תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התוכנה PCPBROBE של אסוס מראה לי מעבד 52 מעלות צלסיוס, לוח אם 35 עלות צלסיוס. התוכנה AIDA32 מראה לי מעבד 47 מעלות צלסיוס, לוח אם 33 מעלות צלסיוס, וAUX(מה זה?!?) 24 מעלות צלסיוס. התוכנה SANDRA2003 מראה לי מעבד 48 מעלות צלסיוס, לוח אם 34.4 מעלות צלסיוס, וAUX(שוב מזה?!) 25.4. בביוס אני אבדוק עכשיו ואגיד לכם :-)
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מפעיל את המחשבה - מתחיל להבהב ואני מקבל הודעה על נסיון פריצה. כשבדקתי בלוג של התוכנה ראיתי את ההודעה הבאה: (Rule "Default Block Netspy Trojan horse" stealthed (localhost,1024 Inbound TCP connection (Local address,service is (0.0.0.0,1024 (Remote address,service is (localhost,3020 "Process name is "C:\WINDOWS\Explorer.EXE לא משנה איזה בדיקה הרצתי (וירוסים AD WARE וכו') - לא הצלחתי למצוא כלום. יש לכם רעיון מה לעשות? יש לי את הבעיה הזאת כבר המון זמן ולא הצלחתי למצוא פתרון. בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי מודם מהיר שמחובר לקו דיגיטלי ומודם אנלוגי אני רוצה לקבל שיחות טלפון רגילות דרך המחשב יש איזושהי תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
כל פעם שאני חוזר מהצבא יש בעיה חדשה במחשב... הפעם הבעיה היא שכל לחיצה על מקשי ה caps וה- num lock נישמע צפצוף מעצבן מתוך המחשב עצמו. בנוסף כפתור ה num lock התהפך, כשהוא לחוץ החיצים עובדים, וכשהוא לא לחוץ המספרים עובדים. התקלה הופיע לפני כשבוע ,אין נקודת שחזור מערכת מתאימה ולא מצאתי שום תוכנה חדשה יוצאת דופן שהיית יכולה לגרום לזה. ודבר נוסף ששמתי לב זה שלפני שהוינדווס עולה אין את הציפצופים. הוידווס שלי הוא xp pro
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל אשאל בכל זאת כי ראיתי שמתעסקים פה גם עם תוכנות של Adobe. מה שאני רוצה לעשות זה דבר פשוט - "להוציא" תמונה ממסמך PDF. הורדתי (באופן חוקי) מסמך PDF מהאינטרנט, שהוא סוג של ספר לימוד, ויש במסמך כיתוב ותמונות. מה שאני רוצה לעשות זה לחלץ את התמונות החוצה ולשמור אותן בתור קובץ jpg. בעזרת התוכנה Adobe Acrobat אני פשוט לוחץ על התמונה עם קליק שמאלי, התמונה מסומנת אוטומאטית עם רקע כהה כולל מסגרת, וכל מה שנשאר לעשות זה לעשות קליק ימני ולשמור בתור קובץ תמונה. הבעיה היא שלא ניתן לעשות זאת עם חלק מהתמונות. עברתי על כל הפונקציות של ה-Acrobat ולא מצאתי כזאת המאפשרת סימון של קטע ספציפי והעתקתו. תוכלו לעזור לי בכך?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי קובץ גדול שאי אפשר לצרוב בדיסק אחד עשיתי אובר ברן בנירו אבל אי אפשר לקרא את הדיסק לכן רציתי תוכנה שמפצלת את הקובץ ל2 או לערוך ולחתוך קטעים צריך להוריד רק 3 מגה גם עזרה בנירו תתקבל בברכה הדיסק נצרב אבל אי אפשר לקראו אותו
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום הורדתי את התוכנה LioNetwork והיא אינה מתחברת לי ואיני יכול להוריד דברים מה אוכל לעשות בנידון?? תודה
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.siz.co.il/up/zclz0jozmjnt.jpg זה מציג לי את הפתרון לבעיה .. הבעיה היא, שבמשחקים (אני חושב אפילו כולם) הדריבר כביכול "נופל", המשחק נכבה ובסרגל ווינדוס ליד השעון מופיע משולש עם סימן קריאה .. משולש צהוב מתברר גם שזה קורא לא רק במשחקים, וזה גורם לבעיה שנקראת ע"פ הווינדוס BlueScreen \ מסך כחול, וזה עושה ריסט למחשב שלי וכשאני נכנס לווינדוס זה מראה שהווינדוס נכבה בגלל בעיה בלתי צפויה .. בהתחלה התקנתי דרייבר של Gigabyte, יצרנית כרטיס המסך שלי, וחשבתי שהבעיה נעוצה בדרייבר שלהם, אז הורדתי דרייבר מקורי מהאתר של NVIDIA והייתה הפסקה מהבעיה הזאת, אתמול הייתי חייב לפרמט את המחשב, פירמטתי, התקנתי את כל הדרייברים כולל של NVIDIA לא של GIGABYTE, והבעיה חזרה גם בדרייבר הזה .. …
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
והגדרות האבטחה שלי מצ"ב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 467 צפיות
-
-
קיצור אני מכיר את המותג של וואקום ולא יכולתי להרשות לעצמי (כמו 90% מאוכלוסיית העולם ) אבל כשראיתי את הדגם החדש הזה ואת המחיר אמרתי לעצמי שאני חייב אחד.. עכשיו אני יודע בעיקרון מה אני קונה אבל יש לי שאלה אחרת.. האם הוא יודע לעשות עוד דברים חוץ מלשמש כלי עבודה? זאות אומרת, המכשיר הוא מחשב בפני עצמו? אני יכול להתקין עליו OS ותוכנות? או שהוא מתחבר למחשב נייח ושאוב ממנו הכול? אני רוצה להזמין אחד כזה מחול, עולה בערך 4,000שח עם משלוח. תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא Mac.OSX.Leopard.V10.5.4-HOTiSO בתור קובץ NRG צרבתי אותה אם התוכנה ULRTA ISO אך לאחר הצריבה אני רואה שהקובץ מכיל רק 607 מגה כאשר אני פותח את הקובץ אם התוכנה ורואה מה יש בתוך הקובץ אני רואה שיש בו 7.5 גיגה אך לאחר הצריבה לא רואים את כל הקבצים מה קרה ?! איך ניתן לתקן ? גם כאשר אני עושה בכונן וירטואלי אנני רואה את כל הקבצים אני עובד על וינדוס ויסטה SP2 ובמחיצה אחרת וינדוס 7 מיותר לציין שהדיסק לא עובד כ בוט
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם שתי תוכנות לניקוי הרגיסטרי: 1.RegSupreme 2.Registry First Aid שתיהין בגרסאות האחרונות ואחרי הניקוי עדיין ישנם רישומים ברגיסטרי של תוכנות ישנות שהוסרו וכו'... איזו תוכנה טובה יש עוד לניקוי? ואיזו תוכנה טובה יש לאיחוי דיסק תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,יש לי מיקרופון למחשב שעובד אצלי נורא חלש בלוח הP5E. אבל זה לא בעיה במיקרופון כי ב2 מחשבים שונים אחרים,הוא עובד ממש טוב ונורמלי, וכל הזמן אנשים בסקייפ ובמסנג'ר מתלוננים על כך שהם שומעים אותי חלש כשאני משתמש בו. אני משתמש בכרטיס קול שמגיע עם הלוח P5E של אסוס,ואני מנסה למצוא פתרון לבעיה מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי חברים,האם מישהו יודע מדוע לאחר צריבת קבצי אודיו בתוכנת נרו ,אני מקבל את שמות השירים בג'יבריש? (כאשר אני מנגן את הדיסק באוטו בבית וכו')דרך אגב הדבר קורה גם אם אני משנה את שם הקובץ.אנא עזרו לי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-
הורדתי תאופיס הזה וזה היה אמור להיות עם מפתח תקין והכל תקין אבל מסתבר שלא והיום בבוקר כשפתחתי תוורד זאת ההודעה שזה נתן לי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אהלן אהלן!!!! לפי בקשת הקהל הנה נושא חדש לגמרי עם פירוט מדויק אז ככה.... יש לי כרטיס טלווזיה: Zoltrix Genie TV (VP-8790 rev 2.3) כבר כמה זמן שאני מנסה למצוא לו דרייברים WDM אבל הם ממש נדירים ויעני אין לי מושג איפה למצוא אותם.... והרוב לא תומכים בXP מצאתי איזה שהוא משהו אבל עכשיו הווינדוס מודיע על חומרה חדשה אחרת שהוא מוצא.... משהו CONXENT API משהו לאדע... אבל נראה לי שהכרטיס מותקן כבר... (למרות שאני לא אתנגד לדרייבירם WDM ...) בנוסף הייתי רוצה לשאול על המלצות\קישורים לתוכנות צפייה והקלטה בטלווזיה בPC ומה בדיוק הפרוצדוה של לחבר את הכרטיס לממיר הדיגיטאלי????? ובקיצור אם משהו יכול פשוט להגיד לי איך להתקין את המדרפאקר הקטן זה יעזור מאוד! בתודה מראש, יונתן....
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי windows 7 ואני רוצה לפרמט את הכונן שלי שהוא NTFS איך עושים זאת?
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
היי בנות! לעניין! הנה 2 הבעיות שלי [ויש לציין שהמחשב טרי לאחר פרמוט!]: 1.תוך עבודה רגילה בשולחן העבודה ....אני עובד עם מספר ספריות...ופותח לעיתים מספר של חלונות אקספלורר. פתאום, אחרי זמן מה, אני שם לב שצריכת המשאבים עולה בצורה משמעותית. אני עושה CTRL+ALT+DEL ומסתכל על ה TASK MANAGER.... בדרך כלל אני רואה תהליך אחד שתופס פתאום אחוזי CPU גבוהים....ואולי גם זכרון רב... אני לי יודע איזה חלון זה ...אז אני סוגר את כולם.אפילו אם אדע מי זה-זה יישאר עד שאני אסגור את כולם כנראה. מה נסגר? למה זה קורה? סתם שתדעו...אני מעלה ת'מחשב אחרי RESTART עם 40 תהליכים עובדים כבר [זה לא הרבה??] ... ועם 200MB זכרון תפוס. 2.ממש מוזר. אני משחק משחקים מסויימים [שהם כמובן ב FULL SCREEN]....ואז רנדומל…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
צרבתי בnero דיסק מוזיקה ואני רוצה להמשיך להוסיף עוד שירים איך אני עושה את זה בנרו ולא סגרתי את הדיסק עזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היום ניגשתי למחשב בבוקר, ולהפתעתי הרבה נעלמה לי תיקיית הMy pictures, כנראה שאחד הילדדוס שהסתובב פה, לא אהב אותה כ"כ ומצא לנכון למחוק אותה, או שהיא נעלמה מעצמה, אבל ההסבר הקודם נשמע יותר הגיוני. ניסיתי את כל התכונות בסטיקי ולא עזר, יש למישהו עוד רעיון?? [br]פורסם בתאריך: 16 דצמבר 2007, 18:25:12 עזרה?? ???
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה זה יכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פני שאני מתקין תדרייבר הכרטיס מסך פועל רואים טוב הכל טוב.. אבל לאחר שאני מתקין תדרייבר המסך מתחיל להשתבש להראות תתמונה לא נקי עם פסים כאלה ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של ATI אבל זה גם לא עבד הכרטיס מסך זה X300SERIES אין לי מושג מה לעשות זה כאילו אני מתקין תדרייבר הכל מתחיל להשתבש
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש בעיה. הוא פירמט את המחשב, התקין windows, אך במהלך ההתקנה windows עשה checkdisk לכל המחיצות גם אלו שיש בהן מידע, ומשום מה הוא זיהה מידע תיקיות תקינות כפגומות, ניסה לתקן ויצר במקומן קבצים בשם file. המידע חשוב מאוד, האם יש דרך\תוכנה להצילו? תודה, עדי.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום כאשר אני יוצר גיבוי בעזרת Norton Ghost ומשחזר מתישהו את הכונן אותו גיביתי: האם יכולות להישאר שאריות של קבצים מלפני השחזור? האם זה רק מחליף את הקבצים הקיימים על ההארד דיסק או שזה מוחק הכל ואז משחזר? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-