליח להיכנס לצ'אט של נענע ב-IE (פיירפוקס בכלל עושה בעיות עם נענע, אז אין מה לדבר עליו). מצורף סקרינשוט של הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את ה-Java Runtime Environment, אך הבעיה לא נפתרה. http://img295.imageshack.us/img295/6389/nanaqp5.png תודה, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
התקנתי את הדריבר החדש של ATI כולל את הנט הזה שזה היה צריך להתקין, ושזה סיום אני מנסה לפתוח את הקיצורר דרך של CCC וזה לא נפתח. מה הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי Emule על כונן נפרד ולאחר שהתקנתי Win 7, כל הקבצים שהיו בתהליך הורדה נעלמו. הם עדיין נמצאים בתקיית TEMP אבל הוא לא מצליח לטעון אותם. מישהו מכיר את הבעיה? או איך אפשר לטעון אותם מחדש?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ובאינטרנט אקספלורר הוא מוציא לי כל הזמן את הודעת השגיאה הבאה : A RUNTIME ERORR HAS ACCORRED DO YOU WHISH TO DEBUG ? אם תסבירו איך אני שם פה תמונה מהמחשב אני יוכל להראות לכם את ההודעה בקיצור איך אני יכול להפסיק את זה , אחרי ההודעה הוא לא מציג את הנתונים באותו דף שהיה אמור להיפתח
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-