עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם הורדתי לאחרונה קובץ מ-kazaa והוא בסיומת של exe כאשר אני לוחץ אליו הוא פותח לי חלון שחור ולאחר שניה בערך הוא נסגר ניסיתי לפתוח את הקובץ בכמה תוכנות קיווץ שיש לי כמו למשל winzip,winrar,winiso והתוכנות הללו לא מגלות את הקובץ כקובץ מקובץ אז חברה מה לעשותתתתת????

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by gkman,

שלום לכולם כשאני מקליד כתובת בפיירפוקס מופיע בתפריט שנפתח משורת הכתובת דפים שמופיעים אצלי במעודפים אליהם לא גלשתי בחודש האחרון (זה מופיע גם כשאני מוחק את ההיסטוריה של הגלישה) איך אני מונע מפיירפוקס להציג את הדפים השמורים אצלי במועדפים? תודה

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  3. Started by Clicker7,

שלום ! מישו אולי מכיר תוכנה שאפשר לנהל דרכה תחרות לפי "עץ בתים" הכוונה שלי שיהיה אפשר להכניס שמות של מתחרים ,קבוצות, משקלים גיליים וכו'.. לפי הנתונים האלה התוכנה תסדר לבד את הבתיים וכשמישו מנצח אז היא מעלה אותו לשלב הבא .. ?

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Run-Ma,

בעזרת איזה תוכמה אני יכול לצרוב קובץ וידאו של 7 ג'יגה בפורמט WMV?? יש לי דיסקים של 8.5 ג'יגה ויש לי צורב שתומך בטכנולוגיית הצריבה הזאת אבל אין לי מושג באיזה תוכנה להשתמש...ניסיתי בכל דרך אפשרית עם NERO וזה לא צרב כי הקובץ גדול מדי כאילו (ד.א אני צריך שהסרט יעבוד על xbox360) תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  5. Started by eladbu,

טוב אז לא כולם יודעים מה זה ווידגטים בטח רק מעטים ומעטים מתוך המעטים הם בעלי osx אז אומרים שווידגטים הם הדבר הבא במחשב האישי שלנו ווידגטים אילו תוכנות קטנות שמתיישבות על הדסקטופ ועושות כל מיני דברים שהיינו רוצים לבקש מהם. והמבחר עצצצצצצום, ממש,אבל ממש עצום מכדורים שמופיעים על השולחן העבודה עם כמות הזכרון שיש לנו חום המעבד וכו עם החלפת צבעים ועד שעון חייזרי בינארי מומלץ בחום הנה אתר לדוגמה: http://www.widgetgallery.com/index.php?show=25

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  6. Started by m0sh,

טוב חברים אני חייב תוכנה לראות YES במקום windvr אם אני בטעות לוחץ על מקש בזמן הצפייה אז זה נכנס למצב הקלטה ולא יוצא ממנו...כלומר ברגע שאני יוצא ממנו זה תוקע את המחשב ואי אפשר לסגור את התוכנה ואי אפשר לעשות ריסט... אז אני יודה אם מישהו יתן לי תוכנה אחרת... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  7. Started by Rafi921,

חשוב שלתוכנה תהיה תמיכה בעיברית (יציג טקסט בעיברית) אפשרות לחלק לקטגוריות, צריבה, וכו... תודה

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by לוח שנה,

שלום לכם, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמכבה את המחשב בשעה שמגדירים לה? תודה.

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  9. Started by Eitan2,

התקנתי על המחשב שלי ווינדוס 7 היה לי XP. ואין לי קול במחשב יש לי מחשב של ASUS. מפרט: מעבד: Asus P5VD2-VM RAM GB2 Dual Core Intel Core 2 Duo E4500, 2200 MHz תודה.

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  10. Started by karpad,

שלום חברים, אני קצת חלוד באווטלוק אז תתחשבו בי לסבתא שלי יש שתי בעיות באווטלוק שאני מניח שהן קשורות: 1. כל התיקיות שלה מופיעות פעמיים ברשימה. 2. כל ההודעות שהיא מקבלת הן כפולות. תודה

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by YronY,

שלום רב! יש לי מחשב במקום ציבורי וקבלתי תוכנה שאני יכלו להתקין אותה רק על משמתמש Admin הבעיה היא שאם אני אתן לאנשים גישה ל Admin הם יוכלו לעשות כל העולה על רוחם. אולי יש אפשרות לתת גישת Admin אבל לחסום את כל האפשריות ורק לתת גישה לתוכנה הזאת? או כל פתרון אחר.. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by elad-k1,

1)מה יותר עדיף להשיתמש בנורטון אנטי וירוס 2005 של סימנטק או ב Mcafee 2005 ?? 2)ועוד דבר קטן יש תוכנה שאני יכול לינהול תיקייה עם סיסמא ??

