עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז ככה..פרמטתי את המחשב לפני חודשים בערך.. כרגע יש לי ויסטה. לא התקנתי ולא עדכנתי את הדריברים שלי בכלל..ואני ניסיתי לעשות הכל. התקנתי מקודדים,שיניתי החלפתי לא עזר לי כלום. כשאני מעלה את המחשב אני מקבל הודעה שמתאם התצוגה שלי לא תואם/לא תקין. בנוסף זה אומר לי : ‏‏Windows הפסיק את פעולתו של התקן זה מכיוון שההתקן דיווח על בעיות. (קוד 43)‏‏ זה לא ענין של מקודדים..אלא בעיה בדריבר אני מניח. אני מבקש ממכם מכל הלב תנסו לעזור לי ..אני גם אתן את כל הנק' שיש לי..וזה 100 נק' אם אני לא טועה לבנאדם שיעזור לי. תודה רבה לכם!

2. Started by Goliath,

כל פעם שאני מנסה להיכנס למירק זה רושם לי את הדבר הזה, הסקתי מזה שיש לי טרויאן במחשב ניסיתי כבר את כל התוכנות הקיימות למציאת טרויאנס ומחיקתם, אבל אף אחת מהן לא עוזרת ועדיין יש לי את הבעיה הזאת. להלן התוכנות: Ad-aware the cleaner norton anti virus fast cleaner ועוד כמה שאני לא זוכר... ניסיתי גם דרך הregedit למחוק את קבצי הregistery של המירק וגם זה לא עזר. למישהו יש רעיון? הייתה לו גם את הבעיה הזו והוא הצליח לתקן אותה? האם אין שום דרך אחרת מלבד פירמוט? שאני לא רוצה לעשות כי יש לי דברים חשובים במחשב. Help! :'(

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by afekchaos,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאיץ לי את האינטרנט כמה שאפשר שזה כולל הורדות בתוכנות שיתוף כמו אימיול וכדומה. אישית אני עבדתי עם הרבה תוכנות כאלה והרוב זה בולשיט... אז אני מקווה שתוכלו לעזור לי ורק מי שיודע בבקשה וגם שהדפדפן וההורדה מהאפטיפי שלו יהיו מהירים. אני מקווה שיש כזאתי תוכנה טובה. תעזרו בבקשה, תודה, אפק

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  4. Started by shimronfio,

שלום לכולם. אני מחפש תוכנה לעריכת קבצי מוזיקה, המליצו לי התוכנה MP3Knife אבל אני צריך תוכנה שתוכל לחתוך לי מהשיר את השנייה ה- 0:19 עד ה0:39 והשיר ישאר כמו שהוא רק בלי השניות האלה. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. אם מישהו מכיר שירשום את השם שלו.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  6. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, לאחרונה התגלתה אצלי בעייה בסוגים מסויימים של קבצי וידאו, שכשאני מנסה לנגן אותם יש סאונד אבל לא רואים כלום רואים פשוט מסך שחור, וזה פתאום קרה בלי שום שינוי שעשיתי ולא התקנתי שום תוכנה חדשה או מקודד חדש... למישהו יש מושג איך פותרים את הבעייה? בתודה, דודי הסטלן.

7. Started by ארקדי גאיידמק,

באתר של איסיקיו ממש מגניב בסגנון של המסנג'ר..

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, מאתמול אני פתאום לא מצליח לראות מפה בגוגל מפס - נכנס לאתר ולא רואים שום דבר (רק במוד EARTH). ניסתי להיכנס ב 3 דפדפנים שונים ב 3 מחשבים שונים (בבית, מחוברים ברשת, בכל מחשב 3 דפדפנים שונים) - אותן תוצאות. אני גם לא יכול לראות את המפה באתרים כמו TRIPADVISOR - הגריד ריק או שאני מקבל במקום הריבועים "Sorry, we don't have imagery here". מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by kira,

כמו שרשום בכותרת בעייה בעולם הפלש כיום חייל אשר עובד ב FLASH (יותר תיכנות מאשר עיצוב ) ורציתי קצת לעבוד מהבית אך הבעייה יותר גדולה ממה שחשבתי אין לי ידע בעיצוב ובגרפיקה (הנדסאי תוכנה) והדבר הכי מציק שרוציםזה תיק עבודות וכל העבודות שלי מסווגות ואי אפשר להוציא אותם מחוץ לצבא וזהוא "המעגל" כמו כן חיפשתי חברות / אנשים רציניים /עסקים אשר מעוניינים בעבודות בתחום הפלאש ללא הצלחה (כן כן אפילו בחינם או סכום סמלי ) וללא הצלחה האם שוק הפלאש באמת כל כך סגור כלפי מתכנתים ללא ידע בעיצוב או שכיום אותו תחום הולך ונעלם ?

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  10. Started by haime23,

ברשותי WINDOWS 7 ובעייתי היא כדלקמן:בהדלקת המחשב לאחר כמה שעות מנוחה אין תקשורת אינטרנט.יש לציין כי אני עובד עם ראוטר סימנס והתמיכה של בזק טוענת שהראוטר תקין.כדי ליצור קשר ,אני מבצע את הפעולות הבאות:פותח את מרכז הרשת והשיתוף (באייקון הרשת בתחתית המסך) ,מקיש על LOCAL AREA CONNECTION ,מקיש על "הפוך ללא זמין",התחבר לרשת,פתור בעיות,נסה לבצע תיקונים כמנהל מערכת.לאחר כל אלה נוצר קשר ואני עובד כרגיל עד הפעם הבאה כאשר אני סוגר את המחשב וכו'.האם ניתן לעשות משהו? תודה חיים

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  11. שלום. יש לי בעיה, כשאני מבצע שיחה עם מישהו בסקייפ, הוא משום מה שומע את כל מה שהולך אצלי במחשב. לדוגמה: שיחקתי עם חבר ג'נרלס וניהלנו שיחה בסקייפ במקביל והוא שמע את כל מה שהלך עם הצבא שלי. או עוד אחת אני מדבר עם מישהו ושומע מוסיקה במקביל והוא שומע את זה. במיקסר של הכרטיס קול, באיזור שידור (RECORD) הכל על מיוט חוץ מהמקרופון. (אגב אין אפשרות אצלי ששניים יהיו פועלים, נגיד מקרופון וליין האוט) משהו מוזר ומציק

• 4 תגובות
    • 902 צפיות
  12. שלום אני משתמש ב-Microsoft Virtual PC 2007 SP1, והורדתי Virtual Machine מוכן, של Windows XP SP3, מהעמוד הבא באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=21EABB90-958F-4B64-B5F1-73D0A413C8EF&displaylang=en (ה-VM האחרון ברשימה שם) (עדכון, ה-URL החדש לכך הוא: http://modern.IE) אני עכשיו מריץ את ה-VM הזה, ומנסה לחבר אותו לאינטרנט, ואני לא מצליח. התקנתי כמובן את ה-"Virtual Machine Additions" על ה-VM הזה, וזה לא מתחבר לאינטרנט. הלכתי ל-Network Connections, וניסיתי לעשות Repair על החיבור. התוצאה שקיבלתי היא: למישהו יש רעיון איך אני יכול להשיג אינטרנט בתוך ה-Virtual Machine? תודה card

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  13. אני צריך אימיול שמוריד ממש מהר בסביבת ה150 200.. כי היה לי אחד כזה ונמחק לי ואני לא זוכר מה היה לי ..

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  14. http://www.vimeo.com/928615 אני מאוד מאוד מעוניין להוריד את הסרטון הזה מהSTREAM הנ"ל על מנת להכניסו למצגת מסויימת.. יש דרך כלשהיא שזה יהיה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  15. Started by idofr,

היייייייי לכולם אז ככה בדיסק של ההתקנה יש תיקיה של תוספות (GOODIES) שאדובי נותנים עכשיו יש שם תיקיה שקוראים לה Textures for Lighting Effects מישו יכול בבקשה להגיד לי לאן להעביר את התוכן שלה? אני חושב שזה לתיקיה של הtextures (חחחחחח זה ההיגיון) אבל עם אדובי אי אפשר לדעת...

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  16. Started by Tzion,

שלום לכולם אני צריך איזה תוכנה של מיקסים שנראית כמו פלטה (=פומפקטים+מיקסר) מה שחשוב לי זה בעיקר העיצוב- שזה יראה הכי דומה למציאות. מיקסר וקומפקטים, שיראו כמו שהם נראים במציאות. דוגמא לקומפקט זה Pioneer CDJ-100S, אבל זו רק דוגמא ואני לא חייב את הדגם הספציפי הזה, אבל כן חשוב לי שזה יראה כמו קומפקט, ושזה יכלול את מירב האפשרויות שיש בו, כמו: JET, ZIP, WAH, TEMPO וכו'... בנוסף לקומפקטים, אני צריך שיהיה גם מיקסר. אני לא יכול לתת דוגמא כי אני לא זוכר את הדגם שראיתי, אבל היה בו ווליום לכל ערוץ (רצוי שזה יהיה במיקסר ולא בקומפקטים) מסטר ווליום, אקולייזר, לכל ערוץ, שמורכב משלושה עיגולים כאלה שמסתובבים (BASS, MID, TREBLE) אני לא זוכר איזה עוד אפשרויות היו במיקסר שראיתי (שגם הוא…

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by Sweet_Tooth,

מהירות ההורדה היא מאוד נמוכה משהו כמו 2KB מה לעשות? אני בטוח שזה לא מהשרתים עצמם כי שמעתי שיש אנשים שמורדים ב 10 או 20 לפחות

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by compman112,

מה דעתכם על הגרסא החדשה של הדפדפן? שווה להוריד ולהשתמש?

• 14 תגובות
    • 901 צפיות
  19. בשעות האחרונות אני מצליח לקבל לוח שידורים רק של ערוצי YES, בערוצים 10\22 אני מקבל הודעה של no data available למרות שעשיתי גם עדכון ידני של ה EPG והוא הסתיים בהצלחה, ובאתר yestvguide.tv2day.co.il כן מופיעות התוכניות בערוצים האלו. אתמול (ונדמה לי שגם היום בבוקר) הכל עבד בסדר. אשמח לשמוע איך המצב אצלכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  20. Started by eran131,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש כזה דבר- דרייבר לעכברים... אם כן, אז הדגם שלי הוא של לוג'יטק- Logitech : CORDLESS LASER VX REVOLUTION תמונה- תודה לעוזרים, ערן

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  21. Started by tomerco,

שלום קיבלתי אתמול לוח אם + מעבד k8ns - 939 + amd 64 3000 כשאני נכנס לתוכנות כמו EVEREST ו AIDA 32 הוא רושם לי בלוח אם unknown מה לעשות? היתקנתי דרייברים והכל ואפילו הורדתי את כל הדרייברים הכי חדשים מהאתר של GIGABYTE מה כדאי לי לעשות? וד"א את הצ'יפסט הוא מזהה הוא רושם לי N-FORCE 3 ULTRA

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  22. Started by דודי הסטלן,

יש לי סרט בקובץ mpg, אבל כשאני מנסה להפעיל אותו במדיה פלייר, וגם בתוכנות נוספות אחרות, הסרט פשוט לא עולה, לפעמים יש הודעת שגיאה, ולפעמים הסרט עובד אבל רק עם סאונד ובלי תמונה. ניסיתי את כל הפרוצדורות של המקודדים, ושל כל התוכנות אבל סרט לא ראיתי עדיין. אם יש לכם פיתרון או עצה, בבקשה תעזרו לי כי זה חשוב לי ביותר. בתודה, דודי.

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  23. Started by maormark,

שלום, אני משתשמש בוינדוס 7 במדייה פלייר גירסא 12.0.7600.16415 והרמקולים לא עובדים חוץ מהקידמיים כלומר 2.0 ויש לי 5.1 הסאב והאחוריים לא פועלים... במדייה פלייר הקודם הוא ידע להפעיל את כולם מה אנ יכול לעשות... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שהופכת תמונות לקובץ ווידאו ( ל DVD ) ותאפשר לי להוסיף גם מוסיקה כתוביות וכדומה רצוי שתהייה חינמית....

• 1 תגובה
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.