תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וחג שמח, אני משתמש ב-NORTON INTERNET SCURITY 2004. כאשר אני מנסה לשנות הגדרות או להסיר את התוכנה אני מקבל הודעה שבה נאמר שאין לי הרשאות אדמיניסטרטור ולכן אין באפשרותי לשנות הגדרות בתוכנה ו/או להסירה, למרות שבפועל החשבון שלי מוגדר כחשבון אדמיניסטרטור. מה עושים? ??? בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי, לאחרונה שידרגתי ל-Outlook 2003 וכמה בעיות. ישנם מיילים משולחים ספציפיים, שהתוכנה מחליטה להוריד שוב ושוב אלי לכונן הקשיח. להפתעתי, זה לא קורא בכל המיילים, אבל ישנם מיילים שהתוכנה פשוט שואבת שוב ושוב בלי קשר להאם היא הורידה אותם כבר או לא. זה גם לא משנה אם מחקתי את המיילים האלו או לא, כיוון שאם מחקתי היא תוריד אותם שוב, ואם לא, היא עדיין תוריד שוב ושוב ככה שאני אחזור למחשב חצי שעה אחר כך ויחכו לי 30 העתקים של אותו מכתב. התוכנה מכוונת כרגע לא למחוק הודעות מהשרת במיידי, אלא לחכות עם זה חמישה ימים ואז למחוק. יש לציין גם שזה חוזר לשולחים ספצפיים (נגיד דני שולח לי מייל עכשיו והמייל שלו מגיע אלי שוב ושוב ושוב, אחרי שלושה ימים דני שולח לי עוד מייל - וגם את זה התוכנה מורידה…
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל פתאום המחשב לא שומר את התמונה שצירפתי ממזמן לאפשרות הזאת והתמונה אצלי כבר מעל שנה אבל לאחרונה היא כל הזמן נעלמת ומשאיר את המסך עם צבע אחד רגיל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הemule מוריד לעט מידי , אמרו ךי שזה יכול להיות lowid ,מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אוקיי, קודם אXP שלי בעברית, הFF באנגלית, באתרים מסוימים: 1. המספרים הפוכים, לדומגא: במקום 10, זה 01, במקופ 45, זה 54. 2. ההורדה איטית נהיית 3. הרבה אתרים אני צריך ללכת להגדרות ולרעננן לעברית את הדף, כי הוא נטען בג'בריש. 4. אני צריך המלצות לתוספים שימושיים, כי עברתי על הדיון של "התוספים שלכם", התקנתי כמה, והם ממש האייטו לי את המחשב. אני צריך ממש תוספים טובים. תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ערב צך, יש המון אתרים שלא עולים לי כי הם משתמשים בjs כדי להעלות אותם. והמון סקריפטים בשפת הjs לא עולים גם הם... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. כל פעם שאני לוחץ על לינק להורדת קובץ כלשהו תוכנת ההורדה של הIE נתקעת(רק במקרה שאני שומר לסיפריה שונה מהMY DOCUMENTS) וסוגרת לי את כל החלונות האחרים של הIE (דרך הDAP זה לא קורה) ועל תענו לי תשובות חכמות כמו " אז תוריד עם הDAP" כי פשוט יש לינקים שהוא לא תופס 2. איך אני מסדר שחלון הSAVE AS בהורדת הקובץ יפתח שהICONים שם יהיו בתצורת DETAILS ולא THUMBNAIL
-
היי, כרגע סיימתי לפרמט את המחשב ולהפתעתי גיליתי שאחת מהבעיות המעצבנות מהמערכת הקודמת נותרה. כאשר אני מנסה לראות בקאזה סרט שעדיין לא סיים להוריד היא פשוט נתקעת!!! היא מפסיקה להגיב ואני חייב לסגור אותה. מישהוא מכיר את התופעה? תודה רבה, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
טוב... התקנתי את התוכנה עשיתי ריסטרט והוינדווס לא על... הפעלתי אותו בסייפ מוד ועשיתי סיסטם ריסטור הוינדווס עלה והתקנתי מחדש את התוכנה ועכשיו אני פשוט לא יכול להתחבר כשהיא פועלת מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שבת שלום חברים, בעיה באודיו במחשב נראה לי הכרטיס קול נדפק אז ככה, היה לי ווינדוס 7 ומה שקורה זה ששומעים סאונד בסדר ואז פתאום המחוג של הסאונד יורד לאפס ואם מעלים אותו חזרה לפול הוא יורד לבד זה נראה כמו וירוס או שהכרטיס קול נדפק. וגם שומעים רק בסאב ובעוד 2 רמקולים ובשאר שלושת הרמקולים לא שומעים כלום. כדי שהסאונד יחזור צריך לרסטט את מחשב ולאחר מכן אחרי כמה שעות הבעיה חוזרת והמחוג נופל מעצמו שוב. רציתי להתקין כרטיס קול אבל אי אפשר כי הכרטיס מסך עולה על יציאות הPCI ואי אפשר לחבר כלום זה שיגע אותי אז פירמטטי לווינדוס אקספי ואותה הבעיה בדיוק בהגדרות זה מופיע על 5.1 והתקנתי מאתר ASUS את הדרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר מדובר על לוח G33 של ASUS P5K-VM ויש שם כרטיס קול מובנה …
