עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן לפני איזה שבועיים קניתי מחשב חדש עם מסך מאז שמתי לב שיש לי חוסר סינכרון בין החצי העליון והתחתון של התמונה. כאילו יש קו באמצע התמונה בזמן תנועות מהירות התופעה קוראת רק עם סרטים שמפוענחים בעזרת HALLI MEDIA SPLITER והיא יותר חמורה בזמן שימוש בMEDIA PLAYER של וינדווס אני משתמש בVISTA 64 BIT מעבד E8400 4 גיגה זכרון HD4870 אני מניח ששאר המפרט לא רלוונטי עריכה: התופעה מופיעה אך ורק בסרטים שמתנגנים בWINDOWS MEDIA PLAYER עם דגש על סרטים של DIVX/XVID ששם התופעה מורגשת יותר

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  2. צריך קוד הפעלה ל GPS NAVIGUIDE ו\או GPS GARMIN יש למישהו להביא לי? או שיודע מאיפה אני יכול להשיג אשמח אם מישהו יעזור תודה רבה, ברק.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  3. יש לי בעיה מוזרה במחשב אני חושב שזה איתותים של הכרטיס מסך, למשל בתמונה הזאת יש כמה פיקסלים לבנים אדומים ושחורים בפינה השמאלית למעלה (שום דבר מפריע אבל אולי זה איתות למשהו בעתיד?), אחרי בדיקה של סקרין שוט מצאתי שהבעיה לא במסך אלא במחשב, מה שמעניין הוא שלפי מה שראיתי הפיקסלים השחורים לבנים ואדומים האלה שמופיעים בתמונה המצורפת מופיעים רק בשולחן העבודה (vista x32 ultimate) ונגיד בחלונות או בתוכנות זה לא מופיע רק כשיש תצוגה של שולחן העבודה, מהו מקור הבעיה? אני רוצה לנסות למנוע במקרה שיקרה משהו בעתיד. intel c2d e8400 innovision ichill 8800gt oc 2gb sgkill ddr2 מסך samsung 2253bw תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את בתוכנה של נורטון GHOST 11 רציתי לדעת איך אני צורב אותה על דיסק שתעלה ישירות בהדלקה BOOT

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by motion,

קניתי לא מזמן מחשב נייד של ,MSI אני טס לארה''ב עוד 5 ימים לתקופה של חודש ולכן גם קניתי למחשב הנייד אנטנה עם GPS מובנה. עכשיו, רציתי לדעת באיזו תוכנות GPS בעברית למחשב הנייד ניתן להשתמש בכדי להפעיל את הGPS או באיזו תוכנות של מחשב כף יד בעברית שניתן להשתמש במחשב ובאמצעות איזה אימולטור אני עושה זאת. תודה רבה, ברק

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  6. Started by sagioto,

היי, רציתי לדעת אם אתם מכירים דרייבר שיאפשר לי להשתמש בשלט PS3 על ה-VISTA זה כבר איכשהו עובד לי דרך USB אבל ממש הייתי רוצה להפעיל אותו דרך הBT תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  7. היי. עם איזו תוכנה אנשים כאן משרטטים מארזים למודינג?

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by kikkler,

אני עושה login לאתרים ומסמן remember לססמא, אבל לאחר סגירה ופתיחה של הדפדפן צריך להכניס של login ו-password. ב- options->security התיבה של remember passwords for sites מסומנת וב- saved passwords אני ממש רואה את כל הlogins וה-passwords לאתרים שבחרתי לזכור ניסיתי uninstall והתקנה מחדש, לא עוזר הדפדפן מעודכן לגרסה האחרונה הבעיה מופיעה לי רק בwindows (בלינוקס זה בסדר) הצעות?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  9. Started by Shbd,

הכוונה היא לסדר שירים בפליליסט מתיקייה מסוימת כמו בוינדוס בו יש לי אפשרות לסדר את התיקייה עפי' last date modified... אפשרי עם \ בלי תוסף? או שבכלל לא?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  10. Started by roei_b,

שלום! יש לי מערכת הפעלה Vista 64Bit SP1 וכאשר אני מנסה להתקין את התוכנה SketchUp של Google החינמית אני נתקל בבעיה (תמונה מצורפת). למישהו פתרון? תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  11. 1. יש לי ויסטה אולטימייט אני רוצה להסיר את הדיפנדר ולשים משהו אחר במקום אני צריך המלצות 2. אני רוצה לדעת במה צריך להשתמש, אני משתמש בADAWARE ו CCLEANER ויש לי מקורי את Norton internet security שכוללת norton anti-virus antispyware, antipishing, Identity safe ,personal firewall וכרגע מותקן אצלי AVG חינמי השאלה שלי מתייחסת לסעיף 2, האם להעיף את כל מה שקיים ולהתקין את החבילה של נורטון שקיבלתי חינם מבנק לאומי 3. כלי חלופי ל Registry Mechanic בשביל הויסטה 64 ביט קיים ? וכמובן תודה לעוזרים מראש

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. אז ככה הסבר קצר יש לי בעיה כמו שהבנתם ואין לי את הקובץ הזה המליצו לי להתקין מחדש את האופיס האם זה קשור ? וסבבה השגתי את הדיסקים מהטכנאי שלי מזמן מצאתי בבית את הווינדוס ואת האופיס ווינדוס XP ואופיס 2003 כמובן שעליו אני מדבר אז הטכנאי שלי שכח לרשום על כל דיסק מה הוא האם זה מסוכן אם אני יכניס את הדיסק של הווינדוס במקום האופיס ? והאם ההתקנה של האופיס מסובכת ? מחכה לתשובה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by gkman,

אני יודע שאפשר לגרום לדף בפורמט HTML להציג ולהפעיל קוד ב-PHP אבל עם תוכנת WAMP אני לא מצליח לעשות את זה.... מישהו יכול לעזור? תודה...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  14. Started by Raz20,

יש לי קובץ וידאו שצילמתי בפלאפון ורואים אותו הפוך עם איזה תוכנה אני יכול לסובב את התמונת וידאו ? תודה רבה לעוזרים !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  15. צריך תוכנה לבדיקת שגיאות בHDD בבקשה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. היא מותקנת ואני יודע להפעיל אותה, לא ראיתי שום שינוי בגלשן, ואני לא מבין בדיוק מה טיבה. אשמח לקבל עזרה. בקיצור: א- מה זה עושה? ב- איך מפעילים את זה?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by davidcohen,

היי יש לי בעיה בסרטונים באינטרנט גם ב IE וגם בFF הם מתחילים אבל פתאום עוצרים באמצע הסרטון ולא ממשיכים. ד"א אני פרמטתי לפני כמה ימים את המחשב , אם יש דברים מסויימים שצריך להתקין תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by asi206,

כבר כמה גירסאות של WINDOWS XP PRO שאני מוריד וכל פעם אותה בעייה. בשלב שבו צריך לאשר את ההסכם של MICROSOFT עם מקש הF8 הוא פשוט לא עובד.... אני אובד עצות מישהו יכול לעזור לי אולי?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  19. כשאני מנסה להתקין אותה אני מקבל את ההודעה בתמונה... ניסיתי להדליק במצב תאימות לWIN XP אבל זה לא עובד.. אותה שגיאה... מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. Started by My_Name,

אני צריך לעשות טבלה, שכל קובייה בה תיהיה בגודל מסויים. אם יש לי את האורך והרוחב שאני צריך, איך אני יכול להגדיר ב-Office שיצור לי כל ריבוע בדוק בגודל הזה ? נפתר -אפשר לנעול-

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  21. Started by ellell,

שלום רב . יש לי מערכת הפעלה וינדוס איקס-פי פרו במחשב. ואני לאחרונה התקנתי במחשב תוכנת QTEXT.8 מעבד תמלילים עברי שהיתה ברשותי משנת 1998, מאחר ורציתי להדפיס עבודה שיש לי מהתוכנה והוסיף בה כמה משפטים, בתוכנה קיימים בה מספר גופנים TT עבריים מובנים שעובדים יפה, אבל בעבודה עם גופנים אחרים עבריים TT הכתיבה נהפכת משמאל לימין, למשל: [glow=red,2,300]שלמה[/glow] הופך [glow=red,2,300]המלש[/glow] בדקתי בהגדרת שפה בלוח הבקרה שום דבר לא השתנה. דרך אגב: בוינדוס 98 שהיה לי עבדו יפה מאד כל הגופנים בכל השפות. בבקשה איך לתקן את הבעיה תודה.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by מאיר16,

קודם כל שלום,אני חדש פה. בזמן האחרון יש לי בעיה בתוכנת הicq אני מנסה לשנות את התמונת תצוגה שלי ואני לא מצליח,כאשר אני נכנס לחלון בו אני רוצה לשנות את התמונה מופיע לי החלון הבא:http://www.siz.co.il/my.php?file=nzk2j1zvqzyd.jpg כאשר אני לוחץ על כן,הדף נהפך ללבן ולא עושה כלום,ככה גם אם אני לוחץ על התשובה לא. בבקשה תעזרו לי כי אני הרבה זמן מחפש פתרון לבעיה הזאת ולא מוצא.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. פשוט לא יאומן איזה אתר איטי ביותר,אני מנסה להוריד דרייוורים משם וההורדה כל הזמן נתקעת באמצע נשאר לי רק הכרטיס קול והכרטיס מסך ואני לא מצליח להוריד,ניסתי עם פלאשגט ועוד תוכנות דומות ואני לא מצליח להוריד אולי מישהו מכיר את האתר ובמקרה יש לו איזה שיטה להוריד משם? בעקרון אני צריך דרייוורים מפה http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5200.html תודה רבה רבה למי שיעזור לי

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים יש אצלי בעיה בהתקנה של הדרייברים החדשים של ATI אחרי ההתקנה מופיע אצלי מסך כחול (BSOD) שאומר שהקובץ (ATI2MTAG.SYS) עושה בעיות קוד שגיאה: 0X00000008E רציתי לשאול אם זה קרה לעוד אנשים שהתקינו תדרייברים או שרק אצלי? האם זה קורה רק בXP או שגם בויסטה יש תבעיה הזאת? ניסיתי עם XP מקורי וXP גירסה 64 ביט יש לציין שעם גירסה 8.6 אין שום בעיה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  25. שלום, אז ככה, צילמתי תמונות במצלמה הדיגיטלית ושמתי אותם בתיקייה במחשב, לאותה התיקייה הכנסתי תמונות נוספות עם שם זהה ואז נשאלה השאלה האם להחליף את הקיימות, בטעות לחצתי "כן" והתמונות הוחלפו. אין לי גיבוי לתמונות שהוחלפו ורציתי לשאול האם ניתן לשחזר אותן? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים