תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני כותב את כל האימיילים שלי בדואר רשת בלי להשתמש בתוכנות דואר שונות. קורה לי הרבה כשאני מקליד מהר שפתאום FF חוזר עמוד אחד אחורה ואני מאבד את כל הכתיבה. אני משוכנע שזה נגרם מאיזה צירוף מקשים, אבל אני לא יודע איזה צירוף ואיך מבטלים את הקיצור מקשים הזה? (אני רוצה לבטל לגמרי את האפשרות לעבור בין דפים עם המקלדת) אגב, זה לא קורה מלחיצה על ALT + חץ שמאלה. תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ענו בבקשה על הסקר בנושא תוכנות אנטי וירוס.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל פתאום כל האייקונים והסמלים במחשב שלי התחילו להשתגע- במקום האייקון של נרו אני רואה את הסמל של WORD, במקום המדיה פלייר אני רואה את החמור של האימיול, ובמקום הפוטושופ יש שם איזה פרצוף מחייך! ולא רק זה יש עוד... וזה גם בשולחן העבודה, גם בשורת המשימות, וגם בתוכניות בהתחל, בהכל! וזה לא נשאר ככה זה משתנה לפי מצב הרוח שלו, הוא מחליף לי אייקונים חופשי כל דקה.... מה זה לעזאזל אמור להביע? סרקתי עם spyware doctor ו-ad aware ולא מצאו כלום....
-
- 15 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מחפש נואשות תוכנה טובה לכיוון מיתרי הגיטרה...
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם התלבש לי טולבר בשם ZTOOLBAR על האקספלורר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ADAWARE ו- SPYBOOT לא מוצאים כלום. הוא לא נותן לי לרשום כלום ב- ADRESS BAR והוא משנה לי את אתר הבית כול הזמן. יש על המחשב WIN 98 ואקספלורר 5.5 ... ולפני שתגידו לי לשנות ל-XP אני חייב שיהיה במערכת ההפעלה DOS. יש עצה למישהוא כי זה ממש מתסכל...
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מדי כמה שעות של גלישה הפיירפוקס מחליט לקרוס לו וכל החלונות נסגרים. התקנתי מחדש את הגירסה האנגלית החדשה ביותר והבעיה ממשיכה. לא שמתי לב לקריסה באתר ספציפי. אני מעונין להמשיך ולהשתמש בתוכנה ולא להחליפה, מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היייייייי לכולם אז ככה בדיסק של ההתקנה יש תיקיה של תוספות (GOODIES) שאדובי נותנים עכשיו יש שם תיקיה שקוראים לה Textures for Lighting Effects מישו יכול בבקשה להגיד לי לאן להעביר את התוכן שלה? אני חושב שזה לתיקיה של הtextures (חחחחחח זה ההיגיון) אבל עם אדובי אי אפשר לדעת...
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם איך אני מגדיר את הEMAIL שלי בOUTLOOK EX 6 ? אני רשום למייל של וואלה ואני מעוניין שכול המיילים יגיעו לOUTLOOK
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת אודיו אבל אני צריך שתהיה מסוגלת להפריד כל כלי בשיר נגיד יש לי שיר עם גיטרה תופים חצוצרה והקול של הזמר אז אני רוצה לבודד רק את החצוצרה(לשם דוגמה) מישהו יודע איך עשים את זה? תודה מראש על העזרה טל
-
- 18 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אולי זה נשמע קצת מפגר אבל עד היום אני עובד רק עם אימיול שנותן לי עבודה ממש טובה אבל הייתי רוצה להכיר בעוד תוכנות !... כמו שאני רואה יש הרבה כאן שממליצים על זה ,אז התקנתי אבל אני לא רואה שם מקום לחיפוש או משהו בסיגנון של אימיול !... א. אז איך בדיוק אני מוצא קבצים ומוריד אותם :\? בנוסףב. איך אני יודע שזה לא זיוף גם פה יש תגובות על הקובץ כמו באימיול או שזה עובד אחרת ?!.... תודה על העזרה ...
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ככה יש לי 2 שירים אני רוצה לקחת חלק ראשון מהשיר הראשון וחלק שני המהשיר השני.. ולעשות מזה שיר אחד .. עם איזה תוכנה אני יכול לעבוד כדי ליצור כזה דבר?? תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קנה מסך LCD של MAG דגם B716. עכשיו אני והוא מחפשים דריברים באינטרנט בצורה נואשת למסך שלו. האתר של MAG מביא קובץ להורדה שבו יש מספר קבצים עם דגמים למסכים של MAG שכאשר אתה עושה update driver בדוויס מנג'ר למסך אז אתה בוחר בדגם המתאים לך. אבל אין קובץ עם הדגם של המסך שלו. חפשתי בgoogle ובכמה מאתרי הדריברים הכללים הנמצאים בסטיקי ולא מצאתי. אין זכר לדרייבר כזה! אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא דריבר למסך מהדגם שציינתי, או שיש אפשרות אחרת. כרגע המסך שלו מוגדר שplug and play. תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש במחשב בערך 10 סרטים ברגע שאני נכנס לתיקיה שלהם וינדוס נותן לי שגיאה ומפיל לי את האקספולר כרגע אני לי שום מקודד במחשב מה שמוזר זה שאני מוחק את הפינקל סטודיו 9 זה לא קורה לי יש למישהוא מוסג מה אני אמור לעשות ? יש את הדוח שגיעות אבל בצייר הוא נותן לי את הקובץ יותר מידיי גדול כך שאני לא יכול לעלות אותו אשמח ללמוד אם יש דרך אחרת לשלוח לכם קובץ מצורף התקנתי את המקודד הזהhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1226&s=95 אבל עדין אם אני מתקין את סדודיו 9 של פינקל הוא מפיל לי את האקספוללר ועושה דוח שגיאות יש למישהו רעיון מה יכול להיות חייב לציין שלפני הפרמוט שעשיתי זה עבד יחד
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לא מעט קורה לי שיש לי מספר טאבים פתוחים ב-FireFox ואם אני צריך לסגור אותו (לצורך איתחול למשל) הכל הולך לאיבוד כי התוכנה לא שומרת טאבים. זו אופציה שהתרגלתי אליה מ-Avant Browser שלא קיימת בגרסה המקורית של FireFox. האם קיים תוסף שכזה גם ל-FireFox?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לשדר את מה שמצלמת המצלמת רשת שלי לפלאפון . עכשיו נגיד ואני רוצה לשדר המקום את צילומי ה-web-cam סרט וידאו (נגיד בקובץ avi/mpg) אז אני צריך תוכנה שתעשה התקן וירטואלי של מצלמת רשת כדי שהתוכנה שמשדרת לפלאפון תחשוב שהיא זיהתה מצלמת רשת ושהתונה תשדר את הקובץ וידאו.ואל תתנו לי בבקשה פיתרונות כמו לצלם את המסך... ותודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני חייב את זה דחוף, בבקשה תעזרו! אני צריך פקודה לכפתור שבה כשאני שם את העכבר מעליו הוא מדליק את הסאונד בכל הסרטון, וכשאני מוריד את העכבר הוא משתיק את הסאונד בכל הסרטון! זה לא אמור להיות קשה, אני פשוט לא מכיר את הפקודה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים ! עד כה השתמשתי במסנג'ר 8.5 ולא מזמן החלטתי לשדרג למסנג'ר החדש ביותר גירסת בטא 9 - WAVE 3 ברשותי 2 חשבונות מסנג'ר, בעת שאני מפעיל חשבון אחד לא קיימת בעיה אבל ברגע שאני מפעיל את החשבון השני הכל בסדר גם, אבל אחרי מספר שעות או דקות אחד מהם נתקע (היישום נתקע). בשביל להפעיל 2 חשבונות בו זמנית הורדתי את העדכון של A-PATCH לגרסא הזאת. זה ממש חשוב לי להמשיך להשתמש עם הגרסא הזאת וניסיתי למחוק ולהתקין אותו מחדש זה לא עוזר, אם למישהו יש פתרון אני ישמח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני כרגע במחשב של אבא שלי,אצלו כל החיים זה רק המשחק הזה שש-בש דרך YAHOO עכשיו זמן התגובה הוא מאוד מאוד איטי,זאת תופעה של כמה חודשים,שלחנו מייל ל YAHOO והם טוענים שאצלהם הכל בסדר,למיטב ידיעתי המשחק עובד על JAVA,הסרתי והתקנתי את JAVA מחדש כמה פעמים אך הבעיה עדיין נשארה,מה עוד אפשר לעשות שלא עשיתי כדי להריץ את המשחק? אני חייב להגיד שהמחשב רץ מהר ואין שום בעיה של איטיות במחשב זה רק במשחק של השש-בש חשבתי אולי לשחק בהגדרות של JAVA אבל אין לי כל כך מושג.. אשמח לקבל עזרה תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות את המקלדת לעורכי וידיאו באוויד (avid) ששמה bella 3.0 אך לצערי אני לא מוצא אותה בשום מקום בארץ לקנייה יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג אותה? (בארץ) תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חבר שלח לי לינק כזה: http://myscreensavers.inf/lindsay.scr (שיניתי את הסיומת של הכתובת כדי שלא תכנסו בטעות) בקיצור, זה עשה לי סיים משימה לאיזה קובץ ואפילו לא שאל אותי עם להפסיק את המשימה. ביטל את המשימה ומאז (לפני שעה הכל התחיל) המחשב נכבה לי אחרי 2 שניות שהוא מראה את השולחן עבודה. איך אני מוחק את הוירוס? מישהו יכול להביא לי פתרון לבעיה? הסיומת בכתובת היא .info למי שרוצה לבדוק את סוג הוירוס. תודה רבה וענקית למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מה דעתכם על הגרסא החדשה של הדפדפן? שווה להוריד ולהשתמש?
-
- 14 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני פתאום התחלתי לקבל הודעת שגיאה חוזרת : יש לכם מושג מה גורם לזה ואיך אפשר להפסיק את זה? תודה לעונים :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-