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי בעיה באי מיול שכל פעם שאני נינכס הוא ניכנס למצב של low id ולוקח לו משו כמו 5 דקות להיתחבר קיצר אני צריך עזרה דחוף הוא מוריד לי על 0.5 help me plesaseeeee
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר לשרת מסויים באי-מיול אני מקבל שתי הודעות: 1. שיש לי lowID ושאני צריך לבדוק את ההגדרות שלי... כאן המקום להגיד שאין לי ממש מושג מה להגדיר אז אם מישהו יוכל לקשר אותי למדריך טוב אני אשמח 2. שה-IP שלי מופיע בקובץ ipfilter.dat, ואין לי מושג למה: אני משתמש בגרסה הרשמית של הפרויקט 0.47a, אני חולק קבצים משלי ובקיצור אני לא יודע אם עשיתי משהו לא טוב.... בגלל שאני חייל אין לי הרבה זמן לשבת ולחפש תשובות לכן ממש אודה אם תוכלו לעזור לי פה ולחסוך לי המון זמן... תודה מראש 8)
-
-------------------------------------------------------------------------------- יש לי : emule V0.49a אני מפעיל אותו ''והחמור'' ניהיה כתום-הוא מתחבר כמו שצריך אבל שאני פותח אותו כל ההורדות בצבע אדום ולא זזות,כלום לא יורד וזה ככה כבר שבוע. לפניכן שהוא כן עבד היו יורדים דברים (גם לא בקצב כמו שאני רוצה ממש איטי לצערי) מה יכולה להיות הבעיה שהאימיול מחובר אבל לא יורדים שירים?? (הכל על מצב ממתין מהבוקר עד הלילה) באיזה אימיול אתם משתמשים?? יש איזה אימיול שאתם יכולים להמליץ לי (אני רוצה שהוא יעבוד טוב ושירדו לי דברים מהר ולא אחרי חודש) השמח לעזרה מאנשים שמבינים בתוכנה וניתקלו בבעיה הזאת. תודה לעוזרים (אני כבר שבוע תקוע בלי הורדות)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי אימיול 0.48 וכשאני מפעיל את האימיול יש פס שחור כזה על החמור, איך מורידים אותו?! ועוד בעיה היא שהאימיול פועל וזה מחובר לסרסר ואני רוצה לעשות לו"חיפוש" הוא כותב לי הודעה שאני לא מחובר לסרבר למרות שהאימיול כן מראה לי שאני מחובר, מה עושים?!
-
- 12 תגובות
- 932 צפיות
-
-
התקנתי את אימיול הגירסה האחרונה במחשב חדש047a למרות שהגדרתי לפי ההנחיות קבצים יורדים במהירות צב בשינה ...לדוגמא, שיר יכול לקחת ימים ושבועות למרות שיש אותו לעשרות משתמשים הפירוול של זום אלרם פתוח לאימייול , הפיירוול של הווינדוס מנוטרל ההגדרות לפורטים הן לפי ההמלצות במדריכים השונים 4662 4672 ניסיתי גם לנטרל את הזוןאלרם וגם לא השפיע אני מוריד ממקורות מרובי משתמשים לכאורה הכל תקין אני משתף קבצים אני מוגדר כ"מזהה גבוה" למרות הנאמר בהמשך להלן ההודעת שגיאה המתקבלת שאני עושה "בדוק פורטים" תוצאות עם פרטים: בדיקת חיבור פורט TCP נכשלה. לא היה אפשרי ליצור חיבור TCP לאימיול שלך. שרתים לא יוכלו להתחבר אלייך, מה שיגרום לך לקבל מזהה נמוך. הדבר מעניק לך מס' חסרונות. מאוד מומלץ לטפל בבעי…
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כן אני יודע שזה פורסם בפורום של מערכות הפעלה שונות זה היה בטעות ובכלל התכוונתי לפרסם את זה בפורום של ווינדוז אבל זה נראה מתאים יותר לפה אז .. בזמן האחרון קצב ההורדה שלי נע בין 28 ל32 קילו בייט , ויש לי אינטרנט של 1.5 מגה ביט. אני אמור להוריד בסביבות ה190.. התקשרתי אתמול ל012 והתקלה לא היתה אצלם והם הפנו אותי לערוצי זהב, שבדקתי איתם וגם איתם אין בעיה כי כשהמחשב לא היה מחובר לאינטרנט היה אפשר להוריד במהירות מקסימלית מהאתר של הוט. עשינו בדיקה בcommand על מנת לבדוק כמה פורטים פתוחים (netstat -a) או שככה לפחות הם הגדירו את זה, ולטענת הנציגת שירות יש לי יותר מדי פורטים פתוחים (10 כשהמחשב לא מחובר לאינטרנט). מה שהם הציעו לי לעשות זה בדיקת וירוסים על מנת לראות אם יש גורם כלשהו …
