עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה בכותרת, תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  2. שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם מע' הפעלה XP (בעברית) ואקספלורר 6. בכניסה לאתרים ספציפיים כמו YNET, ONE, NANA10 הוא פשוט קורס - הוא מודיע שקרתה תקלה ושואל האם לשלוח דוח שגיאות. ב-WALLA לא ניתן להיכנס לתיבת הדואר האלקטרוני - כאשר מכניסים את שם המשתמש והסיסמא, הוא פשוט עושה REFRESH לדף... התקלה החלה לפני כמה שבועות, לא בוצע שינוי מיוחד במחשב שיכול להסביר את המקור לתקלה. הרצתי בדיקות לרוגלות, איך זה לא עזר. מצ"ב צילום מסך של התקלה. אשמח לשמוע הצעות לפתרון התקלה.... תודה! עריכה: ניסיתי להחליף את הקובץ msvcrt.dll אך זה לא פתר את התקלה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 963 צפיות
  3. יש דריבר אחד שמתאים לכל המדפסות של hp ?(רק דריבר בלי תוכנות)

• 13 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by yosside,

אשמח אם תוכלו לעשות את הדברים הבאים לתמונה המצורפת 1.להעלים את הרקע 2. בתליון: בקצה למעלה לנסות שהשחור המעצבן יראה כמו הצד שנגדי לו (בצד למטה) 3. בשרשרת: להוסיף טיפה ברק לשרשרת ולנסות להעלים את הטישטוש המעצבן שמאחורה... תודה רבה, yosside

• 4 תגובות
    • 963 צפיות
  5. Started by borg,

אני משתמש בקליינט הרשמי של הביטורנט במערכת הפעלה Windows 2000 Professional במחשב עם מעבד פנטיום 2 305MHz עם 512MB זיכרון. BitTorrent מוגבל משום מה למקסימום שלוש הורדות במקביל. :-\ הבעיה היא שכאשר אני מוריד טורנטים מסויימים (מאוד איטיים - 2-10KB/s) אני לא יכול להוריד טורנטים נוספים במקביל. אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: בהתאם למה שכתוב ב-FAQ, סימנתי ב-Settings את האפשרות "Potential Windows TCP stack fix", ובשורת פקודה של הקיצור דרך של ה-BitTorrent כתבתי: "C:\Program Files\BitTorrent\btdownloadgui.exe" --max_allow_in 18. ניסיתי גם להוריד את 18 לערכים יותר נמוכים, אבל שום דבר לא עזר. איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת? :s05:

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  6. שלום ! אני בעצם מחפש איזה תוכנה שמבצעת בדיקת דיוק של העכבר + שיפור הדיוק, אם אין את שתיהן אז העדיפות לבדיקת הדיוק, יש חייה כזאת? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by noam1979,

שלום לחברי הפורום בירשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ויסטה 32 עם חבילת הרחבה 1 (sp1) יש לי כרטיס מסך דיי טוב (gtx 280 1g ) אבל אני לא מצליך להוריד את התוכנה directx 10 ועם הדיסק של הדרייברים מגיע רק גירסה 9 עם מישהוא יכול לעזור בלינק או בהסבר אני ישמח תודה רבה לכולם מראש

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by dino_din,

היי. אני מחפש תוכנה שתעזור לי בתהליך הבא: באתר מסויים (אני גולש עם השועל) אני מקבל רשימת חפצים ואחרי שאני בוחר אותם אני עובר למסך אחר ומשם מתחיל תמיד סדר פעולות קבוע (רושם את השם, טלפון, בוחר תמיד שתי תיבות סימון, לוחץ על כפתור "הבא", ממלא שוב פרטים וכו'). בסה"כ מדובר במשהו שכנראה קורה בהרבה אתרים שבהם יש פעולות שחוזרות על עצמן. אני מחפש דרך להקליט את כל סדר הפעולות הקבוע שלי כך שאחרי שאבחר פריטים באופן עצמאי, אני יכול ללחוץ על כפתור וכל שאר הפעולות ירוצו חופשי. מכירים תוכנה כזו להקלטת מאקרו? תודה.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  9. Started by chris_u16,

יש לי מקלדת "מולטימדיה" עם מקשים נוספים, חלקם אינם שמישים כי חלונות לא מכיר אותם ישנו תוכנה למקלדת הזאת אך הוא ישן ובעייתי ואני מחפש דרך אחרת למפות אותם (תוכנה כלשהיא) דבר נוסף, למקלדת הזאת ישנו לד נוסף (חוץ מה CAP,NUM,SCR) שגם הוא היה עובד פעם כשהתוכנה התאימה לXP ללא SP ומעניין אותי מאוד לדעת איך להדליק אותה מקווה שמישהו יעזור

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  10. Started by nimrodh,

אני מעוניין להתחיל ללמוד פוטושופ בעזרת ספר. עכשיו אני צריך לדעת איזה גירסה של פוטושופ כדאי לי לקנות, את הגירסה הכי חדשה שיצאה ב2005? חשבתי שלא כדאי לי את הגירסה האחרונה בגלל שאולי עוד לא יצאו לה ספרים. או שזה לא משנה שהספרים נכונים לכל הגירסאות? בקשר לספר, מישהו יכול להמליץ לי על ספר שהכי כדאי להתחיל ללמוד אותו? אני לא רוצה ללכת לסטימצקי וסתם לקנות את הספר עם העתיפה הכי יפה.. תנו המלצות לספרים למתחילים בבקשה + גירסה שמתאימה לספר. תודה רבה מראש, נמרוד.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by Jack_g,

יש לי שרת שמתוקן עליו ה NORTON INTERNET SECURITY וגם SQLSERVER ברגע שה NORTON פועל שום עמדה לא יכולה לגשת לשרת ולעבוד עם ה SQLSERVER ואפילו סתם לגשת לשיתופים ואפילו אי אפשר לעשות PING לשרת מעמדה, זאת אומרת שה NORTON סוגר את כל פורטים. אני לא מוצא איפה בנורטון אני יכול להגדיר שהוא לא יחסופ פורטים מסויימים כגון 137 שזה הפורט של שיתוף או 23 של TELENET. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שתבדוק 2 חשבונות דואר בוואלה ו2 חשבונות של GMAIL במקביל באיזה תוכנה ניתן להשתמש ? קובי

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי בעיה מוזרה שקרתה פעמיים במהלך השבועיים האחרונים... מופיע לשניה מסך כחול והמחשב פשוט עושה ריסט. הלכתי ל Event Viewer ושם רשום שיש תקלה קריטית בשם Event ID 41 Kernel-Power למישהו יש מושג מזה ואיך מסדרים את התקלה? תודה רבה וחג שמח.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  14. Started by gforce,

אני מחפש תכנה טובה ליצירת אלבום תמונות דיגיטלי ולצרוב אותו על דיסק אני מחפש משהו יפה עם הרבה אופציות כמו הוספת קובץ קול או משהו כזה אשמח לשמוע על תכנה טובה :saint:

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  15. תראו אני מנסה לעלות את הצורה הכחולה שיצא לי דומה לא הצורה עצמה אלה יותר העיצוב והסגנון.. אולי למישהו יש מדריך ליצור צורות בסגנון זהה אל תתיחסו להשתקפות ולחלק הכתום שבא מאחור ולמלל.. רק הצורה הכחולה זה מברשת צורה סגנון או כל דבר אחר??

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  16. עוד כמה ימים נגמרת התקופה החינמית של האנטי וירוס נורטון מה שהבנתי שאפשר לרכוש את התוכנה לא רק עם אנטי וירוס אלה עםInternet Security האם זה נחוץ? או שמספיק רק אנטי וירוס?

• 8 תגובות
    • 963 צפיות
  17. Started by oOo0oOo,

אותה בעיה מתרחשת גם ב Windows 7 וגם ב Windows Vista, חלונות לא מצליח לזהות ולהתקין בהצלחה דרייבר ל High Definition Audio Device במחשב הנייד LG LW20 Express ולכן אין לא בכלל סאונד במחשב. חיפשתי גם באתר של LG, משום מה לא מצאתי בכלל דרייברים לויסטה, מוזר. מישהו יודע היכן ניתן למצוא דרייבר לסאונד, כדי שאוכל לשמוע משהו... ?

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  18. Started by lenso,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה קלה וטובה לבניית אתר, פעם השתמשתי ב FRONTPAGE של אופיס והוא היה אחלה, אבל בגירסה החדשה של אופיס , אין FRONTPAGE2007 , יש לו תחליף אולי? כי אני לא מכיר את כל הדברים החדשים שיש באופיס כמו פבלישר.. תודה,

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  19. Started by arik_bulldog,

אני ממש מתוסכל, המסנג'ר לא עובד לי כבר כמה חודשים, ניסיתי כבר ה-כ-ו-ל, כל מה שמצאתי באינטרנט, חומת אש, מחיקת קבצים, הסרה והתקנה ומה לא. החשבון שלי תקין בוודאות, אני מצליח להתחבר עם מסנגר של הווינדוס XP, גירסה 4.7. כרגע התקנתי, אני עושה התחברות ואחרי כמה שניות הוא פשוא מפסיק להתחבר בלי להגיד כלום. לפעמים הוא עושה לי error, send report or don't send, ולעיתים רחוקות הוא נותן לי מספר error, כרגע למשל המספר הוא 80072efd. ממש מתוסכל, כל פיסת אפשרות תתקבל בברכה.

20. Started by eity,

איזה תוכנה תהיה התוכנה הכי טובה בשביל לראות טלוויזיה עם הכרטיס טלוויזיה שלי? תודה

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  21. אהלן. אני לא מצליח לראות וידאו באתר של YNET. הם מציעים להוריד שם add on מסוים. הורדתי אותו בחרתי להתקין (דרך הפיירפוקס) והוא פשוט לא עושה כלום. לא רואים התקנה לא כלום. וזה לא מתקין. למישהו יש פיתרון לדבר? אגב, לתוספת קוראים player.xpi תודה מראש..!

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  22. Started by ronitav,

כשאני מסתכלת בפריטים שנשלחו התיקיה מופיעה כריקה לפני כמה ימים זה קרה גם כן ופתאום זה חזר לעצמו יש למישהו מושג מדוע זה קורה? ובכלל היכן נמצאים הפריטים האלה על המחשב, כלומר באיזו תיקיה מאוחסנים כל פריטי ה-OUTLOOK

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  23. כנראה שייך ל Nero, כי הוא הופיע אחרי שהתקנתי. ניסיתי לסגור את כל המשימות שקשורות ל Nero וזה לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  24. Started by ilia121,

אוקי השאלה הראשונה קשורה ל-visual c++1.0 אז ככה: אני צריך לעשות כפתור גרפי (כמובן לדוס) מה הוא הקוד בשביל זה? השאלה השניה קשורה ל-Visual Basic אוקי, נגיד ויש לי COM פורט פתוח ואני רוצה שאיך שיכנו נגיד כל כמות מוגדרת מראש של בייטים אני רוצה שהוא יעשה משהו או שאם לא הגיע כלום במהלך זמן נתון הוא גם כן יעשה משהו, אז איך אני עושה זאת? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  25. Started by donj,

שלום לכולם זו הפעם השנייה שאני כותב את ההודעה הזו מפני שהIE7 קפא כשבאתי לשלוח את ההודעה בפעם הקודמת אז הנה זה שוב... הIE7 נתקע מדי פעם ואני צריך לכבות אותו דרך מנהל המשימות... הרצתי מספר סריקות לתוכנות זדוניות בשימוש התוכנות הבאות: Spybot, SUPERAntiSpyware, Malwarebytes' Anti-Malware וכן סריקת ווירוסים עם AVG. בכל הסריקות לא נמצא דבר ... חשוב לי לציין שאת הIE7 התקנתי לפני שהסרתי דפדפן מקסטון. אני משמתמש במע' הפעלה XP PRO. אנא עיזרו לי.

• 10 תגובות
    • 963 צפיות

דיונים חדשים בפורומים