תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מצאתי דרייברים לפי שם הלוח,משום מה אני לא מצליח להתקין אותם. אולי צריך לחפש בצורה אחרת? הנה הריפורט --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer AVI-572B12431DA Generator avi Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-02-12 Time 15:30 --------[ CP…
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם חברה יש לי בעיה כאשר אני מוריד סרט בkazza ואני רוצה לעשות לא preview כדי ליראות איזה סרט הוא לא עושה המסך עדין נישאר שחור. אבל רק מתי שאני מסיים להוריד את הסרט אז אני יכול ליראות אותו
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמציירת סקיצות של פונקציות, כלומר היא מקבל ערך של Y ומציירת את הפונקציה. תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בדקתי ע"י EVEREST אם ישנו Pixel shader לכ. מסך שלי... אכן כן, גירסא 1. הכרטיס הוא Inno3D GeForce MX 4000 128mb ניסיתי להריץ בדיקה (יש לי את גירסאת הפרו של 3Dmark05) והוא טוען שלא ניתן להריץ Pixel Shader.... איך לעזאל אני יכול לשנות את האפשרויות כדי שהוא כן יריץ את הבדיקה? או אולי דרייבר חדש\משהו אחר? אולי הווינדוס אקספי 64ביט לא תומך? או שהדיירבר לא מתאים ולא תומך? מה לעשות? בתודה, שי.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני יודע איך לעשות את זה לקבצי ZIP או RAR דרך WINRAR אבל ב 7z אין אפשרות כזאת...
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם,האם מישהו מכיר תוכנה או אופציה אחרת שאפשר לבצע על מנת שטבלאות גדולות של אקסל עם הרבה נתונים,יעבדו יותר מהר ואני מתכוון קבצים בגדלים של לפעמים אפילו 1G,יש הרבה מספרים ונתונים וזה משגע את המחשב,חשוב לציין שמדובר במחשבים חזקים עם מספיק RAM.תודה רבה! (הקבצים נפתחים לוקאלית על המחשב ולא דרך הרשת)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב אח'כ התקנתי את האימיול מחדש ומשהו לא בסדר כל הזמן המחשב תוקע את האימיול שולח הודעה נוט ריספונגינג מה עליי לעשות ? לא פעם ראשונה שאני מפרמט ומתקין הכל כולל האימיול ופעם הזאת זה עושה בעיות בבקשה עזרה תודה מראש עריכת המודר: כותרות כאלו לא מקובלות בפורום. חכה בסבלנות, זה לא צ'אט.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חייב להגדיל סמל (מצורף) שיהיה מספיק איכותי לפוסטר של 2 מטר גובה על 85 ס"מ רוחב... אך אני לא מצליח להגדיל את הסמל ללא פיקסול שמתווסף. אשמח אם מישהו שיותר מקצועי ממני יעזור לי בנושא זה ממש ממש ממש דחוף... כמו שאמרתי הסמל מצורף... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לפרוץ את ה EMULE ולקבל קרדיט אין סופי??? ככה שהמהירות הביזיונית שאני מעלה בה - רק 13KB/s לא תהווה מכשול לקצב ההורדה
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני מעוניין לפרסם אותו באימיול -איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות בוורד 2010 עץ בינארי, הכי קרוב שהגעתי זה תרשים עם צמתים עגולים אבל הענפים מרובעים ולא קווים אלכסוניים כמו שאני מעוניין. האם קיימת אפשרות כזאת בוורד 2010 או תוכנה אחרת שניתן לבנות בה עץ בינארי (לא משהו מתוסבך מדי) ולהעתיק אותו לוורד ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה : אין לי מושג למה זה ככה פתאום ??? הכל עבד טוב עד שזה נהיה ככה, הסרתי את המסנג'ר והתקנתי כמה וכמה פעמים ושום דבר לא עוזר, עשיתי שיחזור מערכת - גם לא עוזר למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש, The Wizard
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מלא תמונות שפיתאום הם לא נפתחות לי אני לא יודע למה. יש מערכת הפעלה WIN 7 PRO. יש לי אנטי וירוס חוקי NOD32 עשיתי סריקה והוא לא מצא כלום!!! צרפתי תמונת מסך! אני שם לב שכל הסיומות של הקבצים שונו ונוסף להם ENCODED. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האימיול של דלוק 24 שעות לא שזה מפריע לי אבל אני מוריד טונות של דברים והיום בבוקר הופיע לי הודעת שגיאה של אימיול ולכן הוא יסגר, ברגע שעמדתי לפתוח אותו כל הקבצים שהיו לי הורדות נעלמו ולפעמיים יש לי הודעות כאלה שהקרידיט שלי פגום ולכן הוא ימחק.. מה עושים? emule v0.46c תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מדיה פלייר 9.0. כאשר אני מנסה לפתוח את התוכנה מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: windows media player an internal apllication error has occurd איפה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
בדקתי בהוספת/הסרת תוכנה והופתעתי לראות שבופיע שם שקאזאה לייט שלי (2.0.2 K++) שוקלת לא פחות מ - 692MB. בדקתי כמה שוקלת סיפריית התוכנה וראיתי שזאת שוקלת רק 5.5MB. אני רוצה להדגיש שאין שום קובץ בזמן הורדה כרגע. חשבתי שאולי מדובר סתם בבג של רגע (WINDOWS לכו תדעו....), אבל גם אחרי איתחול המצב היה זהה. איך זה יכול להיות?! מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תהנו ונא להגיב איך אני יכל לשפר מקווה שאהבתם
-
- 4 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין Adobe לקראתקבצי PDF נוצר קיצור דרך שנקרא Resume Adobe Downloads , אבל הפעלה מחדש שלו נתקעת. תודה מראש על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איזה תוכנה הכי פופלארית לתיקון שגיאות ברג'סטרי?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש תכנה שדומה פחות או יותר לפארטישן מג'יק מבחינת התפעול.
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש חלופה - עדיף חליפית ל-MOUNT ל-ISO כאות כונן - אשמח לסייועכם לתוכנה המתאימה ל-WIN7 (שנוסע ועבד בהצלחה) כל טוב ובהצלחה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי, עיצבתי אתר - יש רק את העיצוב עוד לא את האתר,ו אני אשמח לקבל חוות דעת מכם. http://img34.picoodle.com/img/img34/4/7/30/f_VwSite0003cm_6c30874.jpg
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חיפשתי גם באתר של ASUS וגם באתר של NVIDIA אין את הדגם הזה להורדה וגם בחבילה של ה-GeForce ב-NVIDIA של הדרייברים הוא לא מוצא אותו... מישהו יודע איפה אני יכול להשיג אותו בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-