תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
האם קיימת תוכנת צד שלישי לשליטה על העכבר?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לעריכת סרטים... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי יש לי כמה חברים שיש להם מלא קרציות ברשימה אבל אנחנו רוצים לדבר ואי אפשר כי הם כל היום בבילטי נראה! אז אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לראות מי מחובר למרות שהם על מצב של פרטיות! (אפשר גם בפרטי!)
-
הורדתי קובץ AVI מEDONKEY וכשאני מפעיל אותו אני יחול רק לשמועה אותו ולא לראות אותו, ניסיתי להפעיל אותו עם המון תוכנות וכלום לא פועל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה הזו? בבקשה תנסו לעזור לי הקובץ ממש חשוב לי! תודה מראש: ======= חזן גיל.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך אי פי של מישהו מרשימת המסנג'ר (כמו שניתן לראות באי סי קיו) יש דרך ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא הורדות של גרפיקה ופילטרים לפוטושופ בחינם?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שאני מנסה להדפיס משהו באנגלית בוורד זה לא מצליח לי ובעיברית כן? למה? חשבתי זה וירוס גם אחרי פירמוט זה אותו דבר יש הסבר לדבר המוזר הזה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שאלה, אם יש לי עיצוב שהכנתי לאתר והוא על PSD יש כאן מישהו שיודע להפוך את זה לסקין לphpnuke?
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אז ככה אנשים....יש לי בעייה מאוד מאוד מוזרה באיסיקיו(שאגב קרתה גם לחבר שלי)שהתחילה היום. שאני בא להריץ את התוכנה היא רצה והכל עובד אבל אחרי איזה 10 דקות פחות או יותא לא שזה ממש משנה וללא שום התראה אני מקבל את ההודעה הבאה שמאלצת אותי לסגור את התוכנה... ממש ממש חייב עזרה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המקודדים cccp התקנתי אותם לפני 5 חודשים רציתי לדעת האם מידי פעם יוצאים עידכונים למקודדים ומשפרים את האיכות שלהם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, בעבר הייתה לי בעיה במחשב שהזיכרון מחולק ל2 מחיצות ובאחת המחיצות היה מעט מדי זיכרון וכשבאתי לפה הציעו לי תוכנה כלשהי שצרבתי על דיסק ועשיתי לה BOOTS או משהו כזה ככה שהתוכנה בדיסק עלתה לפני הווינדוס וסידרתי את כל בעיית הזיכרון. וובכן, עכשיו הבעיה חזרה והיא גדולה מתמיד, נשארו לי ג'יגה בייטים בודדים במחיצה ואני צריך להוסיף עוד אבל אני לא זוכר את שם התוכנה, מישהו יכול לעזור לי לאתר תוכנה שיכולה להעביר זיכרונות בין המחיצות של ההארדיסק?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וזה קרה מאז שנטשתי את ADSL ןעברתי לכבלים. ויש לי NOD32 וגם STAGTE PRO שתמיד עובדים, אבל תמיד אני מותקף ואז המחשב מושבת ואני צריך לנקות אותו במצב בטוח. צירפתי את החלק של לוג הרלוונטי של NOD32 של המזיקים הללו. מה ניתן לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 44 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם התוכנה עדיפה לשימוש על פני winamp מבחינת נוחות ואם יש לה תמיכה מלאה ב- internet radio streaming ?
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם עם כל הקישורים והדפים ניסיתי את WinHTTrack , Getleft , Web The Ripper וזה לא הולך איתם מישהו יכול להמליץ על תוכנה טובה ? כרגע אני מנסה עם BlackWidow עשיתי scan לאתר, אני רואה את כל הלינקים בתיקיות ב structure, אבל לא מצליח לשמור את כל הדפים למחשב תודה לעונים .
