עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מחפש כזה דבר כי מתי שאני משחק משחק מולטיפלייר ובמחשב השני מישהו גולש אז הפינג קופץ לשמיים אני מחפש תוכנה שברגע שאני לוחץ על כפתור או רושם משהו אז היא מחלקת את המהירות בין שתי המחשבים וברגע שאני לוחץ שוב אז המהירות לא מתחלקת האם יש כזה דבר לינק \ שם מאוד יעזרו !

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by yarl,

מחפש תוכנה קלה ופשוטה למיקסוסים ועריכת מוזיקה עם אפשרות להקלטה מבחוץ וכל מיני אפשרויות תודה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות
  3. Started by Yaniv_Uzan,

קניתי מדפסת חדשה של XEROX לייזר שחור לבן דגם 3121. ב EPSON PHOTO "הישנה" שלי היתה לי תוכנה שקוראים לה STATUS MONITOR ויכולתי לדעת כמה דיו נשאר לי אני רוצה את אותו דבר גם למדפסת XEROX החדשה שלי כתוב (באיזה מקום שאפשר לשנות את השפה של הדריבר) שקיימת תוכנה כזאת אבל אין לי את התוכנה... וגם לא קיבלתי בדיסק משהו יודע משהו בעניין? תודה מראש יניב

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  4. Started by guy94,

יש לי בעייה עם האיי סי קיו... איך שאני מפעיל את האיי סי קיו זה רושם לי בכותרת: (במסך קופץ כזה) Microsoft Visual C++ Runtime Library ובהודעה: Runtime Error! c:\program files\icq\icq.exe abnormal program termination מישהו יודע מה זה ? כי ניסיתי להסיר הכל ולהחזיר וזה לא עבד...

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. Started by mosheva,

שלום!!! קיבלתי מחבר שלי מינידיס של סוני מדגם MZ-N505 TYPE-R עכשיו הבעיה היא שהוא לא מוצא את הדיסק התקנה של הדריבר ושל התוכנות של המינידיסק... אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את התוכנות הדרושות מפני שאני כבר התיאשתי... תודה ענקית!!!!

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  6. שלום לכולם, כאשר אני מנסה להפעיל את האנטי וירוס שמותקן במחשבי (nav 2002) או כל אחד מנספחיה (LiveUpdate, FireWall...), התוכנה עולה ל-5 שניות ואז נעלמת. תופעה מוזרה שנמשכה בכך שלא הצלחתי להסיר את התוכנה. התקנתי nav 2003, הפעלתי את התוכנה ו...אותו דבר, עולה ל-5 שניות ונעלמת. מוזר. הורדתי אנטיוירוס panda שכולם משבחים אותו ו...אותו דבר. מוזר מאוד. כנ"ל בתוכנה נוספת שהורדתי שאת שמה אינני זוכר (משהו כמו afg). חשוב לציין: - תוך התקנת האנטי וירוסים השונים מתבצעת סריקת וירוסים במערכת שלא מעלה דבר. - שאר התוכנות במחשב מופעלות ללא קושי ואין תופעות אחרות. האם אתם חושבים שחטפתי וירוס שמתנכל לאנטי וירוסים? האם אתם חושבים שסריקת און-ליין בעזרת HouseCall יכולה לעזור? לפרמט? תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  7. Started by oran,

החיבור שלי הוא חיבור מהיר דרך כבלים אף פעם לא מתנתק לי אבל ברגע שאני מפעיל את ה outlook ובודק עם יש דואר החיבור מתנתק לי עם משהוא יוכל לפתור את הבעיה אני יודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  8. המחשב עושה לי הרבה Errors וכדומה האם יש תוכנות מומלצות לבדיקת המחשב ותפקודו ? תודה !

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  9. ערב טוב אני מחפש מומחה לגוגל דוקס.......

10. Started by mrraz,

מישהו שאל אותי לגבי הבעיה הבאה הוא צרב דיסק מוזיקה ובהשמעה מהדיסק הצרוב הוא שומע משפטים שכנראה תוכנת הצריבה הכניסה לשיר לפעמים יש את זה בהתחלה ולפעמים באמצע השיר קורה בכל תוכנת השמעה. מישהו מכיר ?

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  11. שלום חבריה כרטיס ל4 מצלמות ,לא מוצא אותו ברשת האינטרנט,אי אפשר לקבל שירות או תמיכה אלא רק בתשלום,אתה רוכש את הכרטיס אינך מקבל דיסק התקנה והם מחייבים אותך בחתונה קטולית כל שנה , אודה באם יש פתרון אוליי באמצעות תוכנה אחרת ואו כל פתרון להפעיל את המצלמות תודה הכרטיס:TIAMBO HJR-4102E-L-05V ) נראה שזה הצ'יפסט מס נוסף על הכרטיס :c1rs-a 0405aaps

