עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם וערב טוב יש לי בעיה ממש מציקה במחשב נייד של טושיבה עם מערכת הפעלה וויסטה HOME כשאני מנסה לפתח ישום כולשהוא המדייה פלייר פשוט פותח את עצמו ואני לא מצליח לעשות פשוט שום דבר ..!! הייתכן שזה וירוס ? : ועם כן מה עליי לעשות ?.... :-X תודה לכולם והמשך ערב נעים ..

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לאחר שחיפשתי בגוגל, ולא מצאתי תשובה חד משמעית, רציתי לשאות האם ניתן להעביר מידע מהOL למשל קונטקטס, לוח שנה (מידע אשר קיים כרגע) לLIGHTNING ולהמשיך את העבודה איתו, האמת שהלוח שנה לא משנה, מה שמשנה זה הקונטקטים, מדובר במאות ואף אלפים. ושאלה נוספת היא האם אפשרי שכמה מחשבים ברשת אחת יראו את אותו לוח השנה בLIGHTNING תודה לכולם

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  3. Started by gizzz,

יש לי בעיה עם ניגון קבצי HD ספציפים Matrix.Trilogy.720p.HDDVD.DTS.x264-ESiR הצלחתי לצפות בהם קצת ו]תאום הנגן ווידוז מדיה קלאסיק מעלה אותו בפאוז ומסרב לנגן. קבצים אחרים עובדים. במדיה פלייר גם עובד. מאד מוזר

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  4. אם אני עושה image של ההארדיסק של המערכת שלי ופותח אותו על הארדיסק אחר, חדש (כדי להחליף את ההארדיסק הנוכחי של המערכת)....אמורה להיות בעיה מסויימת? אותה חומרה אותו הכל. אני רק מחליף את ההארדיסק של המערכת.

• 5 תגובות
    • 546 צפיות
  5. שלום לכולם ,במסנג'ר שלי יש כמה אנשים שכל הזמן נשלחים מהם וירוסים בהודעות ואמרתי להם להתקין את הגירסה האחרונה של מסנג'ר והם התקינו. אחרי שהם התקינו זה לא הסתדר וזה עדיין שולח את הוירוס לפעמים . השאלה איך מתקנים את הוירוס הזה כי אנטי וירוס לא עוזר להם ?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  6. אהלן, המחשב שלי היום התמלא בוירוסים קטלניים ואני רוצה לפרמט את המחשב. השאלה שלי היא אם אני אצרוב את הקבצים שיש לי על המחשב, הוירוסים יעברו יחד עם הקבצים וידביקו את המחשב שוב אחרי הפרימוט? דחוף, תודה!

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  7. Started by daniel0089,

היי, התקנתי את התכונה ואז היא נפתחה פעם אחת והכל עבד בסדר.. עכשיו אני רואה שבתהליכים והכל היא מופעלת אבל אני לא רואה אותה... איך אני פותח אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  8. אני מקבל את ההודעה הבאה בכל נסיון התקנה של תוסף: הERROR CONSOLE נותן לי: Error: e.location.getItemLocation(e.id) is undefined Source File: file:///C:/Program%20Files/Mozilla%20Firefox/components/nsExtensionManager.js Line: 4007

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by daniel0089,

היי, אז ככה הבעיה הזאת מופיעה רק בגרסה ה-6... בשאר הגרסאות היא לא מופיעה.. אבל ICQ מחייבים את 6.. אז הינה הבעיה.. שאני מפעיל את האייסיקיו מופיע לי פס שחור מלמעלה במסך (הפס מופיע מתי שנגמר החלון של הICQ שמצמידים אותו לצד שולחן העבודה..) שאני סוגר את התוכנה הפס נעלם.. מה יש לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by LRa,

בוקר טוב, אני משתמש בפיירפוקס 3 ובאד בלוק פלוס. לאחרונה האתר דה-מרקר עבר מספר שינויים וכיום אני לא רואה את שער הדולר(נמצא בתחתית העמוד בין שער הדולר/יורו למדד התלטק), כשאד-בלוק מופעל. למישהו יש מושג איזה exception אני צריך להכניס לאד-בלוק בכדי ששער הדולר יופיע? תודה. את דה-מרקר: http://www.themarker.com/

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בICQ הכל רשום בג'יבריש , פרמטתי את המחשב ועכשיו שהפעלתי את ההתקנה היא הייתה בג'יבריש, הבעיה שגם אחרי ההתקנה כל התוכנה בג'יבריש הורדתי את הקובץ התקנה מחדש, ועדיין אין שינוי *הICQ בעברית אוקיי הסתדרתי פשוט שחכתי להגדיר משהו של העברית בווינדווס

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by SmurFin,

אני משתמש ב Subtitle Workshop היא קצת מסורבלת כל פעם שאני צריך שורה חדשה צריך ללחוץ על העכבר להוסיף אני מחפש משהו אחר, אולי עם קיצור דרך למקלדת מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by Kirma,

עם איזה תוכנה אפשר לצרוב סרט בפורמט MKV ולצרף לו תרגום? (MKV + SRT) כסרט DVD

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. Started by orninyo,

שלום אני משתמש בפלאש 8 איך אני צובע טקסט במילוי הדרגתי (צבע עם אפקט רדיאלי/לינארי)? ניסתי להמיר את הטקסט לגרפיקה ולעשות brake apart וזה לא נתן לי . (זה נתן רק צבע רגיל סולידי)

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. הורדתי והתקנתי מחדש את הפלאש בדקתי שהוא 'זמין' בהרחבות האקספלורר פשוט לא מנגן לי ביוטיוב את הסרטים האקספלורר עושה כאילו נשאר לו פריט לטעון, שזה בדיוק המסך של הסרטון, שאף פעם לא נטען מה עושים???

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  16. גם בFF וגם בIE. נגיד שמישהו שם תמונה ללא קישור, אלא רק מקור, ישנו מן סמל כזה בתמונה של דף שבור. במקומות אפשר לראות את התמונה ואצלי לא. איך אני פותר את זה?

• 7 תגובות
    • 676 צפיות
  17. שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by iem,

שלום ! אני מחפש תוכנה לדחיסת וידאו של קבצי וידאו של מיקרוסופט ברמה הטובה ביותר של דחיסה שניתן לקבצי MPEG. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי ווינדוס ויסטה, ודף הבית שלי הוא האתר של HP. כשאני נכנס לאינטרנט נפתחות לי תמיד 2 לשוניות של האתר הזה. איך אני מחזיר את זה שתיפתח לי רק לשונית אחת? תודה.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by Chymes,

השאלה בכותרת.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  21. שלחו לי קישור לקובץ וורד שהעלו לGoogle Docs אבל כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל את ההודעה המצ"ב. אין לי נסיון עם Google Docs אבל זכור לי שכל החוכמה היא שאפשר לשלוח את הקישורים לאנשים אחרים במקום את הקובץ עצמו. אז למה זה לא עובד? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by ofirrjd,

הבעיה היא שרשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין ואז פשוט האימיול לא מחובר. אני מוריד רשימות סרברים לאימיול מכאן: http://ed2k.2x4u.de/index.html אבל לאחר העדכון ההורדה מאוד איטית והחיפוש לא נותן תוצאות כלל. מה שמוזר הוא שכשאני מתקין אימיול מאפס, תוצאות החיפוש מאוד נרחבות וקצב ההורדה מהיר, אך עם הזמן, כמו שציינתי, רשימת הסרברים הולכת ומצטמצמת עד שהיא נעלמת לחלוטין. אם אני מסיר את האימיול ומתקין שוב, זה עוזר אך לא לזמן רב. מה בעצם קורה פה? היכן אני יכול להשיג רשימת סרברים טובה? תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  23. התוכנה עבדה מצויין גם העלאות וגם הורדות עד העדכון האחרון של WINDOWS , מאז אחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת ההעלאות בשלב מסוים הופכות אדומות כלומר לא מעלות לאתר הרצוי את המידע. איך אפשר לחזור אחורה?

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  24. מחפש תוכנה שאני שם על הדיסק און קי וברגע שאני מחבר אותו למחשב אז כל מה שמוקלד על המחשב מועתק גם לדיסק און קי. כלומר זה מועבר אליו כל עוד הוא מחובר למחשב וברגע שאני מנתק אותו אז שום דבר לא נשמר/מותקן על המחשב. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by Omerole,

ערב טוב, לחבר שלי יש בעיה מוזרה במחשב..יש קול באייטונס מדיה פייר סרטים וכו' אבל כשזה מגיע לסרטונים (כמו יוטוב למשל) או כלמיני נגנים אינטרנטים אין סאונד. ביוטוב אני צריך לציין יש תמונה אבל אין סאונד. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לטפל בה? הדרייברים מותקנים כמו שצריך. והמחשב במצב טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים