עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by WarMachine,

יש בידי מיקס גדול של איזה 70 דקות אבל אני רוצה לחתוך ממנו רק קטע של שיר אחד ולהקליט אותו אבל שהאיכות תישאר איכות טובה....איזה תוכנות שעושות את העבודה אתם מכירים?

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  2. Started by benor,

האם יש דרך למחוק את ההיסטוריה של כל המשתמשים בבת אחת?

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  3. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה.. בכל אופן, לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה בזמן שנאי שומע מוסיקה במחשב, אז יש בבאסים כמו זמזום כזה (כמו רמקול שרוף למי שיודע). אחרי בדיקות שונות הגעתי למסקנה שאלה לא הרמקולים, לא הרסיבר וגם לא הכבלים. בקיצור הבעיה היא ביציאה של הלוח אם (M2N-E). עכשיו השאלה שלי היא האם יש תוכנה שיכולה להחליף לי את היציאה. נגיד במקום שהיציאה של הרמקולים הקדמיים תהיה היציאה הירוקה (הדפוקה), אז התכונה תחליף לי את התפקוד של היציאה השחורה נניח לתפקוד של הירוקה (רמקולים קדמיים). אם זה בכלל אפשרי כמובן.. מקווה שהבנתם את החפירה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by gshhar,

הורדתי סרט ואני לא רואה אותו.ה-RADLIGHT ועוד תוכנות שאמורות לפתוח אותו לא פותחות ורושמות לי משהו עם ה-CODSC. מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ויש גם Advanced Server ??? :s05: ??? למה היא משמשת ככל שתרחיבו אבין יותר תודה... ;D

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by goldzvi,

שלום רב, מבקש סיוע לפתור בעיה שנתקלתי בה בימים אחרונים! יש במחשב שלי מערכת הפעלה של windows xp וגולש באמצעות דפדפן internet explorer 6 כאשר דף הבית שלי הינו אתר WALLA.co.il . כאשר אני מתחבר לדפדפן, במקום דף הבית שבחרתי מופיע אתר של Microsoft עם שידרוג של internet explorer 7 . כל הניסיונות לקבל את דף הבית שלי בפתיחת של הדפדפן ע"י שינויים במאפייני אינטרנט נכשלו. איני מעונין לשדרג את internet explorer 6 ל- internet explorer 7 מה עלי לעשות על מנת להתפטר מההצקה של Microsoft. ברצוני לציין שאני לא מבצע עדכונים אוטומטיים של החלונות. בבקשה תעזרו לי . תודה

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  7. בעזרת קובץ ה-reg המצורף תוכלו לראות באיזה מהירות אתם צורבים באמת. nero יראה לכם את כל התזוזות במהירות הצריבה הנוכחית, ותוכלו לראות מתי אתם צורבים באמת ב-X40 ומתי אתם רק חושבים כך (ומשום מה זה לוקח כמה דקות יותר מדי..) דווח על גרסאות מסוימות שזה לא עובד בהן... אצלי זה עובד מצויין בגרסה 5.5.10.20. *עריכה* - את הקובץ (reg) יש פשוט להריץ ולאשר את הוספתו ל-registry. - הקרדיט הוא לא שלי כמובן... אני לא זוכר אם מצאתי את זה בפורומים של cdfreaks או cdrlabs, אבל זה היה די מזמן.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by road_runner,

אני מעוניין לשנות את כל השירים ששמות הקובץ שלהם בעברית לאנגלית מעוברתת: אביב גפן - אור הירח.mp3 = Aviv Gefen - Or Hayareach.mp3 אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור קובץ DATABASE של כל המילים שנמצאו בשמות קובץ, ומציגה אותן בטבלה כך שאוכל לכתוב את התרגום החדש ליידן, ואז שוב לתת לתוכנה לרוץ על התיקיה ולשנות את כל הקבצים. מן הסתם אני לא מאמין שמישהו באמת תיכנת כזה דבר.. ופעם אחרונה שתיכנתתי משהו זה היה לפני יותר משנתיים, כך שעד שאני אזכר איך לתכנת כזה דבר אני אוכל להחליף את כל השירים ידנית כבר... אשמח לטיפים או תוכנות דומות שמצאתם, או אם מישהו יכול לתת דוגמאות (בעדיפות לVB) של איך מכניסים מילים משמות קובץ לטבלת נתונים ואיך כותבים בחזרה שמות קבצים... ואז אני רק יצטרך למצוא מאיפה…

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  9. שלום. ברשותי כמה קבצי MPG של המשפחה שאני רוצה לערוך, בצורה פשוטה, לא משהו גדול. מה שאני מחפש סה''כ זה - שליטה טובה בחתיכת\עריכת קטעים, הוספת כותרות עם קצת אפקטים, ואם אפשר שליטה על הצבעים והאיכות של הוידאו. כפי שאתם רואים המטרות שלי פשוטות, ואני חדש בנושא, לכן אני צריך תוכנה שתהיה הכי פשוטה ו- user friendly שאפשר, אבל גם מקיפה ושימושית. לא חייבת להיות חינמית. תודה רבה מראש! :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by WarMachine,

שלום אנשים , רציתי לדעת איך אני יכול לשמור קטע וידאו (לא נראה לי שבנוי בפלאש) מאתר מסוים כדי שאני אוכל לצרוב אותו לדיסק, הדבר חשוב מאוד לחבר שלי מכיוון שהוא מופיע שם במהלך שיכול לקדם אותו. בכל מקרה אני מצרף לינק, לא להיבהל מהאתר בערבית, סך הכל הוא משחק בקבוצה ערבית, אז אם מישהו יכול לעזור לי עם זה אני אודה לו מאוד. לינק: http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=60793&category_id=2

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תוכנה כמו System works של Norton ו-MindSoft Utilities XP 9.06 כאלה תוכנות אבל מכיוון שיש כל כך הרבה אני לא יודע איזו מהם היא באמת טובה ועושה את העבודה שלה

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  12. שלום לכולם! ניסיתי להגדיל את התמונות שמופיעות במאמרים כמו למשל את התמונה של מכשיר הארקייד שהופיעה שם ועוד כמה תמונות של מכשירים בביקורת אבל לא הצלחתי. כאשר אני מקליק על התמונה היא נפתחת לחצי שניה ונסגרת מיד חזרה לגודל הרגיל! אני משתמש בדפדפן האוונט בגרסה האחרונה שלו ואני חושב שמשהו בדפדפן גורם את זה,,סגרתי אותו יצאתי מהאתר ונכנסתי שוב עם האקספלורר 6 והצלחתי להגדיל את התמונות בקלות,הקלקה פשוטה רגילה והן נפתחו,,זה גרם לי להבין שהבעיה כנראה בדפדפן האוונט אבל זה מאוד מוזר כי זה לא קרה לי עם שום תמונה אחרת בשום אתר,,מאוד מוזר כי אם היתה בעיה רצינית בחוסר תמיכה של הדפדפן אז הוא היה עושה לי צרות עם הרבה תמונות אחרות,,למה זה קורה רק כאן ואיך אני יכול לפתור את זה ולהשאר עם האוונט…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  13. שלום לכם. רציתי לדעת בקשר לתוכנה בבילון כמה דברים. 1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה בבילון הכי מעודכנת שיש עד עכשיו. 2. תוכלו להסביר לי מה התוכנה עושה , האם היא יכולה לדבר , כל מיני דברים שיש לה . אבקש פירוט של התוכנה מה היא יכולה לעשות . בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by tenana,