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by AmitDanan,

שלום לכולם הורדתי סרט מהאינטרנט אני לא מצליח להדביק לו כתוביות , אני עושה שוליים ולאחר מכן טוען את הכתוביות העזרת textsub לאחר מכן אני עושה שמור כקובץ avi כמו שעשיתי לסרטים רבים ואז אני מקבל הודעת שגיאה, כנראה שאיך שהסרט מקודד וירטואל לא יכולה או לא מזהה את הפורמט, השאלה הגדולה היא איך אני מסדר את זה? [br]פורסם בתאריך: 4.11.2010 בשעה 00:36:18 אוקי עברתי שלב שלב הבעיה היא כאשר אני בוחר במקודד של הוידאו DivX521, פעם ראשונה שזה קורה לי אני תמיד מקודדבעזרת המקודד הזה, יש מקודד טוב אחר שאני יכול לקודד את הסרט בלי בעיות, מוזר פעם ראשונה שהוא עושה בעיות שאני בוחר באפשרות בלי המקודד הוא מגיע לטרה ביט אז אני מפסיק ישר את התהליך, תודה רבה למי שיעזור לי פה בבחירת מקודד טוב…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  13. לא משנה לי אם חינמית או לא. תודה

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by nimz911,

בעיה באאוטלוק 2010 , התוכנה לא שומרת שמות/כתובות של נמענים ולא מציג אותם בהשלמה האוטומטית בהגדרות של התוכנה מסומנת האפשרות אבל בכל זאת הוא לא שומר אשמח לשמוע אם למישהו יש איזה רעיון/הצעה , תודה .

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  15. שלום אני משתמש ב-Microsoft Virtual PC 2007 SP1, והורדתי Virtual Machine מוכן, של Windows XP SP3, מהעמוד הבא באתר של מיקרוסופט: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyId=21EABB90-958F-4B64-B5F1-73D0A413C8EF&displaylang=en (ה-VM האחרון ברשימה שם) (עדכון, ה-URL החדש לכך הוא: http://modern.IE) אני עכשיו מריץ את ה-VM הזה, ומנסה לחבר אותו לאינטרנט, ואני לא מצליח. התקנתי כמובן את ה-"Virtual Machine Additions" על ה-VM הזה, וזה לא מתחבר לאינטרנט. הלכתי ל-Network Connections, וניסיתי לעשות Repair על החיבור. התוצאה שקיבלתי היא: למישהו יש רעיון איך אני יכול להשיג אינטרנט בתוך ה-Virtual Machine? תודה card

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  16. Started by e-d-a,

שלום יש לי בעיה שאני מנסה להעביר מייל דרך הgmail בכרום עם קבצים, את המייל עצמו הוא מעביר אבל הקובץ לא עובר. מישהו מכיר את הבעיה? ודרך הIE אין בעיה הקובץ עובר עם המייל ללא שום בעיה.

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  17. שלום לכולם, התקנתי את הvegas PRO 11/10 והוא תמיד שהוא נכנס לתוכנה יש איזה קטע שהוא עושה initializing DirectX Plugins ... ואז הוא נתקע ככה - ואני לא יכל לסגור אותו מהמנהל משימות כי הוא פשוט כופה אותו על המחשב ! אני צריך לעשות ריסטרט למרות שזה לא עובד עדיין .. מה אפשר לעשות ?! אני עובד על Win7 x86

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by shaithebest,

שלום חברים, עזרה דחופה אני לא מצליח להכנס לווינדוס אקספי בנייח. היתה לי מדפסת HP והבאתי חדשה של אפסון. הסרתי את הדרייברים של HP והתקנתי את הדרייברים של אפסון. מאז התחילה הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס ונותן לי להזין שם משתמש וססמה מה שמעולם לא היה. ניסיתי הכל לא מצליח כלום. כתבתי בשם משתמש administrator וססמה ריקה הוא כאילו נכנס אבל נתקע על מסך כחול. מה עושים?? די דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  19. Started by digitalseeker,

אני ממש אוהב CHROME - באמת גוגל אין עליהם ! בכל אופן אצלי הגדרתי שדף הבית זה ה"8 טאבים" ההכי פופולריים - אחלה דבר העניין הוא ברזולוציה 1920*1200 זה קצת משאיר מלא מקום שימושי וריק השאלה יש אפשרות להוסיף עוד טאבים במסך הראשי ?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  20. Started by maormark,

יש לי דיסק און קיי שיש בו מלא תמונות חשובות, אבל הבעיה שיש וירוס בהם יש דרך למחוק את הוירוס מבלי למחוק את התמונות ??

• 11 תגובות
    • 880 צפיות
  21. שניתן יהיה להגדיר לשמור דף אינטרנט כלשהו עם כל תתי הקישורים שבו. תודה.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  22. שלום לכולם, בלי יותר מידי מילים: http://vi9ati.deviantart.com/art/Eve-127404513

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  23. Started by dragon772,

האם ניתן לראות סרט בפורמט micro-hd ב נגן dvd רגיל?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by yehudaeitam,

הי. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים בלי סיבה ובלי שיש לו יותר מדי עומס. אני פשוט מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא ופתאום הוא נתקע ולא מגיב לשום דבר חוץ מלכפתור של הrestart. המחשב די חדש ועם מפרט די טוב: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core processor +4400 2.3 ghz דסיק קשיח: 230gb רובו פנוי זיכרון: 2gb מערכת הפעלה: windows xp proffesional sp3 בקיצור מחשב שלא אמור לעשות יותר מדי בעיות. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  25. Started by maormark,

שלום, אני משתשמש בוינדוס 7 במדייה פלייר גירסא 12.0.7600.16415 והרמקולים לא עובדים חוץ מהקידמיים כלומר 2.0 ויש לי 5.1 הסאב והאחוריים לא פועלים... במדייה פלייר הקודם הוא ידע להפעיל את כולם מה אנ יכול לעשות... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים