תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שמי ניר. פעם ראשונה שאני כותב פה. רציתי להתייעץ אתכם, אני עובד עם פוטושופ כבר זמן מה ואני מרגיש שאני כבר דיי ממצא את עצמי בתוכנה (את עצמי, לא את התוכנה), חשבתי שתלת מימד תיהייה דרך להוסיף גוון חדש לעבודה שלי עם פוטושופ. השגתי ממכר את C4D, אתה הוא עובד באופן מקצועי, אבל אני לא ממש מוצא את הידיים והרגליים... אני למדתי להשתמש בפוטושופ לבד דרך האינטרנט ככה שאני לא לגמרי מטומטם... אשמח לקבל מדריכים שמסבירים את הבסיס של עבודה עם תלת מימד, בדגש על התוכנה C4D. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כשאני מתקין את התוכנה כל קבצי EXE במחשב משתנים לקבצי אקרובט ואפשר לפתוח אותם רק עם האקרובט רידר איך אני מתקין את התוכנה ככה שלא ישתנו?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי win xp pro עם דיסק של 80 שמחולק ל 20 ו60. ומחשב חזק. מה עדיף לעשות?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
משום מה בדרישות לא מוזכר את וינדוס 7, מצד שני, זאת התוכנת באנצ'מארק הכי חדישה של פיוצ'ר-מארק. אשמח לתשובות.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ב win xp pro כאשר אני מנסה להתקין תוכנות (דוגמאת winamp, spybot..) מופיעה הודעת השגיאה הבאה NSIS ERROR error launching installer ואי אפשר להתקין את התוכנה השגיאה התחילה להופיע אחרי הפרמוט האחרון והתקנת win xp pro מחדש... מה זה אומר? איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קובץ (TS (HDTV לא מוכן להתנגן. יש איזה קודק שאפשר להשתמש בו כדי לאפשר לקובץ הזה להתנגן? אשמח לתשובה+פיתרון. .swg
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני צריך שמישהו יעשה לי מודעה למספרה חדשה נתחיל בקטן ממש ואני יוסיף טיפה פה ופה ויהיה קטלני אני חייב בקטנה עזרה שמעו: שמישהו יכין כזה דף צבעוני(גודל של מודעה דף שלם כמו וורד{WORD}) שיהיה רשום ככה: NeW HeaD אהד כאילו ראש או איך שלא רושמים שיעשה כזה שהאות הראשונה והאחרונה אותו גדולה השער קטן ויהיה מספרים כזה אפקט חותך שיער (אם ראש יפה כזה (אנימציה) חותך) בהמשך אני יביא תפרטים הבאים כגון טל' וכול המחירים וחרטא אני רק צריך תבסיס ולאט לאט נוסיף פה ושם עד שנסיים ! אני מאוד יודה ויעזור במה שצריך ויביא למי שעוזר מה שרוצה! ומהמודעה הגדולה נקח בסיס(טל' כותרת קצת מחירים תמונה) ונעשה פלייר קטן (חצי מהמודעה בגודל) תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה כל פעם שאני מחבר תפלא שלי שהוא מסוג W910I סוני אריקסון אז הוא רושם לי שהתקן לא זוהה מה לעשות ?? נ.ב פעם זה עבד עכשיו התחיל הסיפור הזה לפני כמה חודשים התוכנה לא עובדת ופעם לא היה לי תוכנה היתי ניכנס דרך המחשב שלי
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. ישלי מדפסת מסוג X1190 של חברת Lexmark אני מתחבר אל המדפסת באמצעות מחשב אחר ברשת חוטית. עד עכשיו היה לי מערכת הפעלה מסוג windows xp אז לא היית לי בעיה והמדפסת עבדה מצויין. אך לאחרונה שידרגתי לwindows 7 64 bit ואני לא מוצא דרייברים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה על כל ניסיון.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב בלי כרטיס מסך.. שסמכתי על הכרטיס המובנה של ASUS M2A-VM HDMI עכשיו קניתי 1950XT והתקינו לי אותו בSKYPC ואני לא מצליח להתקין את הati display driver והוא כותב לי setup was unable to complate the installation try to setup your disply adapter with standard vga driver before running setup עכשיו שהתקינו לי את ה1950XT הוציאו לי את המובנה של הASUS יכול להיות שזה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 3.08.2007 בשעה 13:52:28 נא לסגור ..אני מעביר לבעיות חומרה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני אסביר את הבעיה קודם כל , יש לי אתר עם פורמים של SMF !! אני רוצה להוסיף ל נושא מסויים מספר רב של תמונות בוא נגיד 200 תמונות במערכת כמו שיש ב HW אתה צריך ללחוץ על מקש התמונה ולהוסיף את קוד ה ]IMG.] ולשים בינו את הקישור וכך אני חייב לעשות זאת 200 פעמים ... שזה משהו מתסכל אם למישהו יש פתרון יותר יעיל אני אשמח לשמוע ולהודות לו .!! רעיון שחשבתי עליו זה שאני שם את התוכנה בתוך תיקיה על השרת ובאמצעות תוכנה מסויימת אני אקבל את כל הקישורים לכל התמונות כטקסט וכך נשאר עליי להוסף את קוד ה IMAGE באמצעות העתק הדבק שזה הרבה יותר קל מלהוסיף 200 קישור אחד אחרי השני . תודה תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
ישהו מכיר מנהל הורדות שתומך העדכון החדש כי יש לי את אורביט ואת פלאש גט ושנהים לא תומכים תודה
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מדריך שיעזור לי להגדיר הגדרות באימיול 4.2 אני יודע שזה מגיע מוגדר, אבל יש לי איטרנט מהיר של 2 מגה בייט ואני רוצה להגדיר את האימיול נכון כך שהקבצים ירדו לי במהירות גבוה. למישהו יש מדריך להביא לי? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
יש לי Windows 7 Ultimate RC תקין לחלוטין. כתבתי חדשה ושמרתי אותה ב My Documents. בטעות לחצתי shift+delete על הקובץ הלא נכון (על החדשה). זה לא נפתר עם R-STUDIO כי הוא מצא רק גרסה של הקובץ שם כתובה רבע חדשה. מה עוד יעזור לי ? :'(
-
- 3 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן אינטרנט אקספלורר 7, ועכשיו כל פעם שאני לוחץ על לינק יש צליל "צטק" משהו כזה. איך מבטלים אותו? הוא שיגע אותי
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך קוד ל Norton Internet Security 2007 בכדי לבצע אקטיויזציה. תודה
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת לקחת 2 קבצי אודיו ולאחד אותם לאחד כך שיתנגנו בו זמנית. לדוגמא, קובץ של שיר + הקלטת ניגון בגיטרה, שיתנגנו במקביל קקובץ אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא להאמין מיקרוסופט החלה לשלוח מכתבים ללקוחותה בדרישה תקיפה לבדוק את מחשביהם אם אין להם תוכנות לא חוקיות. מכתב של עידו אמין מהדמרקר ------------------------------------------------- אני זכאי - מכתב גלוי למיקרוסופט 15:16 | 28.9.2001 עידו אמין לכבוד גיל מי-טל, מיקרוסופט, (והעתק לעו"ד רם ז'אן), מבלי לפגוע בזכויות. ראשית, אני מברך על כך שפרקליטי מיקרוסופט התפנו קצת מעיסוקיהם המשפטיים. אין ספק שהמאבק המשפטי שנמשך שנים ובמהלכו ספגה מיקרוסופט הרשעה בעבירות על חוקי המונופול, גזל זמן רב מידיהם, שלא לדבר על המהלכים למניעת פירוקה של החברה כתוצאה מכך. אכן, טבעי שרק עכשיו התפנו הפרקליטים לטפל בבעיות כואבות כמו גניבת עותקים של מערכת ההפעלה חלונות 3.1. עם זאת, חשבתי לעצמי שמעמדכם הנוכחי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, אני מעודכן עם K-Lite Mega Codec Pack 4.1.7 שהוא הגרסה המעודכנת ביותר, ועדיין ישנה בעיה בצפייה בחלק מסרטי ה-MKV. אני לוחץ על הסרט, נפתח חלון המדיה אבל הסרט פשוט לא זז, מה שכן אני יכול להזיז את מד ההתקדמות של הסרט ולראות תמונות ממנו... אותם קבצי סרטים פועלים ללא בעיה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, יש לי ויסטה X64 תודה מראש אנשים! אופיר
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
כוונתי היא שחיברתי HD נוסף למחשב שיושב בו מערכת הפעלה עם Outlook Express,ואני רוצה לשלוף את הפנקס כתובות משם,איך אני עושה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
צריך להשאיר את זה או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה זה ? זה מופיע לי כל הזמן ... ומסך כחול פעם ב ... אבל מופיע ... אני משתגע !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד עם פלש גט ועם ביט קומט ולא הצלחתי. י
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת ? כדאי לי להשתמש בה ? יש בא באגים רציניים בעיות או משהו שיכולות להיגרם למחשב ? תנו חוות דעת תודה, אבי
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-