תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני לא מתעסק הרבה עם התוכנה, אבל אם כבר אני פותח אותה פעם ביומיים אז נראה לי עדיף שתיהיה תוכנה טובה ומתוחכמת * אני לא מעוניין להחליף לגירסא כבדה יותר, יש לי רק 512מגה ראם, ואני לא רוצה שפעולות ימשכו יותר זמן. * אני ממש לא רוצה להחליף לגירסא שאני לא אמצא את הידיים והרגליים בה, בקיצור אם נוספו אפשרויות אז שהאפשרויות הרגילות ישארו במיקום הנוכחי. הפוטושופ שלי לא כזה ענתיקה (7.0.1) האם יש לי סיבה להחליף לאחד חדש יותר? ואם כן, לאיזה גירסא.
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
(הרחיקו אותי מבפורום לשבועיים בגלל אי הבנה אם אחד המשתמשים...) כמו שהכותרת "אומרת" (חח ממתי כותרות מדברות בפורום הזה? ) הסבר מפורט יותר: בגלל שהפורום הזה הוא חיי ובלי לרשום הודעות ולהיות פעיל בו, אין לי חיים... אבל הרחיקו אותי לשבועיים (שהם היו השבועיים הכי משעממים בחיי :'() והחלטתי לעשות משהו מועיל שרציתי לעשות הרבה זמן - להכין חתימה לRegMan! (מי זה REGMAN???? לא משנה... :-\) טוב לעניין, הנה החתימה שעבדתי עליה יומים, לא ברצף... לא יודע, נראה לי שאפר לשפר את זה, בהרבה...
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קנה מסך LCD של MAG דגם B716. עכשיו אני והוא מחפשים דריברים באינטרנט בצורה נואשת למסך שלו. האתר של MAG מביא קובץ להורדה שבו יש מספר קבצים עם דגמים למסכים של MAG שכאשר אתה עושה update driver בדוויס מנג'ר למסך אז אתה בוחר בדגם המתאים לך. אבל אין קובץ עם הדגם של המסך שלו. חפשתי בgoogle ובכמה מאתרי הדריברים הכללים הנמצאים בסטיקי ולא מצאתי. אין זכר לדרייבר כזה! אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא דריבר למסך מהדגם שציינתי, או שיש אפשרות אחרת. כרגע המסך שלו מוגדר שplug and play. תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להוסיף תרגום לסרט אבל שלא תוריד את האיכות תוכנה כמו BSPlayer רק שתדביק אותו לתמיד
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי WIN XP SP2 PRO הבעיה היא שאני לא מצליח לעשות שימוש בקובצי MP3 ולא משנה עם איזה תוכנה. למשל רציתי לחתוך קטע משיר לפלאפון וזה מה שיצא: http://www.upfree.net/5299025 ככה זה נישמע לאחר החיתוך. אם אני מנסה לצרוב שירים מMP3 ל cd audio אני מקבל את השגיאה הבאה NERO 7: יש שירים MP3 מסויימים שכן אפשר להוסיף אותם לרשימת צריבה, וחלק אי אפשר וזה מציג את ההודעה שהעלתי. ניסתי להתקין מלא תוכנות,מקודדים כלום לא עוזר, אפילו עכשיו התקנתי ווינדוס מחדש ולא עזר! לא יודע מה קרה למחשב... אגב זה רק סקין של וויסטה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בתוכנה חינמית אם יש אשר תעזור לי בארגון וסידור העסק מבחינה של מלאי, פגישות וכו' . אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
Have a new computer with XP. got from a friend an old pinnacle BlueBox to connect to VCR and convert from analog to digital to my new I7 in order to save to my computer my old family tapes. The computer found and set the driver but the luck stoped here. The picture did not come up on my Adobe premire nor on my Megix 15. My vcr is mono so I tried to connect to the box with RCA jack for video and one for audio.but could not capture. Help please
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
מעניין לדעת מה אתם חושבים, אם פיספסתי איזה אנטי וירוס תודיעו אני אוסיף לסקר
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
-
כשאני שומר סירטונים אנימציה איך אני עושה לו שהרינדור יופיע גם בקליפ נגיד אני מרנדר\עושה תקסטורה ב VRAY איך האפקט יכול להופיע בקליפ ?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה אוורסט ואאני לא כולכך מבין בא..אז יש לי שאלה.. איך אני יודע של מה בדיוק כול טמפרטורה? כי יש כמה דברים של מעבד כמה דברים של ארד דיסק וזהה..
