עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , נוצרה לי בעיה קטנה במחשב הנייד (עוד אחת אחרי שפתרתי את הבעיה של ה-device manager) הדגם של הנייד IBM R50e. מותקן Win XP Pro SP2 הכרטיס רשת לא מופיע לי ב-Network Connections. ה-ICON של ה-Local Area Network לא שם ! איך אני מחזיר אותו חזרה ??? (ד"א , חיפשתי הרבה בגוגל .. לא מצאתי כלום.. ) תודה !!!

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  2. שלום. אתם בטוח יודעים שאם אני מקליד google.com בשורת הכתובת אז הדפדפן יעביר אותי אוטומטית לגוגל ישראל. לכן אני מקליד google.com/ncr אבל אני רוצה שכשאני מקליד מילות חיפוש בשורת הכתובת אז שזה יעשה חיפוש ב-google.com ולא גוגל ישראל. ואת זה אני לא מצליח לעשות. חוץ מזה יש דרך לגרום לגוגל לא להעביר אותי לגוגל ישראל בלי להקליד גם את /ncr? (אני לא רוצה לבטל את האפשרות של הדפדפן להעברות אוטומטיות- רק את האתר של גוגל) אם אפשר להדריך גם לFF וגם לכרום. תודה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  3. Started by scohen360,

שלום לכולם יש לי בבית שני מחשבים ניידים שמחוברים כולם לראוטר היום הוספתי עוד מחשב נייד שלישי עכשו המחשב מזהה תראוטור ומתחבר אליו תוכנות כגון אי סי קיו עולות רגיל אבל שאני רוצה להיכנס לאינטרנט אקספלורר זה לא נותן זה רושם לי כזה על הדף internrt explorer cannot display the webpage זה אינטרנט אקספלורר 7 ניסיתי למחוק אותו להתקין מחדש שום דבר לא עוזר האינטרנט מחובר תוכנות עובדות אבל לא מעלה אתרים משהו יכול לעזור תודה עשיתי איזה בדיקה שהיה כתוב לי על הדף של האינטרנט ובסוף זה מה שהיה כתוב לי משהו יכול לעזור windows cannot connect to internet using http,https or ftp. this is probably caused by firewall settings on computer check the firewall for the HTTP port (80) ,HTTPS port (44…

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by Iv0ry,

יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  5. Started by Raz20,

אני מנסה לפתוח איזה 2 סרטים ואני לא מצליח , מראה לי הודעה : "לא ניתן להריץ את הקובץ . אין תמיכה בתבנית" (בתוכנה Power DVD) "can't open file" (בתוכנה BSplayer) יכול להיות שחסרים לי קודאקים ? אם כן מאיפה אני יכול להביא את הקודאקים הכי חדשים ?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. נגיד אם אני שולח הודעה למישהו בחו"ל אז היא היא מועברת?בלוין? ואם הרבה אנשים עושים ככה אז זה לא מעמיס עליו?

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  7. ה-Norton AntiVirus הביא לתוצאות את הפרטים הבאים: Scan type: Manual Scan Event: Virus Found! Virus name: Trojan Horse File: C:\Documents and Settings\אחים סגל\Local Settings\Temp\Temporary Internet Files\Content.IE5\CU5HCX0V\e9xr[1].chm Location: Quarantine Computer: SILVER-DRAGON User: אחים סגל Action taken: Clean failed : Quarantine succeeded : Date found: Fri Sep 24 22:28:05 2004 האם האנטי וירוס מספיק כדי להוציא את הסוס הטויאני ממחשבי? * חשוב לי להזכיר של סריקות בתוכנות: Spybot-S&D Ad-aware 6.0 הביאו תוצאות רבות מידי, כל הספיור הזה ממש לא אופניני למחשב שלי אני שומר עליו מאד ואף פעם לא נמצא אצלי שום וירוס במחשב. ומרגילים פעם ב.. בבקשה תעזרו …

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by Sting,

קראתי ב gamer על התוכנה הזאת והרבה אנשים אמרו שהיא באמת עובדת ושהמחשב עובד להם הרבה יותר מהר אז רציתי לשאול אתכם האם אתם מכירים את התוכנה הזאת והאם אתם יודעים איך היא עובדת ? האם היא יכולה לפגוע המחשב ? וכו' http://www.speederxp.com/en/index.html