שלום רב, יש לי בעיה מוזרה לאחרונה במחשב.. אני יכול להגיד ממתי היא התחילה, לא יודע כל כך מה הקשר.. ניסיתי להחליף קודקים לניגון סרטים וכו', והיה לי איזשהי בעיה עם הקודקים (לא זוכר כבר פשוט) ואז החלטתי לחזור לקודקים הקודמים שלי.. משום מה, מאז יש לי תקיעות במחשב, כל כמה שניות/דקות, הוא נתקע ל2-3 שניות בערך, וזה לא משנה מה אני עושה. אפילו אם אני לא נמצא בדפדפן לא שומע מוזיקה לא כלום זה קורה.. גם אני אני סוגר את כל התוכנות מלבד תוכנה שאני מנסה דרכה לראות פרק, הפרק נתקע כל כמה דקות.. לא ברור לי ממה זה יכול לקרות.. אבל זה פשוט מחרפן.. תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  15. Started by silverblue,

מאז ששעו לנו רשת בבית האימיול שלי תמיד ב Low ID וזה לא משהו עם האנטי וירוס או הפיירוול הוא פשוט תמיד ככה ואני לא מבין למה מישהו יכול לעזור ?!@ PLZZZZZZZ

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by xXaXdXaXrXx,

מה זה צריך להיות לא מוצא לי שרתים איך אני פותר תבעיה הזאת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  17. ניסיתי להכנס למשחק, והוא רשם שהדרייבר של הכרטיס מסך (physiccs) לא מותקן נכון. הכנסתי את הדיסק של הכרטיס מסך, ושמה לחצתי WDM DRIVER , לאחר ההתקנה, התבקשתי לעשות ריסט למחשב. אחרי הריסטרט שום דבר לא מופיע במסך אבל המחשב עצמו עובד , (המסך לא מגיב, כאילו לא מחובר, מסך שחור). אין לי מושג מה לעשות עכשיו , כולה התקנתי דריבר, והמחשב הלך קאפוט.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by LiranUdi,

התקנתי איזה משחק וכשנכנסתי אליו קיבלתי הודעה מהad-aware שהקובץ steam. משהו הוא malicious ומשהו שקשור לסיסמאות אם לא רשמתי סיסמא מהדקה הראשונה שהוא היה על המחשב, עד שמחקתי אותו הוא עדיין יכול לגנוב סיסמאות? ועשיתי לקובץ repair ואז delete. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. הייתה לי הורדה באזוראוס ואחרי שעשיתי שחזור מערכת ההורדה נעלמה זה ממש מבאס כי אני לא רוצה לאבד את ההורדה הזאת בגלל שזה היה כבר 6 מתוך 8 ג'יגה. יש למישהו פתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by yarivot26,

הורדתי את העונה הראשונה של The O.C. ובאחד הפרקים פס הקול לא תואם לתנועה של השפתיים ובכללי לפרק עצמו, רציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by tulicooli,

פתאום בזמן האחרון אז בTask Manager הוא התחיל להראות לי שהFF שלי משתמש במעל 150,000K Memory usage ומה שבדרך כלל היה 30 מקסימום ואף הוא מגיע לי ל400! וזה תוקע את המחשב..ועשיתי סריקת ספייוואר ולא מצא כלום.. אולי יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by quepasa,

יש לי באייפון כמה סירטונים שאני רוצה להעביר למחשב שלי ולצפות בהם מתי שאני מנסה לפתוח את הקבצים בכל תוכנה שיש לי במחשב שמיועדת לצפיה בוידאו הקבצים לא מנגנים יש אולי איזה תוכנה (עדיף חינמית ) שיכולה לבצע המרה תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  23. יש לי 2 תמונות ואני רוצה להדביק פנים שמופיעות בתמונה אחת על תמונה אחרת איך אני עושה את זה(אם זה אפשרי )? תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by solo53,

Media Player Classic 6.4.8.8 http://www.free-codecs.com/download/Media_Player_Classic.htm

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by yonik31,

הודעה מספר רב של פעמים ביום מהאנטי וירוס קספרסקי שהמחשב שלי מותקף עיי worm hlkern ,מספר שניות אחרי הודעה זו פתאום אני מנותק מהאינטרנט ואז אני מנסה מספר פעמים להתחבר ובסוף מצליח.יש משהו שניתן לעשות כנגד התקפות אלה? אולי פיירוול אחר ממה שיש לי בxp? או שזה לא קשור.תודה.

• 3 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.