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בתופעה בה כאשר DELEGATE מאשר פגישה (והודעת האישור נשלחת) הפגישה ביומן לא מתעדכנת. הורץ כבר outlook /cleanfreebusy אך עדיין הבעיה ממשיכה אשמח לעצות - כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מלא תמונות שפיתאום הם לא נפתחות לי אני לא יודע למה. יש מערכת הפעלה WIN 7 PRO. יש לי אנטי וירוס חוקי NOD32 עשיתי סריקה והוא לא מצא כלום!!! צרפתי תמונת מסך! אני שם לב שכל הסיומות של הקבצים שונו ונוסף להם ENCODED. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחסום את דואר הספאם על השרת (במקרה שלי,נטויז'ן)? זה כבר בלתי אפשרי לעבוד ככה. האם אני יכול להתלונן איפשהו? אני משתמש בתוכנה QUICKDELETE שבודקת אימיילים על השרת מבלי להוריד אותם אלי,אבל עדיין זה מעצבן בטרוף.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
כל תוכנה שיש לה UPDATE? ואיך אני יודע שחומת האש חוסמת לי אותה או לא? תמיד מסתובבים ברשת מדרכים איך לפתוח פורטים עבור אמיול אבל מה עם: ICQ, מסנגר, אנטי וירוס, קאזה, תוכנות לסריקת רוגלות, ווכו'? גם עבורם צריך לפתוח?
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
במחשב מותקנת מערכת הפעלה windows xp .לאחרונה באשר אני מדליק את המחשב התוכנה מתחילה לעלות ונעצרת בשלב בו היא אמורה לרשום well come . רק אחרי שאני לוחץ על restart המחשב עולה בצורה חלקה . עלי להוסיף כי לאחרונה השתמשתי גם במצב stand by האם זה גרם לבעיה ? ואם כן מהוא הפיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מישהו כבר ניסה ? http://neowin.net/comments.php?category=software&id=31453 (לפחות משהו אחד הם כן יודעים לעשות)
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
ברגע שאני לוחץ על התחברות זה מראה לי כאילו זה מנסה להתחבר ואז זה מראה לי את השגיאה הבאה (*המסנג'ר דרש ממני לעדכן אותו ולאחר העידכון זה קרה ) ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש וזה לא עזר מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-Norton Utilities 2005 עם מאפיינים דומים וביצועים שווים או טובים יותר. בעיקרון, התוכנה צריכה להגן על הסל מחזור ולאפשר Undelete מתקדם, ולתחזק את המחשב באמצעות תוכנות סריקה, איחוי ותיקון תקלות משופרות.
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב שכנראה פגע בו וירוס רציני והוא לא נדלק, הוא מגיע עד הרשימה של כל המצבים מצב בטוח וכו' ואני ניסיתי את כל המצבים אז הוא כאילו מנסה להיטען ועושה ריסט ומפעיל מחדש לבד! לקחתי את הדיסק קשיח למחשב אחר והוא לא מוצא וירוס. האם יש תוכנה טובה ופשוטה שאפשר לשחזר איתה ת-windows דרך ה-boot?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים. אני שמח להזמינכם למופע חד פעמי של פרוייקט האנימציה של תזמורת המהפכה ב26.2- היכל התרבות ראשון לציון. אולם ענק עם מסך ענק -תענוג!!! הזמנה מצורפת בתמונה . למי שראה במקרה את MUSICAL CHAIRS הסרטון שהצגתי פה בפורום לא מזמן- זהו הסרט שפותח את הערב. הערב מאוד איכותי ומהנה ומומלץ מאוד. תבואו. קליפיפ מהופעות קודמות: http://video.google.com/videoplay?docid=-6664693514367532958&hl=en הנחות למנויי ההיכל ב-50 ¤, סטודנטים וסגל אקדמי ב-45 ¤ מחיר כרטיס: 80 ¤ *אודות פרויקט האנימציה של תזמורת המהפכה זהו פרויקט ראשון מסוגו בארץ בו 11 צמדים של אנימטורים ומלחינים יצרו במשותף במהלך כשנתיים דיאלוג בין מוסיקה ואנימציה. התזמורת מבצעת מוסיקה מקורית לרקע סרטי …
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי people! אני מעוניינת לצרוב סרט על דיסק. בנוסף יש לי קובץ של כתוביות בנפרד. איך אני אמורה לצרוב אותו כדי שאני אוכל לצפות בסרט, בdvd , יחד עם הכתוביות? תודה....
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-