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי DESKTOP שמתחבר ל LCD יש תוכנה קלה ומהירה שאני יוכל להעביר בין המסכים ? במקום להשתמש ב Screen Resolution של Windows.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
זה עיצוב חדש לאתר של מעצבת תכשיטים שעיצבתי דעות בבקשה..? דרך אגב סקיצה סופית באתר של הרדיו בתארד הזה כנסו תראו תגובה 6 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170740.0 http://img234.imageshack.us/my.php?image=ofrikleincopy7kx.jpg
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא שום כלי שמצליח לחלץ וידאו ולהוריד אותו מאתר ספורט 5. למשל בלינק המצ"ב: https://playbyplay.sport5.co.il/?GameID=130835&FLNum=28 למישהו יש רעיון מה יכול לעזור? כל כלי שניסיתי, בין אם תוסף לכרום או אתרי אינטרנט שמאפשרים הדבקה של כתובת ה URL לא הצליחו לסייע. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להפעיל את הSTEAM כבר יומיים ובכל פעם הוא רושם UPDATE מגיע ל27% ומתחיל מהתחלה עד שמגיע שוב ל27% ומתחיל שוב מהתחלה (הוא עושה זאת 3 פעמים ולאחר מכן רושם לי הודעת שגיאה) " steam is temprarily unavailable please try later" תמונה שממכישה את הבעיה: מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני מצלם את עצמי מנגן ושר, יחד עם פלייבק ברקע. על הפלייבק יש לי סדרה של צפצופים בתחילת וסיום השוט- כדי שיהיה לי קל לסנכרן את זה עם קטע האודיו המקורי- ולא זה שהמצלמה קולטת. אני מחפש סנכרון מושלם- או כמה שיותר קרוב לזה ואני מוצא את עצמי בבעייה. לפי מה שהצלחתי לראות ולהבין- אני יכול להזיז ולחתוך את הקליפים, רק בכפולות של פריים. אני בעצם רוצה לסנכרן את הקליק של הוידאו, לקליק של השיר הגמור- וכאן הבעיה. לפעמים הרזולוציה הזו של לחתוך את הוידאו (ובעצם את האודיו שלו) בכפולות של פריים פשוט לא נותן דיוק מספיק. לפעמים אני צריך להוריד רק "חצי פריים" מהתחלה. אני רגיל מעולם האודיו שאני יכול להיכנס ממש פנימה לרמת אלפיות השנייה MS, או אפילו יותר מזה. בינתיים פתחתי פרויקט חדש- ב60FPS כך שה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי cubase sx 2 ואני לא יודע לעשות בו כלום אני רוצה בעיקר לעשות מקצבים ולהקלליט את עצמי וכל מיני שטויות ואפקטים אם תוכלו להביא לי מדריך או משהוא שיעזור לי אני ישמח מאוד תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מה היא עושה בעצם??? שולחת פקסים ללא פקס? יש לה אולי מדריך?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
כתבתי בטבלה מילים באנגלית ותירגום שלהם. איך אני עושה שהמילים יסתדרו על פי ה-ABC אוטומטית.
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מעוניין בהוספת קטע קולי למצגת שיתנגן במהלך כל המצגת ולא רק בשקופית אחת מתוכה (כמו מה שאופציית ה-Insert>>>Movies and Sounds>>>Sounds from file עושה) ושהקטע הקולי יגמר במידה שהמצגת עדיין לא נגמרה הוא יחזור על עצמו מהתחלה. יש הצעות? בתודה, Holography.
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי איזה 200GB ב-FLAC שאני רוצה לארגן אותם לפי תגיות של אלבומים/אמנים וכו' בלי יותר מדי התעסקות הניהול ספריות של ווינאמפ ומדיה פלייר על הפנים, אני רוצה משהו יותר ייעודי, אולי גם שיתחבר לשרתים וישלים לי את כל הפרטים לבד כולל תמונת אלבום וכו'
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי שיש לו עכבר כלשהו של לוג'יטק בטח שם לב לחוסר הנדסת האנוש בדרייברים שלהם לגבי הגדרת מס' השורות בעת סיבוב הגלגלת בעכבר(ע"ע בסקירה על הMX700), קיצר סמתי לב TWEAK UI בTAB של הMOUSE ישנה אופצייה להגדיר את מס' השורות בצעדים בודדים וזה עוקף את ההגדרה של הדרייבר. עד כאן הכל טוב ויפה ואפילו [glow=red, 2, 300]נפלא![/glow] אבל מה, אליה וקוץ בה! בכל איתחול של המחשב ההגדרה הזו מתאפסת(לעשה חוזרת לערך הראשוני שלה(שורה אחת)) וצריך להגדיר אותה מחדש, מישהו יודע על איזה טריק או שיטה כלשהיא לגרום לו לזכור את ההגדרה או משהו בסגנון? למנהלים: לא ידעתי באיזה פורום למקם את ההודעה תעבירו אותה כראות עינכם
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-