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  13. אני רוצה לצרוב את כל השירים שיש לי ב PLAYLIST ישר לדיסק בעזרת התוכנה ויהיה פורמט MP3 ולא WAV, אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. מה מקל על השימוש? (בתקווה שיש פה משתמשים ב-TB...)

• 11 תגובות
    • 913 צפיות
  15. ל- Media Player יש אופציה לחפש על פי שם הקובץ מידע על השיר (אלבום, זמר, שנת יציאה וכו'). האם יש עוד תוכנות שיכולות לעשות זאת? האם יש תוכנות שעושות רק את זה (מין ID Taggers שמסתנכרנים עם מסד נתונים און ליין)? תודה.

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by er0101,

מכירים תוכנה שלא מצריכה client/media player במחשב הצופה? אחת שיכולה לשדר מכרטיס TV.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  17. היום אחרה שסרקתי עם Ad-Aware SE Personal ומחקתי את כול הקבצים הוא שאל אותי על קובץ ספציפי אם אני רוצה למחוק אותו אחרה הריסטרט הראשון אמרתי לו שכן ועכשיו כול פעם שאני מדליק תמחשב מופיע לי ההודעה הזאת כנראה מחקתי קובץ מערכת אולי או משהו למישהו יש מושג מה זה?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by #ELad#,

שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  19. תאכלס מה הכי פחות ... כי האקספלורר תופס לי 30K~

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  20. Started by RonTwins,

הנה חתימה חדשה שלי על הזמרת הפופולארית אבריל:

• 6 תגובות
    • 913 צפיות
  21. מה שכתוב בכותרת הכי חשוב שלתוכנה תהיה אפשרות לעשות NORMALIZE לספרייה ענקית של קבצים MP3 תודה מראש לכל העונים.....

• 7 תגובות
    • 913 צפיות
  22. בעודי יושב ומכין אלבום תמונות דיגיטלי למשפחתי, אני נתקל בבעיה מטרידה. ברוב המקרים מעט טישטוש עם כלים שונים בפוטושופ עזרו, אך פה אינני יודע כיצד להתמודד עם הבעיה. צירפתי את החלק הבעייתי בתמונה. אשמח לעזרה, הכוונה או כל דבר שעולה על הפרק. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  23. שלום לכולם מחפש תוכנה כמו שציינתי בכותרת להמיר סרטים - מ- 720P ל-320*240 (רזולוציה בנגן MP4) על איזה תוכנה ממליצים ? * VIRTUAL DUB אני מכיר - יש עוד ?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by hellknight2,

אני רוצה להכין סירטון ב-movie maker עם סירטונים שצילמתי ב-FRAPS, אבל רוב הזמן, כשאני שם חלק מהסרט שצילמתי בציר הזמן או לוח התיכנון, הוא מיד נתקע ואני צריך לצאת עכשיו אני בקושי יכול לערוך סרט. בנוסף, גם עכשיו הכנתי סירטון והייתי קרוב לסיים אותו ועכשיו כשאני פותח אותו, כל פעם שאני לוחץ על חלק ממנו בציר הזמן (כי הוא נמצא בחלקים) פתאום זה יוצא מהתוכנה, ניסיתי אפילו להכין את זה בתור סרט ואת הסרט לערוך מחדש, אבל גם ממנו זה יוצא. מישהו יכול לעזור לי, אני עובד על זה כבר יומיים ואין לי כוח לעשות את זה שוב

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  25. Started by dudidu08,

חברה שמעתי מהרבה שהתוכנה הזאת ממש מומלצת להורדת קבצים מראפידשר החלטתי להוריד אותה עכשיו השינוי היחידי שעשיתי הוא הוספתי את חשבון הפרימיום שלי בראפיד שר ובהגדרות בלשונית DOWNLOAD CONTROL המקסימום הורדת סימולציות היא על 1 וגם מספר ההורדות הוא על 1 זאת מאחר כי ראיתי שכשאני מוסיף לו קבצים להורדה הוא מוריד לי 2 ביחד יעני בנאגלות של 2 קבצים כל פעם-מה שאני לא רוצה אני רוצה רק קובץ כל פעם עכשיו הבעיה היא שהוספתי לו נגיד סרט של 8 חלקים זה אומר לי לחכות דקה לTICKET (שלא הבנתי למה אני צריך לחכות יש לי פרימיום) ואחרי שהוא מסיים להוריד את החלק הראשון ועובד לשני השני נצבע באדום והוא לא מוריד לי אותו מעין תקלה מישהו יודע מה? ולמה אני מחכה לפני שהוא מוריד? תודה לעזורים

• 4 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.