עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ^^^ אני מחפש תוכנה שתאפשר גישה מרחוק דרך ה- wifi שני המכשירים מחוברים אל אותו הרשת כמובן. מדובר על windows 8 ואנדרויד 4 תודה.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  2. Started by Tzion,

זה כנראה התחיל באי מייל. אנשים מוזרים שיש להם שמות דומים מאוד לאלה שיש לי ברשימת אי מייל שלי (שינוי של אות אחד בשם) שלחו לי אי מיילים מוזרים באנגלית... עד שקלטתי שאלה לא האנשים ברשימה שלי כבר נהיה מאוחר אני חושב.... היום קיבלתי אי מייל מדוד שלי שאמר לי לא לשלוח אי מייל לאף אחד כי יש לי וירוס מסוג W32 אני כמעט בטוח שזה בגלל האנשים האלה באי מייל, האמנם? ומישהו יכול לתת לי פרטים על הוירוס הזה, מה הוא עושה? מה המקסימום נזק שלו, איך מורידים אותו והאם פירמוט יעזור (מקווה שיש דרכים פחות נזקיים להסיר אותו :-[?) תודה

3. Started by dotans,

כאשר אני מנסה להעתיק Audio CD עם NERO , אני מקבל את ההודעה Analyzing CD ואז NERO לא מגיבה עד שמבצעים boot. הצריבה היא עם: OS WIN 2000 , CDR LG X24 , NERO 5.5.8.2 מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  4. אני רוצה לצרוב את כל השירים שיש לי ב PLAYLIST ישר לדיסק בעזרת התוכנה ויהיה פורמט MP3 ולא WAV, אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  5. Started by yehudaeitam,

הי. בזמן האחרון המחשב שלי נתקע הרבה מאוד פעמים בלי סיבה ובלי שיש לו יותר מדי עומס. אני פשוט מנסה להפעיל תוכנה כל שהיא ופתאום הוא נתקע ולא מגיב לשום דבר חוץ מלכפתור של הrestart. המחשב די חדש ועם מפרט די טוב: מעבד: amd athlon 64 x2 dual core processor +4400 2.3 ghz דסיק קשיח: 230gb רובו פנוי זיכרון: 2gb מערכת הפעלה: windows xp proffesional sp3 בקיצור מחשב שלא אמור לעשות יותר מדי בעיות. מה יכולה להיות הבעייה? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  6. מה שחשוב הוא שהסורק יסרוק!! תודה רבה

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  7. Started by ot,

מעולם לא השתמשתי בצליל מערכת המודיע לי על קבלת דואר (אחרי ההורדה) . לפני כמה ימים קיבלתי באימייל קובץ ובו דוגמאות להודעות קבלת דואר, את הרוב לא אהבתי, החלטתי להשתמש באלו שכן אהבתי ודחיתי את זה לפעם אחרת. הבעיה: כנראה כתוצאה מהפעלת קבצי הדוגמא לשמיעה מקדימה אחת מהדוגמאות "ננעלה" על התוכנת הדואר ותפסה פיקוד, מאז כל הודעת דואר שנתקבל (הורד) הקול המרגיז הזה קופץ להודיע לי על הדואר! 1. איך אני מסיר אותו לצמיתות? 2.באותה ההזדמנות איך אני מגדיר קובץ קול אחר? WIN2000PRO תוכנת הדואר OE6 תודה

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  8. לאחר רכישת מחשב חדש רציתי להתקין ת כל הדריברים אך ללא הצלחה. נתחיל מזה שהכונן DVD שלי לא קרא את הדיסק של הלוח אם אם והייתי צריך להעתיק אותו למחשב אחר ולהעביר אותו עם DOK. את הדיסק של הכרטיס מסך דווקא הוא כן קרא טוב. בעת נסיון להתקין את הדריברים של האינטרנט יש לי כל הזמן שגיאה כמו שבתמונה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  9. Started by hellknight2,

אני רוצה להכין סירטון ב-movie maker עם סירטונים שצילמתי ב-FRAPS, אבל רוב הזמן, כשאני שם חלק מהסרט שצילמתי בציר הזמן או לוח התיכנון, הוא מיד נתקע ואני צריך לצאת עכשיו אני בקושי יכול לערוך סרט. בנוסף, גם עכשיו הכנתי סירטון והייתי קרוב לסיים אותו ועכשיו כשאני פותח אותו, כל פעם שאני לוחץ על חלק ממנו בציר הזמן (כי הוא נמצא בחלקים) פתאום זה יוצא מהתוכנה, ניסיתי אפילו להכין את זה בתור סרט ואת הסרט לערוך מחדש, אבל גם ממנו זה יוצא. מישהו יכול לעזור לי, אני עובד על זה כבר יומיים ואין לי כוח לעשות את זה שוב

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by tal_p,

אם יש אתרים , כמו למשל WALLA, שאני רוצה שאי אפשר יהיה לגשת אליהם, יש אפשרות לחסום אותם דרך ה IE?

