תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היייייייי לכולם אז ככה בדיסק של ההתקנה יש תיקיה של תוספות (GOODIES) שאדובי נותנים עכשיו יש שם תיקיה שקוראים לה Textures for Lighting Effects מישו יכול בבקשה להגיד לי לאן להעביר את התוכן שלה? אני חושב שזה לתיקיה של הtextures (חחחחחח זה ההיגיון) אבל עם אדובי אי אפשר לדעת...
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש פלאג-אין מסויים שיגרום לרצף בין השירים. כלומר, שיישלב את סוף השיר המתנגן באותו הרגע עם תחילת השיר הבא ברשימה. יש את האפשרות הזאת בווינאמפ 3 אך אני משתמש בווינאמפ 2.9 כי הוא הרבה יותר קליל ונוח לעבודה. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני הורדתי בינתיים 6 סוגי אימיול למחשב שלי: 1)emulev0.46c-MorphXTv7.8-src 2)Super_Fast_eMule_by_Zulu_גירסת_אימיול_חדשה_של 3)האימיול של Warezfaw גרסה 3 4)super emule V8.01 5)האימיול הרגיל מהאתר www.emule-project.com הגרסה החדשה 6)האימיול של ליונטוורק גרסה 5.3 שאני לא מצליח להתקין הוא עושה לי הודעת שגיאה Access to an unname was denied זה כל האמיולים שמותקנים לי במחשב חוץ מהאימיול של ליונטוורק לכולם הורדתי קובץ קרדיט clients.met בגודל של כ30 מגה אבל משום מה שאני נכנס הקובץ הזה הופך לOLD כלומר מתבטל לי ובמקומו בא קובץ clients.met חדש בגודל של כ1kb דבר ראשון תגידו איזה אמיול אתם ממליצים לי להוריד יעני איזה אימיול יש לו את ההגדרות הכי טובות על מנת שיטוס לי(אתם יודעים פורטים וכו…
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מחפש driver ללוח ג'יגה בייט ga 81915p, לא מוצא באף מקום, מישהו יכול לעזור ??? תודה לעוזרים ושבוע טוב .........
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום ! מישו אולי מכיר תוכנה שאפשר לנהל דרכה תחרות לפי "עץ בתים" הכוונה שלי שיהיה אפשר להכניס שמות של מתחרים ,קבוצות, משקלים גיליים וכו'.. לפי הנתונים האלה התוכנה תסדר לבד את הבתיים וכשמישו מנצח אז היא מעלה אותו לשלב הבא .. ?
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שמעתי מחברים שהמליצו בחום על התוכנה מהי בדיוק והאם היא יותרטובה מקאזאא אימיול ואזורוס
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
יש לי מאמר ארוך בפורמט PDF של אקרובט רידר אני צריך לסכם אותו אבל אני צריך להעתיק כל מיני פסקאות אני לא ישב שבוע להקליד את כל זה מישהו יכול להגיד לי שיטה איך להעתיק מידע מה אקרובט רידר או אולי לפתוח את זה ב HTML כדי להעתיק תודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לדעת אם יש תוכנה שמכבה את המחשב בשעה שמגדירים לה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כשאני מנסה לקודד סרט DVD התוכנה (גם פלאסק וגם וירטואל DUB) לא מאפשרת לי לקודד את ה AUDIO ל MP3 ב 128 BIT אלא רק ב 57 למישהו יש מושג מה אני אמור להתקין כדי שיאופשר לי לבחור ב 128????
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
ככה יש לי 2 שירים אני רוצה לקחת חלק ראשון מהשיר הראשון וחלק שני המהשיר השני.. ולעשות מזה שיר אחד .. עם איזה תוכנה אני יכול לעבוד כדי ליצור כזה דבר?? תודה לכול העוזרים
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
האאוטלוק שלי לא מוכן לשלוח לי אימייל החוצה. הוא נתן את מספר השגיאה 0x800CCC0D. חיפשתי ברשת וכל מה שהציעו ניסיתי: הורדתי את החומת אש בדקתי מול נטוויזן אם החשבון שלי פעיל (אני פעיל, אחרת לא הייתי יכול לכתוב בפורום) הסרתי את האאוטלוק כ"רכיב" מה-XP והתקנתי חזרה אודה על הצעותיכם בנושא. אזמודן
-
אני מנוי ב012 כך שיש לי חשבון דוא"ל אצלם. שלשום התחלתי לקבל אימיילים עם קובץ כאשר אני מקבל את האמייל נורטו אניטי וירוס מזהה שיש בו וירוס ומתריע. היית בטוח שז רק חד פעמי אבל גם היום קיבלתי שלושה אימיילים רנדומאלים אם אותו וירוס מה לעשות??? נ.ב אם זה לא מתאים לפה אלא לרשתות ואטינטרנט אז תעבירו לא רציתי לעשות דאבל פוסט. תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר כזאת תוכנה שיכולה לעבוד רק עם שלט?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? אם לא...האם הגיוני שבמידה ולוקחים את כל הדרייברים והדי.אל.אלים של ויסטה ושופכים לתיקיות של הERD התוכנה תתמוך בויסטה?
-
- 5 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם (רגיל) במחשב שאלה: האם אני יכול לחבר אליו קו טלםון ולהתקין איזושהי תוכנה ואז לדבר מהמחש ולא מהטלופן? 1 הכוונה היא לא ל VOIP אלה שיחה רגילה (בתשלום כמו שיחה בטלפון רגיל) 2 אם יש תוכנה כזאת תגידו לי איך היא נקראת לפחות...
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב ממצב כבוי החיבור לאינטרנט לא עובד ואני צריך לעשות הפעלה מחדש כדי שהוא יעבוד. וגם שהמחשב נכנס למצב שינה החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני יוצא ממצב שינה. ובעיה אחרונה ה-QUICK LUONCH אייקון עברו לצד ימין של שורת המשימות,ליד כפתור ההתחל, ואני לא מצליח להחזיר אותם. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אפשר לעשות הנפשות לסרטונים. אם תוכלו לכתוב תוכנות כאלה אז אני אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס תמונה שייצרתי על דף/פוסטר בגודל 60/70*50ס"מ כדי לתלות בחדר. יש סטנדרט מסויים להדפסות מהסוג הזה? למשל גודל תמונה (מבחינת פיקסלים) ו/או גודל הפוסטר עצמו. האם צריך לפנות לחברת דפוס עם דיסק או משהו, וכמה זה יעלה?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
איך מעיפים את ה "Awards" של Morpheus? הסרתי את המורפיאוס, אבל אני כל הזמן מקבל את ההודעה המעצבנת שלו כשאני גולש. יש לי Win2000 SP2.
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש, הלוח הוא של אסוס p7p55d , חיפשתי ולא מצאתי תוכנה שתאפשר לי לשלוט במהירות המאורר של המעבד כל שאר המאוררים מחוברים לספק ככה שהם לא רלוונטים. speedfan לא עובדת לי. ו pc prob גם לא ממש ידידותית. אשמח אם תעזרו לי למצוא תשובה. תודה ! עריכה: מדובר בwin7
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
התקנתי Kaspersky לפני כמה ימים ועכשיו אני מנסה להיכנס לכמה אתרים, והKaspersky חוסם לי אותם. אני מקבל הודעה כזו: Kaspersky Internet Security 7.0 The requested URL http://www.torrentleech.org/ is forbidden איך אני עושה שKaspersky יכיר את האתר כאתר בטוח?
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-
-
שלום האם עליי להתקין את התוכנה אם ברצוני לראות את סרטי ה dvd שלי? יש לי את הנגן mv2 player והורדתי גם מקודדים אבל אין אפשרות לראות דרכו.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
היי כולם, אני לא מצליח למצוא בשום מקום איך חוסמים את העלאות באי-מיול..... מישהו פה אויל יודע?? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הי, אני משתמש באנטי וירוס החינמי של AVG גרסה 2012 לאחרונה כאשר ביצעתי עדכון של התוכנה קיבלתי הודעה על זה שצריך לאתחל את המחשב, ולא משנה כמה פעמים אתחלתי אותו הוא עדיין אומר לי שיש לאתחל את המחשב כדי שהעדכון יכנס לתוקף. באיזה שהוא שלב ניסיתי להסיר את האנטי וירוס ואז קיבלתי הודעה על בעיה בדרייבר כלשהו * צירפתי תמונה של ההודעה לא ברורה לי הבעיה ואני גם לא יודע איך לפתור אותה יש למישהו רעיון?
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-