עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by piro,

היי אני צריך המלצה לתוכנית archiving, אתפם יודעים כמו ווינזיפ וווינראר, על איזו תוכנה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by m53242,

אני צריך עזרה , מישהו מומחה לפורום כאן. יכול לעזור לי בבקשה לייצור להכין Bootable CD תוכנה MHDD לתקליטור רגיל CD לא תקליטור DVD שיעבוד ב DOS כי יש לי בעיה בלוח אם H310M-A בביוס אין אפשרות לשנות ל- IDE רגיל יש רק UEFI או legacy זה אלה ביוס לא עולה ולא רואה כוננים דיסק קשיח SATA ב-DOS הבעיה תוכנה MHDD מיושן עובד DOS עולה חלונות 98 גירסה מאוד מאוד ישן ולא מתאים ללוח אם. צריך שיעבוד ב- DOS של חלונות 10 או חלונות 7 או חלונות 8.1 משהו כזה. מישהו מומחה לתוכנה שיודע להכין לייצור קבצים הפעלה DOS של תוכנה MHDD של בדיקה דיסק קשיח ליבדוק אם יש סקטורים פגומים. אני אוהב ליראות תוכנה MHDD שמראה לך כמה מספרים וכמה צבעים אדומים וירוק ואיקס ושגיאות סקטורים פיגומים זה נחמד מאוד וזה …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אהלן חברות וחברים מחפש תוכנות שיעזרו לסבתא שלי להתרגל לשימוש במחשב, בעיקר Skype וכאלה כדי לדבר עם הנכדים והנינים בחו"ל. מחפש כל דבר שיעזור להקטין את המגע שלה עם המחשב ושיתאים ככל האפשר לצרכים שלה. Theme שמגדיל את הפונטים או בכלל ממשק שונה שמתאים יותר לאנשים שאין להם מושג יתקבל בברכה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by 00000,

יש לי kazaa vmule 2.8, פתחתי פורטים 1214 והורדתי את החסימה מהפיירואל. הוא םשוט ממשיך לכתוב למטה "מתחבר" במשך שעה. הוא פשוט לא מתחבר. איזה פורטים צריך לפתוח לו?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. שמעתי מתישהו שאפשר בעזרת תוכנה וחשבון מסויים לחייג מהמחשב לטלפון של בזק או למכישר סלולרי, ולדבר איתו דרך המחשב כשהוא מדבר דרך הטלפון, זאת אומרת שיחת טלפון מחשב. למישהו יש מושג או פרטים על זה והעלות של זה, כי זה בטח יותר זול למי שמחובר גם ככה 24 שעות לאינטנרט. תודה לכל מי שיודע : ???

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Shasoosh,

אחרי שנים ארוכות של שימוש באימיול אתמול נתקלתי בתופעה הזאת פעם ראשונה: ההורדה נפסקת ומספר המקורות יורד לאפס, העניין הוא שאת אותם קבצים הורדתי בעבר במחשב אחר, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין, הגירסא היא 0.47a רשמית. אני מנסה להימנע מהתקנה מחדש או איבוד קובץ הקרדיט, הצעות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום, אני מנסה להוריד דרך לינק ששלחו אליי קובת PDF-ההורדה מתחילה אבל לפניי שהיא מסתיימת זה נתקע באמצע. בדפדפנים אחרים זה תקין. אבל חשוב לי שאוכל להוריד מאקספלורר (גרסה 11).בוצע: 1.איפוס דפדפן. 2.מחיקת cookies 3.פתיחת דפדפן ללא תוספות. יש עוד משהו שניתן לעשות/רעיון למישהו ?

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. Started by eli20,

הורדתי סרטים למחשב, ולאחר מכן הורדתי את tv tool החדש כדי לצפות בסרטים בטלויזיה, אך לאחר ההתקנה נכתבה הודעה שהתוכנה לא תומכת בכרטיס הגרפי שלי, מפני שהוא של ati. מישהו יודע אם יש תוכנה אחרת של צפייה שתומכת בati? תודה לעוזרים, אלי

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. יש לי ספיי מוזר במחשב, שכל התוכנות גילו אותו והסירו אותו והוא עדיין חוזר ! 1. קופץ לי כל הזמן הודעת שגיאה כזו משורת ההתחל, וזו הודעת אזהרה שכזו.. בסריקה גיליתי שזה משו מהמסנג'ר.. 2. סרקתי אפילו בhijacjthis וזה הסיר הכל והכל שוב חוזר.. 3. סרקתי ב giant anty spyware וב spy sweeper.. כרגיל: מותא הכל, מוחק, והכל חוזר.. 4. יש לי במנהל המשימות תהליכים בשם: intmonp.exe popuper.exe msole32.exe, כל אלו, הופיעו לי שוב פעם לאחר הסריקה ! אני רוצה להדגיש שניסיתי גם סריקה של אתרים, ועוד תוכנות שהיו פה בסטיקי של הפורום ! שוב דבר לא עוזר.. עוד משהו: הסריקות בוצעו גם במצב בטוח וזה עדיין לא עזר כלום. 5. אי אפשר לסגור את התוכנות האלו שנמצאות במנהל במשימות, מכייוון שהם בשימוש, ואם סוגרים אות…

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. שלום, יש לחבר שלי עסק לקריוקי,והוא הוריד מלא קבצי פלייבקים בכסף. הוא משכיר את המחשב הנייד הזה לאנשים, אבל הוא לא רוצה שיוכלו להעתיק אותם או למחוק אותם. שרק יוכלו להפעיל את הקובץ,יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? אני מאמין שבסופו כל דבר אפשר לפרוץ,אבל הוא זקוק לתוכנה שהבנאדם הפשוט לא יגרום "נזק" לקובץ

• 4 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by Xardas,

אם זה משנה יש לי לוח asus a8n-sli ומה מסוכן שיקרה? תודה

12. Started by guyyug,

ניסיתי לחתוך סרט בורטואלדאב כאשר פתחתי אותו הוא המיר את האודיו לפורמט שהוא מכיר (במקום המקורי) כאשר רציתי לסנכרן אותו עם הוידאו כל פעם ההשאיה בינהם השתנתה (הכנסתי אשהיה של 5 שניות הקול והוידאו היו ביחד ראיתי קטע אחר חזרתי לאותו מקום וההשהיה כבר לא היתה של 5 שניות והתזמון לא היה נכון ) ניסיתי כמה פעמים והדבר חזר על עצמו P3 667 500MB

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  13. אהלן פירמטתי את המחשב עכשיו.. והתקנתי את התוכנה של הREALTEK עכשיו אני רוצה שיהיה לי פס כזה כל פעם שאני מגביר תווליום ... היה לי את זה בווינדוס הקודם... איך עושים את זה ? עשיתי את זה דרך הREALTEK ואני לא זוכר איך

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by veredaniel,

יש לי תמונה jpeg האם אפשר להפוך אות לicon?

• 4 תגובות
    • 7.5k צפיות
  15. Started by NIRAN,

iam in the USA and iam using a computer without hebrew installed. i went to the control panel to Regional and Language Options and tried to install the right to left languages but i dont have a windows CD so maybe some one can get me those files so ill have hebrew installed? THX

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  16. Started by boogie,

האם אפשר להרשם למסנג'ר עם כתובת מייך שהיא לא של Hotmail? ואם כן איך עושים זאת?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  17. עשיתי עדכונים של הווינדוז וכל זה ונרא הלי הכל מסודר פה, לא מבין אבל למה אנלא מליח להתקין את המסנג'ר.. עזרה בבקשה =[[

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by BURTON,

enjoy

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  19. Started by Blinker,

אני מקווה מאוד שזה הפורום המתאים .. אחרי הכל זה דן בתוכנה אז ככה חיברתי מסך שני למחשב שלי והכל בסדר חיברתי כך שיתנהג כמו מסך מעצמו אבל חשבתי על איזה משו .. איאפשר לעשות 2 WALLPAPERS שונים .. כשאני פותח קובץ מאיקון שנמצא בחלון אחד זה פותח לי אותו במסך השני אז אני מחפש תוכנה שבעזרת אוכל לנהל את שני המסכים בנפרד (יותר בנפרד ממה שהם עכשיו) אם יש כאזת .. אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 4.5k צפיות
  20. Started by asafnn,

שלום לכולם אני מניח שרובכם מכירים את Hiren's boot CD (אם לא, קראו כאן - http://www.hiren.info/pages/bootcd) בכל מקרה, קניתי מחשב חדש ומאז אני לא מצליח להפעיל אותו. לא את הגרסה הישנה (v6) שעובדת אצלי שנים ולא גרסה חדשה יותר (v9.4) הוא נכנס לדיסק בלי בעיה אבל כשאני מנסה להריץ תוכנה ממנו (ניסיתי גוסט ו partition magic) הוא נתקע בשלב מסויים: הוא כותב atapicd.sys loading ונעצר. חיפשתי ברשת ולא מצאתי פתרון, אז חשבתי שאולי יהיה למישהו כאן רעיון ואגב, הכונן דיסקים הוא 2014L1T asus ולוח האם הוא ג'יגבייט EP35C-DS3R תודה אסף

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  21. יש את החלון הודעות כשכותבים הודעה ולמטה יש פירסומות מעצבנות כאלה שמשגעות לי את השכל!!! אפשר להעיף אותם איכשהו?? לימחוק איזה קובץ, להתקין איזו תוכנה שמעיפה אותם??? או משהו דומה... בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by AdamS,

שלום, יש לי כבר כמה זמן בעיה במסנג'ר 8.5 שיש לי. אני פשוט לא מצליח להוסיף את כל האייקונים האלה שאתה כותב משהו וזה מראה איזה סיימלי. כל הסמלים האלה שעוברים מאחד לשני כזה... בקיצור הוא כותב לי את ההודעה הבאה שאני מנסה להוסיף: The image you choose is already being used for another emoticon. Please choose another image. זה כותב את זה על כולם ובכלל אין לי שום דבר שהוספתי. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by ruff stuff,

יש לי מחשב בן 3 חודשים ורציתי לדעת כל כמה זמן צריך לעדכן לו דרייברים? יש לי כרטיס מסך 6600 של נוידיה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  24. Started by galCool,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לראות את המפרט של המחשב שברשותי (לוח אם, ספק, וכו'). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  25. היי מישהו מכיר תוכנה ליצירת אלבום תמונות אינטרנטי בפלאש ? אשמח אם תמליצו לי על אחת.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.