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  11. שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר טוב שלי שגם חבר בפורום אבל הוא בלי אינטרנט בימים אלו. בכל מקרה, סרטים של HD ב X264 רצים לו בקרטועים על המחשב הנייד (למעשה על שני הניידים שלו). הקודקים היחידים שיש לו זה ה CCCP והנגנים הם MEDIA PLAYER ו- BS-PLAYER (בשניהם זה אותו דבר) הקודקים האלו מעולים וכוללים בתוכם את ה FFDSHOW אם אני לא טועה. הם עובדים לי ולכל מי שאני מכיר חלק על המחשבים הנייחים אך משום מה לא טוב על הניידים. הנייד הוא חדש של MSI עם איזה כפול ליבה של אינטל (לא זוכר את הדגם) ו 4GB זכרון. המערכת היא ויסטה 32. למישהו יש רעיון מה עושים עם זה ?

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  12. Started by r1plet,

החלפתי את הלוח הקודם שלי (MSI G31M-F) ללוח פשוט עם כמה וכמה פיצ'רים לOC כדי להקפיץ את המעבד שלי לתדר מכובד, הלוח הוא G31M-ES2L של GIGABYTE, ומשום מה הלוח לא מזהה את האוזניות שלי כאוזניות, אלא כרמקולים בלבד. בREALTEK HD AUDIO MANAGER אני יכול אמנם לסמן שהDEVICE שהכנסתי לFRONT AUDIO JACK הוא אוזניות, אך עדיין אין לי לשונית HEADPHONES, וגם בהגדרות סאונד בוינדוס אין זכר לHEADPHONES, אלא רק SPEAKERS. כשאני מחבר את האוזניות מקדימה REALTEK AUDIO MANAGER חוסם את הסאונד מהרמקולים המחוברים לחיבור האחורי, אבל יש הבדל ניכר באיכות הסאונד שאני מקבל באוזניות כשהמחשב רואה אותן כרמקולים... לא יודע מה לעשות, יש רעיונות? :-\ TL;DR אין לי לא בוינדוס ולא בלוח הבקרה של כרטיס הקול את לש…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by imac,

אם היא הייתה זאת הייתה התוכנה המועדפת עליי

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. Started by JAMOOS GADOL,

קצת רקע: לא מכבר רכשתי מצלמה למחשב (Mustek- Gsmart mini) - שהיא גם ניידת ומאפשרת לי לשמור תמונות וסרטים קצרים (8 מגה) במצלמה, ודרך כבל USB לראות את הכל במחשב (בתוכנה של המצלמה כמובן). בזמן שהמצלמה מחוברת למחשב (בין אם זה לטעינה של סוללת המצלמה, או שמירת התמונות שצילמתי במחשב, או שיחת ועידה באינטרנט) אין באפשרותי לצלם תמונות, או סרטים קצרים למצלמה, אלא רק כשהיא לא מחוברת למחשב. שאלתי היא כזו: מה היא התוכנה הכי טובה לדעתכם שדרכה אני יוכל לצלם סרטים דרך המצלמה כשהיא מחוברת למחשב- זאת אומרת שהתוכנה תשמור את מה שאני מצלם וכך אני יוכל לצלם ולשמור ישירות למחשב ולא דרך המצלמה (ששם כאמור יש לי רק 8 מגה), מה שאומר שאני יוכל לעשות סרטים ארוכים הרבה יותר. (הסיבה שזה דחוף, ואחת הסיבו…

15. Started by xtract1,

אני מחפש תוכנה או משהו בסגנון שיאגד בתוכו מגוון רחב של קודקים ושיהיה "קל" במשאבי מערכת עד כמה שניתן.. אני מכיר כבר את COLE2K.. יש הצעות אחרות?

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  16. היי אנשים במערכת המבוססת על XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיית זיהוי על שני כרטיסי PCI הדבר קרה קרה לאחר פירמוט מחדש של המחשב, חלוקה למחיצות והתקנת XP HOME עליו (שהיה מותקן קודם) כן הותקנו 4 ארבעת הדרייברים (סאונד, גראפי ציפסט ו LAN ) 1. בתחילה ישר לאחר הפרמוט, הופיעה הודעה שאין לו מספיק משאבי מערכת כדי לאפשר עבודה עם ה- FIREWIRE ראיתי בפורום שיעצו שלאדם עם בעיה זהה לשנות את הקדימויות של כרטיסי ה- PCI בביוס. הספקתי ארק להיכנס לביוס ולהביט בלא לשנות דבר. לאחר מכן כאשר נכנסתי חזרה ל WINDOWS נראה היה שהכרטיס כלל לאינו מופיע במנהל ההתקנים ולא ידעתי מה לעשות כדי לגרום לו שוב להיות מזו…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  17. Started by yakir8,

שלום יש לי טבלה בACCESS שאני רוצה שתוצג לי בלוח שנה שבOUTLOOK. עכשיו הצלחתי לבצע את זה בעזרת יבוא קבצים שקיים בשבOUTLOOK. הבעיה שלי זה שאם אני מעדכן כACCESS זה לא מתעדכן לי בלוח שנה ואז אני צריך לייבא שוב(שגורם להוספת מופעים גם אם הם קיימים כבר). השאלה שלי יש אפשרות למנוע את זה שפשוט הלוח שנה יבצע סנכרון בין הטבלה שבACCESS לבין מה שקיים כבר? תודה מראש עריכה: מצאתי אך למנוע את זה שהיו לי מופעים חוזרים עכשיו יש אפשרות לעשות שהייבוא יתבצע אוטומטית ולא בצורה ידנית?

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  18. שלום רציתי לדעת האם ניתן להריץ קבצי ISO מ dos דרך emulator כמו daemon tools תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  19. ערב טוב לכל הנמצאים אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אני אמא לילדים והתחברתי לאינטרנט לפני שבוע. לצערי שמתי לב שילדיי גולשים באתרים לא פונוגרפיים. רציתי לדעת האם יש לכם תוכנה חינמית מומלצת על מנת למנוע כניסה לאתרים אלו. ידוע שבוינדוס XP יש גירסאות אבטחה,אבל כאשר הפעלתי את זה ראיתי שהוא חוסם לי גם אתרים רגילים. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ערב טוב תהילה

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  20. Started by tamir2,

שלום לכולם!! כולכם בטח מכירים את התכונה הזאת.. אז יש לי בעיה איתה... וזה מעצבן!!! אני במשחק בקונטר סטריק(רשת) כבר כמה זמן.. אבל דרך המשחק עצמו ולא דרך התוכנה הזאת.. אני לא יודע למה אבל ה - The All-Seeing Eye לא מראה לי בכלל שרתים..התקנתי את האלף ליף... וגם שפותחים את התוכנה הזאת.. צריך לסמן את הקונטר סטריק בצד.. ואת הגירסה..1.5 ולמטה ישראל.. זה אני יודע... אבל צריך לעשות עוד משו.?? בבקשה עזרו לי כל החברים שלי משחקים ואף אחד לא יודע מה הבעיה אצלי..

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by g2c,

שלום, אשמח לקושחה שעובדת לנתב d-link 6740u של בזק. כשמתחבר אליו, כותב update software. די לינק ישראל אומרים שאין להם קושחות של בזק. וקושחה שלהם שאיננה של בזק מסורבת עי הנתב. תודה רבה

22. Started by e-r-a-n,

מישהו יודע מתי הולך לצאת סרביס פק 3 לווינדואס 2000 ???

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by poltergeits,

היי אני מעוניין להוריד את התוכנה האם אפשר לקבל לינק לגרסה הכי אמינה ועדכנית ....

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  24. Started by m0sh,

טוב חברים אני חייב תוכנה לראות YES במקום windvr אם אני בטעות לוחץ על מקש בזמן הצפייה אז זה נכנס למצב הקלטה ולא יוצא ממנו...כלומר ברגע שאני יוצא ממנו זה תוקע את המחשב ואי אפשר לסגור את התוכנה ואי אפשר לעשות ריסט... אז אני יודה אם מישהו יתן לי תוכנה אחרת... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by ori83,

מישהו מכיר תוכנה לאחד שני חלקי סרטים כולל התרגום שלהם?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.