עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Ayash,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש, הלוח הוא של אסוס p7p55d , חיפשתי ולא מצאתי תוכנה שתאפשר לי לשלוט במהירות המאורר של המעבד כל שאר המאוררים מחוברים לספק ככה שהם לא רלוונטים. speedfan לא עובדת לי. ו pc prob גם לא ממש ידידותית. אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה. תודה ! עריכה: מדובר בwin7

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  2. בדיוק כמו בתמונה http://img518.imageshack.us/img518/1940/popexpww4.png , יש תוכנה שמאפשרת את זה?

• 9 תגובות
    • 917 צפיות
  3. Started by mrraz,

מישהו שאל אותי לגבי הבעיה הבאה הוא צרב דיסק מוזיקה ובהשמעה מהדיסק הצרוב הוא שומע משפטים שכנראה תוכנת הצריבה הכניסה לשיר לפעמים יש את זה בהתחלה ולפעמים באמצע השיר קורה בכל תוכנת השמעה. מישהו מכיר ?

• 6 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by Psy,

נתקלתי במספר אנשים שנתקלו בתופעה הזאת, יש לי את הגרסה האחרונה המעודכנת של הכרום, מזה זמן שהפעלת סרטונים על מסך מלא מקרטעים. מלבד התופעה הזאת גם CHECKBOX נעלמו וצריך לנחש איפה לסמן בתיבת הסימון.... הייתי עובר בשמחה לFF אבל הוא איטי להחריד לעומת הכרום. ניסיתי לשנות הגדרות שפה לאנגלית, עדיין אותה בעיה. מישהו נתקל בבעיה ויודע אם יש לה פיתרון ? (לא כולם חווים אותה)

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by 3d7,

אני מעוניין בשרטוט של דלת שאני אוכל לתת למסגריה, כך שהם יבנו את הדלת לפי השרטוט. הבעיה היא שאני יודע מה שאני רוצה, אבל אני לא ממש יודע לשרטט כך שהשרטוט יהיה נכון מבחינה הנדסית. יש כאן אולי מישהו עם ידע בגרפיקה שיכול לעזור לי בבקשה? השרטוט לא חייב להתבצע בתוכנת מחשב, אפשר גם לשרטט על דף ולסרוק. המפרט של דלת הביטחון הוא כדלקמן: משקוף שטוח (לא מבנה מדורג כמו במשקוף סטנדרטי) בצורה של מלבן (לא צורה של ח). הדלת עצמה היא בעובי של 50 מ"מ, והיא צריכה להיכנס לתוך המשקוף בצורה כזאת שלא יהיו רווחים בין הדלת למשקוף (אבל שגם לא יהיה חיכוך מיותר), וששום חלק מהמשקוף לא יהיה חשוף בשום צד של הדלת (כאשר הדלת תהיה סגורה, לא ניתן יהיה לראות את הצד הפנימי של המשקוף משום צד). זאת אומרת, שהדלת צ…

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  6. אני מחפש תוכנה שתשמור את כל הנתוני גלישה של העלה והורדה בזמן שאני גולש מהלפטופ שלי,אני משתמש במחשב נייד של פאלפון lg והתוכנה שהם נתנו לי לא כזאת שימושית. תודה.

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  7. שלום לכולם, אני שואל בשביל חבר טוב שלי שגם חבר בפורום אבל הוא בלי אינטרנט בימים אלו. בכל מקרה, סרטים של HD ב X264 רצים לו בקרטועים על המחשב הנייד (למעשה על שני הניידים שלו). הקודקים היחידים שיש לו זה ה CCCP והנגנים הם MEDIA PLAYER ו- BS-PLAYER (בשניהם זה אותו דבר) הקודקים האלו מעולים וכוללים בתוכם את ה FFDSHOW אם אני לא טועה. הם עובדים לי ולכל מי שאני מכיר חלק על המחשבים הנייחים אך משום מה לא טוב על הניידים. הנייד הוא חדש של MSI עם איזה כפול ליבה של אינטל (לא זוכר את הדגם) ו 4GB זכרון. המערכת היא ויסטה 32. למישהו יש רעיון מה עושים עם זה ?

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  8. Started by Surever,

1. ארועים בדומה להוספת חגים ל Outlook, ניתן ליצור קובץ טקסט בסיומת hol בפורמט מסויים, ובו להוסיף ארועים כאוות נפשכם ולייבא אותם ליומן ב Outlook, הבעיה היא שעבור כל ארוע צריך לציין תאריך מלא, כולל שנה, האם ניתן ליצור ארועים מחזוריים (כגון יום הולדת) כך שיופיעו ביומן בצורה מחזורית בכל שנה, מבלי לשכפל את שורת ה Event בקובץ עבור כל שנה? 2. ברירת מחדל ברירת המחדל ל Encoding של Notepad בלי לעבור ל ++Notepad ובלי כל מיני התחכמויות שמצאתי בגוגל שלא בדיוק עובדות, האם יש דרך כך ש UTF-8 יהיה ברירת המחדל במקום ANSI? 3. PST יש לי מאות ואלפי מיילים בקובץ PST, אני רוצה להעביר את כולם ל Gmail, האם יש דרך קצרה ואלגנטית יותר מאשר מעבר אחד אחד ולשלוח לעצמי? 4. GMAIL אאוטלוק 2010 במחשב בבית …

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  9. Started by DarkeyE,

יש לי אוזניות 5HV2 עם כרטיס קול חיצוני שבא איתם של C-Media , עכשיו אני יושב עם חברים בוונטרילו וזה ואני רוצה להשמיע שירים , פעם הייתה לי אפשרות של stereo mix שהייתי משמיע להם את מה שאני שומע , אפשר לעשות את זה? עכשיו אין לי את זה משום מה

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  10. Started by cluber69,

יש לי 4 וירוסים במחשב עכשיו הורדתי את התוכנה Prevx CSI והרצתי סריקה וזה מצא לי את הוירוסים אחר זה רושם לי שאני צריך לשים Licenes Key ואין לי מישו מוכן לתת פה? זה מקרה דחוף!!! המחשב שלי לא עובד כמו שצריך

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  11. לא ידעתי איפה לבקש ופה יענו לי הכי מהר.. בבקשה למי שמכיר תתוכנה הזאת של ה ICQ שיכולים לראות מי מסתכל לכם ב AWAY.. לא זוכר איך קוראים לה אני צריך תגירסא הכי חדשה.. תודה רבה מראש ולילה טוב.

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by shaithebest,

שלום חברים, עזרה דחופה אני לא מצליח להכנס לווינדוס אקספי בנייח. היתה לי מדפסת HP והבאתי חדשה של אפסון. הסרתי את הדרייברים של HP והתקנתי את הדרייברים של אפסון. מאז התחילה הבעיה שהוא לא נותן לי להכנס ונותן לי להזין שם משתמש וססמה מה שמעולם לא היה. ניסיתי הכל לא מצליח כלום. כתבתי בשם משתמש administrator וססמה ריקה הוא כאילו נכנס אבל נתקע על מסך כחול. מה עושים?? די דחוף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  13. טוה ההמלצות שלי הן על שתי תוכנות K++ שהי גרסה משופרת\משופצרת של kazaa lite עם מלא תוספות נחמדות ושימושיות הנה הקישור WWW.K-LITE.TK ממש מומלץ בגלל speedup מובנה בנוסף partisipation על 1000 קבוע ועוד מלא שטויות. חוץ מזה אני ממליץ על נגן מדייה בשם mv2player שהוא חינמי (הם לא מפיצים גרסה בתשלום) היא ממש מקצועית לדעתי אבל קלה לשימוש ם לא כבדה בנוסף היא ממש יפה והיא קוראת כתוביות (מעולה לdivx ו dvd ). תנסו אותה ולא תחזרו לשום תוכנה. כן שכחתי יש גם קישור והנה הוא http://mv2.czweb.org תגידו לי מה דעתכם.

14. Started by bazuka,

פעם ידעתי אבל משום מה זה לא עובד לי...... יש לי הרבה קבצים ב rar ואני רוצה לפתוח אותם לקובץ אחד... ניסיתי לסמן את כולם בתוכנה winrar וללחוץ על extract אבל זה נראה כאילו כל הקבצים נותנים בסוף את אותו הקובץ... ונוצר לי קובץ bin. מה אני עושה איתו? אשמח אם למישהו יש תשובה או עוד שאלות כדי לעזור.... תודה@!@!!!#

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  15. תוכנה קלה שניתן לעבוד בה בקלות לערוך קבוצות ללא בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  16. Started by urich,

שמעתי מחברים שהמליצו בחום על התוכנה מהי בדיוק והאם היא יותרטובה מקאזאא אימיול ואזורוס

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  17. Started by alonpartuk,

אני מנסה להכנס למנהל המשימות(CTRL+ALT+DELETER) והמשחב רושם לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" מבחינת וירוסים וכל מיני סוסים טוריינים למינהם המחשב שלי נקי לגמרי עכשיו נכנסתי למחשב במצב בטוח ולאדמינסטור ובדקתי והיוזר שלי הוא מנהל המחשב וגם המצב בטוח הוא כן נכנס לי למנהל המשימות מה עושים??

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  18. Started by LockOn,

היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  19. ניתן לשנות את המייל של המסנג'ר, בלי שתימחק רשימת האנשים ובלי שהם ייצטרכו לאשר מחדש? -תודה.

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

איפה יש אתר\תוכנה שבהם אפשר לתרגם טקסט בעברית לאנגלית?

21. Started by עדיאל,

שלום חפשתי תוכנה לחתוך סרט ושיכולה לקרוא את MPEG4 יש רק בתשלום או תוכנה להמרה להפוך MPEG 4 לAVI גם אין בחינם אולי משהוא מכיר משהוא שיעבוד אני מאוד ישמח

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  22. בוקר טוב לכולם, יש לי קובץ ASX שזה פלייליסט לWMP, עכשיו הקובץ שם נמצא ברשת.. אני מעוניין את אותו סרטון להוריד למחשב. ה"לינק" בקובץ מתחיל ב mms:// לא אומר לי הרבה... ידוע לכם כיצד אני יכול להוריד את הקובץ? הלינק הוא; mms://a1.m.akastream.net/7/1/5290/3b858b51/crleu.mtv.s8.com/191/paneuro/1.wmv (שם הקובץ אינו אמיתי, לא ממש משנה,אבל ככה הלינק והקובץ רק על שם אחר)

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by shaithebest,

שלום לכולם שמעו אני חדש לגמרי בנושא של עיצוב ממוחשב אבל מעוניין ללמוד לבד קיבלתי מהלימודים ממחלקת עיצוב גרפי את ה-photoshop 10.0.1 אין לי מושג מה זה יש לי 2 שאלות: א) האם זו גרסה טובה למתחילים שלא יודעים כלום או שכדאי לבקש גרסה אחרת (יותר ישנה ויותר קלה)? ב) האם מישהו מכיר ספר טוב שאפשר לקנות שמסביר צעד צעד מההתחלה? ג) הגרסה הזו שיש לי 10.0.1 זה cs3? אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  24. Started by שניצל,

יש לי מסך 22 אינץ' רחב, וסט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה להיות מסוגל לשבת על המיטה (2-3 מטר מהמסך) ולהיות מסוגל לקרוא את מה שכתוב על המסך (בעיקר בשביל שאני אוכל לראות איזה סרט אני בוחר בנגן הסרטים שלי, אבל גם שאני אהיה מסוגל סתם לגלוש). ניסיתי לשנות לרזולוציה של 800X600, אבל: א. זה עדיין לא מספיק גדול. ב. זה די מכוער. ג. זה הורס את כל הפואנטה של לראות סרטי HD ומסך רחב. יש למישהו הצעות?

25. שלום, אני רוצה בבקשה המלצה ואם אפשר קישור לתוכנה שחוסמת פרסומות (בעיקר פלאש), פרסומות בתכלס לא מפריע לי, אבל המחשב שלי במאמץ שיש פרסומות פלאש וזה סתם מעיק. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.