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
הבעיה העיקרית שאני לא רואה תמונות בחלק מהאתרים למשל ב- NANA יש למישהו פתרון לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב עם מערכת הפעלה WIN XP, רציתי להתקין תוכנה שיכולה לשחזר הגדרות מחשב והמליצו לי על Roxio GoBack 3.21 deluxe. במהלך ההתקנה המערכת יצרה קובץ גיבוי למחשב בסיום ההתקנה היה צריך לבצע פעולת RESTART למחשב. אחרי שהמחשב ניכבה והמערכת ניסתה לעלות מחדש הופיע לי מסך (אחרי שה BIOS עולה) עם סרגל שרץ במשך כ 4 שניות, במשך הזמן הזה, אם אתה רוצה לשחזר את הנתונים צריך ללחוץ על רווח ואז לפעול לפי ההוראות , אם אתה לא רוצה לשחזר אתה לא לוחץ על מקש רווח (במשך ה-4 שניות) ופשוט נותן WIN XP להיטען. בבעייה אצלי שפשוט אחרי התקנת התוכנה ה WIN לא עולה. ניסיתי ללחוץ על רווח להגדרות של התוכנה והעברתי אותה למצב DISABLE אבל עדיין מערכת ההפעלה לא עולה. האפשריות היחידות שהוא נותן לי הם…
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
1. אני עם ווינדוס XP והאקספלורר כל הזמן עושה הודעות שגיאה ונסגר. זה קורה בעיקר כשאני כותב פה בפורומים הודעה ולוחץ על"שלח". 2. כשמישהו מפרסם פה איזה תמונה ואני עומד עליה עם העכבר, אז המסך מתחיל להבהב פתאום. אמא'לה...מפחיד... תגובות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח! הבעיה היא כזו - כל עת שאני לוחץ על BROWSE בכדי לצרף קבצים למייל או לIMAGESHACK או על שליחת תגובות בפורום מכובד זה (שלח תגובה), הדפדפן שלי מתכבה אוטומטית או אינו מגיב. בוצע איתחול הגדרות אקספלורר וסריקת אנטיספאמים וCCLEANER אך הדבר לא ממש עזר. האם מישהו יודע כיצד ניתן עוד לנסות ולפתור את התקלה הזו? תודה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בבדיקה של הכוננים נראה כי האנטי וירוס לא מצליח לפתוח הקרבה קבצי וינדוס, האם דבר זה תקין או לא? http://img146.imageshack.us/img146/1285/picture1ot7.jpg
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד. בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד - אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן. השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499). אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure. ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד. דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - …
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הבעיה, מאז ששמתי את הX1950 PRO הקול מתחיל להשתגע לי. כל פעם (לא יודע מתי, יכול להיות שאני נכנס למשחקים או עושה ריסט, לא בטוח) אני לא מצליח לשמוע קול, והפתרון היחיד הוא REINSTALL של הדרייברים (INTEL AUDIO STUDIO). מה אני עושה מכאן?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון, אם לא רק תגידו ואני אפרסם את ההודעה במקום אחר. יש לי צורב די וי די Pioneer DVR 11D ושאני מכניס לתוכו סרט די וי די אני רואה אותו כהה מאד, ברמה כזאת שקשה מאד לראות משהו בכלל. אני די בטוח שזאת בעיה בקודקים כי גם שאני מנסה בPower DVD וגם בMedia Player אני רואה את אותה בעיה. חבילת הקודקים שמותקנת לי במחשב היא K-Lite Codec Pack 2.72 ובחרתי בהתקנה את האפשרות Lots of Stuff. מקווה שתוכלו לעזור לי ומודה לכם מראש
-
- 15 תגובות
- 950 צפיות
-