תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מאוד מאוד רוצה שהיא תהיה פשוטה לתפעול הקבצים הם סיומות mp4, avi, flv
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 468 צפיות
-
-
אי משתמש היום עם ה- Kaspersky ומאוד מרוצה אבל אני מעוניין בעוד אחד. הבעיה שלא מצאתי כזה שלא יתנגש עם ה- Kaspersky יש למישהו המלצה?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לא הצלחתי לזהות איזה כרטיס זה,אבל על המדבקה רשום ati rage 2c אשמח מאוד לעזרה תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חסר לי קובץ אני חושב קוראים לו NTLF שהוא קשור למחיצות אם אני לא טועה. עכשיו כשאני בא לעשות בהתקנה של הווינדווס repair הוא עושה ריפר ,לוחץ על האפשרות 1, ומגיע לי ל- D:\WINDOWS מה השלב הבא שאני צריך לעשות כדי לתקן את זה??? ישמח אם תעזרו לי תודה מראש עידן :'(
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בתוכנה Nero גירסא 7, הבעיה היא ככה: לפני מספר ימים חבר שלי התכוון לצרוב דיסק מסוים (DVD) אז הוא עשה את הפעולות הרגילות, נכנס לאפשרות Data DVD, עשה Add לקבצים שהוא רצה לצרוב כמובן שהצורב DVD היה מסומן באשרות של בחירת הכונן ומשום מה הכפתור "Burn" מטושטש ז"א שהוא לא ניתן ללחיצה. בצריבצ דיסק רגיל (700mb) אין שום בעיה בצריבה. אם מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה בבקשה לעזור! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה (חינמית במידת האפשר) שיכולה להמיר סרט VCD גדול למדי (חצי שעה ומעלה) לפורמט AVI. בבקשה שימו לב: ברצוני להמיר מVCD לAVI, לא ההפך (כמו שגוגל כל הזמן מצא ) תודה.
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן אנשים מישהוא יודע איך אני יכול לשלוח הודעות מה icq לאנשים שיש להם AIM - AOL INSTENT MESSENGE ? כי נכנסתי לאתר של AOL ויש להם לינק להורדה CHAT WITH YOUR AIM BUDDYS WITH USING ICQ או משהוא כזה, הורדתי את זה ומצאתי רק גרסה של ICQ. מישהוא יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000 server family ואני לא מצליח להוריד אנטי וירוס כי הוא אומר שזה ילא יכול להיות מותקן על הסרבר מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי סרטון של 9 דקות ויש בו שני שירים .. עכשיו איך אני "קורע" מהסרט את השיר הראשון ? איך שהוא להקליט את זה.. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
אז ככה שאני מחפש דברים בעברית אני מקבל את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון אני מתעניין ביצירת תכנים מצוירים דו מימדיים, בסגנון סאות'פארק ומ.ק. 22, לא דברים תלת מימדיים. חבר שעוסק ביצירת משחקים ולומד את זה עכשיו בצורה עצמאית אמר שאפשר לעשות את זה על ידי יצירת מודלים ב3D max ובשילוב עם C# ומשהו שנקרא XNA נדמה לי, לעשות את הסרטים. אבל זה נראה לי דרך קצת עקומה ושלא מיועדת לזה, לכן אני מתייעץ איתכם כאן. מה שהוא אמר נכון? מה הדרך המתאימה לעשות את מה שאני מחפש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיימים אצלי במחשב שלוש קבצים (pdf שנשלחו אלי במייל מהאוניברסיטה) שפשוט מסרבים להמחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותם המחשב נתקע ברמה שאני חייב לאלץ ריסטרט בדיקת וירוסים לא מעלה כלום וגם במצב בטוח לא הצלחתי למחוק אותם למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, הלוח אם שלי הוא asus p5gd2-x וכשאני רוצה להתקין את הדרייבר של הAUDIO אז הוא נותן לי את ההערה הזאת: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או תוכנת ביטורנט שבה כבר יש חיפוש טוב (כמו אי מיול וקאאזה) ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
במנהל התקנים במחשב שלי ישנו סימן שאלה צהוב על CIF Single Chip. מה זה אומר? ואיזה דרייבר חסר לי שדרוש להתקנה? (למקרה שהלינק למעלה לא עובד http://img133.imageshack.us/my.php?image=cifcf2.png ) תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
זה אתר שצריך להיות רשום בו כדי לקבל גישה לקבצים אבל כולם שם משתפים וההורדה מהירה 100+... מחפש עוד אתרים כאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
היי! אני מחפש תוכנה שניתן לערוך בה כל מיני דפי עבודה במתמטיקה ובהנדסה ולהדפיסם לאחר מכן! המון תודה!
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לפני פחות משנה שמתי קובץ על שולחן העבודה ולאחר כמה חודשים פירמטתי את המחשב..(הקובץ נימחק) וזה קובץ שחושב לי מאוד אני צריך אותו יש איזשהו דרך להחזיר את המחשב אחורה להעתיק את הקובץ ולהחזיר את המחשב למצב העכשווי כאילו שלא ימחק שום קבצים נוספים ולא סרטים ותתמונות :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיל את התצוגה ע"י CTRL + אבל כל פעם שפתחתי עמוד חדש ראיתי שוב בקטן (יש לי מסך 22) באקספלורר זה נשמר לכל העמודים שנפתחים מאותו רגע ואילך. איך אפשר שזה יישאר קבוע בפיירפוקס?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאר העבודות המצוירות שלי, זו נוצרה מתוך שעמום. מה מיוחד בה מול הקודמות אתם שואלים? ובכן החלטתי לא להכין דמות מצוירת עבור העבודה הזו, הכנסתי את עצמי כחלק מהבדיחה, ובנוסף שכללתי את העננים שלי! ;D קישור תגובות עושות לי רק טוב, אז תגיבו. 8)
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מדריך בעיברית לאלכוהול 120 תודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איזה פורטים הכי מומלץ לפתוח בביטורנט(min-max)?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-