עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by aleXtazi,

שלום!!!! יש לי בעיה זה לא רוצה להשמיע לי על 5.1 אני ]שוט לא קולט למה .... הקטע שזה משמיע לי רק 2 רמקולים מתוך ה 6..... אבל לאומת זאת במדיה פלייר זה משמיע לי על 5.1 למי שהוא יש איזה שהיא דרך לסדר אתזה?.??....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נכנסתי לאיזה אתר ופתאום עלתה לי הודעה שהCMD רוצה הרשאות מנהל, כמובן שביטלתי וזה קפץ שוב ושוב ושוב אבל לא אישרתי.. אחר כך האנטיוירוס של מייקרוסופט מצא משהו ומחק אותו ואמר לי לעשות ריסט ואז אין לי כל, יש לי X על האייקון בסרגל. חיפשתי פתרונות וקראתי להכנס למנהל התקנים ולמחוק את ההתקן ולעשות ריסט ואז הווינדוס יתקין אותו מחדש. שם גיליתי שכמעט הכל עם סימני קריאה, גם הכונן דיסקים ובדקתי והוא באמת לא מופיע תחת ה"מחשב שלי". ניסיתי לעשות את זה בכל זאת ולאחר ריסט זה באמת ניסה להתקין את ההתקנים מחדש אבל נכשל בכולם! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by jackhammer,

איך אפשר לעשות שהתוכנות יותקנו אוטומטית ללא התערבותי? אני יודע שיש ווינדוס שמתקין את עצמו ככה אבל איך עושים את זה לתוכנות אחרות כמו נגיד אופיס, MSN, ווינאמפ או כל תוכנה אחרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by elior021,

היי, משם מה האייקונים של חבילת אופיס לא מוצגים לי במקומם אני רואה אייקון ג'ינרי אבל אפשר להיכנס ולעבוד עם האופיס רגיל, צריך לציין שאם אני נכנס לתיקיה שמותקנת התוכנה אני יכול לראות את האייקונים בצורה תקינה אבל אם אני רוצה ליצור אייקון חדש אני לוחץ על לחצן ימני בעכבר> חדש> ואז אני רואה שוב רק אייקונים ג'ינריים. מישהו יודע איך מסדרים את זה ?

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. לפני שבוע בערך,סוף סוף נזכרתי להתקין את PEER GUARDIAN(אחרי שהשתמשתי בתוכנות שיתוף כבר שנה ולבטח יש לכולם את הIP שלי ),אבל מה פתאום אני מגלה שהאימיול שלי לא עובר את ה5-8 KBS. המצב נמשך כבר שבוע ואם קבצים בעלי מספר סביר של מקורות.חוץ מזה יש לי גם הרגשה שהאינטרנט אקספלורר שלי גם מאט(למרות שאני לא יכול להגיד בוודאות). אז השאלה הנשאלת כמובן היא-מה עושים? וכמובן האם ישנם עוד תוכנות טובות בסגנון? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by AKA Psyco,

האם קיים וירוס שיגרום לתוכנת האניט-וירוס להיסגר כל פעם שפותחים אותה(זה מה שקורה לי) ומה אני יכול לעשות בנידון אני הודה אם תענו לי מהר(זה המחשב של אחותי ועוד שבוע וחצי היא טסה לחו"ל)

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  7. Started by maormark,

יש לי הרבה שירים אני רוצה לדעת איך אני יכול להדביק עליהם שם מסויים "שייך לבלה בלה"...זכויות יוצרים...... ושאף אחד לא יוכל להיכנס לפרטים במאפיינים ולשנות את זה, אני רוצה להטמיע את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל לתת קצת חיים לוינדואס XP PRO שלי אני לא מדבר על רקעים וכאלה! אני מחפש תוכנה שעושה פיידים על חלונות בגרירה או שמכניסה ומוציאה חלונות לא בדרך המסורתית! אני יודע שיש כזה משהו שמגיע עם הדרייברים של נ-וידיה אבל נו מה לעשות אני תקוע עם 9800 פרו! ידוע לי כי יש תוכנה של ATI שתומכת הזה אבל יש שם עוד ים של דברים שאני לא צריך! האם יש תוכנת צד שלישי שזה ייעודה? ועוד שאלה אני מחפש שיופיע לי מזג האוויר בשורת המשימות או משהו ועדיף כמובן בחינם!יש?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by orendia,

שלום, אני צריך תוכנה שמחפשת שם או חלק משם בתוך תיקייה ועד לרמת קובץ למשל יש לי קובץ מסוג DAT ובתוכו ישנו רשומות של מספרים לדוגמה 123456 ואני מריץ חיפוש על כל המחשב על מספר 123456 אני רוצה שהתוכנה תמצא לי את הקובץ שבו מופיע המספר הזה (קובץ DAT),בדקתי את זה עם קבצי WORD וזה עובד על ידי החיפוש הסטנדרטי של מערכת ההפעלה אבל לא על קבצי DAT אשמח להצעות..

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. לא יודע אם זה קשור לפורום אבל היתי רוצה לדעת אם יש תוכנה כזאת שרושמת [LOG] או משהו כול דבר שעושים במחשב. כי אמא שלי ואחותי מתעסקים לי במחשב. :cwm10:

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by tam703,

אהלן, יש לי בעיה ואני לא יודע מה לעשות בנידון... אז ככה - יש לי מחשב חדש עם מעבד i5 זיכרון 4g וכרטיס מסך nvidia geforce gt 220 1. לפעמים המסך נכבה ונדלק ויש הודעת מערכת שהיתה נפילה כנראה של הכרטיס מסך display driver has stop respondding and has recoverd" 2. לא ניתן לראות וידיאו סטרים על מסך שלם באתרים מסוימים כדיגמת sport5.com אלא רק בתצוגה קטנה כשאני מגדיל את הוידאו לתצוגה מלאה(על כל המסך) האקספלורר מפסיק להגיב (נראה לי בגלל הכרטיס מסך) מה עושים??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by Jenia24,

זה המערכת שלי P-3 866 512 Sdram FX5200. עכשיו כשאני מנסה להתקין דרייבר אני מקבל את ההודעה הזאת הגרסא של הדרייבר: 94.24

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  13. היי עברתי לפני כמה ימים לויסטה ומאז הBS PLAYER לא מצליח לתמוך ב5.1 בWMP הכל עובד מצויין ומזהה DTS וDD5.1 בלי בעיה רציתי לדעת אם יש תוכנה או דרך להשתמש בWMP עם תרגום מה שעוד חשוב זה שיהיה אפשר לשחק עם התרגום (אחורה קדימה) כי לא תמיד הוא מסונכרן נכון אני ממש ישמח לעזרה כי אני מה זה תקוע תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. היי. אני מחפש פיתרון אשר יאפשר לי ליצור עותק של הזיכרון המוקצה למכונה וירטואלית, שייעשה באופן אוטומתי כל X זמן. מה שאני מחפש דומה ל hibernation שהוינדוס עושה, כאשר הוא שומר את תוכן הזיכרון לדיסק הקשיח לפני כיבוי המחשב. אבל אני מחפש משהו שיעשה את התהליך באופן אוטומתי, ולא יכבה את המחשב לאחר התהליך. ואז אם המחשב שלי נכבה ואיתו המכונה הוירטואלית (מהפסקת חשמל לדוגמא) אני אוכל לשחזר את המצב שבו היתה המכונה הוירטואלית, למצב שבו היא היתה קרוב למועד הכיבוי. אני מדבר כאן על מכונה וירטואלית שמריצה XP על virtualbox, אבל כמובן שאם יש פיתרון דומה שמתאים למערכת הפעלה אחרת אשמח לשמוע. תודה.

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  15. Started by shai87,

מחשב חדש עם לוח ASUS P5QL-E התקנתי את הדרייברים מהדיסק+ דרייברים מהאתר של החברה מה שמוזר הוא שבמנגר דיוויס הוא מזהה אודיו אבל חלקית כמו בתמונות מה אפשר לעשות?? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  16. היי, אפשר לשחזר קבצים מהארד דיסק אחרי פרמוט? פעם שמעתי משהו כזה שעולה 500 דולר.. זה נכון? יש אופציה אחרת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by RJ1,

זו הבעיה: מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by dandy,

שלום באתרים מסוימים הנגן שנפתח בנפרד או עולה באתר עצמו לסרטי WMV לא מתחיל. הוא כתוב "מאתר מדיה" "מתחבר למידה" ואז עובר למצב "מוכן" והקליפ לא עולה לא משנה כמה פעמים אני עושה REFRESH או מתחיל מחדש . בפרטי שגיאה כתוב לי "ל- Windows Media Player אין אפשרות לגשת לקובץ. ייתכן שהקובץ בשימוש, שאין לך גישה למחשב בו מאוחסן הקובץ או שהגדרות ה- Proxy שלך שגויות." באתר עזרה של WINDOWS כתוב שזו שגיאה C00D11D2 וניסיתי את כל האפשרויות שם זה בעיה עם מקודדים? עם הפלייר? למרות שיש אתרים שזה כן עולה וזה רק ל WMV? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by ef23mj,

8) ??? : :AR15: :asthanos:למי שיש שיודיע נמאס לחפש והרישום באתר מחרפן אותי אז תודיעו תודה רבה ef23mj

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  20. שלום, המחשב שלי זז לאט יחסית למה שהוא אמור להיות, זה מתבטא בחלונות אינטרנט עצמם, וכן מעבר מאתרים לאתרים צריך אפילו לעשות רפרש או כניסה מחדש כדי שיעלה. יש לי מחשב טוב, זיכרון ג'יגה מעבד 3.0 כרטיס מסך ג'יפורס 9500, אינטרנט (אמור להיות 4- 5 מגה לפי החברה), אני יודע שזה לא קשור לאינטרנט עצמו בגלל שיש לנו רשת בבית, המחשב שלי הוא הראשי, ובמחשבים האחרים האינטרנט רץ יפה מאוד. אין לי שום בעיה עם הרצת משחקים למשל, עובדים טוב, אולי יכול להיות יותר טוב, לא יודע. שולחן עבודה מסודר בתיקיות כך שאין דברים "זרוקים", (הנפח שלהם גדול יחסית אבל למיטב ידיעתי זה לא משפיע?) מוסיף גם כי לפעמים youtube לא מראה לי וידאו כל כמה זמן, פשוט מראה הכל חוץ מהנגן שלהם עצמו. אני אודה לכם מאוד על ה…

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. שלום אני מנסה להתקין מדפסות (שני סוגים) על מחשב בן 3 עם XP PRO עברית חוקי. ההתקנה נכשלת כי לא רואה את המדפסות. בבירור מול המחשב השני שכן רואה את המדפסות (ובו ההתקנה מצליחה) גיליתי שחסר לי USB001 VIRTUAL PORT כפי שניתן לראות בצילום מחשב שני. גיגלתי וניסיתי להוסיף USBMON.DLL וזה לא עוזר!! יש הרבה שיש להם את הבעייה אך לא מצאתי פתרון. אשמח מאוד מאוד מאוד לפיתרון. בברכה, יהודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by staieb,

אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אנ…

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  23. Started by comando,

שלום אני מחפש תוכנה להמיר מי סידי ל mp3 ואם אפשר גם עזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by ad!17,

היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו windows vista 64bit הכל הלך חלק עד הערב.. נכנסתי לאינטרנט עם הדפדפן פיירפוקס שלי(ואחר כך גם האקספלורר) וכל מיני אתרים שעלו לי יפה מאוד קודם, הקפיצו לי הודעות מוזרות כמו למשל 'This is a shared page'. או 'The webpage cannot be found'. אם זה חשוב אז האתרים שלא עלו לי הם וtorec.net לא התעסקתי אם האינטרנט, לא שיניתי הגדרות,כלום. עשיתי reset לאינטרנט..כלום לא עזר.. במחשב השני שלי שבו מותקן windows xp 32bit הכל עלה חלק. יש בעיה ידועה עם האינטרנט בגרסת ה64bit חוץ מזה שאי-אפשר לראות flash? תודה לעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. יש לי הרדיסק שנידפק וקשה לקרוא ממנו את החומר לכן אני רוצה להעביר ממנו הכככללל לארדיסק אחר ואמרו לי שהדרך הטובה ביותר היא התוכנה SpinRite v6.0 ואני לא יודע להשתמש בה אז אם מישהו מנוסה ועבד איתה פעם אז בבקשה עזרו לי איך אני עושה COPY מהארדיסק הדפוק אל הארדיסק החדש?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.