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  9. אתרים כמו נענע, קשת, וYNET לא עובד בהם הסרטונים כמו שצריך.. יש מסך שחור ויש רק קול. מותקן הכל. ג'אווה, פלאש, דרייבר לכרטיס מסך , חבילת KLITE MEGA , דיויקס פלייר ווב, מדייה פלייר, וכל מה שצריך להיות במחשב נורמלי ביוטיוב הסרטונים עובדים טוב. מה יכולה להיות הבעיה? כבר כמעט ניסיתי להתקין הכל ולא עוזר. פשוט הכל.. תודה

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  10. רוצה ליצרוב לעצמי אוסף שירים = נימצאים כרגע בפורמט MP3 רוצה ליצרוב לדיסק רגיל - אבל שלא יהיו הבדלי רמות בווליום האם הנרו יודעת לעשות את זה? האם צריך תוכנה אחרת - יותר טובה? THX

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  11. Started by Imtheman,

יכול להיות שהתוכנה הפכה לחינמית ?? הורדתי את אותה בגרסה 10.3 ולכל אורך ההתקנה היא לא מבקשת ממני שום סיריאל או תשלום כל שהיא עבורה מיותר לציין שהגרסה שהורדתי לא פרוצה .

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by chenc,

שלום! ברצוני לשאול את מירב האנשים אשר מחבורים לאינטרנט ב"טכנולוגיית הפס הרחב" בחיבור מסוג 750/96, משתמשים בתכנת השיתוף eMule ובתכנת FireWall כזו או אחרת: מה-הוא קצב ההורדה הממוצע שלכם? ובהתאם - באיזו תכנת FireWall אתם משתמשים? הסיבה לסקר שברצוני להריץ הוא מכיוון שפעם הייתי מקבל קצב גבוה יותר עם תכנת FireWall אחרת וכו', ולכן רציתי לדעת מה קורה אצל שאר האנשים. בתודה לכל העונה!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  13. שלום כאשר אני פותח חלון ב-WIN 98 אקספלורר 6 מופיעה לי ההודאה הבאה: Winoscfg This program has preformed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists,contact the program vendor . Details WINOSCFG caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0001:00000e85. Registers: EAX=0000ffff CS=17c7 EIP=00000e85 EFLGS=00000286 EBX=0000ffff SS=6217 ESP=00009380 EBP=000093de ECX=00006298 DS=16af ESI=000093ec FS=0000 EDX=00000040 ES=6217 EDI=00009410 GS=0177 Bytes at CS:EIP: 67 66 8b 80 00 00 01 00 eb d0 66 58 5b 66 50 66 Stack dump: 17bf09d5 94109450 70309138 006944da 70309138 bff7b9c5 8166a9d0 70309138 702bb5d4 70309138 00000000 037a11b7 037a9288 74786574 6…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by The Dom,

לפני הוירוס השתמשתי בAVG והוא לא יכל כ"כ להתמודד איתו כמו שצריך, ככה או ככה במילא רציתי לעבור לNOD. אחרי סריקה קצרה במחשב הנוד גילה וירוס שלא מסכים להימחק. יש לי את ההתרעה של הAMON הזה אבל כול פעם שאני עושה DELETE (ואז מאשר או.קייי שהוא אומר שהוירוס יימחק בריסטרט הבא) ההתרעה קופצת וחוזרת גם אחרי ריסטרט. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  15. יש ברשותי אימול בעל קובץ קרטיד של 17 MB אוטוטו 18 שצברתי במשך שנים על ידי מהירות העלאה העלאה מטורפת ! מוריד מינימום 100 בתמורה אני רוצה הזמנה לטראקר פרטי של אתר טורנט. אימייל- JHONLEV@GMAIL.COM

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by eladh16,

שלום המחשב שלי לאחר פירמוט. נקי לגמרי ועדיין לא הותקן שום מקודדים כאלה ואחרים. אשמח אם תייעצו לי איזה מקודדים כדי להתקין כדי להריץ את כל סוגי הקבצים ביעילות. אם מומלץ להתקין חבילה מלאה של כל הקודקים או רק קודקים ספציפים שאכן צריך? אני מריץ לרבות תוכני HD בפורמטים שונים בהן: MOV, WMV MP4 ועוד תודה

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  17. Started by below_z,

אני מחפש תוכנה, שתוכל להקריא את הטקסט המסומן\מוכנס. התוכנה עבור אדם כבד ראיה, לכן יש עדיפות לתוכנה כמה שיותר פשוטה.

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  18. 9 שניות של קרדיטים בלבד, וזהו!! ניסיתי ב VLC MEDIA PLAYER BSPLAYER שאר הסרטים עולים כרגיל מדוע? מקור הקובץ אמור להיות אמין, תמיד אני מקבל סרטים (ביתיים) מהמקור הזה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  19. אני רוצה להדפיס משהו ושיבינו מה כתוב (או תמונה) רק אם יסתכלו במראה.

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  20. אני מחפש הרבה זמן דרייברים למקלדת הזאת Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard נכון זאת המקלדת הסטנדרטית של מיקרוסופט אבל יש לי כמה כפתורים שלא עובדים כמו מסנגר,המוזיקה שלי, התמונות שלי והמסמכים שלי. אני מאוד רוצה שהם יעבדו אמרו לי שצריך דרייבר מסוים ואני לא מוצא אותו ! אם זה באמת נכון שצריך דרייבר !? אם כן תעזרו לי בבקשה למצוא אותו !

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  21. Started by stalbetman,

שלום רב, אני הורדתי גירסא מתקדמת של מסנג'ר 6.2 ואני רוצה שהווינדוס מסנג'ר יפסיק לעלות לי בזמן עליית הווינדוס, מכיוון שאני מתחבר אז הוא ישר נפתח גם כשאיני רוצה. הורדתי את ה-v בכלים ועדפות של המסנג'ר, וגם נכנסתי ל- msconfig ->startup ושם גם הורדתי את ה-v של המסנג'ר, אבל זה עדיין פועל בזמן עליית הווינדוס וההתחברות לאינטרנט... כיצד אני מפסיק זאת? איזה עוד דרכים יש להפסקת עלייתו של המסנג'ר בזמן ההתחברות לאינטרנט והכניסה לווינדוס..?? תודה

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by shai23,

היי, אני מתעסק בעריכת וידאו ברמת בינונית פלוס מינוס ושאלה אחת מטרידה אותי כבר הרבה זמן.. סאונד. איך בסרטים ובסדרות מנהלים את כל העסק של הסאונד? יש סאונד כל כך מפורט , מדריכת כפות רגליים על הדשא, ועד צליל של נגיעת יד במתכת (צליל שמין הסתם נוסף בעריכה לאחר הצילום..ולא בזמן אמת) אז: א) מאיפה הם מביאים את כל הצלילים האלה ? ב) איזו תוכנה נחשבת למקצועית בתחום ניהול הסאונד ? ג) בסרטים וסדרות, באיזה מיקרופונים משתמשים בד"כ? והאם רק במיקרופון שטח בודד , או שלכל שחקן יש גם מיקרופון על הבגדים , ומיקרופונים מפוזרים באיזור וכו' ? אם יש פה מישהו שמבין בדברים האלה, אשמח אם ישפוך קצת אור על הסוגיה

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  23. מבקש עזרה בזיהוי מודם פקס ודרייבר מתאים פרטים בפנים תודה יש לי ויסטה 64 ביט התקנתי מודם פקס ותוכנה לא מוצאת דרייבר לזה אני מקבל הודעה שצריך להתקין את הדרייבר של pci simple communications controller איפה אני יכול להשיג את הדרייברים האלה או לחילופין אך אני יכול לאתר את דגם המודם פקס שלי זה מה שרשום על הצ'פסט של המודם Ambient md5628d-l-b w145qd01-1202aa 0145a TAIWAN-W אני יודע שיש אתרים שיכולים לזהות את החומרה לפי מה שכתוב על הצ'פסט המפרט שלי מעבד אינטל‏ = Core i7 920, s1366, 8MB 1 לוח אם =‏ ASUS Rampage II Extreme s1366 Core i7, Intel X58 זכרונות‏= Corsair Dominator Triple 3x2GB DDR III 1600Mhz כרטיס מסך‏ = ASUS HD 4890 Top 1GB GDDR5 דיסקים קשיחים =‏ Seagate 1TB 72…

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  24. המחשב הוא פנטיום 3 עם 192 זיכרון פנימי, יש להתחשב בעובדות כי נורטון לא בא בחשבון במקרה כזה.

• 10 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by lotanam,

שלום לכולם, שמי אמיר, אני מנהל פרויקט בצוות פיתוח מקומי, העובד בימים אלה על פיתוח משחק אקשן רב-משתתפים. המשחק בשלב אבטיפוס, ואנחנו מחפשים כמה ספצים בתלת-ממד, בעלי היכרות וניסיון באנימציית דמויות - עדיפות לעובדים ב-max. לפרטים נוספים על המשחק ותיאום פגישה אתם מוזמנים לפנות אליי במייל lum@vgames.co.il אמיר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.